Setari Cookie-uri

idila cu un necunoscut

De la: ana_maria4u2, la data 2010-06-19 08:02:35urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.

ana, nu te revolta, un barbat casatorit si " luat" de pe net, niciodata nu-si va lasa sotia pt. " completati" dinastea.
Barbatii incearca orice, se plictisesc de " jucariile" lor pt. o perioada scurta, iar daca le tine figura merg pana vad ca ce au acasa nu dau pe ce-i in " targ";)
D'soarei care a postat ii recomand sa mearga tot aici pe forum sa citeasca sa vada ce au patit altele visand la iubiri internetiste:)
stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 00:44
De la: nelySC, la data 2010-06-19 19:14:44Am trait cele mai frumoasa momente si am simtit lucruri minunate cu un barbat casatorit, care imi impartasea in totalitate sentimentele...am suferit apoi ingrozitor, din toate motivele. Insa, privind inapoi, nu regret catusi de putin ca am trecut prin asta...au fost cele mai fericite clipe din viata mea, eram cu fiecare zi care trecea tot mai surprinsa de bucuria pe care o simteam. Am trait si am simtit lucruri de care multi oameni nu au habar si pe care unii nu apuca sa le simta niciodata...cum ziceam, acum dupa ce am trecut si de durere, ma consider castigata si nororcoasa ca am putut simti atata fericire.
Si in plus...as fi de acord cu toate cele spuse de cei care si-au exprimat o parere "contra" daca as sti ca mai am o viata in care sa traiesc cum imi doresc si in care sa fiu fericita...as sacrifica-o pe asta de dragul sotilor, al familiei, al celor din jur, al "ce spune lumea", al orice altceva. Dar din pacate, avem una singura...trebuie sa cautam echilibrul intre a da altora si a-ti da tie.
Cred ca asta esti tentata sa faci, altfel nu ti-ar fi venit intrebarea asta:) Iubeste-te intai pe tine, asculta-te pe tine si apoi procedeaza in consecinta...daca tu nu-ti vrei binele, nimeni nu ti-l va vrea mai mult. Si care este binele tau, numai tu poti sti.

nely, daca cu tine s-a purtat cateva zile, luni frumos, cu familia lui o face o viata, daca tie ti-a zis ca nu se intelege cu nevasta, a mintit.
Eu incerc sa te inteleg, sincer.....insa asta cu iubitul de sine este asa, ceva de basm, trezirea la realitate e cea care ai avut-o tu dupa ce v-ati despartit....cand el tot la familia lui s-a dus, si pariez ca pt. el nu e o amintire despre care sa povesteasca altuiva decat eventual tie.....
Cand ai sot, copil, nu " te iubesti pe tine" iubesti viata, iubesti ce ai in jur, familia, asta e adevarata viata despre care unele vorbesc ca au trait-o intens 2-3 luni si dupa...traiesc din amintiri.
Parerea mea este ca frumusetea unei femei este implinirea, nasterea unui copil, familia. Imbatranim si cu astea ramanem, nu cu " aventurile" de cateva luni .........si uite asa unele se trezesc la 45 de ani, singure, fara niciun copil prin preajma si fara nimic.........viata irosita si traita din amintiri.
( este parerea mea, viata fiecare o vede, percepe cum crede el de cuviinta, sa nu intelegi ca am dat cu parul, incerc doar sa le fac pe unele fete, sa se gandesca bine ceea ce vor, vor familie sau.....pe ambele nu le pot avea)
Sanatate!
stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 01:05
De la: funny_dany, la data 2010-06-20 16:49:43draga mea...
o sa-ti spun doar ca am fost in aceeasi situatie...eu casatorita, el casatorit...fara diferente de varsta...doar o distanta prea mare...ne-am cunoscut pe internet, prin intermediul unor prieteni comuni....am povestit zilnic, cam un an...vorbeam cand eram la serviciu, vorbeam seara cand eram acasa,eram prieteni si atat...povesteam de familie, de copii, ne dadeam sfaturi..pana intr-o zi cand a avut drum prin orasul meu..si ne-am vazut la o cafea, doar sa ne cunostem...o ora a fost de ajuns...am baut cafeaua, am povestit ca doi prieteni vechi...si din momentul ala totul s-a schimbat, desi nu stiam atunci...a plecat si a crezut ca va fi la fel ca inainte...dar nu...dupa 2 saptamani si-a facut drum din nou in oras la mine...si din nou ne-am intalnit, desi nu a mai fost doar o cafea...nu va pot spune in cuvinte cum m-am simtit la primul sarut...de parca ar fi fost prima data in viata..si tot asa, cam la 2-3 saptamani, el venea cateva zile la mine in oras...au fost cateva luni minunate, in care ne-am iubit cu pasiune...
iar daca cineva spunea ca el nu-si va parasi sotia pt amanta...va inselati...eu am fost cea care n-a putut sa plece de acasa, desi el a facut-o...acum s-a intors la sotie, poate ca eu nu l-am iubit suficient de mult sa plec cu el...sau poate ca am gandit mai mult si am lasat sentimentele deoparte...nu stiu...
si acum vorbim, dar nu ne mai intalnim...
vreau sa spun doar ca am petrecut cu el cele mai frumoase clipe din viata mea...si il voi iubi in continuare, de la distanta...
in concluzie, eu iti zic sa incerci sa vezi ce-ti rezerva viitorul...viata trebuie traita...da, mi-am inselat sotul, dar daca n-as fi facut-o, toata viata m-as fi intrebat ce-ar fi fost daca???

