Setari Cookie-uri

hemoroizi

Buna , pentru hemoroizi am luat si eu un tratament si a fost foarte bun , pentru cei interesati pot trimite un email la andreidavid1@yahoo.com , rog seriozitate .
andreidavid1
Postat pe 14 Iunie 2009 17:02
De la: andreidavid1, la data 2009-06-14 17:02:43Buna , pentru hemoroizi am luat si eu un tratament si a fost foarte bun , pentru cei interesati pot trimite un email la andreidavid1@yahoo.com , rog seriozitate .

Vrem detalii aici,rog seriozitate.
enemgabriel
Postat pe 14 Iunie 2009 19:38
aveti grija cu toti "comerciantii" care nu fac altceva decat sa-si promoveze produsele...mai bine mergi la un doctor, la o consultatie si apoi vezi ce tratament iti da.nu va bazati pe produsele fantoma!!
Dyana_24
Postat pe 15 Iunie 2009 08:41
raspunsul este pt persoana care a postat in data de 18 Ianuarie 2009, ora 04:22

eu tocmai m-am operat la o clinica particulara unul dintre ei a fost trombozat am avut 8 in interior si 4 in exterior care au venit in urma a doua sarcini
tin sa te anunt ca sunt destul de udsoare interventiile
si ca eu la fel credeam ca am deja un cancer ceva de la atatia si staand atata timp fara a ma tratata
am facut mai multe controale amanuntite si nu am nici un fel de cancer
clinica se numeste proctoline eu sunt din timisoara dar au peste tot in tara
sa auzim de bine
claudia_bi
Postat pe 5 Iulie 2009 14:40
Buna ziua!
Eu va recomand cura cu argila comandata la Alba Iulia la chimist Mircea Bocan.
Personal, am efectuat aceasta cura timp de 3 saptamani, de 3 ori pe zi si apoi in lunile urmatoare 10 zile din luna. Aveam probleme mari, sangeram, aveam si fisura anala si anemie mare de la sangerari.Aceasta cura impreuna cu 2 cutii de ferogradumed mi-a rezolvat si hemoroizii si fisura anala si anemia.Gasiti datele de contact pentru comanda pe internet. Costa 50 lei pachetul de 2 kg.
Curaj!
M.Maria
mariam_healthy
Postat pe 31 Iulie 2009 08:49
De la: healthy004813, la data 2009-07-31 08:49:26Buna ziua!
Eu va recomand cura cu argila comandata la Alba Iulia la chimist Mircea Bocan.
Personal, am efectuat aceasta cura timp de 3 saptamani, de 3 ori pe zi si apoi in lunile urmatoare 10 zile din luna. Aveam probleme mari, sangeram, aveam si fisura anala si anemie mare de la sangerari.Aceasta cura impreuna cu 2 cutii de ferogradumed mi-a rezolvat si hemoroizii si fisura anala si anemia.Gasiti datele de contact pentru comanda pe internet. Costa 50 lei pachetul de 2 kg.
Curaj!
M.Maria

