Mai multe
| Nici nu stiu care poate fi catalogat cel mai frumos Revelion: cel de la cumpana istorica dintre Dictatura si Libertate, cand eram niste studenti asa de fericiti si in acelasi timp dezorientati, ca ne-a prins revelionul colindand strazile, nehotarati dar extrem de entuziasti, optimisti dar tulburati, prima generatie de absolventi ai actualei economiii libere; sau magica noapte catre anul 2000, cand, inotand prin troieni de zapada ca din povesti, ne-am adunat in Piata Prefecturii din Craiova in acelasi numar de participanti ca in urma cu 10 ani, si, in feeria de lumini, ninsoare, muzica, sampanie, am rezonat intr-un La multi ani!incredibil de sincer si norocos: in acel an, 2000, mi-am intalnit jumatatea, si, acum, dupa 8 ani, ne-am dublat numarul si petrecem fericiti cu cei doi flacai de 6 si 4 ani Revelionul si ziua de nastere a "sefului de trib" in aceeasi noapte . | ||
|
cri65 Postat pe 10 Decembrie 2008 23:52 |
||
|---|---|---|
Cel mai frumos revelion a fost de anu trecut cand am dat un party la mine in apartamentul in care stateam in chirie cu toti acei prieteni si amici care nu aveau un plan de revel .A iesit super petrecere, voie buna, muzica buna si bautura si mai buna si multa .In rest nu am avut revelioana prea rasarite, nu am fost plecat prin alta parte pana acuma daar poate acuma caci sperantza moare ultima pentru ca acest frumos site ne da aceasta posibilitate.
|
||
|
adriancopos Postat pe 11 Decembrie 2008 00:54 |
||
|
revelionul cel mai fain, a fost acum 3 ani, cu un tip care l am cunoscut la sibiu, a fost ceva spontan, si un revelion reusit. cateodata lucrurile spontane iasa mai faine. am invatat un lucru ca este important sa faci revelionul cu cineva care tii, care simti, nu doar sa faci revelionul cu oricine, doar sa nu stai singura. momentele frumoase sunt gratis,profitati |
||
|
|
||
|
korcarja_212000 Postat pe 11 Decembrie 2008 04:53 |
||
|
Pana acum 2 ani pentru mine, Revelionul, a insemnat o emisiune "interesanta" la TV, o masa plina de bucate specifice pentru luna sarbatorilor. La miezul noptii, ieseam pe balcon sa vad artificiile si mi se parea ceva incredibil. Si desi an de an semanau intre ele, mie mi se parea un adevarat spectacol de lumini si priveam fascinata. Asa priveam eu Revelionul cu ochi de copil. Nu a fost mare diferenta fata de anul trecut, deoarece nu a fost un Revelion petrecut alaturi de zeci de oameni, cu dansuri saltarete si spart pahare. Revelionul trecut a fost primul Revelion petrecut cu mama mea, acasa la ea, in Roma. Am crescut cu bunica, mama fiind plecata sa munceasca pentru a ne intretine, atat pe mine cat si pe sora mea. A fost frumos. Era o atmosfera placuta in camera. Bradul stralucea si masa era plina de bucate alese. Am respectat si traditia din Italia, aceea de a manca "lentiche" (sper ca asa se scrie corect). Un fel de mazare. Se spune ca aduce noroc si bani in anul ce vine. Pot sa zic ca e adevarat. Anul acesta am avut parte de mai multe lucuri bune. Am stat ce am stat la televizor si apoi am pus muzica foarte ritmata si am inceput sa dansam. Am ras ca niciodata. Am facut poze. Am baut sampanie si am aruncat paharele in fata blocului. Parca asa e traditia. Si daca nu e asa, a fost amuzant, oricum. Nu o sa uit, cu siguranta. |
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 07:23 |
||
|
specific ca implinesc 20 ani in august, insa m am considerat un copil pana anul trecut. Acum sunt la facultate si greutatile, ca sa zic asa, m au maturizat. Oricum, o parte din mine va fi mereu copil. |
