Setari Cookie-uri

SLIM DOWN PENTRU SLABIT

De la: cristina_radu, la data 2010-02-07 14:07:53Am citit foarte multe lucruri despre pastilele SLIM DOWN inainte sa le cumpar pe siteurile din Canada sa vad ce parere au oamenii aceia de acolo despre pastile,si am vazut numai pareri de bine despre Jamieson,ca fac numai medicamente de buna calitate.,care au rezultatele garantate,si toti spuneau ca au slabit cu pastielel acestea.Calitatea costa intr-adevar!
Sunt ele mai scumpe dar merita cumparate,eu am slabit 6kg in 20 zile!
alta minciuna gogonata./..cum se face ca ti-ai facut cont pe aicdi la opra 14 si peste 7 minute postezi primul mesaj direct la topicul cu slim down ??? este un produs de foarte proasta calitate, contrafacut in peste 90% din cazuri, chiar daca se vinde prin farmacii !!!!
4Life
Postat pe 7 Februarie 2010 22:22
revin pe forum doar pentru a specifica anumite lucruri: in primul rand tubul de pastile nu are ambalajul original(o cutie, ceva!), in al doilea rand pe tub nu are trecuta tara unde a fost fabricat, nici firma ci doar o minitraducere lipita pe tub cu compozitia produsului si modul de administrare.Nu exista un prospect in mai multe limbi asa cum au toate medicamentele, cu antet,firma,etc.Data expirarii e trecuta pe tub in mod ciudat. Cert este ca aceste pastile ori nu sunt originale, ori totul e o mare abureala. Eu mai am cateva pastile si nu am nici un rezultat pana acum si sigur nu voi mai slabi de acum incolo. Si nsa nu credeti ca nu am tinut si regim odata cu ele.Am mai cumparat si alte produse de pe internet(nu specific firma ca sa nu spuneti ca fac reclama), insa toate aratau ca fiind distribuite prin farmacii, cu toate informatiile pe ambalaje.Imi pare tare rau ca sunt persoane care cred ca fac antireclama, dar nu vreau decat sa va expun experienta mea sincera.In definitiv fiecare ia decizii pe pielea lui , asa cum am facut si eu.O zi buna tuturor!
healthy008764
Postat pe 8 Februarie 2010 07:20
Produsul este original,am gasit pe siteurile din Canada produsul slim down cu acelasi ambalaj cu care l-am primit si eu.
Data pe produs arata ok,este ca orice data pusa pe produs.Am gasit multe produse pe care scria o singura limba,asa ca nu e primul.
Pana la urma pe mine m-a interesat sa slabesc cu el si sa nu aiba efecte adverse,ceea ce s-a intamplat.Am slabit si sunt foarte multumita de acest produs.

cristina_radu_healthy
Postat pe 8 Februarie 2010 10:30
Si apropo scrie tara unde au fost fabrcate destul de mare,tara si adresa.Dar acum probabil vi se pare orice suspect cu scandalul asta a lui Mutu.
cristina_radu_healthy
Postat pe 8 Februarie 2010 10:32
Mda... am vazut comentarii rautacioase la acest produs ,dar si comentarii bune.pana la urma am cumparat produsul acesta slim down sa vad daca da rezultatele promise.Le-am luat 20 de zile,timp in care am tinut si un pic de regim,am mancat mai multe fructe si legume ,si am renuntat la sucuri,nu mare lucru.Dupa 20 de zile am slabit 5kg.Dupa aceste 20 de zile organismul meu a mai pierdut 3 kg fara sa mai iau pastilele(efectul pastilelor).Nici pana acum nu a intervenit efectul yoyo.Sunt minunate aceste pastilute,vi le recomand cu toata increderea daca nu puteti slabi cu un regim.
M-am convins ca niciodata nu trebuie sa te iei dupa ceea ce zice unul si altul,pt ca majoritatea care au comentat rautacios pe acest forum au fost cei care nu au incercat produsul,si nu se face asa ceva.
Cutia si ambalajul arata bine,puteti vedea cutia si pe siteul lor,ambalajul are traducere si in limba romana.
ileanah
Postat pe 8 Februarie 2010 11:02
Intr-adevar nu se slabesc 10kg cu aceste pastile,asa cat promit ei pe site ,eu am slabit 6kg.
healthy012381
Postat pe 8 Februarie 2010 15:04
Ati slabit pe naiba!!! O sa vi se intoarca in viata ceea ce faceti acum: tzepuiti oamenii!!! Gasiti alte surse sau metode de a va castiga existenta, nu prostind oamenii care sunt de buna credinta.
NU SE SLABESTE NICIUN GRAM CU SLIM DOWN! E o porcaire. In afara de un tranzit intestinal mai usor, NIMIC! 280 ron cu care as fi putut sa-mi iau iaurturi, cu acelasi efect.
kudika113663
Postat pe 8 Februarie 2010 15:13
De la: cristina_radu, la data 2010-02-08 10:32:50Si apropo scrie tara unde au fost fabrcate destul de mare,tara si adresa.Dar acum probabil vi se pare orice suspect cu scandalul asta a lui Mutu.

