Mai multe
De la: sarpele, la data 2010-02-10 22:32:51la fel de evident pe cat de tampit esti tu ??? arzi gazul depomana pe aici , pacaliciule...din astia ca si tine au trecut pe acest forum zeci, poate chiar sute...cum au venit, asa s-au dus...DRUM BUNDe la: 4Life, la data 2010-02-10 22:22:21De la: Aemulus, la data 2010-02-10 22:09:19Stiti de ce am intrat eu pe topicul asta? Din cauza numelui atit de prost ales.Auzi "slim down pentru.....slabit" de parca s-ar putea slim down pentru ingrasat.pe asta inca nu o stiam, dar deh...omul cat traieste , invata... |
||
|
4Life Postat pe 10 Februarie 2010 22:38 |
||
|---|---|---|
De la: 4Life, la data 2010-02-10 22:38:04De la: sarpele, la data 2010-02-10 22:32:51la fel de evident pe cat de tampit esti tu ??? arzi gazul depomana pe aici , pacaliciule...din astia ca si tine au trecut pe acest forum zeci, poate chiar sute...cum au venit, asa s-au dus...DRUM BUNDe la: 4Life, la data 2010-02-10 22:22:21De la: Aemulus, la data 2010-02-10 22:09:19Stiti de ce am intrat eu pe topicul asta? Din cauza numelui atit de prost ales.Auzi "slim down pentru.....slabit" de parca s-ar putea slim down pentru ingrasat.pe asta inca nu o stiam, dar deh...omul cat traieste , invata... Nici nu e de mirare ca au plecat daca au dat peste oameni ca tine SI GELU ANTIGELU zis BIDONMAN:)))))) Nu ma cobor la limbajul tau de BUTTHEAD |
||
|
sarpele Postat pe 11 Februarie 2010 18:17 |
||
De la: sarpele, la data 2010-02-11 18:17:36nu ai unde sa te cobori, deoarece esti extrem de jos...o dovedesti cu varf si indesat prin ceea ce scrii pe aici...De la: 4Life, la data 2010-02-10 22:38:04De la: sarpele, la data 2010-02-10 22:32:51la fel de evident pe cat de tampit esti tu ??? arzi gazul depomana pe aici , pacaliciule...din astia ca si tine au trecut pe acest forum zeci, poate chiar sute...cum au venit, asa s-au dus...DRUM BUNDe la: 4Life, la data 2010-02-10 22:22:21De la: Aemulus, la data 2010-02-10 22:09:19Stiti de ce am intrat eu pe topicul asta? Din cauza numelui atit de prost ales.Auzi "slim down pentru.....slabit" de parca s-ar putea slim down pentru ingrasat.pe asta inca nu o stiam, dar deh...omul cat traieste , invata... |
||
|
|
||
|
4Life Postat pe 12 Februarie 2010 18:00 |
||
De la: 4Life, la data 2010-02-12 18:00:39De la: sarpele, la data 2010-02-11 18:17:36nu ai unde sa te cobori, deoarece esti extrem de jos...o dovedesti cu varf si indesat prin ceea ce scrii pe aici...De la: 4Life, la data 2010-02-10 22:38:04De la: sarpele, la data 2010-02-10 22:32:51la fel de evident pe cat de tampit esti tu ??? arzi gazul depomana pe aici , pacaliciule...din astia ca si tine au trecut pe acest forum zeci, poate chiar sute...cum au venit, asa s-au dus...DRUM BUNDe la: 4Life, la data 2010-02-10 22:22:21De la: Aemulus, la data 2010-02-10 22:09:19Stiti de ce am intrat eu pe topicul asta? Din cauza numelui atit de prost ales.Auzi "slim down pentru.....slabit" de parca s-ar putea slim down pentru ingrasat.pe asta inca nu o stiam, dar deh...omul cat traieste , invata... NU MA INNEBUNI....:)))) ASTA DE UNDE AI SCOS-O ? DIN CUTIA TA DE TABLA "SEACA"SA INTELEG?:)))))))) PRIETENE , ASA SUNT STRIATIILE DE PE CREIERUL TAU :)))))))) DECI? LA FEL STAI SI CU MATERIA CENUSIE:)))) ASTA MIC SI ALBASTRU STI CE E? E NEURONUL TAU:)))))) SINGUR, CARE MISCA SI EL SI MAI ARE CEVA RABUFNIRI DE PERSONALITATE:))))) |
||
|
sarpele Postat pe 12 Februarie 2010 21:33 |
||
|