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 07:26 |
||
| Cel mai penibil si in acelasi timp cel mai frumos revelion petrecut vreodata a fost anul trecut knd tb sa ajungem undeva la brasov...dar ghinion nu am mai ajuns,pentru k masina noastra a facut poc...nu a mai vrut sa mearga.Eram doar eu cu iubitul meu...si plecasem pe ultima suta de metri pentru k a trebuit sa muncesc in ziua de 31,va imaginati k am facut revelionul pe strada,noi doi si muntii:))palpitant... | ||
|
617101 Postat pe 11 Decembrie 2008 08:31 |
||
|
Pt mn cel mai frumos revelion a fost anul trecut.deoarece am fost inconjurata de prietenii cei mai buni care au avut grija se ma simt bn si sa nu-mi mai aduc aminte de problemele personale..anul trceut am avut o cearta mai mare cu ai mei parinti acestia zicandu-mi sa plec..de aceea pt mn a fost foarte greu k nu aveam unde sa stau. il consider cel mai frumos revelion deoarece am niste prieteni de milioane si care m-au ajutat sa trec peste absolut orice..si visez k anul acesta sa fie si mai special..as fii foarte fericita sa pot castiga concursul;)) deoarece salariul meu nu-mi permite sa pot pleca in afara |
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 08:55 |
||
Nu stiu care revelion a fost mai frumos pana acum.dar as fi foarte bucuroasa daca as castiga acest concurs,desi nu kred ca se va intampla asta ar fi fost un cadou frumos ptr sora mea care anul viitor are nunta
|
||
|
Micutza_madalina Postat pe 11 Decembrie 2008 08:59 |
||
|
Buna,ziua, nu vreau sa incep cu traditionalul "cel mai frumos",vreau doar sa-mi amintesc cu drag acel revelion dintre anii 1988-1989,pe care l-am petrecut acasa cu fratele meu si cu prietenii care nu erau planificati, dar venind inopinant la baiatul vecinei cu care trebuia sa ne petrecem Revelionul,i-am invitat la noi.A fost atat de superb,deoarece se spune ca petrecerile neplanificate sunt cele mai reusite,asa a fost si acest Revelion,la care s-a mai adaugat faptul ca fratele meu in anul 1989 a murit dintr-o greseala a unui doctor!Acel revelion a fost si inca mai este cel mai reusit si frumos revelion din viata mea de pana acum! Va multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima aceasta amintire super placuta. Sarbatori fericite tuturor! |
||
|
anaramona2006 Postat pe 11 Decembrie 2008 09:18 |
||
| A fost anul trecut...Ar fi trebuit sa fie superb, ar fi trebuit sa fim noi trei: eu, sotul meu si bebe mic. Insa, din pacate bebe s-a nascut prematur, mult mai devreme si n-a putut sa stea in viata asta cu noi. A fost cumplit atunci. De sarbatori, a fost si mai si. Insa se spune ca tot raul e spre bine. Asa o fi; poate ca da. A fost cel mai frumos Revelion, pentru ca eram prea tristi sa il petrecem cu ceilalti si l-am facut singuri; doar noi doi. Insa a fost frumos pentru ca ne-am dat seama ca ne avem unul pe celalalt, ca suntem fericiti sa avem alaturi pe cineva care ne iubeste, care stie sa-ti fie alaturi cind iti este greu, cind nu mai vrei sa vezi pe nimeni in jur; a fost frumos pentru ca ne-am redescoperit - pentru noi a fost un nou inceput de viata, nu doar un nou an. | ||
|
florip Postat pe 11 Decembrie 2008 09:26 |
||
|
Nu-mi amintesc sa fii avut un revelion minunat,a fost ceva obisnuit,mai toate la fel,dar daca esti fericit,cu cei dragi langa tine,cred ca poti avea un revelion de vis,oriunde te-ai afla. |
||
|
salvia_7 Postat pe 11 Decembrie 2008 09:35 |
||
