Setari Cookie-uri

idila cu un necunoscut

daca as fi sotia aluia cred ca te-as juca in picioare...daca as fii el...as continua sa te seduc pana ai cadea in patul meu, ca doar pana la urma asta este scopul lui. Daca as fii in locul tau, desi nu mi-as dori, sper ca as avea capul pe umeri si as lasa totul balta, pentru ca sunt sigura ca lucrurile de gen sunt cat se poate de ireale, dar suferinta e reala. si sa nu uitam de constiinta....la un moment dat se arata si ea, si e nasol atunci....sentimentul de vinovatie poate sa doara f tare....
rox_sb
Postat pe 19 Iunie 2010 23:17
Buna!Draga mea, am citit si eu cateva mesaje drept raspuns la mesajul tau! Parerea mea este ca ar fi cel mai bine sa faci ce iti dicteaza inima in acest moment.Eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare, diferit fiind ca, eu am 47 de ani, casatorita, el 32 de ani, casatorit si este indragostit de mine!
Eu ce as putea sa-ti spun? Cel mai bine sa faci ce-ti dicteaza tie inima , viata e scurta si merita traita!
Eu sunt casatorita de 21 de ani si am principii sanatoase despre viata , casatorie si familie! Dar crede-ma ca am ajuns acum la concluzia ca am trait degeaba, ca nu am fost fericita niciodata pana acum! aAcum simt ca sunt importanta , ca insemn ceva ptr cineva....asa ca , draga mea , traieste clipa si fi egoista! O duminica placuta iti doresc!
mary63
Postat pe 19 Iunie 2010 23:23
Buna seara, fetelor!
Am citit o parte din comentarii... Majoritatea sunt de bunsimt. E casatorit, lasa-l. Nu pentru el, pentru tine. Scoateti-l din gand, uita-l. Barbatii insurati nu cauta decat culoare in viata lor, fara sa ia mai niciodata in serios o relatie extraconjugala. Nu sunt de acord cu femeile care te jignesc. Orice om este liber sa faca ce vrea, indiferent daca e casatorit sau nu. Casatoria nu este inchisoare, atunci cand te casatoresti nu pui stapanire nici macar pe corpul omului respectiv, dar pe sufletul lui. Aia e gandire de femei frustrate, pe care oricum le vor insela barbatii daca nu au facut-o pana acum. Iti spun insa ca am vazut multe la viata mea. Niciodata nu am vazut un barbat insurat sa lase nevasta pentru femeia cealalta, oricate declaratii de iubire i-a facut. Sunt convinsa ca undeva exista un suflet pereche si pentru tine. Nu este acesta, insa. E sarmant probabil, iti da impresia ca ti se potriveste cel mai bine, dar nu te va face niciodata fericita decat daca te multumesti cu jumatati de masura. Ai grija de sufletul tau.
lidiaolteanu
Postat pe 19 Iunie 2010 23:50
De la: kudika074262, la data 2010-06-19 10:47:03draga mea pornesti de la o premisa gresita, un aurolac este si el om, nu ti se pare ca esti exclusivista? Cam pui la zid pe cei din jur, dar daca te-ai afla in situatia asta? stii cum se spune sa nu spui niciodata, niciodata. eu nu spun ca nu ai si tu dreptate in ceea ce spui. E adevarat ca societatea promoveaza non-valori, dar sa nu uitam ca fiecare in parte avem valoarea noastra, iar atunci cand suntem atat de incisivi si radicali in parerile noastre nu inseamna ca suntem valorosi ci inchistati in niste principii pe care le ridicam la rang de lege, lege care nu poate fi valabila pentru toti si care poate de asemenea sa fie gresita. Sunt doar principii dupa care te ghidezi tu, asta nu inseamna ca trebuie sa si le insuseasca toti cei din jur. Cel mai bine ar fi sa invatam sa fim toleranti cu cei din jur si problemelor de viata. Pana la urma chiar si biserica promoveaza toleranta, nu?



hai sa toleram si violul si crima ca deh doar si biserica ne invata sa toleram adulterul

