Setari Cookie-uri

nu mai pot!

tin cura de cateva luni bune, am reusit sa ajung la 100 kg de la 120, dar nu mai pot, mi-e pofta de tot, mi-e foame, ma simt slabita, deprimata. helllllllllppppp
concursKudika
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:20
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:20:17tin cura de cateva luni bune, am reusit sa ajung la 100 kg de la 120, dar nu mai pot, mi-e pofta de tot, mi-e foame, ma simt slabita, deprimata. helllllllllppppp

BUNA..DACA VREI SA SLABESTI NU INSEAMNA SA FACI FOAMEA...MANANCA UN FRUCT ATUNCI CAND SIMTI NEVOIA DE FOAME,O LEGUMA SAU MESTECA RENUMITA GUMA CARE SPUNE CA TE SCAPA DE FOAME,..................DACA INCERCI SA SLABESTI DOAR STAND NEMANCATA TE VEI UMPLE DE CELULITA SI VERGETURI..PAREREA MEA ESTE SA FACI UN PIC DE MISCARE..UN APARAT DE GIMNASTICA DACA NU AI TIMP DE MERS LA SALA.....SI CEL MAI IMPORTANT...NU RENUNTA DINTRO DATA LA TOT CE INSEMNA MANCARE CARE INGRASA..ORGANISMULT TAU ESTE OBIJNUIT SA PRIMEASCA..POATE DIN CAUZA ASTA TE SIMTI ATAT DE SLABITA....SI INCEARCA SA IEI NISTE VITAMINE CARE SA INLOCUIASCA CEEA CE NU ASIMILEZI PRIN MANCARE..PAREREA MEA SA INTREBI UN DOCTOR DE ELE CA SA NU NIMERESTI UNELE CARE ITI PROVOACA MAI RAU POFTA DE MANCARE..
adelinda_25
Postat pe 7 Ianuarie 2009 10:57
Buna.. nu te descuraja , vei reusi pana la urma, dar ai grija de sanatatea ta mai intai de toate.Incearca sa-ti pacalesti organismul facand si altceva,ocupa-ti timpul cu diverse activitati astfel incat sa treaca si ziua mai usor, si sa-ti schimbi si modul de viata(plimbari lungi prin parc,mers pe jos 1 statie pana la servici..etc)Nu sunt experta nici eu ,iti dadeam o idee,oricum tine minte :Binili-nvinge!!!

Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:38
Intr'o dieta sanatoasa nu e interzis sa mananci,ci sunt interzise grasimile, poti praji in ulei de masline orice inafar' de cartofi,eu am tinut astfel cura si nu am facut foamea.Unge tigaia cu ulei de masline prajeste piept de pui,fierbe cartofi,taie cartofii bucatele cu putin patrunjel,nu cred ca iti va mai fi foame.bafta
GossipGirl_healthy
Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:21
sfatul meu este sa nu te descurajezi dar sa continui cu regim de fitnes ...
andreaa2005
Postat pe 14 Ianuarie 2009 10:58
cauta pe net retete pt cei care sunt la dieta.. dieta nu inseamna (a face foamea),mananca ceva care sa nu aiba multe calorii si fa miscare. imposibil sa nu functioneze..
GossipGirl_healthy
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:45
ai grija de tine.
nu te infometa.. ia-o pas cu pas..
aristodeea
Postat pe 23 Ianuarie 2009 09:51
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:20:17tin cura de cateva luni bune, am reusit sa ajung la 100 kg de la 120, dar nu mai pot, mi-e pofta de tot, mi-e foame, ma simt slabita, deprimata. helllllllllppppp


