Setari Cookie-uri

SLIM DOWN PENTRU SLABIT

De la: ioana_2010, la data 2010-03-13 01:06:18Afacerea pe care o invarte 4life este total ilegala,de aceea ei nu fac reclame la produse,ca sa nu plateasca la stat si nu elibereaza facturi.
El incearca sa atraga oameni naivi,spunandu-le ca o sa castige 2000-3000euro pe luna, este afacerea ilegala MLM=teapa.
Le ia oamenilor bani,le promite averi mari cu conditia sa aduca la randul lor alti oameni si cu cat aduc mai multi cu atat cica ei castiga mai mult.De fapt ,omul este platit la primii 2-3 oameni (cu o suma mica)apoi nu le mai da nici un ban si uite asa ei scot banii de la tine 1000 sau 2000 euro apoi nu se tin de promisiune si asa le dai de buna voie bani.Asa se imbogatesc astia ca 4life peste noapte.Ceea ce face 4life nu reprezinta altceva decat o metoda prin care unii oameni nu au altceva mai bun de facut decat sa atraga niste naivi,acesti naivi sa atraga la randul lor alti naivi si tot asa mai departe.

Mlm-istii nu se considera in nici un caz fraieri sau naivi.Va dati seama ca sufletul lor este vandut diavolului daca fac astfel de lucruri.
S-a pus semnul egal intre afacerile MLM si cuvantul "teapa".
MLM-UL este o gluma, o abureala pentru a pacali credulii, care sunt foarte multi”

“afaceri piramidale ilegale”,“atata vreme cat exista fraieri pe lume, vor exista si smecheri”,« motivatie ( intru lacomie ) si persuasiune ( intru manipulare ) bun pentru visatori
bani multi se fac doar cu tepe mai mari sau mai mici »metoda de indoctrinare imbarligi oamenii cu oportunitati mincinoase » sistem perfid de publicitate, cu agenti care sa minta alti oameni
vanzare de vise spalare de creiere organizatii foarte profitabile, dar pe seama fraierilor etc, etc, etc
MLM e doar o vanzare de vise,o iluzie sau pur si simplu o pacaleala.
Deschideti oameni ochii si nu va lasati pacaliti de astfel de oameni ca 4life,pentru ca maine va poate lua ce ati agonisit prin munca dvs,un tampit ca el ce va promite bani multi asa cum am vazut ca spune la lume pe aici ca ar putea sa invete pe oricine sa faca 2000-3000euro.Nu este adevarat va pune sa platiti o suma inainte si sa aduceti la randul dvs oameni care sa plateasca aceeasi suma si tot asa,apoi nu veti mai primi nici un ban.
Asa s-a imbogatit omul asta 4life,a furat de la oameni(cred ca e mult spus, mai bine spus pacaleste lumea si face 2000-3000euro pe luna)
Va dati seama ca sufletul lui este vandut diavolului daca face astfel de lucruri.
ceea ce scrii tu aici, denota cata cultura si cata informatie ai la dispozitie in creier...ce samai vorbim de inteligenta !!!!

de reclamele de la TV care iti spala tie creierii si te imbarliga sa mergi frumusel la magazin sa cumperi temirice tampenie care poare nu iti este de trebuinta ce poti spune ??

si ca sa te linisteti tu, MLM nu inseamna a lua bani de la oameni...in sistemele de vanzari tip MLM toata lumea cumpara de la un producator !!! nu se dau banii din mana in mana de la unul la altul...asadar esti tare prost informata stimabila colega !!!! MLM-ul functioneaza de peste 50 ani la nivel mondial, ca o alternativa la retelele de comert clasice(magazinele de la cotul strazii) dar pt creierul tau se pare ca este prea complicat sa pricepi ceva atat de simplu !!!

pentru detalii corecte asupra a ceea ce inseamna MLM, viziteaza www.rodsa.ro .