Asa, si la ce ti-a folosit?!
La nimic, tot la sotul tau esti......
O chestiune doamna draga, fata care a postat topicul Nu e casatorita, doar EL este casatorit.....o inveti sa o faca, o indemni la suferinta!
iti zic si de ce, dumneata ti-ai dat seama ca ceea ce faci nu e bine, ai avut suport familia, sotu, desii el cu siguranta nici nu a banuit ce s-a intamplat in viata ta.
Pe fata aceasta cand o sa o parasesca acest domn insurat ( zic asta pt. ca mai multe-s cazurile cand nu-si parasesc sotiile pt. amantedaca are un copil cu nevasta cu siguranta nu o sa o paraseasca) cine o sustine moral, noi?! netul?!.....pica in bratele altuia de pe net?!
repet, nu ma intereseaza viata nimanui cum si-o face, cum si-o traieste, insa am pretentii de la femeile care au varsta mea ( peste 40 de ani) sau chiar mai mari sa dea acestor fete sfaturi pertinente, sfaturi de femei care au trecut prin viata, care vad si dupa " frumosul" relatiei cu un barbat insurat.
Am o intrebare, daca ai avea o fata, la fel ai invata-o sa faca?!
Ma indoiesc!

stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 01:31
De la: catalin_suzeanu, la data 2010-06-19 09:26:02Foarte usor e sa judeci o situatie in care nu esti implicat. Se poate spune ca e mai simplu sa ceri parerea altuia decat sa incerci sa o ceri celui care se reflecta in oglinda cand te asezi in fata ei. Pare mai simplu pentru noi sa intrebam daca e bine sa facem sau nu e bine sa facem "cutare" lucru.Pe de-alta parte, cei ce raspund, se considera impartiali, uitand ca fiecare poate da solutia "perfecta" doar prin prisma lui, dupa experienta de viata pe care o are, dupa pregatirea pe care o are si, de ce nu, dupa "folosul" pe care-l poate trage in acel moment (nu conteaza de ce factura:material, imagine, autoritate sau...de stabilire a unei relatii pe verticala).
Recunosc ca nu odata mi-am dorit o relatie "extraconjugala"...recunosc ca n-au fost putine cazuri in care am flirtrat cu o persoana ce-mi parea interesanta in acel moment...Dar, ca-n bancul (constiinta NU si NU), realizam ca erau doar dorinte trupesti, dorinte, care, ca orice dorinta ce apuca sa se indeplineasca, ar fi devenit desueta...si as fi cautat o noua provocare...S-ar putea naste intrebarea: Ok...si care-i problema?...Pai...n-ar fi o problema daca, atat eu cat mai ales cel "ravnit", am fi LIBERI....Dar, atat timp cat unul dintre noi (nu de putine ori chiar ambii) are o familie, adica este casatorit, deja ESTE o PROBLEMA...Nu pot crede ca o persoana casatorita, care-si iubeste jumatatea si care pretinde ca intre ei totul merge perfect, poate, totodata, sa spuna ca e capabila si de o relatie extraconjugala bazata tot pe...iubire...Nu-mi pot imagina cum as putea sa ma asez noaptea in pat, langa jumatatea mea si sa-i spun din inima si cu convingere: "te iubesc, sufletul meu...Pentru mine esti tot ce-i mai scump pe lumea asta...Dumnezeu nu-mi putea da un dar mai frumos decat ceea ce mi-a dat atunci cand te-a scos in calea mea"...In conditiile in care, cu o seara in urma, rosteam aceleasi cuvinte, poate in aceeasi pozitie, insa intr-un alt pat si unei alte persoane....
Poate ca par demodat...poate ca SUNT demodat, insa....nu odata am incercat sa ma pun in locul celui "Inselat" si mi-am dat seama ca suferinta provocata ar fi fost fara margini...
Revin si spun ca e tare greu sa ai o solutie corecta pentru cineva aflat intr-o situatie de acest gen. Din acest motiv, pentru cei implicati in astfel de situatii, recomand sa incerce sa-si imagineze cum ar fi daca s-ar afla EI in locul persoanei inselate....(EU?....deloc confortabil).

Cata

Calsicul P.S. N-are rost sa (re)amintesc de postura de a 5-a roata la caruta si de tot ce deriva din aceasta situatie...

Intradevar frumos ce ai scris
DydiG
Postat pe 1 Iulie 2010 01:37
De la: crysa_tm, la data 2010-06-23 11:09:33Eu nici nu o incurajez dar nici nu o descurajez.

Pentru Barbie, nu sunt nici frustrata nici batuta in cap. Spre deosebire de tine eu nu am nici complexe si nici prejudecarti. Omul este liber sa faca cum crede el ca este de cuvinta. Este foarte adevarat insa ca traim intr-o societate iar societatea impune niste reguli de conduita. Dar dragostea cu ratiunea nu au nici o legatura una cu cealalta.

