Mai multe
|
Am citit aproape toate sfaturile voastre referitoare la tristete, mai bine zis ce face fiecare ca sa scape de ea... Ei bine, cred ca nu trebuie sa acordam prea mare importanta starii de tristete, adica sa facem orice altceva in momentul in care simtim ca tristetea ne da tarcoale; e dificil, stiu, insa pana la urma, cum spuneati si voi, viata e scurta, iar cum tristetea nu ne face sa ne simtim bine, trebuie sa o inlaturam si sa ne bucuram de faptul ca traim, iubim si suntem iubiti! Eu vad lucrurile asa: sunt mult prea multe obiecte, momente, peisaje, personaje etc minunate de care putem sa profitam si sa ne facem viata frumoasa, asa ca nu are sens sa fim tristi! Cand spun toate acestea ma refer la cazurile in care tristetea o chemam noi si o tinem aproape, chiar daca poate nu are absolut nici un motiv real sa fie acolo. Carpe diem! |
||
|
PR_Imob Postat pe 10 Noiembrie 2009 22:09 |
||
|---|---|---|
| "cum sa faci ca sa scapi de tristete?" intrebarea e buna; eu intreb-----dar de ce s-a ajuns la tristete? vreau doar sa continui ideea lui condo 496 referitor la legatura dintre dragoste si fericire; este imbucurator ca multi de aici vad dragostea si fericirea ca fiind doua verigi inseparabile dintr-un lant; asa si este; "Si din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci"----Matei 24:12. contrastul de aici fiind evident, conchidem ca a treia, de fapt prima veriga este pazirea poruncilor lui Dumnezeu; va multumesc ca m-ati suportat, la revedere ! | ||
|
subsonic Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:19 |
||
| PR ro imob sunt de acord cu tine ca trebuie sa..."carpe diem! | ||
|
|
||
|
cornelia_leia Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:23 |
||
| penru cei ce nu stiu "carpe diem" = traieste clipa! | ||
|
cornelia_leia Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:25 |
||
| tanti cornelia----psihologia ta contine niste impulsuri si gesturi demne de toata indiferenta; cine are urechi de auzit aude si fara inteligenta ta; cine nu aude - la fel. stii tu tanti cornelia.......daca vrei sa faci o sfera dintr-o piatra trebuie sa o slefuiesti cu rabdare, daca te grabesti si ii dai cu ciocanul o strici cu totul; si fiecare raspunde proportional pentru fiecare greseala, cel putin cu propriile lipsuri; dar nimeni nu scapa nepedepsit macar de constiinta lui; iti vor fi martori pentru tine sau impotriva ta amprentele pe care le lasi acolo unde lucrezi; pe de alta parte, se stie ca investesti prost acolo unde stii ca n-ai nici o sansa sa scoti nimic; daca ai inteles ceva, ma bucur si astept rezultate; daca nu ai inteles, asta iti suspenda drepturile pe care le pretinzi printre noi; iti multumesc ca m-ai suportat (sau nu); la revedere! | ||
|
subsonic Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:26 |
||
| Dumnezeu sta in ziua creatiei. Se uita la stele si spune: "Voi, stelelor, miscati-va in acest loc si incepeti in ordinea aceasta si miscati-va in cercuri, asa cum va spun Eu, pana va voi da o alta porunca!" si ele toate Il asculta. "Planetelor, ridicati-va si rotiti-va, luati aceasta forma la porunca mea, pana va voi da o alta porunca!" Se uita la munti si spune: "Inaltati-va!" si ei Il asculta. Le spune vailor: "Lasati-va in jos!" si ele Il asculta. Se uita la mare si ii spune: "Vei veni pana aici!" si marea I se supune. Iar apoi se uita la tine si spune: "VINO!" iar tu spui "NU!" ------- Paul Washer | ||