Vrem dovezi.
enemgabriel
Postat pe 31 Iulie 2009 10:23
IN PRIMUL RAND,NU MERGE PE SUPOZITII"CRED CA AM",PENTRU CA ITI JOCI SANATATEA TA....HEMOROIZII SUNT DILATATII VENALE ALE CANALULUI ANAL SI RECTULUI INFERIOR,POT APAREA CA O CONSECINTA A UNOR BOLI CA:CIROZA,COLITA SI PROVOACA MANCARIMI,DURERI ,SANGERARI ALE TESUTURILOR UMFLATE.HEMOROIZII POT FI INTERNI SI EXTERNI.CRESTE CONSUMUL DE LICHIDE PENTRU SCAUNE MOI,PENTRU A INDEPARTA PRESIUNEA SI INCORDAREA DATORITA CONSTIPATIEI,IAR CU ALCOOLUL HMMM,ASA MAI PUTIN!!!PENTRU AMELIORAREA SIMPTOMELOR APLICA O CREMA HIMOROIDALA/SUPOZITOR PENTRU TIMP LIMITAT,FA BAI CALDE TIMP DE 10 MINUTE DE CATEVA ORI PE ZI SAU SPALATURI CU CEAI DE LUMANARICA ,COADA CALULUI,COADA SORICELULUI,FRUNZE DE VITA DE VIE(CATAPLASME).....ITI DORESC MULTA SANATATE
healthy005562
Postat pe 24 August 2009 16:04
IN PRIMUL RAND ,NU MERGE PE SUPOZITII"CRED CA AM"ITI JOCI SANATATEA TA.HEMOROIZIISUNT DILATATII VENALE ALE CANALULUI ANAL SI RECTULUI INFERIOR.POT APAREA CA O CONSECINTA A UNOR BOLI CA:CIROZA,COLITA.HEMOROIZII POT FI INTERNI SI EXTERNI.PROVOACA MANCARIMI,DURERI ,SANGERARI ALE TESUTURILOR UMFLATE.CRESTE CANTITATEA DE LICHIDE PENTRU SCAUNE MAI MOI PENTRU A INDEPARTA PRESIUNEA SI INCORDAREA DATORITA CONSTIPATIEI,IAR CU ALCOOLUL...HMMMMM,ASA MAI PUTIN.PENTRU AMELIORAREA SIMPTOMELOR APLICA O CREMA HIMOROIDALA,/SUPOZITOR PENTRU TIMP LIMITAT,FA BAI CALDE TIMP DE ZECE MINUTE DE CATEVA ORI PE ZI,SAU SPALATURI CU CEAI DE LUMANARICA,COADA CALULUI,COADA SORICELULUI,FRUNZE DE VITA DE VIE (CATAPLASME)).....ITI DORESC MULTA SANATATE
healthy005562
Postat pe 24 August 2009 16:15
Din cate stiu eu nu exista tratament minune pt hemoroizi. Cu un unguent sau capsule nu veti face altceva decat sa ameliorati simptomele pe o anumita perioada, dar in nici un caz nu veti scapa de hemoroizi. Probabil ca la prima masa mai condimentata veti descoperi ca aveti din nou probleme cu hemoroizii. Pentru a scapa de hemoroizi este nevoie de operatie, dar intr-o prima faza trebuie sa mergeti la o consultatie la un medic specialist pentru a determina gradul hemoroizilor(chirurg). Verisoara mea a avut probleme cu hemoroizii. I s-au declansat la nastere. S-a operat la o clinica privata in Iasi si nu mai are probleme ( cred ca a dat pe operatie in jur de 2500 Ron). Depinde ce fel de operatie alegeti ca sunt de mai multe tipuri: cu laser, cu ligaturi elastice sau cu ajutorul proctoscopului (HAL -RAR). Verisoara mea a optat pt ultima dintre ele (. Oricum aceasta metoda are riscul de recidiva cel mai scazut.In speranta ca v-am putut ajuta va doresc multa sanatate!
ananas
Postat pe 24 August 2009 17:51
De la: healthy005562, la data 2009-08-24 16:15:10IN PRIMUL RAND ,NU MERGE PE SUPOZITII"CRED CA AM"ITI JOCI SANATATEA TA.HEMOROIZIISUNT DILATATII VENALE ALE CANALULUI ANAL SI RECTULUI INFERIOR.POT APAREA CA O CONSECINTA A UNOR BOLI CA:CIROZA,COLITA.HEMOROIZII POT FI INTERNI SI EXTERNI.PROVOACA MANCARIMI,DURERI ,SANGERARI ALE TESUTURILOR UMFLATE.CRESTE CANTITATEA DE LICHIDE PENTRU SCAUNE MAI MOI PENTRU A INDEPARTA PRESIUNEA SI INCORDAREA DATORITA CONSTIPATIEI,IAR CU ALCOOLUL...HMMMMM,ASA MAI PUTIN.PENTRU AMELIORAREA SIMPTOMELOR APLICA O CREMA HIMOROIDALA,/SUPOZITOR PENTRU TIMP LIMITAT,FA BAI CALDE TIMP DE ZECE MINUTE DE CATEVA ORI PE ZI,SAU SPALATURI CU CEAI DE LUMANARICA,COADA CALULUI,COADA SORICELULUI,FRUNZE DE VITA DE VIE (CATAPLASME)).....ITI DORESC MULTA SANATATE
ananas
Postat pe 24 August 2009 17:54
Am citit un mesaj care afirma ca mancarimile, sangerarile pot fi o consecinta a hemoroizilor. NU NEAPARAT. Mancarimi, usturimi, sangerari pot fi si de la o fisura anala.
ananas
Postat pe 24 August 2009 17:56
De la: , la data 2009-01-18 04:22:11poate cineva sa-mi dea detalii despre calitatea si preturile de la clinicile care trateaza hemoroizii?sau poate ceva recomandari..am fost la o consultatie anul trecut (in strainatate) iar medicul mi-a cerut o suma uriasa pentru tratament,sunt aproximati 5 ani de cand cred ca am hemoroizi ,am 30 de ani acum,si sunt speriat ca s-ar putea sa am cancer la colon,am mancarimi insuportabile,balonari, iar daca mananc picant sau beau alchool am si singerari..apreciez orice sfat.
ananas
Postat pe 24 August 2009 17:59