P.S.
la ce biserica iti petreci duminicile, ori care este ultima duminica cand ai fost la o slujba??
maxy_mai25
Postat pe 19 Iunie 2010 23:54
..hmm...depinde de tine ...e important sa faci exact cum simti asa cum iti dicteaza sufletul si ratiunea..
stelya
Postat pe 20 Iunie 2010 00:05
De la: Mihaela_Carlig, la data 2010-06-19 09:01:37Buna!
Nu ma cunosti si nu te cunosc. Suntem aproape in aceeasi situatie; diferenta o face faptul ca el nu este casatorit, iar eu, da. Imi este rusine de ceea ce traiesc, vorbesc despre sentimente, ca la fapte nu am trecut inca. Dar pot sa-ti spun ca ma simt ca o adolescenta de 15 ani. La varsta mea, 40 ani, ar trebui sa am o judecata mai buna, dar sentimentele primeaza inaintea ratiunii. Si eu sunt indragostita de un barbat. Sentimentul iubirii cred ca este reciproc; singura problema care ne face sa stam departe unul de celalalt, este faptul ca locuim in tari diferite. De foarte multe ori, cand eu incerc sa gasesc motivul pentru care o fac, ma refer la chat doar, este faptul ca acasa nu sunt apreciata pentru ceea ce sunt; acasa trebuie sa fiu doar mama, menajera, sotie cu servici, si uneori saltea in pat; in rest nimic. Fara cuvinte frumoase, fara mici atentii, fara flori, macar de 2 ori pe an, pentru ca, zice sotul meu" pot face salata din ele?"
Si uite asa, cautam noi refugiul in bratele altui barbat
Dar pana la urma, noi traim doar o viata, si daca totul este facut in numele iubirii, de ce sa nu incercam?
dorsolya
Postat pe 20 Iunie 2010 00:15
ce te intereseaza ca el are acasa o grasa botoasa?...daca ti ofera momente unice se incadreaza in cerintele tale sexuale de ce nu ...nu i strici casa , e doar un moment , o pietricica din colierul amintirilor ....oare nevasta lui nu poate avea acest drep?..e problema ei ...este alegerea ei , ..relatiile fuk body au existat dintotdeauna .....viata este scurta si e pacat sa stam sa judecam in stinga si in dreapta
gya66
Postat pe 20 Iunie 2010 00:18
Mai fetelor, mie nu-mi vine sa cred cevad aici. Sunteti mai multe care o incurajati, decat cele care o descurajati!!!
Fetelor, voi nu aveti relatii serioase, nu sunteti/ati fost casatorite? Ati ajuns sa dati vina pe nevasta tipului, ca din cauza ei o inseala. Cand femeia aia a avut curajul sa se inhame la drum cu un nesimtit care uita ca a jurat ca va sta langa ea si la greu. Si femeile se plictisesc de barbatii lor, sexual si din toate privintele, dar sunt putine cele care umbla dupa barbati cu douazeci de ani mai tineri, pentru ca fraiele cresc copii, au grija de casa si barbat si mai si munceste, ca sa veniti voi sa spuneti ca merita sa fie inselata daca nu a stiut sa-si tina barbatul langa ea.
Nu va ganditi ca veti fi si voi neveste, cele care sunteti pro ,,bagati piciorele in familia lui, tu sa fi satisfacuta"? Nu va ganditi cum va fi la 50 de ani, cand nu veti mai fi suple si frumoase, ci grase ci bortoase cum zicea cineva, cum va fi sa lase pentru una tanara?
Imi vine sa mor cand va aud cu indragosteala asta. Ce motive ati avea de cearta cand voi nu aveti nimic de impartit decat un pat din cand in cand? Normal ca va intelegeti perfect! Asta nu e dragoste, e atractie fizica potentata de frica sa nu te prind fraieru/ fraiera de acasa. Amintiti-va ca toate relatiile la inceput au fost asa.
Daca el nu se intelege bine cu nevasta divorta de mult, nu astepta sa vina la femme fatale in persoana ta ca sa se decida.
Nu stiu ce sa mai cred, astea sunt momente cand mi-e rusine ca-s femeie. Trist ca suntem dezbinate si nesimtite total privitor la sentimentele unei din specia noastra.
Ce sa zic, va doresc sa vi se intampla tuturor asa ceva, ca sa ne scriem dupa aia sa vedem daca mai aveti aceleasi pareri libertine.
si nu ma puneti la zid, ca nu-s casatorita, dar sper sa fiu, si am doar 24 de ani, deci nici divortata, dar am capacitatea sa ma pun in locul femeilor inselata (poate am si fost una dintre ele si nu am stiut) si nu vad cum as putea sa o incurajez pe fatuca asta sa faca asa ceva
Va doresc multa minte
stanciularisa
Postat pe 20 Iunie 2010 01:17
oare ce inseamna si la bine si la greu???
nu ma mai satisface caut altul,- dar tu il satisfaci??,, draga azi sunt obosita,, draga lasa-ma ca ma doare capu( de la atata barfe cu colegele sau telenovele sau convorbiri pe mess cu straini)),, dar el trebuie sa-ti fie alaturi sa-ti suporte toanele

