Mai multe
De la: scorpio67, la data 2010-06-01 14:10:12De la: kudika189597, la data 2010-06-01 14:05:00in concluzie,ce mi-ati sugerat voi este fie sa ma retrag ca sunt "proasta" din poveste,fie daca m iubeste sa divorteze... eu cred ca "voi" adica vocile interioare!
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 14:11 |
||
|---|---|---|
|
era o sinteza a mesajelor primite...daca te iubeste divorteaza... ok,astept raspunsul...daca alege familia ma retrag de tot din viata lui |
||
|
kudika189597 Postat pe 1 Iunie 2010 14:16 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-06-01 14:16:43era o sinteza a mesajelor primite...daca te iubeste divorteaza... asa sa faci! |
||
|
|
||
|
one_size Postat pe 1 Iunie 2010 14:20 |
||
De la: one_size, la data 2010-06-01 14:20:45De la: kudika189597, la data 2010-06-01 14:16:43era o sinteza a mesajelor primite...daca te iubeste divorteaza... si marmota ce facea?
|
||
|
touch_me Postat pe 1 Iunie 2010 14:24 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 14:30:35De la: Shhh, la data 2010-05-31 13:29:20te cam martirizezi singura draga, "asemenea trauma" e mult spus la ce faci tu dupa ea. nu te judec, doar ti'am spus parerea mea. si greseala ta e ca ai scris aici asteptand "putina intelegere" si nu ai asteptat pareri sincere. vrei mila? putina intelegere? ti le ofera amantul tau. daca adevarul doare e doar problema ta. da imi imaginez pt el saracul ce greu ii este sa f*ta la doua, of doamne saracul face numa sacrificii sa-mi fut una cat tupeu au unele mai frate!Mai,eu nu pot sa te compatimesc,sincer,nu pot nici sa te judec,ca nu sunt eu miezu din nuca,dar,calmeaza-te,problema aici esti tu,nu femeile ce-ti raspund in doi peri,dar ce sti tu mai fatuca ce sunt alea valori morale?Principii?Asta da frate,sa te cracanezi in fata barbatului alteia si sa vb de principii e culmea nesimtirii,parerea mea! Citeam la statusul unui amic de al meu ...baietii sunt baieti,femeile sunt tarfe!Eu imi permit,ca-mi permit,chiar imi permit sa umblu putin la partea a doua si am sa spun:baietii sunt baieti,amantele sunt tarfe! Chiar daca ar lasa-o pe ea si te-ar lua pe domnia ta(dragalasa mica ce esti tu),tot nu ai avea cum sa te numesti altfel(nu ai castigat,ai luat prin efractie,sau cu japca cum imi place mie sa spun).Hai sa ne asezam stramb si sa judecam la rece...au dreptul toti sa fie fericiti,toti oamenii,insa,daca e asa de nefericit omu acasa,de ce nu renunta?Copil?Cacat.asta e masca,le convine!Daca voi,amantele,ati avea ceva in tartacute(ca femei cica doar voi stiti sa fiti,doar voi intelegeti si mangaiati si cocolositi);sunteti indispensabile?Brava fete,dar asteptati sa divorteze apoi cracanati-va!Va tine?Neh,e mult mai satisfacator sa ne-o tragem,sa calcam in picioare suflete,sa incalcam principii si alea,alea! PS.Daca la asa "grozavii" nu am gasi replici si nu am fi rautacioase(unele dintre noi,celalalte stiu ele de ce se abtin ),am fi ca voi,si ce s-ar alege de lumea asta care oricum e de cacat?
|
||
|
Adellin Postat pe 3 Iunie 2010 21:08 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-06-01 14:16:43era o sinteza a mesajelor primite...daca te iubeste divorteaza... Eu as zice sa te retragi fara sa-l mai pui sa aleaga . Tocmai faptul ca-l pui sa aleaga nu e bun . Daca va face comparatie , sigur tu ai de castigat , dar daca va judeca situatia fara sa fie unfluentat de prezenta ta , abia atunci va putea sa judece drept si realist .Eu zic totusi sa nu te inhami la obligatiile lui , copiii vor fi o vesnica legatura cu familia si niciodata nu va fi cu adevarat liber chiar si divortat fiind . |
||
|
Postat pe 4 Iunie 2010 07:58 |
||
eu astept inca sa vad daca te-o ales pe tine! ca o amanta buna si amabila ce esti!
