Setari Cookie-uri

relatie fara sex

De la: kudika189950, la data 2010-06-11 22:57:26am revenit cu vesti noi..... am vb cu el intr-o seara despre problema pe kre o are si a doua zi dupa ce am vb nu mi-a mai raspuns la telefon...... nu am mai vb cu el de aproape 2 sapt..... nu am putut si nici nu am vrut sa ma duc la el acasa sa vorbim poate primeam si eu niste explicatii.... am lasat totul asa.... am mai tinut legatura cu prietenii nostri si mi-au spus k nici ei nu au putut "scoate" nimic de la el, nu le spune de ce nu mai vrea sa vb cu mine, o da in diverse knd i se pun intrebarile: "de ce nu mai sunteti impreuna?" de ce nu mai vrei sa vb cu ea?" de ce nu-i dai macar o explicatie?" spune-i motivul pt kre nu-i mai raspunzi la tel" (din cate stiu eu ei nu stiu despre problema lui, cel putin eu nu am spus nimanui am preferat sa vb cu voi pe forum si cu alte cunostinte de ale mele kre nu il cunosc pe el....) nu am insistat cu telefoanele sau sms-uri.....i-am trimis un singur sms in kre i-am spus k sunt alaturi de el si k nu vreau sa ne despartim,,, i-am spus k imi doresc mult sa pastram relatia si k dak el vrea sa ne despartim am sa-i respect decizia si am primit urmatorul raspuns:" nu asta e problema o sa te sun eu", si de atunci au trecut 10 zile si nu m-a sunat....l-am lasat pur si simplu in pace....voi ce ziceti am facut bine????

Ai facut foarte bine, la un moment dat tot trebuia sa aveti discutia asta si e mai bine ca ati avut-o acuma, dupa cum reactioneaza el, e clar ca are o porblema, daca nu avea nicio problema atunci ar fi discutat cu tine, nu-l mai cuata, lasa-l pe el s-o faca, tu ai procedata foarte bine.
rahela11
Postat pe 12 Iunie 2010 11:16
draga mea si eu am avut aceiasi problema cu sotul meu , il legase una care avea relatie cu el si ea nu stia ca el este casatorit (adica ii facuse farmece , si nu putea sa faca dragoste cu mine) in fine dute frumos cu el la o baba care desleaga farmece si o sa mearga struna dupa aceia:-d
kudika155098
Postat pe 12 Iunie 2010 11:29
Tu nu ai cum sa fii vinovata.El probabil are o disfunctie erectila care s-ar putea rezolva la un doctor sau poate chiar cu terapie(daca e pe fond nervos).Oricum, bineinteles k a zis k doar cu tine i se intampla k doar nu era sa se faca de rusine k are probleme .Iar dak e adevarat ce a zis(adik k s-a culcat si cu alta in timp ce era cu tine) inseamna k u esti de vina k ink mai esti cu el. Eu zis sa-l lasi nu pentru k are avea probleme,ci pentru k nu e sincer cu tine.Dak totusi il iubesti inceark sa discuti cu el serios si gasiti rezolvarea pentru k ea exista.
Mirelutza21
Postat pe 12 Iunie 2010 12:59
De la: kudika155098, la data 2010-06-12 11:29:19draga mea si eu am avut aceiasi problema cu sotul meu , il legase una care avea relatie cu el si ea nu stia ca el este casatorit (adica ii facuse farmece , si nu putea sa faca dragoste cu mine) in fine dute frumos cu el la o baba care desleaga farmece si o sa mearga struna dupa aceia:-d
zi sa faci tengatita,,mai bn vino tu la mosu
thadoogback
Postat pe 12 Iunie 2010 13:08
De la: kudika189950, la data 2010-05-29 19:27:47Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???
daca s-a mai confruntat cineva cu acesata problema va rog ajutati-ma.....

