Setari Cookie-uri

Sunt foarte suparata

"Deja regret, suntem casatoriti de 24 de ani, avem 2 copii mari care inca sunt la scoala eu servici nu am deoarece a fost gelos pe mine si nu m-a lasat sa ma angajez, am ajuns la varsta de 43 de ani si sunt la mana lui.Am mai plecat si cand eram tineri dar de fiecare data venea dupa mine si facea scandal"

STEM 29 acum tot de preot ti se pare ca e cazul?
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 22:43
gelozia si zgarcenia sunt boli cu care te nasti si mori !
daca nimic nu se amelioreaza in casnicia ta si deja ai incercat toate variantele posibile,
ar fi bine sa te informezi la maxim care sunt posibilitatile tale de a iesi curata din aceasta casnicie, dar un loc de munca este obligatoriu!
csillicsiucsi
Postat pe 7 Iulie 2010 16:18
stai langa un nebun daca te santajeaza cu asa ceva
monalisa81
Postat pe 9 Iulie 2010 22:48
Ce s-a mai intamplat pana la urma? Ai mers la vreun preot??
anna25
Postat pe 8 August 2010 07:33
De la: kudika133347, la data 2010-07-02 17:15:46Scumpa mea,trebuie sa fii foarte atenta ce faci si cum faci !!! Pentru ca ai doi copii cu el trebuie sa lupti din rasputeri sa nu le distrugi viitorul.,acum cand au nevoie mai mult de sprijin material si moral pentru a se realiza in viata !!!
Trebuie sa mergi neaparat la preot sa-l chemi acasa sa va faca slujba pentru dezlegare de blestem,sa dai pomelnice pentru toata familia si toti mortii ,din partea ambelor familii,sa mergi la masluri ,sa postesti miercurea si vinerea si sa te rogi tot timpul la Dumnezeu si la Maica Domnului !!! Visele pot fi si adevarate ,si dupa cum mi-am dat seama ai un suflet curat si Dumnezeu ti-a aratat ceva !!! Nu-l lasa pe Satana sa-ti dirijeze viata si sa-ti vare-n suflet ganduri murdare !!!Tu trebuie sa fii stalpul de rezistenta pentru ati proteja copiii... si acest gand trebuie sa-ti dea puteri inzecite !!!! In cazul in care sotul refuza slujbele ,du-i haine la biserica,baga-i in mancare apa sfintita,si sunt sigura ca totul va intra in normal !!! Pentru socrul tau va trebui sa va rugati numai de bine sa faceti pomeni,milostenii si slujbe !!Domnul sa fie cu tine tot timpul !!! Acum nu-i momentul sa divortezi..lasa timpul sa curga,cu speranta si nadejde in mai bine...si sunt sigura ca lucrurile se vor ameliora !!!Asteptam vesti !

