Setari Cookie-uri

idila cu un necunoscut

De la: sirghea, la data 2010-07-21 20:18:34
De la: Lucia38, la data 2010-07-21 18:21:17
De la: dark_eye, la data 2010-07-21 18:18:47
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-07-21 12:05:18
De la: lauramicutza, la data 2010-06-19 11:03:27Si eu sunt intr-o situatie apropiata ... eu am prieten iar el are o prietena ... doar ca el are 34 de ani si eu 18 ... mi-e foarte greu sa rezist dar incerc pe cat de mult posibil am inceput sa vb cu el acuma 1 an si l-am cunoscut la teatru ... e un dansator ... dar imi place enorm de el si orice se va intampla pentru mine va ramane o persoana speciala ... am citit parerile voastre si va dau dreptate ... si eu am primit oferte cu barbati insurati dar nu am acceptat pentru k cu asa ceva nu se joaca ... plus k si eu sunt genul care nu ma bag in relatia altuia:) mult succes in continuare fetelor si incercati sa fiti tari :)

pentru tine el va fi mereu special,iar tu pentru el vei fi dumicatul de 18 anisori..... :

dumicatul mamii lui

...si acum o sa primiti.... lacramatie ca ia ramas "dumicatul "in git maaaa rele puteti fi.

dumicatul nu ramane in gat...dupa gat
dark_eye
Postat pe 22 Iulie 2010 13:05
Este foarte romantic si foarte incitant sa ai parte si de o astfel de traire dar ai grija.....fii foarte atenta cu cine te combini ptr ca este riscant ori sa nu iti mai dea drumul ,ori sa se termine urit.....Bafta!
wienna
Postat pe 27 Iulie 2010 22:43
Eu zic sa go for it. Chiar daca e casatorit. dar vreau doar sa adaug 2 chestii: prima ar fi ca daca e casatorit si flirteaza cu tine pe internet si intr-un viitor indepartat sa zicem ai ajunge tu sa fii cu el, ce te-ar face sa crezi ca nu ar face la fel in continuare cu alta? Insa daca stai sa te gandesti prea mult la aceste chestiuni destul de serioase pierzi farmecul unei posibile aventuri frumoase. A doua chestie ar fi ca daca are copii, atunci chiar nu-ti recomand sa te implici. E prea complicat. Oricum ar fi, fii extrem de precauta si ai mare grija. Nu poti sti peste cine dai
x_diana
Postat pe 17 August 2010 15:59
De la: pisu_blondutza, la data 2010-06-19 08:56:09
De la: ana_maria4u2, la data 2010-06-19 08:02:35urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.

Nu ti se pare ca esti cam dura cand spui "scursuri" ???? Sau sa zicem..traiesti in lumea basmelor. Mi se pare stupid sa compari un om, cum ar fi sotul tau, cu ganduri, pareri si ratiune cu un "bun". Si daca s-a insurat cu tine ce ? Crezi ca si-a pierdut imaginatia la biserica ??? Dorintele ??Si fanteziile ? Nu poti pune stapanire pe viata unui om si pe mintea sa. Faptul ca s-a insurat cu tine a fost alegerea lui, nu a ta, prin urmare nu tu decizi asupra vietzii lui. Fiecare persoana, fie ea femeie, sau barbat isi este PROPIUL STAPAN!!!! SI daca te-ar insala nu inseama ca nu te iubeste..Dar cred ca iti greu sa intelegi lucrurile astea. Nici eu nu le intelegeam pana cand am patit-o. N-am visat la el, pur si simplu s-a intamplat sa interactionam la un moment dat ( desi ne cunoasteam de mai de mult). FIecare aveam relatia noastra si asta nu ne-a impiedicat sa ne traim povestea de dragoste. Nimeni nu a iesit ranit din chestia asta. Deci depinde de fiecare om. Putem sa ne traim fanteziile, indiferent cu cine ar fi ele, atat timp cat nu exista victime colaterale. Si pentru asta trebuie putin antrenament

