Setari Cookie-uri

pilula de slabit

De la: kudika_930081, la data 2013-08-06 13:20:57Buna ziua! M-am inscris pe acest forum pentru a va povesti experienta mea in ceea ce priveste "slabitul". Ca un rezumat scurt am sa va spun ca am inceput sa ma ingras undeva pe la varsta de 13 ani din cauza unor schimbari majori din viata mea. Mi-am schimbat domiciliul, scoala la care invatam, prietenii.. viata. De la 70 de kg am ajuns la 90. Doctorul scolii unde invatam m-a trimis la un endocrinolog. Mi-am facut analizele, au iesit bine. Mi-a dat un regim. A dat rezultate in conditiile in care mancam ce mi-a prescris si vomitam apoi. Am slabit 10 kg intr-o luna prin aceasta metoda. Apoi nu am mai conbtinuat sa merg la doctor, luand singura decizii. Nu am mai tinut nici un fel de regim si iar m -am ingrasat cele 10 kg. Am inceput sa iau Regenon. Nu 3 pastile pe zi cum este recomndat ci 6. Am slabit, am facut gastrita. Am tratat-o. Am luat apoi reductil. Nici un efect. Am inceput apoi sa iau Superslim. A avut efect. Imi mentineam greutatea de 75 de kg cu aceste pastile. Asta pana le-au retras dupa piata si nu le-am mai gasit. Am ajuns la 112 kg intrucat nu am mai tinut nici un fel de regim. Mi-am facut un set de analize. M-au gasit cu TH (boala lui Tashimoto), care este o boala genetica. Ma ingras chiar daca mananc ca un om obisnuit. Am stari de somnolenta, am ameteli, mi se umfla picioarele, tremur daca nu mananc ceva dulce. Medicul meu endocrunolog mi-a recomandat un tratament pentru reglarea ciclului menstrual. Dar pentru greutate nu mi-a recomandat nimic. Mi-a zis sa fac mult sport. Ceea ce si fac. In fiecare seara alerg in parc. 2 ore cu 2 amici. Dar nu numai atat. Am comandat pastilele "Adipex retard". Iau 2 pe zi. Stiu k sunt periculoase, dar altfel nu pot slabi. Am facut depresie din cauza obezitatii si am luat 10 cutii de diazepam. Am fost in coma. Va pot spune ca aceste pastile chiar daca sunt periculoase datorita contraindicatiilor, imi dau energie si slabesc datorita lor. Tin dieta. Nu mananc prajit. Nu mananc mancare gatira. Totul e natural sau fiert. Multe cereale, fructe, legume, fructe de mare. E adevarat ca din cand in cand dupa ce iau pastilele beau alcool. Imi place senzatia pe care mi-o ofera. Eu fiind obisnuita cu senzatia de euforie, mai demult in tinerete consumand substante interzise, gen marijuana. Nu vreau decat sa fiu sincera si sa va spun ca organismul meu dupa toata lupta sau mai bine zis razboiul pe care l-a dus e in regula. Toate analizele au iesit bine. Si le-am facut pe toate, analize la rinichi, ficat, ecografie tiroida, radiografie creier, calciu, glicemie, tsh, t3, t4, estrogen, testosteron. Absolut tot. M-au costat 1500 ron. Le repet din 4 in 4 luni. Fumez tigari slim, usoare. Parerea mea ar fi sa nu va speriati. Luati totul ca atare. Lucrurile nu sunt intotdeauna cum ne dorim noi. Tin sa va spun ca ma durea spatele pentru ca am sanii foarte mari, dar acum nu mai simt nimic. Ma simt bine. Fac sport, iau pastile. Slabesc. Am dor 22 de ani si de la 16 ani iau pastile pentru slabit. Poate mai tarziu va fi altfel, dar acum am incredere in organismul meu si stiu ca poate sa ma ajute. Slabesc cam 3 kg pe saptamana. Nu cred in dietele gen "am sabit 7 kg intr-o saptamana". Totul trebuie sa fie, incet si sigur. Si mama mea a inceput sa ia aceste pastile. Un drog care daca e tinut in frau nu iti va face nici un rau. M-am gandit sa-mi fac operatie de micsorare a stomacului. Dar ce rost are? Nu vreau sa fiu "macelarita". Trebuie sa aveti incredere in voi. Voi decideti. E viata voastra. Nu bagati in seama criticile celorlalti. Si eu cand aveam 112 kg aveam parte de critici si pareri rautacioase, dar cei care nu stiu cum este sa fi in aceasta situatie nu inteleg cat rau fac. Cu ce sunt ei mai presus decat noi?! Eu sunt studnta la drept, in anul 4. Am numai note peste 8. Stiu ce pot si o sa reusesc sa ajung din nou la greutatea mea de 75 de kg, chiar daca cei din jur imi spun ca nu pot. Ba pot!!! Nu mai incercati tot felul de prostii care actioneaza doar asupra psihicullui vostru si fizic deloc. Distrati-va! Simtiti-va bine! Eu am inceput sa scriu o carte despre viata mea de pana acum. Sunt mandra de mine, chiar daca nu am 50 de kg. Sunt tanara, frumoasa si desteapta. Asa sunteti si voi!

Cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru.
kudika226898
Postat pe 6 August 2013 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PASTILE DE SLABIT-MANDURA-AFACERE 2 De la: Ela21 8 Mai 2010 09:06
SALINA DIN TIMISOARA SUSESI 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:29
DIETE 18 De la: grace007836 6 Noiembrie 2013 13:16
Herbalife 9 De la: ene_m_gabriel 13 Noiembrie 2009 21:25
Nu slabesc!! 43 De la: lipstick 6 Mai 2012 08:55