draga mea ca psiholog iti raspund : omul acesta nu te iubeste! si nu este atras de tine !
si nu te respecta daca este in stare sa fie cu altele in timp ce este cu tine..!!!!
draga mea esti perfect normala si nu iti ma fa atatea griji inutile....rupe aceasta "relatie" si ai rabdare ca viata sa-ti ofere acel barbat minunat alaturi de care sa simti ca esti femeie fericita si implinita!!!
sa ai o relatie bazata pe iubire si respect reciproc...ca orice relatie sanatoasa!!

succes draga mea si curaj...viata este minunata daca aveam curajul sa aruncam din viata noastra tot ce ne impiedica sa fim fericite, tot ce este fals si ne provoaca suferinta!!
traieste viata pentru ca este un minunat cadou ...nu o irosi cu cineva care nu te iubeste!!
o zi frumoasa
kudika114037
Postat pe 12 Iunie 2010 13:12
De la: kudika114037, la data 2010-06-12 13:12:51
draga mea ca psiholog iti raspund : omul acesta nu te iubeste! si nu este atras de tine !
si nu te respecta daca este in stare sa fie cu altele in timp ce este cu tine..!!!!
draga mea esti perfect normala si nu iti ma fa atatea griji inutile....rupe aceasta "relatie" si ai rabdare ca viata sa-ti ofere acel barbat minunat alaturi de care sa simti ca esti femeie fericita si implinita!!!
sa ai o relatie bazata pe iubire si respect reciproc...ca orice relatie sanatoasa!!

succes draga mea si curaj...viata este minunata daca aveam curajul sa aruncam din viata noastra tot ce ne impiedica sa fim fericite, tot ce este fals si ne provoaca suferinta!!
traieste viata pentru ca este un minunat cadou ...nu o irosi cu cineva care nu te iubeste!!
o zi frumoasa

baga-mi-as, mi-ai smuls cateva picaturi.
vorbesti asa de frumos, atat de estetic si far' de pata! as vrea sa te cunosc , sa-ti cunosc aptitudinile, sa vad pana unde poti duce aceasta forma de exteriorizare a frumusetii umane.
ce frumoasa poate fi viata cu oameni ca tine!
geo_reincarcat_iara
Postat pe 12 Iunie 2010 13:19
De la: kudika189950, la data 2010-06-11 22:57:26am revenit cu vesti noi..... am vb cu el intr-o seara despre problema pe kre o are si a doua zi dupa ce am vb nu mi-a mai raspuns la telefon...... nu am mai vb cu el de aproape 2 sapt..... nu am putut si nici nu am vrut sa ma duc la el acasa sa vorbim poate primeam si eu niste explicatii.... am lasat totul asa.... am mai tinut legatura cu prietenii nostri si mi-au spus k nici ei nu au putut "scoate" nimic de la el, nu le spune de ce nu mai vrea sa vb cu mine, o da in diverse knd i se pun intrebarile: "de ce nu mai sunteti impreuna?" de ce nu mai vrei sa vb cu ea?" de ce nu-i dai macar o explicatie?" spune-i motivul pt kre nu-i mai raspunzi la tel" (din cate stiu eu ei nu stiu despre problema lui, cel putin eu nu am spus nimanui am preferat sa vb cu voi pe forum si cu alte cunostinte de ale mele kre nu il cunosc pe el....) nu am insistat cu telefoanele sau sms-uri.....i-am trimis un singur sms in kre i-am spus k sunt alaturi de el si k nu vreau sa ne despartim,,, i-am spus k imi doresc mult sa pastram relatia si k dak el vrea sa ne despartim am sa-i respect decizia si am primit urmatorul raspuns:" nu asta e problema o sa te sun eu", si de atunci au trecut 10 zile si nu m-a sunat....l-am lasat pur si simplu in pace....voi ce ziceti am facut bine????

