Mai multe
| sincer nici eu nu am incredere in pstilele astea minune. mai ales in cele chinezesti. Apoi, cel mai mult am slabit cand programul meu era foarte clar, fix si cu stres mai putin. Cand am putut lucra la jumate de ora de casa, cand ma trezeam in fiecare dimineata la aceeasi ora, si ma culcam tot asa, dupa program. Mai ieseam si la plimbare in fiecare zi (cand nu erau -20 de grade afara) pe jos, fara sa alerg, fara sa ma asez pe bancute, cam 2 - 3km. Nu de alta dar alergatul sau sala nu ma "cuceresc" asa de mult. Mai faceam si niste exercitii pe acasa daca era cazul sa nu pot iesi pe afara. Iar mancarea o dozam in asa fel incat niciodata sa nu ma satur la o masa, sau dintr-o punga de "bicuitei" (daca faceam prostia sa iau asa ceva) trebuia sa mananc vreo 3 zile. Adica mancam putintel. Adevarul e ca te ia cu lesinuri, tremurici si alte chestii, insa dupa cateva zile, cand te obisnuiesti, si psihicul e mai bun si energia e mai multa. A da, si aveam un serviciu la care ma miscam cat de cat, nu ca acum, cand lucrez intr-un apartament si fac drumuri de cel mult 2 metri. Faza nasoala cu slabitul asta minune, cu pastile sau foame grava, este ca dupa ce ai dat 10 - 30 kg jos de pe tine, excesul de piele ramane, si atarna. La fel si sanii... Nu mai adaug efectul yo-yo... deci castigul ar fi........... care? | ||
|
iulia_hornea Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:10 |
||
|---|---|---|
|
Buna! Sunt situatii in care forum-ul chiar ajuta. Si aici ma gandesc la situatiile in care vrei sa vezi cum gandesc ceilalti, daca au trecut prin situatii similare... Te ajuta, psihologic vorbind, pentru ca nu mai ai impresia ca ti se poate intampla numai tie... Acum, referitor la pilula de slabit... nu cred ca e indicat sa te lasi influentata de mesajele postate pe forum. Intr-o situatie ca asta TU decizi. Presupun ca daca ai ajuns la pilula de slabit, ai incercat si alte metode... Probabil ai incercat si cura de slabire care a functionat la prietena x si care ti-a recomandat-o... si pe cea pe care ai gasit-o in revista y sau pe cine stie ce site... si, desi ceilalti o recomandau, la tine nu a functionat. Ei bine acelasi lucru se intampla si in cazul pilulei. Suntem diferiti, reactionam diferit, ne manifestam diferit. Greutatea difera de la pers. la pres., metabolismul la fel... Ai citit mesaje pro si contra, deci stii ce riscuri iti asumi... Daca pilula ramane ultima solutie... si daca un fizic armonios te va ajuta intr-un fel sau altul... atunci gandeste-te la ea. Daca nu, NU! Eu in momentul de fata cred ca pt. mine... pilula e ultima solutie. Am trecut de cele mai laudate cure de slabire... de abonamentele la sala... de banii investiti in aparate cu gandul ca daca sunt acasa... poate- poate... A trecut ap o luna de cand iau pilula... Pentru MINE e ok. Am un organism ft. puternic. In sensul ca nu racesc cand vine iarna, nu lesin cand vine vara... nu ma ametesc de la un pahar de sampanie...etc. poate nu e cea mai buna explicatie, dar incerc sa justific faptul ca nu imi fac rau. Daca iti permiti sa dormi 4h/ noapte...si ai o viata activa... e ok. Eu oricum nu aveam timp sa dorm mai mult, asa ca mi-au facut un "bine". Probabil ca mai tarziu vor aparea semnale negative... dar nu la asta ma gandesc acum.... ca doar eu traiesc in prezent, iar riscurile mi le-am asumat. Eu am slabit in ap o luna 5-6 kg. Nu numarul kg pierdute ma interesa, vroiam doar sa ma simt mai bine... Aveam impresia ca obosesc repede, nu ma mai simteam confortabil in pielea mea. NU sunt pro raportare la standardele de greutate impuse de nu stiu cine... Frumusetea vine din interior, asa ca daca te simti bine...arati bine! Iti doresc sa faci alegerea potrivita pt tine... |