Eu nu sunt casatorita dar sunt implicata intr-o relatie ca majoritatea dintre voi. Am incercat sa ma pun in pielea sotiei barbatului respectiv iar rezultatul a iesit acelasi (cu cel din comentul de mai devreme). Daca barbatul meu s-ar indragosti de alta sub nici o forma nu m-ar deranja. Eu nu tin cu forta pe nimeni langa mine. Si sa va mai spun un lucru, in urma cu cativa ani am avut un iubit care m-a inselat si l-am prins. In secunda 2 i-am dat papucii. Eu nu accept tradarea sub nici o forma. Dar Nu mi-a parut rau DELOC. Decat prost insotita...mai bine singura, indiferent de cate acte sau cati copii as avea cu el. Iar aia cu care m-a inselat....bine mi-a facut, m-a scapat de un nenorocit.

Pentru doamna care a deschis topicul, go ahead, cunoaste-l si vezi cu ochii tai ce fel de om este. Posibilitatea sa fie asa cum ti-ai inchipuit nu este de 100% Iar daca chiar este cel destinat tie, veti fi impreuna indiferent de cate femei, acte, copii ar avea. Dar pentru asta trebuie sa fi tu convinsa ca vrei sa-ti asumi tot ce implica aceasta incercare.
Eu cred totusi ca mirajul barbatului de dupa monitor nu are nici o legatura cu realitatea :)

Pentru femeile cu barbati acasa carora le e teama ca se duc cu altele...daca nu aveti un barbat de calitate langa voi...il aveti degeaba ca tot nefericite veti fi. Fericirea nu inseamna un barbat mai ales daca acel barbat nu va respecta, nu va iubeste si nu va aduce bucurii zi de zi. Cel mai important este sa te pui seara in pat langa barbatul tau si sa fii pe DEPLIN multumita de el. Iar daca voi reusiti sa-l faceti la fel de fericit sa fiti sigure ca ala nu va cauta in stanga si in dreapta dupa alte "fuste".
Asta e parerea mea. E adevarat, nu trebuie sa fiti de acord cu mine.

Frumoasa povestioara.
Draga mamii, viata e un compromis.si-ti dau exemple.......mergem la serviciu ca trebuie sa platim facturi si sa crestem copiii. ( excludem aici d'soarele care merg pentru cariera):oricum alea's vise si povesti, toti mergem la munca pt. ca ne trebuie banuti)))))))))))))))).....)
facem de mancare ca trebuie sa ne hranim, si sa hranim familia ( cred ca asa face si facea si mamica ta)
Daca o sa te casatoresti, si o sa ai copil, si o sa vezi ca apar fel de lef de nevoi in familie, unde trebuie sa contribuie si un tata pt. ca acel copil sa creasca frumos si educat ( in sensul ca atunci cand tu esti la munca, fuge tata de-l vegheaza, si invers) nu o sa mai zici ca ti sau nu cu forta pe cineva langa tine: ....pt. ca o sa vezi ca acel copil tremura cand vede pe oricare din parinti si e fericit cand sunt toti la masa,in parc, la fim... un copil nu stie si nici nu trebuie sa stie greutatile vietii)
Eu zic ca sa o intrebi pe mama ta daca ceea ce ai scris tu este realul vietii sau ceea ce am scris eu.:)
Sunt de acord cu tine, insa intr-o anumita masura si asta pana nu se consolideaza familia, in sensul ca apar copilasii........tare as vrea eu sa vad scriind aici o femeie care are vreo 3 copilasi si vrea sa fie parasita de sot.( copiii mici, care au nevoie INCA de ambii parinti)
bine, exclus familiile cu batai, ma refer strict la acest context.

stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 01:50
De la: stem_29, la data 2010-07-01 01:50:29
De la: crysa_tm, la data 2010-06-23 11:09:33Eu nici nu o incurajez dar nici nu o descurajez.

Pentru Barbie, nu sunt nici frustrata nici batuta in cap. Spre deosebire de tine eu nu am nici complexe si nici prejudecarti. Omul este liber sa faca cum crede el ca este de cuvinta. Este foarte adevarat insa ca traim intr-o societate iar societatea impune niste reguli de conduita. Dar dragostea cu ratiunea nu au nici o legatura una cu cealalta.

Eu nu sunt casatorita dar sunt implicata intr-o relatie ca majoritatea dintre voi. Am incercat sa ma pun in pielea sotiei barbatului respectiv iar rezultatul a iesit acelasi (cu cel din comentul de mai devreme). Daca barbatul meu s-ar indragosti de alta sub nici o forma nu m-ar deranja. Eu nu tin cu forta pe nimeni langa mine. Si sa va mai spun un lucru, in urma cu cativa ani am avut un iubit care m-a inselat si l-am prins. In secunda 2 i-am dat papucii. Eu nu accept tradarea sub nici o forma. Dar Nu mi-a parut rau DELOC. Decat prost insotita...mai bine singura, indiferent de cate acte sau cati copii as avea cu el. Iar aia cu care m-a inselat....bine mi-a facut, m-a scapat de un nenorocit.