nu face foamea, hraneste-te cu salate, legume mai ales radacinoase, fructe in orice cantitate, bea apa, cel putin doi litri pe zi... nu dispera, ai incredere in tine.. dar nu pune gura pe dulciuri sau paine. fa multa miscare, daca nu ai timp sau bani de sala, cinci km pe jos zilnic, pas viu, fara oprire, te ajuta sa slabesti. e normal ca, dupa ce ai dat jos cateva kg sa nu mai slabesti o perioada pt ca organismul se obisnuieste sa conserve rezervele. daca ai manca mai multe fructe si legume, fara carne, nu te-ai simti fara vlaga. important e sa nu stai doar acasa sau cu gandul fixat pe frigider. exista si suplimente naturiste care sa te ajute in perioada asta, dar fara vointa ta si fara miscare nu vor avea efectul dorit. putem vorbi mai multe, cauta-ma pe camelia_focsani@yahoo.com.
camiflorea
Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:35
PT.Baubau
va pot spune cum reduc eu pofta de mincare,inainte de fiecare masa principala ,incep cu o salata si atunci mesele copioase(bogate in proteine) sint reduse.Mai multe detalii peStevensegal83@yahoo.com
panaiteotilia
Postat pe 25 Ianuarie 2009 16:56
proteinele nu ingrasa, din contra, sunt recomandate in curele de slabire, mentin tonusul muscular si te ajuta sa topesti grasimea. intr-o dieta echilibrata carbohidratii se consuma in timpul zilei (dimineata si pranz) si proteinele seara pentru ca organismul depune efort la digestie, se doarme mai bine. proteinele consumate in timpul zilei in special carnea la pranz dau somnolenta. daca se evita proteinele in alimentatie se pierde masa musculara si si desi greutatea scade, aceasta nu se datoreaza scaderii masei de grasime ci celei musculare. rezultatul este: reingrasare dupa terminarea dietei, ca sa nu mai vorbim de aspectul "budinca" al corpului care pierde tonus.
eleain
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:18
Buna! Eu pot sa-ti spun ca problema kl in plus pot fi rezolvate cu produse naturiste.Nu au nici un efect secundar si te ajuta sa slabesti SANATOS.Corpul are nevoie de o alimentatie santoasa echilibrata.Bine inteles o schimbre in alimentatie trebuie sa existe fara prajeli dulciuri piine alba dar trebuie sa bei cel putin 3 litri de apa pe zi.2 sint putini avind in vedere ca o persoana normal TREBUIE sa le bea intro zi.Pentru mai multe informatii despre produsele naturiste iti recomand adresa de emeil c.karoly@rdslink.ro persoan e in BV. La mine a functionat si m-am simtit bine cred ca si uitasem cum e sa te simti bine.Multa sanatate si sper sa auzim de bine.
bene_laura
Postat pe 6 Februarie 2009 15:39
Dupa doua saptamani de dieta trebuie sa iei neaparat cate o vitamina pe zi.Recomand Supradyn efervescent.Incearca si un disociat.Dar fa si sport-face bine la musculatura, tonifiaza si ....slabesti.Ma rog, dupa o luna de sport nu o sa vezi cine stie ce rezultat, abia din a doua.Succes!
michelle_venus_21
Postat pe 17 Februarie 2009 09:13
Infometarea nu e o solutie, bineinteles. Eu am slabit 4 kg in 3 saptamani cu germeni de seminte de canepa, ajuta la eliminarea grasimilor din organism, intaresc sistemul imunitar, tonifica sistemul nervos si protejeaza inima. Mi-a taiat foamea si astfel am mancat mai putin fara sa-mi propun asta, n-am tinut nici un fel de dieta.
Nu cred ca un tratament in care slabesti 10-20 kg pe luna este unul cu eficienta in timp si fara celebrul efect yo-yo.
Si, mai inainte de toate, e absolut necesar un consult la un endocrinolog bun, pentru ca daca ai hipotiroidie nu vei putea slabi fara sa pui la loc pana nu rezolvi problema asta.
Numai bine tuturor!
danabrasov
Postat pe 17 Februarie 2009 09:56
Buna,imi pare rau ca nu ma pot intalni personal cu tine ca eu stau in ORADEA,PT CA TE-AS PUTEA AJUTA.Sunt director la o firma naturista si daca ma suni la telef:0754.042979 sau 0767.949500 sau seara tarziu de tot pana la (ora 23.30),iti voi spune ce sa faci,unde sa mergi la depozitul nostru din BUCURESTI,SI CUM SA SI PRIMESTI O REDUCERE DE 25% DIN PRODUSELE DE CARE AI NEVOIE! SUNA-MA SA TE POT AJUTA.Cu stima MAGDALENA POP

Postat pe 22 Februarie 2009 11:27
D-na Popmagdalena, nu ne spui si noua despre ce firma si produs este vorba?...pana la telefon, avem nevoie de infromatii.
michelle_venus_21
Postat pe 23 Februarie 2009 10:39
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:20:17tin cura de cateva luni bune, am reusit sa ajung la 100 kg de la 120, dar nu mai pot, mi-e pofta de tot, mi-e foame, ma simt slabita, deprimata. helllllllllppppp


ceva trebuie sa mai mananci din cand in cand. la 120kg probabil si stomacul este foarte marit. rezultatele tale sunt insa super!!!! tine-te tare!
cristinamei
Postat pe 5 Martie 2009 14:55
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:20:17tin cura de cateva luni bune, am reusit sa ajung la 100 kg de la 120, dar nu mai pot, mi-e pofta de tot, mi-e foame, ma simt slabita, deprimata. helllllllllppppp


