Setari Cookie-uri

cancer ovarian

Buna ziuia!
S-a mai postat ceva mai sus un articol despre sucul Noni. Nu are rost sa repet cele scrise. Intr-adevar , este un produs absolut natural si foarte des are o eficienta ridicata in problemele de diferite tipuri de cancer, si nu numai. Avem , din pacate, experienta in acest sens.Este o bogata sursa de antioxidati, regleaza sistemul imunitar, nu are contraindicatii. Daca doriti detalii despre sucul Noni, dozaj, indicatii, etc., va pot oferii detalii in e-mail: fazakas.zoltan@yahoo.com sau tel: 0722547865, 0735787117, iar produsul va recomand , desigul, la pret de depozit. Va doresc toate cele bune!
colnago
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:39
buna ella .am citit mesajul si spui ca stii pe cineva care trateaza si vindeca neoplasmul ....spuneai de o fata care avea n. la colu uterin m ar interesa si pe mine daca ai putea sa mi cine e aceasta persoana .mersi mult
healthy013519
Postat pe 4 Martie 2010 15:31
Buna! Va rog ajutati-ma! mama afost operata de cancer ovarian stadiul IIC, a facut 6 sedinte de chimio si la nici 3 luni boala a recidivat- multiple metastaze peritoneale; va rog sa-mi transmiteti orice info care ar putea-o ajuta pe mama, orice tratament naturist care sa dea rezultate; adresa mea e:roxana_petroescu@yahoo.it; 0788630925; va rog, mama e intr-o sit disperata, astept de la dvs un semn!
healthy014300
Postat pe 23 Martie 2010 13:45
Buna imi pare rau pt chinul tau, si eu am facut chimio pana in 10 ian 2010.Stiu prin ce treci, la mine primele 4 sedinte au fost mai usoare decat ultimile 2, cel mai rau a fost ca s-a cumulat raul tratamentului cu bufeurile de la menopauza indusa de operatie.Acum am alte probleme. Am facut diabet(probabil de la suparare si de la injectia cu dexa care o faci in ajun.Si am facut pinteni in calcaie si acum merg ca cutu schiopu. ASA CA|ai grija sa urmezi cu strictete ce iti spun medicii oncologi.NU asculta in stanga si dreapta.Nu lua nici un fel de vitamine si alte chestii sa te ajute.Produsele care refac sistemul imunitar refac si cancerul in acelasi timp. Mananca sanatos legume ,fructe peste si mai putin carne (de 2 ori pe saptamana poti manca pasare(piept). NU bea suc din comert, renunta la tigara, cafea(poti lua INKA) carne rosie, otet, si orice contine zahar. Foloseste miere. Cumpara de la plafar ceaiuri speciale pt tumori.Bea 2 litri apa sau ceai neindulcit.Vorbeste cu asistentele din salon, ele stiu totul doar ca nu au voie sa spuna mai mult decat medicul.Te vei face bine daca nu faci prostii!Astept sa aud vesti de la tine in fiecare luna. Iti tin pumnii. Mergi si vorbeste si cu preotul tau.Te va sustine ca nimeni altcineva,mergi la spovedit si impartasit in fiecare luna. E foarte important.Eu pun pomelnice mereu la 40 zile.Tomagrafia mi-a iesit f buna!!!
oficup
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:48
Buna Gina. TI-am mai scris un mesaj dar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Asa ca o sa-l rescriu. Eu am avut aceeasi operatie ca tine si am terminat chimioterapia pe10 ian 2010. Ultimile sedinte sunt cele mai grele. Asculta-ma te rog ce -ti spun: nu lua vitamine si alte prod care sa te ajute. Ele iti vor reface simultan si organismul si cancerul. Asculta orbeste ce-ti spun medicii oncologi.Ei stiu cite mii de bolnavi au tratat si cati au trait si de ce. Si stiu si ce s-a intamplat peste ani cu ei(ma refer la recidive).DECI mananca sanatos, multe salate, fructe peste, de 2 ori pe saptamana carne piept pasare. Nu bea suc din comert, cafea(poti inlocui cu INKA) otet,usturoi, condimente ,alcool si nu tigari.Daca vei fi hotarata sa te faci