Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

Cel mai frumos Revelion a fost cel de acum 2 ani.
Impreuna cu sotul meu amanam momentul venirii unui bebelus. Cariera... lipsa timpului... In acea noapte am uitat de orice. Dimineata ne-am dat seama ca uitasem de orice protectie. Si nici macar nu bausem nimic sa o punem pe seama sampaniei. Parca Dumnezeu ne-a facut sa uitam de orice pentru o clipa. Probabil ca se saturase si el sa astepte.
Azi avem un baietel minunat, Alexandru Cristian. Are 1 an si 3 luni.
Ne gandim ca la anul de Revelion sa ii aducem cadou o surioara.
19730408
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:00
Revelionul de neuitat de care l-am petrecut anul trecut a reprezentat cu siguranta cea mai frumoasa zi din viata mea,a fost exact acel gen de zi care o data intaparit in memorie si in inima,nimeni si nimic nu-l mai poate sterge.Ziua mea fusese pe 30 decembrie,a fost cea mai urata zi de nastere din viata mea,ma certasem cu iubitul meu,nu imi cumparase nimic de ziua mea, a fost teribil.Dar in data de 31,adica de Revelion,parca ceva sau cineva l-a schimbat.A venit la mine, m a rugat sa ii permit makr pentru ultima oara sa ma duca la o plimbare.M-am imbracat cu cea mai dulcica rochita pe care am gasit-o,ma aranjasem,ce mai aratam ca o printesa.Si un pic mai tarziu,chiar avea sa devin printesa lui.Totul a fost de vis,nimngea cu fulgi mari,reci,totul era desprins dintr-un basm frumos.M-a dus in Poiana,iar la 12.00 noaptea fix s-a pus in genunchi,desi pe jos era zapada,a scos un inel de aur si mi-a zis ca vrea sa ii fiu alaturi toata viata.A fost primul meu prieten,si sunt sigura ca va fi si ultimul.Sunt o romantica incurabila.Am inceput sa plangem,apoi ne-am tavalit prin zapada umeda sarutandu-ne ca 2 copii.Nu ca n-am fi in sufletele noastre,dar efectiv ne simteam atat de puri,de inocenti,cerul era atat de senin,simteam cum Dumnezeu ne zambeste.A fost cu siguranta ziua in care am decis sa ne unim destinele pe viata.
Motivul pentru care doresc sa castig acest concurs,este pentru ca pe 30 decembrie devin majora,si as vrea sa intru in noul an,alaturi de logodnicul meu,sa pasesc in viata mea,de adult,cu dreptul,intr-o locatie pe care dealtfel nu mi-as permite-o.Cu siguranta am putea egala revelionul trecut.
alecsandrame
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:41
Cred ca cel mai frumos Revelion l-am avut anul trecut cand am lucrat pana tarziu si spre seara n-am hotarat noi gasca sa facem ceva nebun si sa plecam spre Brasov.Evident ca pana facusem noi cumparaturile,bagajele,deja era foarte tarziu,dar tot am plecat....Ne-am imbarcat in masini si dusi am fost...Pe drum toate bune si frumoase...muzica buna,sampanie si ai ales companie buna....numai ca la un moment dat am ramas inzapeziti...ne-am dat jos din masini am inceput sa impingem....frigul aproape ca nici nu-l mai simteam....si intr-un final cand deja ne-am dat noi seama ca n-o sa mai ajungem nicaieri,am cautat o prijeliste impresionata...de undeva de sus se vedea tot orasul,si am asistat pentru prima oara la o ploaie de stele....in decembrie...a fost de vis...totul a fost perfect...pot spune ca as renunta oricand la un bairam plictisitor pt o astfel de aventura!!

Postat pe 12 Decembrie 2008 14:43
cel mai minunat revelion pe care l-am sarbatorit a fost acum 2 ani impreuna cu iubitul meu,care a avut curajul sa ma prezinte familiei sale oficial.Atunci am realizat ca nu numai am trecut dintr-un an in altul,ci si relatia noastra devenise un vis real,si trecusem ditr-un stadiu de prietenie relativ "amicala" la o relatie adevarata,ce fusese ascunsa 5 ani de restul lumii...akum sunt din nou singura........
elly_sa_1313_lazy
Postat pe 12 Decembrie 2008 14:56

Eu de obicei nu planuiesc unde voi face revelionul.Locurile care se ivesc in ultimile zile ale anului, acolo voi petrece seara dintre ani.
