Setari Cookie-uri

Am o mare problema

De la: sagara_laksami, la data 2009-08-03 15:32:06
De la: TF_, la data 2009-08-03 15:18:26iarasi au lasat astia geamul dschis la socola,iarasi a scapat cezarica sa ne faca capatanile patrate cu tampeniile lui...p.s. SA NU UITI RUDOTELUL...


mare dreptate ai!!!!!! ,dar stai ca isi face aparitia cat de curand si "prietenul " lui "enemgabriel" care ii tine isonul la greu ....din ceea ce posteaza "cezarica" se vede ca are ceva probleme la mansarda, ce are "sula cu prefectura"???? nu vad, ce legatura este intre subiectul postat aici, aflat in discutie, si contraceptia ???? pentru care tot posteaza " cezarica" ?????
a luat-o si el cu contraceptia pe urmele celei care recomanda "absorbantele minune, bla, bla bla... bune pentru toate problemele existente. DOAMNE MARE E GRADINA TA...SI IN FIECARE ZI SE MUTA GARDUL !!!!


Pentru sagara_laksami:

1. DACÃ CITEªTI CU ATENÞIE CE A SCRIS PERSOANA CARE A POSTAT PRIMA DATÃ, POÞI VEDEA CÃ SCRIE CÃ DE 3 ANI FOLOSEªTE ANTICONCEPÞIONALE, DE ACEEA AM POSTAT ªI AICI DESPRE NOCIVITATEA METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPÞIE.

2. Dacã aº fi singurul împotriva metodelor artificiale de contracepþie, poate ar exista un semn de întrebare, dar când sunt sute de milioane sau poate chiar miliarde de oameni pe pãmânt care sunt împotriva metodelor artificiale de contracepþie, ar trebui sã-þi pui tu o întrebare: crezi cã toþi abereazã? Numai câte cercetãri medicale combat metodele artificiale de contracepþie! Numai câte asociaþii pentru viaþã sunt! Dacã ai fi intrat pe blogurile mele ai fi vãzut câte legãturi sunt cu site-uri care combat metodele artificiale de contracepþie! Plus alte mii ºi mii de site-uri de acelaºi fel din toate þãrile! Crezi cã toate aceste asociaþii ºi toþi care au fãcut aceste site-uri ºi spun adevãrul în privinþa metodelor artificiale de contracepþie abereazã?
ªI TU ªI ALÞII AR TREBUI Sà DESCHIDEÞI OCHII ªI Sà Và TREZIÞI DIN MANIPULAREA DIN PARTEA INDUSTRIEI FARMACEUTICE, PENTRU Cà MULTINAÞIONALELE CªTIGà SUME COLOSALE DE BANI DIN FABRICAREA ªI COMERCIALIZAREA CONTRACEPTIVELOR ARTIFICIALE…IAR FAPTUL Cà MULTE DINTRE ELE AU ACÞIUNE AVORTIVà E TRECUT SUB TÃCERE PENTRU CÃ, DACà OAMENII S-AR TREZI ªI NU LE-AR MAI FOLOSI, UNII AR PIERDE SUME COLOSALE DE BANI…DIN ACELAªI MOTIV, TOT SUB TÃCERE ÎN MOD OFICIAL SE ÞINE FAPTUL Cà TOATE CONTRACEPTIVELE ARTIFICIALE AU CONSECINÞE NEGATIVE ASUPRA SÃNÃTÃÞII, MULTE DINTRE ELE FIIND FOARTE GRAVE, IAR PUBLICITÃÞII SE DAU NUMAI O PARTE DINTRE EFECTELE SECUNDARE.
La interesul industriei farmaceutice se adaugã ºi interesul celor care împart în mod nedrept resursele ºi manipuleazã opinia publicã vehiculând falsa problemã a « suprapopulãrii » pentru a nu se vedea cã adevãrata cauzã a sãrãciei din lume nu este lipsa de resurse, ci împãrþirea nedreaptã a acestora de cãtre ei. În acest sens, ei promoveazã controlul populaþiei prin orice mijloace, în fapt promoveazã o culturã a morþii, opusã culturii umane ºi creºtine a vieþii.
"Suprapopularea" este o falsã problemã ºi o mare minciunã. Oamenii de ºtiinþã au calculat cã Pãmântul poate hrãni o populaþie mult mai numeroasã decât populaþia actualã. De exemplu: 8 miliarde de oameni (conform lui Penck), 13 miliarde (conform lui Hollstein), 22 miliarde (conform lui Ballod) ºi peste 100 de miliarde de oameni (conform lui Clark). Or, în prezent pe Pãmânt sunt în jur de 6 miliarde ºi jumãtate de oameni.
În plus, economiºtii constatã cã o creºtere a densitãþii demografice poate fi însoþitã de o mare expansiune economicã: ca exemplu poate fi adus Hong – Kongul, unde existã o densitate mare de populaþie ºi în acelaºi timp o mare creºtere economicã.