bine pt toata viata ta nu vei lua nici macar o aspirina fara aprobarea doctorilor.Eu acum sunt bine, tomografia e f.f buna.Am suportat greu si credema aveam cumparate in casa vitamine si sucuri de aloe de 5 milioane.Le-am cumparat exact inainte de a mi se spune ca nu am voie sa le iau si am inteles. Nici acum nu ma incumet, mai astept citeva luni si apoi le voi lua. Du-te la spovedit si impartasit in fiecare luna, vorbeste cu preotul tau el te va sustine ca nimeni altul. ASTEPT VESTI DE LA TINE IN FIECARE LUNA. Poti sa-mi scrii pe ofi_cupofcoffe@yahoo.com
oficup
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:10
De la: oficup, la data 2010-04-16 23:10:17Buna Gina. TI-am mai scris un mesaj dar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Asa ca o sa-l rescriu. Eu am avut aceeasi operatie ca tine si am terminat chimioterapia pe10 ian 2010. Ultimile sedinte sunt cele mai grele. Asculta-ma te rog ce -ti spun: nu lua vitamine si alte prod care sa te ajute. Ele iti vor reface simultan si organismul si cancerul. Asculta orbeste ce-ti spun medicii oncologi.Ei stiu cite mii de bolnavi au tratat si cati au trait si de ce. Si stiu si ce s-a intamplat peste ani cu ei(ma refer la recidive).DECI mananca sanatos, multe salate, fructe peste, de 2 ori pe saptamana carne piept pasare. Nu bea suc din comert, cafea(poti inlocui cu INKA) otet,usturoi, condimente ,alcool si nu tigari.Daca vei fi hotarata sa te faci bine pt toata viata ta nu vei lua nici macar o aspirina fara aprobarea doctorilor.Eu acum sunt bine, tomografia e f.f buna.Am suportat greu si credema aveam cumparate in casa vitamine si sucuri de aloe de 5 milioane.Le-am cumparat exact inainte de a mi se spune ca nu am voie sa le iau si am inteles. Nici acum nu ma incumet, mai astept citeva luni si apoi le voi lua. Du-te la spovedit si impartasit in fiecare luna, vorbeste cu preotul tau el te va sustine ca nimeni altul. ASTEPT VESTI DE LA TINE IN FIECARE LUNA. Poti sa-mi scrii pe ofi_cupofcoffe@yahoo.com
aberatii si sfaturi de rahat,ai ceva argumente in ceea ce sustii?
ene_m_gabriel
Postat pe 17 Aprilie 2010 08:38
Bunã seara . Mama mea a fost diagnosticatã în 2004 cu cancer ovarian. A fãcut operaþie ºi chimioterapie în acea perioadã. Întrucât analizele au ieºit bune ( CA 125 în limitele normale ) a luat pauzã. Pe perioada pauzei îºi fãcea analizele la 3 luni verificând mai mult CA 125. Pe scurt în 2009 CA 125 a crescut la 590 ºi a început din nou chimioterapia. Dupã 2 ºedinþe cu CAELYX, CA 125 a ajuns la 580, iar o problemã foarte mare au fost reacþiile adverse dupã cea de-a treia ºedinþã de chimio cu CAELIX ( piele puternic înroºitã, mâini ºi picioare foarte umflate ºi roºii, afte bucale, fapt ce i-a afectat deplasarea ºi alimentaþia).
Cunoaºteþi persoane care sã fi avut astfel de reacþii dure ? CAELYX-UL este un tratament eficient ? este recomandat sa încerce un tratament naturist gen ALOE VERA ?
Multã sãnãtate.
jan
Postat pe 10 Mai 2010 23:15
Pentru mama Dv. este recomandat un tratament naturist cu bautura bioactiva Tahitian Noni! Ma retefer la originalul suc pe baza de Noni (Morinda citrifolia), nu la produsele contrafacute cu aceeasi denumire. Pentru detalii contactati-ma l adresa fazakas@tahitiannoni.com, sau 0735787117, 0722547856
colnago
Postat pe 11 Mai 2010 17:43
Ma bucur nespus de mult,sa va ajute D-zeu sa fiti impreuna ani multi si fericiti si sa va cresteti fetita cu credinta ca asta face minuni si cu iubire.
Sunt din Cluj am ceva probleme inca nu stiu de ce ordin se investigeaza ,oricum ma bucur ca da ti si la altii din experienta.
Inca odata multa sanatate si iubire cu credinta si pace sufleteasca.

