Mai multe
| Ma bucur caci santeti disperate legat de a lua sau nu aceste pastile miraculoase,inseamna caci va intereseaza si sanatatea nu numai aspectul exterior.Personal am luat si pastile si ceaiuri am slabit momentan si apoi din nou la greutatea initiala pentruca modul de alimentatie nu s-a schimbat aproape deloc si anii au trecut iar acum la 33 de ani merge greu si cu schimbarile facute in alimentatie.Fetelor mancati orice pana la ora 17 dupa care nimic si slabiti sanatos 2-3kg/luna,asa am facut eu si sant multumita,chiar daca merge incet o sa fiti multumite de sanatatea voastra. | ||
|
bote_healthy Postat pe 11 Octombrie 2009 18:59 |
||
|---|---|---|
| te rog spune-mi si mie cum se cheama pastillele pe care le iei,eu am 62 ani si in urma cu doi ani am renuntat la fumat si am luat 10kg in 40 de zile ,pe care nu reusesc sa le mai dau jos,cu toata miscarea si infometarea scad 5kg si le pun la loc rapid ,chiar daca acum fumez din nou,am sunca pe burta si obosesc mai usor de la 63 am ajuns la 75kg | ||
|
maria/dumitrescu Postat pe 11 Octombrie 2009 19:57 |
||
| buna! si eu am incercat superslim si am dat jos cateva kg bune, dar acum o luna avand ceva treaba la plafar am descoperit ca pe piata sunt doua variante ale acestui produs, una originala si o copie, asa ca daca vreti rezultate mai bune eu zic sa incercati originalul chiar daca pretul unei cutii este undeva in jur de 80 de ron, dublu fata de ce se gaseste pe internet!!! | ||
|
|
||
|
ana_brindusa Postat pe 11 Octombrie 2009 20:42 |
||
|
eu va recomand sa incercati mult mai simplu asa: http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=4 |
||
|
adika_healthy Postat pe 11 Octombrie 2009 20:54 |
||
|
Cunosc o vanzatoare din cartierul meu care se saturase sa tot tina diete si a recurs la solutia extrema: mult controversata "pastila de slabit". Intr-o buna zi am intrat in magazinasul ei si am ramas stupefiata si de ca sa nu recunosc, m-a trecut un fior de admiratie amestecat cu ceva invidie ( ma musca greu sentimentul asta, crede-ma). Era tare frumoasa si tare mandra de corpul ei si nici eu, nici ea nu ma suntem la prima tinerete. Am mai trecut pe acolo si am vazut-o din ce in ce mai pamantie la fata , din ce in ce mai transfigurata de suferinta. Ieri am trecut pe langa ea prin cartier si te asigur ca merge ca o femeie bolnava, trecuta de 80. Concluziile te las sa le tragi singura. |
||
|
healthy004826 Postat pe 12 Octombrie 2009 08:18 |
||
|
buna fetelor, am facut prostia sa iau si eu anul trecut doua luni aceste asa zise miraculoase pastile de slabit, nu am slabit mai mult de 6 kg dar nu va spun ce rau imi era cu stare de agitatie permanenta, cu tremurat si asa mai departe, aduceti-va aminte de dna care a murit de la ele, a fost dat la televizor, normal ar trebui sa nu se mai comercializeze, dupa intrerupere m-am ingrasat 7kg. si nu sunt singura care am patit asta, ba acum 4 luni am descoperit noduli la tiroida pe care mi-i operez peste 3 saptamani , la control la medicul endocrinolog aceasta mi-a spus ca nu am voie anumite pastile(cu iod) si nici sa nu imi treaca prin cap sa iau aceste pastile, i-am spus ca deja luasem anul trecut la care dansa doar a dat din cap. acum urmez iar dieta de slabit cu sport, si credeti-ma e cea mai buna solutie plus vointa la greu, sa stiti ca in tot programul de slabit cel mai important lucru e sa te mentii dupa ce slabesti, nu slabitul in sine. va doresc multa sanatate, curaj si vointa la greu si nu mai aveti incredere in toate prostiile. dana |
||
|
