Mai multe
|
un zambet... Spre sf�r�itul slujbei de Duminic� preotul �ntreb�: - C��i dintre dvs �i-au iertat du�manii ? 80% au ridicat m�na. Preotul insist� cu �ntrebarea. To�i r�spund de data asta, cu excep�ia unei b�tr�nele. - Doamna Nelly...dvs nu sunte�i dispus� s� v� ierta�i du�manii ? - Eu nu am du�mani, r�spunse bl�nd. - Doamn� Nelly, asta este foarte ciudat. C��i ani ave�i dvs ? - 99, r�spunse dansa. Parohia se ridic� �n picioare �i aplaud� la unison. - Oh, Doamn� Nelly, pute�i veni aici �n fa�� s� ne spune�i cum se poate ajunge la 99 de ani, f�r� s� ai nici un du�man ? Dulcea Doamn� Nelly vine �n fa��, se �ntoarce cu fa�a spre enoria�i �i spune: - Pentru c� deja au murit to�i, nenoroci�ii dracului!!! O blonda face accident de masina si intra in spital. Vine un detectiv sa investigheze cazul, sa afle cum s-a rasturnat cu masina. Detectivul intreaba: − Ia spuneti, doamna, cum v-ati rasturnat cu masina? − Pai sa va spun: mergeam linistita cu masina pe autostrada si deodata imi apare un copac in fata si l-am ocolit, imi mai apare unul si pe asta l-am ocolit, dar deja la al 3-lea copac nu am mai putut sa il ocolesc si m-am rasturnat. − Doamna, nu vreau sa fiu nerespectuos, dar aceia erau braduletii parfumati de la oglinda retrovizoare.... |
||
|
tury65 Postat pe 20 Aprilie 2010 15:15 |
||
|---|---|---|
| Azi nu m-am simtit prea bine , dar cu asemenea glume parca mai uit . Multumesc in numele celor ce s-au amuzat | ||
|
cornelia_leia Postat pe 21 Aprilie 2010 18:04 |
||
pai daca esti trist inseamnaca ai un motiv incearca sa vezi care este si daca poti rezolva problema daca te depaseste roagate la dumnezeu si iti va da puterea care depaseste normalul si vei trece peste pentru ca el asa promite in biblie la ps 55:22.si dupa cheama la tine un prieten de incredere spunei tot ce te doare ca sa te descarci si iesi la o plimbare.
|
||
|
|
||
|
condo003874 Postat pe 18 Mai 2010 01:05 |
||
| cand te simti descurajata gandestete la toate persoanele dragi,si aminteste-ti cat de mult te iubesc si ca ai o mare valoare in ochii lor.fi realista,cate lucruri bune ai facut de cand te-ai nascut,pote ca nu ti le mai amintesti dar care este ultimul lucru bun pe care l-ai facut si ti-a adus o mare liniste sufleteasca si incearca sa schimbi gandirea negativa cu una pozitiva de exemplu gandestete la mancarea ta preferata si fa ce iti place si gandestete la 10 calitati pe care le ai si asta te va determina sa fi mai optimista. | ||
|
condo003874 Postat pe 18 Mai 2010 01:13 |
||
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in iad. Dupa un timp, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 5 milioane £. Semneaza regina cecul de 5 milioane £ si se duce la cazanul ei... Dupa cateva momente, Bush, tipa: E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton vehement: - Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti! Suna Basescu in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: - Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? - Un euro... - Poftim?!?!? Doar un amarat de euro?? -Pai, da... Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ... |
||
|
tury65 Postat pe 19 Mai 2010 15:12 |
||
| tury felicitari , ai reusit sa ma faci sa zambesc desi sefii imi fac o sapatamana mizerabila | ||
|
cornelia_leia Postat pe 20 Mai 2010 13:14 |
||
| Cred ca o varianta foarte buna este aceea de a citi ceva nostim , un banc bun, eventual sau sa vizionam filme comice . Mi-e dor de un film comic care sa ma faca sa rad cu lacrimi , (nu suport parodiile astea stupide).Daca stiti cumva un film comic bun spuneti-mi si mie , va rog! | ||
|
cornelia_leia Postat pe 21 Mai 2010 13:25 |
||
| anger managenent---al naibii tratament! merita vazut... daca nu l-ai vazut! | ||
|
tury65 Postat pe 22 Iunie 2010 16:26 |
||
| anger management* sorry :D | ||
|
tury65 Postat pe 22 Iunie 2010 16:29 |
||
|
nu l-am vizionat, dar il voi cauta, multumesc |
||
|
cornelia_leia Postat pe 24 Iunie 2010 09:51 |
||
| incerci sa vezi partea buna a lucrurilor si sa te bucuri de lucrurile mici la prim avedere, un fir d eiarba, o floare, o raza de soare, un fulg de nea! Si mai ales gindeste-te ca in alt loc exista un oim mai trist si mai neajutorat ca tine! | ||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 17 August 2010 13:13 |
||
negru_ de _serviciu ........Ca sa trecem mai usor peste greutati, ca sa uitam de tristete...este varianta asta? te citez "Si mai ales gindeste-te ca in alt loc exista un om mai trist si mai neajutorat ca tine!", ca pentru mine zau nu functioneaza . Nu pot fi vesela ca altcineva o duce mai rau ca mine , cu asta nu-mi trece tristetea , ea se accentueaza NU, asta nu e o solutie pentru mine si cred ca nici pentru multi , foarte multi oameni.