||
|
dorrothy Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:26 |
||
| Draga mea ,am sa iti raspund eu la acest mesaj.Sa nu faci prostia sa iei acea pastila pentru ca eu am luat asa ceva .Intr-adevar am slabit 8 kg intr-o luna ,insa vreau sa iti spun ca am pus 10 inapoi ,iar starile ce le aveam cand luam acea pastila nu le doresc la nimeni .In primul rand gandeste-te la sanatatea ta ,nu se merita sa ti-o strici cu aceste pastile ,mai bine consulta un nutritionist si ai sa castigi mai mult ,el te invata sa slabesti sanatos . | ||
|
|
||
|
roberta29 Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:32 |
||
| Am luat si eu superslim 3 luni de zile dar nu am slabit nici un pic . In afara de o sete groaznica si senzatia de uscaciune a gurii nu am simtit alt efect neplacut . Iainte de a lua aceste pastile am slabit cu dieta hipocalorica 23 kg in 3 luni iar intre timp am fost diagnosticata cu chist ovarian si timp de 6 luni am facut tratament cu hormoni. Nu stiu cum sa mai procedez pentru a da jos cele 7 kg pe care le mai am in plus , nu mananc paine , dulciuri sau grasimi si nu depasesc 1500 cal pe zi dar tot nu slabesc . De 3 saptamani iau cidru de mere si desi aia spun ca se slabeste 5 kg in 8 zile la mine nu are nici un efect . Ce sfat imi dati , ati intampinat asemenea probleme ? | ||
|
mara66 Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:03 |
||
|
Am luat aceste pastile si nu au nici un efect,doar o senzati e de uscaciune a gurii.Dupa 2 cutii care m-au costat cam 200RON nu am slabit deloc. Nu mai cred in aceste"minuni"Singurul mod de a slabi este de a consuma lichide si de a face miscare SUCCES |
||
|
xenia_healthy Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:12 |
||
| iubita mea pilula de slabit e o mare tampenie.Am luat atat eu cat si o matuse, dar si o prietena.am avut probleme grave mult timp cu respiratia din cauza ei,am avut zile in care nu ne-am puptut ridik din pat.Este adevarat k am slabi, dar si mai adevarat este ca imediat dupa ce nu am luat pilula ne-am si ingrasat la loc.eu nu sunt f grasa am probleme doar la picioare,am cu 8 kg mai mult decat ar trebui, dar restu care chiar au probleme au slabit vreo 5 kg ,pe care le-au pus inapoi.Sfatul meu sincer nu le incerca pt k o sa ai de suferit in timp.Eu cel putin si acum am probleme si sa nu mai spun k nu mai suport sa iau nici un fel de pastila care arata ca pilula de slabit. | ||
|
mykr Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:32 |
||
| buna fetelor. Si eu am luat capsula de slabit timp de o saptamana,timp in care aveam pulsul peste 100, cel putin in primele ore de cand luam pastila. Nu aveam pofta de mancare, dar eram rosie tot timpul la fata si parca eram lesinata (poate de foame:)) asa ma simteam. In a doua saptamana am facut alergie de la ele, m-am umflam la fata si in gat si nu mai puteam respira.Aveti mare grija cu pastilele astea..am discutat cu un medic si mi-a spus ca ar contine amfetamina. Si da, pot aparea in timp probleme cu ficatul. Nu va jucati cu sanatatea. | ||
|
oanna4ever Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:44 |
||
| si eu am slabit intr-o saptamana 5 kg, din cele 10 de care trebuie sa scap. Dar cred ca am eliminat apa din corp, pentru ca transpiram abundent, iar la haine nu se simtea mare diferenta. | ||
