Setari Cookie-uri

Ce faci ca sa scapi de tristete?

VA POOP PRIETENII MEI VIRTUALI
sil_mary
Postat pe 15 Octombrie 2009 17:41
Cand sunteti ;;suparati ,,,, Zambiti mereu. Caci nu se stie nicioadata,, Cine se-ndragosteste de zambetul vostru!!
sirsof
Postat pe 15 Octombrie 2009 21:40
Trist este ca:: Sunt oameni care, n-au cu ce sa se mandreasca, incercand sa si acopere lipsurile, cu vanitatea lor zgomotoasa. Omule, om destept, invaluit in putina autoritate, tu joci in fata cerului un joc,, frumos! Nu fi trist! Bucurati-va! Viata-i foarte scurta!!
sirsof
Postat pe 15 Octombrie 2009 21:47
Cand ajungi in clipa in care toate se intorc impotriva ta si ti se pare ca nu mai poti rezista, nu renunta, caci acela este momentul cand lucrurile pot lua o alta intorsatura . . .
subsonic
Postat pe 15 Octombrie 2009 22:29
sil mary sunt de acord cu tine mama este unica si nu poate fi inlocuita de absolut nimic pe lume, pana moare mereu vei fi copilul ,iubit si rasfatat si iertat pentru orice greseala pe care ai face-o , este ceea ce incercam apoi sa facem noi pentru propri copii.
cristina57m
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:28
sirsof si tu ai dreptate, viata e teribil de scurta si nu te lasa sa ii simti savoarea "din lipsa de... timp",dar incearca si bucura-te mereu de fiecare clipa .
cristina57m
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:30
De la: cristina57m, la data 2009-10-16 10:30:15sirsof si tu ai dreptate, viata e teribil de scurta si nu te lasa sa ii simti savoarea "din lipsa de... timp",dar incearca si bucura-te mereu de fiecare clipa .
..............MERSI! FRUMOS!!
sirsof
Postat pe 17 Octombrie 2009 20:41
da acum stiu ce faceti cind sunteti tristi, va luat la trinta pe forum
octopus
Postat pe 18 Octombrie 2009 16:32
ca sa te "iei la tranta" inseamna ca urasti si simti nevoia sa te descarci, nu-i asa?
cristina57m
Postat pe 19 Octombrie 2009 10:16

Un fulg sunt intre iad si cer.
O viata-ntreaga zbuciumului prada.
Nu-i ochi mai ager ca sa vada
cum ma ridic si totusi pier.

Acesta-i plansul auster
a sufletului care nu mai spera
cand ploua-n el viata mizera,
robit de visul efemer.

Vrea Dumnezeu anume sa ne piarda,
in vieti de-a randul sa ne pedfepseasca
sau noi fugim de mila Lui Cereasca?

Preocupati de hrana cea trupeasca
pe suflet nu-l sfintim- sa arda-
in candela iubirii.. arde iasca.

Aproape toti ati fost de acord ca singurul vaccin impotriva microbului insinuant -numit Tristete- este Iubirea.
Incepeti sa va iubiti intai pe voi!
Descatusati sufletul si in el va curge un ocean de iubire!
Asa cum trupul are nevoie de hrana materiala pe care o transforma in energie, sufletul are nevoie de iubire. Iubirea este energia subtila care antrenata, intretinuta, poate atinge starea de beatitudine. Beatitudine este starea de fericire atat pentru trup cat si pentru suflet.

