Mai multe
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 13:14:24De la: Shhh, la data 2010-05-31 13:10:06cand ai sa mai cresti ai sa'ti dai si tu seama cum poate el, minunatul tau amant, sa aiba o relatie si cu tine si nevasta'sa, acuma ii gasesti niste scuze de tot rasul. oricum da'i inainte cu principiile tale, se vede cat de bine ai fost tu educata (ca tot te laudai). dar sa stii ca in viata pt orice pacat platesti. mi se rupe sincer de violu' tau, e doar un paravan pt tine pt a te putea destrabala pe dupa dansul. daca erai fata cu principii nici violata nu ajungeai si nici amanta! Asta cu bunul samaritean care face un 'sacrificiu" facandu-si amanta cu traume doar ca sa o protejeze si sa o ajute sa-si revina este doar o scuza pentru principiile alea ale tale , doar praf in ochi ca sa le adormi.Sa nu spui ca el din altruism si dragoste face tot ce face , e prea gogoasa. Tocmai ca a gasit o fraiera care este vulnerabila din cauza traumei cu violul , care apropo este un lucru ingrozitor prin care treci , iar tu esti vesnic indatorata ca e el un mare domn cu tine, care domn are insa grija si de o familie .Nu-ti mai face iluzii ca esti doar un motiv in plus catre despartirea lui de familie , esti chiar motivul principal sau bomboana pe coliva familiei respective , oricate scuze neverosimile ai cauta.Amageste-te in continuare ! |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 14:48 |
||
|---|---|---|
De la: scorpio67, la data 2010-05-31 14:48:01De la: kudika189597, la data 2010-05-31 13:14:24De la: Shhh, la data 2010-05-31 13:10:06cand ai sa mai cresti ai sa'ti dai si tu seama cum poate el, minunatul tau amant, sa aiba o relatie si cu tine si nevasta'sa, acuma ii gasesti niste scuze de tot rasul. oricum da'i inainte cu principiile tale, se vede cat de bine ai fost tu educata (ca tot te laudai). dar sa stii ca in viata pt orice pacat platesti. mi se rupe sincer de violu' tau, e doar un paravan pt tine pt a te putea destrabala pe dupa dansul. daca erai fata cu principii nici violata nu ajungeai si nici amanta! un barbat care are amanta de 8 luni de zile si ii cumpara apartament,masina,si o tine in puf,pe langa asta n-ar ridica in veci vocea la ea,si cand o vede doar o iubeste si o alinta cum poate el mai bine,nu cred ca are alte motive sa faca asta decat din dragoste...n-am zis ca se sacrifica ,am zis doar ca atunci cand a aflat prin ce am trecut nu numai ca n-a renuntat la mine ci a avut si mai multa grija de mine.femei cu care sa faca sex gaseste la tot pasul nu trebuie sa cheltuie averi cu ele...ca a vazut femei pana la varsta asta,cu atat mai putin intr-o perioada de criza |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 17:16 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 17:16:22Nu te mai imbata cu apa rece si nici nu mai abera ca "barbati" ca amorezul tau sint pe toate drumurile. sint convinsa ca acea casa si masina sint pe numele lui iar tu doar le folosesti in schimbul serviciilor oferite. Cind iubesti pe cineva nu accepti sa fi tinuta in "puf" adica sa fi intretinuta ci din contra faci tot posibilul sa cresti in ochii persoanei respective fiind independenta.tu incerci sa cauti scuze ca incerci sa desparti un barbat de o sotie care ia fost alaturi atunci cind a facut banii cu,care astazi te intretine pe tine. oricum pentru el este mai comod sa te plateasca pe tine care inghiti gogosile asteptindu-l dusata decit sa mearga la o prostituata de la care sa mai ia si anumite boli venerice. nu te supara dar ceea ce faci tu tot prostitutie se numeste dar de la alt nivel.degeaba apostrofezi fetele care nu sint de acord cu tine si le faci frustrate ca tu esti cea ce are frustrari :ele sint doar fete cu principii solide in viata ceea ce tudin pacate nu ai sa ai vreodata in viata.la final iti sun sa nu uiti ca roata e rotundaDe la: scorpio67, la data 2010-05-31 14:48:01De la: kudika189597, la data 2010-05-31 13:14:24De la: Shhh, la data 2010-05-31 13:10:06cand ai sa mai cresti ai sa'ti dai si tu seama cum poate el, minunatul tau amant, sa aiba o relatie si cu tine si nevasta'sa, acuma ii gasesti niste scuze de tot rasul. oricum da'i inainte cu principiile tale, se vede cat de bine ai fost tu educata (ca tot te laudai). dar sa stii ca in viata pt orice pacat platesti. mi se rupe sincer de violu' tau, e doar un paravan pt tine pt a te putea destrabala pe dupa dansul. daca erai fata cu principii nici violata nu ajungeai si nici amanta!