kudika105115
Postat pe 19 Mai 2010 20:52
De la: jan, la data 2010-05-10 23:15:44 Bunã seara . Mama mea a fost diagnosticatã în 2004 cu cancer ovarian. A fãcut operaþie ºi chimioterapie în acea perioadã. Întrucât analizele au ieºit bune ( CA 125 în limitele normale ) a luat pauzã. Pe perioada pauzei îºi fãcea analizele la 3 luni verificând mai mult CA 125. Pe scurt în 2009 CA 125 a crescut la 590 ºi a început din nou chimioterapia. Dupã 2 ºedinþe cu CAELYX, CA 125 a ajuns la 580, iar o problemã foarte mare au fost reacþiile adverse dupã cea de-a treia ºedinþã de chimio cu CAELIX ( piele puternic înroºitã, mâini ºi picioare foarte umflate ºi roºii, afte bucale, fapt ce i-a afectat deplasarea ºi alimentaþia).
Cunoaºteþi persoane care sã fi avut astfel de reacþii dure ? CAELYX-UL este un tratament eficient ? este recomandat sa încerce un tratament naturist gen ALOE VERA ?
Multã sãnãtate.
Ok,doresc tuturor bolnavilor multa sanatate si forta psihica pentru a depasi momentele grele.Aloe vera nu este un tratament,ea ajuta latura sanatoasa a organismului pentru a lupta cu bolile si agresorii externi si interni.100% merita consumul de aloe vera in anumite boli,pentru ca unul dintre multitudinea de efecte benefice este acela de a elimina efectele adverse ale medicatiei.Chiar daca aloe vera contine 3 agenti ANTITUMORALI,ea este benefica in preventie dar si in stoparea evolutiei boli.Consider ca este mai mult decat benefica consumarea bauturilor pe baza de aloe vera(dar atentie de unde si de la cine consumati)+antioxidanti+spalaturi intravaginale cu sapun lichid pe baza de aloe.Daca sunteti dispus sa discutam pe aceasta tema va asigur ca si eu sunt dispus sa ofer tot necesarul de informatii cu tot cu argumente practice dar si teoretice.SANATATE.
ene_m_gabriel
Postat pe 19 Mai 2010 21:15
De la: ellla222, la data 2009-01-15 10:46:11Buna ziua,
imi pare tare rau de sora ta.Stiu ca nu ai nici un fel de durere la cancerul ovarian pana in stadiu foarte avansat.Te pot ajuta si eu cu un tratament naturist , cu conditia sa nu fi fost operata.Tratamentul dureaza 2 zile si 2 nopti si din prima zi se vede daca functioneaza la ea sau nu.Merita sa incerci pentru ca o prietena de-a mea a avut cancer de col dar nu era f avansat si a scapat si mai stiu cateva persoane cu cancer esofagian si acum se simt f bine.Merita sa incerce.Nu vreau sa fac public numarul de telefon , de aceea lasa o adresa de e-mail.Multa sanatate!
cristina69
Postat pe 21 Septembrie 2010 16:04
vreu sa aflu urgent in ce consta acest tratament de 2 zile
cristina69
Postat pe 21 Septembrie 2010 16:05
De la: catalin_margarit, la data 2009-02-19 16:48:28Ziua buna tuturor,
incerc pe aceasta cale sa ridic moralul persoanelor care sufera de aceasta boala.
Sotia mea a fost diagnosticata de cancer ovarian in August 2008. Gradul IIIC. Si-a dat seama ca ceva nu este in regula, pentru ca intr-o saptamana a inceput sa i se umfle abdomenul din ce in ce mai tare (ascita). A fost la ecograf. Apoi de urgenta RMN. Diagnosticul cel de mai sus.
Am inceput discutiile in familie, telefoane, doctori, etc.
Parerile au fost impartite: pentru inceput chimioterapie si apoi operatie, sau invers. Aveam de ales intre spitalele din Timisoara, Cluj, Szeged si Vienna.
Am ales Cluj (Clinica de Oncologie "Chiricuta", si la 3 zile dupa RMN sotia se prezenta la consultatie la doctorul chirurg-ginecolog care ne-a fost recomandat.
Concluzia: operatie de urgenta. Bineinteles, sotia era foarte speriata de operatie. Am discutat si cu 2 medici oncologi din Cluj. Amandoi, cel putin, au fost sinceri si ne-au recomandat deasemenea operatia in primul rand, datorita gradului avansat.
Trebuia sa ne decidem de urgenta.
Am trimis rezultatul RMN-ului (impreuna cu concluzia analizelor tradusa in limba germana) si la o clinica specializata din Vienna.
Dupa 3 zile de asteptare, cautari pe internet, discutii, etc., sotia s-a decis sa faca operatia. In privinta medicului chirurg, parerile erau deasemenea impartite. Primeam alte recomandari. Doctorul chirurg care a examinat-o are doar 32 de ani. Ne puneam intrebarea ce experienta are in domeniu la aceasta varsta. Am inceput cautarile pe internet ca sa aflam mai multe date despre acest medic. Am fost uimiti de ceea ce am gasit. Pozitiv bineinteles.