Buna, Nu prea stiu eu exact de ce va tot certati si sincer nici nu prea ma intereseaza:)) am intrat pe forum sa-mi spun si eu parerea despre slim down,nu ca ar interesa pe cineva ,da poate va ajuta cu ceva. Mi-am comandat slim down pe la inceputul lunii noiembrie pentru ca vroiam sa arat bine de revelion.Aveam 1.74 si 66 de kilograme ,nu consideram ca sunt o persoana grasa ci doar putin plinuta. Vreau sa mentionez ca asta este greutatea pe care o aveam de doi ani de zile . Mi-am comandat slim down. Da!am slabit 4 kilograme in cele 20 de zile ,si tinand si o dieta in acelasi timp.Mi s-a parut destul de scump sincer, dar ce nu face o fata ca sa arate bine...Bine, trebuie sa recunosc ca pana la revelion de acolo de unde slabisem mai am pus 2 kilograme inapoi(Craciunul casa plina cu de toate), dar tot eram multumita.De la data de 4 ianuarie m-am apucat din nou sa mananc lucruri sanatoase (legume fructe , paine foarte putina si prajita, ciorbe supe.etc.)si sa nu mai merg doar cu masina si fara sa imi comand slim down, si acum suntem in data de 18 februarie si eu am 61 de kilograme .Adica am slabit cam tot atat cu acelasi regim pe care il tineam atunci cand luam slim down ( si vreau sa mentionez ca nu era un regim strict , doar ca nu am mai mancat dulciuri ,nu am mai baut sucuri, am mancat foarte putina paine, si cand aveam pofta de ceva prajeli, imi puneam produsul respectiv pe gratar , ma rog, grill mai exact).Doamnelor, nu trebuie sa ascultati sau sa credeti ce va spun eu , doar ca va rog sa tineti o luna regimul pe care l-ati tinut in timpul tratamentului cu slim down , si o sa observati( sper) ca acelasi o sa il aibe, singura deosebire o sa fie ca de data asta nu trebuie sa platiti.Iar daca tot vreti sa aruncati banii pe ceva, atunci luati un abonament la sala, sau si mai bine de atat va faceti un abonament la innot, este o metodata buna de a scadea in greutate, a va remodela corpul.Stiu asta pentru ca am facut 2 ani de innot de performanta. |
||
|
kittyKat_healthy Postat pe 18 Februarie 2010 23:36 |
||
| Vreau sa imi cer scuze in postul de mai sus m-am adresat doamnelor , dar se pare ca sunt mai multi domni .Deci doamnelor si domnilor..... | ||
|
kittyKat_healthy Postat pe 18 Februarie 2010 23:45 |
||
De la: kittyKat, la data 2010-02-18 23:36:42Buna, de acord si felicitari |
||
|
sarpele Postat pe 20 Februarie 2010 00:02 |
||
| de unde pot cumpara slim down sau comanda??si la ce pret? | ||
|
rubya_healthy Postat pe 25 Februarie 2010 20:24 |
||
|
Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit! SLABESTI PANA LA 15KG! www.ecofit.ro |
||
|
ECOFIT Postat pe 25 Februarie 2010 23:29 |
||
| Cu Ecofit am slabit si eu,este un produs100%natural si romanesc,produs de laboratoarele medica.Nu mai incercati tot felul de chinezarii. | ||
|
comandelia Postat pe 26 Februarie 2010 12:48 |
||
De la: ECOFIT, la data 2010-02-25 23:29:21Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit!ste un produs foarte scump,pentru un produs romanesc, iar pe site-ul de prezentare au incurcat ingredientele !!! se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...!!! |
||
|
4Life Postat pe 26 Februarie 2010 21:52 |
||
|
Este un produs extraordinar,nu ca produsele tale de la firma 4life pe care le-am incercat fara rezultat,rolul tau pe acest forum este sa strici imaginea altor produse ca oamenii sa le cumpere pe cele care le reprezinti de la firma 4life.Iti indepartezi concurenta,apeland si la jigniri. Ecofit este un produs care isi merita toti banii avand in vedere ca este tratament pentru 1 luna (picaturi +pastile).Multa lumea a slabit cu acest tratament Ecofit facut de laboratoarele Medica,100%natural. Ingredientele sunt in regula puteti sa le vedeti si pe siteul lor www.ecofit.ro,mai ales ca este o firma serioasa si se respecta.Au numai medicamente de buna calitate.Podusul se gaseste si in plafarurile din Bucuresti. |
