Mai multe
| ceai de salvie zilnic si iti poti tampona zonele cu acesta sau la maini chiar sa te clatesti putin cu el. astept raspuns de rezultate dupa o saptamana.Te puup. | ||
|
dera36 Postat pe 27 Aprilie 2010 10:29 |
||
|---|---|---|
| am citit despre hiperhidroza . se opereaza. am auzit ca este cea mai sigura | ||
|
bela_zzz Postat pe 28 Aprilie 2010 22:43 |
||
De la: bela_zzz, la data 2010-04-28 22:43:58am citit despre hiperhidroza . se opereaza. am auzit ca este cea mai sigura Nu e chiar cea mai sigura metoda (operatia simpatectomia toracoscopica). Depinde de la organism la organism, ca oricare alt tratament. Palmele se trateaza intr-adevar, insa axilele nu la toti. Ca exemplu, din 16 operati, la 3 le-a revenit transpiratia la axile (in decurs de aprox. 2 luni de la operatie). Daca vrei, uita-te si pe topicul: http://www.healthy.ro/comunitate/forum/view_topic/3122/Tratament-definitiv-HIPERHIDROZA-dr-chirurg-Vasile-Popa.html si pe grupul hh: http://health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/ - pe grupul asta se vb si de operatie si de alte tratamente hh (grup DOAR pt cei care sufera de hiperhidroza) - acolo s-au grupat toate informatiile pe sectiuni, pt a fi mai usor de gasit si de urmarit (experientele mai multor persoane operate + alte posibile tratamente hh). Se vor cauta informatiile grupate in sectiunea "Files" din meniul principal al grupului. Se vor cauta link-uri utile in sectiunea "Links" din meniul principal al grupului. |
||
|
|
||
|
nonado Postat pe 29 Aprilie 2010 16:55 |
||
|
Buna ziua! Am avut si eu aceasta problema a transpiratiei excesive, si nu imi vine nici acum sa cred ca am scapat de ea!!! Am tot incercat diferite metode, am fost si la medic, care mi-a spus ca...asa voi ramane pe veci...cu transpiratia . Tot cautand pe forumuri...am dat de produsul Drysol si l-am comandat imediat. Vreau sa va spun ca este incredibil!!! L-am folosit seara, si incepand cu ziua urmatoare...nu am mai transpirat 2 saptamani absolut deloc. De atunci (anul trecut prin octombrie) l-am mai folosit de 2 ori si...atat. Acum folosesc un roll-on obisnuit si transpir (normal) la efort si cand e foarte cald, dar e vorba de altceva nu mai e o problema. Daca vrea cineva detalii, sa scrie pur si simplu si voi raspunde cu cea mai mare bucurie, pt ca...stiu ce inseamna aceasta problema. Numai bine! |
||
|
healthy016525 Postat pe 24 Mai 2010 01:37 |
||
De la: healthy016525, la data 2010-05-24 01:37:56Buna ziua!folosirea antiperspiranteor cu Sarurile de aluminiu si zirconiu din compozitia deodorantelor blocheaza glandele sudoripare si reduc pentru cateva ore cantitatea de transpiratie de la nivelul pielii. Pentru a fi eficient, un deodorant trebuie sa contina: substante antibacteriene, inhibitori ai transpiratiei (saruri de aluminiu), substante care absorb mirosurile neplacute (saruri de zinc), conservanti (parabeni). Corpul uman se foloseste de citeva zone pentru a elimina toxinele din corp, si anume: spatele genunchiului, spatele urechii, zona inghinala si subsuoara. Toxinele sunt eliminate sub forma de transpiratie, iar anti-perspirantul, asa cum ii indica si numele, inhiba acest proces fiziologic, impiedicand corpul sa elimine toxinele la subsuoara. In schimb, toxinele ajung sa fie depozitate in nodulii limfatici de sub brat . Aproape toate tumorile in cazul cancerului de san sunt localizate in sfertul sus-exterior al sanului, adica exact acolo unde se gasesc nodulii limfatici. Recomand aloe ever shield. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 24 Mai 2010 09:50 |
||
| DRAGUTA ESTI O FERICITA SI EU AM INCERCAT MAXIMUL ASTA DEODORANT SI LA MINE NU A MERS NU STIU CE SA MAI FAC , DUPA CE AM UMBLAT 6 LUNI PRIN CABINETE SI TOT FELUL DE ANALIZE SI NU S-A DESCOPERIT NIMIC SANATOASA TUN...TRANSPIRATIA AXILARA E LA FEL . E GROAZNIC, MI S-A RECOMANDAT SPIRIAL GEL SI SPIRIAL CREMA DACA NU TOXINA BOTULINICA CARE COSTA 2500 EURO PENTRU 6 LUNI MERITA OARE????????? | ||
