Mai multe
| Da. | ||
|
kudika1967 Postat pe 11 Iunie 2010 10:21 |
||
|---|---|---|
De la: kudika1967, la data 2010-06-11 10:13:32Este vorba de un inscris scris de el, autentificat de mine la notar si depus la un minister. pai inteleg ca tu ai facut doar autentificarea la notar!so what?
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 11 Iunie 2010 10:21 |
||
| Da. | ||
|
|
||
|
kudika1967 Postat pe 11 Iunie 2010 10:22 |
||
|
uite ce iti propun eu! merci pe www.avocatnet.ro iti faci un cont acolo....nu-i musai sa iti pui numele real..si intrebi ce te intereseaza, cu siguranta ai sa gasesti raspunsuri bune si astfel poti lua o decizie buna pt tine! |
||
|
baba_cloanta Postat pe 11 Iunie 2010 10:26 |
||
|
Va multumesc pentru sfaturi am sa va anunt ce raspuns am primit. |
||
|
kudika1967 Postat pe 11 Iunie 2010 10:27 |
||
|
eu sunt sigura ca ai sa primesti acolo sfaturi bune!si eu am intrebat mai demult ceva si chiar mi-au fost de folos raspunsurile lor!si asta fara sa te coste nimic!bafta! |
||
|
baba_cloanta Postat pe 11 Iunie 2010 10:29 |
||
| Multumesc mult. Mi-ati mai dat o speranta acum . | ||
|
kudika1967 Postat pe 11 Iunie 2010 10:32 |
||
sa speram ca ai sa iti rezolvi problema!si niciodata sa nu disperi intotdeauna exista portite de scapare!
|
||
|
baba_cloanta Postat pe 11 Iunie 2010 10:35 |
||
De la: kudika1967, la data 2010-06-11 10:32:25Multumesc mult. Mi-ati mai dat o speranta acum . speranta exista intotdeauna! sa ne anunti si pe noi ce ai facut!
|
||
|
touch_me Postat pe 11 Iunie 2010 10:41 |
||
| Cu siguranta. | ||
|
kudika1967 Postat pe 11 Iunie 2010 10:42 |
||
|
divorteaza asta e nu e sfirsitul pamintului,copii ce te sfatuiesc intreabai si pe ei , ei iti pot oferi tot sprijinul de care ai nevoie,nu astepta de pe azi pe miine, totul se va rezolva de la sine eu am divortat tot din cauza asta si primeam amenintari ca daca div face si drege dar cind a fost div nu a mai fost leu paraleu da impacat cu gindul si a luato ca atare .orgoliul barbatesc il au toti barbati .VA VENI SOARELE SI PE STRADA TA.nu merita sa pui prea mult suflet ei sint foarte perversi si incearca sa te angajezi atunci vei prinde aripi si vei gindi altceva nu trebuie sa fii la miina lui financiar.o zi bn sa ai iti doresc din tot sufletul.daca vrei sa vb contacteazama pe site seara 22 sau dimineata 7;8;00 . |
||
|
angyela2010 Postat pe 12 Iunie 2010 06:40 |
||
|
Draga mea, te rog din tot sufletul sa-ti scoti ideea sinuciderii din cap.Imi pare rau ca un ticalos ca el a reusit sa te aduca intr-o stare ca asta. Oricat de mari ne-ar fi greutatile exista intotdeauna o iesire.Am trecut si eu prin greutati foarte mari incat nu credeam ca o mai scot la capat si uite ca am reusit sa ma redresez si sunt foarte linistita acum. Viata asta e minunata si merita traita, sunt atatea lucruri in jurul nostru care ne-o demonstreaza. Tu ai ajuns acum la un moment de disperare pentru ca depinzi financiar de el si te mai si santajeaza cu declaratia aia. Incearca sa vezi lucrurile obiectiv si fa-ti putina ordine in viata. 