Accesând linkul urmãtor puteþi vedea un documentar intitulat « Iarna demograficã » în care oamenii de ºtiinþã aratã cã pe pãmânt este nevoie de copii, altfel se ajunge la o îmbãtrânire a populaþiei, la o aºa numitã iarnã demograficã. Documentarul e format din 6 parti, fiecare de cate 10 minute. Iatã prima parte, iar celelalte 5 pãrþi le gãsiþi în dreapta :

http://www.youtube.com/watch?v=iPzsAl5IjvE&feature=PlayList&p=FD03534E6E481F1E&index=0&playnext=1

De asemenea, în privinþa României se constatã o scãdere dramaticã a populaþiei, astfel încât, dacã nu se vor lua mãsuri de stopare a avorturilor prin lege, dispariþia poporului român poate fi calculatã matematic.

Unii medici spun adevãrul în privinþa contracepþiei, dar alþii oferã pacientelor explicaþii sumare, fãrã însã a preciza cã aceasta se realizeazã uneori prin distrugerea ºi eliminarea embrionului, adicã prin avort timpuriu.

Doctorul Mina Minovici critica propaganda contraceptivã, numind-o „propagandã criminalã”, „plagã socialã ºi naþionalã”.

Intrã pe blogul urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/

Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare. Argumente cã multe dintre metodele aºa – zis « contraceptive » sunt de fapt avortive (avorturi timpurii). Argumente cã toate metodele artificiale de contracepþie sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi sunt ºi pãcate, chiar dacã soþii ar avea motive care ar putea pãrea justificate pentru a le folosi. Când existã un motiv justificat de a evita concepþia, existã o alternativã : metodele naturale de planificare familialã bazate pe abstinenþa periodicã (abstinenþa în perioada fertilã a ciclului). Metodele naturale nu sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi nu sunt pãcate dacã se recurge la ele dupã cãsãtorie ºi din motive justificate, nu din egoism. Dacã se recurge la aceste metode din egoism ºi nu dintr-un motiv justificat, atunci devin pãcate ºi aceste metode naturale.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 5 August 2009 02:40
prietene cezarica,asta este opriunea oamenilor,sa foloseasca metode contraceptive de prodiuctie farmaceutica...nu ai sa poti schimba tu aceste obiceiuri...si daca ind farmaceutica castiga sume de bani de pe urma acestei afacri,ce ??? unde este problema ?? cei care fabrica paine nu castiga sume colosale de bani de pe urma acelei afacri ??? si ei folosesc aditivi sintetici care sunt daunatori omului,dar nimeni nu zice nimic !!! zi si de aia cu painea,sau de cei ce produc fortat in sere legume cu 7 chimicale puse pentru a stimula cresterea plantei si noi le mancam ca fraieerii !!! zi si de astia ceva si te sustin pana in panzele albe....si fi sigur ca nu numai eu voi face asta,dar numai fi asa habotnic,unii se chinuie sa schimbe lumea si sa o atraga spre diverse culte cu diverse idei despre Dumnezeu de peste 2000 ani si nu au rezolvat nimic in sensul asta,crezi ca tu vei putea schimba ceva cu aceste postari idioate cu care ne faci creierii praf pe diverse forumuri ???
4Life
Postat pe 5 August 2009 19:55
exact asta e termenul CREIERII PRAF asta face cezar vieru si ai mei tot praf ii face cam demult ce pacat ca anumite postari nu pot fi blocate stiu nu e corect dar e pt binele ochilor si creierilor mai multor persoane.
maria1931
Postat pe 6 August 2009 18:49
oameni buni,ce faceti cand va uitati la tv si apare o reclama de 10 minute?asa ca va rog frumos lasati omul in pace,respectati pe cel ce vreti sa va respecte.Sper ca ati bagat la creierii deja facuti praf din vina voastra.
enemgabriel
Postat pe 6 August 2009 18:57
Cine vorbea de respect ! Obraznicul obraznicilor !
ene_mgabriel
Postat pe 6 August 2009 19:32
De la: petreflp, la data 2009-08-06 19:32:02Cine vorbea de respect ! Obraznicul obraznicilor !
iar a venit doamna tf,ce sa-i faci cand suferi de prostie trebuie sa te manifesti cumva,spor la treaba.
enemgabriel
Postat pe 6 August 2009 19:41
Pentru sagara_laksami:

1. DACÃ CITEªTI CU ATENÞIE CE A SCRIS PERSOANA CARE A POSTAT PRIMA DATÃ, POÞI VEDEA CÃ SCRIE CÃ DE 3 ANI FOLOSEªTE ANTICONCEPÞIONALE, DE ACEEA AM POSTAT ªI AICI DESPRE NOCIVITATEA METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPÞIE


MA MIRAM EU SA SCAPI TU VRE-O OCAZIE !!!!

maria 1931 !!!!
petreflp !!!!
sagara_laksami
Postat pe 7 August 2009 12:28
... ce distractie ... uneia ii pute gura si intreaba daca grauntele pe care le ia ca gaina de gostat sint de vina ... ... din experiente mea, anticonceptionalele si frica de copii se manifesta la femeile spalate la creier, strivite in tinerete de vreun PAPA LAPTE, lasate de izbeliste de parinti, indopate cu sloganuri despre sex si relatii de prin reviste sau de pe la vreo matracuca care a prins comunismul cind se scobeau cu orice, se curentau doar sa nu aiba taranii veniti la oras mai mult de un copil (de era la moda sa devii brusc ''doamna'' in fabrica cu un singur copil, mai multi nu dadea bine si pierdeau la concursul de birfa si taiat frunza la ciini) ...
... ma mira TUPEUL cu care este tratat un DOMN ... DOCTOR ... in BIO ETICA (sint sigur ca mamaittzele habar nu au despre ce este vorba) ... care pe linga faptul ca isi da numele mai da si ajutor CONCRET ... dar, nu si nu, ''doamnele'' prefera mancurtismul dus la extrem ... ele au ''experienta'' si vor sa o impuna ... dar sinteti sigure ca nu mergeti pe un drum infundat ? ... dupa 20 de ani de capsunarit care continua am ajuns la concluzia ca subectul - avort, anticonceptionale denota PRIMITIVISMUL, INAPOIEREA SI IGNORANTA EXTREMA caracterizeaza multi romani ... rar gasesti una/unul care sa renunte la niste metode BARBARE sau NOCIVE, dar promovat prin reclame, pentru ca cauta sa inteleaga ceea ce vrea sa spuna celalalt ... habarnismul, cinismul, egoismul urla la cote maxime ... si apoi urmeaza MILOGEALA ... vai, sa vina cineva sa ne dea, sa ne faca ... CINE ? ... cei pe care ia-ti avortat in timp ce voi va traiti viata ? ...
Iskander_
Postat pe 8 August 2009 05:31
De la: maria1931, la data 2009-08-06 18:49:51exact asta e termenul CREIERII PRAF asta face cezar vieru si ai mei tot praf ii face cam demult ce pacat ca anumite postari nu pot fi blocate stiu nu e corect dar e pt binele ochilor si creierilor mai multor persoane.




... mariuco ... daca ai stii tu cite probleme ai pentru ca gindesti asa ... habar nu ai cum bate gura c_rul ... daca pe tine te deranjeaza sa fii sigura ca pe altii NU ... sint tineri care nu mai vor sa auda de mentalitatea voastra ramasa din comunism cind va SELECTIONATI cu tupeu copii ... iar pe cei scapati din greseala ii STRIVITI cu pretentii si vaicareli (vai cit eforturi am facut eu pentru voi cind de fapt doar v-ati trait viata inconstient si imoral) ... rar am vazut o curvasarie mai mare ca in romania ... sexualitatea a ajuns sa tina loc si de educatie, de bun simt, de normalitate ... nci macar instinctul de conservare se pare ca nu mai functioneaza normal ... pentru o calarie, matracucele ignora masacrul asupra sanatatii pe care si-l administreaza singure, ignora valul de cancere cu localizare ginecologica care ne-a adus in postura de cobai, ignora bolile cu transmisie sexuala, ignora ca se SCHILODESC si isi EXTERMINA PROPRII COPII ... matracucele si papa lapte vor sex, placere, confort ... totul fara efort, fara sentimente, fara nimic ... ei doar vor si cel mai simplu e sa traiesti EGOIST si CINIC ... familii penibile injghebate doar pe baza de sex si bani ... refuzul si frica fata de realitate ii obliga la auto-spalarea creierului ... se auto-compatimesc, cersesc salarii, fura si mint daca este nevoie ... dar nu ar munci nici pirliti cu luminarea ... ei vor totul de-a gata ... muieti's posmagii ''doamnelor'' ? ...
Iskander_
Postat pe 8 August 2009 05:43
De la: TF_, la data 2009-08-05 19:55:21prietene cezarica,asta este opriunea oamenilor,sa foloseasca metode contraceptive de prodiuctie farmaceutica...nu ai sa poti schimba tu aceste obiceiuri...si daca ind farmaceutica castiga sume de bani de pe urma acestei afacri,ce ??? unde este problema ?? cei care fabrica paine nu castiga sume colosale de bani de pe urma acelei afacri ??? si ei folosesc aditivi sintetici care sunt daunatori omului,dar nimeni nu zice nimic !!! zi si de aia cu painea,sau de cei ce produc fortat in sere legume cu 7 chimicale puse pentru a stimula cresterea plantei si noi le mancam ca fraieerii !!! zi si de astia ceva si te sustin pana in panzele albe....si fi sigur ca nu numai eu voi face asta,dar numai fi asa habotnic,unii se chinuie sa schimbe lumea si sa o atraga spre diverse culte cu diverse idei despre Dumnezeu de peste 2000 ani si nu au rezolvat nimic in sensul asta,crezi ca tu vei putea schimba ceva cu aceste postari idioate cu care ne faci creierii praf pe diverse forumuri ???