|
||
|
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 18:16 |
||
Nu te mai imbata cu apa rece si nici nu mai abera ca "barbati" ca amorezul tau sint pe toate drumurile. sint convinsa ca acea casa si masina sint pe numele lui iar tu doar le folosesti in schimbul serviciilor oferite. Cind iubesti pe cineva nu accepti sa fi tinuta in "puf" adica sa fi intretinuta ci din contra faci tot posibilul sa cresti in ochii persoanei respective fiind independenta.tu incerci sa cauti scuze ca incerci sa desparti un barbat de o sotie care ia fost alaturi atunci cind a facut banii cu,care astazi te intretine pe tine. oricum pentru el este mai comod sa te plateasca pe tine care inghiti gogosile asteptindu-l dusata decit sa mearga la o prostituata de la care sa mai ia si anumite boli venerice. nu te supara dar ceea ce faci tu tot prostitutie se numeste dar de la alt nivel.degeaba apostrofezi fetele care nu sint de acord cu tine si le faci frustrate ca tu esti cea ce are frustrari :ele sint doar fete cu principii solide in viata ceea ce tudin pacate nu ai sa ai vreodata in viata.la final iti sun sa nu uiti ca roata e rotunda [/quote]1-la achizitionarea apartamentului am mers impreuna si actele au fost facute pe numele meu,si la masina la fel...altfel spuneam ca plateste un ap pt mine,sau altfel,sau ca mi-a dat o masina sa o folosesc,nu ziceam ca mi-a cumparat 2-a facut acest lucru tocmai ca sa-mi dea siguranta ca vom avea un viitor impreuna,pt ca e clar ca asemenea gesturi nu le faci pt orice femeie cu care te culci apoi,eu n-am incercat sa-l despart,el a fost primul care a vb despre divort nu eu...mie-mi era bine si asa daca as fi urmarit doar confort material...iar ceea ce fac nu se numeste prostitutie,pur si simplu o femeie alintata de iubitul ei iar cand am zis ca sunt o multime de frustrate n-am aberat...eu n-am vazut femeie care sa nu-si doreasca un barbat puternic,realizat...doar ca exista femei care-i pot avea si femei care comenteaza din indivie...au "principii solide" tocmai pt ca nu li s-a dat ocazia de a le incalca |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 18:42 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 18:42:55 Nu te mai imbata cu apa rece si nici nu mai abera ca "barbati" ca amorezul tau sint pe toate drumurile. sint convinsa ca acea casa si masina sint pe numele lui iar tu doar le folosesti in schimbul serviciilor oferite. Cind iubesti pe cineva nu accepti sa fi tinuta in "puf" adica sa fi intretinuta ci din contra faci tot posibilul sa cresti in ochii persoanei respective fiind independenta.tu incerci sa cauti scuze ca incerci sa desparti un barbat de o sotie care ia fost alaturi atunci cind a facut banii cu,care astazi te intretine pe tine. oricum pentru el este mai comod sa te plateasca pe tine care inghiti gogosile asteptindu-l dusata decit sa mearga la o prostituata de la care