Setari Cookie-uri

Voi ati fost vreodata in aceasta situatie???

De la: 2610, la data 2010-07-22 12:11:41 Buna fetelor! o intrebare am pt cn sa confruntat cu asa cv pana acum : ati fost vreodata iubita nr II sau asa zisa "amanta" ?? am cunoscut un barbat acum 6 luni , de atunci noi 2 ne bucuram de fiecare min sa vb la telef. sa ne trm msj sa ne vdm dupa ora 00 si knd e unul sg acasa fugim....de la unu'-la altu' ; dar (cum de fiecare data exista acest cuv DAR ) el are o relatie de cativa ani buni ( 5 la nr ) . Ii face o deosebita placere sa fim impreuna, ma ajuta moral in tot ceea ce fac, isi face griji pt mn. dar nu am sentim. acela de iubire fata de el , i-am zis k imi stiu limitele pana unde sa "actionez" . Nu reusesc sa scot de la el acele cuvinte daca pe mai tarziu ar putea fii ceva mult mai profund , sa se lege ceva si l-am intrebat ce s-ar face daca m-as indragostii cu adevarat de el !!!! sunt convinsa ca nu l-as putea avea doar al meu de aceea mi-e frica sa ma implic intr-u-totul !!!!

deci se poate pronunta cineva ????

ms ms ms :*

Am citit cu foarte multa atentie toate comentariile la postarea ta pe site...........sunt atatea pareri si cele mai multe sunt negative si spuse cu foarte multa rautate!Cine nu a gresit sa arunce primul/prima cu piatra...........nu vad nici un voluntar insa!Daca ai gresit cu ceva e faptul ca ai dat curs inimii...........dar cu totii gresim si nu suntem intru totul rationali!Din punctul meu de vedere insa nu ai gresit cu absolut nimic,esti o fata perfect normala cu sentimente perfect normale si firesti.........E cu altcineva de 5 ani,poate o iubeste,poate nu......poate te iubeste pe tine si te vrea langa el.........e mai mult decizia lui!Tu va trebui sa iei o decizie pt binele tau,sa stai sa analizezi ce e mai bn pt tine,pt sufletul tau........cand vei afla raspunsul la toate intrebarile vei stii ce trebuie sa faci!Multa bafta si sa ai grija de tine!!
r_2hot4u
Postat pe 15 August 2010 21:10
iata ca nu sunt singura :)) am trecut si eu prin asta...tu fa ce simti...atat pot sa spun...numai ca trebuie sa fii constienta ca nu o sa renunte la relatia respectiva, asta poate doar in cazuri exceptionale se intampla...si nu mai cauta pe aici sfaturi, ca ai sa dai de multi rautaciosi si persoane foarte criticiste care. fara a trece vreodata prin asta, isi permit sa-ti adreseze niste cuvinte urate.
continua pana simti tu, gandeste-te daca esti dispusa sa faci compromisurile pe care le presupune o astfel de relatie....si la prima indoiala, cantareste bine situatia si incearca sa vezi daca se merita sau nu.
bafta multa! te-am pupat
adrianaflo
Postat pe 15 August 2010 23:37
Tu vrei sa shti dak am fost shi noi intr'o situatzie similara sau un sfat despre ce ar trebui sa faci pe viitor?
Dak stam bine sa analizam tu in nici un caz nu eshti personajul pozitiv din poveste shi el e incredibil de egoist pt k are 2 relatzii in acelashi timp shi va spune amandurora k va iubeshte!
Oarecum va meritatzi unul pe celalalt shi cred k shi de aceea va intzelegetzi asha de bine...
Nu am vrut sa te jicnesc sa nu ma intzelegi greshit dar nu e prea ok sa fi amanta sau sa strici relatzii pt k toate se intorc in viatza asta! Gandeshte'te unpic shi la cea cu kre e el shi kt ar suferi sa shtie langa ce fel de barbat sta de 5 ani...
mynerva
Postat pe 17 August 2010 04:40
De la: adrianaflo, la data 2010-08-15 23:37:54 iata ca nu sunt singura :)) am trecut si eu prin asta...tu fa ce simti...atat pot sa spun...numai ca trebuie sa fii constienta ca nu o sa renunte la relatia respectiva, asta poate doar in cazuri exceptionale se intampla...si nu mai cauta pe aici sfaturi, ca ai sa dai de multi rautaciosi si persoane foarte criticiste care. fara a trece vreodata prin asta, isi permit sa-ti adreseze niste cuvinte urate.
continua pana simti tu, gandeste-te daca esti dispusa sa faci compromisurile pe care le presupune o astfel de relatie....si la prima indoiala, cantareste bine situatia si incearca sa vezi daca se merita sau nu.
bafta multa! te-am pupat