Ultimul revelion a fost haios!In ziua de 31 decembrie m-am hotarat unde voi merge sa petrec.Am mers impreuna cu prietenul meu acasa la doi prieteni de-ai lui.Ajunsi acolo,nu eram doar noi doi venit,erau si alti invitati.Am facut cunostinta si am intrat in atmosfera.Gazda era foarte fericita si placut impresionata de venirea mea si a prietenului meu.Cu glume,dans, mancare,bautura,abea ca ne-am dat seama ca este ora 24.Am sarbatorit cu fast si voie buna,dupa care la ora 2 deja s-a spart gasca si s-a dat stingerea
In concluzie,nu conteaza cat dureaza si unde se petrece actiunea dintre ani ci cu cine si cum petreci acest eveniment! Multumesc.
grecudelia
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:05
cel mai frumos revelion a fost acum 3 ani,primul revelion petrecut alaturi de prietenul meu cu care sunt si acum ..cel mai mult mi-a placut atmosfera eram decat 4,eu cu prietenu si prietena mea cea mai buna ku prietenu ei ..imi aduc aminte cand eram afara,era 12 ,priveam artificiile si beam sampanie ,dupa am intrat in casa am mancat si am inceput sa ne distram ,am dansat pana dimineata ...atunci a fost prima data cand prietenu meu mi-a spus ''te iubesc ''nu pot uita niciodata acel revelion ... anul acesta imi doresc sa fim decat noi doi departe si sa fim fericiti
andra_19
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:18
Cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut cand am cunoscuto pe iubita mea pe 28 decembrie, am vazuto pt prima oara in fata ochilor si asa cum mi-a declarat si ea a fost o dragoste reciproca la prima vedere....Revelionul l-am facut la parintii ei acasa si a fost super...Iubesc luna decembrie, iubesc fulgii de nea
Nu voi uita privirea ei in viata mea .
andrei85
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:29
Pot afima cu tarie ca cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut petrecut impreuna cu sotul meu si bineinteles cu alti prieteni in Italia pe Lacul Como.Asa se cheama,se afla in nordul Italiei,este o zona splendida ,de vis.Dupa ce am avut parte de o masa copioasa intr-un restaurant de mare anvergura asa cum se intampla la italieni,ne-am bucurat de jocurile de artificii extraordinare cam vreo 30 de minute,dupa care ne-am reintors la restaurant,sarbatorind pana-n zori cu sampanie,tort si muzica buna.Pentru mine a fost chiar cel mai frumos revelion,deoarece am reusit sa vad si meleagurile altor tari si mai ales in aceste conditii.
pietro75bebe
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:30
Era un an in care nu ne propusesem sa mergem undeva...ne doream odihna si intimitate. S-a intamplat ca unii dintre prietenii nostri au facut planuri pentru noi...Am fost invitati sa mergem impreuna cu inca trei familii la o cabana forestiera: acolo urma sa petrecem Revelionul.Am raspuns provocarii...In oras nu era zapada deloc; pe masura ce ne apropiam de destinatie am zarit zapada...Cabana era rustica,avea sobe din teracota, una dintre ele avea plita si cuptor.Deasupra cuptorului era un loc unde puteai urca sa stai comod la caldura,intre perne...
La marginea padurii, nu departe de cabana, erau stivuite cam trei carute de lemne sub forma unui foc de tabara.In jur erau "scaune" din busteni acoperite cu cetina de brad. Am aprins focul si acolo ne-am petrecut Revelionul...printre altele, am mancat friptura de mistret preparata infipta intr-un bat si fripta la jar.In jur totul era alb,pentru ca acolo ninsese...Am avut parte si de un minunat foc de artificii la miezul noptii.
A fost un Revelion prelungit pentru ca ne-am intors acasa pe 3 ianuarie.In zilele urmatoare am tras cu arma la tinta,am facut plimbari prin padurea ninsa, am mancat bucate gatite ca la tara si vanat preparat in diferita moduri.
Am ras mult, ne-am simtit extrem de bine cu totii, ne-am relaxat.