sa inteleg ca , daca divorteaza , strica viitorul copiilor ?!!!!!!!!!!! ce pot invata acei copii de la un asemenea individ ? cum sa-si trateze mama cu o lipsa de respect strigatoare la cer ? sa-si manipuleze partenerul ptr a-l tine ,,lipit" de ei ?
iar in ceea ce priveste preotii si bisericile .............. in caz ca nu ai fost atenta , nu are venituri proprii , crezi ca el o sa-i dea bani sa colinde bisericile ? si tu stii cat costa o slujba ?!!!!!!!!!!!! ne place sau nu , din pacate , in societatea noastra atat de debusolata religia a devenit o afacere foaaaaaaaaarte profitabila . te costa 500-600 de lei o inmormantare , de doua ori pe atat un botez sau o cununie , asta in conditiile in care toate aceste oficieri ar trebui sa fie GRATUITE , pana si in cazul unei simple sfintiri a casei fara 100-150 de lei nu scapi . a nu se intelege ca nu cred in Dumnezeu , doar ca am invatat , din pacate pe propria piele , sa fac diferenta intre adevarata credinta si noianul de dogme impuse azi de unii ,,slujitori" ai Lui , care nu au nimic de a face cu aceasta adevarata credinta .
on topic
stii vechea zicala ,,fa-te frate cu naiba pana treci puntea "?
lasa-l in plata lui , fa-te ca nu-l auzi cand iti vorbeste urat , lasa-l sa creada ca inca te are sub papuc , iar intre timp cauta-ti un servici . cum ai luat primul salariu , ia-ti copii si du-te unde vezi cu ochii , fara sa te mai uiti inapoi . si nu te mai gandi la delaratia aia ; primul care ar suporta consecintele legii , in cazul unui denunt , ar fi el - chiar crezi ca e atat de fraier incat sa-si puna singur gatul in lat ?ca sa nu mai vorbim ca depinde si cand a fost facuta - orice fapta are un termen de prescriere . si nu uita ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri , sau cum spune o alta vorba plina de intelepciune ,
mult succes iti doresc
perce_neige
Postat pe 8 August 2010 09:23
De la: perce_neige, la data 2010-08-08 09:23:50
De la: kudika133347, la data 2010-07-02 17:15:46Scumpa mea,trebuie sa fii foarte atenta ce faci si cum faci !!! Pentru ca ai doi copii cu el trebuie sa lupti din rasputeri sa nu le distrugi viitorul.,acum cand au nevoie mai mult de sprijin material si moral pentru a se realiza in viata !!!
Trebuie sa mergi neaparat la preot sa-l chemi acasa sa va faca slujba pentru dezlegare de blestem,sa dai pomelnice pentru toata familia si toti mortii ,din partea ambelor familii,sa mergi la masluri ,sa postesti miercurea si vinerea si sa te rogi tot timpul la Dumnezeu si la Maica Domnului !!! Visele pot fi si adevarate ,si dupa cum mi-am dat seama ai un suflet curat si Dumnezeu ti-a aratat ceva !!! Nu-l lasa pe Satana sa-ti dirijeze viata si sa-ti vare-n suflet ganduri murdare !!!Tu trebuie sa fii stalpul de rezistenta pentru ati proteja copiii... si acest gand trebuie sa-ti dea puteri inzecite !!!! In cazul in care sotul refuza slujbele ,du-i haine la biserica,baga-i in mancare apa sfintita,si sunt sigura ca totul va intra in normal !!! Pentru socrul tau va trebui sa va rugati numai de bine sa faceti pomeni,milostenii si slujbe !!Domnul sa fie cu tine tot timpul !!! Acum nu-i momentul sa divortezi..lasa timpul sa curga,cu speranta si nadejde in mai bine...si sunt sigura ca lucrurile se vor ameliora !!!Asteptam vesti !

sa inteleg ca , daca divorteaza , strica viitorul copiilor ?!!!!!!!!!!! ce pot invata acei copii de la un asemenea individ ? cum sa-si trateze mama cu o lipsa de respect strigatoare la cer ? sa-si manipuleze partenerul ptr a-l tine ,,lipit" de ei ?
iar in ceea ce priveste preotii si bisericile .............. in caz ca nu ai fost atenta , nu are venituri proprii , crezi ca el o sa-i dea bani sa colinde bisericile ? si tu stii cat costa o slujba ?!!!!!!!!!!!! ne place sau nu , din pacate , in societatea noastra atat de debusolata religia a devenit o afacere foaaaaaaaaarte profitabila . te costa 500-600 de lei o inmormantare , de doua ori pe atat un botez sau o cununie , asta in conditiile in care toate aceste oficieri ar trebui sa fie GRATUITE , pana si in cazul unei simple sfintiri a casei fara 100-150 de lei nu scapi . a nu se intelege ca nu cred in Dumnezeu , doar ca am invatat , din pacate pe propria piele , sa fac diferenta intre adevarata credinta si noianul de dogme impuse azi de unii ,,slujitori" ai Lui , care nu au nimic de a face cu aceasta adevarata credinta .
on topic
stii vechea zicala ,,fa-te frate cu naiba pana treci puntea "?
lasa-l in plata lui , fa-te ca nu-l auzi cand iti vorbeste urat , lasa-l sa creada ca inca te are sub papuc , iar intre timp cauta-ti un servici . cum ai luat primul salariu , ia-ti copii si du-te unde vezi cu ochii , fara sa te mai uiti inapoi . si nu te mai gandi la delaratia aia ; primul care ar suporta consecintele legii , in cazul unui denunt , ar fi el - chiar crezi ca e atat de fraier incat sa-si puna singur gatul in lat ?ca sa nu mai vorbim ca depinde si cand a fost facuta - orice fapta are un termen de prescriere . si nu uita ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri , sau cum spune o alta vorba plina de intelepciune ,
mult succes iti doresc