ori nu vorbim de acelasi ambalaj, ori eu nu mai stiu carte!!!! Ma asteptam la orice contrazicere in afara de aceasta! Ma repet inca o data! Pe tubul MEU de pastile nu apare data, tara sau firma producatoare.Dar renunt la orice alt comentariu, fiecare face ce-l taie capul, dar haideti sa luam in considerare si aspectele negative legate de acest produs.
healthy008764
Postat pe 8 Februarie 2010 15:30
Draga Bia nu inteleg de ce te enervezi si vorbesti urat?
Eu am slabit cu acest produs si recunosc asta,asta inseamna ca am tzepuit oamenii?
Dar probabil esti tot 4life care comenteaza de pe alte id-uri ca intotdeauna caci altfel nu-mi explic cum de tu nu ai slabit,si noi celelalte care am luat produsul am slabit.Si prima data ai zis ca are termenul de garantie dar ti se pare suspect:) si acum zici ca nu are nici termen.Eu aveam de toate pe eticheta,deci mintiti cu nerusinare,cine stie ce distribuitori sunteti.
papapapa
cristina_radu_healthy
Postat pe 8 Februarie 2010 19:43
De la: cristina_radu, la data 2010-02-08 19:43:40Draga Bia nu inteleg de ce te enervezi si vorbesti urat?
Eu am slabit cu acest produs si recunosc asta,asta inseamna ca am tzepuit oamenii?
Dar probabil esti tot 4life care comenteaza de pe alte id-uri ca intotdeauna caci altfel nu-mi explic cum de tu nu ai slabit,si noi celelalte care am luat produsul am slabit.Si prima data ai zis ca are termenul de garantie dar ti se pare suspect:) si acum zici ca nu are nici termen.Eu aveam de toate pe eticheta,deci mintiti cu nerusinare,cine stie ce distribuitori sunteti.
papapapa
dupa ce ca esti proasta , mai si semnalizezi...!!! cum de stii tu,. una care a intrat teri pe acest site cum si cat comentez eu ??? se vede de laoposta ca ai vreo 20 conturi pe acest site si pe incamulte altele si iti faci reclama la produsul minune care nu este bun de nimic !!!!! FOARTE MULTA VRAJEALA PENTRU UN MARE FASS !!!!!!
4Life
Postat pe 8 Februarie 2010 22:04
Nu sunt deloc proasta,mi-am dat seama de tot ceea ce faci si de mult timp urmaresc forumul acesta si altele pe care postezi comentarii si am vazut ca la inceput faceai reclama la o carte pentru slabit pe alt forum ,apoi la niste pastile.Asa ca cine e cu vrajeala?Si cine e prostul?
Oricum nu mai are rost sa ma cert cu tine ca au facut-o multi altii si ai dovedit ca esti prea incult si iti place sa insulti lumea.
cristina_radu_healthy
Postat pe 8 Februarie 2010 22:33
De la: cristina_radu, la data 2010-02-08 22:33:12Nu sunt deloc proasta,mi-am dat seama de tot ceea ce faci si de mult timp urmaresc forumul acesta si altele pe care postezi comentarii si am vazut ca la inceput faceai reclama la o carte pentru slabit pe alt forum ,apoi la niste pastile.Asa ca cine e cu vrajeala?Si cine e prostul?
Oricum nu mai are rost sa ma cert cu tine ca au facut-o multi altii si ai dovedit ca esti prea incult si iti place sa insulti lumea.
bati campii stimata colega...asadar asteptam sa demonstrezi ca nu esti proasta si sa vedem cum te asezi la locul tau cumintel...lasa-ne cu vrajelile astea despre minuni de slabit....nu mai incerca sa pacalesti oame3nii, au inceput sa se trezeasca si numai pun botul la orice vrajeala ieftina cum o dai tu pe aici...lasa-ma pe mine si vezi-ti de ale tale, iti va fi mai bine...
4Life
Postat pe 9 Februarie 2010 13:31
De la: cristina_radu, la data 2010-02-08 19:43:40Draga Bia nu inteleg de ce te enervezi si vorbesti urat?
papapapa
kudika113663
Postat pe 9 Februarie 2010 15:23
Draga Cristina, cum spui si tu,
Nu intelegi de ce ma enervez si vorbesc urat?????? Doamne, pai sa-ti explic pe indelete: pentru ca aceasta pastila "miraculoasa" slim down este o prostie, o tocatura de nu stiu ce naiba, care, asa cum am mai spus, iti creeaza cel mult un tranzit intestinal mai lejer. Si cum ai vrea tu sa fiu calma cand am dat pe niste "vrajeli" 3 milioane, ca sa vad cum imi rad altii in nas pe forum, cum ca au slabit, sunt fericiti, tra la la si vai de mine, cand ei se bucura de fapt de banii pe care ii incaseaza de la fraierii care sunt de buna credinta, pana la urma. Daca as fi slabit macar 1-2 kg, ca atat mi-as dori, as fi mers la biserica si as fi dat matanii. Dar mai esti si ofensata cand cineva scrie aici ca nu are efecte acest "rahat" de medicament. Daca erai un personaj real, nu vanzatoare de pastile mincinoase, (probabil chiar cea cu care am vb la telefon de am comandat acest flacon)atunci ai fi fost curioasa de ce altii nu slabesc de la ceva ce tu (ca nu esti extraterestra) ai avut parte de rezultate excelente. Si inca ceva: cand mi-a adus curierul plicul, nu scria adresa expeditorului pe ea ca orice firma care se respecta si are profesionalism (ca sa nu va gaseasca careva sa va scoata dintii din gura de nervi ca ii prostiti), de asta ce mai zici? Stiu eu ce o sa zici : "Vaaai! Cum se poate ca nu ai avut scrisa adresa expeditorului? Vai, mie mi-a fost scris, cu carioca neagra, groasa, si inca cu majuscule si subliniat"! Fato, vezi-ti de treaba, ca am ajuns sa cred si eu ca ai mai multe id-uri. Numai de nervi si ciuda ti-am "dedicat" aceste minute din timpul meu, ca daca as fi fost mai aproape cred ca ti-as fi facut o vizita sa-ti explic mai altfel cum sta treaba! Bine ca e 4Life nesimtit, tu esti cu atata bun simt incat iti iese pe ochi la ce faci! Si nu, papuse, nu sunt acelasi 4 Life, poti sa verifici acolo in baza voastra de date, daca vrei iti dau tel si adresa de la care am comandat acest flacon, sunt sigura ca ti-e la indemana!
kudika113663
Postat pe 9 Februarie 2010 15:38
pai si factura care trebuia sa insoteasca pachetul???

