Setari Cookie-uri

relatie fara sex

De la: sirghea, la data 2010-06-24 09:39:55
De la: angelalb, la data 2010-06-22 16:19:21
De la: sirghea, la data 2010-06-21 18:34:40 ...nu te supara dar tu l-ai controlat macar o data sa vezi daca nu a fost la alta inainte de a veni la tine?
e destul de simplu...cind vine pui un vas cu apa calda...(cada,lighean,valau)..si il asezi cu fundul in el.
daca se ridica outele deasupra inseamna ca sunt goale .
deci e clar ca a fost la alta...
apoi procedezi in consecinta.

in primul rand care barbat ar sta sa i se faca asa ceva? si pe urma ce daca vine de la alta la varsta lui ar putea sa faca fata si acasa.....ce tu nu ai facut sex de mai multe ori in aceeasi zi?...undei problema?... problema e de natura medicala mai degraba... si se jeneaza sa recunoasca nu ar fi primul care procedeaza asa

de buna voie nu sta nimeni...cit despre problema...stii tu ce stii...era o gluma .nu cred ca nu te-ai prins...
al meu spune ca nu mai are cu ce sa faca sex..va vine sa credeti asta..?eu nu pot crede ca la 47 de ani un barbat nu mai are cu ce sa faca treaba...numai daca si-a folosit prea mult instrumentul iar acum sa trezit ca nu mai poate face nimic....
kudika029282
Postat pe 24 Iunie 2010 10:39
De la: sirghea, la data 2010-06-24 09:39:55
De la: angelalb, la data 2010-06-22 16:19:21
De la: sirghea, la data 2010-06-21 18:34:40 ...nu te supara dar tu l-ai controlat macar o data sa vezi daca nu a fost la alta inainte de a veni la tine?
e destul de simplu...cind vine pui un vas cu apa calda...(cada,lighean,valau)..si il asezi cu fundul in el.
daca se ridica outele deasupra inseamna ca sunt goale .
deci e clar ca a fost la alta...
apoi procedezi in consecinta.

in primul rand care barbat ar sta sa i se faca asa ceva? si pe urma ce daca vine de la alta la varsta lui ar putea sa faca fata si acasa.....ce tu nu ai facut sex de mai multe ori in aceeasi zi?...undei problema?... problema e de natura medicala mai degraba... si se jeneaza sa recunoasca nu ar fi primul care procedeaza asa

de buna voie nu sta nimeni...cit despre problema...stii tu ce stii...era o gluma .nu cred ca nu te-ai prins...

Mi-am dat seama ca nu-s blonda dar am avut o experienta neplacuta........ asa ca stiu ce vorbesc....imi place ca esti pus sotii
angelalb
Postat pe 24 Iunie 2010 16:40

Problema e a lui , nu e a ta !! satai linistita !
Schimba cocosul ..ca la 40 sau la 50 de ani ( doamne fereste sa mai fii cu el ) ce o sa se mai intample ??O sa-si puna prezervativ de inox ..sa aiba si el ceva tare !!!!
Lasa dragostea platonica , din pacate nu tine intotdeauna .cel mult .doar intre doi asexuati !!
kudika174057
Postat pe 25 Iunie 2010 02:29
poate nu te gaseste atragatoare
..d.p. meu de vedere o tipa care nu ma atrage sexual dar cu care fac sex pentru am satisface poftele nu ma termina prin contact direct .
tavi85
Postat pe 1 Iulie 2010 08:53
De la: tavi85, la data 2010-07-01 08:53:41poate nu te gaseste atragatoare
..d.p. meu de vedere o tipa care nu ma atrage sexual dar cu care fac sex pentru am satisface poftele nu ma termina prin contact direct .
pai daca nu te atrage sexual..de ce mai faci sex cu aia...??? si nu cu una care te atrage...
kudika029282
Postat pe 1 Iulie 2010 16:24
de ce a stat 6 luni cu mine? dak eu nu il atrageam? nu pot sa inteleg....
georgy_georgy
Postat pe 1 Iulie 2010 16:33
De la: georgy_georgy, la data 2010-07-01 16:33:28de ce a stat 6 luni cu mine? dak eu nu il atrageam? nu pot sa inteleg....
poate el a vrut doar o prietenie din interes cu tine si atat..iar pentru sex...avea ALTA sau altele
kudika029282
Postat pe 1 Iulie 2010 18:50
De la: georgy_georgy, la data 2010-05-29 19:27:47Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???
daca s-a mai confruntat cineva cu acesata problema va rog ajutati-ma.....

Buna Georgy_georgy!
Poate ca e prea tarziu sa postez si eu, dar trebuie sa-ti dezvalui ceva: si fostului meu prieten i se intampla asta, dar nu cu mine ci cu... fosta lui prietena. El punea toata vina pe sentimente. Imi spune aca unde nu sunt sentimente, unii barbati reactioneaza asa (fara erectie) indiferent ce le-ar face partenera si oricata pofta de sex ar avea la momentul respectiv.

