Setari Cookie-uri

Avort la Marie Stopes

sarbatori fericite in continuare!

glumeataa
Postat pe 28 Decembrie 2008 21:34
Poponel Sociopat, daca o sa mai imi vizieti de multe ori profilul, o sa incep sa cred ca ai dezvoltat o obsesie pentru mine...... Ceea ce nu stii tu este ca primesc notificari de la Healthy cu cine mi-a vizualizat profilul, iar tu deja l-ai vizualizat de doua ori... Si inca o mentiune, Baietel, Fetita sau ce oi fi, nu fumez, nu am unghii false. In plus, ai devenit incoerenta si nu mai ai nici o logica in ceea ce spui. Oricum, ineptiile si elucubratiile nu au in general nici o logica.. Oricum, urasc taranii pentru ca sunt extrem de limitati, lucru care se dovedeste si din aberatiile pe care le-ai tot postat aici.Si iti recomand sa te duci la un psiholog ca sa te ajute sa iti stabilesti orientarea sexuala si identitatea....ca vad ca esti cam dezorientata......
agrigora
Postat pe 30 Decembrie 2008 10:52
[quote name=\\\'ioana19\\\' date=\\\'2008-12-28 21:23:11\\\']SOLUÞII ALTERNATIVE LA AVORT, ADRESE ªI NUMERE DE TELEFON ALE UNOR ASOCIAÞII DIN IAªI ªI DIN ALTE ORAªE CARE OFERÃ SOLUÞII ALTERNATIVE (SERVICII GRATUITE) ªI CONSILIERE.
RECOMANDÃRI DE SITE-URI PENTRU VIAÞÃ


Bravo Ioana, impartasesc aceeasi pararea despre avort, care nu este doar o parere ci este realitatea. Avortul este o crima si nimic nu il justifica. E ca si cum ti-ai omori copilul la orice varsta. Singura diferenta este ca il omori in pantec, si nu dupa ce e nascut. Aici vad ca se vorbeste de avort ca si cum ar fi o extractia a unui dinte cariat, si nu o CRIMA. Un copil nu este vinovat pentru greselile parintilor care s-au gandit numai la PLACEREA lor, fara sa isi asume nici o responsabilitate. Daca nu ne dorim un copil sau nu dispunem de mijloacele financiare necesare cresterii si educarii lui, pur si simplu nu facem sex. Pentru ca fiecare act sexual, chiar ci cu toate metodele contraceptive care exista acum, poate duce la procreere. A vazut careva de aici filmul "The Silent Scream"? Cred ca toti ar trebui sa ne informam inainte de a face acest pas, putini dintre noi stiu cu adevarat ce inseamana avortul, desi instinctual simtim ca este ceva gresit. Va recomand si eu un site.

www.prolife.com
ralucaelen
Postat pe 8 Ianuarie 2009 03:44
pentru ioana19.Doamne fereste femeie.Ti/am citit comentariile, si nu imi vine sa cred ce vorbe scoti pe gura sau mai bine zis ce scrii.Daca ai ceva de zis, spune/o frumos, nu jigni lumea, nu ne face ipocrite.Fiecare are dreptul la o opinie si la a face ce vrea el si a spune ce doreste.Daca ai avea un alt mod de a vorbii, si anume sa nu jignesti, poate mesajul tau ar fi primit si inteles altfel.Dar asa... slabe sanse.Reusesti numai sa enervezi lumea.Toate cele bune.
mirelamuresan
Postat pe 18 Ianuarie 2009 20:24
De la: frumuselul_germania, la data 2009-01-18 20:24:10pentru ioana19.Doamne fereste femeie.Ti/am citit comentariile, si nu imi vine sa cred ce vorbe scoti pe gura sau mai bine zis ce scrii.Daca ai ceva de zis, spune/o frumos, nu jigni lumea, nu ne face ipocrite.Fiecare are dreptul la o opinie si la a face ce vrea el si a spune ce doreste.Daca ai avea un alt mod de a vorbii, si anume sa nu jignesti, poate mesajul tau ar fi primit si inteles altfel.Dar asa... slabe sanse.Reusesti numai sa enervezi lumea.Toate cele bune.


cum sa va vorbesc k sa pricepeti k printr-un avort va omorati propriul copil?
cat de clar sa va explic?
spuneti k exista situatii cand bebelusul trebuie sa moara pentru k *nu aveti ce sa-i oferiti*....bun....va duceti la un cabinet si-l ucideti....si apoi?....cum va mai puteti aseza la masa stiind k in timp ce voi mancati copilul vostru nu este decat o picatura de cenusa aruncata la tomberon?....k in loc sa bage si el lingura in aceeasi farfurie cu voi,veti manca voi toata mancarea....fiindk el e mort.....
cum mai puteti dormi noaptea in pat?....nu aveti cosmaruri?....nu il visati?...nu v-ati dori sa il tineti makr putin in brate?
sper k m-am facut inteleasa....
dak din mesajele mele trecute nu intelegeti nimik....incercati sa va raspundeti la intrebarile acestea......
glumeataa
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:23
uite...va mai postez ceva....acest mesaj m-a impresioant foarte tare si l-am postat pe mai multe topicuri...poate il citeste cineva.....
mai frumos de atat nu am cum sa va explic....dak nici dupa ce cititi nu intelegeti nimik...asta e!!!.....avorturi placute in continuare!!!!
Sãrut mâna, mãicuta mea,

