Mai multe
| Ertare iai cerut? Daca ea tia zis ca are pe alcineva inseamna ca poate chiar are, ceia ce nu prea as crede.Si tu in loc sa faci ca sa fie bine, tu mai tare o intariti? cei asta? te duci la vecinu , si il pui so strige la poarta ca sa vb cu tine sau sa vbn el? asta nui comportament.E foarte suparate pe tine, si tia dat timp ca tu sa te schimbi.Stie ca o iubesti, si ea te iubeste.Dar la fekul cum procedezi sa va impacati, mai tare o indepartezi .Ar fi bine ca o perioada sa nu o mai deranjezi sa vezi ce se intimpla.Dovedestei ca daca ea a decis sa se desparta de tine, sai arati cai respecti decizia.Nu o mai cauta , fara telesoane, mes etc.Si daca te iubeste inca si nu are alta relatie , daca vede ca tu nu o mai cauti va face ea primul pas catre tine.Asa ca fii baiat destept .Si in caz ca va impacati din nou ai grija pe viitor sa nu mai repeti greselile facute. | ||
|
kudika098645 Postat pe 15 Iunie 2010 21:13 |
||
|---|---|---|
De la: Grievous_gt, la data 2010-06-15 21:12:36da sunt oltean....poate se mai repara din rana asta cu prietenu....chestia e ca daca ma duc la ea prea devreme pot sa o dau in bara.....daca e prea tarziu la fel......asha ca trebuie un moment perfect....dar nush cad e ala acum, nu maine, nu ieri...n-o mai lalai aiurea! |
||
|
miss_darine Postat pe 15 Iunie 2010 21:15 |
||
pai nu are pe altcineva ca daca era aflam rpd....iam cerut iertare de 100 de ori shi i-am zis ca m-am schimbat doar vreau sa ii arat ca nu mai sunt ca inainte mai aveam sa stau in genunchi in fatza ei dar nu am facuto....am vb cu ea shi i-am explicat cum sta treaba....i-am zis ca daca ne impacam nu o sa mai repet greshelile shi ca nu va regreta....ea mi-a zis ca shtie ca nu va regreta dar nu shtie ce sa faca poate ii e greu sa mai aiba incredere in mine dar eu nu shtiu cum sa fac sa o recashtig daca nu imi da shansa....ea este cam indecisa shi se lasa influntzata ushor cred de persoanele apropiate.....nu vreau sa ma duc cu emisari la ea mai ales cu prietenu asta al meu....eu zic sa o mai las o sapt asha sa vad ce mai face nu cred ca ishi face prieten....shi daca ishi face inseamna ca nu mai vrea nik de la mine shi gata.....eu iam dat tot ce a vrut nu i-am interzis nik daca la mine nu a fost bn shi vrea pe altcineva mai bun treaba ei.....inca o mai iubesc shi imi vine sa mor fara ea.....ma gandesc ca ai dreptate kudika098645 poate le rezolva timpul pe toate.....nush ce sa fac sa nu ii mai simt lipsa pt ca orice lucru imi aduce aminte de ea nu pot sa scap de tot.....am incercat sa ies din casa dar cand ma intorc acasa iar imi aduc aminte de ea....ea este prea mult in inima mea sa o dau afara.....
|
||
|
|
||
|
Grievous_gt Postat pe 15 Iunie 2010 22:07 |
||
| Iubesti clipele frumoase petrecute cu ea.Si ti-ai fixato in inima si minte si de asta nu o poti scoate.Te rog gindestete ca daca va impacati si ea e influentabila asta nu da bine.E dificila si sensibila.Trebue sa umbli ca cu oul cu ea.Alfel se sparge si sa dus totul.Fa cum ti-am zis si mai inainte.Iar de vrei so uiti , uite dute la pescuit la gratare , cu prietenii, mici excursii, mare munte.Dute la discoteca cunoate alte fete si incearca sa-ti faci alta relatie.Oiubire se iuta intotdeauna cu una noua.Vizioneaza filme comedie,Asculta muzica, distreazate.Nu sta asa ca mai mult rau iti faci..Esti tinar ai viata inainte. | ||
|
kudika098645 Postat pe 16 Iunie 2010 01:04 |
||
deci in mare parte daca o las asha poate ishi aduce shi ea aminte de clipele petrecute cu mine.....poate o sa se intoarca....o sa vad ce o sa fac.....o sa mai vb cu ea pe mess macar 1 pe sapt sa nu ii dau impresia ca am uitato.......m-am gandit chiar daca ishi face prieten nu cred ca o sa stea mult cu el....oricum bag mana in foc ca nu gaseshte unu sa o intzeleaga ca mine.....eu in 4 luni de zile shtiam tot ce gandeshte ea decat ma uitam la ea shi shtiam ce gandeshte....am invatzat tot despre ea shi cum sa o abordez sa nu fac gresheli......dar pana la urma nu am reushit sa o intzeleg complet cat de mult ash fii incercat eu....in fine daca chestia asta e facuta sa mearga asha o sa fie daca nu gasesc pe altcineva.....o sa o las pe ea sa ii treaca supararea shi sa faca primu pas.....am inceput sa imi fie mai ushor ies pe fiecare seara cu prietenii....dar pana acum nu am gasit o fata sa imi placa....intr-un fel imi e greu ca inca mai sper sa fiu cu ea shi daca imi fac alta prietena poate inchid de tot poarta catre ea......asha ca nush ce sa fac sigur.....
