Amenajare terasa mica

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Amenajare terasa mica: (3.7 din 7 voturi)
 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
gigibrbr_condo Avatarul lui gigibrbr_condo

592 mesaje
Membru din: 25/04/2008
Oras: braila

sa fim seriosi ....vorbim de terase iar o terasa este supusa si intemperiilor ,din aceasta cauza sa inventat cuvantul GOSPODAR , daca ai facut terasa si te astepti sa fie la fel de frumoasa mereu precum casa te inseli iata ca mai exista un cuvant numit INTRETINERE si nici un material din lume cat de bun ar fii el fara o intretinere NU REZISTA !!!!
eu
montajprestaf Avatarul lui montajprestaf

28 mesaje
Membru din: 8/03/2009
Oras: suceava

- mi se pare ceva firesc sa existe si INTRETINERE , iar in privinta materialelor stai linistit chiar si acele materiale mai slab calitative rezista in timp daca sun corespunzator aplicate si protejate cu atentie. Acu 40 de ani in urma nu erau materiale aditivate ( APP sau SBS , la membrane bituminoase ma refer )si se faceau si atunci hidroizolatii care le mai poti gasi si in zilele de azi la blocurile care au fost "INTRETINUTE " in ziua de azi adevarul e ca manopera se aplicare se face de proasta calitate si mereu cu economii in privinta materialelor .
-multa bafta & la urmatoarea
Raporteaza abuz de limbaj
EXECUTAM TREI TIPURI DE LUCRARI BUNE, IEFTINE SI RAPIDE -Lucrarile bune si rapide nu sunt ieftine ! -Lucrarile bune si ieftine nu sunt rapide ! -Lucrarile ieftine si rapide nu sunt bune !
gigibrbr_condo Avatarul lui gigibrbr_condo

592 mesaje
Membru din: 25/04/2008
Oras: braila

imi pare bine ca gasesc in tine draga ,,montajprestaf''o persoana avizata Din pacate tot ce ai zis tu si in copletare este adevarat .
Raporteaza abuz de limbaj
eu
Square2Design Avatarul lui Square2Design

26 mesaje
Membru din: 18/04/2010
Oras: bucuresti

Poti incerca gardendesignandlanscape.blogspot.com , ofera solutii pentru orice tip de spatiu si nu costa f mult, noi am mai colaborat cu ei si chiar fac gradini si terase frumoase!
Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina: