Setari Cookie-uri

ce anticonceptionale sa iau?

ok eu pot sa fac si chestia asta dar zi-mi si mie unde sa merg,
lorelay21
Postat pe 14 August 2008 11:36
majestik unde ai mers la planing? eu stiu ca ceea ce spui tu este foarte adevarat, treaba cu avorturile, doctora mea cred ca este singura din oras care nu face avorturi, daca te duci la ea cu asa ceva iti recomanda alt medic, toata lumea o stie, e dr. Vasile, cred ca ai auzit despre ea, multi zic ca este cea mai buna din oras, , mie mi-a placut cum a decurs consultatia la ea, are si aparatura de ultima generatie, dupa ce termin si folia asta de diane ma duc la control si dupaia o sa ma duc la planing, dar sa-mi spui unde. te pup
lorelay21
Postat pe 14 August 2008 11:42
si despre ce cauterizare vb? ce probl. ai? sau ai avut?
am si eu o prietena care a luat virusul care provoaca herpesul genital, si acum e foarte bine, a facut tratament si e super ok, sa-mi zici daca pot sa te ajut cu ceva... o recomandare.. orice, bafta la control
lorelay21
Postat pe 14 August 2008 11:47
aqm observ ca esti din craiova
Uite, la planning te duci in spitalul nr 1. stii tu portile alea mari de termopan? nu intri pe acolo, o iei pe o portitza mai mik, in drepta. nici eu nu am stiut unde este cabinetul, dar intrebi orice asistenta pe care o vezi si o sa te ghideze ea. Este o doctoritza f amabila, vorbeste f frumos. poti sa o interbi ce vrei...oriqm ea o sa te informeze cu privire la anticonceptionale(o sa-ti zik totul despre ele)
Daca poti du-te si azi. sau maine. au program pana la 15.
bushu_bushu2006
Postat pe 14 August 2008 11:59
Cat depsre cauterizare...e rana pe col uterin de fapt la mine...
bushu_bushu2006
Postat pe 14 August 2008 12:00
eu sunt la serviciu de la 9.00 dimineata pana la 17.00 dupamasa, asa ca nu stiu cd as putea sa ajung, eventual sambata, sau daca descide la cabinet pe la 8 si sa intarzii putin la serviciu, daca stii tot programul sa mi-l scrii si mie te rog, ms frumos
lorelay21
Postat pe 14 August 2008 15:47
Mda..programul este pana la 15...iar sambata nu e deskis kbinetul, ca am vrut si eu ca sa vin luna viitoare, tot asa in weekend si nu are decat de luni pana vineri. cand termini blisterul de diane 35 sa iti iei liber cateva ore (sper sa poti) sa ajungi la cabinet. Ar fi cel mai bine asa.....vezi tu qm faci, numai sa-ti fie bine :)
8? nush sigur, dar o sa-i zic sora-mii sa se uite de program sa vada cand incep(dar cred ca incep la 9 :|). Ea zice ca tre sa isi qmpere pastilele marti. O sa vorbesc q ea si o sa iti zic de indata ce aflu
bushu_bushu2006
Postat pe 14 August 2008 17:26
mulsumesc, astept pana marti, numai bine
lorelay21
Postat pe 15 August 2008 13:02
NU SUNT SANATOASE ANTICONCEPTIONALELE!!!