sa mai ia si anumite boli venerice. nu te supara dar ceea ce faci tu tot prostitutie se numeste dar de la alt nivel.degeaba apostrofezi fetele care nu sint de acord cu tine si le faci frustrate ca tu esti cea ce are frustrari :ele sint doar fete cu principii solide in viata ceea ce tudin pacate nu ai sa ai vreodata in viata.la final iti sun sa nu uiti ca roata e rotunda 1-la achizitionarea apartamentului am mers impreuna si actele au fost facute pe numele meu,si la masina la fel...altfel spuneam ca plateste un ap pt mine,sau altfel,sau ca mi-a dat o masina sa o folosesc,nu ziceam ca mi-a cumparat 2-a facut acest lucru tocmai ca sa-mi dea siguranta ca vom avea un viitor impreuna,pt ca e clar ca asemenea gesturi nu le faci pt orice femeie cu care te culci apoi,eu n-am incercat sa-l despart,el a fost primul care a vb despre divort nu eu...mie-mi era bine si asa daca as fi urmarit doar confort material...iar ceea ce fac nu se numeste prostitutie,pur si simplu o femeie alintata de iubitul ei iar cand am zis ca sunt o multime de frustrate n-am aberat...eu n-am vazut femeie care sa nu-si doreasca un barbat puternic,realizat...doar ca exista femei care-i pot avea si femei care comenteaza din indivie...au "principii solide" tocmai pt ca nu li s-a dat ocazia de a le incalca[/quote] mai fata in spatele unui barbat puternic si realizat sta o femeie care ia fost alaturi la bine si la rau ! Tu din pacate nu o sa fi niciodata o femeie realizata prin munca ta ci doar o intretinuta ! Astea frustrate de pe aici sint ele insisi realizate si au cumparat case ,masini etc prin munca si valoarea lor. Din nefericire pentru tine nu o sa cunosti niciodata bucuria si mandria realizarilor proprii ,nu o sa ai satisfactia muncii tale ci doar "satisfactia" distrugerii unor vieti .Si sincer ce invidie ar putea avea cineva pe o femeie cu o viata searbada,intretinuta etc. Ce as putea eu sa invidiez la tine cind am tot ceea ce am dorit de la viata prin forte proprii cind am copiii de aceiasi virsta cu tine dar pe care i-am crescut cu acele "principii solide "pe care tu nu ai cum sa le cunosti. nu pot decit sa te compatimesc si atit! |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 19:03 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 14:34:03 [/quote]![/quote] si cum le stii tu pe toate ca un om mare! o respecti atat de mult incat o si ajuti sa divorteze! si da am inteles ti-a luat casa..masina..si?cui ii pasa?tie si lui!sau voiai sa te lauzi? sincer nu ai facut decat sa te vinzi pentru o casa si o masina..ii lucru mare ce-i drept!sa poti face asta..si da ti le-a luat ca sa iti dea garantia unei relatii de viitor...eii asss...de ce sa nu profite de tineretea ta?pt el o casa si o masina nu reprezinta o investitie prea mare...asa ca..oricand poate sa apara alta ca si tine si sa ramai cu ochii in soare! am inteles va iubiti! so what?
