Setari Cookie-uri

menopauza- cum combatem simptomele ?

Pentru combaterea simptomelor menopauzei un tratament naturist ar fi cu ajutorul produselor Tahiti Trim Plan 40, detalii pe www.gononi.info, sectiunea catalog, sau email: fazakas.zoltan@yahoo.com
colnago
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:23
Pt. personajul Porumbelul:


1) I-am raspuns d-nei ca exista 12 tipuri de menopauza, deci 12 tipuri de tratamente, din care medicul/naturopatul alege tratamentul necesar/util fiecarei persoane. Aceasta este o simpla informatie medicala si nu are nici o legatura cu "desteptaciunea" mea sau a altor persoane care scriu aici pe forum;
2) Eu consider ca acest forum este un mod de informare si incerc sa ajut persoanele care poate nu au atata timp sa studieze/verifice toate amanuntele din prospecte; aceste prospecte sunt documente publice si publicarea informatiilor continute in ele nu este interzisa de nici o lege !
3) Eu pot spune ca sunt "licentiata" in menopauza deoarece vietuiesc cu aceasta conditie de mai multi ani, fara sa am problemele specifice si muncind minim 10 h/zi la calculator. Nu fac sport, mananc tot ce-mi trece prin cap, nu m-am ingrasat nici macar 1 gr: astept ca si alte femei care au reusit sa se adapteze acestei perioade speciale sa scrie aici !
dusa
Postat pe 15 Aprilie 2010 15:46
DUSA eu cred ca sunt 13 tipuri de menopauza si nu 12 cum spui tu, si deci 13 tipuri de tratamente. Doamna solicitase un tratament si nu a intrebat cate tipuri de menopauza sunt. Daca nu erai desteapta ii spuneai cu ce ti-a mers tie si nu faceai teoria menopauzei.
Nu am spus ca este ilegal sa faci copy/paste cu materialele de pe net, iar doamna, de moment ce scrie aici, fii convinsa ca are si timpul de a verifica si de a se informa in legatura cu orice prospect.
Deci am avut dreptate, esti "licentiata" in menopauza, dar o menopauza atipica fiindca, spui ca nu ai problemele specifice si muncesti minimum 10 h/zi la calculator, nu faci sport, mananci tot ce-ti trece prin cap fara sa te ingrasi. Simptome atipice rau. Si totusi nu ai spus cu ce ai reusit sa ajungi sa depasesti acele stari. Asta vreau sa aud de la tine si asta asteapta lumea sa afle un tratament cu care sa poata munci minimum 10 ore/zi, sa nu faca sport si sa manance orice ii trece prin cap fara sa se ingrase nici macar cu 1 gr., si nici decum sa recitesca materialele publicate de specialisti, ce este si cum se manifesta aceasta stare, cate tipuri sunt si teoria hormonilor etc, etc, etc.
Paunul
Postat pe 16 Aprilie 2010 16:16
Pentru doamnele intrate la menopauza naturala sau indusa recomand NONI LIFE IMPULSE, produs SUA:
Pordusul contine un nivel ridicat de antioxidanti, vital in lupta cu radicalii liberi, cauza a imbatranirii. Este o alternativa naturala la produsele conventionale, acesta este tonicul zilnic esential pentru sanatate dedicat oricarei femei.
Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse ajuta la indepartarea multor simptome generate de menopauza, asigura o doza zilnica de vitamine esentiale, extracte din plante medicinale si minerale, toate intr-o bautura simpla, cu o aroma placuta. Acest supliment este o sursa bogata de antioxidanti, vitali in lupta impotriva radicalilor liberi, pastrand echilibrul natural al corpului. Pordusul poate fi folosit si pentru ajutarea organismului in perioadele de menstuatie. Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei Life Impulse este imbogatit cu o mixtura de plante medicinale, minerale si vitamine toate pentru a genera vitalitate, sanatate si pentru a alina simptomele menopauzei: Soia Isoflavones, Black Cohosh, trifoi rosu, papadie, suc de rodii si un foarte bogat complex de vitamine: B1, B2, B3, B12, B15, C si E. MACA este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
Se recomanda 2 linguri pe zi femeilor peste 18 ani, a se consuma preferabil dimineata pe stomacul gol.
Suplimentul favorizeaza o stare emotionala si fizica buna, chiar si inaintea menstruatiei. Atenueaza durerile premenstruale.
Extract organic din fruct Noni, Eurycoma Longifolia Jack, Maca, Saw Pelmetto, Vitamina C,American Ginseng, Licopen, Nlacln, Horny Goatweed, Asparagus racemosa, Vitamina B15, Zinc, Vitamina B6, Riboflavin(B2), Thiamin(B1), Vitamina B12.
