Mai multe
buna.cred ca cel mai bine pentru tine ar fii sa pui capat cat timp inca mai poti face lucrul acesta,fara ca mai apoi sa suferi.daca intervin sentimentele si implicarea emotionala e foarte greu sa renunti la aceasta relatie,chiar daca vei fii perfect constienta ca nu are nici un viitor si ,ca,mai devreme sau mai tarziu ruptura va fii inevitabila.desigur,exista sansa ca el sa aleaga sa fie doar al tau si sa se desparta de ea,insa acest lucru se intampla in foarte putine cazuri,mai ales ca ei au in spate o relatie de 5 ani.iti doresc succes in luarea unei decizii cat mai bune pentru tine.
|
||
|
marinescu_myrella Postat pe 20 August 2010 13:00 |
||
|---|---|---|
sunt barbati care renunta la mult mai multi ani de casnicie ptr cine stie ce pipitza , dar tu ca femeie cat respect sa ai ptr tine , adica o lasa pe aia te ia pe tine , pai dupa nu crezi ca te transforma exact in aia de care a vrut sa scape? e ca un cerc vicios....daca aveti respect ptr voi lasati naibii oamenii casatoriti , ca nu cred ca v ar placea ca cineva sa se bage in casnicia voastra ...pana la urma primesti ceea ce dai ...da pana o sa va primiti voi raspalata ii faceti pe altii sa sufere aiurea....daca aveti probleme discutatile , ca sa fiti intelesi, daca nu , ura si la gara ...da nu asa sa fugiti la prima problema cu primul care apare , ca de aia v a dat Dumnezeu cap , sa va rezolvati problemele
|
||
|
bella28 Postat pe 20 August 2010 13:35 |
||
De la: marinescu_myrella, la data 2010-08-20 13:00:15buna.cred ca cel mai bine pentru tine ar fii sa pui capat cat timp inca mai poti face lucrul acesta,fara ca mai apoi sa suferi.daca intervin sentimentele si implicarea emotionala e foarte greu sa renunti la aceasta relatie,chiar daca vei fii perfect constienta ca nu are nici un viitor si ,ca,mai devreme sau mai tarziu ruptura va fii inevitabila.desigur,exista sansa ca el sa aleaga sa fie doar al tau si sa se desparta de ea,insa acest lucru se intampla in foarte putine cazuri,mai ales ca ei au in spate o relatie de 5 ani.iti doresc succes in luarea unei decizii cat mai bune pentru tine.asta zic si eu..nu are rost sa-ti distrugi viata cu un afemeiat care te face sa suferi permanent...mai cauta si pe altul |
||
|
|
||
|
kudika029282 Postat pe 20 August 2010 22:27 |
||
|
Va pot "multumii " celor care v-ati dat cu atatea pareri, desii unii ff rai intentionati , dak n-ati trecut prin asa cv vorbiti degeaba....dar cu drag va pot spune ca aceasta "relatie/aventura" sa terminat.... Decizia a fost luata de catre mine, el inca cautandu-ma pt ca inca ma vrea , dar am renuntat la el .... pt o relatie !!!! fetelor,nu-mi spuneti voi mie(bine , cele kre au trecut printr-o astfel de expeerienta) ca dintr-o asemenea chestie nu inveti multe pt o noua relatie ??!!!! comportament-vezi exact ce vrea barbatul-ce cere-cum sa-i vb- etccc !!!! Care doriti a mai scrie, scrieti-va parerile si opiniile dar cu BUN_SIMT asa putin ! PS : am trecut cu bine - invingatoare??!!! si , tine-ti minte : mi-e bine . |
||
|
2610 Postat pe 21 August 2010 01:02 |
||