sunt o saltea pentru el caut altul, da intradevar este mult mai placut ,,sa-ti rupi rujul in p...a unui necunoscut,, este de-a dreptul palpitant ce conteaza ca are si el o saltea acasa ca si tine care i face tot aceleasi placeri

s-a stins iubirea caut altul, o sa se stinga si asta se consuma, totul este consumabil atunci o ei de la capat?? de cateva ori si daca nu traiesti mult te tine toata viata, asta este solutia ??
si iar promitem la bine si la greu vom fi impreuna

am trait o viata fara satisfactii am 50 de ani mai spunea cineva fapt pentru care caut altul,
stimata doamna aveti dreptate intr-un singur sens ati trait degeaba daca nu puteti face diferenta.
copii aveti?? de ce nu ia-ti lasat sa creasca fara tata ori cu un tata vitreg??
cand va-ti ales sotul si nu va cumparat flori dupa un an de ce nu ati divortat??
v-au trebuit 50 de ani ca sa aflati ca dragostea inseamna in a corupe minori si a fura barbatul altora in numele iubirii si sentimentelor curate??
deci prietenul de 32 de anii ii da un numar sotiei dupa care se intalneste cu dumneavoastra si poate va pune sa-i faceti un oral asa numai de al dracu pardon in numele iubirii