|
||
|
one_size Postat pe 31 Mai 2010 19:19 |
||
|
gresesti enorm...mai am un an si termin si eu facultatea,si nu am de gand sa stau acasa,am si eu visul meu in privinta carierei ai putea sa-mi spui ca voi fi toata viata o intretinuta daca as avea vreo 30 de ani,12 clase si sa stau sa vina iubitul sa imi ia tampoane...atunci da,ai avea dreptate...insa nu e cazul deocamdata imi place ca pe forumuri sunteti toate niste sfinte si respectati principiile...e usor sa joci teatru din spatele unui pc,daca ar fi asa,poate Romania n-ar mai fi o tara a nepotismelor si ar fi o tara plina de corectitudine |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 19:23 |
||
|
[si cum le stii tu pe toate ca un om mare! o respecti atat de mult incat o si ajuti sa divorteze! si da am inteles ti-a luat casa..masina..si?cui ii pasa?tie si lui!sau voiai sa te lauzi? sincer nu ai facut decat sa te vinzi pentru o casa si o masina..ii lucru mare ce-i drept!sa poti face asta..si da ti le-a luat ca sa iti dea garantia unei relatii de viitor...eii asss...de ce sa nu profite de tineretea ta?pt el o casa si o masina nu reprezinta o investitie prea mare...asa ca..oricand poate sa apara alta ca si tine si sa ramai cu ochii in soare! am inteles va iubiti! so what? [/quote]Nu o ajut sa divorteze...faceti interpretari proprii...nu ma dau maica teresa ca marea majoritate de pe aici... Daca vroiam sa ma laud cu ce mi-a luat o spuneam din prima...am spus-o ca pe-o dovada ca ma iubeste...atata va mai dati ca sunt o naiva...dar oare tu nu esti o naiva...cica "pt el nu reprezinta o investitie prea mare"...realizezi ce spui? un barbat da 200 de mii de euro dintr-un foc asa,ca n-a mai vazut o pasarica nu? unde traiti? poate avea 1000 de prostituate cu banii astia...daca e vorba doar de instinctul lui,dorinta de sex in afara casatoriei si nu m-am vandut cu nimic...deja il iubeam cand a facut acest gest...nu l-ar fi facut daca am fi avut doar o rel bazata pe sex si atat va este atat de greu de crezut ca un barbat poate imbunatati viata unei femei din dragoste...si va conzoleaza ideea ce se vinde...daca eu m-am vandut pt masina si casa,atunci si voi va vindeti cu iubitii vostri doar ca pe-un suc si-o prajitura...care e naiva din context? |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 19:29 |
||
|
pai n-ai inteles ca ne iubim daca tie iti face iubitul tau cadou un colier inseamna ca te-ai vandut pt el? faptul ca am primit aceste cadouri inseamna ca dragostea mea pt acest barbat nu exista? |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 19:31 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:29:33[si cum le stii tu pe toate ca un om mare! Nu o ajut sa divorteze...faceti interpretari proprii...nu ma dau maica teresa ca marea majoritate de pe aici... Daca vroiam sa ma laud cu ce mi-a luat o spuneam din prima...am spus-o ca pe-o dovada ca ma iubeste...atata va mai dati ca sunt o naiva...dar oare tu nu esti o naiva...cica "pt el nu reprezinta o investitie prea mare"...realizezi ce spui? un barbat da 200 de mii de euro dintr-un foc asa,ca n-a mai vazut o pasarica nu? unde traiti? poate avea 1000 de prostituate cu banii astia...daca e vorba doar de instinctul lui,dorinta de sex in afara casatoriei si nu m-am vandut cu nimic...deja il iubeam cand a facut acest gest...nu l-ar fi facut daca am fi avut doar o rel bazata pe sex si atat va este atat de greu de crezut ca un barbat poate imbunatati viata unei femei din dragoste...si va conzoleaza ideea ce se vinde...daca eu m-am vandut pt masina si casa,atunci si voi va vindeti cu iubitii vostri doar ca pe-un suc si-o prajitura...care e naiva din context?[/quote] auzi puisor..vad ca tu orice ar zice oricine vezi o cale de atac asupra ta!si nu este chiar asa! si de la ce am spus eu nu a mai fost decat un pas sa ne spui si suma investita in tine! asta cu sucu si prajitura a fost mortala!pe mine nu ma consoleaza si nici nu ma doare ca te vinzi/ca l-ai prostit ca il iubesti! din ceea ce postezi asta se subintelege...da tu le stii pe toate! pana la urma nu trebuie noi cei ce postam de ceva...tu esti cea nesigura,realizezi asta?si oricum nu ma astept sa intelegi ceva..din interiorul relatie se vede total diferit decat din exterior! si care-i scopul postarii mesajului tau pana la urma? ce vrei de la utilizatorii site-ului?