|
oanna4ever Postat pe 25 Ianuarie 2010 13:48 |
||
|
Buna, O vreme am luat si eu Super Slim si intr-adevar mi-a fost f.f. rau, cam o saptamana. Nu am incetat sa le iau si ulterior, probabil organismul s-a obisnuit. Acum, dupa o perioada de pauza cam de 3 luni am reluat tratamentul. Pot spune ca ma simt excelent si mananc ce vreau. Mai am insomnii dar mult mai rar. Am slabit cat am vrut si sunt f.incantata. Lavinia |
||
|
lavinia_magda Postat pe 25 Ianuarie 2010 14:24 |
||
| am luat in vara, vreo 10 zile....am slabit intr-adevar vreo 5 kg(intr-un timp f scurt).ce efect are? iti taie pofta de mancare, pur si simplu. in loc sa mananci o portie normala, mananci una f mica, si asta fiindca constientizezi ca trebuie sa mananci ceva...eu una am avut ceva efecte....nu foarte grave: nervozitate_dar astea le am oricum:), stari de oboseala, (dupa prima pastila m-am simtit atat de ametita, in cat a trebuit sa ma intind in pat!) ceva frisoane din cand in cand...cam atat. chestia este ca dupa ce am vazut reportajul la tv-eram chiar in timpul tratamentului, am aruncat restul de pastile ramase la gunoi.eu zic sa stai cuminte, mai ales ca am inteles ca au in compozitie amfetamine, care stiu eu, provoaca dependenta.am o prietena care a continuat sa ia, a slabit enorm, dar merge pe strada ca un robot.eu zic ca sanatatea e mai imortanta decat silueta...si eu am un principiu cam sumbru: daca e sa mor azi, cel putin sa mor satula:)) | ||
|
cnicky Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:14 |
||
| ..pai nu depinzi de mancare si de pofte , dar depinzi de pastile. parerea mea e ca poftele trebuie tinuta in frau...si nu cu pastile...doar ca lenea ne manaca..am da orice sa dormim si cand ne trezim sa fim slabe. | ||
|
healthy008874 Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:18 |
||
| Si eu am luat si am slabit....ma invidiaza toatd colegile si prietenele....si am o varsta....58...desi n-o arat...mai ales acum cu silueta.....nu are nici un efect secundar....ti-e sete in tinpul cat o iei...la urma urmei e una pe zi, cer naiba si are extract de fructe la baza...... | ||
|
Lenusa Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:32 |
||
|
Daca vb de capsulele de slabit, eu am luat timp de 2 luni, dar cu pauza de 3 saptamani intre ele si m-am simtit super. Eram f energica, nu trebuia sa dorm mult pt ca nu simteam nevoia sa ma odihnesc. Am reusit sa slabesc 10 kg, dar acum stau mai rau cu sistemul imunitar. De fapt, se stie ca orice medicamentatie slabeste sistemul imunitar, in schimb, ma bucur ca nu am avut te miri ce reactii adverse. Problema este ca dupa ce intrerupi capsulele, totul revine la situatia initiala - aceleasi pofte, aceleasi obiceiuri. Si trebuie sa fim constiente ca dupa ce reusim sa scapam de nedoritele kg ar trebui sa adoptam un alt stil de viata in ceea ce priveste alimentatia. Parerea mea este ca le poti incerca 2-3 zile, iar daca iti este rau renunti la ele si poti incerca ulei de salvie sau capsule cu ulei de salvie (am auzit ca sunt eficiente, dar actioneaza f lent). Mult curaj si la cat mai putine kg !
|
||
|
cosmina_healthy Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:01 |
||
Pt mara 66 ,as dori sa ne spui si noua dieta supercalorica cu care ai slabit 23 kg in 3 luni ,cred ca poate fi eficienta ......eu am slabit cu capsula de slabit si a fost ok, cred ca depinde de fiecare organism in parte..