Cel mai frumos Revelion a fost fara doar si poate acum 2 ani. Pe 29 decembrie m-am hotarat sa ies in oras cu un tip pe care l-am cunoscut pe net (nu aveam nici un chef pentru ca mai era putin si venea Revelionul iar eu eram singura si plictisita, preferam sa stau sa-mi plang de mila). In fine i-am spus ca o sa ne vedem si ne-am intalnit. M-am simtit oarecum bine in acea seara si pentru asta am acceptat si invitatia lui la Revelion. Nici nu ma gandeam ca o sa ma simt bine pentru ca nu cunoasteam pe nimeni (iar pe el doar de 2 zile). A inceput petrecerea si toti ne priveau cu o admiratie deosebita, se purtau cu mine de parca ne cunosteam de o viata si toata lumea ne spunea ca avem ceva deosebit, nu stiau ce...erau foarte multe cupluri in acea seara dar noi parca pluteam ...la 12.00 noaptea cand am iesit sa admiram artificiile si sa ciocnim un pahar de sampanie s-a facut un cerc mare in jurul nostru, am fost aplaudati si numiti "Mirii anului" . Nici nu stiam cum sa reactionez dar cert este ca in acel moment si eu aveam aceleasi sentimente ca si ei (in ciuda faptului ca ne cunosteam de 2 zile). Pluteam de fericire si a fost o seara de vis pe care nu o voi uita niciodata. Ne-au sortit asta si anul acesta am devenit oficial "Mirii Anului". Eu stiu ca acel Revelion ne-a unit pentru o viata.
|
||
|
fl_o_ry Postat pe 11 Decembrie 2008 09:36 |
||
| Nu stiu daca a fost cel mai frumos, dar cu siguranta a fost cel mai haios revelion de pana acum. Prin 2004 am plecat cu prietenii mei sa facem revelionul la Iasi, unde fuseseram invitati de un alt "prieten" sa sarbatorim la el acasa. Pe drumul spre Iasi l-am sunat pe asa-zisul prieten din Iasi, numai ca acesta nu ne-a raspuns la telefon. Si ne-am trezit ajunsi in Iasi, noaptea, singuri in fata garii si fara sa cunoastem orasul si nici pe altcineva din oras. In tren insa, am avut ocazia sa ne imprietenim cu o fata, care fusese lasata in grija noastra de tatal sau cand acesta a urcat-o in tren. Si ca sa scurtez, am gasit in cele din urma un hotel la care sa ne cazam si totodata un loc in care sa facem revelionul, datorita fetei cunoscute in tren. A fost un revelion tare dragut, facut cu niste oameni pe care nici nu-i cunosteam, dar care ne-au primit cu foarte multa caldura la petrecerea lor. | ||
|
dane_lidiayahooca Postat pe 11 Decembrie 2008 09:37 |
||
| cel mai frumos revelion...sincer :)) a fost anul trecut, facut intr-o camera de camin, ramasesem fara bani, partea faina a fost ca am vrut sa urcam pe camin sa vedem artificiile, numai ca nu ne-am gandit ca usa aia avea pe ea un lacata de 45 kg ;)) asa ca revelionul practic a fost pe scari, undeva intre etajul 7 si 8 (nu mergea nici liftul)...evident ca s-a ras pe chestia asta tot anul si chiar si acum mi-am invitat prietenii la un revelion pe scari :)) | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 09:39 |
||
|
HELOO, Cel mai frumos revelion al meu si sotului meu a fost cel facut in Cluj impreuna cu fiica noastra cand avea 18 ani. Poate pentru k dupa ceea nu a mai facut revelionul impreuna cu noi ci cu prietenii ei.Cu alte cuvinte , si-a luat zborul de langa noi.Toata tineretea si pofta ei de viata s-a revarsat si asupra noastra si a iesit un : chef la maxim !!! Nimic nu poate fi mai mult decat sa-ti vezi familia implinita , cu chef de viata , distractie si sanatoasa. Revelionul a fost sarbatorit si in incinta localului si pe afara in lumina artificiilor si marturie stau doar fotografiile facute , k altfel luati de val , de cheful nemaipomenit care s-a incins , putine lucruri le-am mai putea pune cap la cap , sa putem povesti ce a fost !!! Pot sa spun doar k a fost : nemaipomenit de frumos !!!