|
||
|
one_size Postat pe 4 Iunie 2010 13:54 |
||
WOW!!!Cata lume rea . .Parerea mea sincera este ca nici unul/una din voi nu aveti toate rotitele unse.Pentru cea care a deschis subiectul: In ce viata (sau mai bine zis,in ce era) crezi tu vreodata ca iti vei face cont pe un forum ,unde sunt numai necunoscuti ,vei incepe sa spui faptul ca tu esti amanta si din acest punct de vedere vei cere sfaturi ...asteptand sa primesti raspunsuri sincere,amabile si pine de respect????Trezeste-te ....VIATA E O CURVA!!!!Oamenii sunt niste jegosi..... in viata nu esti decat TU CU TINE...analizeaza-ti tu evenimentele din viata ta,calculeaza-le si fa ce iti dicteaza INIMA si SUFLETUL.NU cere sfaturi pe forumuri...este ca si cum te-ai oprii pe strada si ai striga in gura mare.....crezi ca cineva te va ajuta cu adevarat????Daca tu stii cel mai bine situatia dintre voi doi,dece vrei sa faci pe altii sa inteleaga ce vrei tu...Pentru cine te lupti?Pentru ele sau pentru tine?Ce conteaza parerile lor?Cine sunt ele?Fruntea sus si gandeste bine ce ai de facut... oricum nu uita :Oameni sunt egoisti....chiar si barbatii!!! Pentru restu' Sunteti pline de ura....abia asteptati o copila dasta' sa isi spuna oful ca sa iesiti voi precum curcile dimineata sa trancaniti si sa judecati voi care mai de care...Jalnicelor...Da...e o curva,e amanta,strica casa omului..etc...BALIVERNE!!! NIci una nu ati dovedit nici un pic de maturitate...v-ati comportat exact ca si copii aia de generala...Va dati sfinte...si razboincele lu peste....cine stie poate cate din voi ati fost vreodata in viata asta AMANTE(chiar si cu gandul)....Cine e fara de pacat ala sa arunce primul piatra!!!!! Sfintelor!!!1 |
||
|
roxyjustus Postat pe 4 Iunie 2010 14:26 |
||
De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:26:12WOW!!!Cata lume rea . Ca noi gandeste majoritatea societatii in care traim si mai stiu din experienta ca traitul la intamplare te trage in jos , nu te ajuta.Ma indoiesc totusi ca toata lumea in care traim e sfanta .E doar moralitate, verticalitate si principialitate.Mai multa maturitate dovedsti tu care-i spui sa se arunce ca balana in ham fie ce o fi ! De unde si pana unde ura ! Poate ca tu suferi de asa ceva de unde si izbucnirea asta nesanatoasa.Chiar daca ar fi printre noi foste amante , poate tocmai de aia o indemnam sa nu repete experienta pentru ca aduce doar suferinta si foarte multa frustrare ,umilinta , respingerea lumii din jur. Tare iti doresc sa ajungi in situatia sotiei a carei familie e distrusa de o pustoaica ametita . O sa mai ai clontul asa de mare atunci ?
