Mai multe
|
Din pacate, din nou site-ul acesta nu respecta regulamentul concursului.Ar fi corect ca tragerea la sorti sa se faca maine dintre cei 10 finalisti-nu ma aflu printre ei ,desi am respectat tematica concursului de a scrie despre cel mai frumos revelion, si nu despre cel mai trist sau singuratic dintre ele, asa cum a facut anemaria sau altii dintre cei alesi-pentru ca , daca s-a precizat ziua de 17, atunci asa sa fie, nici mai repede , nici mai tarziu. In plus, trebuia respectata tematica concursului .Sunt de acord cu cei care vor sa invite presa si televiziunea pentru a fi de fata la aceasta tragere la sorti. Eu, daca as fi fost organizatorul, i-as fi pus pe biletele pe toti participantii si as fi tras la sorti unul dintre ele, asa nu s-ar mai fi iscat discutii si toata lumea ar fi fost multumita.Este grozava ideea unui participant de a se inregistra tragerea si sa se posteze pe Youtube.Atunci, poate, am zice ca nu s-au masluit rezultatele. |
||
|
Rosalba Postat pe 16 Decembrie 2008 22:55 |
||
|---|---|---|
| si in functie de ce sau ales cei 20 de finalisti?care a avut cel mai trist revelion?sau?nu ati respectat regulile concursului si totusi desemnati castigator cel mai trist revelion....frumos...a-si fi vrut sa vad alegerea celor 20 de finalisti live....pentru ca nu cred nimic din ce se intampla aici...eu de ce nu m-as fi aflat printre ei ca de altfel multi altii care au respectat regulile? | ||
|
deiutza_20 Postat pe 17 Decembrie 2008 11:23 |
||
|
De la: Tea la 16 Decembrie 2008, 23:06 Pentru : raznav Subiect: Re: veniti Mesaj: Din pacate nu pot veni maine...Oricum, totul mi-a lasat un gust amar. Sunt de acord in totalitate cu tine...Speram sa fie ceva frumos, cinstit...o alta mare dezamagire. Asa sa le ajute Dumnezeu. Iata mesajul unei alte colege,finalista si ea .Tea,sper sa nu te superi ca am postat mesajul si promit sa am grija ca se va efectua o extragere corecta. |
||
|
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:45 |
||
biroupresa@anpc.ro sau protvintl@protv.ro pentru cei care doresc sa sustina corectitudinea Multa bafta tuturor ! |
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:51 |
||
|
Buna tuturor! De acord cu ....planset, durere, etc.....asta nu inseamna fericire si veselie. De acord cu ....criterii eronate de validare si......ma dezamagiti. Sa vedem care-s finalistii de astazi?......mai bine recititi si selectati revelioane deosebite, pline de inedit......ca toti mancam, dansam la revelion....dar sunt si manifestari speciale.... Iara cu durerea , cu despartirea sincer nu-i cazul.....nu vad nimic pozitiv...... Mai analizati povestirile si ......sa castige cel mai bun! Numai bine!
|
||
|
27catalina_lazy Postat pe 17 Decembrie 2008 14:27 |
||
| A fost realizata tragerea la sorti la orele 16. Au asistat si au verificat biletele Andrei Irina (utilizator D3XT3R1) si Stoica Razvan (RAZNAV). Irina a extras numele castigator. Este vorba despre numele de utilizator Anaid. | ||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 16:19 |
||
felicitari anaid ! prietena mea te-a extras din cele 19 bilete ( d3xt3ra1 ,pagina18) !sa ne spui cum a fost revelionul !!
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 22:02 |
||
tin sa spun colegilor mei de concurs,curiosi fiind cu desfasurarea acestuia,ca totul s-a desfasurat cu niste hartiute rupte pe fuga -nu taiate drept,cu numele nostru pe ele ,bagate intr-o punga de cadou (probabil ca nimeni nu se astepta sa vina intr-adevar utilizatorii )))))))))))))))))ps:anaid nu ai vizitat profilul de peste o saptamana,te sfatuiesc sa vii .....pentru ca in caz contrar nimeni nu va castiga premiul- evident va fi incalcat iar regulamentul privind CASTIGUL altui utilizator ....doar renteaza,nu-i asa Lazy.ro ? numai bine ! si veti mai auzi de mine daca anaid nu viziteaza pagina si va voi cere sa si precizati pana cand are dreptul sa raspunda castigatorul la mailul vostru - sper ca l-ati anuntat...si eu am facut-o!