Sunt eu, cel din pântecele tãu, care-ti soptesc la ureche cât sunt de speriat, de trist si de îndurerat pentru cã vrei sã mã omori, crezând cã-ti sunt o grea povarã... Dar tu nu stii cât e de greu sã nu-ti aud cântecul de leagãn, sã nu mã bucur de mângâierile tale, sã nu îti vãd chipul tãu, mãicutã dragã.

Cât as vrea sã mã cuibãresc la pieptul tãu izvorâtor de tihnã, liniste, pace si bogatã dragoste! Ce puternici am putea fi împreunã si cum am învinge toate necazurile si mai ales ce frumoasã ar fi viata alaturi de tine.

As vrea si eu sã mã pot bucura de frumusetea cerului senin, sã alerg cu voiosie prin câmpul înflorit, sã-ti împletesc mândrã cununitã si sã tresar nedumerit de ciripitul vesel al vrãbiilor certãrete...

Ti-as încânta sufletul cu multe ghidusii, iar drãgãlãseniile mele ti-ar descreti fruntea în clipele de cumpãnã. Te-as ocroti si m-as face scut împotriva necazurilor.

Nu gândi cã sunt mic si neputincios, pentru cã primindu-mã pe mine în viata ta, mãicutã bunã, pe Pruncul Hristos îl primesti. Tresar de bucurie gândind cum ti-ai rezema capul obosit pe umãrul meu si câtã putere ai gãsi acolo, cum voi 'fi reazemul bãtrânetilor tale.

Mãicutã, trebuie sã-ti mãrturisesc ce fricã-mi este la gândul cã lama tãioasã mã va sfâsia si mã va transforma în bucãtele mici, fãrã de viatã, care vor ajunge la gunoi...

Oare tu nu auzi cum îmi bate inimioara si cum tremur de fricã?

Mãicutã dragã, as vrea sã mã pot uita în ochii tãi si sã te rog sã ai milã de mine, sã-ti zâmbesc drãgãlas - cum numai eu stiu - si sã te strâng în brate si sã-ti dau fortã si curaj, încredere si convingerea cã nu omorându-mã pe mine vei scãpa de necazuri, ci abia atunci vei da de greutãti, pentru cã îl vei mânia pe Bunul Dumnezeu.

Tu stii cât e de greu sã suporti o nedreptate: o observatie, o mustrare venitã din partea cuiva care-ti rãneste doar orgoliul. Imagineazã-ti ce înseamnã pentru mine sã port povara nedreptãtii tale, când tu mã dai nu numai mortii pãmântesti, care e atât de grea, dar mã lipsesti si de lumina lui Hristos.

Mã rog Maicii Domnului sã te lumineze si sã-ti dea putere, întelepciune si un pic de dragoste si milã si pentru mine, cel ce sunt trup din trupul tãu, suflet din sufletul tãu, copilul tãu nevinovat. Amin

Raporteaza abuz de limbaj
glumeataa
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:31
Draga mea.Nu am fost in cazul de a face asa ceva... dar eu spre deosebire de tine nu fac atata caz.Si eu sunt impotriva avorturilor, dar fiecare face ce vrea el.Iti inteleg frustrarea dar cum a mai spus cineva avorturile sunt legale.Deci nu ai ce face.Si de curand am avut o amica, mai mult o cunostiinta care are 18 ani care a ramas insarcinata.18 ani,iti dai seama.??.Ce era sa faca? familia nu o sustinea, prietenul i/a zis ca o paraseste, ca el nu vrea un copil.Mentionez ca e fata de la tara a lasat scoala pt el si a venit in Germania.Avea lacrimi in ochi cand mi/a spus ca a ramas insarcinata. Ce era sa faca.Bani sa mearga acasa nu avea.Era vai si amar de capul ei/pana la urma a urmat sfatul prietenului ei.In consecinta avortul a marcat/o foarte tare.A devenit dintr/o copila, peste noapte o femeie matura.Acesta e doar un caz.Vroiam sa iti deschid ochii ca sunt momente in viata, cand nu iei decizia care o vrei, ca depinzi de altul.Intre viata ei si viata copiluli a ales viata ei.Si eu cu toata parerea mea impotriva avortului i/am dat dreptate sa faca avortEu nu am condamnat/o pe ea.Ci pe prietenul ei, care era amic cu sotul meu.Din momentul acela tipul respectiv nu a mai intrat in casa familiei meleNu am vrut ca sotul meu sa mai aiba un amic ca si el.A distrus o biata copila .Tu ce sfat i/ai fi dat fetei respective?
mirelamuresan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:59
De la: frumuselul_germania, la data 2009-01-20 23:59:28Draga mea.Nu am fost in cazul de a face asa ceva... dar eu spre deosebire de tine nu fac atata caz.Si eu sunt impotriva avorturilor, dar fiecare face ce vrea el.Iti inteleg frustrarea dar cum a mai spus cineva avorturile sunt legale.Deci nu ai ce face.Si de curand am avut o amica, mai mult o cunostiinta care are 18 ani care a ramas insarcinata.18 ani,iti dai seama.??.Ce era sa faca? familia nu o sustinea, prietenul i/a zis ca o paraseste, ca el nu vrea un copil.Mentionez ca e fata de la tara a lasat scoala pt el si a venit in Germania.Avea lacrimi in ochi cand mi/a spus ca a ramas insarcinata. Ce era sa faca.Bani sa mearga acasa nu avea.Era vai si amar de capul ei/pana la urma a urmat sfatul prietenului ei.In consecinta avortul a marcat/o foarte tare.A devenit dintr/o copila, peste noapte o femeie matura.Acesta e doar un caz.Vroiam sa iti deschid ochii ca sunt momente in viata, cand nu iei decizia care o vrei, ca depinzi de altul.Intre viata ei si viata copiluli a ales viata ei.Si eu cu toata parerea mea impotriva avortului i/am dat dreptate sa faca avortEu nu am condamnat/o pe ea.Ci pe prietenul ei, care era amic cu sotul meu.Din momentul acela tipul respectiv nu a mai intrat in casa familiei meleNu am vrut ca sotul meu sa mai aiba un amic ca si el.A distrus o biata copila .Tu ce sfat i/ai fi dat fetei respective?