|
subsonic Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:55 |
||
|
Matei cap. 5 3. Ferice de cei s�raci �n duh, c�ci a lor este �mp�r��ia cerurilor! 4. Ferice de cei ce pl�ng, c�ci ei vor fi m�ng�ia�i! 5. Ferice de cei bl�nzi, c�ci ei vor mo�teni p�m�ntul! 6. Ferice de cei fl�m�nzi �i �nseta�i dup� neprih�nire, c�ci ei vor fi s�tura�i! 7. Ferice de cei milostivi, c�ci ei vor avea parte de mil�! 8. Ferice de cei cu inima curat�, c�ci ei vor vedea pe Dumnezeu! 9. Ferice de cei �mp�ciuitori, c�ci ei vor fi chema�i fii ai lui Dumnezeu! 10. Ferice de cei prigoni�i din pricina neprih�nirii, c�ci a lor este �mp�r��ia cerurilor! 11. Ferice va fi de voi c�nd, din pricina Mea, oamenii v� vor oc�r�, v� vor prigoni, �i vor spune tot felul de lucruri rele �i neadev�rate �mpotriva voastr�! 12. Bucura�i-v� �i �nveseli�i-v�, pentru c� r�splata voastr� este mare �n ceruri; c�ci tot a�a au prigonit pe proorocii, care au fost �nainte de voi. Aveti retete de scapat de tristete. |
||
|
subsonic Postat pe 11 Noiembrie 2009 19:33 |
||
SUBSONIC apreciez sfaturile care le-ai dat(sau retete cum le-ai numit tu)pt. a scapa de tristete.Crezi oare ca maimarii nostri sunt la curent cu ele?Sau ce e de facut sa inteleaga si ei tristetea lumii????????????(ma refer la romani)
|
||
|
ghelene_06 Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:54 |
||
| Tristetea, ca si fericirea dealtfel, isi are radacinile in noi insine, in nevoia pe care o avem de ceilalti, sau doar de noi insine, in puterea de a iubi nu doar pentru noi ci si pentru celalalt. Tristetea si iubirea sunt precum Cain si Abel: sunt de acelasi sange, dar se resping in mod inconstient. | ||
|
eunescu09_condo Postat pe 12 Noiembrie 2009 16:39 |
||
| Draga ghelene 06, exista si mai-mari ai nostri care cunosc aceste lucruri si sunt la curent cu ele. Nu sunt prea multi, au un cerc de rugaciune in Parlament si cauta sa-si implineasca slujba cu mai multa responsabilitate decat altii. Dar credinta este necesitatea noastra, a fiecaruia in parte, care ne apropie si ne leaga de Dumnezeu, izvorul fericirii si sigurantei sufletului nostru. | ||
|
danny08 Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:05 |
||
Draga Danny008 exista EI si sunt la curent si cu aceste lucruri cum le zici tu ............. si atat .Nu am inteles cum e cu cercul poate ai vrut sa zici VICIOS si te-ai incurcat? Cu ultima fraza ai dreptate ,imi place si mie.
|
||
|
ghelene_06 Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:29 |
||
| Draga ghelene 06, in legatura cu cercul de rugaciune, asa cum ti-am spus, sunt si printre parlamentari oameni credinciosi care-si dau seama de responsabilitatea lor si de limitele lor in slujba natiunii si cer ajutorul lui Dumnezeu in intalnirile lor periodice pentru rugaciune,ca sa fie cat mai folositori, asa cum au facut si alti demnitari ridicati de Dumnezeu in pozitii de raspundere pentru binele popoarelor pe care le conduceau. | ||
|
danny08 Postat pe 16 Noiembrie 2009 19:45 |
||
Danny08, posibil sa fie cum zici tu.uite cum facem :eu o sa incep sa ma rog sa cunosc si eu cel putin un om parl. care se roaga si care face bine semenilor lui(cei cu nevoi ,fara srviciu,cu sanatatea in pioneze etc.)si apoi te cred. Ce zici?