ar mai fi de scris o groaza dar ma limitez la atat deocamdata
maxy_mai25
Postat pe 20 Iunie 2010 01:48
nu iti face prea multe iluzii e insurat cu tine doar se simte bine pe net mai iese din rutina cu familia ,nu o sa lase el copiii daca are si nevasta pt relatii trecatoare pe net aia e solida casatoria si netul e instabil pt o relatie durabila eu zic sa iti cauti altul fara obligatii ca e plina lumea poate mai tarziu chiar daca ar fi cu tine cu copiii tot o sa tina legatura si poate asta te va deranja la un timp eu stiu un caz care a divortat pt o femeie si a stat cu ea 20de ani casatoriti la un moment dat si acuma dupa atatia ani divorteaza si se intoarce la familie influentat de copii probabil nu stiu exact.deci atentie vorbe frumoase poate zice oricine si tot atat de capabil e sa te lase chiar si dupa 20de ani ca si in acel caz,pt ca legatura cu familia si copiii nu a rupt-o niciodata chiar daca s-a casatorit atatia ani cu alta femeie,asa ca nu te vad in avantaj desi nu e regula sa ti se intample la fel doar ti-am dat exemplu.apoi nu e bine sa desparti copiii de tata ,sa destrami o familie pt ca soarta se va intoarce impotriva ta si nu vei fi fericita pt asta stiu si alte cazuri in care femeia a destramat o alta familie ca sa il obtina pe acel barbat si in final nu i-a adus fericirea acest lucru pt ca e pacat din punct de vedere spiritual etc.ai facut un rau ca sa obtii fericirea ta aceea nu va fi cea buna ,una e cand e divortat dinainte si te intalnea apoi si alta e sa fie insurat si tu sa destrami totul .deci mai gandeste-te la riscuri ,avantaje,rasplata...
micurutza2005
Postat pe 20 Iunie 2010 02:37
io zic mai bine sa ti vezi de treaba ta mie mi sa intimplat un asemenea caz luna trecuta sant maritata de 15 ani am doi copii si prin auzite ,am auzit ca sotu meu ar avea o amanta nici nu ti imaginezi cum mam simtit in clipa aia mam intresat cine e si mam dus la ea era mare zdreanta am vrut so dau afara de la servici am vrut so bat dar sti carea a fost kestia ca nu ma injosesc in fata la curve ce vrei sati mai zic ca barbati tot la nevestele lor se intorc asa ca punete in situatia de a fi sotia sa vezi cum te simti si sa mai sti ceva roata se intoarce intro buna zi te vei casatori si tu si ti se poate intimpla si tie acelasi lucru io zic sa ti vezi de treaba ta liberi sant ogramada cu care poti incepe relatiasi fara sa te feresti
kudika173447
Postat pe 20 Iunie 2010 03:32
Poate s-a mai spus,poate nu sunt prima dar consider o mare greseala sa dai frau unor sentimente aparute virtual...sunt oameni care au relatii normale ,se vad,se simt si dupa o anumita perioada constata ca relatia lor a adus mari suferinte ... e mai usor sa ne exprimam in scris?sigur ca este...ascunsi in spatele unui monitor,a unul mobil putem spune orice .... riscul pentru dezamagiri e mare si nu stiu daca merita asumat.In schimb,faptul ca unul dintre ei este casatorit,deja schimba datele problemei.O femeie desteapta nu ar intra intr-o relatie cu un barbat casatorit,pentru ca daca acel barbat a cautat alinare in alta parte cu siguranta o va mai cauta si cu alta ocazie.In schimb,se poate pastra o relatie de prietenie(amicitie si atat)fie ea si virtuala dar si aici trebuie multa forta sa nu depasesti la un moment dat "bariera prieteniei".
carmend68
Postat pe 20 Iunie 2010 09:10
"Singura modalitate de a te elibera de ispita este sa-i cedezi." (Oscar Wilde) ... dar nu garantez ca va fi bine dupa...
AAdriela
Postat pe 20 Iunie 2010 12:39
buna ,scuze dar te contrazic ,aici nu este vorba ca ravnesti la barbatul alteia ,poate altcineva ravneste la al tau ,poate tu ravnsti la al alteia ,sa nu imi spuna mie cineva ca nu s-a uitat la un barbat insurat si nu a avut ganduri pacatoase cu el ,e in natura firii sa se intample asta ,dar ce te faci cand si el iti raspunde la ganduri ,renunti ca este insurat sau risti ?tine de fiecare ,haideti sa nu mai judecam pe nimeni ca nu avem acest drept ,ca in fiecare dintre noi exista un pacatos daca nu cu fapta macar cu gandul si tot o facem ,fata a cerut un sfat nu sa o judecam ,ai un sfat bun da-l nu ai nu judeca .
floriana48
Postat pe 20 Iunie 2010 14:39
as vrea sa stiu si eu ce au domnule barbatii insurati ,nu mai sunt barbati sau ce ,este interzis de catre cine sa te uiti la un barbat unsurat ?
ce barbatii insurati nu se uita la femei casatorite ,ce naiba suntem toti oameni cu simturi nu suntem de fier ,in momentul in care te-ai casatorit ai devenit cumva propietatea cuiva ?si are interzis ,hai sa nu mai fim ipocriti ,si sa vedem viata asa cum este es cu bune si cu rele ,crezi ca sotul tau daca ai nu se uita la altele ? sa fii tu sanatoasa de cate ori ,sau te astepti sa iti spuna ,scuze nevasta stii eu sunt insurat cu tine si am pacatuit m-am uitat la alta femeie ,vai de mine si de mine ce o sa ma fac acum ,mi-am pierdut moralitatea ca m-am uitat la alta ,iarta-ma nevasta ,gandeste si tu din prisma vietii de acum nu de 25 de ani din urma ,lumea s-a schimbat radical poate nu ai sesizat inca si traiesti din aduceri aminte .
floriana48
Postat pe 20 Iunie 2010 14:49
draga mea...
o sa-ti spun doar ca am fost in aceeasi situatie...eu casatorita, el casatorit...fara diferente de varsta...doar o distanta prea mare...ne-am cunoscut pe internet, prin intermediul unor prieteni comuni....am povestit zilnic, cam un an...vorbeam cand eram la serviciu, vorbeam seara cand eram acasa,eram prieteni si atat...povesteam de familie, de copii, ne dadeam sfaturi..pana intr-o zi cand a avut drum prin orasul meu..si ne-am vazut la o cafea, doar sa ne cunostem...o ora a fost de ajuns...am baut cafeaua, am povestit ca doi prieteni vechi...si din momentul ala totul s-a schimbat, desi nu stiam atunci...a plecat si a crezut ca va fi la fel ca inainte...dar nu...dupa 2 saptamani si-a facut drum din nou in oras la mine...si din nou ne-am intalnit, desi nu a mai fost doar o cafea...nu va pot spune in cuvinte cum m-am simtit la primul sarut...de parca ar fi fost prima data in viata..si tot asa, cam la 2-3 saptamani, el venea cateva zile la mine in oras...au fost cateva luni minunate, in care ne-am iubit cu pasiune...
iar daca cineva spunea ca el nu-si va parasi sotia pt amanta...va inselati...eu am fost cea care n-a putut sa plece de acasa, desi el a facut-o...acum s-a intors la sotie, poate ca eu nu l-am iubit suficient de mult sa plec cu el...sau poate ca am gandit mai mult si am lasat sentimentele deoparte...nu stiu...
si acum vorbim, dar nu ne mai intalnim...
vreau sa spun doar ca am petrecut cu el cele mai frumoase clipe din viata mea...si il voi iubi in continuare, de la distanta...
in concluzie, eu iti zic sa incerci sa vezi ce-ti rezerva viitorul...viata trebuie traita...da, mi-am inselat sotul, dar daca n-as fi facut-o, toata viata m-as fi intrebat ce-ar fi fost daca???
funny_dany
Postat pe 20 Iunie 2010 16:49
buna nu sunt in masura sa iti dau sfaturi insa am trecut si eu prin ce treci tu acum ,am cunoscut un barbat pe net am vb cu el doar la telefon si pe mess si ne-am indragostit lulea unul de celalalt insa am renuntat la dragostea noastra pt ca el este aproape casatorit iar eu am o fam de peste 10 ani asadar ai mare grija pt ca tot la sotie se va intoarce iar tu vei suferi cumplit
nik0l
Postat pe 20 Iunie 2010 17:39
[Da-ti sufletul cu crema antirid si cu gerovital si mai lasa-ma cu filozofii de astea puerile ! [/quote]