FOLOSITI PREZERVATIVUL!
O STIU DE LA O BUNA PRIETENA CARE E MEDIC SI PERSONAL FOLOSESTE PREZERVATIVUL CA MIJLOC DE CONTRACEPTIE!
NU E LA FEL DE COMOD DAR E SPRE BINELE VOSTRU!
O ALTA VARIANTA AR FI STERILETUL!
AM LUAT ANTICONCEPTIONALE 15 ANI SI CAND AM VAZUT CAZURI DE MENOPAUZA PRECOCE SI ALTELE MULT MAI RELE M-AM SPERIAT!
AVETI GRIJA DE VOI DOAMNELOR!!!
LAURA_SILVANA_POPA
Postat pe 15 August 2008 15:05
LAURA_SILVANA_POPA, ai fost vreodata la planning familial? prietena ta,e medic....specialist....in contraceptie? pentru ca doctora de la planning familial doar cu asta se ocupa
hormonii pe care ii coniin pilulele traiesc in organismul nostru 24 de ore(de asta trebuie sa luam pastila la aceeasci ora). prin urmare nu se depoziteaza si nu are niciun efect asupra organismului(asta de la planning o stiu)
daca iei un anumit tip de pipule si obserivi nereguli, te duci la planing si ii spui, te va sfatui, iti va zice ce pilule sa iei mai departe.
intr-adevar, prezervativul este singurul care ne fereste de boli cu transmitere sexuala, dar si pilulele iti ofera protectie in proportie de peste 99%
ai folosit 15 ani anticonceptionale? si aqm te-ai oprit?
steriletul din pacate poate sa duca la rana pe col uterin...
bushu_bushu2006
Postat pe 15 August 2008 18:12
"intr-adevar, prezervativul este singurul care ne fereste de boli cu transmitere sexuala, dar si pilulele iti ofera protectie in proportie de peste 99%" impotriva unei sarcini nedorite insa pilulele nu ofera protectie impotriva bolilor venerice!
Banuiesc ca asta ai vrut sa spui insa nu era prea clar!
Gaby211081
Postat pe 16 August 2008 15:54
Eu am luat Diane 35...au fost cumplite...ameteala,mi se umflau picioarele la glezna foarte tare ,dureri de cap,etc si am schimbat cu Logest ...Sunt ok,au concentratie mica ..
sea_shell
Postat pe 19 August 2008 02:25
madalinaloredana am vorbit cu sora-mea azi sa se utie de program. din pacate, are examen (def-ul=e educatoare si are maine al 2-lea examen) si nu o sa ajunga la planning. o sa ii cumpere sotul ei de la farmacie. nici eu nu mai ajung k mi-am luat pe 2 luni.
kiar imi pare rau ca nu te pot ajuta dar te sfatuiesc sa te duci la ora 8-8.15. incearca. nu pierzi nimik. sper sa fie deskis cabinetul. iti tin pumnii
bushu_bushu2006
Postat pe 19 August 2008 12:44
buna fetelor,
nu am luat niciodata anticonceptionale, dar acum am mers la dr ginecolog si mi-a depistat un chist. ca urmare mi-a prescris microginon pentru 3 luni.
pe prospect scrie ca ar avea tot felul de urmari, deci nu stiu daca sa-l folosesc. a mai folosit cineva ???? astept pareri. merci

Postat pe 20 August 2008 16:00
eu am tot spus. iti recomand sa te duci la planning-ul familial din orasul tau. nu costa bani si te sfatuieste ce e bun pentru tine. doctora de la mine din oras a zis ca toate anticonceptionalele sunt indicate pentru chist.
du-te si spune-i de pilulele astea, spune-i pentru ce sunt,intreab-o ce vrei sa stii legate de ele,,,o sa te indrume si o sa te lamureasca.
bushu_bushu2006
Postat pe 20 August 2008 22:35
madalinaloredana ce ai facut pana la urma?
bushu_bushu2006
Postat pe 21 August 2008 11:28
majestik scuze ca nu ti-am mai rasp, dar am fost fff ocupata la serviciu, eu mai am vreo 10 pastile din blisterul de diane(al treilea) si dupa aceea ma duc la control la ginecologie, si intr-o zi sper sapt viitoare o sa ma duc la planning, un lucru la mine este fff clar pastilele astea imi scad pofta de "prostioare", parca nu mai am deloc, si asta nu e bine, pana si iubitul meu si-a dat seama ca nu e bine, chiar nu as mai vrea sa le iau ne mai auzim , sap viitoare sunt mai libera la serv., la mine e nebunie o sapt si cealalta e liniste
lorelay21
Postat pe 22 August 2008 09:51
nu-i nicio problema. stiu ca esti ocupata cu serviciu :)
cum ti-am mai zis diane sunt niste pastile puternice. asa zicea si doctora de la planning.
zici ca o sa te duci la ginecologie...eu m-as bucura daca te-ai duce la planing-ul familial. nu mai ai kef de una-alta, dar trebuie sa termini blisterul :|
ai grija de tine
bushu_bushu2006
Postat pe 22 August 2008 20:19
o sa ma duc la ginecologie doar pentru control
nu si pt anticonceptionele, pt ca nu vreau sa mai faca teste pe mine, am ajuns in trei luni sa dorm cu iubitul meu in pat ca doi frati, poate e si de la stres dar eu simt ca e de la pastile astea,
cd o sa le termin
ma duc la planning
si dupaia la ginecolog
lorelay21
Postat pe 23 August 2008 16:54
Microginon-ul e ok, dar sa nu-l iei o perioada indelungata; mi-a fost recomandat si mie impotriva unor chisturi. Rezolva si problemele cu tenul. Numai ca, in timp, provoaca o "uscaciune" in zona genitala (scade lubrefierea, zona devine f. sensibila).
Georgette
Postat pe 25 August 2008 14:49
Eu am folosit microginon, cu multi ani in urma si nu m-am m simtit deloc bine, aveam ameteli si ma durea foarte foarte tare burta.
Stiu ca sunt anticonceptionale de generatie mai veche si ca au o concentratie mai mare de hormoni.
Fa-ti mai bine niste teste si vezi ce tip de anticonceptionale ti se potrives.
Succes!
gabriela_ian
Postat pe 26 August 2008 13:25
e foarte foarte adevarat cu apetitul sexual. Am luat 7 ani rigevidon si abia dupa un an si jumatate de la intreruperea lor am ramas insarcinata si nu pot sa va spun ce pofta de prostioare am avut in acea perioada. Si sotul meu a observat.
office_healthy
Postat pe 26 August 2008 13:45
multumesc pentru raspunsurile voastre.
am inceput sa folosesc microginon ,doctorul mi l-a prescris pentru trei luni, il folosesc desi ma simt cam rau de la el am diaree, ameteli, nu am pofta de mancare iar de sex nici atat. il iau totusi pentru ca sper sa ma tratez folosindu-l.