eleain
Postat pe 9 Februarie 2010 15:50
Mai fata ,eu nu am nici un interes ca lumea sa ia aceste pastile,doar vroiam sa va impartasesc experienta mea legata de aceste pastile.Ce vroiai sa-ti zic?Ca nu am slabit cu ele,cand eu de fapt am slabit?
Nu stiu de ce la tine nu au dat rezultate,si nici nu ma intereseaza. am crezut ca esti 4life pentru ca mi se parea chiar ciudat ca la tine nu au dat rezultate si la mine au dat.In fine asta e ,acum nu o sa ma cert cu lumea din cauza unor pastile.
Eu am primit factura pe firma,am specificat ca vreau factura si am trimis datele firmei.
cristina_radu_healthy
Postat pe 9 Februarie 2010 19:29
Am ajuns la concluzia ca la unele persoane acest medicament da randament la altele nu,de asta m-am convins acum cand am vazut ca prietena mea de 53 de kg a slabit cu slim down 3kg in aceste 20 de zile iar eu am slabit aproape dublu.Deci depinde de organismul fiecaruia.
ileanah
Postat pe 9 Februarie 2010 20:27
probabil prietena ta a mancat mai mult decat tine?sau chiar depinde de organism... nici eu nu am dat prea mult jos dar nici nu am tinut o dieta stricta si ceea ce e mai important,nu am facut miscare.parerea mea,sunt bune daca avem grija la ceea ce mancam.
ally2902
Postat pe 9 Februarie 2010 22:29