|
||
|
Postat pe 4 Iunie 2010 14:39 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-06-04 14:39:01De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:26:12WOW!!!Cata lume rea . Da am sa am clontul la fel de tare si de mare :) In primul rand pentru ca eu nu am sa ma marit vreodatadeci mai greu sa fiu inselata.Apoi,Eu nu i-am spus sa se arunce tare...ci sa nu astepte raspunsurile pe care ea si le doreste de pe un forum ,date de persoane straine.Pana la urma e viata ei...dece sa o convingem noi sa nu o faca....Si voi credeti ca rezolvati ceva luandu-va de "una" din ele??? Sunt mii de amante in lumea asta si in tara asta...ce o sa rezolvati daca va luati de una din ele???In primul rand barbatii sunt cheia...tuturor problemelor....ei sunt cei nemultumiti de ceea ce au langa ei. |
||
|
roxyjustus Postat pe 4 Iunie 2010 14:47 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-28 22:39:40Va spun povestea mea si va rog din suflet sa n-o luati drept un cliseu,sau cel putin inainte de a ma judeca sa va puneti putin in pielea mea! Tinanad cont ca are in spate o familie cred ca cel mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta ,asta cu "divortez dar nu din cauza ta"este o poezie veche ...dar daca te complaci in situatia de a fi vioara a doua este problema ta...oricum...bafta!!!Oricare ar fi decizia ta! |
||
|
TRY_LATER2010 Postat pe 4 Iunie 2010 15:19 |
||
De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:47:56De la: scorpio67, la data 2010-06-04 14:39:01De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:26:12WOW!!!Cata lume rea . Pai si daca parerea noastra oricum nu conteaza ?!?!?! CE CAUTA FATUCA ASTA AICI??? sa posteze astfel de chestii.... Daca nu avea nevoie de parerile altora straini, care chipurile sunt obiectivi, nu posta nimic, statea linistita in apartamentul ei de 200.000 de euro, si noi nu ne enervam inutil ca inca un copil prost isi damblageste viata aiurea cu unu' insurat ....care "mai are de trait"... Si tu.... care "nu o sa te mariti niciodata" ...n-ai un prieten??? poate nu ai acum, dar cine stie in viitor? ... Daca el o sa-ti faca la fel ce-i face asta nevesti-sii, o sa mai ai cumva aceeasi parere??? NU cred |
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 4 Iunie 2010 15:22 |
||
..."Da am sa am clontul la fel de tare si de mare :) In primul rand pentru ca eu nu am sa ma marit vreodatadeci mai greu sa fiu inselata.Apoi,Eu nu i-am spus sa se arunce tare...ci sa nu astepte raspunsurile pe care ea si le doreste de pe un forum ,date de persoane straine.Pana la urma e viata ei...dece sa o convingem noi sa nu o faca....Si voi credeti ca rezolvati ceva luandu-va de "una" din ele??? Sunt mii de amante in lumea asta si in tara asta...ce o sa rezolvati daca va luati de una din ele???In primul rand barbatii sunt cheia...tuturor problemelor....ei sunt cei nemultumiti de ceea ce au langa ei..." Lol Ghiuri,ce fioroasa e micuta asta! Mai desteapt-o care esti tu desteapta,de unde esti ca tot uit?Hai sa incerc sa te luminez(nu cred ca am mari sanse dar ma straduiesc ca-mi starnisi mila fata,tu suferi cumplit saracuta de tine!Clontu mare nu prea ajuta decat daca ai intradevar ce sa spui,aici tu nu ai spus nimic,sau mi se pare mie?De maritat...hmmm,eu zic ca si daca ti-ai dori cu ardoare asta te-ar lua tata dupa ce ar murii mama,dar nici asta nu e sigur ca tata e un mare domn si un mare caracter,dar tu spera!Nu i-ai spus sa se arunce tare?Da cum draguta?Incet si sigur,nu?E bine,las-o asa!Nimeni aici nu incearca sa rezolve nimic,insa,mai gagauta ce esti tu,ca femei maritate ce suntem majoritatea pe aci ne mai gandim si la siguranta caminului nostru avand in vedere ca sunt cum bine zici tu mii de tarfe,pardon,amante care bantuie libere,nestingherite,pline de tupeu!Barbatii sunt cheia?Si amantele ce sunt mah?Lacatusii?Afla scumpa ce esti tu, majoritatea barbatilor ce au amante nu le au fiindca sunt nemultumiti de ce au acasa ci fiindca sunt al dracu de multumiti cu doua,sau mai multe fraiere dispuse sa si-o traga oricand,oricum,oricat!Asta e realitatea fatuca,nu e rautate,nu e ura,doamne fereste,e REALITATEA!Doare?E cruda?Pai da,e!Sfinte?Sfant nu e nimeni,insa asa cum mai spunea cineva aci intr-un coment...normalitate,moralitate,principii...dar asta cred ca ar trebui sa-ti desenez si cum sunt doar la generala nu prea le am cu desenu tehnic!Ma simt in stare sa arunc cu piatra fiindca din punctul asta de vedere sunt CURATA!Sa-mi traiasca familia,si voua fetelor de treaba ca va stiti voi bine care sunteti! |
||
|
Adellin Postat pe 4 Iunie 2010 15:51 |
||
ce vocabular pe aci...