Pentru mine acela a fost cel mai frumos Revelion!
vorba_buna
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:40
.
farahh
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:44
Pot spune ca pe langa multele revelioane frumoase petrecute pana acum si care au fost ba la munte in cabana, ba in vacanta la Slanic Moldova, ba afara in strada la concerte, sau cu prietenii acasa, cu familia pe malul lacului Ciric, etc, cea mai interesanta pentru mine si pe care o tin bine minte a fost petrecerea de Anul Nou pe cand aveam 13 ani. Era primul nostru Revelion petrecut singure acasa impreuna cu sora mea mai mare si cu o prietena din bloc. Va spun pe scurt de ce a fost deosebit acea petrecere pentru mine. Am trecut prin niste emotii ...... In seara cu pricina dupa ce parintii au plecat si ei sa petreaca cea mai importanta zi din an, ce ne-am gandit noi sa facem din urma ..... sa luam cate o tigara sa o fumam sa ne simtim si noi adulti sa vedem cum e. Dupa primul fum tras, bineinteles ca m-am inecat si nu mi-a placut, a sunat la usa cu insistenta. Crezand ca mama sau tata s-a intors pentru ca si-a uitat ceva, am intrat cu toate in panica si nu mai stiam ca sa facem sa iesim din incurcatura. Am aruncat tigarile pe geam si am inceput sa facem vant cu ajutorul prosoapelor spre geamurile larg deschise crezand ca se va aerisi incaperea in cateva secunde si nu se va mai simti mirosul de tutun. Dar ne-am inselat si soneria cum nu se mai oprea ...... ce ne-am spus noi, fie ce-o fi, ne-a prins o sa suportam consecintele . Am deschis usa intr-un final si....surprizaaaa....nu era mama sau tata ci niste vecini care vroiau sa ure pe parintii nostri. Dupa ce am inchis usa am inceput sa radem de patania noastra iar tigari nu ne-a mai trebuit. Dupa ce am rasuflat usurate am petrecut acea seara minunata cu o pofta de distractie (motiv ca nu am fost prinse ) cu dans, muzica, machiaj, telefoane, mancare, sucuri si .... somn in final ca ne-a epuizat acea patanie.
farahh
Postat pe 12 Decembrie 2008 15:47
As putea sa spun care a fost cel mai urat revelion dar nu ma incadrez in subiect... pana ma gandesc la cel mai frumos pot sa spun despre cel "urat"... care a fost anul trecut adik in 2007... in seara de 31 pe la ora 20 cand toata lumea se pregatea de revelion eu am facut un mic accident cu masina dupa care am stat 2ore la politie ... si mi-au luat si permisul pe 3 luni pentru neacordare de prioritate... cum facusem accidentul si aveam masina stricata nu mai aveam cum sa ajung pe la 15 km de oras unde trebuia sa petrecem revelionul cu toti prietenii asa ca pe mine m-a prins 12 noaptea asteptandu-l pe prietenul meu sa vina dupa mine de acolo. Probabil cel mai frumos revelion a fost atunci cand mi-a facut prietenul meu o surpriza si m-am trezit in Viena... petrecand revelionul in centru...atunci da... a fost de neuitat!!!

Postat pe 12 Decembrie 2008 16:31
Pot spune ca cel mai frumos revelion a fost cel din 2007 cand impreuna cu prieteni nostri cei mai buni am organizat un baeram.Ne-am distrat de minune.Dar cel mai frumos moment a fost cand la cumpana dintre ani prietenu meu care avem o relatie de 5 ani impreuna m-a cerut de sotie.Am avut niste emoti debea mai puteam sta pe picioare.Poate anu asta o sa facem revelionu doar noi doi.Nu voi uita niciodata acea seara de revelion minunata.
violeta_200468
Postat pe 12 Decembrie 2008 16:35
cel mai frumos revelion l-am petrecut acum un an, in sibiu, la concertul prodigy. am plecat p 31 decembrie,cu familia prietenului meu. am stat la niste prieteni de-ai lor. seara ne-am dus la concer, a fost sooper! au stiut sa intretina atmosfera cu niste melodii cunoscute. toata lumea dansa, unii incepusera sa faca pogo...dar nu n pasa...n zbantuiam si dansam d parca nici nu simteam k afara sunt aproape -20 d grade. apoi, la miezul noptii a fost un foc d artificii superb p care nu o sa-l pot uita prea usor...piata era plina...abia am reusit sa luam un vin fiert sa n mai incalzim...dar nu regret nimic! a fost cel mai frumos revelion ever!...mai vreauuuu...