Cum ce pot invata?!
Invata ( daca are si ea fete) sa stea la mana unui barbat o viata, sa fuga pe la ea, cand si pe ele le-or bate si certa sotii.....daca-s baieti, ca tre' sa faca si ei ce-o facut tatal lor, sa-si bata nevestele...si uite de aici fetele care devin femei..indecise, batute, proaste si tot ce e mai rau in lume.....si barbati gelosi pana la extrema, care-si tin sotiile la cratita si in casa o viata ( cum ca doar si mama lor asa a facut!)
Si uite cea de mai sus ce o sfatuieste, ea asa intelege educatia si familia perfecta.
Femei proaste de bubuie.
stem_29
Postat pe 9 August 2010 11:26
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 22:43:00"Deja regret, suntem casatoriti de 24 de ani, avem 2 copii mari care inca sunt la scoala eu servici nu am deoarece a fost gelos pe mine si nu m-a lasat sa ma angajez, am ajuns la varsta de 43 de ani si sunt la mana lui.Am mai plecat si cand eram tineri dar de fiecare data venea dupa mine si facea scandal"

STEM 29 acum tot de preot ti se pare ca e cazul?

Cred ca ai dreptate, stiu ce insinuezi.
stem_29
Postat pe 9 August 2010 11:29
Cauta cauza de ce se poarta asa cu tine.Urmarestel, fa-o pe detectiva cu el dar fara sa-si dea seama sa o faci intr-un mod foarte fin sa vezi daca nu cumva are pe alta.Sau ai gresit tu undeva, si nu ti0ai dat seama.Ai o discutie cu el serioasa si vezi de ce te acuza.Si fa tot posibilul sa-ti salvezi casnicia.Vorbestei frumos si calm, nu-i reprosa nimic chiar daca tu crezi ca merita.Viata ti-a fost daruita de Dumnezeu si numai el ti-o poate lua.Nu asta e solutia .Cauta cauzele si indreapta-le pe cit poti.
kudika228167
Postat pe 9 August 2010 11:33
De la: kudika228167, la data 2010-08-09 11:33:55Cauta cauza de ce se poarta asa cu tine.Urmarestel, fa-o pe detectiva cu el dar fara sa-si dea seama sa o faci intr-un mod foarte fin sa vezi daca nu cumva are pe alta.Sau ai gresit tu undeva, si nu ti0ai dat seama.Ai o discutie cu el serioasa si vezi de ce te acuza.Si fa tot posibilul sa-ti salvezi casnicia.Vorbestei frumos si calm, nu-i reprosa nimic chiar daca tu crezi ca merita.Viata ti-a fost daruita de Dumnezeu si numai el ti-o poate lua.Nu asta e solutia .Cauta cauzele si indreapta-le pe cit poti.