Culmea ar mai fi fata mamii, sa ti se para si normal ceea ce scrii tu aici! Tu citesti si rationezi asupra a ceea ce scrii, fetita scumpa? E experienta ta despre ce scrii probabil aici, dar macar ai taria morala si nu sfatui pe altii despre ceva ce tie ti se pare firesc, dar care inca dupa standardele a mii de oameni e chiar grotesc de-a dreptul (nu de alta dar unii care vin aici dupa un sfat ...poate sunt mai labili d.p.d.v. decizional si e nevoie de-o autocenzura de bun simt). Sa nu ti se para ca in asa ceva (relatie extra) poate exista o relatie fara ,,pierderi colaterale". Doar in cazul a 2 buc. organisme absolut nesimtitoare, pot sa nu existe complet pierderi colaterale, in cazul unor oameni cu sentimente, sigur da.
Si pe urma antrenament? Nu cumva sa crezi ca daca faci erori gen viata dubla s.a.m.d., sa ti se mai para ca asa ceva e si normal. Fa-o daca poti si nu te afecteaza personal...e o chestie de liber arbitru a fiecaruia, dar nu pierde CONTACTUL CU SOLUL si nu ajunge mai ales, sa mai si crezi ca asta ar trebui sa fie starea normala a lucrurilor. Eu unul cred ca pe undeva ai pierdut contactul cu realitatea, cata vreme a avea o viata plina de ,,antrenamente" ti se pare indemn bun de propovaduit public.
Concluzia: Fa-o daca vrei, daca nu mai fa si reclama la asta!
P.S. Daca citesti randurile mele, nu te grabi cu raspunsuri dure, intrucat pozitia mea cred ca desi e exprimata un pic cu dezgust si usor vehementa, e chiar de bun simt pana la urma. Multi/multe au sa ma aprobe.
cristinarudi
Postat pe 17 August 2010 19:08
e stupid macar sa te gandesti la barbatul altei femei, d apoi sa mai si ai o relatie cu el. dupa parerea mea, femeile care se implica in relatii cu barbati casatoriti sunt nici mai mult nici mai putin decat niste parasute de 2 lei
angelradios
Postat pe 17 August 2010 20:40
Hai ca ai fost funny cu "nu te grabi cu raspunsuri dure" ..... Ti se pare ca ma intereasa parerea ta ? sau a celor multi/multe care te aproba ? Nu ma intereseaza nici macar ce zic cei ce ma aproba.. Fiecare isi traieste viata dupa propriile reguli, eu doar mi`am exprimat parerea. Nu ma consider responsabila pentru nimeni. Si cred ca forumul este pentru a imparti pareri..indiferent cum sunt ele.... Suntem oameni si trebuie sa ne respectam....macar atat... Nu sa judecam... Dar este muult mai usor sa critici, nu`i asa ???
Daca tot iti faci griji pentru " unii labil psihic d.p.d.v decizional" mai bine da'le lor un sfat, poate asa iti atingi obiectivul...... Numai bine
pisu_blondutza
Postat pe 18 August 2010 08:40
Oare ce s-o mai fi intamplat cu doamna care-a deschis topicul?
_Cryssa_
Postat pe 18 August 2010 09:47
Crysa.. buna intrebare. Din cate vad nu intereseaza pe nimeni.... Probabil ca isi vede de treaba ei ..indiferent care ar fi aceea.....
pisu_blondutza
Postat pe 18 August 2010 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DECIZIILE UNEI FEMEI 1 De la: nicoletaionita 31 Martie 2010 08:32
ce credeti voi ? 8 De la: kudimi33 2 Decembrie 2013 09:04
oare exista cineva pentru fiecare? 616 De la: PICCKARD 7 Ianuarie 2012 06:37
Ce urasc la Barbati & Femei !!!! 133 De la: alexandra_n 29 Mai 2009 12:33
sa-l parasesc ...sau sa lupt pentru el? 46 De la: moni_k10_06_86 19 Septembrie 2009 17:05