|
||
|
healthy001807 Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:04 |
||
| buna,sa-mi raspunda si mie cineva urgent!!!va rog..i-au de o saptamana superslim si nu am avut nici senzatia de sete si nici de lipsa de mancare,dar eu pt k vreau sa slabesc am renuntat si la dulciuri,paine etc!!!beau cam 2litri de apa plata pe zi,si mananc odata pe zi si anume la 12!!si nu am slabit deloc...bine nu sunt absurda si vreau sa slabesc din prima zi dar vreau sa stiu knd incepi sa slabesti?nu am avut reactii adverse de fapt nu am avut reactii de niciun fel!!!astept raspuns.multumesc anticipat!! | ||
|
kudika092398 Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:45 |
||
|
chiar daca mesajul vine tarziu incearca cu regimul disociat 3 zile carne(fiarta sau gratar) 3 zile legume si fructe 3 zile lactate fara branzzeturi grase si sarate lasa pilulele de slabit ca nu fac nimic decat poate pe perioade scurte succes!
|
||
|
sunny59_healthy Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:47 |
||
Eu nu recomand absolut deloc pilula chinezeasca ¨minune¨ de slabit.Am cumparat-o anul trecut,am luat-o cateva zile si nu m-am simtit bine deloc.Mi-a fost ingrozitor de rau.Aveam pulsul foarte accelerat,insomnii si mi s-au dilatat pupilele la ochi exact ca la drogati.Acum de ceva timp am inceput sa tin dieta din cartea Mihaelei Bilic.Ma simt excelent si chiar am slabit un pic.Mihaela specifica in cartea ei faptul ca se slabeste cam un kg in 10 zile.Ideea e ca asta nu e o cura de slabire,ci ar trebui sa fie un mod de viata.Dimineata mananc cereale cu lapte max 1,5%,la pranz o salata cu piept de pui fiert sau fript,pe la 17 mananc un baton cu cereale,iar seara mananc iar o salata cu piept de pui.In carte sunt mai multe sugestii de meniu.Dupa parerea mea,mancatul sanatos poate ¨bate¨ oricand pastila ¨minune¨.Asta va spune cineva care le-a incercat pe ambele.Succes!
|
||
|
loredanapopescu2005@yahoo.com Postat pe 25 Ianuarie 2010 22:47 |
||
O poti gasi la orice plafar si costa in jur de 120 lei.Cel mai bine este fara ele.In tip ce le iei este adevarat ca nu mai ai pofta de mancare ci numai de a bea lichide.Dupa ce nu le mai iei pofta de mancare revine si normal ca te ingrasi la loc sa chiar mai mult.Si sincera sa fiu nu poti deveni dependent toata viata numai de pastile.Si reactioneaza fiecare diferit la aceste pastile.Asa ca este alegerea fiecaruia.
|
||
|
silvicaus Postat pe 26 Ianuarie 2010 10:52 |
||
buna am incercat si eu cu super slim cam 1 luna jumate sincer am slabit cam 4 kg dar nu o prea recomand. acum depinde de la organism la organism eu nu m-am simtit extraordinar imi era tot timpul sete si aveam numai stari de nervozitate si eram foarte agitata. in cazul in care se apropie micsorari de salar si luati superslim va recomand sa nu va duceti la lucru pt k in ziua aceea seful o va incasa de la dumneavoastra avand experienta de la super slim cand am auzit de pilula de slabit m-am dus la un magazin de naturisti k si ei au ai am cerut doar o folie (6 pastile) sa vad cum ma simt de la ele a fost ok. ac le iau de 1 luna ma simt ff bine de la ele si nici nu slabesc exagerat de mult incat sa imi fac rau am slabit 3kg pana ac. sfatul meu este atunci cand vreti sa cumparati astfel de pastile mai bine cumparati putine de incercare sa vedeti cum reactionati si dupa aceea vedeti daca continuati sau nu. |
||
|
vulturar Postat pe 26 Ianuarie 2010 16:25 |
||
Buna vreau sa spun ca si eu am incercat PILULA DE SLABIT.Eu in prima luna am slabit 10 kg.In a doua luna cam 2 kg si apoi timp de 4 luni nu am mai slabit.Intr-adevar ai o senzatie de sete de iti vine sa bei tot timpul apa.Tot timpul ai senzatia de gura uscata.Eu e fecte negative nu am avut doar ca noaptea reuseam sa adorm f tarziu.Acum dupa un an de zile vreau sa spun ca am ajuns la greutatea corporala pe care o aveam inainte.Pilula e buna si eficace pe moment,dar dupa ce o intrerupi se ajunge la greutatea de dinainte.