|
||
|
georgeta_diaconescu Postat pe 11 Decembrie 2008 09:50 |
||
|
DACA MA REFER LA TRECUT ( cu exceptia ultimilor 2 ani )TOATE REVELIOANELE AU FOST SUPER , MAI ALES CELE PETRECUTE LA SERVICIU ALATURI DE COLEGI SI IN SEARA URMATOARE IMPREUNA CU FAMILIILE LA RESTAURANT , DAR UNUL RAMANE IN MEMORIE , ACELA DIN 1997 . AS DORI CA SINGURATATEA CARE MA APASA SA NU DUREZE PREA MULT SI ACELAS LUCRU LE DORESC SI CELOR CARE SE AFLA IN ACEEASI SITUATI. VA UREZ TUTUROR SANATATE , FERICIRE SI SPOR IN CASA . LA MULTI ANI ! |
||
|
mitu_stefan2000 Postat pe 11 Decembrie 2008 09:54 |
||
Pot spune la toata lumea , ca cel mai frumos revelion de pina acum a fost acela pe care l-am petrecut cu sotul meu , pe atunci era logodnicul meu , deoarece eram logoditi de doar 5 zile , logodna avand loc chiar in ziua de Craciun 1999.Ce poate fi mai frumos , sa petreci revelionul cu cel care il iubesti si care urmeaza sa-ti fie sot ??!!A FOST CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE L-AM PRIMIT DE LA MOS CRACIUN SI CEL MAI FRUMOS INCEPUT DE AN NOU !!!!Va doresc si voua , tuturor , sa fiti fericiti !!!!
|
||
|
randunica_lazy Postat pe 11 Decembrie 2008 09:58 |
||
| cel mai frumos revelion al meu a fost acum 3 ani cand am plecat la o cabana la munte cu prietenii mei nebuni pentru 3 zile...in prima seara am facut foc de tabara,ne-am jucat cu artificiile,am dansat...mai tarziu,eu trebuia sa merg la toaleta...o toaleta situata in spatele gradinii,gradina plina cu brazi...in fine,ajung la toaleta,iar in timp ce eram in toaleta aud niste pasi venind spre mine...ma gandeam k sunt prietenii mei care vor sa faca o gluma,insa dupa ce am iesit nu era nimeni pe acolo...in tot acest timp prietenii mei dormeau am uitat sa mentionez..in jurul meu nimic,nici o miscare...apoi a doua zi de dimineata merg din nou la toaleta si de data asta observ niste urme in zapada...urme de urs...sincer va spun k nu am mai fost acolo la acea toaleta pana am plecat de acolo in ziua urmatoare!m-am speriat groaznic!dar a fost si haios cand le-am povestit prietenilor mei,dar mai ales cand au si vazut! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 11 Decembrie 2008 10:05 |
||
|
Cel mai fain revelion...hmm.. Acum doi ani cand vorbisem cu mai multi priteni sa facem rev-ul acasa, in lipsa de lichiditati.. Zis si facut! Cu 2-3 zile inainte ei au plecat din Bucuresti, urmand sa se intoarca exact pe 31, iar noi urmand sa facem toate pregatirile.. Zis si facut!..again.. Surpriza cea mare a fost insa un telefon pe 31, pe la 5-6 seara, in care suntem anuntati ca ei s-au hotarat sa mearga intr-o cabana la munte...Pur si simplu am ramas fara replica ...am innebunit Ne-am laut frumos cate un pahar langa noi si laptop-ul plic de filme..si cateva pachete de tigari...ca sa avem... And guess what? am adormit... Numai ca pe la 9 si ceva ne-am trezit in niste pocnituri ...si nu erau artificii(de altfel nu era nici ora) si o mare de confetii.. Da! Ati ghicit! Prietenii nostri ne jucasera o farsa.. I-am luat la suturi si la pumni dupa care am inceput sa serbam si noi revelionul ca oamenii.. La cati mai multi prieteni ca ai nostri! ...va fac sa simtiti ca traiti
