Setari Cookie-uri

Va rog ajutati-ma!!

Buna! Am sa incerc sa fiu cat mai scurta pentru ca stiu ca am darul de a lungi totul…
Am o relatie de 8 luni de zile cu un baiat(aproape 22 ani) si eu am 20. Toate au fost bune si frumoase in primele 3 luni , el s-a purtat extraordinar cu mn, imi trimitea smsuri de noapte buna, de buna dimineatza si chiar fara motiv, dupa 2 sapt de relatie knd am venit de acasa trebuie sa specific k eu sunt din alt oras dar fac facultatea in orasul din care este el, m-a ast la autogara si in porbagaj avea o pisicutza de plus pentru mn…
Ne-am petrecut revelionul impreuna la munte si am facut prostia sa beau…eu nu obisnuiesc si normal k mi s-a facut rau si i-am spus din greseala in ameteala mea pe numele fostului cu care am avut o relatie de 4 ani. El s-a suparat , dar mi-a spus k ma iarta si am mers mai departe..
El insa nu a trecut asa usor peste…si a devenit rece, distant si park a uitat de toate dulcegariile din primele 3 luni. Eu am inceput sa ma cert cu el pe tema asta k nu-l mai suportam asa…sip e 14 februarie a decis sa ne despartim pe motiv k il terminam pshihic cu atatea certuri… nu m-am lasat asa usor…si am discutat cu el si in aceeasi zi ne-am si impacat…
Totusi el a continuat sa fie f dur cu mine…si in martie intr-o zi mi-a spus k se culca era in jur de 4 dupa-amiaza…pe la 9 seara i-am dat un sms…pe la 10 l-am sunat si dupa aceea m-am alarmat si tot am incercat sa-l sun pana seara la 1…dar..in zadar..nu mi-a rasp…a2a zi dim la fel… k sa aflu apoi k l-am deranjat…si din acest motiv pe 8 martie nu am primit niciun semn de la el…revoltata si ranita i-am spus k vreau sa ne despartim…
Am stat despartiti pana pe 18 martie si de atunci totul a decurs ok…exceptant faptul k el tot se purta dur cu mn in unele momente. Am incercat sa-I reamintesc cum era la inceput…i-am aratat ce mesaje frumoase imi trimitea si altele…dar…nu am facut decat sa-l determin sa imi ceara sa ne despartim din nou pe motiv k s-a saturat de reprosuri…
La fel..i-am explicat k nu e motiv sa ne despartim si mai mult dupa vointza mea ne-am impacat…dar lucrurile merg din rau in mai rau…avem 4 zile de cand ne-am impacat si e mai rece k niciodata cu mn…
Am avut momente cand l-am surprins ca se abtine sa nu ma ia in brate…efectiv ridica mana de pe picior..si cu cealalta mana si-o tinea…pana la urma a cedat…
Nu-s ce sa fac, sa-l recuceresc, sa-l fac sa nu se mai poarte asa cu mn…sa fac lucrurile sa mearga bine pentru ca nu mai rezist, sunt o fire f sensibila si ma doare enorm comportamentul lui si m-am saturat sa plang din cauza asta.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si va multumesc k ati avut rabdare sa cititi!
Bianca_Dragos
Postat pe 12 Iunie 2010 18:50
Poate ca atatea despartiri si impacari ar trebui sa te puna pe ganduri.Sincera sa fiu din ce ai spus tu el nu prea pare interesat asa de mult ca tine.
Barbie30
Postat pe 12 Iunie 2010 19:02
Da..dar despartirile astea nu au fost din motive serioase...doar copilarii...de asta cred k merita sa lupt pt relatia asta...de altfel il iubesc si mi-ar fi foarte greu sa trec printr-o despartire...
Bianca_Dragos
Postat pe 12 Iunie 2010 19:47
trimite-l la baba sa il verifice si promit sa il trimit inapoi viu si nevatamat!
P.S.
poate ar trebui sa luati o pauza si sa nu mai fii asa disperata!
il vrei inapoi?foarte bine fa-l sa iti simta lipsa!
baba_cloanta
Postat pe 12 Iunie 2010 20:08
azi plec acasa pt aproape o saptamana...sper sa-mi simta lipsa...sper sa fie alfel lucrurile knd ma voi intoarce...:(
Bianca_Dragos
Postat pe 13 Iunie 2010 08:58
pffff l-ai lovit foarte tare in orgoliu si pt baieti asta doare rau, rau de tot. pregateste i o surpriza cand te intorci si vb foarte serios despre relatia voastra. bafta
sofia_maria
Postat pe 13 Iunie 2010 13:26
.....
kudika143575
Postat pe 13 Iunie 2010 17:28
Ce sa zic!Prea mult impreuna nu o sa mai fiti!Totul s-a terminat!Numai bine!
kudika195964
Postat pe 13 Iunie 2010 22:01