|
||
|
Grievous_gt Postat pe 16 Iunie 2010 03:25 |
||
| Da se vede ca o iubesti mult, dar din pacate cred ca iubesti o himera.Gindesti foarte bine si te felicit.Si cum sa nu gasesti fete? stai intr-un oras sau undeva la tara? Vei gasi cu siguranta.Nu te grabi, cu rabdare si cu grija.S nu mai suferi din nou.Sa gindesti de o mie de ori si sa ei o singura decizie.Ai grija de viata ta, ai doar una. | ||
|
kudika098645 Postat pe 16 Iunie 2010 08:02 |
||
| mai dar pana la urma nu i ai gresit asa tare.....poate nu ai vrut sa o suni, nu ai putut in momentul ala, tare copila mai e si ea. cred ca ai fost primul sau iubit. dar si tu nu o mai lalai atat. vrei sa te duci cu flori lumea zice sa te duci tu mai astepti....ce mai astepti ne intrebi de la inceputul topicului daca sa te duci sau nu, toate lumea iti zice da. CE MAI ASTEPTI.???? nu mai gasi scuze neadevarate | ||
|
sofia_maria Postat pe 16 Iunie 2010 10:33 |
||
|
orice fata apreciaza un buchet de flori.nu cred ca e vreo femeie in lumea asta care sa refuze asa ceva.dar tu fa cum vrei.ai cerut o parere eu ti-am dat-o.si daca zici ca te-a bagat iar la prieteni pe hi5 atunci de ce nu te duci la ea?sau cumpara o cartela cu un nr nou si c and iti raspunde ii zici doar atat:vreau sa ma ierti si sa iti vorbesc.scurt.nu vrei sa vezi ce reactie o sa aiba? incearca pt ca incercarea moarte nu are. |
||
|
amika29 Postat pe 16 Iunie 2010 16:59 |
||
| azi intamplator intra in lista prietenului meu ala cu gura mare.....o colega de a ei.....o bagai shi eu in lista shi vb cu ea.....nu prea am vb cu ea in trecut decat putzin.....dar acum imi zisa shi ea sa mai ashtept sa sa termine fosta cu examenul shi ea crede ca trebuie sa o las putzin in banca ei sa revina cu picioarele pe pamant......nu cred ca o sa ishi faca prieten cat de curand dar daca apare ceva aflu rpd.....are de dat un examen sa treaca la liceu....ea este la profesionala.....shi oricum mai vb prietena asta a ei cu ea sa vada ce sa mai intampla cu ea......eu nu mai am cum sa aflu pt ca nu mai are nr ala sau are telu inchis dar nu cred ca il avea inchis tot timpu.....daca shtiam nr era mai ushor dar ea mi-a zis ca ishi schimba cartela asha ca poate are dreptate.....nu o mai are pe aia veche....ashtept momentan sa vad ce se intampla.....faza cu buchetul ma tenteaza dar daca reactzia este negativa inrautatzesc situatzia asha ca mai stau putzin pana sa pun asta in aplicare....scz daca va deranjaza ce fac......dar am vrut pareri acum ce fac depinde mine shtiu......am stat 1 luna shi ceva fara ea mai pot sa mai stau ceva timp.... | ||
|
Grievous_gt Postat pe 16 Iunie 2010 17:27 |
||
De la: Grievous_gt, la data 2010-06-16 17:27:58azi intamplator intra in lista prietenului meu ala cu gura mare.....o colega de a ei.....o bagai shi eu in lista shi vb cu ea.....nu prea am vb cu ea in trecut decat putzin.....dar acum imi zisa shi ea sa mai ashtept sa sa termine fosta cu examenul shi ea crede ca trebuie sa o las putzin in banca ei sa revina cu picioarele pe pamant......nu cred ca o sa ishi faca prieten cat de curand dar daca apare ceva aflu rpd.....are de dat