da , mai femeie , fa tot posibilul sa-ti salvezi casnicia , ca doar asta inseamna casnicie : sa fii batuta , jignita , sa-i ceri lui bani si pentru o pereche de chiloti , iar la sfarsit sa-i spui ,,mai da-mi o palma sau un pumn ca eu sunt vinovata ca tu esti un cretin " . si nu cumva sa-i reprosezi ceva , taci si-nghite ca proasta , doar pt ca el are 10 cm de carne in plus si pentru asta se crede BARBAT . la dracu , si evul mediu si epoca de aur a regretatului odios s-au incheiat de mult ............ cand aveti de gand sa va treziti si voi , astea care credeti ca femeia a aparut doar ca sa aiba barbatul o sluga ieftina si sigura ?
perce_neige
Postat pe 10 August 2010 17:12
[quote name='kudika1967' date='2010-06-11 09:50:05' a fost gelos pe mine si nu m-a lasat sa ma angajez, am ajuns la varsta de 43 de ani si sunt la mana lui.[/quote]
Asta a fost principala ta greseala, a se citi prostie. Acum ti-e mai greu (nu imposibil!) sa pleci si sa-l lasi in plata domnului. Stiu din proprie experienta ca gelozia e o boala fara leac. Sunt aproape in aceeasi situatie ca tine, dar eu n-am acceptat sa stau acasa si sa astept bani de la el si pentru micile mele cheltuieli. Aproape in fiecare saptamana ne certam din cauza salariului meu prea mic; ma enervez, dar a doua zi ma duc la munca. Daca gasesti sa te angajezi, pe criza asta, indiferent unde, du-te, nu mai sta!!! O sa privesti viata cu alti ochi, ai sa vezi!
kitty_na
Postat pe 10 August 2010 23:31
Uneori nu vrem sa recunoastem ca si din vina noastra se vstrica o casnicie si ca barbatul se schimba nu mai e ca la inceput.Si ce facem atunci? il acuzam binenteles, vezi numai el face si drece , noi suntem sfinte nu grsim cu nimic niciodata.Nu ajung banii? dar tu femeie de ce nu cauti de munca orundear fi? Ti-e rusine? a munci nu-i o rusine e un drept si o necesitate.Se poarta urit cu tine? de ce nu-i vb frumos si calm, si sa fii atenta la tine sa vezi unde ti-e greseala? e gelos? de cei dai motive?Deschideti ochii si uitati-va si la greselile voastre.Ca nu numai barbatul grseste , ci mult mai mult decit el fara asi da seama femeia.Cum de sunt atitea familii fericite cu copii multi care dupa un numar de ani inca se tin de mina si se iubesc enorm? voi de ce nu puteti? ei cum au putut.?Luati-le exemplul, si nu va mai vaicariti atita si aruncati totul doar pe barbat.
kudika228167
Postat pe 13 August 2010 08:48
Naveti decit sa ma judecati.Dar eu vad lucrurile cum ar trebui sa fie si normal si corect.Daca ati gindi mai mult mi-ati da dreptate.
kudika228167
Postat pe 13 August 2010 08:50
Adevarul intotdeuna doare.
kudika228167
Postat pe 13 August 2010 09:12
De la: kudika1967, la data 2010-06-11 10:02:55Nu este asa. Ma are la mana cu altceva.

Cu ce te are la mana atata de grav cat sa te tina langa el cu forta?
_Cryssa_
Postat pe 13 August 2010 09:14
Neata Crysa
Sa te lumineze yo cu ce are tipa.
"Am facut o declaratie undeva si nu a fost adevarat si am si semnat acea declaratie "
Barbie30
Postat pe 13 August 2010 09:35
De la: Barbie30, la data 2010-08-13 09:35:45Neata Crysa
"Am facut o declaratie undeva si nu a fost adevarat si am si semnat acea declaratie "

Neatza Barbie
m-a spart la faza asta...
_Cryssa_
Postat pe 13 August 2010 09:38
De la: crysa_tm, la data 2010-08-13 09:38:27

Neatza Barbie

A fost sfatuita sa consulte un avocat si sa vada cum sta treaba,dar se pare ca nu vrea.Pana la urma cred ca nici nu vrea cu adevarat sa-l lase pe tip.
Barbie30
Postat pe 13 August 2010 09:41
De la: Barbie30, la data 2010-08-13 09:41:12

Neatza Barbie

A fost sfatuita sa consulte un avocat si sa vada cum sta treaba,dar se pare ca nu vrea.Pana la urma cred ca nici nu vrea cu adevarat sa-l lase pe tip.

In mod sigur nu vrea. Sunt foarte multe femei care se complac in mizeria in care traiesc, ar vrea sa iasa dar isi gasesc tot felul de scuze de a n-o face.
_Cryssa_
Postat pe 13 August 2010 09:45
De la: crysa_tm, la data 2010-08-13 09:45:06
De la: Barbie30, la data 2010-08-13 09:41:12

Neatza Barbie

In mod sigur nu vrea. Sunt foarte multe femei care se complac in mizeria in care traiesc, ar vrea sa iasa dar isi gasesc tot felul de scuze de a n-o face.