as fii sfatut-o sa nu avorteze....iti inchipui cum se simte nenrocitul kr a lasat-o insacinata acum....super bine...!!! a scapat de o grija.....in ochii lui prietena ta nu mai valoreaza nici cat o carpa de sters pe jos...dak se va intalni cu el va fii pentru toata viata tinta mistourilor lui de prost gust....
ce ar fii trebuit sa faca?...sa nasca copilul,iar apoi sa-l tarasca pe nenorocit prin tribunale....nici nu era nevoie sa faca mare lucru....putea demonstra usor k e copilul lui...doar exista atatea teste de paternitate...timp de 18 ani lunar ar fii plecat cu 25% din salariul lui...tipul spunea k o paraseste si k nu vrea copilul...s-o creada el!!!!
asta trebuie facut si in caz de viol...de obicei ce se intampla?...o fata e violata de un nenorocit...sfatuita de toti din jurul ei alege sa avorteze....in acest caz nenorocitul kr scapa de pedeapsa...o sa-i rada in nas toata viata....insa dak fata alege sa nasca copilul si sa-i ia banii il pedepseste in modul asta..sa vedem dak apoi mai are chef sa violeze pe cineva.....asa arata o femeie unui barbat cat de puternica este....asa poate vor invata mai multi sa pretuiasca femeile...
dak insa fata face avort toti cei kr au incurajat-o pe acest drum incurajeaza de fapt violatorii...ei vor stii k pot viola pe oricine k scapa apoi de pedeapsa....
romania este pe primul loc in lume k numar de avorturi...din 1990 si pana azi s-au facut 16 milioane de chiuretaje....ce naiba,mai fetelor?....ati inebunit cu toate?....poi cifra asta aproape ajunge din urma populatia tarii...stiti cum se numeste asta?...genocid,masacru,macel...cum vreti voi sa-i mai spuneti....numarul asta depaseste cu mult numarul victimelor primului razboi mondial....ce popor e asta kr a declarat razboi propriilor copii?...si stiti kr e culmea?....k numai in romania se intampla asa....nicio alta tara nu mai cunoaste o asemenea situatie...nici makr suedia unde avortul e permis pana la 5 luni....
nu fac asta datorita frustrarilor mele...nu am facut niciodata un avort si nici nu voi face....postez aceste mesaje de mila....mi-e mila de bietii bebelusi ucisi in chinuri cumplite...si mi-e mila si de voi....stiti cu ce va puteti alege dupa un chiuretaj?....chisturi,infertilitate...etc....
v-ati pus vreodata problema k s-ar putea k dupa un chiuretaj sa nu mai puteti avea copii?...nu va doriti sa aveti...
nu va mai cert....va implor....in numele umanitatii si al iubirii de mama...OPRITI TOT MASACRUL ASTA!!!...nu mai postati pe internet adrese de clinici unde sa intrerupem sarcini...asta e un site de sanatate....in urma unei intreruperi de sarcina rezulta o persoana moarta si una bolnava...
ganditi-va de o mie de ori inainte....este vorba de copiii vostri!!!!
glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 13:40
imi pare tare rau pt tine ioana,dar cred k traiesti pe alta lume...cum adica?o fata violata sa pastreze un copil care ii va aminti mereu de lucrul oribil care s-a intamplat?plus ca probabil nu-l va iubi niciodata...pt ca nu este doar un copil nedorit ci si un copil cu un om pe kre nu-l cunoaste sau pe care il dispretuieste total.crede-ma ca stiu ce spun.
iar in legatura cu avortul..nu spun ca este bine (eu am fost nevoita sa renunt la o sarcina pt ca pur si simplu erau probleme si oricum in maxim o luna se ajungea la avort spontan),dar stiu si cum este cand un copil nedorit se naste.mama mea a fost unul dintre acesti copii si desi a fost iubita de familie a avut si FOARTE mult de suferit din cauza lipsei tatalui
alexa_aim
Postat pe 21 Ianuarie 2009 15:18
Ai perfecta dreptate rox57... acelasi lucru mi s-a intamplat si mie... cat despre ioana 19 : coboara cu picioarele pe Pamant!!! Cum poti vreodata sa-ti imaginezi ca o fata violata ar putea sa pastreze acel copil, sa zicem si in urma unui incest???Tu chiar nu te gandesti??? E oribil ceea ce spui, pune-te putin in locul unei astfel de persoane... cu toate ca nu ai cum sa intelegi
Oricum...sincer... m-am saturat sa-ti citesc comentariile astea bolnave,stiu nu ma obliga nimeni, dar de astazi nici nu o voi mai face
Succes pe toate planurile!

Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:22
bine...credeti ce vreti...sfatuiti-le sa avorteze in continuare...dar sa nu va mire faptul ca numarul violatorilor va creste pe zi ce trece...vor aparea din ce in ce mai multi....
ce nu stiti voi referitor la un copil nedorit este faptul k este nedorit in prima etapa....apoi mama se impaca cu ideea si-l accepta...si odata cu acceptarea vine si iubirea....
cu ideea k a facut avort insa o femeie nu se va impaca niciodata...iar dak nu va mai putea avea copii dupa acel avort va suferi toata viata...va vedea mame cu copii in brate sau femei insarcinate si va stii k al ei este mort,iar ea nu mai poate avea altul...va ajunge acasa singura si va plange amarnic....si isi va aminti de cele kr au sfatuit-o sa avorteze...sa nu stati pe langa ea in acele momente k s-ar putea sa va rupa in bucati de furie....
nu are dreptul sa fie fericita chiar dak a fost violata?...chiar trebuie sa sufere toata viata?...
16 milioane de chiuretaje la cerere...in romania....detinem recordul mondial...si cica eu postez comentarii *bolnave*,iar voi comentarii *sanatoase*....

glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:47
spui ioana ca sa/l tarasca pe nenorocit prin tribunale?dar tocmai mai devreme ti/am fost spusa ca ea nu are bani.Vorbesti deja aiurea si habar nu ai cum e viata.Stii cat costa un test de paternitate ca sa se faca?da, deja stiu rspunsul tau, el plateste.dar la inceput pana se demonstra a cui e copilul, trebuia sa plateasca ea.A si daca ar fi pastrat copilul stii ca o femeie trebuie sa mearga la controale, stii ca si alea costa banii?tu crezi ca in strainatate e ca si in romania? e mai greu.aici daca nu ai bani, nu ai asigurare medicala, nu te baga nimeni in seama, nici macar de la spital.Imi pare rau sa iti spun, dar cand am auzit ca tu sustii ca una care a fost violata sa pastreze copilul, mi/am dat seama ca nu esti inca matura, ca probabil, inca visezi la cai verzi pe pereti, si multe altele.Dupa cum ti.am mai spus, sunt impotriva avorturilor, dar ti/o mai repet odata. in viata de multe ori nu iei decizia pe care ai vrea sa o iei.Dar poate tu pana acum nu ai avut greutati in viata.Iti doresc toate cele bune, atat tie cat si tuturor celor de aici/
mirelamuresan
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:49
sa inteleg k ati facut avorturi....
prin comentariile mele nu trebuie sa vedeti o incercare a mea de *pedeapsa virtuala*....nu asta incerc sa fac ci sa va determin sa va schimbati mentalitatea....
sa renuntati la atitudinea asta pro-avort...sa nu mai faceti si altele!!!...si nu mai sfatuiti fetele sa avorteze....
era imposibil sa nu iau atitudine cand vad un topic unde se recomanda clinici unde se pot ucide bebelusi....
nu e posibil asa ceva...de ce se intampla doar in romania?
glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:52
a si inca ceva. Aici marea majoritate a romanilor lucram la negru.Si chiar daca copilul e a lui, el nu ar fi putut fi obligat de nimeni sa plateasca pensie alimentara pentru ca nu figureaza cu nici un venit
mirelamuresan
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:52
De la: frumuselul_germania, la data 2009-01-21 16:52:59a si inca ceva. Aici marea majoritate a romanilor lucram la negru.Si chiar daca copilul e a lui, el nu ar fi putut fi obligat de nimeni sa plateasca pensie alimentara pentru ca nu figureaza cu nici un venit