DANALOGOFATU Postat pe 12 Octombrie 2009 08:18 |
||
|
Eu am luat aceasta pilula timp de o luna.Luna in care nu m-am simtit deloc rau,mi-era sete mereu,beam peste 2-3 l de apa pe zi.Mai rau era noaptea pt ca nu puteam dormi.Chiar am slabit 4 kg.Dar dupa ce am incetat sa le iau...m-am ingrasat mai mult decat am slabit initial,si mancam la fel ca inainte,nu mai mult. Asa ca fiecare hotaraste pt sine... |
||
|
kudika171530 Postat pe 12 Octombrie 2009 08:36 |
||
| Se numeste "capsula de slabit". O gasiti la plafar. Costa aproximativ 100 de ron, o cutie continand 30 de pastile (5 folii a cate 6 pastile fiecare). Am luat si eu .. si sunt multumita. Cand m-am oprit nu am revenit la starea initiala. Multa bafta!! | ||
|
Maxxie Postat pe 12 Octombrie 2009 08:49 |
||
| Cine a inventat pastilele astea,clar s-a gandit cati bani o sa scoata de pe urma "disperatelor" care vor sa slabeasca instant fara niciun efort(decat unul financiar,care nu este prea mare).Eu nu inteleg de unde disperarea asta pe voi,ati vrea sa mancati de toate dar sa ramaneti subtirici ...si apare un dobitoc care vrea sa faca bani de pe urma voastra si dintr-o data aveti ochelari de cal si nu vedeti decat faptul ca intr-o luna doua slabiti fara niciun efort,nu va ganditi deloc la sanatatea voastra si aveti impresia ca daca pe moment ati slabit totul este ok,mai mult ca sigur efectele se simt dupa o anumita perioada si poate nici nu stiti din ce cauza va imbolnaviti .....eu zic sa nu va mai jucati cu sanatatea voastra,faceti sport,masaje anticelulitice si mancati moderat si in cateva luni se vad rezultatele,nu trebuie sa va indopati cu prostii doar de dragul de a arata ca modelul din revista.......alegerea ramane la voi! | ||
|
broken1984 Postat pe 12 Octombrie 2009 10:23 |
||
|
Da, asa este, ai perfecta dreptate! Si eu am luat si voi mai lua aceste pastile- acu fac pauza. Intradevar, te simti super bine in acea perioada. Da, sunt acele palpitatii ocazionale dar starea excelenta ce te invaluie per ansamblu e mult mai puternica decat acestea. Asa ca... te determina sa continui. Daca nu ai probleme de sanatate inainte sa te apuci de ele, nu vad ce poti pati. Daca suferi de diverse afectiuni, atunci trebuie avuta grija. E decizia ta!
|
||
|
BONTIU Postat pe 12 Octombrie 2009 11:10 |
||
| Nu ma mai mira deloc numarul de suferinzi din Romania,un lucru este cert,Romanul nu se uite pe eticheta de la salam dar pe aia de la haina este ochi si urechi.Asta e ,incultura se plateste mai devreme sau mai tarziu. | ||
|
ene_m_gabriel Postat pe 12 Octombrie 2009 11:14 |
||
|
Buna. Nici o pilula nu face minuni daca nu este asociata cu o dieta si miscare. Mai mult, gradul de asimilare al elementelor active in organism este cam de 20-25% in cazul pilulelor. Au aparut in Romania suplimente nutritive avand la baza tehnologia de suspensie in gel de la compania AGEL. Intre ele, exista FIT un gel pentru slabit cu grad mare de asimilare, 90%, care asociat cu dieta ajuta. Eu am slabit 3 kg in 8 zile. Nu are efecte secundare. Ma puteti contacta : mcolesica@gmail.com |
||
|
colmi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:57 |
||
|
buna ,as vrea sa va spun ca si eu am luat super slim ,dar am slabit doar 6 kg in o luna jumate sincer am si mancat ,eu sunt multumita de ele ,e chiar si asa bine cum am slabit le iau in continuare mananc multe fructe beau apa si important este sa nu sari peste mese ...eu zic sa incercati cele care aveti kg in plus eu am 33 de ani si sincer aveam cam mult 80 de kg,trebuia sa le incerc deci bafta ..... l |