Pentru doamna care a deschis topicul, go ahead, cunoaste-l si vezi cu ochii tai ce fel de om este. Posibilitatea sa fie asa cum ti-ai inchipuit nu este de 100% Iar daca chiar este cel destinat tie, veti fi impreuna indiferent de cate femei, acte, copii ar avea. Dar pentru asta trebuie sa fi tu convinsa ca vrei sa-ti asumi tot ce implica aceasta incercare.
Eu cred totusi ca mirajul barbatului de dupa monitor nu are nici o legatura cu realitatea :)

Pentru femeile cu barbati acasa carora le e teama ca se duc cu altele...daca nu aveti un barbat de calitate langa voi...il aveti degeaba ca tot nefericite veti fi. Fericirea nu inseamna un barbat mai ales daca acel barbat nu va respecta, nu va iubeste si nu va aduce bucurii zi de zi. Cel mai important este sa te pui seara in pat langa barbatul tau si sa fii pe DEPLIN multumita de el. Iar daca voi reusiti sa-l faceti la fel de fericit sa fiti sigure ca ala nu va cauta in stanga si in dreapta dupa alte "fuste".

Frumoasa povestioara.
Draga mamii, viata e un compromis.si-ti dau exemple.......mergem la serviciu ca trebuie sa platim facturi si sa crestem copiii. ( excludem aici d'soarele care merg pentru cariera):oricum alea's vise si povesti, toti mergem la munca pt. ca ne trebuie banuti)))))))))))))))).....)
facem de mancare ca trebuie sa ne hranim, si sa hranim familia ( cred ca asa face si facea si mamica ta)
Daca o sa te casatoresti, si o sa ai copil, si o sa vezi ca apar fel de lef de nevoi in familie, unde trebuie sa contribuie si un tata pt. ca acel copil sa creasca frumos si educat ( in sensul ca atunci cand tu esti la munca, fuge tata de-l vegheaza, si invers) nu o sa mai zici ca ti sau nu cu forta pe cineva langa tine: ....pt. ca o sa vezi ca acel copil tremura cand vede pe oricare din parinti si e fericit cand sunt toti la masa,in parc, la fim... un copil nu stie si nici nu trebuie sa stie greutatile vietii)
Eu zic ca sa o intrebi pe mama ta daca ceea ce ai scris tu este realul vietii sau ceea ce am scris eu.:)
Sunt de acord cu tine, insa intr-o anumita masura si asta pana nu se consolideaza familia, in sensul ca apar copilasii........tare as vrea eu sa vad scriind aici o femeie care are vreo 3 copilasi si vrea sa fie parasita de sot.( copiii mici, care au nevoie INCA de ambii parinti)

Din pacate sunt multe femei inconstiente carora nu le pasa de familie,de copii,ci doar de ele,sa se simta bine.
Am citit atatea mesaje pe aici,ca nici nu vreau sa ma deranjez sa raspund la unele dintre ele,vazand ce gandire pot sa aiba,cate femei de acest fel pot exista,raman surprinsa intr-un mod neplacut.
Oricum felictari pt mesaje si pt rabdarea care o ai sa explici fiecarui mesaj in parte.
DydiG
Postat pe 1 Iulie 2010 02:00
De la: DydiG, la data 2010-07-01 02:00:59

Frumoasa povestioara.

Din pacate sunt multe femei inconstiente carora nu le pasa de familie,de copii,ci doar de ele,sa se simta bine.
Am citit atatea mesaje pe aici,ca nici nu vreau sa ma deranjez sa raspund la unele dintre ele,vazand ce gandire pot sa aiba,cate femei de acest fel pot exista,raman surprinsa intr-un mod neplacut.
Oricum felictari pt mesaje si pt rabdarea care o ai sa explici fiecarui mesaj in parte.

Dydi:) multumesc.....referitor la ceea ce ai postat.......vezi?! doar de aici poti sa tragi niste concluzii, niciodata un barbat, asa de naivi si copilarosi cum ii credem noi, nu-si va lasa o nevasta... care-i curatica, care face o mancarica buna, care creste si educa atat cat ii permite timpul un copilas, care a facut o scoala si mai are pe langa toate astea si un servici, care CU siguranta il iubeste, chiar daca dupa N ani de casnicie ( in cazul meu 20) i-a fost aproape si la bine si la rau, pentru povesti de net, telefon si SMS.
Crede-ma, nu-s impotriva acestor chestiuni, insa sunt impotriva consecintelor......si cu siguranta din aceasta poveste o sa piarda tot ea, de aceea am " uzat" tastatura, la asa ora mica din noapte..(profit si eu pt. ca maine sunt libera )
eu as zice sa-i propuna domnului sa divorteze
.....eheee, n-are face-o, pariez!
stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 02:22
De la: kudika074262, la data 2010-06-13 06:16:50Dragele mele, ce a-ti face daca sunteti atrase de un barbat casatorit, mai tanar, si cu care pana acum nu ai comunicat decat prin telefon, sms, sau e-mailuri? Intre noi exista clar o atractie irezistibila, o comunicare extraordinara, ne completam, ne scriem cuvinte frumoase, ba chiar am ajuns sa ne cerem iertare pentru lucruri pe care nu le-am facut. sa indraznesc sa il cunoscmai bine ? Sa intru in hora asta desi stiu din start ca nu exista nici o sansa ca in final sa fim impreuna?