|
||
|
Postat pe 17 Decembrie 2008 22:21 |
||
|
bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbbvbbvbvbvbvbvb............ce sa zic felicitarile mele pentru ambitia ta.....si pentru k nu ai lasat k sa se desfasoare extragerea din nou la misto.... Sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi, Chiar daca nu gratis in aceste sejur..macar cu inima impacata k nu am fost tepuiti....
|
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 09:22 |
||
merci ,Melania ....ce atata bataie de joc ???ne mai batem si noi !numai bine ,si nu uita de site-ul asta presimt ca vin surprize !ps : lazy,te rog posteaza mare si ingrosat la castigatori ,langa annemarie curie ..si utilizatorul A N A I D ! cam asa-i corect,merci ! |
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 10:42 |
||
De la: anaid, la data 2008-12-08 09:57:14Uimitor...insa cel mai frumos revelion a fost alaturi de un necunoscut... |
||
|
27catalina_lazy Postat pe 18 Decembrie 2008 12:34 |
||
|
meritati premiul! frumoasa poveste, sa fiti fericiti si sa ne spuneti cum fu de revelion.....pupici si un an nou plin de bucurii!
|
||
|
27catalina_lazy Postat pe 18 Decembrie 2008 12:36 |
||
| Am reusit sa luam legatura cu Diana, username: Anaid si, din pacate nu poate pleca in Bulgaria. Maine pana in ora 12 trebuie sa dam numele persoanelor care vor pleca, asa ca suntem obligati sa facem astazi o noua tragere la sorti. Sunteti din nou invitati sa asistati. Data 18 decembrie 2008, orele 17, adresa InternetCorp, str. Putul lui Zamfir nr. 28, et2, interfon 2c. | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 15:11 |
||
multumim pentru corectitudine.... asteptam cu sufletul la gura raspunsul la noua extragere!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 16:25 |
||
| MAI AVEM O SANSA!!!!! K ANAID NU POATE MERGE LA REVELION SI AZI LA 17 SE VA FACE ALTA EXTRAGERE!!! IUPYYYYYYYYYYYYY............ | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 16:27 |
||
| A avut loc noua extragere. Castigator este utilizatorul mihaimelania2004. Felicitari. | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:06 |
||
| Acum am vazut si mesajele precedente. Ne bucuram mult ca a castigat o persoana care isi dorea mult aceasta excursie si care poate merge :) | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 17:09 |
||
|
Am castigat.............nu-mi vine sa cred pur si simplu!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am dorit atat de mult excursia asta......... Si sincer pana acum nu am castigat nimic niciodata...am pus suflet in povestea mea si se pare k a functionat!!!!!!! In jur de 17 chiar ma gandeam k o sa aiba loc extragerile si o sa fie tareeee morocos cel care castiga....iar la 17.30 am primit telefon de la la agentie.... Asta este povestea mea norocoasa...si se pare k mi s-a indeplinit dorinta de la final: voi avea parte de inca o aventura la fel de tare cu cea care am povestit-o.... Buna...Ma Numesc Mihai Eugenia si as vrea sa povestesc si eu cel mai tare Revelion... Craciunul si Revelionul 2008 se anuntau cat se poate de normale...petrecute pe la vreun prieten acasa cu gasca...norocul a facut sa aud de o conferinta la nivel mondial...numita Tezee care tinea 11 ZILE ...ca o sa fim cazati la hotel si o sa fie ceva de neuitat..am acceptat imediat eu si sora mea..fara sa cerem prea multe detalii..am dat bani(o suna maricica) si gata...in sfarsit aveam planuri de Revelion.Desi nu era ceva iesit din comun sa vizitam alte tari..am zis s-o incercam si de data asta.. Intrand pe internet pe site-ul conferintei scria ca este vorba despre o conferinta religioasa de evanghelizare la nivel mondial numita Tezee in Elvetia, ne cereau sa luam cu noi saci de dormit ,izopren,lingura, cana, haine groase, cate ceva de mancare..de parca ne duceam in munti la o tabara de supravietuire. Ce era de facut: sa dam inapoi nu mai puteam ca deja platisem cele 11 zile de neuitat promise de organizatori...asa ca singura solutie era sa mergem la risc... Pe data de 24 decembrie 2007 ne-am luat tot ceea ce ni se cerea..inhamate ca niste ursi si am plecat pline de indoiala spre autocar. In autocar surpriza: nu mai erau locuri, am stat pe ultimele 2 locuri din spatele autocarului deja plin, cu bagajele la picioare si am aflat ca mai sunt inca 5-6 autocare care pleaca din tara spre aceeasi destinatie si ca de fapt o sa facem un tur al Europei. Pana la urma am trecut prin multe tari: Ungaria, Austria, Cehia, Praga, Franta si in sfarsit Elvetia dupa lupte seculare..