eu ma imbogatesc fiindca asa vreau sa se intample, nu iau niciun ban de la niciun om, sunt platit de catre firema fiindca dezvolt pentru aceasta O RETEA DE CONSUMATORI !!! adica particip la dezvoltarea unei piete de desfacere a unor produse sipentru asta sunt platit atata timp cat in acea RETEA se vor rula produse....ADICA TOATA VIATA !!!! tu de ce nu faci asta sa te imbogatesti ???????
4Life
Postat pe 29 Martie 2010 22:46
ms bia. am vazut atatea pareri de bine si m-am gandit k dau si rezultate.
oanamoldoveanu
Postat pe 31 Martie 2010 23:17
Cu placere. N-as vrea sa fii dezamagita,si nervoasa, la fel cum am fost si eu...
Alege alte alternative.
Apropos, am incercat si APPLE CIDRE VINEGAR, otetul acela de mere, sub forma de pastle: nu recomand - nu da rezultate! M-am lamurit ca doar mancatul putin si miscarea te ajuta sa slabesti! CLAAAR!!!
kudika113663
Postat pe 1 Aprilie 2010 22:40
asta e clar conteaza in orce dieta cat mananki chiar dc iei pastyle ceva tr sa mananki...dar esty atent cat si ce
rubya_healthy
Postat pe 1 Aprilie 2010 23:59
De la: oanamoldoveanu, la data 2010-03-27 23:01:37m-ar interesa si pe mn pastilele slim down dar imi este foarte frica sa nu ma ingas mai mult .... ma incurajati? nu am nevoie sa slabesc decat 6 7 kg nu pot sa slabesc printr-un regim...

draga mea, cu toata sinceritatea te sfatuiesc sa NU dai banii pe aceste pastile.!!! Eu am facut aceasta greseala si mi-am mancat unghiile de ciuda:am dat un pumn de bani pe ele si nu am slabit nici un gram. Daca vrei, urmareste-mi evolutia pe acest site si ai sa vezi ca nu te mint.Din prima clipa cand le-am primit am avut mari indoieli asupra veridicitatii lor, dar faptul era deja consumat.Acum, la catena luni dupa marea pacaleala am cumparat de la mag.naturiste niste pastile pentru reglarea colesterolului, si spre marea mea surprindere aveau acelasi aspect si gust ca si vestitul Slim Down primit prin curier.ESTE O MARE TEAPA ACEST SLIM DOWN CUMPARAT PE INTERNET!!!!!!Poate ca acest produs exista si are si rezultate, dar nu cel comercializat la noi in tara prin reteaua internet.In final decizia o iei tu, dar asculta si sfatul unei persoane fripte!Succes!!
healthy008764
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:28
.la mine a dat rezultat...eu am fost multumita
rubya_healthy
Postat pe 10 Aprilie 2010 02:18
am si eu o intrebare` ...Slim down se gaseste in farmacii ...? si ce pret au ? daca stie cineva care le`a folosit ..multumesc
DeeDee_
Postat pe 12 Aprilie 2010 18:32
Se gasesc pe internet, contrafacute, si costa 280 ron, bani pe care ii poti arunca si pe fereastra, ca tot aia e! :) Nu sunt bune de nimic, le-am folosit.
kudika113663
Postat pe 13 Aprilie 2010 22:12
De la: bia_b, la data 2010-04-13 22:12:28Se gasesc pe internet, contrafacute, si costa 280 ron, bani pe care ii poti arunca si pe fereastra, ca tot aia e! :) Nu sunt bune de nimic, le-am folosit.

Sunt de aceeasi parere cu bia b, si eu le-am folosit si sunt "zero barat". Raman la ideea mea si anume ca acele pastile slim down comercializate pe internet sunt contrafacute!!!!!!Nu faceti ca mine, NU DATI BANII PE APA DE PLOAIE!!!
healthy008764
Postat pe 14 Aprilie 2010 15:39
Buna am luat si eu slim down am slabit 3 kg cu ele,le-am luat din Canada si la aspect.eticheta,arata exact ca cele din poza celor de pe slimdown.ro,nu sunt contrafacute.
healthy015015
Postat pe 15 Aprilie 2010 10:03
De la: healthy015015, la data 2010-04-15 10:03:27Buna am luat si eu slim down am slabit 3 kg cu ele,le-am luat din Canada si la aspect.eticheta,arata exact ca cele din poza celor de pe slimdown.ro,nu sunt contrafacute.