F bine,lasa-l in pace, o avea pe alta.
cami_goanga10
Postat pe 12 Iunie 2010 13:20
:sml-ro lleye0012:
owydyw
Postat pe 12 Iunie 2010 15:44
citesc si nu inteleg...pai asta e ca nunta fara lautari sau ca pisatul fara basina.
RUY_BLAS
Postat pe 12 Iunie 2010 20:24
Hai, mai! Astea-s baliverne! Voi, barbatii, ati sta langa una la care nu aveti erectie si ati calari in schimb, tot orasul? E clar ca baiatul nu poate nicaieri. Nu-i e nevasta si n-are niciun copil cu ea, pentru a fi obligat sa doarma in acelasi pat. Sta cu ea pentru ca-i singura care-i inghite minciuna. Si nu m-ar mira s-o defaimeze pe unde apuca, sa se scoata basma curata.
Am avut un amic in adolescenta care suferea de ejaculare precoce. Si cand a realizat ca nu-i a buna, a dat fuga la doctor. De mana cu iubita. Daca vrei sa ai o relatie normala, numai cu fata de langa tine, pe care se presupune c-o iubesti, rezolvi problema. In niciun caz nu te apuci ca dobitocul sa te lauzi ca esti mascul de mascul, tocmai in fata celei la care nu esti capabil s-o ridici nici un mm.

Iar tu, fata draga, cand o sa ai parte de partide de amor adevarate, o sa regreti acel sms "te iubesc si nu vreau sa ne despartim". O sa plangi dupa timpul pierdut langa pustiuica asta.
rashela
Postat pe 13 Iunie 2010 05:28
Draga mea cred ca problema este la el si nu la tine si inca ceva sunt foarte sigura ca prietenul asta al tau are probleme asemanatoare si cu altcineva.... Sexul nu este ca un intrerupator - apesi pe buton si e in stare de functionare...apesi inca o data si e ora stingerii.... Orgoliul masculin este foarte delicat in ceea ce priveste erectia asa ca nici mort nu ar recunoaste....
Lasa-l sa mearga unde vrea si cu cine vrea, desi mi-e greu sa cred ca mai indrazneste ....
tumharia
Postat pe 13 Iunie 2010 09:26
Nu cred ca-i impotent, totul vine din inima, nu te uibea cand ati incercat s-a ramas marcat de esec sau e prea stors de la altele.
Dpldv e o relatie convenabila, dar dragostea lipseste.
Incearca oral, daca nici asa nu merge, consultati un medic, asta in cazul in care vreti sa salvati relatia.
Am patit-o si eu o data, ea nu atingea nimic, eu sufeream dupa un esec sentimental, ne-am intalnit 3 luni dar evitam patul cu ea, dar cu altele era OK iar ea se rezolva cu altii, la fel credea ca-s impotent, dar dupa ce-am discutat deschis fu satisfacuta dar sa terminat tocmai din cauza ca ne-am inselat reciproc.

alikorkmaz
Postat pe 13 Iunie 2010 11:39
Este adevarat. Am patit si eu asta cu un baiat. Dupa 6 luni am reusit. Este vorba de emotiile pe care le are fata de tine. Tine prea mult la tine si se excita prea tare. Eu i-am zis ca in momentul in care s- aexcitat putin, sa...si treaca la actiune, si s-a rezolvat. Deci...treci si u prima oara peste partea cu preludiul.
Nu te lua dupa cei care au facut misto de tine. Dup-aia sa nu uiti sa vad certati ca te-a inselat. Asa ceva nu se face.
pisik_chrys
Postat pe 13 Iunie 2010 13:59
hai ca inteleg odata de doua ori ca na se mai intampla...dar 6 luni...e prea mult.cauta-ti pe altcineva ca banuiesc ca nu ti s-a intamplat asta cu toti barbatii? sa stii ca sunt foarte multi care pot
ancutza_1
Postat pe 13 Iunie 2010 18:25
sunt deacord cu ultimiii treceti mai repede la fapte sau incercati cu medicamente ,sunt atatea variante folositile
dar mai e si problema cu marimea/dotarea .poate aici il doare

