Setari Cookie-uri

Nu am avut niciodata orgasm

Am inceput viata sexuala de aproximativ 5 ani dar nu am avut niciodata orgasm in timpul actului,. ci doar prin masturbare.
BeHappy
Postat pe 15 Martie 2009 23:34
iubi meu...stai linistita...si eu sunt la fel k tn...kteodata am impresia k sunt frigida...dar se zice k nu exista femei frigide ,ci numai barbati kre nu stiu sa te aduca in al 9 -lea cer.....asa k ...bine ai intrat in clubul meu...sa ma invete si p mn kreva qum as putea sa am???? oare qum e?????
stephanya
Postat pe 28 Martie 2009 21:26
Sunt practici si trucuri cu care cu siguranta este mult mai usor pentru o femeie sa atinga orgasmul. Iata unele dintre acestea:

1. Sexul oral: diferite studii au demonstrat ca, chiar daca sexul oral nu functioneaza mereu, faciliteaza mult atingerea unei puternice excitari si a orgasmului.
2. Manevra podului: problema cu raportul sexual “standard”, este ca de obicei nu garanteaza o stimulare potrivita directa a clitorisului. Poate fi rezolvata usor, cerand barbatului sa exercite in timpul penetrarii, o stimulare directa a cliotirisului cu mana, cu un vibrator sau altceva. Aceasta “manevra” cu siguranta ajuta femeia sa obtina mai usor orgasmul.
3. Schimbarea pozitiei: in timpul raportului sexual ar fi oportun sa se schimbe varii pozitii, lasand libera la imaginatie, la fantazie si la creativitate!
4. Sa cereti! : cateodata cel mai bun lucru este cel mai simplu sa cereti femeii sau sa cereti sa va demonstreze sau sa va explice ceea ce o excita mai mult. Nu e nimic mai bine si frumos decat a vedea o femeie care se masturbeaza ca sa intelegeti cum si unde are nevoie sa fie stimulata!

Nu “alerga” dupa orgasm. Orgasmul nu este o datorie, este doar o placere. Ceea ce conteaza nu este orgasmul in sine cat sa acumulezi potentialitate. Orgasmul nu este atins in fiecare raport sexual, chiar daca si acele femei nu au probleme sa aiba orgasm.

Uita sensurile de vinovatie. Sexualitatea face parte din viata si este gresit sa crezi ca contine ceva murdar sau interzis. Nu-ti fie teama de asemeni sa pari prea dezinvolta sau interesata sa ai placere, in fond, barbatul tau face acelasi lucru.
petricpatricia
Postat pe 28 Martie 2009 22:30
draga mea ce ti se intimpla tie,cred ca este o problema de concentrare.Adica,in momentul cand faci sex,nu te gandesti in primul rand ca poate va fi si placut.Exista tendinta de a face totul din obligatia faptului,ca daca esti sotie esti si obligata sa faci sex.Alta problema este,cu cine faci sex.Iti iubesti sotul cu adevarat?Dar el pe tine?Barbatii sunt adevarat putin mai egoisti,ce fac ,fac sa se simta ei bine si de femeie nu-i prea intereseaza.Aici se greseste.Sexul se face in doi,si amandoi trebuie sa contribuie cu cate ceva ca fiecare sa se simta cat mai bine.Operioada mai lunga de preludiu conteaza foarte mult.Si apoi conteaza si prejudecatile.Multi si multe vad in sex un mijloc de procreere insa pe langa asta,se pune problema satisfactiei.Este adevarat,nu exista placere mai mare decat o partida de sex cu un final dezlantuit printr-un orgasm puternic,dar asta inseamna ca tu trebuie sa ti-l doresti.INCEARCA SA FACI SEX CU ADEVARAT si vei avea orgasm.Daca nu atunci schimba partenerul.Dar ai mare GRIJA.
healthy001616
Postat pe 18 Aprilie 2009 10:08
Scumpo,aici nu pot sa-ti explic prea multe.Dar daca chiar te intereseaza sa afli mai multe trimite-mi un SMS la nr.0734470776 sa-mi spui cine esti si ce doresti sa stii si te voi suna eu.Pa!
healthy001616
Postat pe 18 Aprilie 2009 10:12
multumesc pentru sfaturi. in cazul meu partenerul isi da toata silinta, chiar se simte prost de fiecare data ,,, pt ca nu ajung sa am si eu....nu stiu poate si gandurile mele zboara prim mai multe parti sau sunt complexata de cine stie ce.....
BeHappy
Postat pe 18 Aprilie 2009 16:13
da stephanya stiu, dar ideea e ca eu nu am avut niciodata.... si patricia... prin sex oral am, sau orgasm la nivelul clitorisului am ,,,, cel intravaginal e problema :(
BeHappy
Postat pe 18 Aprilie 2009 16:17
De la: FiFericita, la data 2009-04-18 16:17:14da stephanya stiu, dar ideea e ca eu nu am avut niciodata.... si patricia... prin sex oral am, sau orgasm la nivelul clitorisului am ,,,, cel intravaginal e problema :(