Mai oameni buni, voi chiar nu incetati sa amagiti lumea! In Romania acest produs se poate comanda doar la un telefon mobil sau pe internet! Nu exista firma, nu exista adresa, nu exista numele unei persoane de contact, este defapt" NIMENI"!Cat despre eticheta- in ziua de azi se fac bani falsi cu ajutorul calculatorului nu o amarata de eticheta (care arata si jalnic pe deasupra).Si revin inca o data asupra modului de expediere care v-am spun cam cum se face! Asa ca voi, cei care sustineti ca acest produs a dat rezultate, de ce nu va declinati adevarata identitate ca sa putem discuta cu voi in mod direct pe o adresa de email sau un nr. de telefon.????Eu pot veni cu dovada ca ceea ce sustin este real,mai am inca tubul de la pastile cu tot cu catela capsule! Ce ziceti, vacem o comfruntare?????
healthy008764
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:30
Cu hotii confruntare?
Sunt vreo 2-3 persoane care ne raspund noua la tel si ne trimit pastilele contrafacute, persoane care pe langa ca vand la fraiere aceste contrafacute, mai au in "fisa postului" si sa sustina reclama pt cei inca ne-tatzitzi!
kudika113663
Postat pe 15 Aprilie 2010 19:02
...ne-patzitzi, vroiam sa zic, hi hi!
kudika113663
Postat pe 15 Aprilie 2010 19:03
De la: DeeDee152, la data 2010-04-12 18:32:20am si eu o intrebare` ...Slim down se gaseste in farmacii ...? si ce pret au ? daca stie cineva care le`a folosit ..multumesc
eu mi le-am komandat de pe net nu am gasit in farmacii dc vrei ity pot da un nr de tel unde suni ....a am dat 48lei cu tot k taxa de transport
rubya_healthy
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:56
De la: healthy008764, la data 2010-04-15 17:30:59
De la: healthy015015, la data 2010-04-15 10:03:27Buna am luat si eu slim down am slabit 3 kg cu ele,le-am luat din Canada si la aspect.eticheta,arata exact ca cele din poza celor de pe slimdown.ro,nu sunt contrafacute.

Mai oameni buni, voi chiar nu incetati sa amagiti lumea! In Romania acest produs se poate comanda doar la un telefon mobil sau pe internet! Nu exista firma, nu exista adresa, nu exista numele unei persoane de contact, este defapt" NIMENI"!Cat despre eticheta- in ziua de azi se fac bani falsi cu ajutorul calculatorului nu o amarata de eticheta (care arata si jalnic pe deasupra).Si revin inca o data asupra modului de expediere care v-am spun cam cum se face! Asa ca voi, cei care sustineti ca acest produs a dat rezultate, de ce nu va declinati adevarata identitate ca sa putem discuta cu voi in mod direct pe o adresa de email sau un nr. de telefon.????Eu pot veni cu dovada ca ceea ce sustin este real,mai am inca tubul de la pastile cu tot cu catela capsule! Ce ziceti, vacem o comfruntare?????
.eu le-am luat siu si la m au dat rezultat,sunt in cutie nu in tub...si cand am primit coletu mi sa parut ok
rubya_healthy
Postat pe 15 Aprilie 2010 23:03
Dupa cpmpozitia asta de pe site , NIMIC nu e natural, nu arata sa aiba mare lucru special penru slabit !!!
CELLULOSE,DICALCIUM PHOSPHATE,VEGETABLE MAGNESIUM STEARATE,SILICA,TITANIUM DIOXIDE,SODIUM COPPER,CHLOROPHYLLIN,GELATIN.
Foarte scump 340 lei!!!
...stearat de magneziu exista in fiecare medicament aproape, ca EXCIPIENT !
adica un adaus peste ingredientul primncipal, pana la 100% per pastila.
Ce te slabeste ? Celuloza ? sunt fibre !...mananci tarate, fibre din varza...
Fosfat de calciu ? e bun daca ai carente in corp...
Dioxid de titaniu si praf de cupru ? ... poate fac rau metalele astea...