bine...ok..tu crezi k niciodata nu s-ar fii angajat?...facem pariu ca pana anul viitor isi face carte de munca?
in fine....ii doresc in continuare avorturi cat mai placute....si tuturor celor kr nu ati inteles nimik din mesajele mele la fel...vad k pur si simplu vreti sa faceti avort....
discutia despre prietena ta nu are sens sa continue....faceti cate avorturi vreti....!!!
stiu k nu o sa pot eu schimba nimik...se vor mai face sute de milioane de avorturi in tara asta....am incercat doar sa va atrag atentia...
in polonia au existat manifestari ample impotriva avortului...si ca urmare a fost interzis!!!
in italia este vazut k o mare crima....este pemis doar in cazuri exceptionale kr pun in pericol viata mamei si a copilului...
dar traim in romania....
glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:01
pentru cine intereseaza aspectul asta...
biserica nu le da voie femeilor kr au avortat sa se impartaseasca timp de 25 de ani...insa dak in aceasta perioada femeia ramane iar insarcinata se poate impartasi pe toata perioada sarcinii...
de asemenea...biserica impune nasterea unui alt copil in locul celui avortat,sau dak femeia nu mai poate avea copii sa infieze unul....pe deasupra trebuie sa se roage mereu pentru ca bebelusul kr a murit nebotezat sa-si gaseasca lumina...faptele bune vor fii rasplatite pe deplin!!!

inca ceva...timp de 6 saptamani dupa avort nu are voie sa intre in biserica,iar apoi i se face o molifta!!!
glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:06
http://totuldespresarcina2008.wordpress.com/adevarul-crud/

vedeti intai asta....si apoi puteti spune k sunt eu nebuna k va zic sa nu avortati....
dar intai vedeti filmuletele......
glumeataa
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:40
draga mea, crezi ce vrei tu.Insa in primul rand eu as sfatui fetele , femeile sa se protejeze, sa se documenteze, pentru ca har Domnului sunt atatea metode de a te proteja impotriva unei sarcini nedorite.La asta te/ai gandit?
mirelamuresan
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:19
De la: frumuselul_germania, la data 2009-01-22 16:19:59draga mea, crezi ce vrei tu.Insa in primul rand eu as sfatui fetele , femeile sa se protejeze, sa se documenteze, pentru ca har Domnului sunt atatea metode de a te proteja impotriva unei sarcini nedorite.La asta te/ai gandit?


bineinteles...insa toti copiii apar atunci cand metodele de contraceptie dau gres...trebuie sa fim reponsabile...sa ne dam seama k singurul kr nu e vinovat cu nimik este copilul...si el plateste cel mai crunt...ai vazut filmuletele?...atunci poti sa intelegi de ce am o astfel de reactie cand aud de avorturi.....
cu ce a gresit un copil sa merite sa fie ucis in halul ala?
dak nu aveti bani...apelati la fundatii...va ajuta...au conditii foarte bune....de ce trebuie neaparat sa omorati bebelusul?...nu v-a facut nimik rau...el e o biata fiinta nevinovata....lasati-l la o fundatie(v-am dat si eu niste adrese) pentru o perioada...va fii bine ingrijit...va veti duce la el zilnic....o sa-l puteti lua inapoi cand vreti...
sa nu uitati niciodata faptul k puteti decide cu privire la viata copilului doar inainte k acesta sa apara....dak a aparut nimik nu va mai da dreptul sa-i luati viata....
trebuie sa-i fiti mama,nu calau!!!
glumeataa
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:24
http://www.youtube.com/watch?v=Rp2d3ny3mpQ&feature=related

e un filmulet cu niste bebelusi frumosi...vedeti-l....
copiii sunt minunati...!!!
glumeataa
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:28
De la: rox57, la data 2009-01-21 15:18:09imi pare tare rau pt tine ioana,dar cred k traiesti pe alta lume...cum adica?o fata violata sa pastreze un copil care ii va aminti mereu de lucrul oribil care s-a intamplat?plus ca probabil nu-l va iubi niciodata...pt ca nu este doar un copil nedorit ci si un copil cu un om pe kre nu-l cunoaste sau pe care il dispretuieste total.crede-ma ca stiu ce spun.
iar in legatura cu avortul..nu spun ca este bine (eu am fost nevoita sa renunt la o sarcina pt ca pur si simplu erau probleme si oricum in maxim o luna se ajungea la avort spontan),dar stiu si cum este cand un copil nedorit se naste.mama mea a fost unul dintre acesti copii si desi a fost iubita de familie a avut si FOARTE mult de suferit din cauza lipsei tatalui