||
|
comandelia Postat pe 26 Februarie 2010 22:24 |
||
|
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009 STATIUNEA SINAIA PENSIUNEA BOEMA 3* CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET. |
||
|
cornel_sabin Postat pe 27 Februarie 2010 00:08 |
||
De la: 4Life, la data 2010-02-26 21:52:54De la: ECOFIT, la data 2010-02-25 23:29:21Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit!ste un produs foarte scump,pentru un produs romanesc, iar pe site-ul de prezentare au incurcat ingredientele !!! se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...!!! DOAMNELOR SI DOMNILOR IN PREMIERA DEZVALUIRI SENZATIONALE, cititi mai sus ce scrie acest domn, care am declarat in mai multe randuri despre el ca e un °CAP SEC°, cititi cu atentie ce reclama isi face singur:))))))) °se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...° DECI='4Life'este tot o mare vrajeala . NO COMENT |
||
|
sarpele Postat pe 2 Martie 2010 20:36 |
||
| nici aici nu scapam de hotie???? nu stiti pe ce sa mai luati banii bietelor femei!! | ||
|
Adelyna84 Postat pe 2 Martie 2010 20:50 |
||
|
4 life are la profil numai produse de vanzare,si el spune ca nu urmareste sa si le vanda....(inseamna ca e cel mai prost vanzator). |
||
|
manole_healthy Postat pe 2 Martie 2010 22:39 |
||
De la: manole, la data 2010-03-02 22:39:054 life are la profil numai produse de vanzare,si el spune ca nu urmareste sa si le vanda....(inseamna ca e cel mai prost vanzator).pe site-ul ecofit.ro spun cei de acolo ca acest produs minune de rahat este fabricat de catre laboratoarele medica din Otopeni Am sunat la nr de telefon: 0213514777 si mare surpriza am avut !!!! CEI DE LA LABORATOARELE MEDICA NU AU IN PORTOFOLIU ACEST PRODUS !!!!!!! si nici vre-un produs similar !!!! Mai departe de asta, am cautat si pe site-ul institutului de bioresurse alimentare sa vad daca intr-adevar acea notificare la care se face referire pe ecofit.ro este reala si aici MARE SURPRIZA !!!! la numarul 3638 este notificat CEAI DE COADA SORICELULUI PLICURI de la S.C. STEF MAR S.R.L. bioresurse.ro/documents/notificari1228.pdf bioresurse.ro/documents/notificari244.pdf Mai departe, pe site-ul onrc.ro nu se regaseste firma SC.ECOVEGETSALES.SRL , denumire a firmei ce pe ecofit.ro se vrea ca distribuitor al produsului si aceasta NU EXISTA !!! ASADAR AM DEMONSTRAT CA ESTE DDOAR O MARE VRAJEALA CU ACEST ECOFIT !!!! acum, ca mi-am intarit convingerea ca acest produs este TEAPA, am sa caut pe toate site-urile unde este postata reclama cu acest ecofit si am sa public acest post !!!! |
||
|
4Life Postat pe 9 Martie 2010 18:27 |
||
|
Uitati ce am gasit despre domnul 4life: DESCHID ACEST TOPIC PENTRU CA LUMEA SA NU SE LASE PACALITA DE ACEST IMPOSTOR CARE UMBLA PE TOPICURI CU POZA ACEEA LA AVATAR DE LA FIRMA 4LIFE. AM FOST MULT TIMP INFLUENTATA DE CRETINUL ASTA 4LIFE CARE IMI SPUNEA SA NU IAU PRODUSUL ZEIN ,SI ALTELE CA SUNT TEPE... AM ZIS CA POATE PRODUSELE LUI SUNT BUNE DACA EL INCEARCA SA NE APERE DE TEPE(NU M-AM GANDIT CA AR AVEA VREUN INTERES). AM COMANDAT un produs pentru sustinerea sanatatii aparatului cardio vascular DE LA 4LIFE ,,TRANSFER FACTOR CARDIO'' PENTRU SOTUL MEU. DUPA CE MI-AM LUAT COLETUL DE LA POSTA,IN DRUM SPRE CASA L-AM DESFACUT,ERAM CURIOASA SA VAD FLACONUL CU PASTILE...CAND AM DESFACUT CUTIA ,IN LOCUL PASTILELOR PE CARE LE-AM COMANDAT(TRANSFER FACTOR CARDIO ) AM PRIMIT UN PACHET DE BISCUITI. OMUL ASTA NU ARE FRICA DE NIMIC,SI INCA MAI ARE TUPEU SA STEA PE FORUMURI. NU MA MIRA NIMIC IN TARA ASTA,POTI DA OMULUI IN CAP LINISTIT STII CA ORICUM NIMENI NU O SA IA MASURI. |