Am anuntat medicul chirurg, care a programat-o a doua zi pentru operatie.
In seara dinaintea operatiei am avut parte de cea mai cumplita experienta. Discutiile au fost doar intre noi doi. Pentru ca se punea si problema ca operatia sa nu reuseasca. Mi-au fost spuse toate cele rele pe care sotia le-a tinut in ea referitor la mine.Am discutat despre fetita noastra (are 8 ani), de ceea ce sa urmaresc in viata pentru cresterea ei, etc. etc. etc. A fost.....cumplit. In sfarsit...
A doua zi, operatia.
A durat 3 ore si 15 min.
Cand a iesit doctorul si l-am vazut ca se indreapta spre mine zambind si spunandu-mi ca operatia a fost cu succes, am lesinat de fericire. Nu exagerez.
Histerectomie totala, 3.5 litri de ascita, 22 ganglioni extirpati (2 in metastaza), colon curatat, apendic extirpat, sacul curatat (nu mai retin denumirea medicala), etc.
In paranteza, vreau sa spun cateva cuvinte despre doctorul chirurg. Nu pot sa ii dau numele, pentru ca am fost rugat sa nu o fac. Pe scurt: sotia mea s-a indragostit pur si simplu de el. Un barbat pe cinste, calm, profesional (care iti si raspunde la telefon), care iti vorbeste pe intelesul tau, respectuos, dar care prin cuvintele care ti le spune nu te amageste. Un doctor din familie de doctori. Un OM.
Deasemena si personalul medical din clinica. Foarte respectuosi, foarte amabili. Exagerat de amabili.
Nu va spun de cheltuieli. Au fost. Dar au fost in masura in care noi am decis si am insistat ca sa se primeasca.
Sotia a stat 7 zile spitalizata. Conteaza foarte mult mediul. Tot timpul era veselie in salon. Conteaza enorm de mult. Se spune ca rasul vindeca. Cancerul cu siguranta nu il vindeca, dar te binedispune si te face sa uiti. De la clinica, printr-un coridor, se ajunge la o bisericuta. Rugaciunile catre Isus, Fecioara Maria si Sf.Nectarie sunt ca un pansament pe rana. Parintele a stat de vorba foarte mult cu sotia, a spovedit-o inainte de operatie.
Au urmat cele 6 cicluri de chimioterapie. Mentionez varsta sotiei de 42 de ani. Primele 4 cicluri le-a suportat nesperat de bine. La ultimele 2 s-a resimtit, dar fara repercursiuni majore. Chiar s-a ingrasat 1,5 kg.
Pentru ca eu sunt la servici in timpul zilei, iar fetita la scoala (cu program afterschool), sotia ramane singura acasa. Pentru a-i alunga gandurile am cumparat un iepuras. Ii umple ziua. Se bucura foarte mult. Vorbeste cu el ca si cu un copil. Are o ocupatie in timpul zilei.
In timpul tratamentul chimioterapeutic, sotia a tinut o cura zilnica de sucuri de legume (1 sfecla rosie-300gr, 2 morcovi medii, 1/2 telina), dimineata, iar dupa-amiaza sucuri de fructe (2portocale, 1/2grapefruit). Ca si regim alimentar foarte echilibrat.
Alaltaieri, 17 Feb, sotia a facut RMN-ul solicitat de medicul oncolog. Ca si comparatie cu cel de dinaintea operatiei.
Aseara am fost sa ridicam rezultatul. Secretara se ferea sa ne dea informatii. In final ne-a spus sa luam legatura cu doctorita radiolog pentru a ne comunica ceva important. Am stat ca pe ghimpi azi-noapte, pentru ca habar nu aveam ce ne poate comunica.
Azi dimineata sotia a vorbit telefonic cu doctorita. De fapt, dorea sa afle cine a operat-o, unde si-a facut tratamentul chimio, pentru ca i s-a parut incredibil cat de curat este locul. Pur si simplu nu mai exista nici o urma. NIMIC.
Urmeaza sa plecam la Cluj pentru discutii cu medicul chirurg si cel oncolog.
Apoi, vom pleca in Budapesta pentru testul PET. Asta pentru linistea sotiei mele.
De 7 luni viata noastra s-a schimbat. De astazi se schimba in bine.
Am plans de bucurie si i-am multumit lui Isus si Sf.Nectarie de minunea care au facut-o cu sotia mea.
Numarul meu este 0745.575.575 pentru cei care doresc sa le dau informatii despre doctorii din Cluj.
Se intampla si minuni....
Catalin
Mariana07
Postat pe 21 Octombrie 2010 12:53
Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.
Mariana07
Postat pe 21 Octombrie 2010 13:14
Revin cu precizarea ca mesajul de mai sus este pt d-nul Catalin. Nu stiu daca ajunge la dansul.
Eu am apasat pe butonul de raspuns de la mesajul dansului.
Mariana07
Postat pe 21 Octombrie 2010 13:30
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Octombrie 2010 14:44
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 14:44:34
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.