important este sa nu dai prin toate gropile din dragoste de experienta. eu nu am sa fiu in situatia tipului respectiv niciodata, pentru ca am invatat de la altii cum se termina. deja cand esti intr-o situatie de genul asta esti imatur emotional.
leo_
Postat pe 17 August 2010 10:16
cate comentarii rautacioase pe aici,nu pot sa cred.uite iti dau un sfat:fa ce te taie capu,nu asculta gura lumii,vor exista mereu oameni rai care te vor judeca si te vor jignii,nu-i lua in seama,fa ce-ti dicteaza inima!ne putem indragostii si la 80 de ani,cine te jigneste ar trebui sa se gandeasca k oricand ar putea sa ajunga in situatia ta,si nu e de ras,numai cine a trecut prin asta intelege,nu trebuie sa judecam,fiecare relatii e diferita,doar u sti ce simti si ce intre voi!daca tipul nu-si mai iubeste iubita,de ce nu renunta la ea?inseamna ori ca e las ori k o iubeste si pe tine te amageste,fii foarte atenta,nu lasa sa treaca anii pe langa tine pt..nimic!!!
kudika313344
Postat pe 17 August 2010 22:05
doamne ce mi mai dat sa vad si sa citesc. e plin forumul de amante nesatisfacute. mai fetelor ati innebunit, nu mai gasiti baieti singuri? si mai primiti si sfaturi deplasate ca fa ce te taie capul sau ce ti spune inima. care cap? ca n are? care inima? k nici de aia n are. AMATA, ce cuvant josnic. si cele care se complac in situatia de a fi amante nu pot fi altfel decat niste fiinte josnice.
angelradios
Postat pe 17 August 2010 22:11
si eu am patit-o! suntem amandoi casatoriti si totusi ne iubim. stiu ca nu e ortodox ce am facut, am incercat de nenumarate ori sa renunt la aceasta aventura dar nu am putut. mereu ne ciondanim pt ca nu avem mai mult timp pt noi (ce-i drept ma cam tem sa risc, mai ales ca sotii nostri se cunosc si mai si banuiesc ceva) dar apoi ne agatam unul de altul si ajungem sa ne impacam si o luam astfel de la capat. am avut si dicutii, mai in gluma mai in serios, despre viitor, dar eu parca evit sa dezvolt acest subiect. sincer nu ma vad divortata, imi iubesc sotul (desi poate parea o aberatie), dar il iubesc si pe el, si simt ca nu pot renunta la el. am incercat sama despart de el si simt ca se rupe ceva in mine cand ma gandesc ca vom trece ca doi necunoscuti unul pe langa altul cu tot ce a fost intre noi. cel mai rau e ca lucram si impreuna.
nu vreau judecati, de astea gasesc la tot pasul, m-ar interesa sa stiu daca a reusit cineva sa iasa cu bine dintr-o problema asemanatoare.
y_danyy
Postat pe 17 August 2010 22:38
este o zicala; niciodata sa nu spui niciodata si sincer mi-as dori ca toati cei care judeca si comenteaza, cei care niciodata nu vor pati asa sa treaca prin asa ceva. pana la urma e frumos sa iubesti si nu decizi tu pe cine, iubirea nu are ratiune. dupa ce veti trece prin asa o experienta de grea, pt ca nu e usor, abea atunci sa va dati cu parerea despre acest subiect. nu e usor sa iubesti pe ascuns, din umbra. mai ganditi-va...
y_danyy
Postat pe 17 August 2010 22:41
De la: y_danyy, la data 2010-08-17 22:38:12si eu am patit-o! suntem amandoi casatoriti si totusi ne iubim. stiu ca nu e ortodox ce am facut, am incercat de nenumarate ori sa renunt la aceasta aventura dar nu am putut. mereu ne ciondanim pt ca nu avem mai mult timp pt noi (ce-i drept ma cam tem sa risc, mai ales ca sotii nostri se cunosc si mai si banuiesc ceva) dar apoi ne agatam unul de altul si ajungem sa ne impacam si o luam astfel de la capat. am avut si dicutii, mai in gluma mai in serios, despre viitor, dar eu parca evit sa dezvolt acest subiect. sincer nu ma vad divortata, imi iubesc sotul (desi poate parea o aberatie), dar il iubesc si pe el, si simt ca nu pot renunta la el. am incercat sama despart de el si simt ca se rupe ceva in mine cand ma gandesc ca vom trece ca doi necunoscuti unul pe langa altul cu tot ce a fost intre noi. cel mai rau e ca lucram si impreuna.
nu vreau judecati, de astea gasesc la tot pasul, m-ar interesa sa stiu daca a reusit cineva sa iasa cu bine dintr-o problema asemanatoare.