... TF ... dragutza ... daca stii ca esti MANIPULATA de ce continuii sa te PROSTITUEZI si sa te faci ca nu intelegi ... alegerea este a ta ... nu trebuie sa te aliniezi unei mode doar pentru ca par a fi ''trendy'' ... s-ar putea sa nu intelegi ce iti spun si te inteleg pt. ca pe alt topic spuneai ca tu faci bani vinzind ceva despre care nu stii nimic ... de ce minti intentionat, de ce nu vrei sa iti cistigi banii corect ... cit crezi ca mai este nevoie de GAINI frumoase , care sa vinda cu ajutorul decolteului ... cit timp poti face asta ? ... ce vei face dupa ? ... gindeste-te inainte sa dai din gura ... nu poti cere ceea ce tu nu respecti ...
Iskander_
Postat pe 8 August 2009 05:48
... am observat disputa ta cu ''prietenul cezarica'' ... se pare ca esti foarte ''educata'' si preiei din mers ... dar pastrind acelasi ton, stau si ma intreb ... TF de la ce vine ? ... de la TirFulitza ? ... dau si eu cu presupusul ? ...
Iskander_
Postat pe 8 August 2009 05:51
De la: TF_, la data 2009-08-05 19:55:21prietene cezarica,asta este opriunea oamenilor,sa foloseasca metode contraceptive de prodiuctie farmaceutica...nu ai sa poti schimba tu aceste obiceiuri...si daca ind farmaceutica castiga sume de bani de pe urma acestei afacri,ce ??? unde este problema ?? cei care fabrica paine nu castiga sume colosale de bani de pe urma acelei afacri ??? si ei folosesc aditivi sintetici care sunt daunatori omului,dar nimeni nu zice nimic !!! zi si de aia cu painea,sau de cei ce produc fortat in sere legume cu 7 chimicale puse pentru a stimula cresterea plantei si noi le mancam ca fraieerii !!! zi si de astia ceva si te sustin pana in panzele albe....si fi sigur ca nu numai eu voi face asta,dar numai fi asa habotnic,unii se chinuie sa schimbe lumea si sa o atraga spre diverse culte cu diverse idei despre Dumnezeu de peste 2000 ani si nu au rezolvat nimic in sensul asta,crezi ca tu vei putea schimba ceva cu aceste postari idioate cu care ne faci creierii praf pe diverse forumuri ???


Pentru TF:

Mã faci sã râd ! Nici nu se comparã efectele nocive ale chimicalelor din alimentaþie cu efectele nocive foarte grave ale metodelor artificiale de contracepþie ! ªi chimicalele din alimentaþie au efecte nocive, mai ales în timp, dar efectele nocive ale metodelor artificiale de contracepþie sunt cu mult mai grave ºi, de obicei încep sã se vadã mai repede : cam dupã 3, 4 sau 5 ani de utilizare sau mai mult, depinde de la caz la caz.

ªi nu e opþiunea oamenilor sã foloseascã metode artificiale de contracepþie, nu vorbi în numele tuturor! E opþiunea celor celor neinformaþi ºi manipulaþi de publicitatea mincionoasã care se face metodelor artificiale de contracepþie.

Ca sã deschizi ochii, deschide site-urile pe care le-am recomandat. Site-urile conþin cãrþi ºi articole medicale în care medicii cu conºtiinþã spun adevãrul despre efectele nocive grave ale metodelor artificiale de contracepþie, precum ºi despre efectul avortiv al multora dintre ele. Deci nu-i vorba de habotnicie.

Aceste efecte de obicei sunt þinute ascunse, deoarece multinaþionalele câºtigã sume colosale de bani din fabricarea ºi comercializarea metodelor artificiale de contracepþie. Dacã oamenii ar afla de aceste acþiuni avortive ºi n-ar mai folosi metode artificiale de contracepþie, unii ar pierde sume imense de bani...Din acelaºi motiv, tot sub tãcere în mod oficial se þine faptul cã toate metodele artificiale de contracepþie au consecinþe nocive pentru sãnãtate, multe dintre ele fiind foarte grave, iar publicitãþii se dau numai o micã parte dintre efectele nocive.