dedee16dream
Postat pe 12 Decembrie 2008 17:29
Cel mai frumos si pe deoparte si cel mai haios revelion al meu a fost anul trecut.31 decembrie 2007 ora 10 a.m ma trezesc , cand ma uit la telefon 46 de apeluri ... .Incep sa sun lumea ..si stabilim seara sa ne intalnim la mine aks la 6 p.m .Ma duc repede ma spal , mananc , ma imbrac si ies repede pe usa sa ma duc la cumparaturi cu Alex .Se face ora 11 30 ...si eu stateam si il asteptam pe alex la scara la el..Sun...nu rapunde..dupa 10 minute..Unde esti?? era la WC ..in fine coboara jos ..si afara era cam frig asa ca am dat geaca mea jos si am luat una dea lui .. Plecam la market ..o coada ..lumeee!!.. in sfarsit ..intram in market si incepem sa umplem 2 carutzuri ..seara ne asteptau 7 guri nehalite:) ..punem in cos Cola ..Angeli...cipsuri ..carne..in fine sa iese un revelion frumos...banane portocale..de-ale casei.Dupa ce umplem cosurile stam la coada sa platim...si stam 5 min..si stam 25 min..pana cand incepe una sa zbiere ''Haide d'ne odata ca eu eram in fatza d'neata '' si in final dupa vreo 50 de min ajungem si noi sa platim ..cand ma uit nu mai am portofelu vai era in geaca care o lasasem la alex sa vezi imbulzeala ..nervi zbiera lumea la mine:)) ...dupa 5 minute a venit Alex am platit si am plecat cu capu-n pamant de la cate injuraturi mi-am luat de la lume :)) .Ajuns acasa am aranjat pe acolo ..se face ora 6 si incep astia sa vina ..boxele la maxim baietii deja peste fete ..si asa trece timpu cand pe la ora 11 aud POCCCC...sa spart becu :( ..toti din camera bucurosi :)) Intuneric...si asa am stat toata noaptea ..baeramu a continuat pana dimineta , ..la miezul noptii l-m ascultat pe D-nul Basescu cum ne ura un Sa traiti bine si dupa aceea am inceput sa ne distram pana dimineata cu bere si sampanie ...Asa ca Revelionul 2007-2008 a fost cel mai frumos si cel mai de pomina pt mine..Numai bine:)
teodorandrew
Postat pe 12 Decembrie 2008 21:24
Cel mai frumos revelion a fost petrecut acasa la o familie unde unul din cei mai buni prieteni ai nostri a fost gazda impreuna cu tatal sau. "Seful" e un impatimit al pescuitului si ne-a pregatit salau pescuit la copca de pe Siret. A fost o adevarata nebunie ce a facut el pentru noi, care ne considera copiii lui. Ramas fara sotie, s-a atasat foarte mult de noi, si ne invita cu drag in fiecare an la el acasa. Pentru noi e o adevarata placere sa ii facem cate o vizita asa de sarbatori. Pe langa peste, am servit multe bunatati fripte si racituri. Ne-am distrat de minune in tot apartamentul.La miezul noptii am servit 2 sticle de sampanie: noi eram 12 persoane in total si am petrecut in continuare pana in zori.

Postat pe 12 Decembrie 2008 22:26
Cel mai frumos revelion l-am petrecut in anul 2006 impreuna cu sotul meu, la unr estaurant din constanta.Chiar in acea perioada ne-am cunoscut, de aceea toptul a fost cuprins de mister si si-a lasat o amprenta deosebita asupra noastra.