|
||
|
ghelene_06 Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:42 |
||
| Te rog Danny08 da-mi exemplu unu de acum contemporan cu noi care seamana (prin faptele care le face) cu cineva din perioada la care faci referire. | ||
|
ghelene_06 Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:47 |
||
|
- EA: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai? - EL: Ce, iubito? - EA: Ca vrei sa te casatoresti cu mine.... - EL: Analfabeto! Ce putem face in caz de alarma atomica? - Va spalati, va puneti un rand de haine noi si va indreptati incet, incet, spre cimitir. - Dar de ce incet, incet? - Ca sa nu creati panica. Ion si Maria in pat intr-o seara. La un moment dat Maria, care nu avea somn, il intreaba pe Ion: - Ioane, dormi? - Nu... - Ma iubesti? - Dorm! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 50 de grame de tarie.. Dupa cum se stie din batrani, taria atenueaza frica! Un tip este arestat si dus la sectie deoarece vindea oamenilor elixirul nemuririi. La sectie politistii completeaza constiinciosi documentele si afla ca individul nu numai ca pacaleste oamenii, dar este si recidivist, fiind arestat pentru aceeasi cauza in 1794, 1856, 1928 si 2002. Vine unul la medic: - Doctore, nevasta ma insala si totusi nu imi apar niciun fel de coarne. Uitati-va sunt neted ca-n palma. - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu. - Femeile traiesc mai mult ca barbatii? - Da, mai ales vaduvele! *** De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri.... Be My Wife! (Fii sotia mea!) |
||
|
tury65 Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:19 |
||
| ha,ha ,ha ,ha.ha .........si asa mai departe.stiu si eu sa copii. | ||
|
ghelene_06 Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:18 |
||
asta-i buna doar nu crezi ca erau facute de mine...nu trebuie sa fii stresata cand citesti ..le-am scris sa scapi de tristete dar vad ca te-au enervat...
|
||
|
tury65 Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:53 |
||
| tury multumesc, m-ai facut sa zambesc cu glumele scrise. | ||
|
cristina57m Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:48 |
||
| Draga ghelene 06, informatiile pe care le-am furnizat le-am primit de la Radio "Vocea Evangheliei" Bucuresti, care emite pe 94,2 MHz (FM), zilnic, intre orele 13-19 si poate fi ascultat si pe Internet, la www.rve.ro, pe canalul radio de cuvant. Amanunte despre subiectul in cauza, poti sa afli la telefonul redactiei 021.321.04.30. | ||
|
danny08 Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:05 |
||
| Tury,nu sunt trista nu trebuia sa te obosesti sa scrii atatea bancuri cu tenta .Ce sa fac si eu mai comentez la ce spun unii ......altii.Eu am crezut ca esti de sex opus(de la bancuri pt. ca eu nu le am)o zi buna (eu nu pot sa fiu rea) | ||
|
ghelene_06 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:16 |
||
| Danny08 ,multumesc voi tine cont de sfaturi. | ||
|
ghelene_06 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:17 |
||
Tristetea se combate prin miscare. Va recomand un club cu de toate: squash, fitness, piscina, jacuzzi, sauna, masaj.Contact person: Mona Rotaru Phone number: +40 21 233 28 14 +40 21 233 28 13 Fax number: +40 21 233 28 86 Address: 30A Garlei Street 1st District, Bucharest Incercati si nu veti regreta.Mult succes!