|
||
|
healthy010412 Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:08 |
||
|
si eu am luat, cu pauza in octombrie-noiembrie 2009 la inceput chiar mi-a fost rau in sensul ca nu dormeam noaptea, eram f agitata, si-mi era f sete, dar vroiam sa vad ce se intampla pana la urma. intr-adevar imi era f sete, foame deloc, si parca am dat jos ceva kg. spun parca pt ca nu vroiam sa verific pe cantar(nu asta ma interesa se vedea clar la haine, in cm) nu vroiam sa ma amamgesc sau sa am o deziluzie.in dec am facut pauza cu sarbatorile dar nu mai puteam manca ca la inceput. recunosc ca nu sunt o mare mancatoare de dulciuri si nici pofticioasa nu sunt. din ian am reluat pastilele si inca mai iau dar sunt in per in care incep sa le reduc 1 la 2 zile apoi la 3, 4 zile...eu cred ca asta au cam omis anumite pers sa faca. intr-adevar nu contest ca dupa renuntarea la ele o sa mai pui ceva pe tine, dar odata cu scaderea poftei de mancare, nu ai cum sa pui tot la loc. eu recunosc ca sunt o gurmanda si orice mancare apetisanta si care miroase bine trebuie incercata, iar de fast food nu mai vb, imi plac aproape toate. Dar acum nu ma mai incanta mancarea. nu mai este o prioritate. gatesc pt copii si sot, gust eventual mananc putin, dar doar atat. dulciuri mananc doar f rar, ceva cu alune, nuci...si cam atat. mai mult rontai seminte, floricele,... dar nici de astea nu mai mananc, ca nu-mi mai este a manca, beau apa la greu ca imi este sete si sper sa reusesc sa ma mentin... alfel de reacii nu am avut ca renuntam de mult. am mai incercat si alte pasile si nu au avut efect. vreau sa va spun ca nu fac reclama, mie mi lea recomandat cineva si chiar au avut efect. acum depinde de fiecare... bafta multa! |
||
|
nicoletacioca_1974 Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:49 |
||
eu am vrut sã slãbesc 5 kg maxim 7 eu am incercat și prima sãptãminã a fost ok .... dar trebuie sã consumi multã multã apa, îți dispare total pofta de mincare ... metabolismul se accelereazã... mirosul mi s-a accentuat ...eram iritatã, apoi dupã a 14 zile au inceput durerile groazice de cap...insomnie, amețeli Mãtușa mea a luat și nu a avut absolut nimic am slanit 5kg dar ... acum le-am pus inapoi deci... fi foarte prudentã |
||
|
cameliailles Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:26 |
||
|
Buna! Daca nu ai slabit pana acuma,poti sa incerci si altceva.Slabesti sanatos si fara riscuri si pe deasupra ,ai o masa completa cu tot ce-ti doresti sa mananci pe zi.Daca vrei,scrie-mi pe adresa crina_pura@yahoo.com sau la tel.0730123165.O zi buna! |
||
|
crinabianca Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:05 |
||