Da corect!Vin cu argumente care nu sunt tocmai cele reale,de cele mai multe ori motivul adevarat e o stima de sine scazuta.Daca nu rezolva asta,raman "sclavele" lor toata viata
Barbie30
Postat pe 13 August 2010 09:51
E teribil ce se intampla cu femeile din tara asta si nu numai. Maica-mea daca ar sta langa tata in conditiile astea sa mor io ca i-as da vreo cateva (mentionez ca eu imi respect parintii mai mult decat orice in lumea astea) sa se trezeasca la realitate.
_Cryssa_
Postat pe 13 August 2010 10:05
Pe bune de imi dau seama de unde li se trage Probabil si mama lor a avut acelasi tratament si au inteles ca trebuie sa taca si sa indure.La stima de sine scazuta in mod sigur au participat si parintii,poate fara sa vrea....Nu ai cum sa stii peste ce tip de barbat dai insa atunci cand te confrunti cu batai sau jigniri iei atitudine,eu asa as face!Totul incepe de la o palma...de la un sut in fund,dar daca tu razi si spui "a fost o gluma" sau "a fost suparat" e logic ca accepti si trece la mai mult
Barbie30
Postat pe 13 August 2010 10:15
Ar trebui sa se intereseze daca nu cumva fapta este prescrisa. Initiatoarea topicului vad ca nu a mai scris de mult... poate s-or fi mutat la tara. Doamne, ce iad de viata !
luchianramona
Postat pe 13 August 2010 11:26
lasa-l,nu merita nimic,doar un ticalos in plus.stai linistita,este las din nastere,nou o sa faca niciun autodenunt,este prea las.scapa de el si o sa fie bine
lemuriano
Postat pe 16 August 2010 16:51
Multumesc pt. sfaturi. Unii poate ma judecati gresit ca ma complac in aceasta situatie aveti dreptate, pot sa vorbesc serios cu voi?
kudika1967
Postat pe 27 August 2010 10:15
Nu pot sa stau mult la calculator pentru ca nu prea am voie , chiar nu este nimeni cu care sa pot vorbii ?
kudika1967
Postat pe 27 August 2010 10:57
De la: kudika1967, la data 2010-08-27 10:57:44Nu pot sa stau mult la calculator pentru ca nu prea am voie , chiar nu este nimeni cu care sa pot vorbii ?

Lumile or fi pe la cafele pt. ca uite si eu de dimineata nu am avut timp de atata foiala, dar acum fie ce-o fi tot ma duc! Ce-ai mai facut ? Daca spui ca nu ai voile la calculator e clar.....
luchianramona
Postat pe 27 August 2010 11:07
De 2 saptamani sa apucat din nou de fumat a fost liniste pana aseara.
kudika1967
Postat pe 27 August 2010 11:11
Lasa-l sa-si bage si hornul de la soba in gura.... Ai reusit sa vorbesti cu vre-un avocat ? Ca idee, cam cand s-a intamplat faza cu declaratia ?
luchianramona
Postat pe 27 August 2010 11:14
A inceput cu alte amenintari, la el totul se rezuma la sex, la mine nu grjile de zi cu zi ma inhiba si nu am chef, ma meninta cu ceea ce a fost in trecutul meu cand el nu ma cunostea.
kudika1967
Postat pe 27 August 2010 11:15
Nu am vb. cu avocat , nu am voie sa plec de acasa.
kudika1967
Postat pe 27 August 2010 11:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inelul de logdna sa rupt 5 De la: Liviu_Liviu_1 4 Septembrie 2016 14:35
cu 9 luni inainte de nunta, am aflat ca logodnicul meu avea sotie din 2009 si un copil din "flori" 11 De la: kudika_1018613 11 Noiembrie 2016 20:41
ma puteti ajuta 5 De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 21:13
cand soacra nu te vrea 23 De la: kudika421339 29 August 2011 13:43
serios 31 De la: franziska_eu 22 Decembrie 2011 04:17