1. Vorbeste cu niste avocati si vezi ce parte din vina ai si care ar fi consecintele, banuiesc ca nu e nimic grav din moment ce el e autorul moral. 2. Divorteaza de el in momentul inc are vezi clar ca nu are cum sa ti faca nici un rau. Nici sa nu te gandesti de 2 ori, acest om nu te merita daca te-a adus in pragul sinuciderii. 3. Incepe sa cauti de lucru ca sa ai tu banutul tau sa nu depinzi de el 4. INcearca sa ti cauti niste preocupari placute care sa te faca sa mai uiti de stres si care sa ti readuca pofta de viata 5. Ai grija de tine si incearca sa te rasfeti pe cat posibil, daca tu nu te vei respecta si acorda atentia necesara nimeni nu o va face. Fiecare din noi avem dreptul sa fim iubiti respectati si fericiti si sa simtim ca suntem importanti pe acest pamant pentru ca indiferent de functiile pe care le avem in fata lui Dumnezeu suntem toti oameni si avem aceleasi drepturi. Deci nu uita ca esti si tu o fiinta a lui Dumnezeu si ca avem nevoie de tine pe acest pamant. Cred ca ar ajuta sa incerci sa mergi si la biserica, te va ajuta sa te linistesti. Bafta multa iti tin pumnii, te pup. Spune-ne ce ai mai rezolvat |
||
|
Brunetica25 Postat pe 23 Iunie 2010 14:43 |
||
De la: kudika1967, la data 2010-06-11 10:18:24Il cred pentru ca nu am avut cu cine sa ma sfatuiesc. nu cred ca te denunta el daca pleci. oricum situatia e foarte imputita, dar sfatuieste-te si cu copiii, sunt mari si mai mult ca igur vor fi de partea ta. pentru orice eventalitate discuta si cu un avocat, el ar sti mai bine cum sa te scoata basma curata din asa ceva. succes si nu te lasa doborata de o asa secatura de om.
|
||
|
sycorax Postat pe 23 Iunie 2010 17:15 |
||
|
consulta un avocat , nu mai sta cu el nu te merita!!!!!!!!!!!! crede-ma nimic nu e imposibil , acum pana nu e prea tarziu , inca mai poti face ceva in viata |
||
|
kudika037265 Postat pe 23 Iunie 2010 17:54 |
||
|
femeie draga nu te lasa santajata niciodata asculta ma. el nu te va denunta caci pica si el complice si in tot cazul poti spune ca ai fost constransa. dar e prea mare lasitatea din el, iti zic sigur, ca sa stea sa te denunte. profita el de faptul ca nu te prea pricepi cum sta treaba cu legile si a bagat spaima in tine, nu te mai panica atat. ia arata i ca te doare undeva de amenintarile lui;) nu te mai lasa dominata si speriata. asa fac toti barbatii lasi, gasesc punctul slab al femeii de langa ei si profita. arata i ca esti o femeie puternica si fara frica si asta il va speria;) bafta |
||
|
sofia_maria Postat pe 23 Iunie 2010 21:36 |
||
De la: touch_me, la data 2010-06-11 10:19:40De la: kudika1967, la data 2010-06-11 10:14:59Iar el spune ca ce daca a fost scris de el el se autodenunta iar eu intru la puscarie deci parerea mea este ca ai cistig de cauza....dar cel mai bine consulta un avocat (asta doar daca esti hotarita in ce vrei de acum incolo sa faci si ce atitudine vei avea fata de relatia cu el).dupa ce stai de vorba cu avocatul...in functie de ce iti va spune ...ii spui exsotului ca daca nu se autodenunta el mergi tu si il denunti ...si iti va da avocatul destule motive pentru care ai fost constrinsa sa faci acea declaratie mincinoasa... succes...si nu mai fi speriata.