Atata timp cat stiti ca aveti hemoroizi ar fi trebuit sa stiti ca nu aveti voie sub nici o forma sa mancati condimentata si nici sa beti alcool. Mancarimile ar putea fi de la o fisura anala. Probabil ca le aveti la pachet (hemoroizi+fisura anala)
ananas
Postat pe 24 August 2009 18:01
buna ,si eu tocmai am facut primul pas si m am dus la clinica proctoline si am facut primul cuntrol.acolo mi s a spus ca am doua fisuri anale si hemoroizi.mi a dat o crema si un gel cu xilina si m a costat cam 1 milion doua sute ,si m i s a spus ca intreg tratamentu ma va costa 22 milioane cu operatie cu tot .credeti ca se poate face tratamentul si in alta parte mai eftin dar eficient?am dureri ingrozitoareeeeeeeee.multumesc mult
monika_edy
Postat pe 24 Octombrie 2009 16:26
Salut!pune-mi si mie te rog ce tratament ai urmat? Multumesc!
healthy007938
Postat pe 27 Octombrie 2009 22:55
sarbatorile de craciun si anul nou nu le-am putut petrece ca toata lumea din cauza unei crize cumplite de hemoroizi. timp de 5 zile am facut bai calde se sezut cu marul lupului, dupa care bagam supozitoare de carpicon si hemorzon. degeaba, durerile nu mi scadeau absolut deloc ba dimpotriva, parca mi se acutizau.noroc cu o colega( care a trecut prin asa ceva ajungand chiar la spital cu ceva timp in urma)care mi-a recomandat sa pun cuburi de gheata( sa scada umflaturile) si pastile de ginkor forte( am luat doza de soc 4 pastile dupa care cate 3 pe zi timp de 7 zile). dumnezeu sa i de a sanatate, pt ca numai cu ajutorul ei am scapat usor , usor de durere si de inflamatie.mentionez ca nu de la constipatie mi s-a declasat aceasta criza, dimpotriva in acea zi chiar am avut 2 scaune moi.sunt o persoana care consum zilnic mere, morcovi, stafide si care incearca sa manince cat mai multe fibre.sanatate celor care au astfel de probleme
lela_healthy
Postat pe 7 Ianuarie 2010 09:04
Buna.Pentru scoaterea hemoroizilor si eu am fost la clinica Proctomed din Galati.Nu stiam ca hemoroizii sunt in numar de 4 sau 5.Dupa 3 luni de la scoaterea celor 5 a mai aparut si al 6 -lea. Medicu m-a informat despre aparitia celui de al 6 -lea.In contul banilor platiti am facut colonoscopie si am primit cremele care se folosesc pe toata perioada tratamentului.Daca sunt banuti , merita sa faci tratamentul .
dobrita1
Postat pe 25 Februarie 2010 08:35
Eu am avut hemoroizi pe la 20 de ani si mi-au mai iesit dupa fiecare nastere. De fapt imi apareau la 5-6 luni de sarcina. evident, am fost la doctor. Dupa ce am nascut era vaide fundul meu. Sangeram cand mergeam la toaleta de ziceai ca sunt taiat. Curgea sange de ma speriam. Dar veneam acasa si in fiecare zi ma spalam de 2 ori pe zi cu ceai de musetel, ma ungeam cu HEMORZON si-mi puneam pe un pansament steril praf dintr-o capsula de AMPICILINA sau AMOXICILINA. Ultimul copil are 10 ani si...Multumesc Doamne! Nu mai am nimic.
scorpionul_vesel
Postat pe 23 Martie 2010 17:43
parerea mea este ca ar trebui sa iti faci o internare ambulatorie si sa ceri o endoscopie si o colonoscopie .
Eu unu le-am facut acum 2 saptamani si sincer ma simt mult mai bine chiar si fara a incepe tratamentul. Explicatia este ca am linistit capatana ca se zice ca de la ea se trag toate. La fel ca tine cand am mers la doctor am plecat pe ideea ca am cancer la colon. Succes si tie pt maai multe detalii unde am fost si multe altele ma poti gasi pe adresa vulpe_mh@yahoo.com
healthy016031
Postat pe 11 Mai 2010 13:14
Buna ziua!
Sotul meu are hemoroizi gradul IV, se hotarase pentru operatie, dar in ultimul moment a acceptat sa bea gelul de la Forever, si sa se unga cu crema verde, crema cu propolis si lips pe post de supozitor, toate de la Forever. Dupa 3 saptamani, deja problema este rezolvata in proportie de 75 la suta.
Va doresc sanatate!
Mihai Maria
mariam_healthy
Postat pe 11 Mai 2010 16:20
O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.
adelar
Postat pe 22 Februarie 2013 17:04
De la: mariam_healthy, la data 2010-05-11 16:20:17Buna ziua!
Sotul meu are hemoroizi gradul IV, se hotarase pentru operatie, dar in ultimul moment a acceptat sa bea gelul de la Forever, si sa se unga cu crema verde, crema cu propolis si lips pe post de supozitor, toate de la Forever. Dupa 3 saptamani, deja problema este rezolvata in proportie de 75 la suta.
Va doresc sanatate!
Mihai Maria