asta ai folosit tu sa-tzi netezesti ridurile creierului???esti genul acela de persoana care considera k intre un barbat si o femeie nu trb sa existe decat o relatie sexuala???oare totul se rezuma la sex,in societatea in care traim ?poate ai nevoie sa discutzi si de altceva decat de facturi,rate si pantofii copilului....se pare k nu degeaba ai preferat o "mascota" atat de potrivita...te reprezinta....
elenyta
Postat pe 20 Iunie 2010 18:04
De la: kudika173447, la data 2010-06-20 03:32:20io zic mai bine sa ti vezi de treaba ta mie mi sa intimplat un asemenea caz luna trecuta sant maritata de 15 ani am doi copii si prin auzite ,am auzit ca sotu meu ar avea o amanta nici nu ti imaginezi cum mam simtit in clipa aia mam intresat cine e si mam dus la ea era mare zdreanta am vrut so dau afara de la servici am vrut so bat dar sti carea a fost kestia ca nu ma injosesc in fata la curve ce vrei sati mai zic ca barbati tot la nevestele lor se intorc asa ca punete in situatia de a fi sotia sa vezi cum te simti si sa mai sti ceva roata se intoarce intro buna zi te vei casatori si tu si ti se poate intimpla si tie acelasi lucru io zic sa ti vezi de treaba ta liberi sant ogramada cu care poti incepe relatiasi fara sa te feresti


si tzi-ai luat barbatul de lesa,l-ai adus aksa si i-ai dat cu linguritza sex si i-ai ps in bratze mormanul de facturi...si el nu a facut decat sa se gandeask la a,in timp ce tzi-o tragea tzie...acum esti mai fericita,te iubeste mai mult????
elenyta
Postat pe 20 Iunie 2010 18:10
De la: rox_sb, la data 2010-06-19 23:17:04daca as fi sotia aluia cred ca te-as juca in picioare...daca as fii el...as continua sa te seduc pana ai cadea in patul meu, ca doar pana la urma asta este scopul lui. Daca as fii in locul tau, desi nu mi-as dori, sper ca as avea capul pe umeri si as lasa totul balta, pentru ca sunt sigura ca lucrurile de gen sunt cat se poate de ireale, dar suferinta e reala. si sa nu uitam de constiinta....la un moment dat se arata si ea, si e nasol atunci....sentimentul de vinovatie poate sa doara f tare....



draga mea....mai intai sa devii sotzia unui barbat si sa devii suficient de femeie sa stii sa-l tzii langa tine.....
elenyta
Postat pe 20 Iunie 2010 18:12
De la: elenyta, la data 2010-06-20 18:04:47[Da-ti sufletul cu crema antirid si cu gerovital si mai lasa-ma cu filozofii de astea puerile !