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 10:07 |
||
Cel mai frumos revelion de care am avut parte a fost in 2006 .A fost frumos pentru ca am avut alaturi numai persoane dragi.Revelionul a fost mai degraba o petrecere de casa noua a unui prieten.A fost foarte interesant,pana la ora 0.00, baietii au gatit pentru noi vanat la ceaun,iar la miezul noptii,la trecerea dintre ani,toate domnisoarele prezente am fost surprinse din nou de baietii nostri draguti cu cate un trandafir alb, dupa care am ciocnit clasica sampanie si am iesit afara pentru a vedea focurile de artificii.dupa aceste momente feerice am intrat si am inceput petrecerea propriu zisa cu dans si distractie maxima,care s-a prelungit pana a doua zi spre seara.in concluzie cele mai frumoase revelioane sunt cele pe care ti le petreci cu persoane dragi!
|
||
|
chocolatedream Postat pe 11 Decembrie 2008 10:25 |
||
| Cel mai frumos revelion ?! pt mine a fost atunci cand l`am facut impreuna cu prietenii !! ne`am organizat am strans banii !!! si hai la cumparaturi … dupa ce am cumparat totul bineinteles k ne-am dus la masina tatalui meu si am plecat spre cabanuta unde aveam sa il facem.. DAR !! tata a plecat inapoi ‘din intamplare’ cu plasa cea mai importanta !! BAUTURA !! am incercat sa sunam dar acesta a avut telefonul inchis prin nu stiu ce minunee am mai gasit un magazin deschis si am luat mai mult decat cumparasem prima data fara sa ne mai uitam la pret si la banii pe care ii mai aveam… totul frumos …. Vineee oraaa 12 !! veseliee mareeee !! a doua zi somnorosi cum eram am constatat faptul ca un catelus mai maree (ciobanesc caucazian) ne`a mai papat si el din mancarea care o aveam afara in foisor ..se mai intampla STIU !! park pana aici nu a fost tragic … doar pana atunci knd am realizat k nu mai aveam prea multi bani in portofel si de intors acasaa ciuuuciuuuuu … am sunat parintii la fiecaree… unu avea telefonu inchis unul nu raspundea altul era plecat prea departe… a trebuit sa mai inchiriem ink o noapte cabanuta si plata sa o facem a doua zi knd urma sa fim ‘salvati’ :D | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 10:27 |
||
| Cel mai frumos Revelion a fost alaturi de iubitul meu in Paris, sub clar de luna langa Turnul Effel si mai apoi plimbandu-ne pe Champelyse ne-am dedicat iubirea noastra toata noaptea, a fost ceva de neuitat. Mi-as dori sa ma mai plimb intr-un oras atat de stralucit cum a fost acesta. | ||
|
ioana_rokritza Postat pe 11 Decembrie 2008 10:34 |
||
|
buna dragilor..... sa va povestesc....revelionul 2004-2005 l-am petrecut impreuna cu prietenul meu (actualmente sotul :)...intr-o camera hotel din orasul in care locuim (precizez ca pe atunci amandoi locuiam cu parintii...)