un examen sa treaca la liceu....ea este la profesionala.....shi oricum mai vb prietena asta a ei cu ea sa vada ce sa mai intampla cu ea......eu nu mai am cum sa aflu pt ca nu mai are nr ala sau are telu inchis dar nu cred ca il avea inchis tot timpu.....daca shtiam nr era mai ushor dar ea mi-a zis ca ishi schimba cartela asha ca poate are dreptate.....nu o mai are pe aia veche....ashtept momentan sa vad ce se intampla.....faza cu buchetul ma tenteaza dar daca reactzia este negativa inrautatzesc situatzia asha ca mai stau putzin pana sa pun asta in aplicare....scz daca va deranjaza ce fac......dar am vrut pareri acum ce fac depinde mine shtiu......am stat 1 luna shi ceva fara ea mai pot sa mai stau ceva timp.... te rog..e forum si las-o in pace dak mai toti zic asta parca ai ceva cu ea..las-o sa respire..situatia nu e roz pt ea..si poate..dak asa esti si cu ea... lasa omul sa respire
|
||
|
dragon_fly88 Postat pe 16 Iunie 2010 17:32 |
||
| Da e bine cum gindesti.Mai ales ca are si examen. | ||
|
kudika098645 Postat pe 16 Iunie 2010 17:41 |
||
se pare ca nu am ce sa ii fac.....nu cred ca mia sunt shanse sa ne impacam din cauza lu prietenu ala al meu asha ca nu mia stau dupa ea.....o sa imi fac alta relatzie shi nu o sa mai pun atat suflet sa fiu ranit inca o data.......trec peste shi gata nare rost sa stau pe loc dupa cineva care nu vede ce are langa ea.......asta este ea pierde iubirea mea.....daca suntem facutzi unu pentru celalalt o sa ne impacam pe viitor dar acum nu are rost sa stau dupa ea......asha ca ms mult tuturor pt tot ajutorul acordat......
|
||
|
Grievous_gt Postat pe 18 Iunie 2010 18:31 |
||
| aolo mai, dar ce trb are tipu ala ibtre voi, ai varsta care o ai dar cam degeaba. daca o iubesti du te la ea nu mai sta sa te plangi atata. di te cu un cadou, macar stii ca ai incercat decat sa regreti peste ceva timp ca nici macar nu ai incercat. | ||
|
sofia_maria Postat pe 19 Iunie 2010 13:35 |
||
Nu prea am inteles ce ai scris pt ca ai un stil putin ciudat...in fine, parerea mea este ca asta nu e un motiv sa-ti dea papucii, ca nu ai sunat-o cand ar fi vrut...mi se pare o scuza ca sa scape de tine...de fapt nu i-ai facut nimic rau,nu-i asa??? de fapt tot ce ai facut a fost s-o iubesti... faptul ca tatal ei e mai sever si o tine din scurt e aiurea, intr-adevar, poate nu are voie sa iasa din casa sau sa stea cu gasca... poate o deranjeaza si noua femeie pe care a adus-o tatal ei in casa, nu e usor pt un copil ca parintii sa se desparta si apoi sa apara oameni straini care se cred parintii tai...e nasol....fata e probabil bulversata si a simtit ca nici tie nu iti pasa pt ca nu ai sunat-o... ... e mai bine sa o lasi o vreme sa-si dea seama de sentimentele ei si apoi sa incerci sa vb cu ea...cel mai bine ar fi sa vina ea la tine si sa fie sincera... ufff... scuzele invocate de ea nu sunt f credibile, poate e ceva ce nu iti spune, dar pt o pers confuza care e la pamant din pct de vedere emotional se inteleg reactiile ei... succes si fii tare, daca te va respinge, va trebui s-o uiti. dragoste cu sila nu se poate...dar sper sa nu fie cazul.