||
|
kudika059985 Postat pe 12 Octombrie 2009 18:37 |
||
|
EU AM LUAT O LUNA SUPERSLIM NU AM SLABIT DECAT 4 KG,DAR ATENTIE MARE CE SCRIE IN PROSPECT ESTE ADEVARAT CA M-AM SIMTIT EXCELENT CAT TIMP LE-AM LUAT.AVEAM ENERGIE F MULTA SI NU MAI PUTEAM SA MANANC, IMI DISPARUSE COMPLECT SENZATIA DE FOAME, DAR DUPA CE AM INCETAT SA LE MAI IAU VRE-O 3 ZILE AM CREZUT CA MOR, IMI ERA F RAU SI ERAM F AMETITA, IN FINE DUPA 3 ZILE MI-AM REVENIT.DAR SINCER NU LUATI ASA CEVA PT CA DIN CATE AM CITIT PESTE TOT DESPRE EA CONTINE ANFETAMINA. SI IN PRIMUL RAND II AJUTA PE CEI F GRASI SA SLABEASCA F MULT DAR NU ESTE SANATOS. MAI BINE FACETI EXERCITIILE PILATES SAU DE BANII AIA FACETI-VA ABONAMENT LA SALA SI O SA VEDETI REZULTATELE.EXERCITILE PILATES SUNT INTR-ADEVAR MIRACOL, INCERCATILE CU CEA MAI AMRE INCREDERE O SA FITI SUPER MULTUMITE DE REZULTAT. VA PUP SI GANDITI-VA LA SANATATEA VOASTRA. DEGEABA ESTI SLABA SI ARATI BINE DACA NU ESTI SANATOS. ASA CA SPORTUL ESTE CEA MAI SANATOASA METODA DE SLABIT |
||
|
healthy004467 Postat pe 12 Octombrie 2009 23:46 |
||
| Stimata doamna, "wellstarlady", am citit comentariul D-tra si m-ar interesa si pe mine , despre ce supliment este vorba,(am foarte multe kg in plus,>30) si daca stiti cat costa la noi in tara.Puteti sa-mi scrieti la adresa "viktoria1961@yahoo.com" si va multumesc anticipat.Pt cei, ce vor superslim,: Si eu am incercat superslim si pot spune ca este o porcarie, nu am slabit foarte mult, dar dupa ce nu l-am mai luat am pus aproape dublu inapoi cit slabisem. Mare atentie, cei ce vor sa-l cumpere !!! Este mult mai sanatos sa faceti putina miscare (cine poate, mai mult, normal!), dar nu luati medicamente de nici un fel care slabesc drastic, nu este bine, va distrugeti sanatatea. Multa bafta la slabit si multa sanatate !!! | ||
|
VIKTORIA1961 Postat pe 13 Octombrie 2009 09:09 |
||
|
Eu zic sa ....sariti peste mese dar la propriu :)) si sa sariti de multe ori pe zi ca sa puteti slabi sanatos !!!! Trecand peste ,vad ca alergati de la niste pastile minune ( care mai apoi nu mai sunt bune ) la alte pastile minune.....sunteti disperate sa luati pastile si sa slabiti instant...treaba voastra,va bateti joc de sanatate!!!Cei care au sanatate isi bat joc de ea,cei care nu o au o cauta si o doresc cu disperare. |
||
|
broken1984 Postat pe 13 Octombrie 2009 19:54 |
||
Dragele mele,sunt medic si credeti-ma pastilele de slabit distrug organismul.daca doriti amfetamine aproape gratis(cel mult 100 ron),luati pastila de slabit!ai cugetati! |
||
|
healthy002410 Postat pe 13 Octombrie 2009 20:12 |
||
|
ce pastile ai luat mai exact si ai reusit sa slabesti 6 kg intr-o luna? si au am aceesai varsta si in plus sunt dupa o sarcina in care am luat foarte multe kg si sunt disperata ca a trecut un an si eu nu am reusit sa le dau jos pe toate si sa arat ca inainte de sarcina (nu imi doresc sa arat ca la 20 ani pt ca atunci aveam 37 kg la 1,60 - aratatm ca un copil subnutrit din lumea a treia)! am dat jos 20 kg in aproximativ 6 luni si restul de 14 le pastrez cu "mandrie" de 6 luni pt ca nu mai pot da jos niciun gram. te rog sa imi spui si mie ce ai luat sau ce dieta minune ai urmat. mercic mult, |
||
|
mariana_76 Postat pe 14 Octombrie 2009 13:34 |
||
|