asta ai folosit tu sa-tzi netezesti ridurile creierului???esti genul acela de persoana care considera k intre un barbat si o femeie nu trb sa existe decat o relatie sexuala???oare totul se rezuma la sex,in societatea in care traim ?poate ai nevoie sa discutzi si de altceva decat de facturi,rate si pantofii copilului....se pare k nu degeaba ai preferat o "mascota" atat de potrivita...te reprezinta....[/quote]

Tare proasta esti , dragutza ! Sunt o persoana anume , nu un gen de persoana , iar ce discut eu si in ce relatie cred , nu e treaba ta.Nu mai emite cretinisme cand de fapt " nimic nu ai a spune ".
Maimutele sunt fiinte foarte inteligente , vesele, exuberante. Chiar ma reprezinta dar nu din punctul tau idiot de vedere.

Postat pe 20 Iunie 2010 18:16
De la: elenyta, la data 2010-06-20 18:12:45
De la: rox_sb, la data 2010-06-19 23:17:04daca as fi sotia aluia cred ca te-as juca in picioare...daca as fii el...as continua sa te seduc pana ai cadea in patul meu, ca doar pana la urma asta este scopul lui. Daca as fii in locul tau, desi nu mi-as dori, sper ca as avea capul pe umeri si as lasa totul balta, pentru ca sunt sigura ca lucrurile de gen sunt cat se poate de ireale, dar suferinta e reala. si sa nu uitam de constiinta....la un moment dat se arata si ea, si e nasol atunci....sentimentul de vinovatie poate sa doara f tare....



draga mea....mai intai sa devii sotzia unui barbat si sa devii suficient de femeie sa stii sa-l tzii langa tine.....


Zise marea femeie de 2 bani, clabucind de rautate. ZAAAAAAT !

Postat pe 20 Iunie 2010 18:17
De la: scorpio67, la data 2010-06-20 18:16:11
De la: elenyta, la data 2010-06-20 18:04:47[Da-ti sufletul cu crema antirid si cu gerovital si mai lasa-ma cu filozofii de astea puerile !




asta ai folosit tu sa-tzi netezesti ridurile creierului???esti genul acela de persoana care considera k intre un barbat si o femeie nu trb sa existe decat o relatie sexuala???oare totul se rezuma la sex,in societatea in care traim ?poate ai nevoie sa discutzi si de altceva decat de facturi,rate si pantofii copilului....se pare k nu degeaba ai preferat o "mascota" atat de potrivita...te reprezinta....





Tare proasta esti , dragutza ! Sunt o persoana anume , nu un gen de persoana , iar ce discut eu si in ce relatie cred , nu e treaba ta.Nu mai emite cretinisme cand de fapt " nimic nu ai a spune ".
Maimutele sunt fiinte foarte inteligente , vesele, exuberante. Chiar ma reprezinta dar nu din punctul tau idiot de vedere.[/quote]

Postat pe 20 Iunie 2010 18:18
De la: elenyta, la data 2010-06-20 18:10:25
De la: kudika173447, la data 2010-06-20 03:32:20io zic mai bine sa ti vezi de treaba ta mie mi sa intimplat un asemenea caz luna trecuta sant maritata de 15 ani am doi copii si prin auzite ,am auzit ca sotu meu ar avea o amanta nici nu ti imaginezi cum mam simtit in clipa aia mam intresat cine e si mam dus la ea era mare zdreanta am vrut so dau afara de la servici am vrut so bat dar sti carea a fost kestia ca nu ma injosesc in fata la curve ce vrei sati mai zic ca barbati tot la nevestele lor se intorc asa ca punete in situatia de a fi sotia sa vezi cum te simti si sa mai sti ceva roata se intoarce intro buna zi te vei casatori si tu si ti se poate intimpla si tie acelasi lucru io zic sa ti vezi de treaba ta liberi sant ogramada cu care poti incepe relatiasi fara sa te feresti


si tzi-ai luat barbatul de lesa,l-ai adus aksa si i-ai dat cu linguritza sex si i-ai ps in bratze mormanul de facturi...si el nu a facut decat sa se gandeask la a,in timp ce tzi-o tragea tzie...acum esti mai fericita,te iubeste mai mult????


Esti obsedata de facturi, n-ai bani sa le platesti? Poate facem o cheta si te ajutam.