|
||
|
one_size Postat pe 31 Mai 2010 19:38 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:31:23pai n-ai inteles ca ne iubim era mai frumos sa facem misto de tine decat sa iti raspundem serios! imi retrag cuvintele si promit ca nu am sa mai fiu serioasa!
|
||
|
one_size Postat pe 31 Mai 2010 19:41 |
||
|
tocmai ca n-am primit decat 2-3 pareri obiective,restul v-ati gasit sa faceti pe-a moralele cu mine...ati luat doar tiparul,inca una cu unul caasatorit fara sa analizati detaliile singurul lucru pe care-l vroiam era sa vad cum va reactiona lumea in jur cand vom fi impreuna fara sa ne mai ascundem de nimeni...nu am motive sa fiu nesigura si dail iubesc din tot sufletul pt ca am toate motivele,am cunoscut un barbat minunat la care n-am chef sa renunt ca sa ramana langa una care nu constientizeaza ce are langa ea... ma retrag...multumesc pt sfaturi...back to real life,va las cu interpretarile voastree |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 19:50 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:23:09gresesti enorm...mai am un an si termin si eu facultatea,si nu am de gand sa stau acasa,am si eu visul meu in privinta cariereidraguta, o femeie care nu desparte familii,nu are amanti etc este normala deci nu sfinta.ROMANIA este o tara a nepotismelor datorita celor ca tine care o locuiesc!.Unele sfinte de pe aici nu mai locuiesc de zeci de ani pe aceste meleaguri mioritice.cu privire la facultate ......poti sa si muncesti ca nu esti nici prima nici ultima. Fetita mea se intretine singura la fac si de doua saptamini sa mutat in colocatie cu fete de virsta ei.Nu umbla cu barbati insurati si nu cere bani la nimeni! deci vezi care e treaba cu educatia la rom??? ai dat singura raspunsul in intrebare! Oricum pacat de tine si de tineretea ta ca vei avea aceasi soarta pe care o are sotia............si sper ca nu vei avea copii ca sa chinui suflete nevinovate! Atit iti spun ca ce gresim pe lumea asta platim si daca ai fi avut o mama care sa se ocupe de educatia ta nu ai fi ajuns in halul asta! |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 19:55 |
||
De la: kudika1993, la data 2010-05-31 19:55:22De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:23:09gresesti enorm...mai am un an si termin si eu facultatea,si nu am de gand sa stau acasa,am si eu visul meu in privinta cariereidraguta, o femeie care nu desparte familii,nu are amanti etc este normala deci nu sfinta.ROMANIA este o tara a nepotismelor datorita celor ca tine care o locuiesc!.Unele sfinte de pe aici nu mai locuiesc de zeci de ani pe aceste meleaguri mioritice.cu privire la facultate ......poti sa si muncesti ca nu esti nici prima nici ultima. Fetita mea se intretine singura la fac si de doua saptamini sa mutat in colocatie cu fete de virsta ei.Nu umbla cu barbati insurati si nu cere bani la nimeni! deci vezi care e treaba cu educatia la rom??? ai dat singura raspunsul in intrebare! Oricum pacat de tine si de tineretea ta ca vei avea aceasi soarta pe care o are sotia............si sper ca nu vei avea copii ca sa chinui suflete nevinovate! Atit iti spun ca ce gresim pe lumea asta platim si daca ai fi avut o mama care sa se ocupe de educatia ta nu ai fi ajuns in halul asta! degeaba ii spui , principiile ei sunt complet nederanjate de faptul ca face ce face.Orice argumente ii aduci , tot mai bine amanta si intretinuta.Sa munceasca ? Vai! munca e pentru sclavi nu pentru asemenea fata cu principii ! |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 19:59 |
||
|
da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau asa ca v-am mai zis..nu e totul cum credeti si daca as fi fost o ruina de femeie nici el nu mi-ar fi dat atata importanta cat despre mama mea, esti un gunoi de femeie ca indrznesti sa comentezi la adresa ei ... parintii oricarui om sunt sfinti,ma poti apostrofa pe mine cat vrei,dar nu pe parintii mei |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:00 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:50:29tocmai ca n-am primit decat 2-3 pareri obiective,restul v-ati gasit sa faceti pe-a moralele cu mine...ati luat doar tiparul,inca una cu unul caasatorit fara sa analizati detaliilepai tie ti-au placut sfaturile care te-au incurajat in porcariile pe care le faci;sfaturi ale unora ca si tine.scuze ca am facut pe morala ca sincer nu meriti dar meriti cu virf si indesat sa te ia ala de nevasta ,si miine poimiine sa intilneasca amorezu una ca tine careia sa-i cumpere dupa 8 luni casa si masina etc........