... ... inca o curvistina ... cu ... constiinta ... ... pentru linistea ta ... iti pot garanta ca toti reusesc ... sa iasa cu bine ... divortati ... plini de ura ... de nervi ... de cearta si imparteli de bunuri ... cu familiile distruse ... fara copii sau cu copii schiloditii moral de actiunea ''parintilor'' ... personal consider astfel de persoane, femei sau barbati, niste ... JAVRE ... care isi merita locul pe care il vor ocupa cu trecerea timpului ... culegi ceea ce semeni ... intotdeauna ...

marco918
Postat pe 17 August 2010 22:43
De la: y_danyy, la data 2010-08-17 22:41:52este o zicala; niciodata sa nu spui niciodata si sincer mi-as dori ca toati cei care judeca si comenteaza, cei care niciodata nu vor pati asa sa treaca prin asa ceva. pana la urma e frumos sa iubesti si nu decizi tu pe cine, iubirea nu are ratiune. dupa ce veti trece prin asa o experienta de grea, pt ca nu e usor, abea atunci sa va dati cu parerea despre acest subiect. nu e usor sa iubesti pe ascuns, din umbra. mai ganditi-va...

... iubirea nu are ratiune !!! ... ... tu nu ai ratiune ... inteleg ca poate da o masina peste mine ... nu pot controla asa ceva ... e destinul ... dar CURVASARIE cu familia prietenului deja e un lucru PREMEDITAT, ACCEPTAT si CONSTIENT ... doar prostii cred ca ei nu au nimic in comun cu ce se intimpla ... unde traiti fratilor ... sub pamint ca cirtitzele si va adunati dupa miros ? ... mamaaa cita prostie ... hai sa empatizam ca a lovit-o d-zeu si a fortat-o sa sara pirleazul ... la nevasta aluia te-ai gindit ? ... la sotul tau ? ... la copii vostri ? (cu toate ca curvistinele evita sa faca copii, ii avorteaza sa nu le strice ''ratiunile'') ... nu cred ... si sa nu asteptati sa se gindeasca ei cu mila la voi ...

marco918
Postat pe 17 August 2010 22:48
De la: angelradios, la data 2010-08-17 22:11:13doamne ce mi mai dat sa vad si sa citesc. e plin forumul de amante nesatisfacute. mai fetelor ati innebunit, nu mai gasiti baieti singuri? si mai primiti si sfaturi deplasate ca fa ce te taie capul sau ce ti spune inima. care cap? ca n are? care inima? k nici de aia n are. AMATA, ce cuvant josnic. si cele care se complac in situatia de a fi amante nu pot fi altfel decat niste fiinte josnice.