Bunã! Þi-am citit ºi eu povestea ºi, din câte povesteºti tu, actulaul tãu prieten pare genul de om care nu poate trece peste ceva ce i-a rãnit orgoliul lui de bãrbat ºi crede-mã cã sunt destui pe lumea asta de genul ãsta. Ideea este cã tu ai tot tras de una singurã de relaþia asta ºi doar la insistenþele tale v-aþi împãcat. Uneori trebuie sã faci eforturi sã judeci lucruri la rece, chiar dacã este vorba despre tine, ºi sã vezi pentru ce lupþi. Tu aºa vrei sã îþi duci viaþa ? Investind niºte sentimente ºi speranþe în ceva ce pare a se surpa decât sã se clãdeascã ? El la început era "înfierbântat" de febra unei noi relaþii... Toatã lumea foloseºte fel de fel de dulcegãrii la început, pentru a impresina sau din diverse motive. Te-ai gândit cã poate, aºa cum este el în prezent, aºa este el de fapt ºi ce a fost la început a fost doar o faþadã ?Ceva ce suprafaþã ? Ai 20 ani, aºa vrei sã îþi continuii viiotri ani ? Trãgând, atât la propriu cât ºi la figurat, de un om care este pur ºi simplu pasiv ... Uneori, deºi este greu, trebuie sã ajungi la un final pentru a putea îniþia un nou început, mai bun. Gândeºte-te la ce este mai bine pentru tine ºi nu uita cã cine te iubeºte nu te face sã suferi! Multã baftã în alegerile viitoare! Numai bine :*
georgik07
Postat pe 22 Iunie 2010 19:26
Buna. Am citit articolul si prin ceva similar am trecut si eu....La inceput era lapte si miere....baiatul perfect...dar dupa ceva timp au inceput certurile,,,,ne desparteam si de 3 ori pe zi eram ceva genul 2 zile da 3 nu. Dupa un timp baiatul nu-si mai dadea nici un interes...parca nici nu mai ma auzea cand vb cu el. A trecut ceva timp in stilul acesta...park eram sg in relatie...Pana l un moment dat cand am zis ca asa nu s mai poate. M purtam frumos cu el...m faceam ca numai vad nimic din ce alta data ma deranja...eram distrata...visatoare ziceam k il sun si cica uitam, si ma suna el. O perioada nu s-a simtit nici o schimbare dar dupa a simtit baiatul ca nu ii mai dau atentie si se intorsese foaia el ma cauta m intraba de ce sunt distanta si acum faceam s eu cum facea el.. ii spuneam ca i se pare ca eu nu am nimic. Usor, usor incepuse sa se schimbe la 180 de grade. Si drept urmare sapt asta am facut 5 ani, si ne iubim f mult.In concluzie parerea mea mea e sa nu ii dai satisfactia ca tu esti acolo oricand vrea el. Fructul interzis mereu e mai bun si ceva c stii k poti avea nu iti mai starneste interes, Trebuie sa ii dai impresia k te poate pierde cu comportamentul lui si dak atunci nu face nimic...nu are rost sa te mai agiti, nu te merita. Bafta si asteptam vesti ( bune)
kudika044784
Postat pe 25 Iunie 2010 13:49
ups am facut si eu 1 data asa;)) si intr-adevar baietii se simt f jigniti de chestia asta......vreau sa iti zic k baiatu si-o amintit si peste juma de an k i-am zis alt nume....la nervi bineinteles.....asa k ei nu uita asa usor/.......relatia ta suna ceva de genu.."te lupti cu morile de vant" ..poate nici nu il iubesti poate doar te simti vinovata k tu esti cea care a gresit si ii "inghiti" toate prostiile k sa te revansezi.....da eu nu cred k e o eroare chiar asa mare......exagereaza si ei....doar sunt barbati......draga mea la 20 de ani...poti sa ai baieti cati vrei 2 sa doarma linistiti aks la ei...unu sa fie cu tine in club...si altu sa fie in cantonament nu iti fa griji....doar nu vrei sa te mariti la varsta asta....ai curaj si zi next...nu merita sa plangi....stii cum se zice pt 20 de cm de carnat nu trebuie sa cumperi tot porcul bafta!
I0anaG
Postat pe 25 Iunie 2010 14:13
sincer dak prietenul meu ma va striga vreodata pe numele fostei, ii voi da un pumn si ne vom desparti imediat! nu este vorba despre orgoluiul barbatului, ci pur si simplu este ceva ce nu se zice niciodata! eu cred k ar trebui sa il lasi, pt. niciodata nu te va ierta, si sincer nici nu stiu cum de mai este el cu tine acum, chiar si cu toate despartirile astea.
dienuscha
Postat pe 30 Iunie 2010 13:05
De la: dienuscha, la data 2010-06-30 13:05:24sincer dak prietenul meu ma va striga vreodata pe numele fostei, ii voi da un pumn si ne vom desparti imediat! nu este vorba despre orgoluiul barbatului, ci pur si simplu este ceva ce nu se zice niciodata! eu cred k ar trebui sa il lasi, pt. niciodata nu te va ierta, si sincer nici nu stiu cum de mai este el cu tine acum, chiar si cu toate despartirile astea.