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 24 Iunie 2010 16:06 |
||
| Dac faci asa ceva pt un barbat chiar ca nu ai minte, chiar si daca ai face o pt altceva tot nu ai minte, asa ca nu mai fa gestul de care ziceai | ||
|
oana84onutza Postat pe 27 Iunie 2010 20:16 |
||
Ce dobitoc!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 27 Iunie 2010 20:20 |
||
|
Cum sa te sinucizi din cauza lui??:o Daca a devenit agresiv si nu te-a lasat nici sa lucrezi cel mai bine ar fi sa divortati:| Nici un barbat nu merita un sacrificiu atat de mare..Ce crezi ca rezolvi daca te sinucizi? Divorteaza si va fi cel mai bine,atat pt tine cat si pentru copii,in ciuda anilor care au trecut |
||
|
Gbrielush_T Postat pe 30 Iunie 2010 13:51 |
||
|
Fetelor, voi va dati seama ce inseamna sa stai acasa o viata?! Realizati cat a indobitocit-o acest " bou"!? ( ma scuzati)Realizati ca, femeia aceasta stand la cratita, nu a avut o amica la servici, o prietena?! cu care sa mai schimbe o vorba. Doamne, nu-mi vine sa cred cum ii rabda pamantul pe astfel de barbati! Insa uite ca totusi nu a parasit-o DUMNEZEU, i-a dat minte sa intre macar aici. Oricum la cate, si cum i-ati scris sunt convinsa ca o sa ia o decizie buna. asteptam vesti! |
||
|
stem_29 Postat pe 1 Iulie 2010 00:17 |
||
| Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, deocamdata mai astept putin sa vad ce se mai intampla , nu am mai vb. cu voi pt. ca am mers la tara iar acolo nu am net. El se comporta tot la fel acum este bun acum este fiara. | ||
|
kudika1967 Postat pe 2 Iulie 2010 10:27 |
||
| As vrea sa va povestesc un vis pe care l-am avut si de atunci el sa facut mai rau decat era. | ||
|
kudika1967 Postat pe 2 Iulie 2010 10:28 |
||
|
Intai va povestesc ce sa intamplat in familia noastra: socrii mei au vandut apartamentul si au cumparat o casa la tara, la un an de zile socrul meu sa spanzurat, au trecut 4 ani de atunci, in urma cu ceva timp nu imi aduc aminte cat timp am avut un vis cam ciudat se facea ca sotul meu dormea si a aparut socrul meu a plutit deasupra sotului meu si a intrat in el, de atunci sotul sa inrait mai rau, ma innebunit sa ne mutam la tara a cumparat pui de gaina si iepuri ca sa ma faca sa stau acolo, am acceptat cu toate ca imi este foarte greu, a zis ca daca se muta la tara se potoleste cu nervii dar parca este din ce in ce mai rau, are momente in care nu o suporta nici pe soacramea se cearta cu ea din orice si cu noi la fel, de multe ori spune vorbe pe care le folosea socrul spre ex:" asculta fa desteapto" la orice ar face soacramea nu e bine o face proasta intruna exact asa facea socrul, spuneti-mi voi ce se intampla? |
||
|
kudika1967 Postat pe 2 Iulie 2010 10:48 |
||
De la: kudika1967, la data 2010-07-02 10:48:30Intai va povestesc ce sa intamplat in familia noastra: socrii mei au vandut apartamentul si au cumparat o casa la tara, la un an de zile socrul meu sa spanzurat, au trecut 4 ani de atunci, in urma cu ceva timp nu imi aduc aminte cat timp am avut un vis cam ciudat se facea ca sotul meu dormea si a aparut socrul meu a plutit deasupra sotului meu si a intrat in el, de atunci sotul sa inrait mai rau, ma innebunit sa ne mutam la tara a cumparat pui de gaina si iepuri ca sa ma faca sa stau acolo, am acceptat cu toate ca imi este foarte greu, a zis ca daca se muta la tara se potoleste cu nervii dar parca este din ce in ce mai rau, are momente in care nu o suporta nici pe soacramea se cearta cu ea din orice si cu noi la fel, de multe ori spune vorbe pe care le folosea socrul spre ex:" asculta fa desteapto" la orice ar face soacramea nu e bine o face proasta intruna exact asa facea socrul, spuneti-mi voi ce se intampla? Chemati un preot sa va " stopeasca" casa! mergeti la o manastire, intrebati preotul! |