Intrebarea mea este: de unde stii ca in final n-ai nicio sansa sa fiti impreuna?
Deci ati discutat aceasta chestiune, ti-e clar ca e o fita de-a lui la care tu participi prin a te injosi?
( sunt intrebari, nu sunt acuzatii)
stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 02:33
De la: kudika074262, la data 2010-06-13 06:16:50Dragele mele, ce a-ti face daca sunteti atrase de un barbat casatorit, mai tanar, si cu care pana acum nu ai comunicat decat prin telefon, sms, sau e-mailuri?

M-as spala cu apa rece si daca inca nu m-as trezi la realitate, mi-as trage cateva palme peste fata. Ma asteptam sa fii cu picioarele pe pamant la anii tai, tanti. Daca ai fi o pustoaica de 17 ani, as mai intelege. Dar la anii tai zau ca nu inteleg. Lasa-l in pace. Si inca o chestie: la anii tai crezi in vorbe dulci pe net? La anii tai nu stii ca pe net te poti da drept oricine vrei? Cum poti sa ai incredere in el?
De la: kudika074262, la data 2010-06-13 06:16:50
sa indraznesc sa il cunosc mai bine ? Sa intru in hora asta desi stiu din start ca nu exista nici o sansa ca in final sa fim impreuna?

NU. Si iar NU. Chiar tu zici ca ,,stiu din start ca nu exista nici o sansa ca in final sa fim impreuna''. Deci ce sens are sa ,,intri in hora''? Si chiar daca sa zicem prin absurd ca si-ar lasa nevasta pentru tine, ai avea incredere ca nu te va lasa si pe tine pentru alta? Eu n-as avea.
tematoare
Postat pe 1 Iulie 2010 12:35
De la: farcry2, la data 2010-06-19 06:36:03 In fata emotiilor si sentimentelor dragostei ,nici chiar un organism rigid si temperamental nu-i rezista ! Calea inimii este singura carare pe care un om in mod normal trebuie s-o urmeze ,chiar daca aceasta cararuie este batatorita pe un teren minat si te va duce spre o prapastie !

Nu zau. Nu sunt de acord cu tine. Adica zici ca inima te poate duce spre prapastie si cu toate astea, sustii sa urmam calea ei. De ce sa procedam asa? Ca sa ne cauzam singuri suferinta? Daca ar fi mereu sa ne ascultam inima, am ramane ingenuncheati in suferinta. Noroc ca mai exista si creier(ratiune). Nu inteleg cum ai putut sa scrii asemenea lucruri la anii tai.(34)
tematoare
Postat pe 1 Iulie 2010 12:41
De la: ana_maria4u2, la data 2010-06-19 08:02:35urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.

ai foarte mare dreptate imi place cum gandesti! dar asta e un adevar crud, nu ne mai intereseaza de ceilalti, de ce lasam in urma noastra, daca ne e noua bine ni se rupe de ceilalti!! si dupa aia mai avem pretentii sa ne mearga si bine! si mi se pare cea mai mare prostie sa dai vina pe iubire pentru raul pe care il faci altuia, iubirea adevarata nu poate provaca rau nimanui! parerea mea!
AlionaElalala
Postat pe 1 Iulie 2010 13:26
De la: Cassyopia23, la data 2010-07-01 13:26:12

ai foarte mare dreptate imi place cum gandesti! dar asta e un adevar crud, nu ne mai intereseaza de ceilalti, de ce lasam in urma noastra, daca ne e noua bine ni se rupe de ceilalti!! si dupa aia mai avem pretentii sa ne mearga si bine! si mi se pare cea mai mare prostie sa dai vina pe iubire pentru raul pe care il faci altuia, iubirea adevarata nu poate provaca rau nimanui! parerea mea!

Bine gandit " fetito" daca esti tanara si gandesti asa, toata stima!
stem_29
Postat pe 1 Iulie 2010 16:13
De la: stem_29, la data 2010-07-01 16:13:53
De la: Cassyopia23, la data 2010-07-01 13:26:12

Bine gandit " fetito" daca esti tanara si gandesti asa, toata stima!
bine zis.....sa se duca la musulmani
anamaria_brunetik
Postat pe 1 Iulie 2010 16:17

Frumoasa povestioara.