uite tocmai d'aia e mai simplu sa folosesti ''iubito'' si ''iubitule''... ca nu cumva sa-i zici bogdan in loc de dragos ,sau suzana in loc de dana...
alina_constantin88
Postat pe 30 Iunie 2010 13:10
De la: alina_constantin88, la data 2010-06-30 13:10:50
De la: dienuscha, la data 2010-06-30 13:05:24sincer dak prietenul meu ma va striga vreodata pe numele fostei, ii voi da un pumn si ne vom desparti imediat! nu este vorba despre orgoluiul barbatului, ci pur si simplu este ceva ce nu se zice niciodata! eu cred k ar trebui sa il lasi, pt. niciodata nu te va ierta, si sincer nici nu stiu cum de mai este el cu tine acum, chiar si cu toate despartirile astea.

uite tocmai d'aia e mai simplu sa folosesti ''iubito'' si ''iubitule''... ca nu cumva sa-i zici bogdan in loc de dragos ,sau suzana in loc de dana...
RUY_BLAS
Postat pe 30 Iunie 2010 20:54
Daca amicul tau a ajuns sa te certe pentru simplul fapt ca i-ai zis pe alt nume, mai ales ca erai un pic "ametita", atunci scuza-ma pierzi timpul cu el. Deja s-a plictisit de tine si acum incep certurile. Asa se intampla:dragostea e inlocuita cu cearta. Lasa-l si vei gasi alt baiat care sa te merite. Esti de-abia la inceputul vietii, nu lasa sa treaca cei mai frumosi ani ai tai pe langa tine. Dragoste cu sila nu se face !!
Nu merita !! mai ales ca tu practic TRAGI de relatia asta. Dar, nici nu o poti numi relatie, pentru ca el practic lipseste. . Daca nu esti iubita si dorita la ce bun sa mai fii prietena cu el ?Asa ca fii libera si fa loc la alti baieti in viata ta.
Iiti doresc numai bine, sa fii iubita si respectata.
quantex
Postat pe 1 Iulie 2010 14:42

boala lunga , moarte sigura.
banalulanonim
Postat pe 2 Iulie 2010 13:53
Bautura, bat-o vina
In primul rand eu personal nu suport fetele care beau (imi displace sa vad o fata beata sau ametita...chestia asta imi poate da cateva indicii despre personalitatea ei), dar nu asta conteaza ce imi place sau nu mie. In legatura cu cazul tau...daca tot iti place sa bei si stii ca incepi sa vorbesti mai mult decat trebuie...ar fi bine sa gasesti o solutie sa te abtii ori de la bautura, ori de la vorba. In mintea lui mai mult ca sigur a interpretat ca tu erai cu el si te gandeai la fostul, pe moment ce ai zis numele fostului...ceea ce nu prea e normal Nu stiu daca e vorba de orgoliu sau nu, dar cred ca nu e nimic deplasat in reactia lui. Astfel de gafe nu prea trebuiesc facute intr-o relatie Acum asta e...asuma-ti eroarea.
bogdandbm
Postat pe 2 Iulie 2010 17:30
Ce-as putea sa-ti spun??? In primul rand ia o pauza sa va sedimentati si analizati sentimentele unul fata de celalalt,apoi,daca lucrurile merg tot asa,schimba-ti obtiunea !!! La douazeci de ani ai toata viata inainte !!! Sunt sigura ca greseala facuta nu se va mai repeta cu nimeni !!! Iti doresc noroc si fericire !!!
kudika133347
Postat pe 2 Iulie 2010 17:39
Uh, sigur tu nu vorbesti aici despre fostul meu ?:)) glumesc...parerea mea este ca totul s-a skimbat nu din cauza faptului ca tu i-ai pomenit numele fostului...iar daca el este distant cu tine, draga mea...cel mai bun sfat care ti-l pot da, si vad ca ti l-au dat si ceilalti....fii distanta si tu ! Si daca nu functioneaza, incheie totul pana nu vei suferi si mai mult...nu se merita...la urma urmei ai nevoie sa te simti iubita, ai nevoie de afectiune, nu ai nevoie sa cersesti atentie :)
abramburica
Postat pe 6 Iulie 2010 23:22
biencutza..eu am scris candva pe "ascultpovesteata@yahoo.com".....e tare! eu am reusit sa-mi recuceresc iubitul dar acum am constatat ca m-am saturat eu de el... il voi lasa , acum caut altul... ca doar am invatat sa cuceresc !..
kudika226150
Postat pe 7 Iulie 2010 23:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa fac ! 27 De la: contesina 6 Iunie 2011 14:45
Inca il iubesc desi nu ne-am luat adio oficial? Ce sa fac? 20 De la: sweetadryana 31 Iulie 2009 22:16
Buna la toata lumea! 23 De la: _oktober_ 19 Martie 2011 20:10
dezamagire 40 De la: yssa2010 19 Decembrie 2011 08:28
de ce suntem singure?!? 103 De la: vas25 13 Iunie 2009 21:13