Dragele mele sincer va spun ca am slabit 15 kg de la 85 la 70 puteti vedea in pozele mele doar cu capsula de slabit desi incercasem mai multe cure de slabire dar fara rezultat.La inceput adica in primele zile adormeam pe la 3-4 noaptea aveam energie si putin palpitatii dar dupa 1 saptamana acestea s-au redus si totul a intrat in normal .Am luat 2 luni ,in prima luna am slabit mai mult apoi mai putin.Dupa ce am ajuns la greutatea dorita asta se intampla in iulie,august va spun cu mana pe inima ca nu am pus la loc pana de sarbatori iar acum ma apuc sa iau din nou sa le dau jos.Dupa ce slabesti trebuie sa iei si de mentinere adica cate 1 pastila la 3 zile lucru pe care eu nu l-am facut pt ca probabil nu mai puneam cateva kg la loc.Mai nou este faptul ca acum fac si exercitii cu un aparat pt abdomen exercitii care le puteti face si dvs acasa va asezati cu fata in sus cu picioarele sub canapea si va ridicati cu mainile intinse pana ajungeti cu varful degetelor la varful picioarelor,la inceput e greu faceti putine dar cu timpul va obisnuiti .Aceste exercitii au efect daca aveti dureri la muschi burtii pt ca se intareste burtica moale.Va doresc mult succes si ne auzim .....
|
||
|
healthy001807 Postat pe 29 Ianuarie 2010 10:17 |
||
|
Buna!Acum,ca a luat si Mutu,am aflat de ce mi-e rau,acum,la 4 luni dupa.. |
||
|
healthy001797 Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:41 |
||
| va salut este prima data cand intru an conversatie cu cineva.de obicei prefer sa citesc si daca este ceva de apreciat apreciez dar acum vad ca cineva greseste si o sa aiba de suferit cu aceasta pilula sau pastila de slabit.eu am 39 de ani an urma cu un an si eu luam aceste pastile ca am auzit de la unu si altu si va spun sincer ca iera sa dau de dracu am slabit an prima luna 8 kg.nu dormeam mai mult de 4-5 ore pe noapte dar nu ieream obosita majoritatea au aceleasi simptome dar fetelor nici nu stiti cat de periculoase sant aceste stari am anceput sa ma sufoc cat mai des simteam ca mi se duce limba pe gat aveam puls foarte mare beam apa antruna excesiv de mult dupa 5 luni am renuntat si dupa ce nu am mai luat pastilele antr-un an de zile am luat 20 (douazeci)de kg.ajunsasem sa-mi fie scarba de mine adica aveam mai exact 110kg.aratam ca un butoi an 2 saptamani m-am hotarat sa-mi fac operatie nu stiu cum ai zice pe englezeste dar pe romaneste mi-am taiat din stomac.Astazi am 3 luni de la operatie si mai putin cu 22 de kg.si pana cand o sa amplinesc 18 luni de la operatie o sa ajung la greutatea optima fara nici un risc si cel mai important lucru SANATOASA.ramane la alegerea fiecaruia sa aleaga ce varianta vrea dar sa va ganditi si la urmari.VA PUP SI SPER SA MAI AVEM OCAZIA SA MAI DISCUTAM. | ||
|
healthy008409 Postat pe 4 Februarie 2010 17:35 |
||
bunaaa...va scriu din nou dupa ce v-am cerut parerea despre super slim.... .nu vreau neaparat sa tina cineva de parerea mea dar vreau sa-mi impartasesc prostioarele cuiva.... .am luat ss timp de 2 saptamani si ceva ,,,,totul bine si frumos pana intr-o zi ....m-am trezit dimineata ca de fiecar e data si am luat pastilutza ,dupa o jum de oara am mancat cu toate de nu imi era foame deloc....in fine dupa ce am luat-o a inceput o durere ingrozitoare de cap(durerile le aveam si cu 3 zile inainte dar am zis k poate sunt eu racita)ma rog ,si sa revin la ce va povesteam..si am luat niste pastile de cap dar nimik..ma durea din ce in ce mai tare..simteam k innebunesc..de durere...nu puteam sa stau cu capul decat pe perna..si aveam greturi,ameteli,etc.trecea timpul si mie imi era din ce in ce mai rau...sotul meu nu stia ce sa-mi faca..era disperat,noroc k stia ca i-au pastile..!!pe la ora 20 din ce in ce mai rau..ieseam afara sa pot sa-mi revin dar nimik,am vomat,am lesinat,si simteam o scartietura in cap...