sa te indragostesti nu e un lucru josnic, sa stii..sa te indragostesti de barbatul nepotrivit, nici atat! poate nu toata lumea este la fel de puternica ca si tine, sa isi poata controla sentimentele in functie de cum ii dicteaza constiinta! ca nu este etic, moral, etc sa te impplici in astfel de relatii, asta e alta mancare de peste. sa nu facem confuzie intre amantele "de ocazie", care se distreaza cu barbatii casatoriti/implicati in alta relatie, si amantele care simt! sa nu intelegi ca sunt de acord cu o astfel de relatie, n-as putea fi..ptr ca ma respect prea tare pe mine, ca persoana..si n-as suporta sa primesc ramasite..dar asta nu inseamna ca am vreun drept sa judec! Mai mult decat atat, am auzit o vorba la un moment dat :"sotiile n-ar trebui sa uite sa fie AMANTELE sotilor lor". Sunt milioane de motive ptr care un barbat cauta in alta parte..asta poate fi unul dintre ele :)
TheMasquerade
Postat pe 17 August 2010 23:22
De la: TheMasquerade, la data 2010-08-17 23:22:17
De la: angelradios, la data 2010-08-17 22:11:13doamne ce mi mai dat sa vad si sa citesc. e plin forumul de amante nesatisfacute. mai fetelor ati innebunit, nu mai gasiti baieti singuri? si mai primiti si sfaturi deplasate ca fa ce te taie capul sau ce ti spune inima. care cap? ca n are? care inima? k nici de aia n are. AMATA, ce cuvant josnic. si cele care se complac in situatia de a fi amante nu pot fi altfel decat niste fiinte josnice.

sa te indragostesti nu e un lucru josnic, sa stii..sa te indragostesti de barbatul nepotrivit, nici atat! poate nu toata lumea este la fel de puternica ca si tine, sa isi poata controla sentimentele in functie de cum ii dicteaza constiinta! ca nu este etic, moral, etc sa te impplici in astfel de relatii, asta e alta mancare de peste. sa nu facem confuzie intre amantele "de ocazie", care se distreaza cu barbatii casatoriti/implicati in alta relatie, si amantele care simt! sa nu intelegi ca sunt de acord cu o astfel de relatie, n-as putea fi..ptr ca ma respect prea tare pe mine, ca persoana..si n-as suporta sa primesc ramasite..dar asta nu inseamna ca am vreun drept sa judec! Mai mult decat atat, am auzit o vorba la un moment dat :"sotiile n-ar trebui sa uite sa fie AMANTELE sotilor lor". Sunt milioane de motive ptr care un barbat cauta in alta parte..asta poate fi unul dintre ele :)

respect!
adrianaflo
Postat pe 18 August 2010 01:02
De la: adrianaflo, la data 2010-08-18 01:02:17

respect!

... respect !!!??? ... sint milioane de motive pentru care un barbat cauta in alta parte ... mama, parca ar fi planeta MAIMUTZELOR ... curvistinele incearca sa se disculpe ... chiar daca nu uita sa mentioneze ca ''nu sint de acord'' ... dar ca niste primate care vad o banana incep instantaneu sa saliveze ... dar si alea au niste reguli ... de viata ... chestia cu simturile e prea exacerbata in romania ... si asta doar datorita lipsei unor minime reguli de comportament ... daca pui un barbat si o femeie ciunga pe o insula se va intimpola minunea ... femeia va deveni o zeitza pentru acel barbat ... ba inca vor trai si foarte fericiti ... dar cum e doar o poveste e greu de inteles de ce un ''barbat'' sau ''femeie'' (ca sa nu le spun iarasi primate) isi inseala partenera/ul caruia iau jurat si promis cite in luna si in stele ... unde e ''normalitatea'' de a intretine o relatie de durata (la ele ma refer) la umbra unor FAMILII respectabile si care se vor si exemple ... unde e respectul de sine si fata de cei din jur ... vreti CURVARASIE ? ... aveti curajul sa recunoasteti ca ''iubiti'' pe altcineva si nu e o problema ... dar sint MIZERABILE scuzele de genul de mai sus ... si nu fac bine nimanui ... doar produc familii de DOBITOCI care traiesc in compromisuri si care la o virsta ince sa isi plateasca politele unul altuia ...

... te-ai ''indragostit'' de barbatul nepotrivit ... atunci esti ori PROASTA ori o CURVISTINA IEFTINA ... pentru ca consumi timpul si banii unei familii care ar putea fi mai fericite ... iar cind e vorba de un barbat care se indragosteste de o femeie ''nepotrivita'' e vorba doar de un interes pur sexual si de multa nesimtire ... e greu de inteles cum un ''barbat'' care are pretentia de a fi capul unei familii nu poate sa isi asume faptele sale ... iti place de alta ... divorteaza, frate si dute fluierind cu ea ... dar nooo, aceste maimutze profita de pe urma stabilitatii familiilor lor, le ignora si le dispretuiesc profund iar cind se intoarce roata incep sa urle ca sint neintelesi ...