|
||
|
carmenjatarel_yahoo_com Postat pe 22 Noiembrie 2009 06:49 |
||
|
un raspuns folositor gasit pe www.razboiintrucuvant.ro: "- A�i putea defini sentimentele [emotiile, trairile afective, n.n.]? - De exemplu, mi se �nt�mpl� ceva �i, din aceast� cauz�, simt o mare bucurie. Pot s� tr�iesc aceasta psihologic, s� m� bucur �i s� fiu cu adev�rat fericit, sau pot preschimba acest sentiment de fericire �n tr�ire duhovniceasc�. De �ndat� deschid o conversa�ie cu Dumnezeu �i �ncep s�-I dau mul�umit� Domnului, a�a �nc�t, �n loc ca acesta s� fie un sentiment pur psihologic, el devine o bucurie duhovniceasc�, o energie spre �mpreuna-vorbire cu Dumnezeu. Dac� am un sentiment de triste�e �i sunt grozav de nec�jit pentru c�, s� spunem, mi-a murit mama sau cel mai bun prieten sau alt� n�past� a c�zut asupra mea, �mi voi v�rsa inima �naintea lui Dumnezeu, precum Proroci�a Ana (cf. 1 �mp. 1:4-28), �i voi folosi aceast� energie a triste�ii pref�c�nd-o �n energie de rug�ciune �naintea lui Dumnezeu." E un raspuns complet atat pt bucurie cat si pt tristete. |
||
|
amme22 Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:45 |
||
| Urmareste atent un acvariu cu pesti divers colorati sau pagineaza un clasor cu timbre | ||
|
kudika096251 Postat pe 26 Noiembrie 2009 06:50 |
||
| condo 002027 ai dreptate, privind pesti dintr-un acvariu ganduri-le pot fi schimbate , e relaxant ,din acest motiv mi-am adus un mic acvariu chiar si la birou si pot spune ca prezenta lui este apreciata de toti colegii. | ||
|
cornelia_leia Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:23 |
||
| cine nu are un clasor cu timbre, poate privi niste picturi sau in ultima instanta fotografii cu imagini placute privitorului........ | ||
|
cornelia_leia Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:39 |
||
De la: , la data 2009-01-18 18:25:30imi place raspunsul tau anqeiblue67. |
||
|
kudika096251 Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:38 |
||
|
Foto-vis, video-miraj - Daca v-a dezamagit fotograful pe care la-ti avut la nunta, sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, de poezie si candoare, dati-ne un semn si vom gasi un peisaj deosebit, un parc, o ferma in camp, o apa, o cetate, o stanca plesuva, sau orice altceva pe care a-ti dori sa va transpuneti imaginea de miri minunati, si vom face o sedinta foto, sau si video, deosebita. A va imbraca din nou in miri poate fi chiar o provocare. Nu ezitati! V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, si un foto sau videoclip minunat va vom oferi din materialul d-tra brut. Totul prin posta daca distanta este prea mare. Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, si doriti sa ramaneti de la acesta cu amintiri vii si minunat de proaspete si peste multi ani, contactati-ne. Vom fi partenerii d-tra fideli. - Daca doriti si 12 porumbei albi la cununie, cu mare placere. Phone 0744580054 sau 0742577082 [email protected] sau [email protected] Ne puteti gasi si pe www:// dragospopescuphotography.blogspot.com sau pe eunescu09 sunphoto |
||
|
eunescu09_condo Postat pe 26 Noiembrie 2009 17:13 |
||
De la: cornelia_leia, la data 2009-11-26 13:23:22condo 002027 ai dreptate, privind pesti dintr-un acvariu ganduri-le pot fi schimbate , e relaxant ,din acest motiv mi-am adus un mic acvariu chiar si la birou si pot spune ca prezenta lui este apreciata de toti colegii. |
||
|
kudika096251 Postat pe 27 Noiembrie 2009 07:07 |
||
| Stimata d.na Cornelia Leia;va multumesc ca suntem pe aceiasi lungime de unda.Era inutil,tardiv,sa recomand alaturi de pesti multicolori si timbre,traditionalul,dar utilul,foarte utilul animal de companie.Mi-ar face placere sa divaghez cu d.voastra.Tot binele | ||
|
kudika096251 Postat pe 27 Noiembrie 2009 07:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| alunite | 1 | De la: condo000242 19 Martie 2009 20:17 |
| O parere va rog | 17 | De la: kudika393594 22 Iunie 2011 13:04 |
| Craciun fericit! | 31 | De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:57 |
|
|
||
| fashion days | 15 | De la: aanusk 13 August 2015 13:22 |
| Donez ficat/riniki grupa A2 pozitiv... 0758957277 | 3 | De la: Armain 26 Ianuarie 2012 19:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.