Eu vreau sa dau jos numai 4 kg, dar nu am incredere ca pot da nici 1 kg...
Este PLACEBO !!!
healthy015322
Postat pe 22 Aprilie 2010 14:04
Nici macar!!!
kudika113663
Postat pe 22 Aprilie 2010 21:59
nu prea sunt de acord cu pastilele de slabit.am auzit si vazut prea multe ca sa pot avea incredere.prietena mea a slabit cu un aparat la un salon din capitala.la chic salon a fost si a folosit eximia.a slabit 10 kilograme in 2 luni si se simte foarte bine.plus ca se mentine in forma,nu a mai pus nimic la loc.de obicei dupa ce ieie pastile de slabit daca nu te tii de o dieta pui la loc.in schimb prietena acesta a mea se mentine in forma de cand a terminat tratamentul
lucretia_l
Postat pe 26 Aprilie 2010 15:25
Buna.Sunt noua pe site am vazut fel si fel de discuti referitor la slim down pro si contra adevarul este ca si eu vreau sa incerc sa le iau dar nu prea mai am curajul pentru ca acum doi ani de zile am luat super slim din China si nu va spun ce am patit pe o parte am fost multumita ca am slabit intr-o luna 10 kg dar cu sanatatea nu va spun dureri de cap ,ameteli,palpitatii si chiar stari depresive.Dupa ce le-am intrerup am pus dublu la loc vreau sa zic ca acum am 1.61 si 85 kg ,as vrea daca se poate sa-mi dati detali daca cineva a intrerupt slim down si sa ingrasat la loc pentru ca o slabire asa brusca nu prea e buna nici pentru organism.Multumesc
basonica
Postat pe 27 Aprilie 2010 14:22
4 life ,Pana la urma care este problema ta ?Lasa lumea in pace sa-si cheltuie bani cum vor ei nu vezi ca inutil tot te bagi in comentarii se iau bani cumva din buzunarul tau ?Poate sa dea si 500 ron pe o cutie care e problema ta sau daca se imbolnaveste cineva care e problema ta iti pierzi timpul degeaba cel putin asa vad eu de la ce se comenteaza.
basonica
Postat pe 27 Aprilie 2010 14:43
Nu o sa cred niciodata in pastilele minune din Canada.Mi-am ametit ochii in 10 pagini de mesaje si injuraturi,dar tot la varianta domnului 4life raman.Poti slabi numai cu sport,regim(mese din 2 in 2 ore),multe lichide,sauna.Asta fac eu de aproximativ 2 saptamani si ma simt excelent si m-am "tras "la corp cum se spune.Oricum m-am decis sa cumpar varianta domnului 4life,deoarece am vazut ca ambele contin aceleasi ingrediente si logic,mai bine dai 20 de lei decat 280
:))
O zi buna
healthy015616
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:23
eu.le-am.luat.dar.nu.toata.luna.si.am.dat.am.avut.64si.avuma.am.56..si.le-am.luat.luna.trecuta.si.nu.toata.luna....si.nu.am.mai.pus.pe.m.absolut.delok.
rubya_healthy
Postat pe 30 Aprilie 2010 02:00
Rubya, cine te crede??!!!
Poate ca ai slabit, si ma bucur pt tine, dar nici intr-un caz nu de la aceste pastile-porcarii
kudika113663
Postat pe 30 Aprilie 2010 22:17
De la: bia_b, la data 2010-04-30 22:17:24Rubya, cine te crede??!!!
Poate ca ai slabit, si ma bucur pt tine, dar nici intr-un caz nu de la aceste pastile-porcarii
....mai.io.de.slabit.am.slabit.acuma. ca alea au avut sau nu efect ....... dar pofta de mancare nu aveam delok si consumam f multe lichide ca aveam gura uscata in permanenta......
rubya_healthy
Postat pe 1 Mai 2010 15:11
De la: bia_b, la data 2010-03-28 15:56:05Oanamoldoveanu, aceste pastile le-am incercat si eu. Vreau sa stii ca nu slabesti niciun gram cu ele, expeditorul isi ascunde adresa si datele (in afara de un nr de tel mobil), au o eticheta pe cutie de proasta calitate de pe care se sterge scrisul :))) nu trimite factura, si in afara ca iti vor afecta ficatul in primul rand, sunt o tzeapa mareeeee.
iar despre 4live nu il cunosc, dar faptul ca te sperie, sper sa fie de bun augur pt tine, pet ca - din pacate - asa este!!!
Aplica alte moduri de slabit: fa miscare, mers pe jos, si mananca putin. Eu nu mai cred in niciun fel de pastiele, am aplicat ce te-am sfatuit eu mai sus si deja am slabit 2 kg. Beau ceaiuri de plante care detoxifiaza, multa apa, si ....SIGUR mai slabesc si cele 3 kg cate mi-am propus in total.