... inca ceva ... totul e finit ... nu exista ''amante'' pentru toti barbatii ... exista in schimb un cerc al curvelor si curvarilor ... unul isi inseala nevasta ... nevasta-sa il inseala cu altul ... si tot asa ... daca scoti toate aceste personaje observi ca sint ... ACELEASI ...

marco918
Postat pe 18 August 2010 02:22
De la: marco918, la data 2010-08-18 02:22:27
De la: adrianaflo, la data 2010-08-18 01:02:17

respect!

... respect !!!??? ... sint milioane de motive pentru care un barbat cauta in alta parte ... mama, parca ar fi planeta MAIMUTZELOR ... curvistinele incearca sa se disculpe ... chiar daca nu uita sa mentioneze ca ''nu sint de acord'' ... dar ca niste primate care vad o banana incep instantaneu sa saliveze ... dar si alea au niste reguli ... de viata ... chestia cu simturile e prea exacerbata in romania ... si asta doar datorita lipsei unor minime reguli de comportament ... daca pui un barbat si o femeie ciunga pe o insula se va intimpola minunea ... femeia va deveni o zeitza pentru acel barbat ... ba inca vor trai si foarte fericiti ... dar cum e doar o poveste e greu de inteles de ce un ''barbat'' sau ''femeie'' (ca sa nu le spun iarasi primate) isi inseala partenera/ul caruia iau jurat si promis cite in luna si in stele ... unde e ''normalitatea'' de a intretine o relatie de durata (la ele ma refer) la umbra unor FAMILII respectabile si care se vor si exemple ... unde e respectul de sine si fata de cei din jur ... vreti CURVARASIE ? ... aveti curajul sa recunoasteti ca ''iubiti'' pe altcineva si nu e o problema ... dar sint MIZERABILE scuzele de genul de mai sus ... si nu fac bine nimanui ... doar produc familii de DOBITOCI care traiesc in compromisuri si care la o virsta ince sa isi plateasca politele unul altuia ...

... te-ai ''indragostit'' de barbatul nepotrivit ... atunci esti ori PROASTA ori o CURVISTINA IEFTINA ... pentru ca consumi timpul si banii unei familii care ar putea fi mai fericite ... iar cind e vorba de un barbat care se indragosteste de o femeie ''nepotrivita'' e vorba doar de un interes pur sexual si de multa nesimtire ... e greu de inteles cum un ''barbat'' care are pretentia de a fi capul unei familii nu poate sa isi asume faptele sale ... iti place de alta ... divorteaza, frate si dute fluierind cu ea ... dar nooo, aceste maimutze profita de pe urma stabilitatii familiilor lor, le ignora si le dispretuiesc profund iar cind se intoarce roata incep sa urle ca sint neintelesi ...

... inca ceva ... totul e finit ... nu exista ''amante'' pentru toti barbatii ... exista in schimb un cerc al curvelor si curvarilor ... unul isi inseala nevasta ... nevasta-sa il inseala cu altul ... si tot asa ... daca scoti toate aceste personaje observi ca sint ... ACELEASI ...

mama ce filosofie de viata pe capul unora...de fapt, fiecare vb prin prisma experientelor traite...si cum fiecare e unic in felul lui, rareori poti intelege intr-adevar situatia sau problema cuiva.
nu zic ca vai doamne, telul meu in viata e sa stau cu baieti cu prietena sau ca incurajez fetele sa se arunce cu capul inainte in astfel de relatii ....dar ar trebui sa vedeti cum este in alte tari chiar aproape de noi, gen spania, italia, germania etc unde sunt familii durabile si cu niste ani in spate, dar in care unul dintre parteneri duce viata dubla. nu e normal...dar oamenii din tarile alea pot face usor astfel de compromisuri si cauta intotdeauna sa se simta impliniti.
asta e...daca unii sunt atat de limitati in gandire.
adrianaflo
Postat pe 18 August 2010 09:36