|
||
|
freakyyy Postat pe 4 Iunie 2010 16:21 |
||
Chiar daca ar fi "UNIC"nu m-as incurca cu un barbat care are familie.Pe de o parte pentru ca nu mi-as cladi fericirea pe nefericirea altcuiva,pe de alta parte pentru ca nu prezinta incredere;asa cum tradeaza acum,va trada in mod sigur si altadata.Fii tare!Ai suferit o data,menajeaza-te;el nu are niciun interes sa te protejeze,iar chestia cu iubitul,las-o moarta.
|
||
|
viogen26 Postat pe 4 Iunie 2010 16:22 |
||
De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:47:56De la: scorpio67, la data 2010-06-04 14:39:01De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:26:12WOW!!!Cata lume rea . Tu nu o sa te mariti niciodata???? "NICIODATA NU SPUNE NICIODATA! " - spune o vorba inteleapta
|
||
|
cristina_xxx2006 Postat pe 4 Iunie 2010 17:09 |
||
|
Ce pot sa-ti spun eu este ca din punct de vedere religios este un mare pacat sa strici casa cuiva , daca era de divortat o facea de mult , chestia cu copilul , este dar si nu este , uneori si cei mai gentelmeni dintre barbati mai omit cate ceva sau mai mint putin , oricum faptul ca ptr tine si-ar lasa sotia tot un pacat ar fii , iar pacatele astea se platesc scump in timp, mai ales ca este si un copil la mijloc. In alta ordine de idei daca va iubiti ai putea trece peste prejudecati , principii ca sa-ti asculti inima , dar poti trece peste un pacat in care o sotie si un copil sufera ? Grea decizie de luat , eu unul as lua-o de la capat cu altcineva si nu sunt nevoit sa trec peste principii si nici sa fac un pacat asa de mare , dar e vb de mine aici nu de tine. |
||
|
banalulanonim Postat pe 4 Iunie 2010 17:13 |
||
Nu te atasa fff mult de el.Viata este plina de surprize,imposibil sa fie atat de perfect tipul.Daca el este sa fie jumatate a ta o sa se intample pana la urma.Lasa lucrurile sa evolueze de la sine ,tu nu forta nm.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 4 Iunie 2010 17:46 |
||
Am citit povestea ta, e impresionanta, nicidecum de criticat sau cum spui tu "cliseu". Ce pot sa zic ca e destul de frumoasa povestea de iubire pe care o traiesti, desi umpic trista ptr ca nu e total liber si cu un copil. E f. greu de gasit un barbat cu atatea calitati si sa te unga la suflet asa cum nici nu sperai, mai ales dupa urata experienta cu barbatul care te-a violat..... Asta nu a fost sigur un moment usor de intrecut si trebuie sa fii tare ca sa nu mai ai anumite alte urme pe parcurs. Stiu ce inseamna ptr ca am trecut si eu prin asta si eram abia la 14 ani, acum am ap.31. Cu timpul trece dar noroc ca ai intalnit la timp totusi ac. pers. care te poate ajuta sa uiti si sa nu ramai cu mari traume cum mi s-a int. mie. Nu stiu dc. i-ai povestit tot lui dar indif., imp. e ca deocamdata e sincer cu tine si nu profita de tine ci ptr ca are nevoie de tine si tu de el. Faptul ca e insurat nu ins. mult dar faptul ca are un copil pare a fi umpic mai complicat dar asta nu ins. ca e si imposibil. Dc. s-ar desparti de sotie el tot poate sa ramana tatal copilului si puteti avea si voi la rand alti copii... Sunt multe cazuri de genul asta se stie. Nu te descuraja, vorbeste cu el clar si deschis cu el despre tot si timpul va rezolva tot.... cu incredere in tine si in D-zeu, respect si iubire totul se rezolva. Toate cele bune !!!!