|
healthy016875 Postat pe 3 Iunie 2010 12:25 |
||
| Antiperspirantul Odaban cu continut de aluminiu da rezultate in cateva zile. Este special creat impotriva hiperhidrozei si se produce in Anglia inca din anii '70. Costa 75 Lei si tine cam doua luni un flacon. Mai multe detalii pe hiperhidroza.blogspot.com | ||
|
CristinaLivia Postat pe 10 Iunie 2010 14:08 |
||
De la: CristinaLivia, la data 2010-06-10 14:08:20Antiperspirantul Odaban cu continut de aluminiu da rezultate in cateva zile. Este special creat impotriva hiperhidrozei si se produce in Anglia inca din anii '70. Costa 75 Lei si tine cam doua luni un flacon. Mai multe detalii pe hiperhidroza.blogspot.comfolositi ANTIPERSPIRANTE cu saruri de aluminiu si de dracu dati,cancerul e in floare. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 10 Iunie 2010 16:09 |
||
De la: , la data 2008-08-16 13:02:30stie cineva vreun tratament pentru transpiratia excesiva? dintotdauna ma confrunt cu probelma asta...fie vare fie iarna, eu sunt transpirata. pata de la axila ma omoara, iar mainile si picioarele mele...pfiuu...as strange un pahar de apa dupa o intalinre in oras cu prieten(ii/ul) Buna, eu te-as sfatui sa nu incerci tratamente recomandate dupa ureche. cel mai bine este sa mergi la un medic endocrinolog. cauta pe site-urile medicale, unde poti gasi medici care au recomandari, ratinguri, etc. iti recomand doctorating.ro care are multi medici...in rest poti folosi deodorante care elimina mirosul neplacut, in niciun caz produse care blocheaza transpiratia. |
||
|
Monicamm85 Postat pe 15 Iunie 2010 12:04 |
||
|
Transpiratia este folositoare pentru organism. Prin transpiratie se regleaza temperatura corpului relativ la mediu, si in acelasi timp transpiratia permite eliminarea din organism a unor substante daunatoare. Deodorantele obisnuite impiedica transpiratia. Dar exista si deodorante care lasa corpul sa transpire, sunt neiriante si ofera un miros placut. Daca sunt persoane interesate de asa ceva, ma pot contacta la neekhu@yahoo.com. Problema este mirosul, si nu transpiratia! Pe langa deodorante, uneori pot fi folositoare servetelele umede. De asemenea imbracamintea de bumbac permite evaporarea transpiratiei, in timp ce imbracamintea sintetica poate tine transpiratia in interiorul ei. |
||
|
neekhu_yahoo_com Postat pe 12 Iulie 2010 23:49 |
||
| Salut! si eu am probleme cu transpiratia excesiva dar nu la axilare ci pe fata. Pe timp de vara cand ajung acasa zici ca am mers prin ploaie cateva ore. iar problema asta o am doar pe fata. ma ajuta cineva? | ||
|
feebly Postat pe 21 Iulie 2010 09:12 |
||
|
Emisiune TV despre Hiperhidroza: Pt. cine nu a reusit sa urmareasca emisiunea in direct, o poate face on line: http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2010-07-19 Se pare ca intr-adevar e prima emisiune televizata pe tema hiperhidrozei. Am vazut ca s-au scris destul de multe mesaje si pe forum legate de hh: http://www.antena2.tv/traiestesanatos |
||
|
nonado Postat pe 21 Iulie 2010 23:50 |
||
va zic eu la unele persoane problema asta cu transpiratia e doar pe fond nervos.cu alte cuvinte sunteti stresati.si eu am avut problema asta si la inceputul verii a inceput sa se agraveze . aveam o pata imensa de transiratie la subrat . de prin iulie mi-am impus sa nu-mi mai pese de transpiratie si sa ma bucur de viata.chiar daca pare imposibil am reusit ,iar pata de transiratie a devenit tot mai mica. la inceperea scolii, am luat un deodorant care mirose ft placut(Bu) m-am imbract m-am parfumat si am plecat. la inceput am avut o pata mica la subrat dar dupa o ora nici nu se mai vedea si eram uscata aproape complet.am reusit sa inving transpiratia negandindu-ma la ea si bucurandu-ma de viatza INCERCATI SI VOI!!!