De la: 2610, la data 2010-08-21 01:02:36 Va pot "multumii " celor care v-ati dat cu atatea pareri, desii unii ff rai intentionati , dak n-ati trecut prin asa cv vorbiti degeaba....dar cu drag va pot spune ca aceasta "relatie/aventura" sa terminat.... ... ... adica ai ''invatat'' cum sa devii o gheisa !!! ... mai buna ... ce sa iti spun, daca asta te consoleaza atunci crezi asta ... dar adevarul este ca nu ai invatat nimic ... ai fi invatat ceva daca nu te incurcai cu cineva insurat si poate astazi ne anuntai ca te mariti cu cineva cu care sa ''inveti'' impreuna cum se impart grijile si problemele ... ca pentru sex e destul timp ... iar despre cum sa te comporti te anunt ca nici un om nu gindeste la fel asa ca ''regulile'' invatate s-ar putea sa te incurce mai mult in noua relatie ... toate cele bune ... |
||
|
marco918 Postat pe 21 August 2010 01:15 |
||
Aaaa, inca ceva pt cei care nu pot si nu au cum sa inteleaga pe cineva care a facut sau face acest lucru ; ia ganditi-va voi la ceva , o femeie daca inseala(casatorita / nu ) ,incepe a purta numele de C_ _ _a?NO! ,un barbat(insurat/nu) daca inseala?? da,acelasi nume ! deci, care-i chestia?Voi , unii nu ganditi k defapt barbatul-femeia sunt la fel . Nu mai faceti diferente intre cei 2 , fiecare are drepturi .... |
||
|
2610 Postat pe 21 August 2010 01:18 |
||
De la: 2610, la data 2010-08-21 01:18:04 |
||
|
kudika029282 Postat pe 21 August 2010 18:28 |
||
|
Cata lumea grea de cap pe aici. Da, domne, noi astia "moralistii", care n-am trecut prin asa ceva, nu putem frate sa intelegem. Poate suntem noi aia batuti in cap. Dar cum vine asta, iti cade cu tronc o persoana aflata deja intr-o rel cu cineva, de-aici incolo ce se intampla? Chiar asa animale suntem, nu ne putem stapani, trebuie neaparat sa ne cotzaim cui pers aia? Asta nu inteleg! Te indragostesti ca nu poruncesti inimii, -daaaa, mac, mac, inteleg perfect pana aici - dar dup-aia nu mai sunt niste decizii de luat? Nu exista cumva si varianta de a sta in umbra, de a nu face nimic? Poate si din cauza asta majoritatea cazurilor sunt cu final trist, ca niciun barbat nu se desparte de sotie pt amanta. Isi ia alta sotie si pe tine tot de amanta te tine, pt ca prea ne punem pe tava. Nu mai judec pe nimeni, dar prea gasiti niste scuze de neajutorati, cand in drumul vostru cu relatiile astea tumultoase apar niste puncte de cotitura pe care nu vreti sa le folositi. E mult mai usor sa ne lasam prada instinctelor primare. |
||
|
Boca Postat pe 23 August 2010 10:05 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ivj21QMc328
|
||
|
rain75 Postat pe 23 August 2010 12:04 |
||
De la: Boca, la data 2010-08-19 10:40:47De la: angelradios, la data 2010-08-18 21:13:36 hai k mi a placut! esti cool.
|
||
|
angelradios Postat pe 23 August 2010 12:10 |
||
|
||
|
Boca Postat pe 24 August 2010 10:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| BUNA TUTUROR! VA ROG MULT SFATUITI-MA!!! | 84 | De la: Eva32 28 Aprilie 2011 00:16 |
| Buna! As dorii ceva sfaturi! | 27 | De la: oana_91 9 Octombrie 2009 00:05 |
| Cea mai mare dovada de iubire | 48 | De la: FRANNNCE 9 Octombrie 2009 10:52 |
|
|
||
| IUBIRE INTERZISA???? | 27 | De la: kudika105006 10 Martie 2011 16:25 |
| iubire imposibila???????? | 14 | De la: Eva32 28 Aprilie 2011 00:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.