|
||
|
cristina57m Postat pe 18 August 2010 10:07 |
||
| "Cand viata iti da 100 de motive sa plangi,trebuie sa ii arati ca ai 1001 motive sa razi!" Sunt chiar in fata ta ,trebuie doar sa le vezi ! | ||
|
Barbie30 Postat pe 18 August 2010 10:19 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 10:19:31"Cand viata iti da 100 de motive sa plangi,trebuie sa ii arati ca ai 1001 motive sa razi!" Sunt chiar in fata ta ,trebuie doar sa le vezi ! buna barbie mi-a placut zicala ta, as mai adauga insa ca tristetea e ceva trecator ca si fericirea, insa ne domina mai mult daca nu stim sa o controlam
|
||
|
mihai_frv_1986 Postat pe 18 August 2010 10:21 |
||
De la: mihai_frv_1986, la data 2010-08-18 10:21:17De la: Barbie30, la data 2010-08-18 10:19:31"Cand viata iti da 100 de motive sa plangi,trebuie sa ii arati ca ai 1001 motive sa razi!" Sunt chiar in fata ta ,trebuie doar sa le vezi ! Buna Mihaita! Ai dreptate,dar eu zic ca durata o alegem noi,din pacate sunt persoane care se adancesc in tristete si foarte greu mai reusesti sa ii scoti din starea pe care si-au creat-o.
|
||
|
Barbie30 Postat pe 18 August 2010 10:23 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 10:23:54De la: mihai_frv_1986, la data 2010-08-18 10:21:17De la: Barbie30, la data 2010-08-18 10:19:31"Cand viata iti da 100 de motive sa plangi,trebuie sa ii arati ca ai 1001 motive sa razi!" Sunt chiar in fata ta ,trebuie doar sa le vezi ! da si uneori e bine cand ai pe cineva langa tine, care sa te scoata din gaura neagra a gandurilor care circula prin neuronul nostru, in caz contrar tristetea mai dureaza, daca avem suficienta forta, mai devreme sau mai tarziu vom merge mai departe |
||
|
mihai_frv_1986 Postat pe 18 August 2010 10:27 |
||
| Cum poti utiliza o pereche de patofi cu toc, o geanta si un nud gratios pentru a intra la scoala? http://www.facebook.com/photo.php?pid=30851931&id=1332832643&subject=129389303749416 Aici gasiti raspunsul:D Un raspuns neconventional si indraznet;) Daca va place, dati un Like la pagina Scoala ADC si apoi un LIke la poza. E o concurenta mare pentru Scoala de Publicitate:( :*:* Va multumesc!!! | ||
|
valentina_v Postat pe 18 August 2010 12:43 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 10:19:31"Cand viata iti da 100 de motive sa plangi,trebuie sa ii arati ca ai 1001 motive sa razi!" Sunt chiar in fata ta ,trebuie doar sa le vezi ! Barbie, hai sa facem un test: esti in Maternitatea Giulesti, in momentul izbucnirii incendiului si esti una din cele 11 mamici ale caror bebelusi au fost afectati de acel incendiu. Poate vei gasi cele 1001 sau 1002 de motive de a rade (desi in cazul tau ma indoiesc). Problema este: poti in acele momente (si probabil pentru mult timp dupa aceea) sa razi? Hai sa fim sinceri: subiectul discutiei nu este sa nu plangi niciodata - sunt momente in care trebuie sa si plangem. Subiectul este sa fim fericiti, si, interesant este in aceasta discutie ca unii spun ca se poate sa plangi si in acelasi timp sa fii si fericit (sau implinit sufleteste). Si este adevarat. Te las pe tine sa gasesti legatura si/sau diferenta intre cele doua. |
||
|
andrei9 Postat pe 19 August 2010 14:33 |
||
| Sunt de acord ca poti plange in timp ce esti fericit. Mi s-a intamplat si mie ,este adevarat ca eram pe la 20 de ani si imi era mult mai geru sa ma stapanesc, bucuria a fost atat de mare incat ........ am plans de fericire!! | ||
|
cornelia_leia Postat pe 19 August 2010 21:27 |
||
Canta si danseaza!