... sint curios ... daca mama ta ar fi avut de ales, tu (o fata atit de ''realista'' si cu ''picioarele pe pamint'') ai mai fi vazut lumina zilei ? ... asa ca sa lasam IPOCRIZIA ... ceea ce e bine pentru tine, e bine si pentru copilul vostru ...
... fetitzo ... treziti-va ... va nenorociti singure si o gramada de copii ...
... daca voi nu sinteti in stare sa va selectati barbatul care sa va asigure stabilitate ce vina are copilul ? ... de ce ii refuzati dreptul la viata ? ... de ce sinteti atiti de simpliste in gindire - copil nedorit !!! ... chiar atit ati derapat in morala si valori ...
... intotdeauna aud aceiasi chestie ... nu sint pregatita (oare cum a aparut copilul ?), nu am bani (vei avea oare vreodata ?), sint studenta (nu e un motiv), ma cearta parintii (e si normal dar trebuie asumata responsabilitatea de a discuta cu ei), mai am copii (SI ? stiti oare care merita si care nu sa traiasca si pe ce considerente ?), nu vreau sa sufere (oare nu sufera toti intr-un fel sau altul), nu vreau sa ajunga la orfelinat (0.0001% din copii sint la orfelinat dar nu neaparat din cauza saraciei, miine un inconstient iti poate spulbera familia cu o masina, sau ..., sau ... si in afara de asta cine va spus ca copii din orfelinate nu isi doresc sa traiasca ? sau ca cei cu handicap ar dori sa fi fost exterminati ? ... ), sint prea tinara (curioasa explicatie dar suna a prostitutie ascunsa), ma paraseste (poate, dar nu intotdeauna, oricum a fost alegerea TA dar si a LUI)... si multe alte ''exemple'' ...
... lasati exemplele cu violul ca nu tine ... milioanele de copii avortati in romania nu au fost rezultati in urma unui viol, nici pentru ca erau malformati, nici pentru ca nu erau conditii, nici ... e lipsa de responsabilitate, inconstienta, primitivism si inapoaiere ... lipsa valorilor umane si a moralei ...
... un copil nu apare ca urmare a ''lipsei de experienta'' ... scuze ... si nici nu apare doar la fete tinere ... NU AMAGITI PE NIMENI ... cred ca apar asa cum ar trebui doar sa SENTIMENTELE MATERNE si suportul moral si material al sotilor va cam lipseste ... sinteti folosite si apoi fi se arunca ''responsabilitatea'' in circa ... merita sa va schiloditi singure ? ... in rest numai de bine ...



Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:24
ioana 19 ,daca Doamne Fereste ai fi violata sau fiica ta si consecintele ar fi sarcina pe langa restul traumelor ce ai face?te-ai pus vreodata in locul acelora care au patit aceasta trauma?Stiu ca nu are absolut nici o vina copilul dar totusi eu una nu cred ca as putea iubi un copil conceput asa ,sau poate ca da...dar el mai probabil l-as avorta. Eu una as mai avorta in cazul in care fatul prezinta malformatii pt ca nu vrea ca acel copil si mai tarziu adult sa se chinuie sau sa sufere,am vazut in Budimex fffff multi copii care se chinuie sa faca recuperarae fizica la varste destul de inaintate.Ti se rupe sufletul sa vezi asa ceva crede-ma.Eu a trebuit sa merg acolo timp de cateva luni,10 zile pe luna cu copilul meu si nu a avut nimic grav fata de copii de acolo( o paralizie la manuta stanga facuta la nastere pt ca au tras de ea).Esti sigura ca ai vrea sa vezi cum copilul tau se chinuie si plange ,sau sa il vezi sub perfuzii sau mai cine stie cum? eu una am trecut prin ceva asemanator cu toate ca nu avea nici o malformatie (MULTUMESC LUI DUMNEZEU DIN SUFLET)DAR SA MAI SI AVUT? Nu ,nu voi supune un copil la asa ceva,la astfel de chinuri...nu am facut nici un avort si cu voia lui Dumnezeu nu voi face dar atunci cand nu ai de ales decat sa il chinui mai bine ... asa ca lasa-te de sfaturi de genu asta,crezi ca cele care au facut au avut de ales? si nu mai judeca si critica tu faptele altora,vezi paiul din ochiul tau ...sper sa nu te fi suparat pe mine dar asta e parerea mea ...SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI....
izab33lla
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:50
De la: Izab33lla, la data 2009-01-26 10:50:49ioana 19 ,daca Doamne Fereste ai fi violata sau fiica ta si consecintele ar fi sarcina pe langa restul traumelor ce ai face?te-ai pus vreodata in locul acelora care au patit aceasta trauma?Stiu ca nu are absolut nici o vina copilul dar totusi eu una nu cred ca as putea iubi un copil conceput asa ,sau poate ca da...dar el mai probabil l-as avorta. Eu una as mai avorta in cazul in care fatul prezinta malformatii pt ca nu vrea ca acel copil si mai tarziu adult sa se chinuie sau sa sufere,am vazut in Budimex fffff multi copii care se chinuie sa faca recuperarae fizica la varste destul de inaintate.Ti se rupe sufletul sa vezi asa ceva crede-ma.Eu a trebuit sa merg acolo timp de cateva luni,10 zile pe luna cu copilul meu si nu a avut nimic grav fata de copii de acolo( o paralizie la manuta stanga facuta la nastere pt ca au tras de ea).Esti sigura ca ai vrea sa vezi cum copilul tau se chinuie si plange ,sau sa il vezi sub perfuzii sau mai cine stie cum? eu una am trecut prin ceva asemanator cu toate ca nu avea nici o malformatie (MULTUMESC LUI DUMNEZEU DIN SUFLET)DAR SA MAI SI AVUT? Nu ,nu voi supune un copil la asa ceva,la astfel de chinuri...nu am facut nici un avort si cu voia lui Dumnezeu nu voi face dar atunci cand nu ai de ales decat sa il chinui mai bine ... asa ca lasa-te de sfaturi de genu asta,crezi ca cele care au facut au avut de ales? si nu mai judeca si critica tu faptele altora,vezi paiul din ochiul tau ...sper sa nu te fi suparat pe mine dar asta e parerea mea ...SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI....



inteleg situatiile pe kr le-ai descris tu...eu insa incercam sa atrag atentia k 16 milioane de avorturi in romania inseamna enorm....
cazurile de viol si copil cu malformatii reprezinta mai putin de 1% din cazurile de avort....
restul?....ce scuza mai au?....16 milioane....
nu cred k ar trebui ucis copilul provenit dintr-un viol...mai bine sa fie dat unei familii spre adoptie....dak fata face avort mai adauga ink o trauma pe langa cea pe care o are....si exista un risc foarte mare dak avorteaza...acela de a nu mai putea avea copii....ar fii ingrozitor....dupa ce k ea a fost violata...tot ea sa plateasca o viata intreaga?
pentru cazul de copii handicapati...pe un alt topic dadeam exemplu tanarului acela rus care este fara maini si fara picioare dar se bucura foarte tare k traieste...am vazut la el o dorinta de a trai foarte mare...o pofta de viata pe care nu am intalnit-o la multi oameni normali plictisiti de lumea asta...vazandu-l pe el am inceput sa ma intreb dak nu cumva si handicapatii au dreptul sa traiasca(si eu gadeam la fel k voi....k as face avort dak as afla k copilul va fii handicapat)....si am ajuns la concluzia k ...da!...si ei au dreptul la viata la fel k si ceilalti...nu e vina lor k sunt handicapati.....
glumeataa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:27
http://www.youtube.com/watch?v=3O6OluBxGtM&feature=related

ca sa va dati seama dak am sau nu dreptate cand spun k si handicapatilor le place sa traiasca...si merita la fel de mult k noi...au si ei DREPTUL LA VIATA!
glumeataa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:31
am si eu o mare rugaminte...imi puteti spune cu ce mijloc de transport as putea ajunge la Marie Stops(vreo statie de ratb sau de metrou apropiata?)...nu sunt foarte familiara cu zona.
multumesc anticipat
criss_medeea
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:01
... uita-te pe internet ... gasesti orice ... nu uita sa iei un piscot cu tine, dupa anestezie o sa te simti ca dupa o sampanie de calitate ... asa se amortesc constiintele ...
iskanderya
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:19
De la: Izab33lla, la data 2009-01-26 10:50:49ioana 19 ,daca Doamne Fereste ai fi violata sau fiica ta si consecintele ar fi sarcina pe langa restul traumelor ce ai face?te-ai pus vreodata in locul acelora care au patit aceasta trauma?Stiu ca nu are absolut nici o vina copilul dar totusi eu una nu cred ca as putea iubi un copil conceput asa ,sau poate ca da...dar el mai probabil l-as avorta. Eu una as mai avorta in cazul in care fatul prezinta malformatii pt ca nu vrea ca acel copil si mai tarziu adult sa se chinuie sau sa sufere,am vazut in Budimex fffff multi copii care se chinuie sa faca recuperarae fizica la varste destul de inaintate.Ti se rupe sufletul sa vezi asa ceva crede-ma.Eu a trebuit sa merg acolo timp de cateva luni,10 zile pe luna cu copilul meu si nu a avut nimic grav fata de copii de acolo( o paralizie la manuta stanga facuta la nastere pt ca au tras de ea).Esti sigura ca ai vrea sa vezi cum copilul tau se chinuie si plange ,sau sa il vezi sub perfuzii sau mai cine stie cum? eu una am trecut prin ceva asemanator cu toate ca nu avea nici o malformatie (MULTUMESC LUI DUMNEZEU DIN SUFLET)DAR SA MAI SI AVUT? Nu ,nu voi supune un copil la asa ceva,la astfel de chinuri...nu am facut nici un avort si cu voia lui Dumnezeu nu voi face dar atunci cand nu ai de ales decat sa il chinui mai bine ... asa ca lasa-te de sfaturi de genu asta,crezi ca cele care au facut au avut de ales? si nu mai judeca si critica tu faptele altora,vezi paiul din ochiul tau ...sper sa nu te fi suparat pe mine dar asta e parerea mea ...SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI....