Mi-a placut raspunsul tau foarte mult si inteleg perfect pozitia ta si a femeilor casatorite. Este trist ca la ora actuala in Romania foarte multe femei depind financiar si emotional de barbati. Multe dintre noi mergem la servici, facem curat, cumparaturi, avem grija de copii si de barbat. Si pe langa toate astea mai avem si "norocul" de a prinde langa noi un barbat care nu ne apreciaza, care nu ne respecta si nu ne iubeste suficient de mult. Am intrebat-o pe mama mea despre ce inseamna realul vietii si raspunsul a fost tot acelasi. Mama mea are o casnicie absolut fericita pentru ca are langa ea un barbat care o iubeste, o protejeaza, o respecta si mai ales n-a inselat-o niciodata. Si spun asta cu toata convingerea nu pentru ca e tatal meu ci pentru ca mama mea mi-a spus ca niciodata n-a simtit ca ar fi inselat-o (imi place sa cred ca eu si mama mea avem o relatie mai mult decat mama-fica si ne permitem sa ne povestim diverse lucruri). Insa la intrebarea ce-ar fi facut daca ar fi inselat-o mi-a raspuns acelasi lucru: ar fi divortat instant. Poate pentru ca a fost intotdeauna independenta financiar, poate pentru ca a avut un copil intelegator (ala fiind eu), poate pentru ca a avut familia langa ea indiferent ce s-ar fi intamplat...nu pot sa spun exact motivul dar in mod cert n-ar fi stat langa el. Este adevarat ca toate facem compromisuri, este adevarat ca nu traim intr-o lume roz si ca lucrurile valoroase se obtin cu sacrificii dar sa stai langa un barbat care se gandeste la alta femeie... este trist. Nu zic...Doamne fereste sa mi se intample mie, probabil mi-ar pica lumea in cap dar viata merge tot timpul inainte.
Eu as vrea ca femeile sa nu mai creada ca toata lumea lor se invarte in jurul unui barbat nici macar atunci cand barbatul ala pare a fi perfect. Mi-as dori ca toate femeile sa fie luptatoare si sa nu mai depinda de nimeni si de nimic, doar de ele insele. Sa stii ca un copil oricum va avea 2 parinti indiferent ca mama si tata traiesc sau nu impreuna si ca lipsa unuia dintre parinte nu sta neaparat in locuitul impreuna. Cunosc familii unde copilul este neglijat de unul din parinti sub acelasi acoperis Iar eu zic ca cel mai important pentru copil este sa traiasca intr-un mediul placut cu mama si tata fericiti indiferent ca locuiesc sau nu impreuna.
Bine..asta nu inseamna ca eu incurajez divortul sau singuratatea dar eu cred ca este mai grava si mai trista singuratatea in doi.
_Cryssa_
Postat pe 2 Iulie 2010 09:32
fiecare e liber sa faca ce vrea ....important este sa fi foarte atenta sa nu aiba nimeni de suferit.daca esti in situatia asta nu este nimeni vinovat de neampliniria sau nefericirea ta.ai grija sa nu sufere nimeni si sa fie numai o idila.sa nu uiti nici o clipa cine este,ce statut are.intotdeauna sa te pui si in locul sotiei.sunt sentimente si stiluri de a gandi atat de diferite.este mult prea delicat subiectul.motive si circumstante putem gasi mai multe decat e cazul.toti avem neampliniri,nefericiri ,inceracm sa le realizam cat mai mult insa nu trebuie sa uitam ca nici o fericire nu dureaza daca este cladita pe nefericirea aluia.
daca esti sigura ca este o chestie de moment,ca te ajuta sa treci de o stare ,ca te ajuta sa revi pe linia de plutire ,incearca.daca pornesti din start cu gandul ca poate o fi bine,poate va intelegeti....si iti doresti mai mult ,revino la realitate.gandeste te ca nu e doar o dorinta fizica,o stare de moment si ca vor fi nefericiri si suferinte la mijloc.
fiecare dintre noi avem un motto in viata .al meu este "ce tie nu iti place altuia nu face"
lumina in suflet si in gand.
nestiuta
Postat pe 2 Iulie 2010 20:28
nici o persoana nu este stapana pe viata altei persoane.nu putem impune cum sa traiasca x sau y.totusi cum ar fi lumea si viata fara moralitate?ma gandeam acum.....vecinul m-a privit mai insistent ...gata merg cu el azi.maine la birou imi face un coleg un compliment...merg cu el....ce conteaza ca acasa am sot, copiii, mama, tata.....
nestiuta
Postat pe 2 Iulie 2010 20:35
De la: crysa_tm, la data 2010-07-02 09:32:22

Frumoasa povestioara.

Mi-a placut raspunsul tau foarte mult si inteleg perfect pozitia ta si a femeilor casatorite. Este trist ca la ora actuala in Romania foarte multe femei depind financiar si emotional de barbati. Multe dintre noi mergem la servici, facem curat, cumparaturi, avem grija de copii si de barbat. Si pe langa toate astea mai avem si "norocul" de a prinde langa noi un barbat care nu ne apreciaza, care nu ne respecta si nu ne iubeste suficient de mult. Am intrebat-o pe mama mea despre ce inseamna realul vietii si raspunsul a fost tot acelasi. Mama mea are o casnicie absolut fericita pentru ca are langa ea un barbat care o iubeste, o protejeaza, o respecta si mai ales n-a inselat-o niciodata. Si spun asta cu toata convingerea nu pentru ca e tatal meu ci pentru ca mama mea mi-a spus ca niciodata n-a simtit ca ar fi inselat-o (imi place sa cred ca eu si mama mea avem o relatie mai mult decat mama-fica si ne permitem sa ne povestim diverse lucruri). Insa la intrebarea ce-ar fi facut daca ar fi inselat-o mi-a raspuns acelasi lucru: ar fi divortat instant. Poate pentru ca a fost intotdeauna independenta financiar, poate pentru ca a avut un copil intelegator (ala fiind eu), poate pentru ca a avut familia langa ea indiferent ce s-ar fi intamplat...nu pot sa spun exact motivul dar in mod cert n-ar fi stat langa el. Este adevarat ca toate facem compromisuri, este adevarat ca nu traim intr-o lume roz si ca lucrurile valoroase se obtin cu sacrificii dar sa stai langa un barbat care se gandeste la alta femeie... este trist. Nu zic...Doamne fereste sa mi se intample mie, probabil mi-ar pica lumea in cap dar viata merge tot timpul inainte.
Eu as vrea ca femeile sa nu mai creada ca toata lumea lor se invarte in jurul unui barbat nici macar atunci cand barbatul ala pare a fi perfect. Mi-as dori ca toate femeile sa fie luptatoare si sa nu mai depinda de nimeni si de nimic, doar de ele insele. Sa stii ca un copil oricum va avea 2 parinti indiferent ca mama si tata traiesc sau nu impreuna si ca lipsa unuia dintre parinte nu sta neaparat in locuitul impreuna. Cunosc familii unde copilul este neglijat de unul din parinti sub acelasi acoperis Iar eu zic ca cel mai important pentru copil este sa traiasca intr-un mediul placut cu mama si tata fericiti indiferent ca locuiesc sau nu impreuna.
Bine..asta nu inseamna ca eu incurajez divortul sau singuratatea dar eu cred ca este mai grava si mai trista singuratatea in doi.