La interesul industriei farmaceutice se adaugã ºi interesul celor care împart în mod nedrept resursele ºi manipuleazã opinia publicã vehiculând falsa problemã a « suprapopulãrii » pentru a nu se vedea cã adevãrata cauzã a sãrãciei din lume nu este lipsa de resurse, ci împãrþirea nedreaptã a acestora de cãtre ei. În acest sens, ei promoveazã controlul populaþiei prin orice mijloace, în fapt promoveazã o culturã a morþii, opusã culturii umane ºi creºtine a vieþii.

IATÃ ªI MÃRTURISIREA UNEI FETE CHIAR DE PE ACEST FORUM CARE S-A TREZIT ªI ªI-A DAT SEAMA DE EFECTELE NOCIVE GRAVE ALE METODELOR ARTIFICIALE DE CONTRACEPÞIE ªI DE NEPÃSAREA MAJORITÃÞII MEDICILOR :

De la: Gaby211081, la data 2009-02-09 15:31:29

Fetelor, pana la urma am gasit raspuns la intrebarea care ma framanta. Din pacate cateva din analizele hormonale pe care le-am facut nu mi-au iesit bine...Au niste valori mult prea mari iar doctora mi-a interzis sa mai iau contraceptive...Mi-a zis ca sunt niste valori de premenopauza! Asa ca s-a terminat cu pilulele! Peste vreo 3 luni va trebui sa repet analizele. Totul este de la pastile si sper ca valorile sa se stabilizeze lunile astea!!! Sper ca nu m-am trezit prea tarziu pentru ca nu am copii!!!
Sfatul meu este ca toate fetele care iau pilule de mult timp, chiar daca au facut pauza sa faca aceste analize hormonale! Daca avem impresia ca doctorilor le pasa de sanatatea noastra, ei bine in 90% din cazuri nu-i asa!!!!
Eu aveam un presentiment ca ceva nu e in regula si din cauza asta am insistat sa le fac! Si cand te gandesti ca am fost la atatea doctorite care mi-au zis ca pot lua linistita contraceptive fara sa-mi ceara nici un fel de analize! Inclusiv doctora endocrinoloaga dupa ce a vazut analizele mi-a zis ca pot sa iau in continuare Yasmine!!! Cata incompetenta!!!!

Mai multe puteþi citi ºi vedea pe blogurile urmãtoare :

http://www.augustincezar.blogspot.com/

Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare. Argumente cã multe dintre metodele aºa – zis « contraceptive » sunt de fapt avortive (avorturi timpurii). Argumente cã toate metodele artificiale de contracepþie sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi sunt ºi pãcate, chiar dacã soþii ar avea motive care ar putea pãrea justificate pentru a le folosi. Când existã un motiv justificat de a evita concepþia, existã o alternativã : metodele naturale de planificare familialã bazate pe abstinenþa periodicã (abstinenþa în perioada fertilã a ciclului). Metodele naturale nu sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi nu sunt pãcate dacã se recurge la ele dupã cãsãtorie ºi din motive justificate, nu din egoism. Dacã se recurge la aceste metode din egoism ºi nu dintr-un motiv justificat, atunci devin pãcate ºi aceste metode naturale.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio) ; cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 9 August 2009 16:37
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-08-09 16:37:51
De la: TF_, la data 2009-08-05 19:55:21prietene cezarica,asta este opriunea oamenilor,sa foloseasca metode contraceptive de prodiuctie farmaceutica...nu ai sa poti schimba tu aceste obiceiuri...si daca ind farmaceutica castiga sume de bani de pe urma acestei afacri,ce ??? unde este problema ?? cei care fabrica paine nu castiga sume colosale de bani de pe urma acelei afacri ??? si ei folosesc aditivi sintetici care sunt daunatori omului,dar nimeni nu zice nimic !!! zi si de aia cu painea,sau de cei ce produc fortat in sere legume cu 7 chimicale puse pentru a stimula cresterea plantei si noi le mancam ca fraieerii !!! zi si de astia ceva si te sustin pana in panzele albe....si fi sigur ca nu numai eu voi face asta,dar numai fi asa habotnic,unii se chinuie sa schimbe lumea si sa o atraga spre diverse culte cu diverse idei despre Dumnezeu de peste 2000 ani si nu au rezolvat nimic in sensul asta,crezi ca tu vei putea schimba ceva cu aceste postari idioate cu care ne faci creierii praf pe diverse forumuri ???