||
|
manole_healthy Postat pe 9 Martie 2010 18:36 |
||
|
4life minti cu nerusinare,insa oricine poate verifica ceea ce spui tu sunand la institutul de bioresurse sau la laboratoarele medica . Ceea ce ai gasit tu pe siteul la bioresurse alimentare este aprobarea altui produs nr3638 din 2005 ,ecofit este aprobat cu nrAA3638 si este aparut in 2010. Spune-mi si mie cum de a ajuns ecofit in plafaruri si s-au mai scris si articole despre el pe acest site,pe kudika,naturaplant,farmacia naturista si in ziar. Din cate stiu eu nu te baga nimeni in seama fara aprobari si mai risti si puscaria. Acum am sunat la numarul pe care l-ai postat de la laboratoarele medica la 0213514777,si doamna de acolo mi-a spus ca Ecofit este produs de ei. Oricine poate suna si poate verifica. Iar ai mintit Poate oricine sa verifice sa sune la numarul 0213514777 si sa cereti sa va faca legatura la fabrica laboratoarelor medica pentru a verifica daca produsul este produs de ei. Mie mi-au facut legatura si am discutat cu o doamna care mi-a confirmat ca este produs de ei. Am suna si la bioresurse si mi s-a spus ca produsul este aprobat ,numai ca lista de pe siteul lor nu este actualizata pe 2010. Oricine poate verifica chiar si tu 4life. |
||
|
manole_healthy Postat pe 9 Martie 2010 18:37 |
||
De la: manole, la data 2010-03-09 18:37:104life minti cu nerusinare,insa oricine poate verifica ceea ce spui tu sunand la institutul de bioresurse sau la laboratoarele medica .disperare, disperare !!!! am sunat la acel nr de tel, mi-au spus ca ei nU AU PRODUS SI NICI NU PRODUS ASA CEVA !!! si pe bioresurse alimentare NU EXISTA NOTIFICARE PENTRU ECOFIT !!!! deci totul este o excrocherie la care si tu manole iei parte din plin !!!! stai putin, ca am scris si mail directorului LABORATOARELOR MEDICA, i-am expus aceasta situatie si i-am cerut si un puncty de vedere....sa vedem ce spune si conducerea acelei firma fiindca voi va folositi de numele lor promovand un produs fantoma !!!! stai sa vezi....mai mult de asta, maine mi-am rugat si un prietem din Bucuresti sa va faca o vizita la adresa pe care o lasati pe site, sa vedem daca intr-adevar sunteti de gasit sau nu !!!! (ADRESA:B-DUL IULIU MANIU NR7,CORP A ,ET1,SECTOR6,BUCURESTI.) ti-am zis eu ca te-ai pus cu cine nu trebuie si ai mai si intins coarda cat nu-ti este plapuma...eu zic sa va dati la fund cat mai aveti timp, ca s-ar putea sa se simta lezati de tupeul vostru cei de la LABORATOARELE MEDICA si sa ia masuri impotriva voastra...ar fi un lucru destept, fiindca le patati imaginea !!!! |
||
|
4Life Postat pe 9 Martie 2010 18:41 |
||
|
Iar minti! Cum de tie ti-au spus ca nu este produs de ei si mie mi-au spus.Hai scuteste-ma.Mincinosule,mincinosule.Excrocule! Oricine poate suna la laboratoarele medica sa verifice daca produsul este produs Ecofit este produs de ei. Sanati la nr de tel 0213514777 sa va convingeti cu totii ca produsul este in regula,numai ca acest excroc cauta modalitati de razbunare ca l-am dat de gol pe forum ca pacaleste lumea si nu-i mai cumpara nimeni produsele teapa. Repet oricine poate verifica daca produsul este produs de laboratoarele medica. la nr de tel 0213514777 |
||
|