Mare este gradina!!!!!!
enemgabriel
Postat pe 18 Aprilie 2009 18:05
De la: enemgabriel, la data 2009-04-18 18:05:00
De la: FiFericita, la data 2009-04-18 16:17:14da stephanya stiu, dar ideea e ca eu nu am avut niciodata.... si patricia... prin sex oral am, sau orgasm la nivelul clitorisului am ,,,, cel intravaginal e problema :(

Mare este gradina!!!!!!



Scuze... Ar trebui sã mã simt atacatã??? Sau??? :)) Ca sã ºtiu, nu de alta :P
BeHappy
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:41
De la: FiFericita, la data 2009-03-15 23:34:05Am inceput viata sexuala de aproximativ 5 ani dar nu am avut niciodata orgasm in timpul actului,. ci doar prin masturbare.


eu zic ca esti foarte tanara si nu toate femeile sunt capabile sa ajunga la orgasm de la primele experiente. daca ai orgasm clitoridian e bine si nu esti frigida. cu timpul vei invata sa-ti cunosti corpul si sa stii cum vrei si nu cred ca vei avea nici un fel de problema sa atingi orgasme profunde.
eleain
Postat pe 25 Aprilie 2009 22:49
uite ce am auzit eu de la o colega acum cativa ani ... imi spunea sie a ca nu are orgasm desi face sex cu sotul ei si are o fetita de 8 ani , questia care ia spus doctorul e ca are peretii vaginului prea grosi si asta ar fi problema , adik nu simte ... m-am mirat ca asa ceva inca nu auzisem dar cred ca e de genul ca terminatiile nervoase in palma ... si cred ca este posibil . poate totusi problema ta este una medicala nu una afectiva , psihologica , comportamentala ... dar asta numai un doc iti poate confirma ...mai astept vesti!
Schatt
Postat pe 8 Mai 2009 15:59
Ai inceput viata sexuala de 5 ani, deci la cati ani ? si te masturbai pana atunci ? pt ca 'obiceiul din fire nu are lecuire' ...apoi depinde si cu cine ai facut prima data sex ! Daca pe barbatul ala nu il interesa decat sa se satisfaca el inseamna ca nu ti-a acordat prea mare importanta si ai ramas putin dezamagita, iar creierul tau a facut automat trecerea la '' tot masturbarea e mai buna '' deci amanunte....
healthy003132
Postat pe 9 Iunie 2009 08:18
draga mea trebuie sa faci "DRAGOSTE"nu sex pt a ajunge la orgasm.
annemirela
Postat pe 9 Iunie 2009 12:25
Niciodata nu e timpu pierdut...Asa cum te masturbezi singura si ai orgasm , asa ii poti spune partenerului cum te simti bine...ce pozitie iti place , depinde mult si de pozitie..parerea mea ..asa se intampla in cazul meu...si incerca sa ai un preludiu mai lung...