buna Dana, ma intereseaza o recomandare a medicului endocrinolog pt ca si eu am probeleme asemanatoare, insa medicul meu a plecat din tara anul trecut si am neglijat sa imi caut un alt medic care sa ma consulte in continuare. problema este ca si au am incercat cateva variante mai mult sau mai putin naturale insa efectul a fost aproape nul, de aceea insist in a-mi trata problemel reale si disfunctionalitatile de care sufar acum si apoi sa caut variante pt a continua sa slabesc. P.S. eu m-am ingrasat in urma sarcinii 34,600 kg si am slabit doar 20 kg ....restul le pastrez cu mandrie!
|
||
|
mariana_76 Postat pe 14 Octombrie 2009 13:40 |
||
|
Ma bucur sa vad ca mai sunt si persoane cu cap ,ma refer la healthy002410 si la mesajul ei,pt cele care nu stiu si le este lene sa cuate pe net va dau eu copy-paste : Amfetaminele sunt droguri, medicamente care mãresc viteza de reacþie a corpului. Ele fac inima sã lucreze mai repede ºi pompeazã adrenalina în sistem. Iniþial sintetizate între cele douã rãzboaie mondiale, au fost folosite ca drog militar pentru a le da soldaþilor mai multã energie ºi a le mãri viteza. Cum aratã un tânãr sub influenþa lor: energic, euforic, cu pupilele dilatate, vorbãreþ, atent, sigur de sine, superior. Eu zic sa va mai ganditi,sportul si un regim echilibrat va ajuta mai mult,dar va vad pe majoritatea disperate sa slabiti cat de rapid posibil ......este tragic ce se intampla!!!!!! |
||
|
broken1984 Postat pe 14 Octombrie 2009 16:21 |
||
| buna eu sn noua pe aici si sn f curioasa de pilula asta vreau sa va zic ca iau si eu de 7 zile cred si inca nu simt nimic doar ca intradevar nu mai mananc decat s putin cred ca e vb de creier noi il controlom si ne iducem stare de satietate nush ce sa zic o sa va tin la crent daca am slab ceva sau nu diupa 1 luna de simtit ma simt bine nu am nici o stare aiure | ||
|
healthy007428 Postat pe 15 Octombrie 2009 00:07 |
||
De la: alinaoanaboc, la data 2009-10-11 09:26:24eu al luat superslim 3 luni.....am slabit 28 de kg si apoi inca 6...in totaj34 kg in 8 luni....nu am pus un gram la loc....m-am educat si nu ma mai ingras. merita,functioneaza, nu am avut efecte sec nedorite..... ai respectat si perioada de mentinere? si pauza? eu nu le-am respectat si am facut direct pauza si am luat inapoi aproape toate kg. acum am inceput din nou cu SS dar iau 1 la 2 zile si mananc regulat si ma simt super , ah , mai iau si niste suplimente cu vitamine. data asta vreau sa respect intocmai si perioada de intretinere si pauza. sper sa am succes. Apropo, eu nu pot sa fac sport deoarece am Astm bronsic asa ca recurg la SS. pa pa |
||
|
intrigante Postat pe 22 Octombrie 2009 10:33 |
||
nu cred ca tre sa ai anumita varsta sa-ti dai seama ca sunt niste porcarii.sau sa ai cn stie ce cultura..slabesti p moment..a si ink cv, iti slabeste si inima deci bafta la autodistrugere
|
||
|
m_geani Postat pe 31 Octombrie 2009 11:37 |
||
De la: maria/dumitrescu, la data 2009-10-11 19:57:25te rog spune-mi si mie cum se cheama pastillele pe care le iei,eu am 62 ani si in urma cu doi ani am renuntat la fumat si am luat 10kg in 40 de zile ,pe care nu reusesc sa le mai dau jos,cu toata miscarea si infometarea scad 5kg si le pun la loc rapid ,chiar daca acum fumez din nou,am sunca pe burta si obosesc mai usor de la 63 am ajuns la 75kg la varsta asta au aparut si alte tulburari in metabolism, mai ales dupa curele de infometare cu efect yo-yo asupra greutatii. intreaba un nutritionist. nu spun ca sfatul forumistilor nu-i bun, dar nu au de unde cunoaste toate aspectele metabolismului tau. |
||
|
camiflorea Postat pe 31 Octombrie 2009 12:00 |
||
bravo pt sinceritate....eu am ajuns in spital in perfuzii dupa o saptamana...Grija mare fetelor...e pacat sa va pierdeti sanatatea sau chiar viata pt silueta de vis!