alyn27
Postat pe 13 Iunie 2010 18:33
imi pare rau sa-ti spun, dar nu este atras deloc de tine.nu-i trezesti nici un sentiment ,poate doar de amicitie.tu poti sa mai incerci un timp ,dar nu prea mult ca nu e spre binele tau,psihic vorbind.
neytyry
Postat pe 14 Iunie 2010 17:43
eu am avut un iubit acum ani de zile si avea c am aceeasi problema sau poate ma insel...cand eram in faza de a face dragoste i se lasa iar se scula cand era sa termine nu reusea si nu mi se parea normal am incercat sa vb cu el mi a explicat si nu m am lsat pana nu l am facut sa isi revina sunt mai multe cazuri din careun barbat nu isi poate da drumu fetelor ..1 prea multa ll ..a nu e buna trebuie sa fii acolo cand faci dragoste iar tu ca fata sa te implici f mult nu sa staicao ...
kudika196211
Postat pe 14 Iunie 2010 18:09
oh my god....unele chiar meritati sa fiti puse in rama la cat de naive sunteti
kudika_bibi
Postat pe 16 Iunie 2010 18:01
in 6 luni..nimic?pe bune?si cum de ai stat asa mult?
nu k ar conta foarte mult sexul, dar sa stii k esti atragatoare tot e ceva..ori el..nici macar asa nu te considera.. mi mult de amica nu te vede..chiar dak trec 10 luni:)
mai are balta peste
dragon_fly88
Postat pe 16 Iunie 2010 18:06
De la: alikorkmaz, la data 2010-06-13 11:39:08Nu cred ca-i impotent, totul vine din inima, nu te uibea cand ati incercat s-a ramas marcat de esec sau e prea stors de la altele.
Dpldv e o relatie convenabila, dar dragostea lipseste.
Incearca oral, daca nici asa nu merge, consultati un medic, asta in cazul in care vreti sa salvati relatia.
Am patit-o si eu o data, ea nu atingea nimic, eu sufeream dupa un esec sentimental, ne-am intalnit 3 luni dar evitam patul cu ea, dar cu altele era OK iar ea se rezolva cu altii, la fel credea ca-s impotent, dar dupa ce-am discutat deschis fu satisfacuta dar sa terminat tocmai din cauza ca ne-am inselat reciproc.

prea multe detalii pe la sfarsit:))
nu cred ca e musai oral in asemenea situatie.
o discutie sincera si lejera da:P
dragon_fly88
Postat pe 16 Iunie 2010 18:09
De la: one_size, la data 2010-05-29 22:42:00pai dormi in continuare cu el..iar el sa mearga in continuare la altele si gata!
.........hmmmmm iubita poate ar trebui sa incerci ceva pt ejaculare un maraton sau un entran forte ...sau poate ai farmece facute.!!..dar cum naiba poti iubi un barbat care nu te satisface !?! bafta
kudika050830
Postat pe 17 Iunie 2010 09:25
Asta cu farmecele ma lasa rece pe mine.E clar ca tipul are o problema pe care nu vrea sa o recunoasca si da vina pe ea.
Cred ca in loc sa stai si sa imi mangai pe frunte ar fi bine sa faci in asa fel incat sa ajunga la un control,asta daca il mai vrei langa tine.Daca nu lasa-l in prostia lui
Barbie30
Postat pe 20 Iunie 2010 21:33
...nu te supara dar tu l-ai controlat macar o data sa vezi daca nu a fost la alta inainte de a veni la tine?
e destul de simplu...cind vine pui un vas cu apa calda...(cada,lighean,valau)..si il asezi cu fundul in el.
daca se ridica outele deasupra inseamna ca sunt goale .
deci e clar ca a fost la alta...
apoi procedezi in consecinta.
RUY_BLAS
Postat pe 21 Iunie 2010 18:34
De la: kudika155098, la data 2010-06-12 11:29:19draga mea si eu am avut aceiasi problema cu sotul meu , il legase una care avea relatie cu el si ea nu stia ca el este casatorit (adica ii facuse farmece , si nu putea sa faca dragoste cu mine) in fine dute frumos cu el la o baba care desleaga farmece si o sa mearga struna dupa aceia:-d