|
||
|
Ramsay Postat pe 4 Iunie 2010 21:41 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau Initial am incercat sa te inteleg.Nici n-asa fi avut timp prea mult pt raspuns,dar m-ai provocat. Daca tot aduci vb de principii si educatie,parintii tai ce spun cand te-au vazut cu apartament si masina?Daca sunteti asa apropiati, mi s-ar fi parut normal sa le spui lor despre acel abuz.Cat despre amantul tau...mi se pare ca ti-am luat cam repede casa si masina.Hai sa-ti mai spun ceva: am un prieten de familie,cu nevasta, fara copii,insa pustoaice ca tine are din opt in opt luni -ca sa zic asa..Situatia finanaciara ii permite sa se distreze cu adolescente.Cateodata mai afla si nevasta_sa. Incercand sa-l trezesc si sa-l trag de maneca,mi-a spus ca el la nevasta-sa nu va renunta, si daca-si permite,de ce nu ?Oricum,ei sunt niste ordinari..iar tu incearca sa nu mai crezi tot ce-ti spune el..Toti spun ca nu dorm cu nevestele, etc... dar probabil tu in momentul de fata ,nu cred ca o s tii cont de niciun sfat de pe aici,obs ca te inflamezi la reactiile un pic mai dure ale celor de pe aici,iti doresc numai bine cu aceasta pers, desi ma indoiesc... |
||
|
mdana Postat pe 5 Iunie 2010 09:21 |
||
| Poate ca are vrajeala, poate ca nu are ...de iubit daca te iubeste tu stii cel mai bine,dar trebuie sa te gandesti ca are un copil si o nevasta,si ca roata se intoarce,incearca sa te pui si tu in locul ei....esti tanara gaseste pe altcine! | ||
|
alle020892 Postat pe 5 Iunie 2010 13:45 |
||
|
Da am sa am clontul la fel de tare si de mare :) In primul rand pentru ca eu nu am sa ma marit vreodatadeci mai greu sa fiu inselata. sa inteleg ca numai atunci cand te mariti exista posibilitatea sa fii inselata!!!!!!!!!!!!!!! asta e tare...
|
||
|
mishaHeart Postat pe 5 Iunie 2010 21:14 |
||
De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:47:56De la: scorpio67, la data 2010-06-04 14:39:01De la: roxyjustus, la data 2010-06-04 14:26:12WOW!!!Cata lume rea . Cum zici tu, dar cand cateaua nu ridica , coada , o mai mai cotzaie cainele ?
|
||
|
Postat pe 5 Iunie 2010 21:43 |
||
| E foarte trist ce ti s-a intamplat... Din pacate, relatia cu acel barbat, nu prea are sanse sa-ti aduca vreodata implinire sufleteasca si tu stii asta. E insurat, are si un copil... Ma-ntreb cum se simte nevasta lui, stiind ca e inselata. Chiar daca nu merge casnicia, e gresit sa incerci sa-ti gasesti refugiu in bratele altcuiva. Daca era intr-adevar un domn, asa cum spui, trebuia sa divorteze mai intai si pe urma sa te caute...dar nu asa... El practic duce o viata dubla acum... La prima vedere e un fat-frumos dar pe de alta parte, tu nu-l vezi decat de doua ori pe saptaman si nu stii cum este el in realitate, cand e in toane proaste sau cand are vreo problema. Tu probabil ca iti doresti mai mult protectia pe care el ti-o ofera... dar...eu spun sa te gandesti bine la ce vrei sa faci, ca sa nu suferi mai tarziu. De ce nu iti cauti tu mai bine un barbat singurel, fara obligatii? | ||
|
Micael Postat pe 6 Iunie 2010 10:11 |
||
daca tie ti se pare normal ce faci, n-ai decat sa continui. Nu-i ca si cum tipu e insurat,are un copil ,isi minte nevasta si s-a gasit sa-ti zica tie adevarul...nu,da de unde!