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:02 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau Ne zici ca ai muncit 2 ani tocmai la stea care avem cel putin 15-20 ani de munca , care am facut 2 case , ne-am cumparat singure si masini si multe altele .Este foarte mare satisfatia lucrului facut de tine , prin efortul tau , dar mata n-ai cum sa stii de acolo di puf .Ai facut si tu ceva de care sa fii mandra pana acum? Si nu ma refere la casa , masina , lucruri efemere , la ceva , o realizare ? Nu prea cred! |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 20:05 |
||
De la: kudika1993, la data 2010-05-31 20:02:13De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:50:29tocmai ca n-am primit decat 2-3 pareri obiective,restul v-ati gasit sa faceti pe-a moralele cu mine...ati luat doar tiparul,inca una cu unul caasatorit fara sa analizati detaliilepai tie ti-au placut sfaturile care te-au incurajat in porcariile pe care le faci;sfaturi ale unora ca si tine.scuze ca am facut pe morala ca sincer nu meriti dar meriti cu virf si indesat sa te ia ala de nevasta ,si miine poimiine sa intilneasca amorezu una ca tine careia sa-i cumpere dupa 8 luni casa si masina etc........ ok...am sa va tin la curent |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:05 |
||
|
[Ne zici ca ai muncit 2 ani tocmai la stea care avem cel putin 15-20 ani de munca , care am facut 2 case , ne-am cumparat singure si masini si multe altele .Este foarte mare satisfatia lucrului facut de tine , prin efortul tau , dar mata n-ai cum sa stii de acolo di puf .Ai facut si tu ceva de care sa fii mandra pana acum? Si nu ma refere la casa , masina , lucruri efemere , la ceva , o realizare ? Nu prea cred! [/quote] da,va zic ca am muncit 2 ani jumatate,in conditiile in care in momentul de fata abia am 22 de ani cand voi avea 40 de ani,va voi povesti de mai multi ani de munca...faptul ca nu mai muncesc de jumatate de an,nu inseamna ca ma plafonez...te intreb eu ce realizari aveai tu la varsta mea...si ti le prezint pe ale mele: am 2 certficate de limba straina...cambrige si delf am nenumarate concursuri nationale de dansuri de societate cu locul 2-3 scriu,am facut parte dintr-un proiect redactional,si acum mai scriu o rubrica la ziarul local si fac voluntariat de 2 ani la o ONG cu activitate juridica |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:12 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau"gunoi de femeie".................de la un copil cu lapte la bot! bunul simt nu imi permite sa te injur cum meriti si nici sa ma cobor la mintea ta de gaina! doar ca ce se naste din pisica tot soareci maninca! multumesc cerului ca nu am un copil ca tine ca sincer nu as mai fi avut pentru ce sa traiesc! |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:16 |
||
|
[ "gunoi de femeie".................de la un copil cu lapte la bot! bunul simt nu imi permite sa te injur cum meriti si nici sa ma cobor la mintea ta de gaina! doar ca ce se naste din pisica tot soareci maninca! multumesc cerului ca nu am un copil ca tine ca sincer nu as mai fi avut pentru ce sa traiesc![/quote] ttu ai fost o doamna cand mi-ai jignit mama ce frumos emiti pretentii |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:19 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:12:35[Ne zici ca ai muncit 2 ani tocmai la stea care avem cel putin 