(pe care o mai am si acum).dupe ce vomam imi reveneam dar tot imi era rau!!plangeam intruna si juram k nu mai pun in gura niciun fel de pastila de slabit.am hotarat sa tin o un regim sanatos de viata sa fac sport si sa beau multa,multa apa!!!acum a trecut aproape o saptamna decand nu mai i-au si ma simt excelent!!!!va pup
|
||
|
kudika092398 Postat pe 5 Februarie 2010 18:43 |
||
De la: healthy010154, la data 2010-01-25 18:45:14buna,sa-mi raspunda si mie cineva urgent!!!va rog..i-au de o saptamana superslim si nu am avut nici senzatia de sete si nici de lipsa de mancare,dar eu pt k vreau sa slabesc am renuntat si la dulciuri,paine etc!!!beau cam 2litri de apa plata pe zi,si mananc odata pe zi si anume la 12!!si nu am slabit deloc...bine nu sunt absurda si vreau sa slabesc din prima zi dar vreau sa stiu knd incepi sa slabesti?nu am avut reactii adverse de fapt nu am avut reactii de niciun fel!!!astept raspuns.multumesc anticipat!! gresesti pt ca mananci doar o data in zi, organismul isi conserva energia si tot ce inghiti se lipeste.. ar trebui sa mamananci mai putin si mai des. fara dulciuri, cat mai putina paine, un mar in locul unui sandvis, dar musai mai multe mese ca sa nu faci ulcer. cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un nutritionist! |
||
|
camiflorea Postat pe 6 Februarie 2010 15:28 |
||
te sfatuiesc s nu iei pt ca e o minciuna ce scrie pe prospect ca nu are efecte secundare.eu am luat si m-am inbolnavit.ameteli; corp slabit,pierderi de memorie dureri de inima si ten imbatrinit.capsula am luat-o de la aspafarm se numeste 100la suta natural,mi-am distrus organismul si tenul .fetelor nu luati pt ca mai tirziu o sa aveti probleme ca mine.va doresc numai bine si nu apelati la pastila minune ca o sava caiti ca mine. |
||
|
alisia_healthy Postat pe 20 Februarie 2010 14:44 |
||
|
buna... am si o problema cel putin asa pare... fac o gramada d exerciti ca sa slabesc si cat d cat am avut rezultate vizibile dar la un moment dat leam intrerupt si aquma am inceput iara sa fac si tot mai multe..dar d cv vreme iau nijte capsule cu ulei de salvie (macerat)nu pt a slabi ci pt o alta problema...dar d cand le iau am impresia ca nu mai slabesc ca exercitile nu mai au efect ...au vreo legatura capsulele care le iau...va rog ajutatima:):) |
||
|
healthy017371 Postat pe 19 Iunie 2010 14:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau sa slabesc . | 27 | De la: hystria1 26 Noiembrie 2010 23:01 |
| ce produse dietetice va plac? | 43 | De la: 21 August 2012 04:34 |
| CASTIGA 3 SIROPURI FYT FORM CU CARE A SLABIT MAMA NATURA | 2 | De la: kudika226898 5 Aprilie 2011 11:44 |
|
|
||
| Puificatorul de apa e-Spring | 1 | De la: healthy002883 30 Mai 2009 20:08 |
| CAPSULA DE SLABIT...EU AM LUAT SI AM SLABIT... | 3 | De la: raisa0510 27 Ianuarie 2010 10:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.