daca esti deprimata toate ti se par mult mai negre asa ca de acolo trebuie inceput
introdu alimente care incurajeaza corpul sa produca serotonina.cele mai bune 5 alimente care ajuta sunt:coriandru,banane,oua,avocado si curcan.
scoate din alimentatie lactatele si inlocuieste-le cu soia.laptele contine hormonii animalului de la care e...si noi nu suntem vaci,capre etc....
fainurile si cartofii sunt contraindicate
cauta-ma pe ym si iti pot explica mai multe,ce si cum sa faci, si mai ales fara sa te infometezi
otiliahohoiu@yahoo.com
OtiliaH
Postat pe 9 Martie 2009 16:46
In primul rand FELICITARI!!! 20kg inseamna ceva...
In al doilea, incearca si reflexoterapia.exista o schema care regleaza metabolismul si taie pofta de mancare. Ce dai jos nu se va mai pune la loc.
In al treilea...NU ABANDONA! Esti pe drumul cel bun...:)
Ella, tehnician maseur, reflexoterapeut.
solutia
Postat pe 9 Martie 2009 16:58
Felicitari! Eu ma chhinui sa dau jos vreo 10 kg de aproape 2 ani si nu prea imi iese, nu-i chiar treaba usoara. Reusita de pana acum ar trebui sa te incurajeze, e clar ca poti!!! Keep up the good work, si da-mi si mie reteta pe care o folosesti
michelle_healthy
Postat pe 11 Martie 2009 23:06
Pai intr-un fel -mai usor-se dau cand ai mai multe kg, si mult mai greu cand ai 5kg-maxim 10kg...aici se rezolva cu mult sport.
michelle_venus_21
Postat pe 12 Martie 2009 09:24
De la: eleain, la data 2009-01-25 17:18:42proteinele nu ingrasa, din contra, sunt recomandate in curele de slabire, mentin tonusul muscular si te ajuta sa topesti grasimea. intr-o dieta echilibrata carbohidratii se consuma in timpul zilei (dimineata si pranz) si proteinele seara pentru ca organismul depune efort la digestie, se doarme mai bine. proteinele consumate in timpul zilei in special carnea la pranz dau somnolenta. daca se evita proteinele in alimentatie se pierde masa musculara si si desi greutatea scade, aceasta nu se datoreaza scaderii masei de grasime ci celei musculare. rezultatul este: reingrasare dupa terminarea dietei, ca sa nu mai vorbim de aspectul "budinca" al corpului care pierde tonus.


de acord, dar se fac rinichii praf daca vrei sa slabesti cu carne. si masa musculara tot se atrofiaza daca nu faci miscare cat mai multa.
camiflorea
Postat pe 10 Aprilie 2009 09:30
sfatul meu este sa apelezi la un nutritionist. succes
farcasgeorgeta_yahoo_com
Postat pe 22 Aprilie 2009 21:05
sunt produse naturale care te ajuta sa fii sanatoasa si in acelasi timp sa slabesti
http://mary.dlb.ro/
maria.frumuzaiche @yahoo.com
healthy001546
Postat pe 27 Aprilie 2009 21:23
Esti foarte norocoasa ca ai putut sa tii cura de slabire,eu una nu pot sa tin cura de mancare dar am cumparat niste dvd-uri si am facut cam 2 luni si am slabit,asa ca daca tot tii cura de slabire fa si niste exercitii dimineata ca-ti da energie multa si pofta de viata si o sa slabesti garantat.Asa ca nu te descuraja,sa slabesti 20 kg este foate mult,asa ca tot inainte si dai si cu gimnastica.Bafta.
allinuta2000
Postat pe 28 Aprilie 2009 05:40
Cum spuneau si ceilalti, nu cumva sa faci foamea..DAR NICI NU E BINE SA TE TOT GANDESTI LA EA !!!! Constat ca pentru tine POFTA face parte din meniu, deci e clar ca mancatul cu pofta te-a adus aici. Scoate din capusor/ignora chiar ideea fixa a foamei si a poftei si papa cate un fruct sau o ciorba/supa fara paine ca se te alimentezi cu de toate. Lupta cu creierasul tau. Mult succes, te pup !!!
Dana63
Postat pe 29 Aprilie 2009 12:34
Te înþeleg este foaret greu sã dai jos kg, îþi trebuie foarte multã voinþã,dar mai ales vorbeºte cu un specialist pentru aºa ceva, nu-i de joacã te poþi îmbolnãvi foarte rãu. Te rog, ai grijã ºi nu uita "Sãnãtatea este mai bunã decât toate"
daria74
Postat pe 29 Aprilie 2009 20:20
De la: solutia, la data 2009-03-09 16:58:46In primul rand FELICITARI!!! 20kg inseamna ceva...
In al doilea, incearca si reflexoterapia.exista o schema care regleaza metabolismul si taie pofta de mancare. Ce dai jos nu se va mai pune la loc.
In al treilea...NU ABANDONA! Esti pe drumul cel bun...:)
Ella, tehnician maseur, reflexoterapeut.