Da, am inteles perfect ce ai zis, viata e complexa si complicata in felul ei, exista un proverb:" cate bordee, atatea obicee":)))
Tatal tau nu a inselat-o ( si clar ca se simte, si o ea si un el simte, nu simt cei carora nu le pasa de viata lor....parerea mea..) pentru ca un OM cu cap se gandeste de doua ori pana face un lucru, pune in balans daca merita ....ce are de castigat, si ce are de pierdut..(daca totusi lucrurile o iau razna.)...pt. ca viata ne ofera de toate, tentatiile sunt mari, insa depinde ce vrei de la viata si cand zic asta ma refer la femeia de langa el, tatal tau stia exact ce are acasa si ce ar fi putut sa piarda pt. un moft .......si sigur, si eu faceam la fel, fara sa stau pe ganduri, divortam.
aa, si inca un lucru, oricand m-as fi descurcat si singura:)
Insa sa nu deviem de la subiect....aici e vorba de doi oameni, unul casatorit si unul necasatorit......parerea mi-am zis-o mai sus, si nu am zis-o din postura unei femei maritate, ci din postura unui om cu moralitate. Ne deosebim totusi de animale .......discernem ce e bine si ce nu, asa-i?
stem_29
Postat pe 2 Iulie 2010 21:09
nu te avanta in relatia asta.....nu are rost
kudika149571
Postat pe 4 Iulie 2010 13:53
hey...sall...nu prea am eu mare experienta dar daca e vb doar de felul cum comunici cu el , nu cred ca e un motiv suficient ptr a-l desparti de familie...se stie clar ca barbatii se pot detasa f usor de familie atunci cand "le iese ceva de agatat"...poate ca nu e vb de asa ceva , dar nici incredere totala intr-un om de dincolo de monitorul calculatorului , sau de dincolo de receptorul telefonului , nu poti avea ...o incredere aproape ca nu o acorzi unei persoane pe care o cunosti de mult timp , d-apai unui " chip de lut"...se poate totusi sa fie vb de ceva serios si-atunci numai tu stii ce simti , numai tu stii sa-ti raspunzi sincer si fara ascunzisuri ...eventul si el ar putea-o face ... ...oricum , bafta in elucidarea misterului
dymary
Postat pe 6 Iulie 2010 00:30

Cum sta treaba cu idila?Eu am pierdut firu`
Barbie30
Postat pe 6 Iulie 2010 22:29
Eu sunt in postura sotiei inselate, a trecut un an de cand stiu asta si nici acum nu mi-am revenit, socul a fost imens pentru mine, avem 3 copiii, sa-l las , unde sa ma duc cu 3 copiii, el a fost mirat de reactia mea, ca nu credea sa fiu atat de afectata mai ales ca spune ca n-a facut nimic neobisnuit, a facut ce face toata lumea,ce-i asa o mare problema. VA ROG CEI CARE AU ASEMENEA GANDURI SAU APUCATURI MAI GANDITI-VA, CE INIMA AVETI SA VA CLADITI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTUIA, VA ASIGUR DIN TOT SUFLETUL CA NU E DELOC PLACUT SI NIMIC NU MAI E LA FEL NICI DRAGOSTEA NICI INCREDEREA NICI LINISTEA SUFLETEASCA. Sunt o sotie ca oricare alta spala calca, face mancare, se ocupa de copiii, merge la servici, poate nu reusesc sa fiu ca-n filme, sexi....dar el este? o floare, ceva, acolo...??
kudika151976
Postat pe 13 Iulie 2010 11:38
De la: kudika151976, la data 2010-07-13 11:38:05 Eu sunt in postura sotiei inselate, a trecut un an de cand stiu asta si nici acum nu mi-am revenit, socul a fost imens pentru mine, avem 3 copiii, sa-l las , unde sa ma duc cu 3 copiii, el a fost mirat de reactia mea, ca nu credea sa fiu atat de afectata mai ales ca spune ca n-a facut nimic neobisnuit, a facut ce face toata lumea,ce-i asa o mare problema. VA ROG CEI CARE AU ASEMENEA GANDURI SAU APUCATURI MAI GANDITI-VA, CE INIMA AVETI SA VA CLADITI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTUIA, VA ASIGUR DIN TOT SUFLETUL CA NU E DELOC PLACUT SI NIMIC NU MAI E LA FEL NICI DRAGOSTEA NICI INCREDEREA NICI LINISTEA SUFLETEASCA. Sunt o sotie ca oricare alta spala calca, face mancare, se ocupa de copiii, merge la servici, poate nu reusesc sa fiu ca-n filme, sexi....dar el este? o floare, ceva, acolo...??