IN CANCER SUNT CONTRAINDICATE PRODUSELE DE LA ''FOREVER''
gabriela67
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:22
MLM-istii astia care pandesc pe la colturi... ...sa-si plaseze porcariile...
kudika226898
Postat pe 21 Octombrie 2010 17:10
De la: gabriela67, la data 2010-10-21 16:22:50
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 14:44:34
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.

IN CANCER SUNT CONTRAINDICATE PRODUSELE DE LA ''FOREVER''


DA?Poate aduceti si argumente,sa nu ramanem cu impresia descrisa de mine mai sus.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:32
De la: kudika226898, la data 2010-10-21 17:10:14MLM-istii astia care pandesc pe la colturi... ...sa-si plaseze porcariile...


Eu nu sunt mlm-ist asa cum definesti tu,sunt om de afaceri si om de bine,macar poti sa ne dai definitia mlm-ului?Cat despre afirmatia cu porcariile,astept si argumente.
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:34
Argumentele sunt asteptate de catre toti MLM-eii... ca apoi, indiferent de cele afirmate, sa-ti poata pune placa aceea cu "nu esti bine informat..."...cat despre oameni de bine in MLM, nu prea cred...
kudika226898
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:40
De la: kudika226898, la data 2010-10-21 18:40:42Argumentele sunt asteptate de catre toti MLM-eii... ca apoi, indiferent de cele afirmate, sa-ti poata pune placa aceea cu "nu esti bine informat..."...cat despre oameni de bine in MLM, nu prea cred...


Afirmatia ai facut-o tu si cred ca de la tine trebuie sa vina argumentul.Eu intodeauna am respectat argumentele ,daca ceva nu-mi convine pun mana si ma documentez(in niciun caz de pe forumuri)ca sa ma edific asupra acelui argument dat de o anumita pesoana,nu raspund asa cum ai zis tu.E parerea ta vis a vis de calitatile oamenilor care au afceri mlm-iste,eu nu te contrazic dar totusi exista milioane de oameni de bine din afaceri mlm.Ai spus porcarii,vrem si dovada acestor afirmatii,sau ti-se pare ca produsele din supermaketuri sunt extraordinare,sau medicamentele sunt vindecatoare,daca da atunci de ce oamenii sunt mult mai bolnavi si in nr mai mare?
ene_m_gabriel
Postat pe 21 Octombrie 2010 18:52
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 18:52:31
De la: kudika226898, la data 2010-10-21 18:40:42Argumentele sunt asteptate de catre toti MLM-eii... ca apoi, indiferent de cele afirmate, sa-ti poata pune placa aceea cu "nu esti bine informat..."...cat despre oameni de bine in MLM, nu prea cred...