Postat pe 12 Decembrie 2008 22:41
hmm eu am 2 revelioane daca pot sa spun asa care mi-au ramas in suflet unul a fost cam acum 3 ani si a ramas special pt mine deoarece a fost din pacate ultimul alaturi de mama mea (am pierduto intr-un accident rutier) si cel de anul trecut cand mi-am mai rvenit, am fost inconjurata de prieteni a fost comic (un prieten venit din italia pt sarbatori s-a ametit si a facut mare show) am fost multi a fost o nebunie. :( anul asta nu ma astept la cine stie ce nu ne-am facut planuri si nu o sa mai fiu alturi de preitenii de anul trecut sunt in alta localitate!!! cam atat :)
maria_iza_bella
Postat pe 12 Decembrie 2008 23:20
Cele mai frumoase revelioane sunt de vreo 2 ani incoace....de cand am cunoscut pe cineva special care imi umple fiecare moment al vietii. Nu conteaza ca este intr-un apartament semidecomandat cu cativa prieteni buni sau la un restaurant elegant si cu invitati obligati sa fie la fel de scortosi ca si tine in aceea seara. Oriunde si oricum ar fi, important este ai cu cine sa traiesti acel moment.
sw03t
Postat pe 13 Decembrie 2008 00:30

Postat pe 13 Decembrie 2008 12:13
fratilor , mie de ce nu imi apare mesajul postat daca zice ca l-am trimis??????????????????????????????????????????????????

Postat pe 13 Decembrie 2008 12:22

Postat pe 13 Decembrie 2008 12:24
Cel mai tare Revelion a fost anul trecut,cand am mers la munte cu prietena si inca patru amici,cu trenul ,pentru ca masina parintilor se stricase(heeeee,daciile astea….!).Am facut si noi un efort si am strans niste bani de munte,ne saturasem sa tot tremuram la concertele din Bucuresti an de an.Parca stiam si piesele ce se vor interpreta in seara de Revel,artificiile pe banii nostri erau super,insa …trebuia ceva mai nou,alt loc.Zis si facut!Dis de dimineata lui decembrie 31,ne canta la toti sase cocoseii din alarmele mobilelor,pe la 5 fara un sfert asa.Cccccuccu riggguuuuuu’ gagu’,luati-va bagajuuu’!!!Incercam eu ,de zor, sa le dau telefon celorlalti sa vad daca s-au trezit,cu o mana imi scarpinam ochiul de somn si cu una formam sa sun la ei .Suna ocupat,probabil ei sunau la mine,lucru confirmat apoi.Intr-un final ne-am incantat urechile cu vocea care mai de care mai somnoroasa a celuilalt si am stabilit sa ne vedem la metrou pe peron,la garaaaa,am confirmat de fapt….Fuga,fuga ,pap un ou fiert si o salata de salata ,intru in baie (la cat de somnoros eram, riscam sa incurc functia pieptenelui cu a periutei de dinti ),imi clatesc ochii cu “apa uda”si rece,ahhhh,dar ce rece!! Acum gata,m-am trezit fara-ndoiala!!!!Imi iau winter-straiele pe mine ,o pup pe mama si plec. Ca de obicei ajung ultimul,insa fara sa intarzii(de unde?inca vreo 5 minute si pleca trenul fara mine),ne pupam,ne impingem de fund ca sa incapem in tren (dadea pe afara)si urcam.Totul ok vreo doua ore.La naiba ,vad ca vine controlorul,mai aveam 3 statii …habar n-aveam unde imi bagasem biletul. Incep sa scotocesc de zor prin rucsac mai intai,scot niste haine,cateva pungi de chipsuri,nimic….se apropie si mai mult de zona unde eram eu,asta mai lipsea!Sa ma dea jos din tren,tocmai acu’!Nu gaseam biletul ,frate!!!
Inevitabilul s-a produs !!Il vad langa mine ....se uita pe sub gene la mine si-mi zice:”Nepoate,biletul la control!”…incercam sa trag de timp ,poate imi aminteam unde l-am pus.Am dat-o intr-o gluma:”Domnule,cred ca l-am uitat acasa!”,fara sa ma gandesc ca isi poate pierde rabdarea..:” Aveam o palarie shic de cowboy si cred ca acolo am prins biletul -am vrut sa-l reinventez pe Domnul Goe,stiti dvs…”…si scotoceam si scotoceam,il vad ca se-ntoarce sa ii verifice pe ceilalti pana gasesc eu.Cand ma ridic sa vad daca il am in buzunar,se intoarce si ii trag ,fara sa vreau,un cot in basca…..valeeeuuu!A tipat la mine ca ma da jos din tren,ca trage alarma,ca-mi lichideaza existenta fizica..va dati seama ce nervi avea omul,facuti de mine!Pana la urma mi-am gasit biletul in buzunarul pantalonilor,daca pot spune asa…mi se rupsese captuseala,si mai mai ca ajungea unde nu as putea sa va spun..in bocanci !Ce usurat am respiraaaaaaat!