(care au durat 3 zile)m facut doar o singura oprire peste noapte, exact in noaptea de Craciun in Budapesta..la un hotel...sa putem dormi si noi intr-un pat normal si sa facem o baie..si cine a vrut a mers la slujbele din bisericile apropiate..au iesit la o masa festiva la restaurante sau au vizitat pur si simplu Budapesta.....iar in rest am stat in autocar si am mancat numai sandwish-uri pana am ajuns in Elvetia. In Geneva-Elvetia ne asteptau 20 000 oameni din toata lumea pentru aceasta conferinta...acolo a fost ceva de vis..am fost cazati in grupuri, cate 2,3,4,5,6 persoane pe la familii care ne-au primit cu tot sufletul si ne-au pus la dispozitie toata casa lor timp de 3 zile cat stateam acolo...noi(eu cu sora mea am nimerit la o familie TANARA..EL ELVETIAN, EA SPANIOLOAICA care aveau CASA AMENAJATA IN STIL CHINEZESC. Aveau saltele puse pe jos ca paturi,,si tot ce era in acea casa era in stil chinezesc..cat se poate de ciudat pt noi. In rest fiecare era pe cont propriu, vizitam, ne plimbam,luam rucsacurile in spate si umblam de dimineata pana seara unde vroiam prin toata Elvetia deoarece aveam o legitimatie de transport gratis pe toate mijloacele de transport si intrare gratis la toate muzeele, patinoare, cinematografe si alte obiecte turistice...Niciodata in viata mea nu m-am simtit mai privilegiata ca atunci... Conferinta in sine se desfasura in hale imense care ne adaposteau in decursul zilei..acolo aveau loc conferinte pe teme religioase,eram repartizati in grupuri cu oameni din toata lumea...mancam impreuna (iar pt ca eram atat de multi asteptam 1 ora pt a lua pachetul pt masa de pranz).. ..ne cunosteam cu oamneni din toate colturile lumii ...era ceva de nedescris..sa vezi 20 000 oameni intr-o singura incapere(de fapt nu-i putea vedea pe toti ca nu-i cuprindeai cu privirea)..fiecare vorbea in limba lui, stateam pe jos pe saci de dormit si izopreme..Iar in Noaptea de Revelion s-a organizat timp de 4 ore o slujba pe care a tinut-o Pontiful Papa Ioan, personal. A fost un cor imens care a cantat ca un cor ingeresc, s-a facut o rugaciune pentru pacea intre religiile lumii si bunastare. Fiind oameni care apartineau tuturor religiilor lumii a fost ceva deosebit sa vezi cum se inchina fiecare in felul sau..la D-zeul sau .. Timp de 3 zile micul oras Geneva din Elvetia s-a umplut de 20 000 oameni dornici sa sa mijloceasca inaintea lui D-zeu pentru o pace mondiala!!!! Peste tot am fost primiti deosebit..s-a organizat apoi o masa festiva pentru cei 20 000 oameni cu mancare din abundenta din toate colturile lumii...iar a doua zi ..pe 1 ianuarie 2008 familiile la care eram cazati au organizat o masa festiva la care ne-au dat cadouri traditionale (bine inteles muuuuuuuuulta ciocolata elvetiana si ceasuri de marca).... Plecand din Geneva la intoarcere am oprit prin toate tarile (Ungaria, Austria, Cehia, Praga, Franta) si am vizitat, am fost la shopping, am experimentat obiceiuri noi si am avut parte de multa voie buna si prietenie… Bine inteles ca fiind atat de multi am avut parte si de evenimente neplacut, am ramas fara acte am fost jefuiti, ne-am uitat portofelele la restaurant ..etc..etc... Exact la intoarcere dinspre Germania ne-a prins o ninsoare groaznica si am ramas blocati pe autostrada sute de masini in zapada..am stat 6 ore...riscand sa ramanem fara combustibil...fara toaleta si fara mancare...sar aveam destula ciocolata la noi cat sa ramanem blocvati o intreaga saptamana... Ciudat e ca nimic din toate astea nu ne-au atins sau suparat prea tare…multumirea sufleteasca cu care ne-am ridicat dupa rugaciunea facuta impreuna cu pontiful sau caldura cu care ni s-au strans mainile peste tot , indiferent de natie au facut ca toate neplacerile sa dispara.. Chiar a fost cel mai adevarat Rvelion din viata mea…o experienta de neuitat si sper ..din tot sufletul ..repetabila... |