Eu cred ca problema nu e la tine, ci la el. Incearca sa discuti sincer cu el, doar asa sunt sigura ca veti gasi o solutie. In spatele acestei probleme care exista intre voi doi, sunt sigura ca exista si un motiv. Iar, cum altfel, decat sa afli care e buba, te va ajuta mai bine sa rezolvi aceasta dilema???

Iti doresc dragoste ''carnala'' cat mai multa si sper sa revii cu vesti bune! Tine-ne la curent.
Lisssa
Postat pe 9 Iulie 2010 16:08
De la: georgy_georgy, la data 2010-05-29 19:27:47Am o reletie de 6 luni si iubitul meu nu are erectie. Precizez ca in prima luna a relatiei s-a intamplat de doua ori sa avem contact sexul.....dar nici unul cu finalizare...... de atunci au tecut 5 luni si nu s-a mai intampat nimic..... am dormit impreuna de foarte multe ori, am incercat sa-l excit si nimic..... mi-a spus ca doar cu mine i se intampla..... din cate mi-a lasat de inteles in aceasta perioda a incercat si cu alta femeie si a spus ca nu are nicio problema.... oare e posibil sa i se intample asta doar cu mine??? am eu ceva??? nu-l atrag sau are aceasta problema cu toate femeile si nu vrea sa-mi spuna??? ce sa fac???

Simplu.
Cauta unul caruia i se scoala.
kudika226801
Postat pe 9 Iulie 2010 16:18
stati mai cu sfaturile..ca nu mai stie fata ce sa inteleaga..
asta daca nu a reusit minunea
acum pe bune...nu am aflat nimic..sfaturi i-am dat fetii...
@282...acum inteleg de ce esti inversunata cu sexul oral..
degeaba esti tu inversunata..daca d-aici i se trage..
si cam nasol..ca vine menopauza..si la el mai devreme andropauza...
dragon_fly88
Postat pe 9 Iulie 2010 16:19
eu cred ca e praf, un barbat normal nu e asa.e abureala faza "numai cu tine".insa cred ca poate sa se trateze , solutii exista.
monalisa81
Postat pe 9 Iulie 2010 21:19
De la: dragon_fly88, la data 2010-07-09 16:19:40stati mai cu sfaturile..ca nu mai stie fata ce sa inteleaga..
asta daca nu a reusit minunea
acum pe bune...nu am aflat nimic..sfaturi i-am dat fetii...
@282...acum inteleg de ce esti inversunata cu sexul oral..
degeaba esti tu inversunata..daca d-aici i se trage..
si cam nasol..ca vine menopauza..si la el mai devreme andropauza...
duduie de unde ai scos si pe asta ca sunt inversunata impotriva sexului oral..am dreptul sa-mi spun parerea asta e conceptia mea despre sex oral..asa ca nu-i convine treaba lor..eu nu voi fi niciodata de acord sa-i fac ssex oral unui barbat care mai indrazneste si sa imi ceara asta..e pre umilitor si injositor sexul oral
kudika029282
Postat pe 10 Iulie 2010 16:45
De la: Lisssa, la data 2010-07-09 16:08:54

Buna Georgy_georgy!
Poate ca e prea tarziu sa postez si eu, dar trebuie sa-ti dezvalui ceva: si fostului meu prieten i se intampla asta, dar nu cu mine ci cu... fosta lui prietena. El punea toata vina pe sentimente. Imi spune aca unde nu sunt sentimente, unii barbati reactioneaza asa (fara erectie) indiferent ce le-ar face partenera si oricata pofta de sex ar avea la momentul respectiv.

Eu cred ca problema nu e la tine, ci la el. Incearca sa discuti sincer cu el, doar asa sunt sigura ca veti gasi o solutie. In spatele acestei probleme care exista intre voi doi, sunt sigura ca exista si un motiv. Iar, cum altfel, decat sa afli care e buba, te va ajuta mai bine sa rezolvi aceasta dilema???

Iti doresc dragoste ''carnala'' cat mai multa si sper sa revii cu vesti bune! Tine-ne la curent.