Ajunsi la destinatie,ne-am incarcat bagajele in spate si am coborat din tren…eu cel putin m-am facut ca virgule,cobor.Mi-a patinat bocancul drept,care voia neaparat sa iasa inaintea stangului ,asa ca am cazut in fund pe peron de la gheata ,noroc de mydocalmurile intamplatoare din geanta si de mana finuta a iubitei mele,care m-a cules ,in timp ce restul radea de mine si ma-ntreba daca am gasit ceva pe jos.
Am intrebat cateva mosnegute,cativa babi unde e bulevardul Libertatii(care mai gasea harta in asa harababura de bagaj??),si am ajuns la pensiune.Ne-am umplut rezervoarele cu cateva copanele sexy de pui,am lasat bagajele si am plecat toti,hai-hui.Ne-am razboit in bulgari cateva minute bune,pana ma trezesc cazut iar si dus de-a berbeleaca prin zapada…eram la cativa metri de o prapastiuta mica.Partea proasta era ca nu aveam de ce sa ma mai apuc sa ma ridic,ma tineam de o craca mai groasa de brad,aia da senzatie!Ce speriata era iubi!!!Cosmin s-a dezbracat de blugi ca sa imi dea sa ma apuc de un crac,ca daca imi dadea mana sfarsea ca mine cred.Cu chiu,dar mai ales cu vai m-au scos de acolo.Hiuhhh!Era seara,incepea numaratoarea inversa,iar noi eram insiropati in fulguleti .Am fugit repede sa ne schimbam la pensiune,am intins hainele si pe palier la vecinul,sa incapa;am mai ros cateva ciolane(eu am mancat si putina fasole cu costita,”artilerie grea” cica-ziceau ca vor pleca din vila pentru asta)s-apoi am mers spre centru, inarmati cu sampanie nene.
Era concert ,boxele ridicau fulgii in picioare,super tareeee!!!!!!Am dansat de ne-au sarit “bojogii”,pometii iubitei mele parca se plimbau cu liftul de la atata miscat si sarit,o iubesc!!!Are niste pometei superbi!Mai erau cateva minuteeeeee pana in 2008,am stat cu gurile deschise sa prindem cate un fulgulet si sa ne punem o dorinta.Noi doi aveam dorinta comuna,restul de gasca nu stim ………….
“ -S-acum!!!Sa curga sampaniaaaaaaa,te iuuuuuuuuuuuuuuubeeeessssscc!!!La multi aaaaaaaaaaaaaaaaani!!!!!!!!!!!!!!” am strigat cat am putut de tare,tin minte, si am imbratisat-o!!!!Apoi i-am sfaramat in brate si pe ceilalti zapaciti ,nebuni,sturlubatici si ne-am busit paharele sub ploaia de artificii care disparea in neant!A fost super,ce sa mai zic ……………..SuperExtraParaMegaExtraordinar Revelion!!!!!!!!!!!!!!Vreau Revel in fiecare zi!!!Se poate????????????
Sarbatori fericite si luminoase,va doresc multe zambete!Bafta! Si …..observati ca ingerii planeaza deasupra voastra, inca revarsa iubirea scanteietoare nesfarsita a universului.O revarsa in inima tuturor, fortificand-o si umpland-o cu si mai multa iubire, cu iubire purificatoare, cu iubire intensa, cu iubire curata. …..

LA MULTI ANI ECHIPEI LAZY SI PARTICIPANTILOR !!