Produsul nu este un medicament si nu inlocuieste interventia medicului. A nu se administra inaintea varstei de 18 ani.
Pentru detalii loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69
kudika028076
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:50
Tot pentru atenuarea simptomelor de menopauza cum sunt uscaciunile vaginale, usturimile... etc. va recomand absorbantele zilnice LADY ANION pe baza de ioni negativi la care se adauga o tehnologie incorporata de emisie in infrarosu pentru stimularea sistemului imunitar si a circulatiei sangelui la nivelul vaselor capilare. Putem spune ca Lady ANION reprezinta varful (tehnologic) de lance pe piata absorbantelor igienice.
Informatii : loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69
kudika028076
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:54
Pt. dl Porumbelu:
Menopauza mea (al 13- lea tip ?) a debutat in urma unei intoxicatii medicamentoase - si din acest motiv probabil ca insist (prea mult ? exista prea mult cand e vorba de a-ti proteja viata ? stiti ce inseamna o vasculita alergica ? ) ca fiecare sa citeasca prospectul medicamentelor/suplimentelor pe care le foloseste - eu nu am facut-o atunci si m-am plimbat vreo 10 luni de zile pe la diversi medici ca sa ma pun pe picioare.
Am fost printre altele la un vestit medic acupuncturist (a aparut de N-ori la TV) care mi-a dat tratamentul lui specific de menopauza: o planta bogata in fitoestrogeni - rezultatul a fost ca mi s-au umflat sanii si am ajuns urgent la diag. "displazie mamara" . Eu nu aveam nevoie de estrogeni, desi poate acel tratament era OK pt. alt tip de femeie si alt tip de menopauza.
Dupa aceasta experienta, am ajuns la concluzia ca cel mai important lucru este DIAGNOSTICUL CORECT pentru ca tratamente sunt mii si mii, pentru toate problemele si pentru toate buzunarele, dar daca cineva doreste un tratament care sa dea REZULTATE atunci trebuie sa faca tratamentul de care corpul lui/ei are NEVOIE !
Cum m-am pus pe picioare si cum reusesc sa muncesc si sa ma mentin la un nivel decent ? Printr-o combinatie de electroterapie si fitoterapie care imi ajuta (printre altele) si ficatul si tiroida si rinichii etc. Si in primul rand prin dorinta de a MUNCI si de a AJUTA.
Poate ca exista persoane care obtin rezultate cu noni, aloe, black cohosh etc Eu le-am incercat si nu mi s-au potrivit. Dar acest lucru nu m-a oprit sa caut mai departe ...


dusa
Postat pe 18 Aprilie 2010 20:06
buna.ma numesc maria si am 49 de ani.locuiesc in austria de 8 ani.m am confruntat si eu cu asa ceva acum 2 ani.adica cu inceputul menopauzei.nu am probleme cu bufeurile sau cu altceva.iau medicamente sub forma de ovule pe baza de plante.una pe zi.doctora mea foloseste asa ceva si mi a recomandat si mie.se numesc ovarium 0-13 se prepara in farmacii.sper sa va ajute cu ceva recomandarea mea.sanatate maxima
vienna8
Postat pe 18 Aprilie 2010 23:00
Nu are nici o legatura ceea ce vi s-a cerut cu ceea ce ati dat. Plecasem de la ideea ca o doamna v-a cerut un tratament. Normal era sa-i spuneti ce a mers la dumneavoastra si sa o sfatuiti sa mearga la unul, doua, trei cabinet pentru ca medicul este cel care stabileste ce i se potriveste sau nu. Sau sa-i recomandati medicul dumneavoastra, nu sa ocupati pagini intregi cu materiale copiate de pe net si postate aici, dandu-va specialista in probleme de menopauza. Sa auzim numai de bine.
Paunul
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:22
Mesajul de mai sus este pentru dna DUSA.
Paunul
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:24
De la: Porumbelul, la data 2010-04-19 17:22:56Nu are nici o legatura ceea ce vi s-a cerut cu ceea ce ati dat. Plecasem de la ideea ca o doamna v-a cerut un tratament. Normal era sa-i spuneti ce a mers la dumneavoastra si sa o sfatuiti sa mearga la unul, doua, trei cabinet pentru ca medicul este cel care stabileste ce i se potriveste sau nu. Sau sa-i recomandati medicul dumneavoastra, nu sa ocupati pagini intregi cu materiale copiate de pe net si postate aici, dandu-va specialista in probleme de menopauza. Sa auzim numai de bine.