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 19:00 |
||
|
Felicitari!Sa aveti parte de un Revelon de vis! Bucuria vine din lucruri marunte … linistea vine din suflet … Caldura sarbatorilor de iarna vine din inimile noastre. Craciun Fericit !Prof.vekas maria-Rodica |
||
|
Rosalba Postat pe 19 Decembrie 2008 20:25 |
||
|
Salutari in noul an 2009.... Va aduc vesti bune...am fost in Bulgaria cu prietenul meu..asa cum am postat pe forum ca am castigat!!! Pe 30 decembrie ne-am dus la autocar (sincer..cu inima cam stransa..asteptand sa fie ok totul) si autocarul a venit...inauntru caldura..frumos...a fost ok drumul pana in Bulgaria..ceva emotii legate de hotel...deoarece auzisem destule povesti de genul..in Bulgaria nu e caldura in hoteluri...mancarea nu e buna..si alte chestii nasoale... La hotel a fost super bine..4 stele, in orasul Constantin si Elena, langa Varna. Caldura, mancare cat incape..era cu bufet suedez totul, autoservire..piscina cu apa termala, sauna, sala de forta , absolut tot ce vroiai k totul sa fie perfect.. Camera noastra era amplasata exact cu vedere la mare...rasarituri superbe...apusuri deosebite...pacat ca nu era vara sa intram in apa... Varna...e un oras dragut...cu preturi bune..se merita ...am colindat 1 zi intreaga prin Mall-ul lor imens...si ne-am facut cateva cumparaturi.. In noaptea dintre ani a fost seara festiva cu mancare specific bulgareasca, muzica bulgareasca si distractie..80 la suta din cei prezenti erau romani... In mare...desi am fost putin sceptici din cauza problemelor cu extragerea castigatorului..totul a fost perfect si platit integral. Multumim pentru ocazia deosebita de a vedea Bulgaria si pentru conditiile foarte bune!!! |
||
|
Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:03 |
||
AN NOU FERICIT! Bine ca, v-ati simtit bine!!
|
||
|
sirsof Postat pe 8 Ianuarie 2009 20:37 |
||
poate faceti si anul asta concurs
|
||
|
aishwa Postat pe 17 August 2009 11:38 |
||
cel mai frumos revelion a fost acum 2 ani cand am mers la almasul mare cu colegii din liceu la o cabana, imi amintesc cu drag de acesta deoarece a fost primul revelion in alta parte, mai departe de casa si pe mai multe zile sa zic asa , au mai fost si inainte revelioane dar erau cu vecinii, prieteni din sat( monotonia de la tara), dar acesta cu colegii o sa il tin minte toata viata, era zapada, am stat acolo 3 zile , faceam de mancare noaptea cantam dnsam si era super , o zi placuta la toti
|
||
|
florinutza2g Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:08 |
||
Buna! Cel mai frumos Revelion al meu a fost "Revelion 2001". De ce? deoarece l-am petrecut in familie, adica eu, sotul meu si micutul nostru, pe atunci avea 5 luni. Pentru noi a fost fantastic, chiar daca el era prea mic sa stie de Mos Craciun si de Revelion, dar petrecerea in 3 a fost super.
|
||
|
geta_sitaru Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:06 |
||
De la: , la data 2008-12-15 19:28:43Cei 20 de finalisti sunt: |
||
|
lazy002223 Postat pe 7 Mai 2010 00:26 |
||
Cel mai reusit REVELION a fost cel petrecut intr-o casa noua a unor prienteni.Casa era goala,fara mobilier,doar cu un brad frumos ,o masa mare si scaune. Au venit musafiri de ultim moment,incarcati de bunatati,pe care in mare parte nu- i cunosteam.Surpriza mea a fost ca toti au fost deosebit de veseli,spontani,glumeti si simpatici! Am cintat,am dansat,am glumit,intrun cuvint ne- am distrat nemaipomenit de bine pina in zorii primei zile a Noului An
|
||
|
kudika484141 Postat pe 11 Decembrie 2011 10:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sforait | 29 | De la: battleofwits 23 Februarie 2011 14:59 |
| CURSURI DANS SPORTIV | 1 | De la: lazy001145 29 August 2009 21:28 |
| Puma | 2 | De la: Ostrich 2 Iunie 2009 15:44 |
|
|
||
| Pt amatorii de CALATORII si EXCURSII !! | 1 | De la: homereg 2 Mai 2010 08:25 |
| Intra in vacanta acum cu Masaj la domiciliul tau | 1 | De la: lazy001962 13 Martie 2010 14:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.