emil_pislaru
Postat pe 24 Octombrie 2009 22:40
faine postari de cand nu am mai intrat si eu...trebuie sa facem mereu alegeri...IUBIREA este ceva care rareori se simte...pt asta exista parintii, bunicii, prietenii(care ii mai are)
in rest...INVATATI DIN TOATE K TOATE -S TRECATOARE...SPIRITUL E MEREU VIU!
vera223
Postat pe 25 Octombrie 2009 23:05
Iubirea.....ce e iubirea? orice definitie s-ar da, nu ar putea sa o explice, iubirea pur si simplu se simnte sau nu.
cristina57m
Postat pe 26 Octombrie 2009 09:02
Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim si avand un accident, sotia moare. Ghidul, amabil, ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei: - V-ar costa 5.000 de dolari sa o trimiteti acasa pe un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de dolari. - Cred ca o sa aleg prima varianta, raspunde sotul. - De ce, doar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin! - Asta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc!
tury65
Postat pe 26 Octombrie 2009 09:24
Iata un alt fel de "iubire"
cornelia_leia
Postat pe 26 Octombrie 2009 12:46
Dupa un timp de la moartea sotiei , moare si sotul ajunge in rai unde da de sotia lui .Nemultumit ii spune lui D-zeu:Doamne era vorba sa fim impreuna pana ce moartea ne va desparti, nu si dupa aceea....
cornelia_leia
Postat pe 26 Octombrie 2009 12:46
mai glumim si noi!
tury65
Postat pe 27 Octombrie 2009 13:15
am citit acele strofe si mi-au placut mult, deasemeni si bancurile pline de umor. acum iau si eu reteta pt. a ma simti mai netrista si merg la magazin sa-mi cumpar ceva (o ciocolata eventual...ma mai gindesc,insa trebuie sa cumpar si ulei si cartofi etc.....)nu am voie sa car si daca ma intristez iar?
ghelene_06
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:53
daca nu ai voie sa cari greutati , dar nu ai restrictie la mers mai mult , fa mai multe drumuri si ...nu ai de ce sa fi trista.....sanatate
cristina57m
Postat pe 30 Octombrie 2009 09:52
cristina mersi pt sfat.e bine nu am restrictie la mers.ba din contra trebuie sa merg cel putin 30 min pe zi ........am unpicior cu probleme sau o problema la un picior, cum o fi corect de zis? ma rog tot aia e.in concluzie merg pe jos chiar imi place ,numai sa am timp.
ghelene_06
Postat pe 1 Noiembrie 2009 17:24
ghelene06, da-mi voie sa-ti spun ca nu e corecta nici una din forme, corect era sa ...nu te doara nimic si sa fi sanatoasa
cornelia_leia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 14:35
Cornelia asa e nu e corect, dar la cite nereguli sunt(mari cit casa sau pana la cer si inapoi de mari )ce mai conteaza piciorul meu.Sau mai e varianta care o aplic mereu:ma uit in urma mea si vad cita lume necajita este si cu probleme mult mai grave ,atunci a mea mi se pare ca nu mai exista, a trecut.
ghelene_06
Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:45
da! este si asta o modalitate sa scapi de tristete, dar am descoperit inca una cu care cred ca sunteti de acord cei ce cititi, anume aceea de a te face util , de a-i ajuta pe cei din jurul tau de a le face bine dupa puterile tale ....
cornelia_leia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:09
Da , e si asta o solutie sa faci bine ca vei gasi tot bine,insa nu functioneaza intotdeauna.eu am patit-o de mai multe ori dar nu-mi pare rau asa mai cunosc si eu adevaratii oameni.
ghelene_06
Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:09
un spematozoid se chinuieste sa fie primul ajuns in capatul tunelului.de la un moment dat se intoarce la gasca si zice:"STOP.Asa se nasc geniile"
- Numai un nebun sau un idiot poate s� spun� c�-i absolut sigur de un lucru. Un om �n�elept este un om care se �ndoie�te de toate.
- S�nte�i sigur de ceea ce afirma�i?
- Absolut.
vera223
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:21
Acum sunt trista! Asa ca; am intrat pe forum pt, ca impreuna cu voi , nu mai sunt trista! Eu ascult muzica atunci cand ma cuprinde melancolia, tristetea. O seara placuta tuturor! La multi ani sarbatoritilor zilei de azi!
sirsof
Postat pe 8 Noiembrie 2009 19:41
daca asculti muzica incearca sa o elimini pe aceea care iti provoaca melancolie, preferabila este cea antrenanta.....auditie placuta
cristina57m
Postat pe 9 Noiembrie 2009 09:11
http://www.youtube.com/watch?v=7Na0XVOEReo
tury65
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:09
Draga vera223, ceea ce ai spus tu ca "un om intelept este un om care se indoieste de toate" nu este un adevar absolut, ci relativ.
Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, este adevarul absolut care ne-a fost revelat de El, Creatorul si Salvatorul nostru care ne iubeste
si ne doreste salvarea sufletului si fericirea eterna. Astfel, cine se indoieste de Dumnezeu, Il face mincinos si nu poate fi un om intelept. Dar celui care se increde in El ii este garantata pacea sufletului, o conditie importanta a fericirii. (Isaia 26:3)
danny08
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:12
Impaca-te cu tine insuti si vei fi linistit!
Eunescu
eunescu09_condo
Postat pe 10 Noiembrie 2009 18:12
V-ati intrebat vreodata cat de mare este o inima? Cat cantareste ea?
Cat poate cuprinde? Dar un ocean? Inima poate fi un ocean de iubire si chiar mai mult..
Totul este sa stiti s-o umpleti cu dragoste, cu rabdare, pasiune, compasiune, simtaminte curate pentru cei dragi si pentru tot ce va inconjoara. Tristetea n-ar mai avea loc in acest ocean, ar muri de izolare.. Cine crede ca va dobandi fericirea doar primind, nu si oferind, inevitail va sfarsi in izolare si in pardalnica de tristete..
condo000496
Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai astept sau cumpar cat de curand? 10 De la: kudika_1034544 26 Noiembrie 2018 10:12
Castiga bani jucandu-te pe net 7 De la: bunicuta66 1 Noiembrie 2010 13:14
Se poate sa avem o confirmare pentru inscrierea in concurs ? 12 De la: luminitagrigoriu 6 Aprilie 2009 15:31
Constructie case lemn la cheie cu TVA - 325 euro/mp 4 De la: caselemncasaneo 28 Iulie 2012 11:15
ANTREPRENOR CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE BLOCURI HALE VILE 1 De la: TANASE_CONSTRUCT 7 Februarie 2012 19:00