Oana25_healthy
Postat pe 12 Iunie 2009 17:05
am inceput la aproape 18, si am avut doar un partener pana acum(cel actual) si el este cel care vrea sa ma faca sa ma simt bine, ce e adevarat sunt uneori foarte aproape, dar totusi... si am inceput sa ma mmmmmm,,,,,,,, dupa cam 1 an jumatate dupa ce am inceput viata sexuala... deci nu e vb de obisnuinta sau mai stiu eu ce.... sfaturile sunt bine venite, MULTUMESC TUTUROR si va doresc o vacanta/concediu cat mai placut!!!!!!!!!!!!!!
BeHappy
Postat pe 23 Iunie 2009 00:44
kred ca depinde si de pozitia din actul sexual eu am orgasm numai intr-o anume poz
cattie
Postat pe 30 Iunie 2009 07:22
FiFericita, stai linistita ca vreo 90% din femei au doar orgasm clitoridian-asa se numeste, ala interior chiar e considerat a fi un mit, se intampla si sa-l ai si sa nu-ti dai seama...tocmai de aceea femeile in general cand fac dragoste o fac atunci cand sunt implicate emotional si nu doar pt orgasm...in fine...mai bine citeste niste studii de specialitate sau discuta cu persoane avizate ca vezi tu ca pe forumuri lumea te infomeaza gresit si e plin de ciudati!
lara007_healthy
Postat pe 30 Iunie 2009 09:58
dar de ce nu incercati sa discutati cu barbatii vostri despre acest aspect?sa la spuneti unde sa va atinga cand sa va atinga.....si cum ar trebui sa faca....sau ce ar trebui sa faca....
Dwayne_fan
Postat pe 30 Iunie 2009 10:15
corect , frate . cred ca cel mai bine este sa lasati inhibitiile si sa vorbiti deschis cu sotii vostri. ei sunt in masura .mai mult trebuie sa discutati sa-i spui partenerului ce-ti place si cum iti place sa-l ghidezi . spui ca te mmmmm.....atunci pune-l pe el sa-ti faca acest lucru si apoi sa intre in tine e k nu e nicio rusine . suuccceeessss si curaj .nu-i o rusine sa vorbesti deschis cu sotul tau .
ylory
Postat pe 30 Iunie 2009 10:35
Poate un sexshop va ajuta sa deschideti fanteziile :D
dangelov
Postat pe 30 Iunie 2009 11:29
Multumesc pentru raspunsuri :D sper sa fiu mai dezghetata:P si sa stiu ce vreau , unde vreau si cand vreau :P si bineinteles sa si zic asta :D .
multumesc inca o data la toti care au postat , si va doresc o vacanta/concediu cat mai placut si distractiv.
BeHappy
Postat pe 30 Iunie 2009 12:21
important este sa-ti gasesti tu o pozitie, incearca sa stai deasupra, dar important este si preludiul
dvalentina
Postat pe 30 Iunie 2009 15:32
incerca sa te masturbezi in timpul actului ..... pune-ti un film porno care iti place..... imagineaza-te tu in situatia lu aia.... vorbiti ¨porcos¨ cu celalalt ... lipiti-va corpurile unul de celalalt, sarutati-va in timpul actului .....etc.... spor la treaba
jessica23_healthy
Postat pe 30 Iunie 2009 16:17
incearca sa folosesti un lubrifiant conteaza foarte mult,stinge lumina daca se intampla seara asa te vei putea concentra mai mult pe voi doi decat la colaceii de pe burta,freza sau mimica fetei,plus ca e mai palpitant pe intuneric.cum spunea cineva mai sus stai tu deasupra eu asa am ajuns la orgasm abia dupa 2 ani de la primul contact sexual.in felul asta vei ajunge mult mai usor la orgasm pentru ca are contact direct cu clitorisul tau si plus de asta peretii vaginului se vor incorda si dupa se vor relaxa, incontinuu,acum nu spun sa nu mai schimbati pozitia doar ca in cazul tau asta te va ajuta mai mult.poate ca ti-ai pus si tu o bariera psihica,tocmai pt ca vrei sa ajungi la orgasm,el vrea sa ajungi la orgasm,tu esti foarte stresata si ai frustrari..asa din afara pare ceva facut din obligatie.nu te mai gandi daca vei avea orgasm sau nu sau daca el va avea lasa totul sa curga dupa vor veni toate de la sine si amandoi scapati de stres.
kudika009854
Postat pe 30 Iunie 2009 20:30
Cu mult "drag" pentru Enegabriel
Frate, nu mai pierde timpul pe forum
Spui numai prostii
Macar taci
Oamenii chiar au probleme si discutiile sunt utile tuturor
Esti vreun casap?
Pe unde scrii numai rau faci!!!!
Lasa-te de meserie, perfectule.
Ai depasit toate limitele de bun simt.
Cauta altceva, ca scrisul nu e pentru tine.