Postat pe 20 Iunie 2010 18:19
alt topic de doi lei , unde tarfele sunt ridicate la rang de cinste ; cand citesc argumentele pro si incurajararile voastre , imi e rusine ca sunt femeie .
perce_neige
Postat pe 20 Iunie 2010 18:54
Mai fetelor, inteleg ca aveti opinii, ca sunteti pro..sau contra...ca judecati, sau criticati...ca acuzati...si dati tot felul de sfaturi.. Dar nu inteleg de unde atata rautate intre voi ....In fine, sunteti simpatice oricum ...dar parca prea va implicati .. parerea mea .. Stiu, nu ca ar interesa pe cinvea, dar nici nu trebuie
pisu_blondutza
Postat pe 20 Iunie 2010 20:31
Subscriu la tot ceea ce a zis domnul Catalin, de fapt asa ar trebui sa gandeasca fiecare dintre noi , inainte sa faca acest pas.Cei care inseala sau tradeaza si mint( inevitabil) sunt persoane foarte frustrate si egoiste care au probleme nerezolvate cu ele insele si aleg cea mai scurta cale, iar consecintele sunt de cele mai multe ori ireparabile, mai ales cele sufletesti.
P.S. WHAT GOES ARROUND, COMES ARROUND !!! merita retinut
feelfree
Postat pe 20 Iunie 2010 21:11
Sã nu faci greºeala de a lega o relaþie! Comunicarea pe net, telefon, incitã imaginaþia mai mult decât crezi. Acum ai un..."fãt frumos", pe care, oricum îl vei pierde ºi oricum vei suferi ºi vei provoca suferinþã... Iubeºte-l virtual, ai rãbdare ºi sigur vei întâlni jumãtatea ta adevãratã!
kudika192037
Postat pe 20 Iunie 2010 21:33
De la: pisu_blondutza, la data 2010-06-20 20:31:35 Mai fetelor, inteleg ca aveti opinii, ca sunteti pro..sau contra...ca judecati, sau criticati...ca acuzati...si dati tot felul de sfaturi.. Dar nu inteleg de unde atata rautate intre voi ....In fine, sunteti simpatice oricum ...dar parca prea va implicati .. parerea mea .. Stiu, nu ca ar interesa pe cinvea, dar nici nu trebuie


Nu se implica de fapt nimeni decat sa-si sustina propria cauza .Nu cred ca intereseaza pe careva ce se intampla cu prostanaca care a deschis topicul.

Postat pe 20 Iunie 2010 22:10
De la: elenyta, la data 2010-06-20 18:12:45
De la: rox_sb, la data 2010-06-19 23:17:04daca as fi sotia aluia cred ca te-as juca in picioare...daca as fii el...as continua sa te seduc pana ai cadea in patul meu, ca doar pana la urma asta este scopul lui. Daca as fii in locul tau, desi nu mi-as dori, sper ca as avea capul pe umeri si as lasa totul balta, pentru ca sunt sigura ca lucrurile de gen sunt cat se poate de ireale, dar suferinta e reala. si sa nu uitam de constiinta....la un moment dat se arata si ea, si e nasol atunci....sentimentul de vinovatie poate sa doara f tare....



draga mea....mai intai sa devii sotzia unui barbat si sa devii suficient de femeie sa stii sa-l tzii langa tine.....


draga mea...nu trebuie sa fii sotie si sa stii sa il tii langa tine ca sa poti face diferenta dintre bine si rau!!!

lasand asta la o parte...ar fii tare sa ajungi cu el in pat....k tentatia dupa cum vad e mare....si sa nu fii satisfacuta nici pe departe:)) cred k ai fii f dezamagita...si salut idila:))
rox_sb
Postat pe 21 Iunie 2010 00:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Efecte secundare imediate si pe termen lung a steroizilor 12 De la: Lallz 25 August 2009 16:16
Nu-i pot spune ca il iubesc 43 De la: FRN 9 Mai 2010 17:07
femeia fecioara si barbatul rac.... 3 De la: laviniamariad 25 Octombrie 2009 16:39
ce face femeia care nu se multumeste cu ce are ??? 26 De la: Iris4ever 28 Noiembrie 2008 16:41
Mai este ceva de facut?S-au gata...este totul pierdut desi il iubesc... 21 De la: Adella92 7 Ianuarie 2012 21:38