Stai, ca se plictiseste si de tine si la urmatoarea o sa-i spuna ce probleme avea cu tine..in locul tau, m-as teme ca ii moare....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 23:58
Faza cu "nu mai are cu ce"..e rasuflata de mult. Un prieten de al meu mi-a povestit o chestie care efectiv m a lasat cu gura cascata. Este vorba de o cunostinta de a lui, care de cate ori nevasta tragea de el sa faca ceva..ii spunea ca "nu are cu ce", ca ia un tratament care l lasa fara vlaga si chef, si ca deja a imbatranit si nu mai poate. Iar el ghici ce facea? Avea o amanta cu 15 ani mai tanara, care "avea grija" in fiecare zi sa-l stoarca de vlaga. Convenabil nu? La sotie nu se mai poate..dar la amanta se poate si de 4 ori pe zi./..
Te rog...sa nu l crezi ca minte de ingheata apele. La barbati dispare apatitul sexual destul de tarziu, nu este ca la femei.
love_strike
Postat pe 19 August 2010 12:15
De la: kudika155098, la data 2010-06-12 11:29:19draga mea si eu am avut aceiasi problema cu sotul meu , il legase una care avea relatie cu el si ea nu stia ca el este casatorit (adica ii facuse farmece , si nu putea sa faca dragoste cu mine) in fine dute frumos cu el la o baba care desleaga farmece si o sa mearga struna dupa aceia:-d

stem_29
Postat pe 19 August 2010 12:41
De la: love_strike, la data 2010-08-19 12:15:17Faza cu "nu mai are cu ce"..e rasuflata de mult. Un prieten de al meu mi-a povestit o chestie care efectiv m a lasat cu gura cascata. Este vorba de o cunostinta de a lui, care de cate ori nevasta tragea de el sa faca ceva..ii spunea ca "nu are cu ce", ca ia un tratament care l lasa fara vlaga si chef, si ca deja a imbatranit si nu mai poate. Iar el ghici ce facea? Avea o amanta cu 15 ani mai tanara, care "avea grija" in fiecare zi sa-l stoarca de vlaga. Convenabil nu? La sotie nu se mai poate..dar la amanta se poate si de 4 ori pe zi./..
Te rog...sa nu l crezi ca minte de ingheata apele. La barbati dispare apatitul sexual destul de tarziu, nu este ca la femei.
asta cred si eu..si mie mi s-a intamplat ca el sa spuna ca nu mai are cu ce sa fac ceva..dar nu l-am crezut deloc pentru ca la varsta lui de 47 de ani e incredibil sa fi ramas asa de impotent ..precis ca are ALTA care il oboseste prea mult iar pentru mine e p-rea obosit ca sa mai poata face ceva ca doar vine obosit din patul ALTEIA
kudika029282
Postat pe 19 August 2010 17:14
poate ca nu-l atragi sau trebuie sa aveti o discutie serioasa amandoi/ca nu e de gluma/voi stiti mai bine ce nu suportati unul de la celalalt//
denis_roxana
Postat pe 29 Decembrie 2010 09:05
De la: kudika344657, la data 2010-12-29 09:05:56poate ca nu-l atragi sau trebuie sa aveti o discutie serioasa amandoi/ca nu e de gluma/voi stiti mai bine ce nu suportati unul de la celalalt//
nu e vorba ca nu il mai atrag daca ar fi asa nu ar mai fi cu mine dar daca a rezistata un an cu mine,,dar el stie ca eu nu suport sa fac sex oral cu el si poate din cauza asta sa departat asa de mine...
kudika029282
Postat pe 29 Decembrie 2010 19:29
De la: kudika155098, la data 2010-06-12 11:29:19draga mea si eu am avut aceiasi problema cu sotul meu , il legase una care avea relatie cu el si ea nu stia ca el este casatorit (adica ii facuse farmece , si nu putea sa faca dragoste cu mine) in fine dute frumos cu el la o baba care desleaga farmece si o sa mearga struna dupa aceia:-d

Tu chiar vorbesti serios????????????????????????
lollitta
Postat pe 3 Ianuarie 2011 16:22
nu este vorba de impotentza mai ales la varsta asta :) vb cu el si sfatuieste l sa mearga la un doctor urolog si acolo o sa vada ce si cum eventual o sa faca ceva analize poate fi din cauza circulatiei proaste a sangelui sau din cauza testosteronului,,, daca nu se duce la dr nu are cum sa afle ce are si nici nu se trateaza si problema se poate agrava
ps: nu cred k are numai cu tn pb asta daca vrei da mi un mesaj cu id ul tau de mess si vb mai multe pt k si eu trec prin asha ceva ;)
floricikademare
Postat pe 14 Ianuarie 2011 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Probleme cu familia 24 De la: cine_cineva 25 Ianuarie 2010 16:16
Inele de logodna 6 De la: SweetHappyButterfly 16 Aprilie 2009 02:04
am nevoie de niste sfaturi urgent va rog! 12 De la: anissya 17 Ianuarie 2010 22:57
Salut!!! vreau si eu un sfat...rog urgent!!! 47 De la: puiut_77 17 Februarie 2011 13:00
Cu 9 luni inainte de nunta, am aflat ca logodnicul meu are un copil 10 De la: kudika_1018613 27 Septembrie 2016 07:19