o apreciez pe dusa.. a publicat mai multe variante pt ca femeile care citesc forumul sa vada care li se potriveste.. de multe ori nici medicul nu are de unde sti exact ce fel de menopauza ti s-a instalat, dar citind, orice femeie isi poate da seama carei categorii ii apartine si poate urma tratamentul corespunzator..
camiflorea
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:32
Multumesc, camiflorea !
In ce priveste recomandarile, eu incerc sa ma abtin de a mai recomanda ceva, pentru ca acum vreo luna am recomandat pe acest forum (la subiectul legat de tumorile feminine) 2 cabinete din 2 orase diferite (unde stiam ca exista medici cu COMPETENTA in medicina naturopata) si mesajul meu a fost sters. M-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca se prefera mesajele tip "Planta X va trateaza de guta, infertilitate, balonare, bataturi etc etc" si am incercat sa-mi restrang interventiile, pana cand dvs., D-le P, v-ati luat de mine (intr-un limbaj acceptat de supervizorul acestui forum) si atunci m-am simtit obligata sa va raspund.
Si pt. ca am ocupat "pagini intregi" cu materiale copiate, o sa mai ocup "cateva", arantandu-va cateva plante utile in tratamentul menopauzei, asa ca sa intelegeti ca am un curs de fitoterapie facut la un prestigios institut german si nu am nevoie sa copiez nimic de pe net:
Rehmania glutinosa root, Bupleurum Falcatum root, Hemidesmus Indicus, Vitex agnus-castus (testate pe propria piele)...etc la care se adauga PT FIECARE FEMEIE in parte o planta care sa sustina/trataze starea tiroidei (deci ceva specific pt hipo/hiper/grave's/Hash).
Dvs, D-le P ce ati testat pe propria piele si puteti recomanda femeilor pentru menopauza ? Sau ce aveti BUN de vanzare, de va agitati atat intr-un forum destinat problemelor feminine ?
dusa
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:00
Sunt din Craiova. Am 34 de ani , ovarele extirpate si mi-au aparut si niste chisturi mici la sani. Am o rugaminte pentru DUSA daca ma poate ajuta cu un sfat - in caz ca stie vreun cabinet homeopat, fitoterapie care poate sa rezolve partial problema mea. Am citit forumul si am vazut ca sunteti foarte informata. Doctorul ginecolog si cel endocrinolog mi-au spus ca nu se pune problema sa nu urmez TSH - mi-au spus ca sunt inconstienta. Tratamentul primit este cu livial sau cycloproginoza - pe care il gasesc mai repede in farmacie. Nici unul dintre doctori nu a discutat cu mine sa imi spuna care sunt efectele daca nu urmez tratamentul si ce se intampla daca il urmez. Mi s-a spus doar sa il fac. Eu caut un cabinet naturist sau homeopat impreuna cu care sa gasesc un tratament care sa imi permita sa imi cresc copilul de 4 ani.
Unul din doctorii care a participat la operatie mi-a spus ca speranta de viata in cazul meu este de 50 de ani.
VA MULTUMESC DIN SUFLET.
mikisaff
Postat pe 14 Aprilie 2011 09:26
Buna .E una din problemele ca ma macina ,la 39 de ani am intrat in menopauza,am 44 si inca ma simt rau,in afara de vitamine si ceaiuri(catina)naturiste nu am luat nimic,trecem peste toate ,capul sus e bine si asa rau
Gabitza_Gabriela
Postat pe 18 Aprilie 2011 09:10
Iti multumesc mult pentru raspuns. Multa sanatate.
mikisaff
Postat pe 28 Aprilie 2011 09:45
De la: mikisaff, la data 2011-04-14 09:26:56Sunt din Craiova. Am 34 de ani , ovarele extirpate si mi-au aparut si niste chisturi mici la sani. Am o rugaminte pentru DUSA daca ma poate ajuta cu un sfat - in caz ca stie vreun cabinet homeopat, fitoterapie care poate sa rezolve partial problema mea. Am citit forumul si am vazut ca sunteti foarte informata. Doctorul ginecolog si cel endocrinolog mi-au spus ca nu se pune problema sa nu urmez TSH - mi-au spus ca sunt inconstienta. Tratamentul primit este cu livial sau cycloproginoza - pe care il gasesc mai repede in farmacie. Nici unul dintre doctori nu a discutat cu mine sa imi spuna care sunt efectele daca nu urmez tratamentul si ce se intampla daca il urmez. Mi s-a spus doar sa il fac. Eu caut un cabinet naturist sau homeopat impreuna cu care sa gasesc un tratament care sa imi permita sa imi cresc copilul de 4 ani.