Postat pe 13 Decembrie 2008 12:48
Cel mai frumos Revelion din viata mea a fost anul trecut in 2007.Am sarbatorit in familie, alaturi de fiul si sotul meu.Fiul si sotul meu au pregatit totul, incepand de la aperitive,fripturi de pui si porc,carnati, sarmale, cozonac si prajituri.Eu am iesit din spital in data de 27 decembrie, dupa o operatie foarte dificila si grea: extirparea unei tumori la abdomen.Dupa iesirea din spital nu am avut voie sa ma ridic din pat fara ajutor, sa nu fac absolut nici un efort.
In ajunul Anului Nou, fiul si sotul meu erau tare agitati, umblau foarte iute prin casa, se auzeau chiar ceva zgomote prin casa.
In sfarsit, incepand de la ora 21,am fost invitata in sufragerie sa mi se arate ceva, daca imi place, sa-mi dau cu pararea.
Am fost atat de surprinsa, incat chiar am simtit cum lesin.Dupa cateva momente, mi-am revenit, fiind rugata, mangaiata de fiul si sotul meu, sa fiu binedispusa si fericita.Eram extrem de fericita, cum nu am m-ai fost niciodata,totul era fenomenal: totul stralucea in camera de curatenie, miros foarte placut, masa festiva aranjata ca intr-o revista.Cum sa reactionezi la asa o surpriza de mari proportii, decat cu un lesin?
Priveam in toate partile, eram inmarmurita de ce vad.Alaturi de aceste bunatati, stateau impecabil dichisiti fiul si sotul meu cu fetele surazatoare si cu multa fericire in suflete si pe fetele lor caci le sunt alaturi.
Acea seara de Revelion 2007 a insemnat pentru mine, toata puterea de a dori sa traiesc. Nu am uitat nici o clipa de fiul si sotul meu, dar boala era necrutatoare si eram dusa in eroare.
Acum, ignor din toata inima acest episod din viata mea si sunt increzatoare in anii ce vor urma alaturi de fiul,de sotul meu si sper si de nepotei.
Intr-adevar, pot sa spun, ca este incredibil cum un fenomen neplacut iti schimba complet viata.Da,da,da, aceasta este fenomenul pe care l-am dat eu uitarii, datorita fiului si sotului meu.Sa mi-i tina bunul Dumnezeu, sa fie sanatosi si fericiti asa cum m-au facut ei pe mine.Ii iubesc foarte mult.

Postat pe 13 Decembrie 2008 13:27
Salut!

Cel mai frumos revelion l-am petrecut anul trecut deoarece eu eram insarcinata si cand a batut ceasul dintre ani de la zgomotul artificiilor bebelusul se miscat asa de tare ca l-au simntit toti cei care mi-au pus mana pe burta in acel moment.Sentimentul a fost unic mai ales ca era si ziua mea.Pentru mine si sotul meu a fost cel mai frumos revelion dar si cel mai frumos cadou pe care mi l-ar fi putut face viata.Va doresc in prag de sarbatori cele mai frumoase ganduri si sa vi se implineasca cele mai sincere ganduri. La multi ani!
vasilicasavoiu
Postat pe 13 Decembrie 2008 13:44
cel mai special revelion trait de mine a fost anul trecut la manastirea Bucium.Stiu suna bizar dar pt mine a fost foare special:la ora 11 a inceput o slujba foarte frumoasa,iar la momentul culminant cel asteptat de toata lumea:scurgerea timpului cand toata lumea cicnesc pahare de sampanie si inchina in cinstea timpului,la manastire preotul miruia lumea si binecuvanta oamenii veniti la slujba.Alt moment interesant a fost in care am venit spre casa:pe toate strazile era o mizerie de nedescris si se puteau zari grupuri de petrecareti turmenteti,parea dezgustator sa-i privesti...
ginutza_ioana
Postat pe 13 Decembrie 2008 15:06
Cel mai frumos revelion a fost acum 3 ani. Relevionul 2005-2006. Era primul meu revelion cu iubitul meu si am ales sa il petrecem la munte. Si pe 27 decembrie ne-a venit aceasta idee. Toata lume ne spunea ca nu mai avem nicio sansa sa gasim locuri la munte.. dar dupa cateva telefoane date am gasit locuri. Am plecat acolo.. masina avea tractiune pe spate.. dupa un drum cu peripetii am ajuns la destinatie. Era imediat dupa Dambovicioara. Acolo totul frumos.. am stat la masa cu un procuror si cu familia lui.. lautari.. zapada... articifii .. tot ce ne-a mdorit am gasit acolo. Noi stiam ca ne a costa 150 lei / persoana. Dupa revelion.. ne-am dus sa ducem banii si nu ne-a luat decat 100 lei/ pers. Asa ca am petrecut foarte frumos.. era ca un vis.. si ne-am intors si cu bani acasa. In oras nu era fulg de zapada si acolo totul era ..paradis.