pai daca tu ca femeie accepti ca barbatul are motive sa insele! ce sa mai zic de barbati! se vede ca traim intr o epoca deplasata dpdv moral si etic. eu asa am fost educata si in timp m am autoeducat sa nu fac ceea ce imi va pata constiinta. vreau ca seara cand adorm sa stiu ca nu am facut lucruri de care sa mi fie rusine (SI MA REFER LA LUCRURILE ASTEA GRAVE DE CARE SE VB AICI). sotul meu (discutand despre un caz de "inselaciune") mi a spus ca un barbat, atata timp cat se respecta pe el, atunci va respecta sotia, familia si casa. si a avut mare dreptate, caci ajungi sa faci astfel de lucrui cand nu te mai respecti pe tine in primul rand. auzi?..."sa te indragostesti nu e un lucru josnic?"... ba e, atata timp cand cea care se indragosteste e o femeie casatorita. pai, avand o familie de care sa ai grija, o casa si multe responsabilitati iti mai sta minte al indragosteala?????????/ da, inteleg sa simpatizezi pe cineva, sa admiri, da nu sa sari in asternuturile altuia. e josnic si urat din partea femeilor care fac asa ceva.
angelradios
Postat pe 18 August 2010 09:55
Ce sfaturi te astepti sa primesti aici? Crezi ca vei fi felicitata pentru faptul ca ai un amant? In afara unor comentarii rautacioase (pe care probabil ca le meriti), nu vei vedea altceva. Stii cum li se spune femeilor ca tine? Pitzipoanca... asta e numele... Chiar vrei sa fii asta, pt tot restul vietii?! Gaseste-ti mai bine un barbat singur, si lasa naibii aventurile...ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Micael
Postat pe 18 August 2010 10:57
marco, tata, nu ai cu cine.
incuiata care a deschis topicul "chiar toti barbatii inseala? " si incuiatii care au postat ar trebui sa se mai uite si in jur, ca e mare gradina.

respect pentru tine.

iar pt ce ne spune adrianaflo cu occidentul mai lasa-neeeeee. bine ca-i gasiti repede pe altii sa-i dati de exemplu, daca fac asta in vreo 10 tari e bine, nu? asta e pe sistemul sarbatorilor imprumutate gen halloween si valentine's day. hai sa ne si f_tem in grup, nu? ca modernii aia o fac. yey !

o sa ajungem sa ne-o tragem toti cu toti. amantul meu a fost cu una, care aia a avut si ea un prieten, care a fost cu prietena mea cea mai buna, care si eu am fost cu un fost prieten de-al prietenei mele. si uite asa secretiile lor si ale noastre in c*rurile tuturor. e un exemplu la scara mai mica, dar cam asa functioneaza daca nu am mai avea niciunul discernamant.
Boca
Postat pe 18 August 2010 12:05
De la: Boca, la data 2010-08-18 12:05:20marco, tata, nu ai cu cine.
incuiata care a deschis topicul "chiar toti barbatii inseala? " si incuiatii care au postat ar trebui sa se mai uite si in jur, ca e mare gradina.

respect pentru tine.

iar pt ce ne spune adrianaflo cu occidentul mai lasa-neeeeee. bine ca-i gasiti repede pe altii sa-i dati de exemplu, daca fac asta in vreo 10 tari e bine, nu? asta e pe sistemul sarbatorilor imprumutate gen halloween si valentine's day. hai sa ne si f_tem in grup, nu? ca modernii aia o fac. yey !

o sa ajungem sa ne-o tragem toti cu toti. amantul meu a fost cu una, care aia a avut si ea un prieten, care a fost cu prietena mea cea mai buna, care si eu am fost cu un fost prieten de-al prietenei mele. si uite asa secretiile lor si ale noastre in c*rurile tuturor. e un exemplu la scara mai mica, dar cam asa functioneaza daca nu am mai avea niciunul discernamant.