... sa fim realisti ... cit reprezinta violul ca si cauza un contabilitatea avorturilor ... o.0001% ... ... si totusi se da exemplul oricind ca fiind o mare sperietura ... care nu se va intimpla probabil niciodata la 99.9991% dintre femei ...
... si chiar si asa ... sa faci avort unui copil crezind ca anestezia si ''consiliera psihologica'' ii va sterge memoria nu e cu mult mai inuman decit sa nasca copilul si sa il dea sutelor si miilor de mame maternale care sint PLATITE de noi toti sa aiba grija de ei ? ... mai tirziu isi va dori copilul inapoi ... asta eliminind faptul ca acel copil nu trezeste niste sentimente uname parintilor sau bunicilor acelei fete (devenita cu sau fara voia ei femeie) si hotarasc sa faca ceva uman ... eu inca, si d-voastra la fel, nu am vazut inca un orfelin sau un handicapat sa isi doreasca sa moara ... din contra lupta pentru viata asa cum majoritatea dintre noi nu o fac ... trebuie putina educatie sa intelegem ca si ei sint OAMENI ... degeaba ii coplesim cu dezinteresul si falsul interes(as adauga si o scirba disimulata) pe care il manifestam ... si apoi nimeni nu stie ce se intimpla miine ... oricine poate ajunge un handicapt, sau copii nostri niste orfelini ... un accident, o intilnire cu un parlamentar in masina sau cu un baiat/fata de bani gata ... si totul se schimba ... trebuie vazuta mai respectuos si mai pozitiv viata ... altfel mortul va fi de vina intotdeauna ... ca a fost in locul, timpul nepotrivit ...
iskanderya
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:40
De la: frumuselul_germania, la data 2009-01-22 16:19:59draga mea, crezi ce vrei tu.Insa in primul rand eu as sfatui fetele , femeile sa se protejeze, sa se documenteze, pentru ca har Domnului sunt atatea metode de a te proteja impotriva unei sarcini nedorite.La asta te/ai gandit?




... dar te-ai gindit daca nu este mai bine sa deschida ochii inainte de a deschide picioarele ? ... nu crezi ca ''asumarea'' inconstienta, sau sub soc la indemnul ''prietenului'', a tuturor avorturilor, protejarea cu anticonceptionale nu va ''asigura'' si dreptul de a fi folosite fara sa cereti nimic, niciodata ...
... in loc sa va cereti dreptul de a il identifica si pune pe amarit sa plateasca pentru cresterea copilului, majoritatea femeilor se autoumilesc chiar din momentul inceperii unei relatii prin asumarea responsabilitatii unui avort si dezechilibrelor hormonale cauzate de anticonceptionale oricit de avansate ar fi ...
... zau, curioasa mentalitate, sclavagista as spune ... in loc sa verificati daca veti primi suport moral si financiar de la ''prietenul iubit'' va aruncati cu capul inainte, va creati singure o eticheta de ''usoara'', ca apoi cu lacrimi in ochi si capul in jos (sau din contra cu ura si hotarire) sa mergeti sa distrugeti un omulet, sa ii negati dreptul la viata ... cind el ar putea singurul lucru bun cistigat din acea relatie ... viata e ca o roata ... se intoarce intotdeauna ... e greu sa nu ai bani, dar sa judeci viata unui om doar pe acest considerent e inuman ... chiar daca multe fete/femei nu vad ce li se intimpla, dar acea ''sarcina nedorita'' (o alta curioasa denumire), e chiar un omulet asa cum am fost noi toti ... si ca noi toti ne iubim parintii pentru ca ne-au crescut ... nu cred ca vrea cineva sa se omoare pentru ca nu a avut in tinerete banane si ciocolata ...
... sa fim seriosi si realisti ... ginditi mai pozitivi fata de mamele tinere fata de copii lor ... nu ii judecati fara rost ...
iskanderya
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:00
eu cred ca nu a fost nimic deplasat in intrebarea mea...so ai putea sa renunti la glumele de prost gust si sa nu mai anticipezi scopurile pt care m'as duce la marie stopes.daca as fi gasit pe internet nu as mai fi apelat la acest forum.
criss_medeea
Postat pe 27 Ianuarie 2009 09:27
De la: criss_medeea, la data 2009-01-27 09:27:50eu cred ca nu a fost nimic deplasat in intrebarea mea...so ai putea sa renunti la glumele de prost gust si sa nu mai anticipezi scopurile pt care m'as duce la marie stopes.daca as fi gasit pe internet nu as mai fi apelat la acest forum.




... whatever ... nu uita piscotul ... si sa ii pui un nume ... intreaba si ce culoare aveau ochii ... pacat ca scopul e intotdeauna PREVIZIBIL ... si intotdeauna deloc moral, crestinesc sau uman ...
iskanderya
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Diane-35 8 De la: healthy013453 3 Martie 2010 12:13
Ce este vaginita ? Care sunt efectele ei ? Cum se poate trata si ce se intampla daca nu se trateaza ? 5 De la: papusika_kudika 15 Iulie 2012 19:49
sarcina 3 De la: olteancristinamaria 1 Martie 2010 15:18
Ma doare cand fac sex 8 De la: Iulia_Necula_1 16 Ianuarie 2015 08:48
Absorbante LADY ANION 1 De la: deliapetrescu@yahoo.com 10 Februarie 2010 14:27