Mai sunt locuri libere in munti, izoleaza-te ca ne descurcam fara tine.
Iti promit ca nu-ti voi simti lipsa. Chiar ai sa-mi faci o bucurie disparand
Am crezut ca doar cu mine esti needucat, dar asa esti tu de fapt.
Adio.
Starlove
Postat pe 30 Iunie 2009 20:36
salut vreau sa va spun si eu ceva ,daca partenerul tau este un egoist poti incerca degeba
kudika190836
Postat pe 30 Iunie 2009 22:56
De la: Nicolca, la data 2009-06-30 20:36:10Cu mult "drag" pentru Enegabriel
Frate, nu mai pierde timpul pe forum
Spui numai prostii
Macar taci
Oamenii chiar au probleme si discutiile sunt utile tuturor
Esti vreun casap?
Pe unde scrii numai rau faci!!!!
Lasa-te de meserie, perfectule.
Ai depasit toate limitele de bun simt.
Cauta altceva, ca scrisul nu e pentru tine.
Mai sunt locuri libere in munti, izoleaza-te ca ne descurcam fara tine.
Iti promit ca nu-ti voi simti lipsa. Chiar ai sa-mi faci o bucurie disparand
Am crezut ca doar cu mine esti needucat, dar asa esti tu de fapt.
Adio.
nu-ti bate capul cu pETRICA,nu merita...a baut asa de multa aoleu vara de-i pluteste neuronul prin ea...poate i se ineaca si scapam de el...
4Life
Postat pe 30 Iunie 2009 23:27
schimba-ti partenerul,vei vede ca in lume exista si barbati care te fac sa-ti pierzi capul,facind dragoste(dar cu conditia sa-l iubesti tare). eu m-am casatorit cu un barbat care nu prea il iubeam( la insistenta parintilor) si pe cel care il iubeam l-am parasit,dar ce folos ca oricum ma vad cu el pentru a face dragoste.PROBLEMA e in partener, nu in tine.
healthy000228
Postat pe 1 Iulie 2009 00:14
salut...interesant subiect.eu mi-am inceput viata sexuala de aproape un an jumate, inainte eram afona despre cum se "realizeaza" un act sexual(nici nu ma m asturbam). norocul meu a fost(cred) ca si prietenul meu era virgin insa foarte documentat...primele contacte sexuale nu mi-au creat senzatia aia de "wow mai vreau"sau "al noualea cer" ci doar ceva placut constant in acest timp partenetul a depus efort fizic (chiar dak nu mai avea cine stie ce putere tot continoa, incerca), psihic(scene, pozitii, discutii, etc), pe scurt isi dadea toata silinta pentru a ma face sa imi creasca placerea.spre uimirea mea primul orgasm l-am avut in timpul unui act in care ma surprins punind in aplicare o fantezie pe care o consideram tabu si care nu isi avea locu in pat (asa consideram eu).pe parcursul acelui act partenerul a avut grija sa imi scoata din minte acele ganduri, nelinisti care-mi distrageau atentia.
urmatoarele acte sexuale nu m-au dus la orgasm din "prostia" ca doream sa am din nou, insa odata ce nu am mai avut ca scop orgasmul ci sa ma bucur de placere am ajuns sa am din nou orgasme.
odata ce iti lasi limitarile la "usa" in timpul actului sexual(sex, dragoste...)si puneti in aplicare chiar si cele mai neinsemnate idei ce sunt discutate inainte pentru a se realiza starea de confort a fiecaruia si deasemenea deschiderea ambilor parteneri spre ceva "nou/ tabu", treptat, treptat ai sa observi ca o sa te implinesti mult mai mult decat ai fi crezut (in cazul roluri sau scene ar fi indicat sa folositi un cuvant de siguranta pe care sa-l folositi in cazul in care se trec de anumite limite:te/il doare prea tare si nu mai rezistati, ii/iti provoaca o anumita stare de disconfort sau o emotie negativa ce duce la fortarea unui dintre voi....).
Actul Sexual implica efort, satisfactie, deschidere din partea ambilor parteneri...nu doar eforturile, satisfactia doar unuia dintre ei.
celina19
Postat pe 1 Iulie 2009 10:15
nepriceperea lui,dar si tu trebuie sa-ti doresti asa ceva fara inhibitii
healthy001616
Postat pe 1 Iulie 2009 13:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Endometrioza 2 De la: healthy013181 26 Februarie 2010 18:17
AJUTOR FETELOR VREAU UN SFAT 0 De la: 4 Iulie 2010 00:12
hormonii gen 3 De la: tarot 10 Iunie 2010 18:14
recoltare secretie vaginala si culturi col 26 De la: andreaV 8 Septembrie 2009 15:07
? 5 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:25