daca tu ti permiti sa ma faci pe mine incuiata pt ca am postat pe un oarecare forum, atunci tu esti un porc
angelradios
Postat pe 18 August 2010 21:13
pardon, purcea, k din profil reiese k esti o ea
angelradios
Postat pe 18 August 2010 21:15
papuso,''AMANTA'' vine de la ''AMATA''care inseamna ''IUBITA''!Nu sunt prea citita,dar atat cat mi-am bagat nasu`prin cartile lu` Caragiale,am descopeit-o si pe asta!Sau pt ca vad ca tot te pasioneaza cuv''MANTA''cauta-l in dex si acolo ii vezi gasi adevaratul sens!Si in primul rand tipul nu-i casatorit,atunci poate poate mai era ceva de comentat!Ai iubit vreodata,sti cat e de greu sa te retragi dintr-o relatie nepotrivita?Dar crede-ma k iti inteleg frustrarile,probabil esti intr-o relatie,si iti e frica sa nu fi inselata.ei bine..aici e problema barbatilor ca nu-si stapanesc pantalonii,din cauza cui?!?a societatii probabil care-i ridica in slavi pe asazisii 'macho''chiar am am vz la tv pe ''dl''tantareanu cum povestea de amantelele lui de fata cu sotia(bun exemplu pt tineri,nu?)si pe alt post radeau de adrian nastase ca si-a postat p site poze de la nunta de aur!si eu am fost inselata si parasita pt alta femeie,dupa ce-i daruisem totul,timp de pl 6ani,dar el a vrut altceva,ce pot sa fac,sa ma razbun si vb aia''razbunarea e arma prostului''si ranind nu ni se duce rana din suflet.dar asa e in viata putem pierde intr-o clipa totul,tre sa ne ridicam si sa o luam de la capat!Stiu ce ma asteapta,in 24H pot de venii si eu''iubita nr 2''asa ca''NU JUDECATI CA SA NU FITI JUDECATI''Personal nu mai ma surprinde nimic,iar cazuri de genu asta aud in fiecare zi!Nu stiai ca 90%din barbatii care divorteaza o fac k si-au gasit pe altcineva?Probabil ca nu,ca barbatii dupa divort isi tin ''amata ascunza cateva luni,asta ca sa nu bata la ochi(si in cazul fem.banuiesc ca tot la fel este)Asa ca fiecare face ce vrea,exact ce-l duce capul,ea insasi e cel mai bun sfatuitor,noua ne usor sa aruncam 2-3cuvinte aici,fara sa stim ce e in sufletul ei
,sa faca ce o taie capu,oricum n-o sa se opreasca nimeni in loc pt durerea ei. si eu am fost parasita pt alta cu care era in paralel de un an jumate(locuiam impreuna)si cu toate astea am invatat sa nu-i judec pe altii si sa-i inteleg pt ca oricum ''DACA E SA FIE,E''!!!
kudika313344
Postat pe 18 August 2010 22:06
Asteapta sa devii iubita nr.I ,si nevasta devine iubita nr.II..... esti cam dereglata si la cap,si hormonal,simti-ti-va bine amindoi acolo,in rahatul vostru,vrei sa-ti dam noi binecuvintarea,esti majora,fato,spala cu el pe jos,pe urma arunca-l ca-l ia alta desteapta la ea acasa.....
kudika227120
Postat pe 18 August 2010 22:48

stem_29
Postat pe 18 August 2010 22:51
De la: angelradios, la data 2010-08-18 21:13:36
daca tu ti permiti sa ma faci pe mine incuiata pt ca am postat pe un oarecare forum, atunci tu esti un porc

aa tu erai? daca mi-am permis sa folosesc un cuvant inseamna ca am si eu dreptatea mea, pt ca ai aici exemple ca nu toti barbatii insala. eu pe acest topic sunt in asentiment cu tine, asa ca ai putea sa nu mai sari chiar asa sus, mai ales ca raspunsul meu se adresa altcuiva.