Dupa cate vad la tine toata procedura a fost conform standerdelor:factura, chitanta, firma producatoare, tara de origine, etc....plus ca ai si slabit cu acest produs. Hai sa lamurim o treaba: un produs care promite anumite lucruri trebuie sa le si infaptuiasca, nu merge explicatia ca la un organism merge si la altul nu. Daca este o firma serioasa lanseaza produsul pe piata dupa anumite teste si perioade de proba pentru a fi siguri ca nu vor vinde vrabia din par(cum zice romanul).In cazul acestor pastile -sunt sigura ca exista mult mai multe persoane care au luat teapa, adica nu au slabit, dar sunt prea scarbite ca sa se mai certe pe acest forum cu cine stie cine! Eu insist cu argumente contra(REALE) pentru a nu mai face si alti naivi ca mine, sa se imbete cu apa rece.Mare pacat ca nu ne putem verifica identitatile unul celuilalt......
Oricum , vreau sa mai spun ca am luat o groaza de produse de slabit si singurul care a facut ceea ce a promis a fost Reductilul,dar vad ca si acesta are nu stiu ce prostii in compozitie.Ca o certitudine -NU EXISTA PASTILA MINUNE!.
healthy008764
Postat pe 10 Februarie 2010 16:35
De la: cristina_radu, la data 2010-02-09 19:29:44Mai fata ,eu nu am nici un interes ca lumea sa ia aceste pastile,doar vroiam sa va impartasesc experienta mea legata de aceste pastile.Ce vroiai sa-ti zic?Ca nu am slabit cu ele,cand eu de fapt am slabit?
Nu stiu de ce la tine nu au dat rezultate,si nici nu ma intereseaza. am crezut ca esti 4life pentru ca mi se parea chiar ciudat ca la tine nu au dat rezultate si la mine au dat.In fine asta e ,acum nu o sa ma cert cu lumea din cauza unor pastile.
Eu am primit factura pe firma,am specificat ca vreau factura si am trimis datele firmei.
si cum iti deconteaza contabilul factura aceasta pentru pastile de slabit pe firma??? asta suna a evaziune fiscala, deoarece nu iti este permis sa decontezi asa rahaturi...!!! deci iarasi dovedesti cu varf si indesat ca esti cum am specificat mai deunazi...
4Life
Postat pe 10 Februarie 2010 20:17
SALUTARE GRASANILOR, daca vreti sa slabiti nu cautati asta in pastile:))))) cumparati-va farfurii mai mici :)))))))))))))) buna asta! economisiti bani si va simtiti mai bine pe timp de criza , NU-I ASA?

sarpele
Postat pe 10 Februarie 2010 20:22
4Life esti un impostor, lumea te stie deja.

Si da, ca sa slabiti miscati-va mai mult, mincati mai putin si mincati mai putine proteine animale si apoi daca tot ati cheltuit o avere sa va imbuibati de ce sa cheltuiti acum o alta avere pe patile/ceaiuri iluzorii?
RESTRICTIE si BUN SIMT!
micabis
Postat pe 10 Februarie 2010 20:26
De la: Aemulus, la data 2010-02-10 20:26:144Life esti un impostor, lumea te stie deja.

Si da, ca sa slabiti miscati-va mai mult, mincati mai putin si mincati mai putine proteine animale si apoi daca tot ati cheltuit o avere sa va imbuibati de ce sa cheltuiti acum o alta avere pe patile/ceaiuri iluzorii?
RESTRICTIE si BUN SIMT!
aoleu...daca eu sunt impostor, tu esti o catza din piata...poti diovedi cumva ca sunt ipostor ???

cap ai, minte ce-ti mai trebuie ?

p.s.imi poti raspunde la ultima intrebare ???
4Life
Postat pe 10 Februarie 2010 20:28
tze, tze, tze 4Life, dar se poate sa ai asa o atitudine de bisnitar neimplinit?
Numarul 4 din ID-ul tau vine de la nota 4 care ai avut-o la scoala la purtare?
Si da, nu-ti pot raspunde pentru ca nu m-ai intrebat nimic demn de luat in seama.

micabis
Postat pe 10 Februarie 2010 20:31
De la: 4Life, la data 2010-02-10 20:17:30
si cum iti deconteaza contabilul factura aceasta pentru pastile de slabit pe firma??? asta suna a evaziune fiscala, deoarece nu iti este permis sa decontezi asa rahaturi...!!! deci iarasi dovedesti cu varf si indesat ca esti cum am specificat mai deunazi... [/quote]