Pentru TF:

Mã faci sã râd ! Nici nu se comparã efectele nocive ale chimicalelor din alimentaþie cu efectele nocive foarte grave ale metodelor artificiale de contracepþie ! ªi chimicalele din alimentaþie au efecte nocive, mai ales în timp, dar efectele nocive ale metodelor artificiale de contracepþie sunt cu mult mai grave ºi, de obicei încep sã se vadã mai repede : cam dupã 3, 4 sau 5 ani de utilizare sau mai mult, depinde de la caz la caz.

ªi nu e opþiunea oamenilor sã foloseascã metode artificiale de contracepþie, nu vorbi în numele tuturor! E opþiunea celor celor neinformaþi ºi manipulaþi de publicitatea mincionoasã care se face metodelor artificiale de contracepþie.

Ca sã deschizi ochii, deschide site-urile pe care le-am recomandat. Site-urile conþin cãrþi ºi articole medicale în care medicii cu conºtiinþã spun adevãrul despre efectele nocive grave ale metodelor artificiale de contracepþie, precum ºi despre efectul avortiv al multora dintre ele. Deci nu-i vorba de habotnicie.

Aceste efecte de obicei sunt þinute ascunse, deoarece multinaþionalele câºtigã sume colosale de bani din fabricarea ºi comercializarea metodelor artificiale de contracepþie. Dacã oamenii ar afla de aceste acþiuni avortive ºi n-ar mai folosi metode artificiale de contracepþie, unii ar pierde sume imense de bani...Din acelaºi motiv, tot sub tãcere în mod oficial se þine faptul cã toate metodele artificiale de contracepþie au consecinþe nocive pentru sãnãtate, multe dintre ele fiind foarte grave, iar publicitãþii se dau numai o micã parte dintre efectele nocive.

La interesul industriei farmaceutice se adaugã ºi interesul celor care împart în mod nedrept resursele ºi manipuleazã opinia publicã vehiculând falsa problemã a « suprapopulãrii » pentru a nu se vedea cã adevãrata cauzã a sãrãciei din lume nu este lipsa de resurse, ci împãrþirea nedreaptã a acestora de cãtre ei. În acest sens, ei promoveazã controlul populaþiei prin orice mijloace, în fapt promoveazã o culturã a morþii, opusã culturii umane ºi creºtine a vieþii.

IATÃ ªI MÃRTURISIREA UNEI FETE CHIAR DE PE ACEST FORUM CARE S-A TREZIT ªI ªI-A DAT SEAMA DE NEPÃSAREA MAJORITÃÞII MEDICILOR :

De la: Gaby211081, la data 2009-02-09 15:31:29

Fetelor, pana la urma am gasit raspuns la intrebarea care ma framanta. Din pacate cateva din analizele hormonale pe care le-am facut nu mi-au iesit bine...Au niste valori mult prea mari iar doctora mi-a interzis sa mai iau contraceptive...Mi-a zis ca sunt niste valori de premenopauza! Asa ca s-a terminat cu pilulele! Peste vreo 3 luni va trebui sa repet analizele. Totul este de la pastile si sper ca valorile sa se stabilizeze lunile astea!!! Sper ca nu m-am trezit prea tarziu pentru ca nu am copii!!!
Sfatul meu este ca toate fetele care iau pilule de mult timp, chiar daca au facut pauza sa faca aceste analize hormonale! Daca avem impresia ca doctorilor le pasa de sanatatea noastra, ei bine in 90% din cazuri nu-i asa!!!!
Eu aveam un presentiment ca ceva nu e in regula si din cauza asta am insistat sa le fac! Si cand te gandesti ca am fost la atatea doctorite care mi-au zis ca pot lua linistita contraceptive fara sa-mi ceara nici un fel de analize! Inclusiv doctora endocrinoloaga dupa ce a vazut analizele mi-a zis ca pot sa iau in continuare Yasmine!!! Cata incompetenta!!!!

Mai multe puteþi citi ºi vedea pe blogurile urmãtoare :