|
||
|
kenna Postat pe 20 Iunie 2010 02:15 |
||
De la: Grievous_gt, la data 2010-06-14 20:01:05ma gandesc ca daca ma duc cu flori la ea sa nu cad de fraier....acum e foarte suparata.....ea sta cu tatal ei ca parintzii sunt despartzitzi shi el ii cam conduce viatza.....o tzine din scurt e un om foarte dur.....daca ma duc la ea sa ii dau flori shi nu vrea sa vina ce fac ea sta la casa....nu e asha de ushor...daca ma vad prietenii prin cartier o sa imi iau mare baza pe seama asta....daca ash shtii sigur ca ar merge chestia asta nu ar fii problema.....de vazut ma vazut i-am explicat ca nu am avut nik e a face...eu am fost acolo sa nu dea ala in ea.....mai ales ca aveam gramada cu mine zice taicaso ca sunt cel mai mare golan acum ca ma vazut acolo.....sau cel putzin asha sustzine ea....mama ei sta tot in cartier dar nu am vb decat o data cu ea.....este posibil sa mearga ceva daca ma duc sa vb cu mama ei? NU sti ce inseamna te iubesc,daca ai iubio nu te-ai gandi ca pici de fraier,nu te-ai gandi ca rad vecini,te-ar durea in dos de ei,dar nu, tu iti pui orgoliu pe planul unu si apoi vecini,Daca a-si fi in locul tau a-si dicuta cu mama ei si a-si pune la cale cu ea o intalnire cu flori si toate cele,spune-i mamei ei ca o iubesti.Daca mergi sa te intalnesti cu mama ei,i-ai si tu o floare sau ceva ,o atentie.lasa-i in masa de vecini ca nu vecini te mangaie cand ai nevoie mai mare de cineva.o iubita nu poate fi inlocuita nici cu 10000 de vecini,nici un vecin nu-ti vrea binele mai mult decat iubita,si la nici unui vecin nu ii pasa de problemel tale cum ii pasa iubitei,asta este ..in calitate de prieteni toti ne dam interesul,dar multi sunt prieteni de fatada,iar in spate rad de tine.Doar alaturi de iubita poti fi tu omul bun,iubitor si cald.Bafta! |
||
|
cami_goanga10 Postat pe 20 Iunie 2010 15:54 |
||
|
nu prea am inteles ce vroiai sa spui..de ce nu ai sunat-o?ai inselato? sau ce i-ai facut de este supi oe tine asta nu inteleg |
||
|
kudika119861 Postat pe 20 Iunie 2010 16:09 |
||
|
Parca ati fi niste copii de 2 ani. Ea e imatura, iar tu catelul care se tine dupa ea, si e in stare sa-si ceara scuze la fiecare 5 minute, de genul "iarta-ma minune" Intr-o relatie, faptul ca se baga prietenii tai sau ai ei, e deja o relatie esuata. Aveam o prietena care tot timpul cand ma suparam, ii spunea prietenului, vezi ca alina e suparata, impac-o, vezi ca alina e asa, de ce? de parca toata vina era a lui. Si prietenul mi-a reprosat, ca de ce nu spun eu ce am de spus, si am nevoie de mesageri. Deci, daca vrei sa vorbesti cu ea, du-te frate si vorbeste cu ea. Ce ti se poate intampla? sa iei palme de la ea, suturi de la tatal ei, dar macar ai incercat. O poti recastiga usor, mai ales ca e inca un copil. Iar tu la 21 de ani, n-ai facultate? n-ai altceva mai bun de facut decat sa stai cu gasca pana la o bucata de noapte, si sa strigi dupa ea? Ce fel de copii sunteti? E si normal sa creada ca esti golan, daca umbli cu golani. Sfatul meu e: lasa prietenii deoparte, cel putin in relatie, relatia e intre tine si ea, nu intre tine, ea si gasca ta de golani. Daca vrei sa stii ce e aia iubire, sufera, si rabda, si lupta pt ea |
||
|
Alinutzz Postat pe 20 Iunie 2010 17:27 |
||