de la incuiata pana la purcea e lung drumul, bine ca nu ai zis scroafa. o sa trec cu vederea.
Boca
Postat pe 19 August 2010 10:40
nu imi place sa fiu pe locul 2...ori am totul sau nimic!
roz5blue6lila7
Postat pe 19 August 2010 10:47
Din cauza femeilor ca tine ... se ives probleme in cuplu de adulter sau multe altele...daca esti c... da-i inainte...gandeste-te ca si tu ai putea fi candva in locul acelei iubite a lui.. v-as smulge parul cu totul daca as avea ocazia...
gabitzatanas
Postat pe 19 August 2010 13:04
Si barbatul ala nu are nicio vina?
2610 tu ai stiut in ce te bagi, asadar tu sa-i dai de cap
CristianMarius
Postat pe 19 August 2010 13:13
totul se intampla din cauza femeilor?Barbatii n-au nici o vina?!?Primul vinovat e cel care inseala,altfel inteleg ca barbatii sunt nidte marionete pe care noi femeile(care s-ar presupune ca am avea puteri supranaturale,nemaiintalnite) ii pot manevra cum vrem?..nu cred asta!!!Daca un barbat iubeste,nu-si inseala partenera,si in nici o femeie n-ar avea puterea s-l ia de langa familia lui,daca isi alege alt drum inseamna ca(,)casnicia nu mai exista pentru el de mult timp,stim cu toate ca''multi barbati si-ar parasii nevestele,dar majoritatea nu stiu sa-si faca bagajul''
kudika313344
Postat pe 19 August 2010 15:19
De la: kudika313344, la data 2010-08-19 15:19:55totul se intampla din cauza femeilor?Barbatii n-au nici o vina?!?Primul vinovat e cel care inseala,altfel inteleg ca barbatii sunt nidte marionete pe care noi femeile(care s-ar presupune ca am avea puteri supranaturale,nemaiintalnite) ii pot manevra cum vrem?..nu cred asta!!!Daca un barbat iubeste,nu-si inseala partenera,si in nici o femeie n-ar avea puterea s-l ia de langa familia lui,daca isi alege alt drum inseamna ca(,)casnicia nu mai exista pentru el de mult timp,stim cu toate ca''multi barbati si-ar parasii nevestele,dar majoritatea nu stiu sa-si faca bagajul''

daca femeile ar fi singurele vinovate in situatiile astea....atunci barbatii ar trebui ridicati la rangul de martiri...saracii si amaratii de ei ...vine una la ei, ii ia cu japca (ca doar ei scot artileria grea sa se impotiveasca, dar tot nu reusesc) , apoi tot aia e de vina ca el o cauta, ca deh, tipa, mai nou, are si puteri de a se transforma in hormonii androgeni vinovati de erectiile neasteptate ale marsavului ....si uite asa lista poate continua.
deci, in concluzie si prin urmare, ne meritam soarta...asta le-o spun celor care atunci cand sunt inselate,in disperarea lor, arunca toata vina pe amanta, iar pe nenorocit, il iau in brate, ii jura iubire vesnica si ii mai fac si o primire de toata promenada ...ca sa nu sufere saracul, dupa lupta grea pe care a dus-o

te-am citat in semn de aprobare, deci. te-am pupat
adrianaflo
Postat pe 19 August 2010 18:38
De la: Boca, la data 2010-08-18 12:05:20marco, tata, nu ai cu cine.

respect pentru tine.

WTF? nene, numai lupi moralisti pe aici..zici ca fiinta omeneasca e proiectata sa functioneze ca un robot: "de asta nu trebuie sa imi placa, ca are pe alta..tzz.tzz,initiating self distruction in 10,9,..0 boom". Hai las-o dracului de treaba..vreti sa spuneti voi, astia care blamati atat "PROASTELE sau CURVISTINELE sau CURVARII" ca sunteti puri ca lacrima! Ideea era: NU ca ar trebui sa fim de acord cu asa ceva, ci ca NU TREBUIE sa condamnam! Ptr ca nu se stie cum ne pune viata in astfel de situatii..si atunci va trebui sa ne inghitim vorbele..Ce-ati face daca intr-o buna zi ar veni la voi fetita voastra scumpa sa va zica: "tati, mami..m-am indragostit de un barbat..dar ups, e semi-insurat"?
TheMasquerade
Postat pe 19 August 2010 21:20

kudika313344
Postat pe 19 August 2010 23:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EU ,CRISTINA 1 De la: kudika325558 8 Mai 2011 11:47
ce sa aleg? iubirea sau parintii? 23 De la: simonycik 16 Septembrie 2009 19:14
Barfa.... 15 De la: amanda01 8 Iulie 2009 16:27
crestem odata cu sentimentele,suferinta si iubirea incredibila 13 De la: polin 6 Decembrie 2011 11:14
sa il las sau sa il pastrez? 23 De la: bunica99 1 Decembrie 2011 21:54