|
||
|
irimias_codruta Postat pe 7 Noiembrie 2009 14:10 |
||
De la: VIKTORIA1961, la data 2009-10-13 09:09:33Stimata doamna, "wellstarlady", am citit comentariul D-tra si m-ar interesa si pe mine , despre ce supliment este vorba,(am foarte multe kg in plus,>30) si daca stiti cat costa la noi in tara.Puteti sa-mi scrieti la adresa "viktoria1961@yahoo.com" si va multumesc anticipat.Pt cei, ce vor superslim,: Si eu am incercat superslim si pot spune ca este o porcarie, nu am slabit foarte mult, dar dupa ce nu l-am mai luat am pus aproape dublu inapoi cit slabisem. Mare atentie, cei ce vor sa-l cumpere !!! Este mult mai sanatos sa faceti putina miscare (cine poate, mai mult, normal!), dar nu luati medicamente de nici un fel care slabesc drastic, nu este bine, va distrugeti sanatatea. Multa bafta la slabit si multa sanatate !!! la nutritionist ati fost? |
||
|
camiflorea Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:13 |
||
|
buna ziua, am luat si eu aceste pilule de slabit,e adevarat k in primele zile am avut palpitatii....nu stiam k nu e bine sa bei cafea in timp ce iei aceste pastile...dar cand am lasat cafeaua au disparut si palpitatiile. Am slabit si acm sunt f multumita si am mai multa incredere in mine. Am sa va spun un mic secret...adica vvi-l impartasesc,sunt sigua k va va ajuta,pilula de slabit o luam dimineata la 7 si luam micul dejun iar la 12 luam o vitamina Supradine...obligatoriu...ptr k atunci cand vrei sa slabesti se stie deja k elimini f multe vitamine si minerale din corp si tocmai de aceia orice cura de slabire e bine sa fie insotita de un complex de vit si min.,astfel nu va veti simti slabite si nu veti avea nici probleme de sanatate si adaugati si o dieta imbogatita de lapte si fructe/legume. ....iar ptr vergeturi si celulita folosesc crema REJENE...este extraordinara,miraculoasa....sa stiti!!Am vergeturi vechi de 19 ani(din perioada sarcinii)si inchipuiti-va ca ACUM ABIA SE MAI VAD !!!!!este cam scumpa dar chiar merita. Fetelor...acum ma simt cu adevarat femeie ! nu mai am nici un complex! Va doresc sa fiti si voi la fel....si sa fiti frumoase mereu. |
||
|
baby69kiss Postat pe 8 Noiembrie 2009 11:00 |
||
|
Buna fetelor, Si eu am folosit de mai multe ori CAPSULA de slabit in ultimul an si de fiecare data m-am simtit bine (singurul efect secundar fiind energia pe care o aveam). Luam o cutie, timp in care slabeam cam 5-7 kg. Dupa faceam pauze de 1-3 luni, timp in care ma ingrasam maxim 2-3 kg. Acum, dupa sarbatori am vrut sa fac o noua "cura" CAPSULA insa nu am mai gasit-o. Mi-a fost recomandata la farmacie PILULA de slabit (aceesi firma producatoare). As vrea sa stiu daca a incercat-o cineva si daca are aceleasi rezultate bune ca si CAPSULA? Eu am luat astazi dimineata prima pilula si pana acum efectule similar (nu am deloc senzatie de foame)... Multumesc! |
||
|
kudika108085 Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:29 |
||
|