Acest revelion a fost special pentru mine pentru ca a fost primu revelion in doi.. fara familie.. a fost primu revelion la munte.. si primu revelion unde nu a tebuit sa fac nimic.. altii au gatit pentru noi.
desyre
Postat pe 13 Decembrie 2008 16:46
nu am avut parte de niciun revelion deosebit pana akum..toate au fost in sanul familiei iar anul trecut cu colegele de camera..
voinea_mariana_87
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:38
Cel mai frumos Revelion a fost revelionul 2007-2008.
Cu siguranta nu o sa uit acea noapte niciodata,pentru ca atunci mi s-a indeplinit visul de a fi cu baiatul pe care il iubeam.
Nu sunt o persoana care face diverse lucruri pentru a atrage atentia cuiva,deci si atunci,stateam linistita si povesteam cu prietena mea cea mai buna.La un moment dat simteam nevoia sa stau singura, sa ma gandesc la ... el :) .
Asa ca am iesit pe terasa si nu dupa mult timp a venit si el.
Am inceput sa povestim, si am continuat asa pana in momentul in care, din casa se auzeau voci care strigau " 7,6,5,4.." . Dupa cum va dati seama, mai erau doar cateva secunde pana la trecerea in noul an. I-am spus sa mergem si noi,dar a refuzat,spunandu-mi ca el vrea sa stea doar cu mine. :x .
Si de atunci stam mereu impreuna, si il iubesc nespus.
A fost minunat.
novyiden
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:42
Cel mai frumos Revelion pe care mi-l amintesc este cel al anului 2001. Poate va asteptati sa va povestesc despre artificii, muzica si sampanie. Insa totul e la polul opus, sau cat mai aproape de acest loc. Cu o saptamana inainte de trecerea in noul an am aflat ca fiul meu aflat la tara, la bunici, racise puternic. Am incercat din rasputeri sa-mi iau liber de la serviciu insa n-am reusit decat dupa cateva zile sa ajung langa el. Au urmat doua zile in care am alergat intre urgenta si medic particular pentru a trata viroza. Orasul langa care se afla satul bunicilor avea serviciu de urgenta insa nu avea nici un doctor disponibil in perioada dintre Craciun si Anul Nou. Am reusit intr-un final sa inmuiem inima unui doctor pediatru care ne-a eliberat o reteta, dupa ce initial ne inchisese usa in nas pe motiv ca nu se poate deranja din cauza musafirilor. Am inceput tratamentul si, in ajun de An Nou, a inceput sa se simta mai bine. A adormit linistit. Si-l priveam cum doarme ca un inger. Si ma gandeam cat de aproape fusesem sa-l pierd. Mama mea a adormit intr-un tarziu langa el si eu am ramas treaza, sa-l privesc. Si-n acea noapte a nins cum n-am reusit sa mai vad vreodata de atunci, in vreo iarna: cu fulgi mari, pufosi, care au imbracat pamantul si l-au facut sa para imaculat. Imi amintesc ca am iesit din casa, nu era deloc frig. Stateam si priveam dansul fulgilor. Era atata liniste in jur incat parea ca-i aud cum se aseaza cuminti si ordonati. Si-am stiut ca va fi bine. Mai bine decat in anul ce abia se incheiase.
karinaflorina_lazy
Postat pe 13 Decembrie 2008 21:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
austria 9 De la: plimbaretz 27 Octombrie 2009 10:50
sugestii pentru timp liber 11 De la: cris4co 7 Ianuarie 2010 17:20
Credeti in Mos Craciun? 70 De la: kudika311399_silvia 15 Decembrie 2010 13:56
confort la pret modest? 3 De la: bria 2 August 2009 15:13
Vara asta dansam pe ritmurile [b]MADONNEI[/b]. 1 De la: kudika_10579 6 Iulie 2012 13:30