....am luat pe ascuns papa de la parinti :)...o stical de vin, pahare de sampaniei etc...tot ce trebuie unui cuplu pentru o petrecere in doi......si ne-am instalat in "casa noastra"....n-am facut nimic de ce nu am fi facut acasa la parinti.....doar ce era visul nostru sa stam SINGURI.....sa fim noi proprietari :) chiar si pentru o noapte...... oricum....va imaginati ca am umblat un pic deghizati....sa nu ne recunoasca cineva.....va imaginati "moaca" celor de la receptie :):):) cand au vazut doi pusti incarcati cu de toate.....aveam 23 de ani... dar cred ca a fost benefic pentru noi 2 acel revelion.....acum suntem o familie cu un bebe de 7 luni...o minune..... deci la cat mai multe revelioane la hotel :):):) va pup si sa aveti Sarbatori perfecte! |
||
|
danavishan Postat pe 11 Decembrie 2008 10:35 |
||
| Cel mai reusit Revelion a fost cel de acasa.... Revelionul 2007/2008 m-a prins pe partie, nocturna, gheatza si multa adrenalina. Exact la ora 0.00, cand toata lumea ciocnea un pahar de sampanie, eu coboram cu schiurile pe un traseu prapastios... A fost superb, ceva de vis... | ||
|
Roxana81 Postat pe 11 Decembrie 2008 10:48 |
||
|
Nu-mi mai amintesc exact ce an era, dar a fost de neuitat, nu neaparat in sensul bun... Nu imi facusem niciun plan, insa, horatasem impreuna cu prietena mea, fiind singura, sa facem impreuna la ea acasa in cazul in care nu gasim o alta alternativa. Bineinteles a venit si ziua de revelion fara a rezolva problema in vreun fel, iar pe la ora 18, "prietena" mea ma anunta ca a fost invitata de o colega la o petrecere la care nu ma putea lua si pe mine pt ca....NU MAI AVEAM SI EU LOC IN MASINA.... Coincidenta cea mare era ca de revelion este si ziua mea de nastere..frumos cadou, nu!!! Intr-un final, dezamagita, am primit un telefon de la o prietena cu care nu mai vorbisem de mult timp, care m-a invitat sa petrec cu ea si alti prieteni noaptea dintre ani. Incantata, am acceptat, a venit sa ma ia impreuna cu iubitul ei, care a coborat din masina sa cumpere cate ceva de la un magazin, in secunda 2 l-am vazut intins pe asfalt plin de sange, fara sa-si mai aminteasca ce l-a lovit, am plecat la spital si dupa ce l-au pansat am ajuns in final la petrecerea mult asteptata, care, a fost chiar reusita. Nu voi uita prin cate am trecut in acea seara..Am fost de la agonie la extaz... Apropo, "prietena mea" care m-a lasat cu ochii in soare in ultima secunda a avut o seara mult mai nereusita decat a mea, s-a plictisit ingrozitor. :) |
||
|
kiki_1234 Postat pe 11 Decembrie 2008 10:48 |
||
cum sa incep chiar nu stiu anul trecut am avut cel mai frumos revelion planuisem EU SI CU IUBITUL MEU (CARE ERAM IMPREUNA DE APROAPE 2 ANI) sa mergem cu gasca sa facem o petrecere frumoasa. am umblat de nebuni prin constanta sa cautam ceva de inchiriat dar n-am gasit nimic Asa ca am stabilit sa facem la un prieten acasa eram cam 6 perechi Asa ca baiatul acela s-a dus sa faca cumparaturi faceam cheta la sfarsi SI mai aduceam fiecare cate ceva de mancare de acasa. ne-am pregatit pentru minunata seara ne-am aranjat TOTUL OK SEVER PRIETENUL MEU PE ZI FUSESE CATEVA ORE LA MUNCA ERA COLEG CU BAIATUL ASTA CARE ORGANIZASE PETRECEREA DECI TOTUL ERA BATUT IN CUIE A VENIT SEVER SA MA IA DE ACASA ca sa MERGEM DAR ERA PUTIN CAM DEVREME ASA CA NEAM HOTARAT SA DAM O RAITA PRIN ORAS SA VEDEM CE MAI E SIIIIIII!!!!!!!!! PE DRUM NE-A