http://www.augustincezar.blogspot.com/

Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din clipa concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare. Argumente cã multe dintre metodele aºa – zis « contraceptive » sunt de fapt avortive (avorturi timpurii). Argumente cã toate metodele artificiale de contracepþie sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi sunt ºi pãcate, chiar dacã soþii ar avea motive care ar putea pãrea justificate pentru a le folosi. Când existã un motiv justificat de a evita concepþia, existã o alternativã : metodele naturale de planificare familialã bazate pe abstinenþa periodicã (abstinenþa în perioada fertilã a ciclului). Metodele naturale nu sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi nu sunt pãcate dacã se recurge la ele dupã cãsãtorie ºi din motive justificate, nu din egoism. Dacã se recurge la aceste metode din egoism ºi nu dintr-un motiv justificat, atunci devin pãcate ºi aceste metode naturale.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio) ; cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora.
se pare ca este un ras fortat...cu tenta nervoasa...daca tot esti asa de informat,arata-le oamenilor o alternativa la anticonceptionalele de sinteza,AI ACEASTA POSIBILITATE ??? evident ca nu o ai,asa ca ciocul mic...
in al 2-lea rand nu am ce cauta pe acele forumuri,ce sa fac pe ele,sa-ti fac tie trafic ??? pentru ce ???
mai departe de asta ,se vede cat esti de informat, din ceea ce postezi...adica spre ZERO...
4Life
Postat pe 9 August 2009 16:52
De la: TF_, la data 2009-08-09 16:52:45se pare ca este un ras fortat...cu tenta nervoasa...daca tot esti asa de informat,arata-le oamenilor o alternativa la anticonceptionalele de sinteza,AI ACEASTA POSIBILITATE ??? evident ca nu o ai,asa ca ciocul mic...
in al 2-lea rand nu am ce cauta pe acele forumuri,ce sa fac pe ele,sa-ti fac tie trafic ??? pentru ce ???
mai departe de asta ,se vede cat esti de informat, din ceea ce postezi...adica spre ZERO...


Pentru TF:

1. Nu am nevoie de trafic, deoarece þi-am mai spus ºi repet : Nu câºtig nici un ban din cele douã bloguri, foarte sincer ! Le-am fãcut pu ºi simplu din conºtiinþã, pentru a arãta adevãrul ºi a informa corect oamenii.
Sunt foarte bine informat, mi-am dat licenþa în bioeticã ºi acum fac doctoratul în filosofie. Cu ce drept conteºti ceea ce scriu tâta timp cât nici n-ai intrat pe bloguri ºi pe site-uri? Eu nu postez opinii personale dupã ureche, ci INFORMAÞII ADEVÃRATE ªI SIGURE, PRELUATE DIN CÃRÞI ªI ARTICOLE DE SPECIALITATE! Numai câte cãrþi ºi articole medicale combat metodele artificiale de contracepþie! Numai câte asociaþii pentru viaþã sunt! Dacã ai fi intrat pe blogurile mele ai fi vãzut câte legãturi sunt cu site-uri care combat metodele artificiale de contracepþie! Plus alte mii ºi mii de site-uri de acelaºi fel din toate þãrile! Crezi cã toate aceste asociaþii ºi toþi care au fãcut aceste site-uri ºi spun adevãrul în privinþa metodelor artificiale de contracepþie abereazã?
În afarã de cele douã bloguri ale mele, am recomandat o sumedenie de site-uri care nu sunt ale mele, ci sunt site-uri ale unor asociaþii ºi au legãturi cu cãrþi ºi articole medicale.

2. Am dat deja de mai multe ori ALTERNATIVELE LA METODELE ARTIFICIALE DE CONTRACEPÞIE: Când existã un motiv justificat de a evita concepþia, existã o alternativã : metodele naturale de planificare familialã bazate pe abstinenþa periodicã (abstinenþa în perioada fertilã a ciclului). Metodele naturale nu sunt dãunãtoare sãnãtãþii ºi nu sunt pãcate dacã se recurge la ele dupã cãsãtorie ºi din motive justificate, nu din egoism. Dacã se recurge la aceste metode din egoism ºi nu dintr-un motiv justificat, atunci devin pãcate ºi aceste metode naturale. Dar metodele artificiale de contracepþie sunt pãcate chiar dacã soþii ar avea motive care ar putea pãrea justificate. Asta pe lângã faptul cã toate au efecte nocive grave pentru sãnãtate ºi multe dintre ele sunt ºi avortive (avorturi timpurii).

Mulþi medici ginecologi criticã metodele artificiale de contracepþie ºi recomandã metodele naturale de planificare familialã. Metodele naturale de planificare familialã sunt cele care respectã ordinea fireascã atât în pregãtirea ºi în desfãºurarea actului sexual, cât ºi în finalizarea lui. Aceste metode naturale diferã între ele în funcþie de procedeele de calcul al perioadelor fertilã ºi nefertilã din ciclul menstrual. Ele sunt urmãtoarele patru:

a. metoda calendarului (se mai numeºte ºi metoda Ogino-Knaus, dupã numele inventatorilor),
b. metoda temperaturii bazale,
c. metoda Billings (ritmul mucusului cervical)
d. metoda simpto-termicã.