15-20 ani de munca , care am facut 2 case , ne-am cumparat singure si masini si multe altele .Este foarte mare satisfatia lucrului facut de tine , prin efortul tau , dar mata n-ai cum sa stii de acolo di puf .Ai facut si tu ceva de care sa fii mandra pana acum? Si nu ma refere la casa , masina , lucruri efemere , la ceva , o realizare ? Nu prea cred! da,va zic ca am muncit 2 ani jumatate,in conditiile in care in momentul de fata abia am 22 de ani cand voi avea 40 de ani,va voi povesti de mai multi ani de munca...faptul ca nu mai muncesc de jumatate de an,nu inseamna ca ma plafonez...te intreb eu ce realizari aveai tu la varsta mea...si ti le prezint pe ale mele: am 2 certficate de limba straina...cambrige si delf am nenumarate concursuri nationale de dansuri de societate cu locul 2-3 scriu,am facut parte dintr-un proiect redactional,si acum mai scriu o rubrica la ziarul local si fac voluntariat de 2 ani la o ONG cu activitate juridica[/quote] mai tu esti sigura ca stii ce este ala delf? unde ai luat diploma in Romania? inainte de delf ce diplome ai obtinut? |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:22 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:12:35[Ne zici ca ai muncit 2 ani tocmai la stea care avem cel putin 15-20 ani de munca , care am facut 2 case , ne-am cumparat singure si masini si multe altele .Este foarte mare satisfatia lucrului facut de tine , prin efortul tau , dar mata n-ai cum sa stii de acolo di puf .Ai facut si tu ceva de care sa fii mandra pana acum? Si nu ma refere la casa , masina , lucruri efemere , la ceva , o realizare ? Nu prea cred! da,va zic ca am muncit 2 ani jumatate,in conditiile in care in momentul de fata abia am 22 de ani cand voi avea 40 de ani,va voi povesti de mai multi ani de munca...faptul ca nu mai muncesc de jumatate de an,nu inseamna ca ma plafonez...te intreb eu ce realizari aveai tu la varsta mea...si ti le prezint pe ale mele: am 2 certficate de limba straina...cambrige si delf am nenumarate concursuri nationale de dansuri de societate cu locul 2-3 scriu,am facut parte dintr-un proiect redactional,si acum mai scriu o rubrica la ziarul local si fac voluntariat de 2 ani la o ONG cu activitate juridica[/quote] Si eu am ceva diplome dar ce ai facut cu ele , pana acum? O realizare personala, au avut vreun efect in afara ca le ai si atat?Dans de societate, fas! La calitatea articolelor din publicatii si eu pot orcand sa ma apuc de scris! N-oi fi castigat vreun Pulitzer! Si la ce lucru bun , concret a dus voluntariatul ? |
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 20:23 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:19:02[ "gunoi de femeie".................de la un copil cu lapte la bot! bunul simt nu imi permite sa te injur cum meriti si nici sa ma cobor la mintea ta de gaina! doar ca ce se naste din pisica tot soareci maninca! multumesc cerului ca nu am un copil ca tine ca sincer nu as mai fi avut pentru ce sa traiesc! ttu ai fost o doamna cand mi-ai jignit mama ce frumos emiti pretentii[/quote] nu ti-am injurat mama ci am spus ca nu sa ocupat de educatia ta..........drept pentru care nu ai principii. ea ce parere are despre situatia ta? |
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:25 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-05-31 20:05:30nu te mai obosi ca nu ai cu cineDe la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:28 |