TRASNIT O IDEE MAGNIFICA NE-AM ZIS NOI CEAR FI SA FACEM o nebunie AMANDOI sa petrecem SINGUREI ZIS SI FACUT AM CAUTAT DE NEBUNI PRIN CONSTANTA O CAMERA DE HOTEL SI INTR-UN FINAL AM GASIT .AM LUAT DUPA NOI PLATOURILE DE MANCARE care le pregatisem de acasa BAUTURA sampanie SI BINENTELES NE LIPSITELE ARTIFICI care leam apris la 12 noapte pe geamul din camera ......... SI A FOST SUPER A FOST CEL MAI FRUMOS REVELION PENTRU CA AM FOST SINGUREI SI CAMERA ERA PLINA DE IUBIRE am fost ca doi porumbei si asa am fost tot anul 2008 DESI AM FOST kam EGOISTI SI PRIETENI NOSTRI S-AU CAM SUPARAT PE NOI DAR A MERITAT VA ASIGUR
|
||
|
mihaelapatrascanu Postat pe 11 Decembrie 2008 10:48 |
||
Pt mine revelionul de anul trecut a fost chiar unul special... desi eram singura, fara un iubit, am niste prieteni pe care multa loome si i_ar dori!!! Am terminat liceul in 2005, dar colegii mei, adica prietenii nu se uita, adevarat... Asa ca anul trecut ne_am adunat din nou cei 7 "magnifici", si perechile celor care aveau si am facut un party de sfarsit de an, acasa la mine, ca in liceu, unde se tineau majoritatea petrecerilor!! Tot ce pot sa va mai zic este ca ne_am simtit ca in liceu... si sunt foarte fericita sa stiu ca am asa prieteni!!!
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 11:04 |
||
| Cel mai frumos Revelion din viata mea...va fii cel de anul acesta...pentru ca am alaturi sufletul meu pereche...baiatul pentru care in fiecare inceput de an imi puneam o dorinta ca sa apara in viata mea...acum in sfarsit dorinta mi s-a indeplinit...si indiferent unde vom fii de Revelion...in Bulgaria, la Paris,in Tenerife...sau in casuta noastra...cu prieteni sau doar noi doi...stiu sigur ca atata timp cat el este langa mine va face ca acesta sa fie CEL MAI FRUMOS REVELION DIN VIATA MEA! | ||
|
andreea_86 Postat pe 11 Decembrie 2008 11:06 |
||
|
cel mai frumos revelion a fost in 2003, in Israel , unde in ziua de Revelion erau 18 grade C. am fost pe plaja unde erau amenajate baruri, focuri de artificii, si toata lumea canta si se distra. a fost super ca de Revelion, cand esti obisnuit sa vezi munte sau zapada, auzi marea, si esti pe plaja. |
||
|
irinavincze Postat pe 11 Decembrie 2008 11:07 |
||
| cel mai frumos revelion a fost acum vreo 4-5 ani, l-am petrecut cu prietenii mei si m-am simtit super si m-am cam imbatat. am avut noroc de ei ca au fost super si au avut grija de mine dar cel mai tare a fost ca nu mai tineam minte nimic, iar a 2-a zi cand mi-au povestit ce prostii am putut sa debitez ne-am distrat si mai tare :)) | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 11:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| creta | 11 | De la: kudika226898 1 August 2010 08:44 |
| salut! | 21 | De la: Marius_Sorin 17 Septembrie 2011 08:50 |
| Daca vrei sa stapinesti barbatii , fii femeie ! | 54 | De la: Lenusa 17 Martie 2014 00:17 |
|
|
||
| vacanta in Malta la Quawra hotel Bella Vista | 12 | De la: stancosoo 28 Octombrie 2009 22:21 |
| Cehia | 1 | De la: kudika050083 16 August 2010 23:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.