Metodele naturale de planificare familialã:

- Nu au nici un efect negativ asupra sãnãtãþii.
- Presupun abstinenþa (abþinerea) de la actul sexual în zilele de fertilitate sigurã sau probabilã ale ciclului menstrual (abstinenþa periodicã).
- Dacã sunt calculate corect, metodele naturale de planificare familialã au un grad ridicat de siguranþã, în condiþiile în care femeia îºi cunoaºte bine funcþionarea ciclului menstrual (siguranþã de 100% nu oferã nici metodele naturale de planificare familialã, nici metodele artificiale de contracepþie). De obicei, un calcul mai exact al funcþionãrii ciclului menstrual se face într-o perioadã de 6-12 luni. Existã formule de calcul al metodelor naturale de planificare familialã chiar ºi pentru femeile care au ciclu neregulat. Dacã ciclul este foarte variabil nu se poate aplica metoda calendarului, însã, în acest caz, se pot aplica urmãtoarele trei metode naturale (a temperaturii, metoda Billings ºi metoda simpto-termicã). Existã mãrturii ale unor soþi care folosesc numai metode naturale de planificare familialã ºi declarã cã sunt foarte mulþumiþi de ele.
- Din punct de vedere moral, metodele naturale de planificare familialã sunt conforme cu criteriile moralei catolice ºi cu criteriile obiective ale moralitãþii, bineînþeles dacã sunt utilizate dupã cãsãtoria creºtinã ºi dacã evitarea concepþiei prin recurgerea la ele nu provine din egoism, ci existã motive justificate ca soþii sã evite concepþia unor noi copii sau sã distanþeze concepþiile copiilor. În aceleaºi condiþii, metodele naturale de planificare familialã sunt acceptate ºi de unele dintre Bisericile Ortodoxe. (Bisericile Ortodoxe din anumite þãri nu acceptã nici metodele naturale de planificare familialã, acceptând doar abstinenþa totalã ca singurã soluþie pentru cei care nu mai vor noi copii) Dupã cum vom explica spre sfârºitul materialului, Biserica Catolicã ºi Bisericile Ortodoxe care acceptã metodele naturale de planificare familialã sunt consecvente cu ele însele ºi atunci când considerã permisã folosirea metodelor naturale de planificare familialã pentru motive justificate, precum ºi atunci când aratã cã e nepermisã folosirea metodelor artificiale de contracepþie, chiar dacã soþii ar avea motive care pot pãrea serioase.
- Metodele naturale nu numai cã nu pun în pericol relaþia dintre soþi, ci dimpotrivã, încurajeazã iubirea ºi respectul dintre ei.
- Favorizeazã dãruirea totalã a soþilor.
- Nu costã nimic.
- E clar cã NU este permis sã se facã avort dacã totuºi s-ar concepe copilul în cazurile de excepþie ale metodelor naturale, în cazurile erorilor de calcul sau în oricare alt caz.
- Dacã o nouã sarcinã ar expune direct la un pericol real ºi foarte grav viaþa mamei, abstinenþa periodicã nu poate fi recomandatã ºi nici urmatã. În asemenea cazuri se impune consultarea unor medici de încredere ºi cu principii creºtine.

Aceastã abstinenþã periodicã presupune un oarecare sacrificiu, mai ales pentru soþii tineri, dar pe lumea aceasta orice lucru bun se face cu sacrificiu, pe când rãul se face mai uºor, dar este foarte dãunãtor. Însã cine trãieºte cu înþelepciune alege lucrurile bune ºi sãnãtoase (metodele naturale), chiar dacã acestea presupun sacrificiu, iar nu lucrurile care la suprafaþã par uºoare, dar în realitate sunt pline de rãutate ºi otravã (metodele artificiale de contracepþie).

Iatã ºi un link cu cãrþi, dintre care douã sunt despre metodele naturale de planificare familialã (Autocontrolul fertilitãþii pe cale naturalã ºi Planificarea familialã dupã morala catolicã):
http://www.profamilia.ro/soti.asp

Un articol interesant, intitulat « Reglarea naturalã a concepþiei (prin metodele naturale) neînþeleasã »
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=275

ªi încã un articol despre metodele naturale :
http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=144&Itemid=29
vieru_cezar_iasi
Postat pe 9 August 2009 17:20
mai cezarica,ia spune-ne si noua ce parere ai tu despre acei preoti care si-o trag unii cu altii ??? sau despre acei preoti care fac avansuri de o obraznicie nemarginita femeilor care merg la biserica ??? sau arata-ne si noua ce fapte deosebite a facut biserica pentru comunitatea din romania in ultimii 19 ani ??? te asteptam cu raspunsuri interesante

p.s. promit ca am sa le citesc cu atentie maxima
4Life
Postat pe 10 August 2009 20:18
tarot_healthy
Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE CONCEPTIONALE SA IAU? 4 De la: wildrose020 30 Septembrie 2010 14:36
fibroadenom mamar 123 De la: adriana0814 28 Iunie 2013 15:24
maladie 4 De la: gandacel08 19 August 2009 18:40
Bani pentru peturi 3 De la: kurnikova 21 Octombrie 2009 07:09
Microb sau motiv de ingrijorare? 6 De la: kudika_10399 23 Iunie 2012 14:45