Afirmatia ai facut-o tu si cred ca de la tine trebuie sa vina argumentul.Eu intodeauna am respectat argumentele ,daca ceva nu-mi convine pun mana si ma documentez(in niciun caz de pe forumuri)ca sa ma edific asupra acelui argument dat de o anumita pesoana,nu raspund asa cum ai zis tu.E parerea ta vis a vis de calitatile oamenilor care au afceri mlm-iste,eu nu te contrazic dar totusi exista milioane de oameni de bine din afaceri mlm.Ai spus porcarii,vrem si dovada acestor afirmatii,sau ti-se pare ca produsele din supermaketuri sunt extraordinare,sau medicamentele sunt vindecatoare,daca da atunci de ce oamenii sunt mult mai bolnavi si in nr mai mare?


Datorita stilului de viata...
kudika226898
Postat pe 23 Octombrie 2010 14:19
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:30:24Revin cu precizarea ca mesajul de mai sus este pt d-nul Catalin. Nu stiu daca ajunge la dansul.
Eu am apasat pe butonul de raspuns de la mesajul dansului.


buna ziua,
va rog sa ma sunati la numarul 0745575575 si am sa va raspund la toate intrebarile
sotia mea se simte in continuare foarte bine. pur si simplu nu imi dau seama de unde are atata energie.
totusi, de la tratamentul chimio, memoria ii joaca feste. pur si simplu uita evenimentele petrecute.
catalin_margarit
Postat pe 23 Octombrie 2010 22:16
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 18:32:20
De la: gabriela67, la data 2010-10-21 16:22:50
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 14:44:34
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.

IN CANCER SUNT CONTRAINDICATE PRODUSELE DE LA ''FOREVER''


DA?Poate aduceti si argumente,sa nu ramanem cu impresia descrisa de mine mai sus.



Normal... ...cand stii ca e adevarat si nu ai ce spune, ceri argumente...
kudika226898
Postat pe 24 Octombrie 2010 12:13
De la: catalin_margarit, la data 2010-10-23 22:16:44
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:30:24Revin cu precizarea ca mesajul de mai sus este pt d-nul Catalin. Nu stiu daca ajunge la dansul.
Eu am apasat pe butonul de raspuns de la mesajul dansului.


buna ziua,
va rog sa ma sunati la numarul 0745575575 si am sa va raspund la toate intrebarile
sotia mea se simte in continuare foarte bine. pur si simplu nu imi dau seama de unde are atata energie.
totusi, de la tratamentul chimio, memoria ii joaca feste. pur si simplu uita evenimentele petrecute.


Sa dea Dumnezeu sa treaca pragul celor 5 ani...
kudika226898
Postat pe 24 Octombrie 2010 12:16
De la: catalin_margarit, la data 2010-10-23 22:16:44
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:30:24Revin cu precizarea ca mesajul de mai sus este pt d-nul Catalin. Nu stiu daca ajunge la dansul.
Eu am apasat pe butonul de raspuns de la mesajul dansului.


buna ziua,
va rog sa ma sunati la numarul 0745575575 si am sa va raspund la toate intrebarile
sotia mea se simte in continuare foarte bine. pur si simplu nu imi dau seama de unde are atata energie.
totusi, de la tratamentul chimio, memoria ii joaca feste. pur si simplu uita evenimentele petrecute.