Postat pe 27 August 2008 09:04
daf, in astfel de situatii sa stii ca cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul care ti-a prescris pilulele.
tu speri sa fie ok intr-o parte, dar cu stomacul, si de aici, sanatatea ta cum ramane?
du-te sa-ti dea altceva ca organismul tau nu le suporta pe astea
bushu_bushu2006
Postat pe 27 August 2008 23:19
Eu am luat Microgynon,sunt microdozate adica au o doza infima de hormoni.Nu am avut reactii adverse decat in prima luna niste mici "pete"zilnice,pana s-a acomodat organismul.
Am mai luat si Logest care nu dau nici un fel de reactie adversa,dar nu sunt microdozate ca Microgynon.
Ultima achizitie pe care NU o recomand nimanui sunt injectiile care se fac o data la 3 luni cu efect contraceptiv.Eu am facut MEGESTRON si dupa cateva luni mi-a aparut un fibroadenom la san care trebuie operat.Sfatul meu nu luati asa ceva!
O ultima indicatie care mi-a fost facuta a fost sa NU iau mai mult de 4 -5 luni ca fac probleme la san,se acumuleaza prea multi estrogeni si de aici ,doamne fereste ..

Josie
andaduc
Postat pe 28 August 2008 11:56
INTR-ADEVAR, SANII SUNT IN PERICOL DIN CAUZA ANTICONTEPTIONALELOR. ESTE UN MOTIV PENTRU CARE EU NU MAI FOLOSESC.
Georgette
Postat pe 28 August 2008 15:21
Parerea mea este ca mai bine sa consulti un ginecolog inainte de a te apuca de anticonceptionale.Aproape toate au reactii adverse la inceput pana se obisnuieste organizmul cu ele.
krisztinna_healthy
Postat pe 28 August 2008 16:36
madalinaloredana sa stii ca mai exista un planning familial pe severinului, dupa sau ininte de cabinetul dr camelia patru. ar fi un spital acolo dar sincer, eu nu stiu nimic. mi-a spus o prietena. eu o sa ma duc mai tarziu acolo, deci nu te pot ajuta cu programul
poate asta e mai aproape de unde stai tu. incerci si acolo
cand esti miresica?
sau ai fsot>
oricum casa de piatra!
bushu_bushu2006
Postat pe 31 August 2008 15:35
majestik, am cununia civila pe 18 octombrie , multumesc pt urari esti o dulcik, vineri am fost la spitalul nr 1 la un coleg , care este internat, si din intamplare am trecut pe langa acel cabinet de planning, scria pe usa ca se lucreaza doar tura 1, si cred ca o sa ma duc zilele astea impreuna cu o prietena, trebuie sa ajung neaparat saptamana asta, multumesc pt sfaturile date, daca nu erai tu probabil acum as fi luat alte anticonceptionale prescrise de ginecolog, am primit si niste referinte ff bune despre un medic ginecolog, barbat, si o sa ma duc la el cu prietena mea, pt ca am inteles ca are si o aparatura ultraperformanta, o sa merg acolo, dar doar pt control... pupici
si ne mai auzim
lorelay21
Postat pe 1 Septembrie 2008 16:34
majestik tu esti mai bine?
mai ai probleme?
continui tratamentul?
lorelay21
Postat pe 1 Septembrie 2008 16:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu prea mai stiu ce sa fac:-?? 14 De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 21:42
Tratamentul cancerului prin Vaccin HILT 8 De la: healthy004752 16 Mai 2010 21:20
cearcane! 2 De la: camiflorea 19 Ianuarie 2010 13:29
posibil candida? 45 De la: Alinutza_h 8 Decembrie 2012 21:41
STERILETUL COOPER T 12 De la: didi15 26 Mai 2010 07:30