INTELEG CA ESTI TEHNICIAN MASEUR. EU SUNT OPERATA DE COLOANA SI AS VREA SA STIU DACA MA POTI AJUTA. AS VREA SA FAC MASAJ , TOT CE STIU ESTE CA PE ZONA LOMBARA NU AM VOIE SA FAC MASAJ. DACA MA POTI AJUTA ADRESA MEA ESTE lalouise7@yahoo.com
MULTUMESC MULT SI ASTEPT UN SEMN DIN PARTEA TA.
kukla
Postat pe 9 Mai 2009 09:17
In primul rand NU RENUNTA. Cele 20 de kg in minus sunt un mareeeeeeeee castig......Ca sa continui mai usor te pot ajuta cu capsule de Hoodia Gordonii: taie pofta de dulce si de mancare. Te ajuta in mod eficient si treptat, adica in timp. Nici nu este bine sa slabesti mai mult de 0,5 kg pe saptamana. Este chiar periculos.Produsul este de provenienta americana si raportul calitate/pret este foarte bun. Daca te intereseaza contacteaza-ma la loapersonal@yahoo.com . O zi buna iti doresc. Loa
kudika028076
Postat pe 21 Mai 2009 12:15
Buna ziua!! Felicitari ptr cele 20 kg eu nu reusesc sau dau nici 5 jos Ai consuktat vre-un doctor endocrinolog?? Ai facut niste analize?? eU ZIC CA AR FI CAZU...
O ZI BUNA !
Oana25_healthy
Postat pe 12 Iunie 2009 16:58
din moment ce ai tinut cura de slabire si ai avut grija ce mananci si ai rezistat tentatiilor,din moment ce banuiesc ca ai suportat "greierasii din stomac" si durerile de stomac, din moment ce ai scapat de cateva masuri la haine si acum cand te uiti in oglinda vezi o schimbare totusi pt ca sunt 20 de kg nu un kg pe care sa il simti doar tu,este ceva vizibil ar trebui sa fi mandra de tine ca ai avut ambitia asta,si ar trebui sa te bati singura in oglinda cand iti trece un gand maret de genul"friptura sau cartofi prajiti cu branza si oua prajite?si ca desert inghetata sau o tabla mare de cioco cu muuulta crema?"de fiecare data cand iti trece un gand din asta mai intai treci prin fata oglinzii inainte sa ajungi la frigider si daca si atunci iti gasesti scuze ..cum face toata lumea:"mananc putin si dupa fac sport"sau "mananc acum o tura mare de cartofi si nu mai mananc nimic toata ziua "sau "nu mananc nimic azi "esti constienta ca nu vei avea niciun chef sa faci sport cu burta plina eventual un pui de somn sau daca nu mananci nimic toata ziua iti spui seara ca si asa nu am mancat nimic astazi putin salam cu jumate de paine nu are sa imi faca rau.bravo ca ai slabit,rusine pentru abandonarea scopului un sfert implinit.citeste in fiecare zi ce ti-am scris de 3 ori pe zi daca vrei ,cateodata chiar daca esti constient de chestiile negative este nevoie sa vina cineva ca si mine care trece sau a trecut prin ceea ce treci tu .nu te infometa manca fructe,carne de pui la cuptor cu o lingura de ulei de masline cu cartofi la cuptor,spanac,lubenita,catraveti,rosii,chiar si putina branza sau cas mai slab e ok,cartofi natur,orez cu legume(predominand legumele desigur ),apa cat mai multa apa daca nu bei apa deobicei si ti-e foarte greu sa bei,mananca ceapa in fiecare zi iti va fi foarte sete chiar daca ai baut,dupa sti spalat pe dinti si o guma,2.deci fara pretexte ca nu ma saruta prietenul,sa manance si el!;)) sau ceai verde fara zahar e mai greu daca nu bei cafea mie una mi-e greu sa il beau asa ca prefer sa mananc ceapa;)))fa-ti un "orar"cu mancarea pe o saptamana si calculeaza-ti caloriile din alimente aici: http://www.csid.ro/calory-calculator/ .nu uita e mai mare paguba daca ai inceput ceva si renunti decat daca stai in pat cu o farfurie mare de prajituri si cu gura plina oftand la colaceii de pe burtica.succes :)
kudika009854
Postat pe 6 Iulie 2009 15:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Studiu 7 De la: littlestar76 23 Octombrie 2009 09:02
BUNA 3 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:04
Oamenii nu ºi-ar schimba stilul de viaþã pentru a salva planeta 2 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 11:07
Decat nutritionisti...mai bine documentati-va pe cont propriu ! 8 De la: kudika_961227 15 Aprilie 2014 11:57
... 9 De la: RoxyRoxx 12 Iunie 2011 18:54