Unul din doctorii care a participat la operatie mi-a spus ca speranta de viata in cazul meu este de 50 de ani.
VA MULTUMESC DIN SUFLET.

Sunt socata de ceea ce ti s-a spus.
NIMENI nu poate stii cat este de lunga viata omulu. Ce diagnostic ai avut la operatia de ovare ?
Daca ai doar chisturi la sani, acestea sunt mai uor de tratat decat fibroadenoamele. Cu cat formatiunea este mai "lichida" cu atat este mai usor de tratat (parere mea !)
Daca doresti o aternativa naturista, atunci da-mi un mesaj privat cu situatia ta de sanatate (inclusiv tiroida, ficat-pancreas, greutate etc) si vom vedea ce putem face.
dusa
Postat pe 1 Mai 2011 17:31
Eh, ce ti-e si cu vindecatorii astia de ocazie...
kudika226898
Postat pe 2 Mai 2011 18:40
aici se vindeca si online?
vreau si eu un tratament
bemm
Postat pe 2 Mai 2011 18:46
kudika226898
Postat pe 3 Mai 2011 16:40
buna fetelor! eu am luat livial si e foarte bun; am luat 2 ani;
am 54 ani si sunt la menopauza de 5 ani.
daca vrea cineva mi-a ramas neadministrat 1 cutie de livial am si bonul de la farmacie, e in termen inca 2 ani!
kudika_3532
Postat pe 31 Mai 2015 13:47
Buna ziua.Capsulele Menopauza si ceaiul Menopauza sunt compuse din plante medicinale care au ca efect reducerea semnificativa a frecvenþei ºi severitatii bufeurilor, tulburãrilor de somn ºi transpiraþiilor nocturne la femei aflate în perioada de menopauzã și premenopauzã.De asemenea au efect de a crește elasticitatea pereþilor arterelor ºi colesterolul «bun», de a reduce palpitaþiile ºi stãrile de agitaþie si previne osteoporoza prin stimularea formãrii osteoblastelor.Multa asanatate!
kudika_15604
Postat pe 4 Iunie 2015 15:25
mama mea foloseste cu succes Remifemin. sunt niste pastile din plante care au efectul celor pe baza de hormoni, dupa cum i-a spus medicul. le gasesti in orice farmacie
irina_v2011
Postat pe 13 Octombrie 2015 18:54
Asa este, o cura cu Remifemin face minuni. E un medicamente nemtesc (are site in limba romana www.remifemin.ro) dintr-o planta care se numeste iarba lui Christophor si este folosita de sute de ani pentru problemele "femeiesti" generate de menopauza. Avantajul este ca medicamentul este testat si se foloseste in Germania de peste 40 de ani, caci altfel, medicamentele de genul asta au si efecte secundare, si, daca nu este suficient testat inainte, dintr-una dai in alta si e destul de periculos.
jurnalul
Postat pe 26 Octombrie 2015 15:25
Buna ziuaPentru aceasta periopada a menopauzei se pot folosi si vitamine si minerale pentru a preveni aparitia efectelor nedorite asociate acestei perioade cum sunt Calciul natural,Crom, seleniu si Zinc, Vitamina A naturala si capsulele B complex.Multa sanatate!
kudika_15604
Postat pe 29 Octombrie 2015 16:36
Buna dragele mele!
Si eu, ca si voi, cele de aici, am intrat la menopauza si am fost „asaltata„ de tot felul de simptome, dureri, stari, stiti despre ce vorbesc, nu?
As fi vrut sa stiu daca la voi s-au pus kg in plus, am tot citit, ba ca la menopauza te ingrasi, ba ca n-ai nicio problema si nu pui deloc pe tine. La voi cum e?
Eu am gasit solutia ideala, iau Planovin si recunosc, ca ma simt f bine. Contine extract din seminte de psylium, care actioneaza ca un burete ce absoarbe de 14 ori mai multe grasimi decat fibrele pe care ni le luam noi din alimentatie. Eu am incercat sa mananc sanatos, sa iau Planovin si va spun, ma simt excelent, va recomand sa-l incercati.
Si da, cred ca vizitele la psiholog sunt fff importante, chiar ajuta, va pup!
kudika_1021487
Postat pe 21 Decembrie 2016 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EASY LOVER 1 De la: ledy21 4 Aprilie 2011 10:02
iritatii ale pielii 11 De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 09:46
sunt gravida in 4 saptamani si am toxoplasmoza 22 De la: healthy002808 18 August 2016 11:40
contracte cu alt angajator in timpul concediului medical 1 De la: danielabuia 26 Februarie 2011 07:48
Anticonceptionale Yaz 2 De la: andreea1625 30 Martie 2012 08:50