SUCCES!
Nu da atatia bani pe aceste pastile, e ca si cum i-ai arunca pe geam....

Buna,
si eu sunt de aceeasi parere ca si tine. si, in plus, in afara de sport, care ar trebui practicat in mod constant, e bine sa tinem cont de anumite alimente care ingrasa si de altele care accelereaza arderile.
Si ar mai fi si metoda diminuarii portiilor de mancare care chiar da rezultate.

Mai jos gasiti mai multe informatii, in cazul in care va intereseaza:

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=66&sid=04329306c0fb0e6c6f219fd2d16f0a2b

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=67&sid=57b044ac53c9b352ea9f0f21a2442536

Monicamm85
Postat pe 21 Iunie 2010 13:37
De la: basonica, la data 2010-04-27 14:43:534 life ,Pana la urma care este problema ta ?Lasa lumea in pace sa-si cheltuie bani cum vor ei nu vezi ca inutil tot te bagi in comentarii se iau bani cumva din buzunarul tau ?Poate sa dea si 500 ron pe o cutie care e problema ta sau daca se imbolnaveste cineva care e problema ta iti pierzi timpul degeaba cel putin asa vad eu de la ce se comenteaza.
ce te freaca grija de timpul meu ??? mai bine nu ai mai hali atatea shaorme , ca la 1.61 sunt extrem de multe 85 kg....baga sport la greu, misca-ti suncile, diabetul si bolile cardiovasculare la obezi sunt in floare !!!!
4Life
Postat pe 23 Iunie 2010 23:01
Pachet tau pentru silueta dorita de la Pro Natura !
Produse naturite de calitate!

Continut:
1 cutie Cura de slabire & Chrom dr Ionut Moraru;
1 flacon Otet de mere cu miere si polen;
1 flacon Stevia rebaudianum;
40 doze Ceai verde & Ananas

Programul pentru o siluetã de invidiat - o asociere de 5 produse ce aduc multiple principiile active naturale, bine tolerate ºi asimilate de organism, ce te susþin atât fizic, cât ºi psihic.

Detalii pe : http://www.pronaturashop.ro/produs.php?id=567

http://www.pronaturashop.ro
RoxanaAna
Postat pe 7 Iulie 2010 12:12
www.diet-health-tips.info
fetelor,aici am gasit o multime de informatii si diete care sunt cu adevarat sanatoase si benefice. Am slabit aproximativ 5 kg in 3 saptamani si nu le-am mai pus la loc cum se intampla de obicei cu alt fel de diete. In plus am facut si sport. Am reusit sa ma simt in sfarsit bine in pielea mea si cu silueta mult visata dupa cele doua nasteri. Va doresc si voua la fel.
gimster
Postat pe 9 Iulie 2010 16:46
www.diet-health-tips.info
fetelor,aici am gasit o multime de informatii si diete care sunt cu adevarat sanatoase si benefice. Am slabit aproximativ 5 kg in 3 saptamani si nu le-am mai pus la loc cum se intampla de obicei cu alt fel de diete. In plus am facut si sport. Am reusit sa ma simt in sfarsit bine in pielea mea si cu silueta mult visata dupa cele doua nasteri. Va doresc si voua la fel.
gimster
Postat pe 9 Iulie 2010 16:46
salut da unde pot sa la cumpa si kit costa ?
kudika374065
Postat pe 27 Martie 2011 00:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu ma ingras 11 De la: deny_b_j 10 Februarie 2010 14:34
Naturalul este cel mai bun ! 6 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 07:40
problema cu alimentatia 13 De la: AnnaM_healthy 14 Octombrie 2013 10:07
Solidaritate in fata crizei economice.Daca nu ne ajutam noi,atunci cine? 5 De la: doinitaeda 24 Noiembrie 2009 18:12
mai tine cineva dieta disociata? 19 De la: kudika22 19 Martie 2010 15:20