| Sincer am citit si m-am amuzat....dai dovada la 21 de ani ai tai de multa imaturitate.Daca ea e inca un copil la 18 ai ei...tu esti in fasa(ma scuzi dar uneori trebuie sa acceptam si criticile).In primul rand scapa de modul asta de a scrie pe net ca nu demonstrezi nimic.Eventual poti sa-ti faci "curatenie"in ganduri si apoi sa actionezi.Probabil ca ea sa maturizat inainte de vreme chiar daca nu o arata datorita problemelor familiale si neincrederea de acolo se trage.Asa ca-ti doresc din suflet sa poti sa te apropii din nou de fata asta dar matur,stabil si doar asa vei castiga increderea ei din nou.PSfazele cu telefoanele ascunse demonstreaza ca .....??? | ||
|
kudika090855 Postat pe 23 Iunie 2010 09:59 |
||
| din ce-ai spus tu imi dau seama ca nu ai facut decat s-o sufoci.o femeie are nevoie de spatiu,de timp de gandire iar faza cu strigatul cred ca nu a facut decat s-o irite mai mult fapt pt care si-a schimbat nr de tel..da-i un timp de gandire,o pauza,las-o sa se reculeaga si mai apoi incearca sa-i vb...n-o mai presa pt ca deja ai facut suficient..daca te iubeste trece peste tot ce-a fost si te primeste inapoi. | ||
|
ella_pustoaik Postat pe 25 Iunie 2010 18:13 |
||
| baiete,du-te la fata cu un buchet de trandafiri rosii si un ursulet de plus(daca e copilaroasa,o dai pe spate) si spune-i ce simti.fa asta in timpul zilei,nu noapta-cand ies baietasii tai la o poveste si cand e ora ne potrivita de vizite.Daca se poate fa asta cand tatal e la lucru,ca sa nu te pui intr-o situatie neplacuta.Nu mai pleca urechile la comentariile altora,poate chiar asta o deranjeaza,ca nu iti tii prietenii deoparte cand ai ceva de lamurit.De ce sa pui pe altul sa vbeassca cu ea,tu nu esti in stare?si ce prieten ti-ai gasit sa iti puna vorba buna,unul care voia s-o bata.tine minte ca intr-o relatie,nu e loc decat de 2.fara mama si tata,fara prieteni etc.daca ai ceva de discutat,fii barbat si du-te la ea,fara spectatori ru intentionati care iti fac mai mult rau. | ||
|
ammyna Postat pe 30 Iunie 2010 11:25 |
||
| incearca sa te calmezi , ai sa vezi ca toate se vor aranja. iti trebuie rabdare. este o durere imensa! | ||
|
kudika182838 Postat pe 30 Iunie 2010 22:01 |
||
| daca te intereseaza atat de mult ce spun prietenii ... ramai cu prietenii tai; ei iti vor da un sarut de noapte buna, ei vor fi langa tine atunci cand vei avea nevoie de cineva, ei vor fi primii in ajutorul tau cand vei fi la necaz ... oare chiar vor fi asa? iar daca orgoliul tau este atat de puternic ... suporta baiete! este primul pas spre a pierde pentru ca tu esti cineva si nimeni nu-ti spune ce sa faci (exceptand prietenii tai). Dar, sti cum e, trebuie sa te lovesti de pragul de sus ca sa vezi pragul de jos. Multa bafta! | ||
|
ramona_claudia Postat pe 1 Iulie 2010 10:19 |
||
gata ia trecut supararea......cel putzin pe mine acum vb cu ea pe mess shtiu ca nu sunt foarte matur pt varsta mea dar ce sa fac acum.....ce sa zic acum nu cred ca mai vrea sa fie cu mine momentan suntem ca prieteni mai vb glumimpe mess....nu cred ca vrea sa fie cu cineva cel putzin momentan....am vb cu mama ei shi a zis ca ii a fost greu sa se desparta de mine ca a suferit mult de tot....eu cred ca e mai bn sa o las putzin sa ii mai dau spatziu....daca vrea sa fie cu mine iar o sa vad eu macar un semnal ceva......pentru ca daca ii mai zic iar poate nu vrea.......am mai vb cu ea shi i-am explicat ce sa intamplat cu mine ca am avut nishte probleme in familie cand m-am distantzat de ea.....a intzeles acum.....pt ca ea avea impresia ca eu am vrut sa o tratez cu indiferentza....