manole_healthy Postat pe 9 Martie 2010 19:11 |
||
De la: manole, la data 2010-03-09 19:11:31Iar minti!esti proasta rau, nu intelegi ca eu nu vand nimic ??? in comparatie cu tine care esti disperata ca ti-am stricat ploile ??? cei ce vor sa cumpere produse 4 Life , le cumpara direct din depozitele 4 Life, nu de la mine si nici de la o alta persoana, deoarece compania 4 Life Research nu vinde catre distribuitori, ci numai catre clientii finali in baza unui cod de client ce il poti obtine numai la recomandare !!! asadar este falsa teoria ta ca m-ai fi dat pe mine de gol cu ceva anume !!! esti de tot rasul !!! |
||
|
4Life Postat pe 9 Martie 2010 19:16 |
||
|
Atunci tot nu pot intelege ce cauti numai pe siteurile pentru slabit,caci spuneai la un moment dat ca arati f bine. Se poate verifica ,ca acest ecofit este produs de laboratoarele medica,sunati la ei la nr 0213514777 |
||
|
manole_healthy Postat pe 9 Martie 2010 21:47 |
||
De la: 4Life, la data 2010-03-09 19:16:08mai,toata lumea este proasta si urata,numai tu esti destept si frumos,sugestia mea,mai pune mana si citeste.De la: manole, la data 2010-03-09 19:11:31Iar minti!esti proasta rau, nu intelegi ca eu nu vand nimic ??? in comparatie cu tine care esti disperata ca ti-am stricat ploile ??? cei ce vor sa cumpere produse 4 Life , le cumpara direct din depozitele 4 Life, nu de la mine si nici de la o alta persoana, deoarece compania 4 Life Research nu vinde catre distribuitori, ci numai catre clientii finali in baza unui cod de client ce il poti obtine numai la recomandare !!! asadar este falsa teoria ta ca m-ai fi dat pe mine de gol cu ceva anume !!! esti de tot rasul !!! |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 9 Martie 2010 21:56 |
||
|
Pai cred ca e logic de ce nu le gasesti la vanzare pe site la laboratoarele medica nu? Pt ca cei de la laboratoarele medica au fost doar mana de lucru,au facut produsul pentru firma aceea ecovegetsales care are dreptul sa il vanda.De exemplu tu esti fabrica de pantofi si vin la tine cu propunerea sa-mi faci multe perechi de pantofi si numai eu sa am dreptul sa vand acei pantofi,iar daca tu incerci sa-mi vinzi produsul(tu ca producator)eu te pot da in judecata chiar daca l-ai produs,tu nu ai dreptul sa-mi vinzi mie marfa. Mi-am comandat si eu astazi ecofit,abia astept sa-mi ajunga coletul,am folosit tot felul de pastile,la unele am avut rezultate f bune la unele mai putin bune.Am multe kg de dat jos si vreau sa il incerc si pe acesta sa vad ce rezultate da. O sa revin cu rezultatele produsului! |
||
|
gheorgheelena Postat pe 10 Martie 2010 22:47 |
||
|
Afacerea pe care o invarte 4life este total ilegala,de aceea ei nu fac reclame la produse,ca sa nu plateasca la stat si nu elibereaza facturi. El incearca sa atraga oameni naivi,spunandu-le ca o sa castige 2000-3000euro pe luna, este afacerea ilegala MLM=teapa. Le ia oamenilor bani,le promite averi mari cu conditia sa aduca la randul lor alti oameni si cu cat aduc mai multi cu atat cica ei castiga mai mult.De fapt ,omul este platit la primii 2-3 oameni (cu o suma mica)apoi nu le mai da nici un ban si uite asa ei scot banii de la tine 1000 sau 2000 euro apoi nu se tin de promisiune si asa le dai de buna voie bani.Asa se imbogatesc astia ca 4life peste noapte.Ceea ce face 4life nu reprezinta altceva decat o metoda prin care unii oameni nu au altceva mai bun de facut decat sa atraga niste naivi,acesti naivi sa atraga la randul lor alti naivi si tot asa mai departe. Mlm-istii nu se considera in nici un caz fraieri sau