|
||
|
kudika321750 Postat pe 16 Septembrie 2010 10:58 |
||
|
Ani de zile am suferit de pe urma transpiratiei excesive,sufar de spondiloza din acest motiv,sunt cuprinsa de reumatism dar am sperante ca in urma tratamentului pt. anxietate sa se rezolve problema. Am inceput tratamentul pt. anxietate pe 1 august si incet ,incet s-a diminuat transpiratia. Parca nu-mi vine sa cred, nu mai aveam nici o speranta. E drept ca si tratamentul pt. anxietate nu este prea usor de suportat pana te obisnuiesti cu el dar va spun din tot sufletul ca merita. Toate cele bune. |
||
|
healthy012715 Postat pe 16 Septembrie 2010 22:01 |
||
De la: healthy012715, la data 2010-09-16 22:01:20 Te rog spune-mi si mie despre ce tratament este vorba mai exact? Eu sunt diagnosticata cu anxietate, am urmat si eu un tratament, insa nu cu rezultate satisfacatoare in totalitate. Nu am mari probleme cu transpiratia, insa pare sa se accentueze la axile... as fi totusi interesata despre tratamentul pe care il urmezi. |
||
|
ab2 Postat pe 19 Septembrie 2010 20:30 |
||
| Tu macar suferi de boala asta?? Numai aberatii spui si nici macar nu stii despre ce e vorba. Nu ne credem ''centrul universului''cum spui tu. Eu una,fie k am emotii,fie k nu am tot acelasi lucru e.imi transpira mainile excesiv. Sunt o persoana extrem de vesela,de sociabila si ma bucur de viata exact asa cum trebuie.Si cu toate astea,am aceasta problema.. Nu te mai baga in seama dak nu stii cum e.K nu ne ajuta cu nimic prostiile pe care le spui ! | ||
|
kudika322476 Postat pe 21 Septembrie 2010 01:27 |
||
La medic ai fost?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 21 Septembrie 2010 07:54 |
||
| Neuro-vegetativ inseamna dupa parerea mea ca este legat de psihicul tau, adica de emotii. http://alimentara.libertatea.ro/username18 | ||
|
joy_18 Postat pe 26 Septembrie 2010 22:26 |
||
|
Tratament naturist de la Calivita, Tratamentul este dat de medicul Calivita, in functie de organism, de simptome Pt detalii, delyiutza_p |
||
|
delyiutza_p Postat pe 4 Octombrie 2010 14:46 |
||
De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 14:46:34Tratament naturist de la Calivita, delyiutza_ delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_ delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p auzi...da tie ce`ti iese din afacerea asta?ca sa mor daca nu ma bag si eu... ca de potolit vad ca nu binevoiesti desi te`am rugat de n x
|
||
|
AdrianaR Postat pe 4 Octombrie 2010 14:51 |
||
|
delyiutza_ delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_ delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p delyiutza_p auzi...da tie ce`ti iese din afacerea asta?ca sa mor daca nu ma bag si eu... ca de potolit vad ca nu binevoiesti desi te`am rugat de n x |
||
|
AdrianaR Postat pe 4 Octombrie 2010 14:53 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:51:17De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 14:46:34Tratament naturist de la Calivita, Adriana,de cele mai multe ori le ies ochii ca bani mai greu.Ia de aici o berica sa-ti treaca
|
||
|
Barbie30 Postat pe 4 Octombrie 2010 14:53 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-10-04 14:53:39De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:51:17De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 14:46:34Tratament naturist de la Calivita, azi cre`ca am o zi proasta...si dom`soara asta (sau ce`o fi) mi`o f***e de`a binelea! merci de berula...daca`i cu vreo aroma,o accept cu drag,altfel nu tare`i place limbutei mele!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 4 Octombrie 2010 14:56 |
||
De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:56:39De la: Barbie30, la data 2010-10-04 14:53:39De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:51:17De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 14:46:34Tratament naturist de la Calivita, prea mult ai dreptate nu-mi iese, dar daca altceva nu am de facut fac si asa cva, si ce te face sa crezi c am o zi proasta? pe mine m-au ajutat produsele de la Calivita si o spun de fiecare data asta este in ziua de azi, fiecare cu cel doare...... v-am pupat
|
||
|
delyiutza_p Postat pe 4 Octombrie 2010 16:12 |
||
De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 16:12:35De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:56:39De la: Barbie30, la data 2010-10-04 14:53:39De la: AdrianaR, la data 2010-10-04 14:51:17De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 14:46:34Tratament naturist de la Calivita, mai citeste odata...cre`ca produsele tale nu te`ajuta prea mult: spuneam "azi cre`ca am o zi proasta" nicidecum ca tu ai avea`o....vad ca ai o zi deosebita din moment ce`i stresezi pe altii! nu tre sa`ti imprastii anuntu ala stupid pe toate topicurile...mai fa si u o pauza...cre`ca ai obosit!