Catalin draga ,nu vreau sa te speriu ,dar ar fi bine sa iei legatura cu medicul oncolog si poate ar fi bine sa faca un RMN la cap .Cum sti , chimioterapia poate afecta sistemul osos dar si creierul. Daca se descopera la timp orice problema va fi rezolvata . Sanatate multa. Sa ai o duminica frumoasa
gabriela67
Postat pe 24 Octombrie 2010 17:14
De la: kudika226898, la data 2010-10-24 12:13:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 18:32:20
De la: gabriela67, la data 2010-10-21 16:22:50
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 14:44:34
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.

IN CANCER SUNT CONTRAINDICATE PRODUSELE DE LA ''FOREVER''


DA?Poate aduceti si argumente,sa nu ramanem cu impresia descrisa de mine mai sus.



Normal... ...cand stii ca e adevarat si nu ai ce spune, ceri argumente...

Sa fie adevarat,ce?
ene_m_gabriel
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:32
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-25 20:32:27
De la: kudika226898, la data 2010-10-24 12:13:09
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 18:32:20
De la: gabriela67, la data 2010-10-21 16:22:50
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-10-21 14:44:34
De la: Mariana07, la data 2010-10-21 13:14:27Buna ziua,
am vazut mesajul dvs si chiar daca este mai vechi m-am gandit sa va contactez.
Cumnata mea are acelasi diagnostic cu al sotiei dvs, stadiul IIIC, 4 ganglioni atinsi.
I s-a dat sa faca chimioterapie Carboplatin+Taxol si am inteles ca Taxolul are niste efecte secundare foarte puternice. S-a operat la Cluj dupa ce acum un an a fost operata la Sibiu, dar operatia, dupa cum au spus medicii de la Cluj a fost "suboptimala".
Doream sa va intreb cum se simte sotia dvs si daca in timpul chimioterapiei a luat ceva suplimente care sa ajute sistemul imunitar sau pt efectele secundare ale chimioterapiei. Din cate am citit eu sunt mai multe produse adjuvante in chimioterapie si radioterapie.
Medicul oncolog de la Cluj i-a interzis cumnatei mele orice produs naturist in timpul tratamentului si in privinta alimentatiei i-a spus ca poate manca orice inclusiv carne; eu nu stiu ce sa cred despre asta. Ieri a facut prima sedinta chimio.
Daca ma puteti ajuta cu orice informatii v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc mult si va doresc sanatate.

Buna ziua va spun si eu,am citi mesajul dumneavoastra si am ramas stupefiat,recunosc ca nu sunteti singura persoana care aude despre aceste discriminari sau mai bine zis despre acest genocid care este promovat de un medic.Cum sa interzici dreptul la viata al unui om,cum sa recomanzi carne la un bolnav de cancer?Stim cu toti sau nu ca medicina clasica este o industrie colosala,acesti medici nu fac decat sa ajute la cresterea cifrei de afaceri neglijind sanatatea.Ministerul bolii sau cum ii spun ei generic al sanatatii scoate pe banda rulanta indivizi care nu au nimic in comun cu medicina.
Argumente:
Avand in vedere ca elementele chimice daunatoare organismului cum sunt cele aduse de chimioterapie nu imbunatatesc starea de sanatate cred ca singura sursa de nutrienti care ajuta latura sanatoasa a organismului ramane o alimentatie corecta(ma indoiesc ca alimentele mai sunt sanatoase) ramane o alternativa buna sau SUPLIMENTELE NUTRITIVE DE CALITATE.

IN CANCER SUNT CONTRAINDICATE PRODUSELE DE LA ''FOREVER''


DA?Poate aduceti si argumente,sa nu ramanem cu impresia descrisa de mine mai sus.



Normal... ...cand stii ca e adevarat si nu ai ce spune, ceri argumente...

Sa fie adevarat,ce?
Mariana07
Postat pe 27 Octombrie 2010 14:05
Povestile mele...
kudika226898
Postat pe 28 Octombrie 2010 08:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mastoza fibrochistica 8 De la: ameliemelo 1 Februarie 2010 17:17
unde as putea gasi ceai pasiflora? 5 De la: Crista01 9 Februarie 2010 09:36
lichidul seminal 2 De la: dera36 5 August 2009 16:57
urgent! pot trece de la un contraceptiv la altul? 12 De la: Adriancicm 2 Noiembrie 2010 08:17
astmul si sarcina 7 De la: tarot 3 Noiembrie 2009 05:33