||
|
am 2 certficate de limba straina...cambrige si delf am nenumarate concursuri nationale de dansuri de societate cu locul 2-3 scriu,am facut parte dintr-un proiect redactional,si acum mai scriu o rubrica la ziarul local si fac voluntariat de 2 ani la o ONG cu activitate juridica[/quote] mai tu esti sigura ca stii ce este ala delf? unde ai luat diploma in Romania? inainte de delf ce diplome ai obtinut? [/quote] o secunda..am redactat aiurea... la franceza am DALF-UL....m-am adresat in orasul meu la centrul cultural francez,am dat cele 2 teste TEF si TCF si apoi am mai facut 3 luni de cursuri dupa care am obtinut DALF-UL asta dupa ce am terminat un liceu filologic |
||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:29 |
||
De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:05:53nu este nevoie .......cunoastem sablonulDe la: kudika1993, la data 2010-05-31 20:02:13De la: kudika189597, la data 2010-05-31 19:50:29tocmai ca n-am primit decat 2-3 pareri obiective,restul v-ati gasit sa faceti pe-a moralele cu mine...ati luat doar tiparul,inca una cu unul caasatorit fara sa analizati detaliilepai tie ti-au placut sfaturile care te-au incurajat in porcariile pe care le faci;sfaturi ale unora ca si tine.scuze ca am facut pe morala ca sincer nu meriti dar meriti cu virf si indesat sa te ia ala de nevasta ,si miine poimiine sa intilneasca amorezu una ca tine careia sa-i cumpere dupa 8 luni casa si masina etc........
|
||
|
kudika1993 Postat pe 31 Mai 2010 20:29 |
||
De la: Shhh, la data 2010-05-31 13:10:06daca erai fata cu principii nici violata nu ajungeai si nici amanta! tocmai mi-ai castigat profundul dispret ia-te de mana cu titel violatorul care crede ca femeile merita sa fie violate. Da' violul fata de copii...??? Ei n-au principii, de-aia-s violati, nu? Sau babele??? Hai du-te femeie de te-mpusca Si-ti urez din toata inima ca nici tu nici vreo ruda/prietena de-a ta sa NU fie vreodata victima unui abuz sexual... pentru ca atunci ti-ai da seama cat de jegoasa ai fost cu faza asta! Ai probleme, femeie! Ai probleme cu barbatii in general, doar din cauza unui nenorocit si ai probleme cu oamenii in general. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Mai 2010 20:31 |
||
| mama mea nu cunoaste stituatia mea...de cand e aceasta situatie am fost doar de 2 ori acasa | ||
|
kudika189597 Postat pe 31 Mai 2010 20:33 |
||
De la: kudika1993, la data 2010-05-31 20:28:09De la: scorpio67, la data 2010-05-31 20:05:30De la: kudika189597, la data 2010-05-31 20:00:39da,si eu am muncit 2 ani jumatate la o firma cu capital francez full time si ma duceam numai in restante ca nu aveam posibilitate sa merg la cursuri si sa si muncesc...dar acum urmeaza licenta si ma intereseaza cum o iau Ai dreptate, chiar n-am cu cine ! degeaba certificate si para diplome daca 7 ani de acasa, moralitate , lipsa la apel.
|
||
|
Postat pe 31 Mai 2010 20:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Wael Ghonim | 1 | De la: battleofwits 10 Februarie 2011 14:23 |
| De la simþ la cuvânt | 5 | De la: rashela 18 Aprilie 2010 08:56 |
| Vreau si eu un sfat... | 6 | De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23 |
|
|
||
| Nu stiu ce sa fac | 59 | De la: kudika029282 16 Februarie 2010 20:59 |
| am | 12 | De la: kudika_nikole 9 Ianuarie 2012 15:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.