Buna ziua, in momentul acesta ma aflu in etapa a doua de luare a capsulei de slabit.Am facut o pauza de 5 luni dupa care am reinceput, deoarece doresc sa mai pierd aproximativ 10 kg.Recunosc ca nu sint facuta pentru diete drastice asa ca in urma cu un an(mai precis in iunie 2009) am ales sa iau aceste pastile.Primele reactii sint stari de voma si dureri de cap,reactii care difera de la persoana la persoana, insa daca reusesti sa treci cu bine peste ele, corpul se obisnuieste cu aceste reactii.Cea mai mare prostie a multor persoane, si a mea inclusiv, este ca asceasta capsula iti taie pofta de mancare si refuzi sa mananci.Trebuie luata dimineata, dupa micul dejun,iar pe parcursul zilei, chiar daca nu ai pofta, trebuie sa mai mananci un fruct sau o salata tocmai pentru a trece peste reactiile negative si pentru a nu te simti obosita.Am pierdut 20 kg in 3 luni, dupa care m-am oprit pentru ca orice pastila de slabit ste bine de luat 3 luni(am citit tot pe net), dupa care faci o pauza de 6 luni. Am reinceput de 2 saptamani sa iau aceasta pastila si recunosc ca procesul de pierdere a kilogramelor este mai lent decit cel initial, insa tot am reusit sa pierd 3 kg in 2 saptamani.Nu mai fac aceleasi greseli de a nu manca, consum multa apa si multe fructe si nu mai am aceleasi reactii ca cele initiale, insa ce pot spune este ca la 2 zile (nu obligatoriu) ma doare capul groaznic. Nu va pot spune sa luati si dumneavostra aceasta capsula, pentru ca nu va stiu organsmul, dar recomand trecerea pe la un doctor inainte de inceperea tratamentului pentru a fi sigure ca nu exista riscuri ca cele exemplificate de multe persoane aici sau pe alte forumuri. In cazul in care m-am facut cit mai inteleasa posibil, avind in vedere ca este foarte devreme (04:45 AM) va doresc multa sanatate si atentie mare celor care vor sa inceapa dieta cu capsula de slabit. |
||
|
chollito Postat pe 25 Ianuarie 2010 06:38 |
||
|
Eu am luat super slim in luna iulie 2009, dupa ce inceput sa iau si a doua folie m-am simtit rau, palpitatii si dureri toracice, in noaptea de 4 spre 5 august 2009 am ajuns de urgenta la spital, imi amortise mana stanga si piciorul si nu mai puteam respira. M-au internat pe sectia de cardiologie unde am stat o saptamana, dupa care am stat acasa inca doua saptamani. Si uite asa m-am ales cu cardiopatie ischemica si inca 8 kg in plus in conditiile in care mancam foarte putin si tineam si regim. Vreau sa-ti spun ca nu am avut niciodata probleme cu inima, pana sa iau aceste pastile de slabit. Nu va jucati cu asa ceva, invatati de la mine ca sa nu patiti si voi asa ceva. |
||
|
nea_mary Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Studiu | 7 | De la: littlestar76 23 Octombrie 2009 09:02 |
| si-a facut cineva operatie cu laser la ochi, pt k are miopie si vrea sa scape de ochelari? | 18 | De la: fairdealing 8 Iulie 2014 10:55 |
| calorii negative ! | 12 | De la: floare56 26 Martie 2010 15:05 |
|
|
||
| MASAJ ANTICELULITIC-PT SLABIT | 1 | De la: andreea_costachi 6 Decembrie 2009 13:11 |
| CEARCANELE | 21 | De la: crysa_tm 3 August 2010 09:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.