intai tre' sa se duca la o baba care sa-l faca s-o sune si dupa aia la baba ta sa-i "deslege" ce zici tu ca e legat
miss_darine
Postat pe 21 Iunie 2010 21:39
mama ce puteri au babele astea sa lege si sa "deslege"
yumy
Postat pe 21 Iunie 2010 21:47
eheeeei...ce stiti voi (yumi..si misule)...nu aveti voi in cap ce au babele intre degetele mari de la picioare... si au o forta de inoada tot ce prind...no sau leaga...ma incurcai si io...doar e vorba aia ...am mai zis pe undeva "gaina batrina..."
RUY_BLAS
Postat pe 22 Iunie 2010 14:17
De la: sirghea, la data 2010-06-21 18:34:40 ...nu te supara dar tu l-ai controlat macar o data sa vezi daca nu a fost la alta inainte de a veni la tine?
e destul de simplu...cind vine pui un vas cu apa calda...(cada,lighean,valau)..si il asezi cu fundul in el.

in primul rand care barbat ar sta sa i se faca asa ceva? si pe urma ce daca vine de la alta la varsta lui ar putea sa faca fata si acasa.....ce tu nu ai facut sex de mai multe ori in aceeasi zi?...undei problema?... problema e de natura medicala mai degraba... si se jeneaza sa recunoasca nu ar fi primul care procedeaza asa
angelalb
Postat pe 22 Iunie 2010 16:19

consultul la un urolog , cel mai scump din tara nu depaseste 100 ron , daca asta inseamna o suma colosala ca sa iti puna un diagnostic ...doamne fereste , inseamna ca nu il intereseaza sa-si rezolve problema , mai nou si impotenta se trateaza , eu cred ca are probleme vechi si de care ii este frica.
banalulanonim
Postat pe 22 Iunie 2010 17:59
ce vraji?????????
pe bune? altceva romanu' nu are in cap? cum e o pbma...e vraja..
serios?
omu' ori nu te vrea si nu te place ori e gay ori are pe o alta(tare @sirghea )
serios..mai vezi si tu dincolo..nu cauta raspunsuri simple...poate are pbme din copilarie nerezolvate..
sunt o groaza de pbme pt un tip sa nu aiba o mica-mare erectie..si nu e la camanda...si nici nu sta prea mult timp..
trebuie sa vb cu el...si lasa-i pe parinti doar e pbma voastra..nu se culca ei cu voi..nu?
dragon_fly88
Postat pe 23 Iunie 2010 00:18
De la: angelalb, la data 2010-06-22 16:19:21
De la: sirghea, la data 2010-06-21 18:34:40 ...nu te supara dar tu l-ai controlat macar o data sa vezi daca nu a fost la alta inainte de a veni la tine?

in primul rand care barbat ar sta sa i se faca asa ceva? si pe urma ce daca vine de la alta la varsta lui ar putea sa faca fata si acasa.....ce tu nu ai facut sex de mai multe ori in aceeasi zi?...undei problema?... problema e de natura medicala mai degraba... si se jeneaza sa recunoasca nu ar fi primul care procedeaza asa

de buna voie nu sta nimeni...cit despre problema...stii tu ce stii...era o gluma .nu cred ca nu te-ai prins...
RUY_BLAS
Postat pe 24 Iunie 2010 09:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cinderella effect 3 De la: moni29 6 Aprilie 2010 20:09
Unde v-ar placea sa va casatoriti? 10 De la: morticia_adams 20 August 2009 22:47
Agentii matrimoniale 3 De la: rebecca123 25 Septembrie 2014 13:36
Misteriosul test de personalitate OCEAN e mai valabil decât credem 149 De la: Adriana_Georgeta 18 August 2009 23:53
Cum e casnicia de fapt? 18 De la: i_deiutsa 31 Iulie 2011 18:02