Rahat de la Forever.
kudika226898
Postat pe 9 Martie 2013 16:38
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.
kudika226898
Postat pe 9 Martie 2013 16:38
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Pt hemoroizi cel mai bun tratament, sunt baile de sezut cu ciucuri de nuc, cu marul lupului si coada calului (bai separate)de 2 ori pe zi cand apa e calda, trebuie stat cam 30 min la fiecare baie de sezut.Dimineata si seara trebuie folosita o crema anti hemoroizi (eu am folosit Varixinal gel - costa 21 lei la farmacie). Este f importanta igiena,nu mai trebuie folosita hartia igienica,te speli cu apa si sapun dupa fiecare scaun, trebuie schimbat regimul de viata, consumate mai multe legume, fructe, multe fibre si sport . Si f important trebuie facuta o consultatie inainte de toate pt a vedea daca asta e problema.Cu siguranta este o mica problema si la stomac si /sau colon.Recomand ca pana la operatie sa incercatiaceste remedii.Succes!!
anti-hemoroizi
Postat pe 5 Iunie 2013 19:11
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?
kudika_32792
Postat pe 6 Iunie 2013 08:35
De la: kudika_32792, la data 2013-06-06 08:35:58
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?



Clar e mai bun decat savantul lui Papura Voda...
kudika226898
Postat pe 6 Iunie 2013 17:43
De la: kudika226898, la data 2013-06-06 17:43:09
De la: kudika_32792, la data 2013-06-06 08:35:58
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?



Clar e mai bun decat savantul lui Papura Voda...


Sunt de aceeasi teapa!
kudika_32792
Postat pe 7 Iunie 2013 09:24
De la: kudika_32792, la data 2013-06-07 09:24:19
De la: kudika226898, la data 2013-06-06 17:43:09
De la: kudika_32792, la data 2013-06-06 08:35:58
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?



Clar e mai bun decat savantul lui Papura Voda...


Sunt de aceeasi teapa!


Ei nici chiar asa...
kudika226898
Postat pe 7 Iunie 2013 16:50
De la: kudika226898, la data 2013-06-07 16:50:26
De la: kudika_32792, la data 2013-06-07 09:24:19
De la: kudika226898, la data 2013-06-06 17:43:09
De la: kudika_32792, la data 2013-06-06 08:35:58
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?



Clar e mai bun decat savantul lui Papura Voda...


Sunt de aceeasi teapa!


Ei nici chiar asa...


Uscaturi exista si de-o parte, si de alta, dar parca prea multe uscaturi exista in randul medicilor alopati...
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 08:32
De la: kudika_32792, la data 2013-06-08 08:32:54
De la: kudika226898, la data 2013-06-07 16:50:26
De la: kudika_32792, la data 2013-06-07 09:24:19
De la: kudika226898, la data 2013-06-06 17:43:09
De la: kudika_32792, la data 2013-06-06 08:35:58
De la: kudika226898, la data 2013-03-09 16:38:34
De la: adelar, la data 2013-02-22 17:04:34O crema foarte buna facuta de un savant sarb-hemoroidin se numeste. Se mai pot face spalaturi cu tinctura de marul lupului.



Savantul lui Papura Voda.


Si ii recomanzi sa se duca la medicul Voda Prin Loboda, nu?



Clar e mai bun decat savantul lui Papura Voda...


Sunt de aceeasi teapa!


Ei nici chiar asa...


Uscaturi exista si de-o parte, si de alta, dar parca prea multe uscaturi exista in randul medicilor alopati...



Crezi tu...
kudika226898
Postat pe 8 Iunie 2013 16:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
maladie 5 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 14:26
Medic Ginecolog in iasi 1 De la: 31 Martie 2014 23:12
Parodontoza 30 De la: kudika_1040184 30 Ianuarie 2022 11:08
dermatita seboreica 6 De la: jasmine_31 7 Februarie 2011 01:59
Maladia lui Bouveret. 3 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 08:16