Stai tu mama si creste-ti copilasii, incearca sa-ti revii, mai lasa un pic timpul sa treaca si dupa..ia o decizie.
stem_29
Postat pe 13 Iulie 2010 15:41
Imi pare rau ca sotul tau te-a inselat, sincer..nu doresc nici unei femei sa treaca prin asta...e cumplit. Dar numai de tine depinde daca il poti ierta sau nu si numai de el depinde daca vrea sa mai fie sau nu cu tine. e complicat sa ai o relatie si sunt sigura ca odata cu trecerea anilor se instaleaza monotonia si femeia nu mai arata ca la 20 ani mai ales daca a si nascut vreo 2-3 copii. De asemenea e greu sa controlezi pe cei din jurul tau, fiecare dintre noi suntem construiti in mod diferit si fiecare avem principii si moduri de viata diferite. dar daca il ierti acum nu ai certitudinea ca nu va face din nou, daca-l parasesti nu poti sti daca vei regreta sau nu ca ai facut pasul asta. sunt intre-adevar femei carora nu le pasa ca barbatul ala are acasa o nevasta si copii pentru ca in mod sigur nu stiu cum este sa fii in postura celui inselat. Cu toate astea nu suntem indreptatiti sa judecam pe nimeni.
_Cryssa_
Postat pe 13 Iulie 2010 15:42
eu chiar nu inteleg fratilor pe bune. de ce sa va inselati sotii/sotiile. lasatii liberi. luati-va voi doi de mana si ducetiva si nu va mai intoarceti . pune-te in locul sotiei lui si gandeste-te un pic la situatie !!
fata_healthy
Postat pe 13 Iulie 2010 21:10
De la: lauramicutza, la data 2010-06-19 11:03:27Si eu sunt intr-o situatie apropiata ... eu am prieten iar el are o prietena ... doar ca el are 34 de ani si eu 18 ... mi-e foarte greu sa rezist dar incerc pe cat de mult posibil am inceput sa vb cu el acuma 1 an si l-am cunoscut la teatru ... e un dansator ... dar imi place enorm de el si orice se va intampla pentru mine va ramane o persoana speciala ... am citit parerile voastre si va dau dreptate ... si eu am primit oferte cu barbati insurati dar nu am acceptat pentru k cu asa ceva nu se joaca ... plus k si eu sunt genul care nu ma bag in relatia altuia:) mult succes in continuare fetelor si incercati sa fiti tari :)

pentru tine el va fi mereu special,iar tu pentru el vei fi dumicatul de 18 anisori..... :
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 21 Iulie 2010 12:05
De la: scorpio67, la data 2010-06-25 06:46:08
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-06-24 03:05:33proastili dreacu

le place unora sa fie aparate de f..t
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 21 Iulie 2010 12:12
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-07-21 12:05:18
De la: lauramicutza, la data 2010-06-19 11:03:27Si eu sunt intr-o situatie apropiata ... eu am prieten iar el are o prietena ... doar ca el are 34 de ani si eu 18 ... mi-e foarte greu sa rezist dar incerc pe cat de mult posibil am inceput sa vb cu el acuma 1 an si l-am cunoscut la teatru ... e un dansator ... dar imi place enorm de el si orice se va intampla pentru mine va ramane o persoana speciala ... am citit parerile voastre si va dau dreptate ... si eu am primit oferte cu barbati insurati dar nu am acceptat pentru k cu asa ceva nu se joaca ... plus k si eu sunt genul care nu ma bag in relatia altuia:) mult succes in continuare fetelor si incercati sa fiti tari :)

pentru tine el va fi mereu special,iar tu pentru el vei fi dumicatul de 18 anisori..... :

dumicatul mamii lui
dark_eye
Postat pe 21 Iulie 2010 18:18
De la: dark_eye, la data 2010-07-21 18:18:47

dumicatul mamii lui

Lucia38
Postat pe 21 Iulie 2010 18:21
De la: Lucia38, la data 2010-07-21 18:21:17
De la: dark_eye, la data 2010-07-21 18:18:47

dumicatul mamii lui

...si acum o sa primiti.... lacramatie ca ia ramas "dumicatul "in git maaaa rele puteti fi.
RUY_BLAS
Postat pe 21 Iulie 2010 20:18
De la: sirghea, la data 2010-07-21 20:18:34
De la: Lucia38, la data 2010-07-21 18:21:17>
...si acum o sa primiti.... lacramatie ca ia ramas "dumicatul "in git maaaa rele puteti fi.

nu-i ramane ca stiu manevra Heimlich...
Lucia38
Postat pe 22 Iulie 2010 10:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cel mai târziu... niciodatã 8 De la: yomarissaly 2 Septembrie 2010 21:08
Lichid 2 De la: kudika_961383 8 August 2014 09:48
cum iti dai seama ca un barbat te vrea pt viitor? 13 De la: arielle 12 Iunie 2010 15:33
Circumcizie! La Femei?! 65 De la: everything_for_you 30 Martie 2009 14:38
hello 2 De la: Neamtu 5 Iunie 2010 18:10