|
||
|
Grievous_gt Postat pe 3 Iulie 2010 15:29 |
||
| :))) si u cat te perpeleai pe aici. ma bucur pt tine. scoateo in oras si usor usor incercati sa va apropiati. bafta | ||
|
sofia_maria Postat pe 3 Iulie 2010 21:49 |
||
in sfarsit un happy end!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 3 Iulie 2010 21:56 |
||
| vad ca tu traiesti cu speranta ca se va intoarce la tine. poate dar ia-o mai usor. cred ca esti adolescent ca ,ce va mai place sa va iubiti cu trairi inarcate de patima. ce atatea tristeti. la varsta asta veselia e pe primul plan.pune-ti mana si vedeti-va de viitor. ca asta nu va fi ultima ta relatie. fii cuminte.IA-O USOR .repet. | ||
|
aizana Postat pe 3 Iulie 2010 23:31 |
||
o iau ushor oricum......cel putzin acum vb cu ea nu imi mai e asha de greu.....shtiu ca daca chiar nu mai este cu mine poate intr-o zii o sa fie daca am noroc.....o sa mai treaca timp shi ii zic sa ieshim in orash sa mai vb......chestia e ca acum e greu pt ca ishi mai aduce aminte de trecut shi sunt momente frumoase intre noi dar shi cele urate.....eu vreau ca ea sa uite trecutul dar doar ce a fost urat nu shi ce a fost frumos intre noi.....sper sa rezolv cumva sa ne impacam.....a zis acum ca e mai directa nu mai e ca inainte....imi zice in fatza daca o deranjaza ceva
|
||
|
Grievous_gt Postat pe 4 Iulie 2010 02:49 |
||
| inca ceva ce am uitat sa mentzionez am vb cu ea prin intermediul unei prietene o colega de clasa....ne-a facut o conferintza pe mess....shi am mai vb cu ea despre seara aia nasoala shi i-am zis ca nu am vrut niciodata sa o fac sa sufere sau sa ii fac rau in vreun fel.....shi ea mi-a reproshat ca i-am facut cu indiferentza adica am facut intentzionat.....presupun ca orice fata daca vede indiferentza crede ca nu o mai iubeshte persoana respectiva sau sa saturat de ea shi vrea sa puna capat.....nu pot sa zic ca nu am mai vb cu ea deloc dar inainte vb non stop cu ea shi trecerea asta a speriato cred......eu am avut nishte probleme in familie de care nu am putut sa vb cu ea la fel de mult erau chestii grele acasa......acum a intzeles ca nu am vrut sa fiu asha cu ea shi ma intzelege a zis ca trebuia sa vb cu ea sa nu ascund dar nici nu puteam sa vb pt ca erau lucruri delicate....dar este ciudata situatzia pt ca sunt aproape sigur ca ea chiar daca vrea sa fie cu mine ii e teama ca poate nu o sa ma mai iubeasca la fel shi o sa fie totul frumos ca inainte....poate imi datzi un sfat ce sa fac mai departe......nu vreau sa grabesc lucrurile.......dar nici sa o iau ca melcu shi sa ajung prieten amic cu ea.....sa ma vada dupaia ca pe un tovarash..... | ||
|
Grievous_gt Postat pe 4 Iulie 2010 03:57 |
||
|
Pur si simplu, renunta . Este clar ca nu te vreau! Iar daca esti matzochist stai si sufera!!! Se pare ca-ti place. Viata merge mai departe. Ia ce a fost bun din relatie si treci mai departe! |
||
|
alincami Postat pe 4 Iulie 2010 04:50 |
||
|
TREBUIA SA AI GRIJA ,SA O CUNOSTI INDEAJUNS, INAINTE DE A-I FACE ASA "FIGURI"...CHIAR DACA SE IMPACA CU TINE ESTE CA O "SUPA" REINCALZITA..."....NU VA MAIFII CE-A FOST...!!! ASA SUNTETI VOI BAIETII NEPAROLISTI, NESERIOSI ETC.... TI-A VB. UNA CARE ESTE SI A FOST "FRIPTA " DE NESERIOSI...ACUM NU MAI AM INCREDERE IN NIMENI... AI GRIJA DE ACUM INAINTE DACA MAI INTALNESTI UN SUFLET ASA SENSIBIL NU-TI BATE JOC DE EL...
|
||
|
kudika080205 Postat pe 4 Iulie 2010 09:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu ce sa mai cred..... | 14 | De la: kudika105471 2 Februarie 2011 11:41 |
| Cand iubitul da vina pe tine k te-a inselat | 34 | De la: Barbie30 9 August 2010 21:04 |
| ajutati`ma cu sfaturi va rog mult! | 8 | De la: mara211978 12 Aprilie 2010 18:42 |
|
|
||
| nu vreau s-o pierd..o vreau inapoi | 38 | De la: Cer_instelat 4 Ianuarie 2010 13:53 |
| ce e de facut cand nu te mai iubeste | 14 | De la: andreea1976 9 Iunie 2009 17:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.