CAP SEC ai auzit de nedeductibile, unde platesti 16% impozit pe profit :)))))) si poti pune pe firma orice,fara sa fii evazionist
sarpele
Postat pe 10 Februarie 2010 20:35
ia spune-ne tu desteptule , aceste facturi in ce cont le inregistrezi in contabilitate ??? ca te vad baiat citit,lamureste-ne pana la capat....
De la: sarpele, la data 2010-02-10 20:35:11
si cum iti deconteaza contabilul factura aceasta pentru pastile de slabit pe firma??? asta suna a evaziune fiscala, deoarece nu iti este permis sa decontezi asa rahaturi...!!! deci iarasi dovedesti cu varf si indesat ca esti cum am specificat mai deunazi...

CAP SEC ai auzit de nedeductibile, unde platesti 16% impozit pe profit :)))))) si poti pune pe firma orice,fara sa fii evazionist [/quote]ia spune-ne tu desteptule , aceste facturi in ce cont le inregistrezi in contabilitate ??? ca te vad baiat citit,lamureste-ne pana la capat....
4Life
Postat pe 10 Februarie 2010 20:40
De la: 4Life, la data 2010-02-10 20:40:47ia spune-ne tu desteptule , aceste facturi in ce cont le inregistrezi in contabilitate ??? ca te vad baiat citit,lamureste-ne pana la capat....
De la: sarpele, la data 2010-02-10 20:35:11

CAP SEC ai auzit de nedeductibile, unde platesti 16% impozit pe profit :)))))) si poti pune pe firma orice,fara sa fii evazionist
ia spune-ne tu desteptule , aceste facturi in ce cont le inregistrezi in contabilitate ??? ca te vad baiat citit,lamureste-ne pana la capat.... [/quote]

inca o data imi demonstrezi ca ai capul sec.... eu nu sunt contabil sa stiu conturile, dar stiu ca daca imi fac datoria fata de stat si imi platesc 16% impozitiul nu am treaba cu nimeni, vrei mai multe informatii vb cu un contabil si nu mai arati ca ai cap sec.... ca de comert se pare ca nu am cu cine vb..... nedeductibile frateeeeee

sarpele
Postat pe 10 Februarie 2010 20:46
alo,site-ul de finante nu e aici,plus ca habar nu aveti de ...respect,cam ce varsta aveti,daca va laudati ca sunteti"batrani" atunci sunteti nedezvoltati psihic si emotional,daca sunteti tineri,va cred,frustrarile si reactiile precoce sunt specifice varstei.
ene_m_gabriel
Postat pe 10 Februarie 2010 20:47
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-10 20:47:00alo,site-ul de finante nu e aici,plus ca habar nu aveti de ...respect,cam ce varsta aveti,daca va laudati ca sunteti"batrani" atunci sunteti nedezvoltati psihic si emotional,daca sunteti tineri,va cred,frustrarile si reactiile precoce sunt specifice varstei.

ooooooohhhhh :))))))) a aprut GELU ANTIGELUUUUUU DE CAND TE ASTEPTAT homo retardus. cum mai merg bidoanele tale?
sarpele
Postat pe 10 Februarie 2010 20:49
De la: sarpele, la data 2010-02-10 20:49:47
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-10 20:47:00alo,site-ul de finante nu e aici,plus ca habar nu aveti de ...respect,cam ce varsta aveti,daca va laudati ca sunteti"batrani" atunci sunteti nedezvoltati psihic si emotional,daca sunteti tineri,va cred,frustrarile si reactiile precoce sunt specifice varstei.

ooooooohhhhh :))))))) a aprut GELU ANTIGELUUUUUU DE CAND TE ASTEPTAT homo retardus. cum mai merg bidoanele tale?
taca,invata sa respecti si sa scrii.
ene_m_gabriel
Postat pe 10 Februarie 2010 20:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
refacerea sanilor dupa nastere 23 De la: Stefffi 21 Octombrie 2013 15:25
sSLIM DOWN 1 De la: olgaforda 16 Iunie 2011 14:28
Parodontoza 17 De la: momica 13 Ianuarie 2011 12:14
a folosit cineva tratamentul pentru slabit DESERT PLANT? 73 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:09
slabire 6 De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 17:18