|
||
|
AdrianaR Postat pe 4 Octombrie 2010 16:17 |
||
|
Salutari tuturor, Mai demult ne gandeam cativa sa organizam o intalnire a hh-istilor in Cluj (cei care sunt in zona). Dar nu s-a concretizat ideea. As propune o intalnire acum, zilele/saptamanile astea... bineinteles in functie de cati doresc sa participe. Daca sunt doritori, va astept cu idei/propuneri de data, locatie (in Cluj), ora etc. pe grupul nostru hh: http://health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/ Iar daca nu sunt doritori... poate vor aparea pe parcurs. :) |
||
|
nonado Postat pe 19 Mai 2011 02:48 |
||
|
Daca nu reusiti sa scapati cu ajutorul cremelor, deodorantelor, sasmd de ce nu incercati tratamentul cu toxina botulinica, faimosul Botox. Se injecteaza subsanta la nivelul zonei cu probleme si gata, o perioada ati scapat. E mai popular in US tratamentul, la noi nu toti medicii il fac. Sotul meu avea probleme si nu suporta senzatia de camasa transpirata la axila, mai ales ca sta si 14 ore in aceeasi camasa la birou. Am fost intai la o consultatie la dr morad iancu, are clinica pe dorobanti, e privat intr-adevar si dupa la o sapatamana a programat tratamentul. La 4 zile dupa tratament scapase de neplacuta problema si e foarte multumit. Ne-a spus ca rezultatul se mentine cam 1 an, dar merita toti banii. Iesim la restaurant dupa munca si nu se mai simte stanjenit ca ar trebui sa-si schimbe camasa. Concluzie: recomand tratamentul cu botox impotriva transpiratiei excesive.
|
||
|
ParisLove Postat pe 24 Mai 2011 21:16 |
||
|
ajuta.ma si pe mine te rog am o problema ca si restul persoanelor de pe acest forum si anume, imi transpira excesiv axila, palmele si picioarele astept sfatul tau cat mai repede posibil salut |
||
|
KenTs Postat pe 16 Iulie 2011 12:05 |
||
De la: neekhu_yahoo_com, la data 2010-07-12 23:49:41Transpiratia este folositoare pentru organism. Problema este din pacate, si transpiratia, nu doar mirosul!!! (cei care au problema aceasta stiu la ce ma refer) |
||
|
healthy016525 Postat pe 19 August 2011 13:29 |
||
|
buna fetelor, genul asta de problema am avut-o si eu, insa am scapat de ea datorita unei vizite la medicul dermatolog Cristi Visan, care mi-a recomandat sa iau timp de o luna zinc (la interval de 1 saptamana) si sa ma tamponez zilnic cu pudra evera. In acest moment transpiratia este foarte redusa, mai bine zis nu prea mai transpir, iar mirosul nu exista. cantitatea de zinc este de 20mg pe care am luat+o duminica de duminica (va recomand sa nu va caliciti si sa cumparati o firma buna), iar pudra evera am gasit-o pe net, de obicei se gaseste la plafaruri (cautati evera-ro pe google, nu vreau sa fiu oprita din cauza la reclama). un alt sfat ar fi sa renuntati la antiperspirante, sunt groaznice... o sa v-o zica orice medic dermatolog. sper ca v-am fost de folos |
||
|
LaviniaAdriana Postat pe 3 Octombrie 2011 17:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iHerb - suplimente nutritive, produse naturiste si cele mai bune cosmetice naturale+ | 0 | De la: 28 Ianuarie 2012 17:38 |
| ce rimel sa mai folosesc? | 32 | De la: MsDelilah_ 12 Septembrie 2010 17:59 |
| Cum definim femeia si activitatile ei zilnice? | 71 | De la: Summer_ 22 Februarie 2011 00:16 |
|
|
||
| Solutie impotriva acneei! | 57 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 16:19 |
| probleme de vascularizare | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 22 Februarie 2010 17:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.