||
|
stem_29 Postat pe 2 Iulie 2010 12:23 |
||
| bun!am citit tot ceea ce ai scris tu,si imi pare rau pt ceea ce ti se intampla!parerea mea este ca e nevoie de un preot si apoi sa vezi cum reactioneaza sotul tau!Daca va continuua tot asa..singura solutie e sa asculti sfaturile care le-ai primit aici pe forum! | ||
|
iubiluloly Postat pe 2 Iulie 2010 14:03 |
||
|
Scumpa mea,trebuie sa fii foarte atenta ce faci si cum faci !!! Pentru ca ai doi copii cu el trebuie sa lupti din rasputeri sa nu le distrugi viitorul.,acum cand au nevoie mai mult de sprijin material si moral pentru a se realiza in viata !!! Trebuie sa mergi neaparat la preot sa-l chemi acasa sa va faca slujba pentru dezlegare de blestem,sa dai pomelnice pentru toata familia si toti mortii ,din partea ambelor familii,sa mergi la masluri ,sa postesti miercurea si vinerea si sa te rogi tot timpul la Dumnezeu si la Maica Domnului !!! Visele pot fi si adevarate ,si dupa cum mi-am dat seama ai un suflet curat si Dumnezeu ti-a aratat ceva !!! Nu-l lasa pe Satana sa-ti dirijeze viata si sa-ti vare-n suflet ganduri murdare !!!Tu trebuie sa fii stalpul de rezistenta pentru ati proteja copiii... si acest gand trebuie sa-ti dea puteri inzecite !!!! In cazul in care sotul refuza slujbele ,du-i haine la biserica,baga-i in mancare apa sfintita,si sunt sigura ca totul va intra in normal !!! Pentru socrul tau va trebui sa va rugati numai de bine sa faceti pomeni,milostenii si slujbe !!Domnul sa fie cu tine tot timpul !!! Acum nu-i momentul sa divortezi..lasa timpul sa curga,cu speranta si nadejde in mai bine...si sunt sigura ca lucrurile se vor ameliora !!!Asteptam vesti ! |
||
|
kudika133347 Postat pe 2 Iulie 2010 17:15 |
||
Daca stai langa el nu tot puscarie e? Eu cred ca nu trebuie sa te lasi manipulata in halul asta.Intereseaza-te la un avocat si da-l `reacu de bou!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 2 Iulie 2010 17:25 |
||
| incearca cu un preot cum zic fetele, dar sunt curioasa daca lui i ai zis de vis si cum a reactionat. dca nu mere nu te lasa manipulata, bafta:* | ||
|
sofia_maria Postat pe 3 Iulie 2010 21:52 |
||
crezi ca preotul o sa -i schimbe caracterul?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Iulie 2010 22:01 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 22:01:56crezi ca preotul o sa -i schimbe caracterul? Imi pare ca e altceva decat " caracter".....doame fereste! |
||
|
stem_29 Postat pe 3 Iulie 2010 22:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| divortata la 32 ani | 133 | De la: biancawave 21 Septembrie 2016 22:51 |
| nu stiu daca e bine sa divortez | 27 | De la: kudika_948125 21 Februarie 2014 18:54 |
| Intrebarea mea este: cati dintre noi inteleg ce implica de fapt o casatorie mixta (interrasiala)? Cat de deschizi suntem de fapt? | 32 | De la: Ame_ly 13 Aprilie 2011 15:14 |
|
|
||
| Iubesc un barbat insurat :( | 165 | De la: simona1998 16 Iunie 2015 20:57 |
| Judetul Valcea | 3 | De la: ankris 17 Mai 2010 16:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.