|
||
|
levaidaniela Postat pe 6 Iunie 2010 10:16 |
||
| ..spui ca-l cunosti foarte bine,?...in 8 luni nu se poate cunoaste un om ...eu zic sa-ti cauti un barbat liber,un barbat care sa-l poti prezenta parintilor,prietenilor ,nu puteti trai vesnic singuri.Mai tarziu el daca nu este asa cum ti l-ai dorit tu ,te vei trezi singura fara prieteni,fara parinti etc. | ||
|
caddonia Postat pe 6 Iunie 2010 10:30 |
||
doamna kudica 105225 tot respectul am citit unele din comentariile dumneavoastra si imi plac mult sfaturile oferite...e bine sa incerce cineva sa-ti deschida ochii dar e si mai bine sa vezi dincolo de iubire si incredere oarba
|
||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 6 Iunie 2010 11:35 |
||
| mda.imi pare rau sincer pt c ti s-a intamplat.cu adevarat e o trauma care isi va pune amprenta p tot comportamentul tau vis a vis d barbati,dar acu inca nu iti dai seama.in timp te vei convinge d ceea c iti spun acum.asemanator mi s-a intamplat si mie numai ca intre viol si rel cu un barbat casatorit si 2 copii am fost casatorita si am facut un copil.mereu nu a fost decis sa divorteze pe motiv ca sta pt copii.stiu sigur ca am fost mereu un refugiu pt el,de aceea te sfatui sa termini cat mai repede posibil aceasta relatie care nu duce la nici un viitor pt tine.gandeste-te daca se merita sa iti inchizi viata doar pt acele mom d placere din pat si asa zisa protectie pe care ne-o dorim toate femeile.nu fa aceeasi greseala care am facut-o eu!!!!!!!!in aceeasi situatie am persistat 14 ani,deci toata tineretea mea.zi-mi tu,se merita?ai nevoie d cineva neangajat intr-o alta relatie,deci incearaca sa fii tu "prima vioara" ca te vei simti cu siguranta mai bine.de ce sa fii "a doua"?esti capabila d mai mult si meriti mai mult decat ai acum.daca analizezi "la rece"s-ar putea sa constati ca nici acum nu esti in siguranta,tot la diferite pericole esti supusa,asa ca ar trebui sa iti cauti pe cineva liber care sa te merite si sa te respecte pt ceea c esti!daca nu ma insel era o doamna din botosani care iti spunea despre barbati cum sunt ei d fapt.totul c zice ea te rog analizeaza f bine.totul e adevarat acolo iti spun di experienta mea!sper ca d -zeu sa iti lumineze mintea si calea in viata!! | ||
|
kudika189694 Postat pe 6 Iunie 2010 12:04 |
||
|
asculta relitatea ramane cu fam nu cu tine au un copil daca tine la copil te lasa ai mei nu sau inteles si degeaba aveau 2 copii k mai bine erau divortati decat o viate de iad impreuna fara intelegere sau dat seama la 50 de ani k au stat prea mult impreuna eu nu statem 3 ani chear daca erau copii nu poti sa ai o familie cand unu pleaca te minte te inseala iar tu incerci so mentii stabila unita |
||
|
alyn27 Postat pe 6 Iunie 2010 12:12 |
||
|
scuze.doamna d care iti spuneam e din braila.am tot respectul pt ea si modul ei d a gandi.este extraordinar sa stii ca exista o persoana cu principii despre viata si oameni ca ea.incearca sa aplici sfaturile date d ea.putine persoane ai sa gasesti aici pe forum care sa iti dea un sfat din suflet care sa te ajute cum te-ar ajuta cel al mamei tale asa ca fa o selectie buna ,te rog,la c sa apleci urechea si la c nu.deci nu mai raspunde la provocarile unora care au in suflet rautate,egoism si invidie,si mai ales celor care au un vocabular vulgar.nu se merita sa te cobori la nivelul lor.oricui i se poate intampla c ti s-a intamplat tie,dar pana nu trece prin c ai trecut tu nu te poate intelege.eu sper sa faci alegerea cea mai buna pt tine.mai vorbim...... |
||
|
kudika189694 Postat pe 6 Iunie 2010 13:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna tuturor..:) | 20 | De la: _dulcik_ 3 Martie 2009 21:30 |
| in curind va fi ziua lui..... | 4 | De la: luke_at_me 20 Iulie 2008 02:12 |
| ce simte cu adevarat?? | 13 | De la: darksukkubus69 25 Decembrie 2009 20:47 |
|
|
||
| --- O parere !!! Pro sau contra ???--- | 160 | De la: papusika_kudika 20 Mai 2012 16:44 |
| dar de barbatii in zodia pesti ce ziceti fetelor??? | 6 | De la: angelo_micnegrusiurat 26 Mai 2011 17:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.