naivi.Va dati seama ca sufletul lor este vandut diavolului daca fac astfel de lucruri. S-a pus semnul egal intre afacerile MLM si cuvantul "teapa". MLM-UL este o gluma, o abureala pentru a pacali credulii, care sunt foarte multi” “afaceri piramidale ilegale”,“atata vreme cat exista fraieri pe lume, vor exista si smecheri”,« motivatie ( intru lacomie ) si persuasiune ( intru manipulare ) bun pentru visatori bani multi se fac doar cu tepe mai mari sau mai mici »metoda de indoctrinare imbarligi oamenii cu oportunitati mincinoase » sistem perfid de publicitate, cu agenti care sa minta alti oameni vanzare de vise spalare de creiere organizatii foarte profitabile, dar pe seama fraierilor etc, etc, etc MLM e doar o vanzare de vise,o iluzie sau pur si simplu o pacaleala. Deschideti oameni ochii si nu va lasati pacaliti de astfel de oameni ca 4life,pentru ca maine va poate lua ce ati agonisit prin munca dvs,un tampit ca el ce va promite bani multi asa cum am vazut ca spune la lume pe aici ca ar putea sa invete pe oricine sa faca 2000-3000euro.Nu este adevarat va pune sa platiti o suma inainte si sa aduceti la randul dvs oameni care sa plateasca aceeasi suma si tot asa,apoi nu veti mai primi nici un ban. Asa s-a imbogatit omul asta 4life,a furat de la oameni(cred ca e mult spus, mai bine spus pacaleste lumea si face 2000-3000euro pe luna) Va dati seama ca sufletul lui este vandut diavolului daca face astfel de lucruri. |
||
|
ioana_2010 Postat pe 13 Martie 2010 01:06 |
||
m-ar interesa si pe mn pastilele slim down dar imi este foarte frica sa nu ma ingas mai mult .... ma incurajati? nu am nevoie sa slabesc decat 6 7 kg nu pot sa slabesc printr-un regim...
|
||
|
oanamoldoveanu Postat pe 27 Martie 2010 23:01 |
||
iar 4life ma sperie si mai rau...
|
||
|
oanamoldoveanu Postat pe 27 Martie 2010 23:02 |
||
|
Oanamoldoveanu, aceste pastile le-am incercat si eu. Vreau sa stii ca nu slabesti niciun gram cu ele, expeditorul isi ascunde adresa si datele (in afara de un nr de tel mobil), au o eticheta pe cutie de proasta calitate de pe care se sterge scrisul :))) nu trimite factura, si in afara ca iti vor afecta ficatul in primul rand, sunt o tzeapa mareeeee. iar despre 4live nu il cunosc, dar faptul ca te sperie, sper sa fie de bun augur pt tine, pet ca - din pacate - asa este!!! Aplica alte moduri de slabit: fa miscare, mers pe jos, si mananca putin. Eu nu mai cred in niciun fel de pastiele, am aplicat ce te-am sfatuit eu mai sus si deja am slabit 2 kg. Beau ceaiuri de plante care detoxifiaza, multa apa, si ....SIGUR mai slabesc si cele 3 kg cate mi-am propus in total. SUCCES! Nu da atatia bani pe aceste pastile, e ca si cum i-ai arunca pe geam.... |
||
|
kudika113663 Postat pe 28 Martie 2010 15:56 |
||
u le iau de 1saptamana si am slabit deja 2kg sunt multumita de ele,si nu-mi provoaka niki o stare deameteala si nervozitate..atat ca beau mai multe lichide ca inainte si senzatia de foame dispare complect
|
||
|
rubya_healthy Postat pe 28 Martie 2010 22:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| capsula minune pentru slabit | 365 | De la: Diana20252 3 Februarie 2014 15:53 |
| centura TIANSHI,...slabire,sanatate,intretinere,modelare | 3 | De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:13 |
| mari probleme | 55 | De la: camiflorea 23 Iulie 2010 17:02 |
|
|
||
| Dieta.... | 2 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:47 |
| gripa | 1 | De la: healthy008142 11 Noiembrie 2009 22:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.