|
||
|
sirsof Postat pe 22 August 2010 15:09 |
||
| Azi pentru a nu fi trista am mers si mi-am cumparat un buchet de flori deoarece maine e ziua mea si mi le fac cadou...Astfel nu voi fi trista maine, deoarece imi voi privi buchetul de flori | ||
|
cornelia_leia Postat pe 4 Octombrie 2010 17:42 |
||
si in plus tot maine ma voi gandi ce sa-mi fac cadou
|
||
|
cornelia_leia Postat pe 4 Octombrie 2010 17:52 |
||
| "LA MULTI ANI ,IUBITO,SI MII DE SCUZE CA AM DISPARUT DE CEVA VREME!ITI DORESC NUMAI BINE SI SA FII FERICITA DE ZIUA TA SI TOATA VIATA!ITI DARUIESC SI EU UN BUCHET IMENS DE TRANDAFIRI DIN PACATE VIRTUALI INSA SUNT DIN SUFLET PENTRU TINE! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 5 Octombrie 2010 11:40 |
||
|
Multumesc draga mea prietena (virtuala), stiu ca sunt urari din suflet date, la fel si florile. Urarile tale sunt cu atat mai pretioase cu cat nu te-am mai vazut de foarte mult timp pe aici. Bine ai revenit! Iti duceam dorul. |
||
|
cornelia_leia Postat pe 5 Octombrie 2010 16:58 |
||
De la: cristina57m, la data 2010-08-18 10:07:42negru_ de _serviciu ........Ca sa trecem mai usor peste greutati, ca sa uitam de tristete...este varianta asta? te citez "Si mai ales gindeste-te ca in alt loc exista un om mai trist si mai neajutorat ca tine!", ca pentru mine zau nu functioneaza . Nu pot fi vesela ca altcineva o duce mai rau ca mine , cu asta nu-mi trece tristetea , ea se accentueaza nu trebuie sa fii vesela ca un alt om o duce mai rau decit tine. Dar ideea e urmatoarea. daca sa zicem ca nu ai bani de luat piine proaspta azi si a bai peste 2 zile fierbi un cartof in casa si il manicni cu sare, dar daca te gindesti ca altii nu au casa si stau in strada durerea faptului ca tu nu ai bani d epiine nu ti se mai pare o drama comparativ cu durerea celui care sta adapostit in niste scinduri sau ciolofan pe strada ! |
||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 6 Octombrie 2010 11:35 |
||
| E foarte trist ca sunt oameni ce nu au un adapost ....Pana in '89 cand vedeam in filmele americane, oameni fara adapost dormind pe la statiile de metrou sau langa orice sursa de caldura,oameni ce se inveleau cu ziare si cartoane..... era pentru noi toti doar o poveste si ca orice poveste ni se parea ireala, din nefericire acum constatam cat de reala poate fi si ne depaseste orice imaginatie. Asta ne face sa ne punem o singura intrebare cat de mult se va irautati situatia in viitor? pana unde vom ajunge........asta nu stiu cat provoaca tristete, dar ingrijorare fi convins ca da.......... | ||
|
cornelia_leia Postat pe 6 Octombrie 2010 17:09 |
||
iti cumperi o pereche de pantofi
|
||
|
playboy Postat pe 8 Octombrie 2010 23:30 |
||
| Sunt de acord ca atunci cand iti poti permite sa-ti cumperi ceva ce iti doresti iti poti schimba starea de spirit , sa ti-o......... inbunatatesti | ||
|
cristina57m Postat pe 9 Octombrie 2010 01:06 |
||
| Cat de lunga e tristetea asta? dauneaza la sanatate... | ||
|
emil_pislaru Postat pe 9 Octombrie 2010 16:26 |
||
De la: emil_pislaru, la data 2010-10-09 16:26:22Cat de lunga e tristetea asta? dauneaza la sanatate...si la buzunare din pacate
|
||
|
playboy Postat pe 10 Octombrie 2010 12:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un ceas special.. | 31 | De la: sally 15 Noiembrie 2010 10:28 |
| Help! Unde gasesc Puzzle Personalizat In Oradea? | 1 | De la: NinaSabina 20 Noiembrie 2011 11:17 |
| hairstylist | 1 | De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:39 |
|
|
||
| Dulapuri pictate manual, mese si scaunele pictate, lazi si cutii pt bijuterii | 1 | De la: maziart 19 Iunie 2009 14:40 |
| Craciun fericit! | 31 | De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.