Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

cand esti iubit si iubesti o persoana esti fericit !Nu conteaza unde esti sau ce faci..Un revelion de neuitat pentru mine a fost cel in care eu si jumatatea inimi mele ne-am iubit pentru prima oara ! Emoti, fericire, tandrete...ce mai pot spune un vis k in rai!Poate akum de revelionul acesta vom face si ce ne dorim din tot sufletul..."rodul iubiri noastre " ! Abia astept!

Postat pe 8 Decembrie 2008 18:58
eu nu am avut un singur revelion foarte frumos ci 2. primul a fost la busteni, alaturi de prietenele mele cele mai bune si niste cunoscuti de-ai uneia dintre ele.ne-am distrat toate cele 6 zile cat am stat acolo, chiar daca vila nu era asa de wow cum ni se povestise, si au existat unele mici altercatii. in seara de revelion am mers pe partie la predeal, unde am vazut focul de artificii in timp ce beam sampanie din pahare de unica folosinta si dardaiam de frig. a fost frumos pentru ca imediat dupa miezul noptii(cand toata partia canta la multi ani si oamenii isi faceau urari pentru noul an chiar daca nu se cunosteau) am ciocnit sampanie cu cei din jurul nostru. unii dintre ei au fost mai inspirati si au adus ciocolata si furesecuri in pungi de plastic sau in cutii cu ei, din care am mancat cu totii. parca eram o mare familie.mai apoi ne-am batut cu zapada si am facut poze.
al doilea revelion frumos a fost cel de anul trecut in Turcia. am stat in Istanbul si seara de revelion a fost in restaurantul hotelului, cu muzica traditionala turceasca, dansatoare din buric, melodii populare romanesti si multa voie buna.am dansat pana cand mi s-au umflat picioarele si am cantat pana am ramas fara voce.ne-a uimit faptul ca la 2 noaptea, dj-ul se tot chinuia sa plece(nu cred ca stia prea bine cat de petrecareti sunt romanii) si nu reusea ca lumea dansa si cerea diferite melodii. pana la urma l-am lasat sa isi incheie programul(a2a zi de revelion era ptr ei zi munciotare)si am continuat petrecerea in receptia hotelului, alaturi de o parte din grupul cu care venisem(aprox.20), am depanat amintiri, am ras si am povestit pana la 5 dimineata cand ma decis sa mergem la culcare ptr ca a2a zi aveam de vizitat. a fost frumos pentru ca am avut ocazia sa vizitez o tara straina, sa ma distrez,sa cunosc oameni si sa invat cate ceva despre Turcia.
foarte important mi se pare compania pe care o ai cu tine in asemenea momente. pana la urma daca esti alaturi de persoane dragi oriunde te simti bine.
kudika025054
Postat pe 9 Decembrie 2008 00:50
Niciun revelion de-al meu nu a fost spectaculos, dar acelea petrecute cu prietenul meu(actualul meu sot) au fost cele mai reusite. Acum trei ani am sarbatorit sosirea noului an impreuna cu niste prieteni la o vila de la Tohani, o comuna apropiata orasului nostru. A fost foarte frumos. La cumpana dintre ani cerul s-a acoperit cu o ploaie de luminite. Artificiile se vedeau pana acolo, dar nu numai ele, ci si multitudinea de lumini provenita de la casele oamenilor sau de la stalpii de pe strazi. In acel an nu ninsese, dar imi aduc aminte ca a fost foarte frig. Si caldura din casa in contrast cu frigul de afara, mirosul de fum ce venea de la gratar, luminile bradului, peisajul de poveste dadeau acestei sarbatori o aura aparte. Iar faptul ca eram cu prietenii ne-a facut sa ne simtim foarte bine. Pe la 00:30 am reusit sa-mi sun si parintii sa le urez si lor asa cum se ureaza:"Un an nou fericit si mai bun decat acela care a trecut!"
vasile_florentina2002
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:44
De la: ConcursLazy, la data 2008-11-13 17:43:56Nu ti-ai facut inca planuri de Revelion? Lazy si NEOTOUR te invita la concurs.
Poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici care a fost cel mai frumos Revelion al tau. Noi vom alege cele mai interesante 20 de mesaje, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 14 decembrie 2008

Locuiam impreuna cu familia in apropiera
boian_ruslan_lazy
Postat pe 9 Decembrie 2008 12:11
Care sa fie!?Pai cel de anul trecut 2007-2008 .undeva in Oltenia pe malul Dunarii unde iarna e iarna cu zapada pana aproape de fereastra .Toata familia s-a reunit la noi acasa. Bucuria afost mare,distractia la fel,cand este armonie si intelegere nu conteaza altceva.Departe de oras ,departe rautate, trei generatii ne-am pus dorinte si am cocnit pahare la cumpana dintre ani.
draghinescu
Postat pe 9 Decembrie 2008 12:44
Nu pot spune care revelion a fost mai frumos...pentru ca nici unul nu a fost reusit! Nu mi-a placut niciodata..ba am facut la cineva acasa, ba in club...nimic interesant,iar la munte nu am facut niciodata pentru ca este foarte scump..anul acesta am hotarat cu iubitul meu sa stam acasa, amandoi k nu prea avem posibilitati de plecat pe undeva!
Roxandy
Postat pe 9 Decembrie 2008 12:57
Candva multi ani in urma locuiam impreuna cu familia in apropierea orasului Novii Urengoi (Siberia),
Imi amintesc cu placere de iernile adevarate petrecute acolo.Se apropia sfirsitul anului si toti eram in asteptarea sarbatorilor .
Tatal meu impreuna cu cativa vecini au hotarit sa organizeze constructia unui parc din gheata pentru sarbatorile care urmau sa vina.Dupa o saptamina de munca parcul era gata. Din toata zapada adunata s-au construit cateva cetati,s-a facut un gard din gheata si citeva partii pentru sanie,iar cel mai pretios lucru a fost patinoarul,facut chiar de tatal meu.Brazii,care cresteau in jurul patinoarului au fost impodobiti cu becuri vopsite in diferite culori, ca prin vis imi aduc aminte ce grandios s-a primit.
In seara de revelion toata Familia : Mama,Tata eu si fratele meu am urcat pe patine si am iesit la plimbare pe gheata.Au venit toti vecinii,copii si parinti,cu totii am servit sampanie in aer liber,afara canta muzica.Unii cadeau ,altii se ridicau,dar toti erau foarte veseli.Hohote si glume erau la tot pasul, mai ales copiii aveau mare bucurie,penru noi acest patinoar si tot parcul era o poveste.
Aproape de ora 12.00 a venit Mos Craciun si a dat cadouri tuturor copiilor.
Desi afara era suficient de frig,in sufletul meu era multa caldura,eram atat de multumit si plin de bucurie si tare ,tare mandru de tatal meu, care impreuna cu vecinii nostri a facut asa lucru mare.
Astfel imi aduc eu aminte de cel mai frumos Revelion petrecut cu multi ani in urma in ,,Tara Frigului,,.
Un colti de rai pe pamînt cu oameni blanzi,frumosi si iubitori de creatiie.
boian_ruslan_lazy
Postat pe 9 Decembrie 2008 12:59
cred k revelionul trecut a fost cel mai interesant!locuiam singura si ma despartisem de iubitul din acea vreme si ieseam cu un fost prieten care mi a promis de craciun k facem revelionul impreuna!m am bazat pe lucrul asta si seara a ramas k vine sa ma ia si am asteptat pana la ora 10,el avea telefonul inchis de la 8!am inceput sa dau telefoane dar toti prieteni erau plecati ba la munte ba la restaurante cu rezervare!nu aveam nik pregatiti acasa crezand k plec si asa am petrecut revelionul singura band ceai si fumand pana la 12 noaptea cd am iesit afara si am plans k eram singura!in fine am intrat in casa si am luat o pastila si am adormit!sper sa nu mai trec prin asa ceva vreodata!
madyna89
Postat pe 9 Decembrie 2008 14:10
cel mai frumos revelion este atunci cind persoana iubita este linga tine
marian_hd2002
Postat pe 9 Decembrie 2008 14:24

Postat pe 9 Decembrie 2008 16:38
Poate o sa sune ciudat, dar pentru mine revelionul este cea mai nasoala sarbatoare.. Si este nasoala pentru ca an de an imi fac o gramada de planuri si de asteptari si mereu totul se termina cum nu se putea mai rau
Un revelion memorabil insa, pe care n'o sa'l uit niciodata, s'a petrecut in urma cu vreo 6 ani. Aveam pe atunci 16 ani si in prag de An Nou am reusit sa fac, impreuna cu sora mea, o boacana foarte urata. Pedeapsa a fost pe masura: revelion in casa, cu bunica! La momentul acela, a fost cea mai cruda pedeapsa pe care puteau sa ne'o administreze, insa am facut tot posibilul sa transformam momentul intr'un eveniment reusit.
In consecinta, am initiat o seara tematica, profitand de faptul ca la "petrecere" s'a alaturat si verisorul nostru in varsta de 14 ani (unchii mei venisera de la Focsani si au gasit oportun sa il lase acasa ). Asadar, am facut schimb de roluri, fiecare cum l'a ajutat imaginatia. Eu, de exemplu, eram impatimitul de fotbal (in persoana verisorului), cu pantaloni scurti peste egari si cu sosete pana la genunchi. In orice caz, verisorul o intruchipa cel mai fidel pe bunica, purtand un pretios colier din perle, dresuri negre, rochie de seara si haina de blana.
Dupa doua pahare de sampanie, am convins'o pe bunica sa jucam 'casteulul' in mijlocul sufrageriei, 'ratele si vanatorii' si in final, 'ascunselea'. La acest episod, eu am nimerit cu piciorul in oala de ciorba care se afla pe balcon, langa dulap, deoarece nu mai avea loc in frigider. Am avut grija sa ascund 'urmele', bagand toate aripile si spinarile inapoi in oala, si, una peste alta, a fost cel mai reusit revelion pe care pot sa mi'l amintesc.

Postat pe 9 Decembrie 2008 16:38
De la: ConcursLazy, la data 2008-11-13 17:43:56Nu ti-ai facut inca planuri de Revelion? Lazy si NEOTOUR te invita la concurs.
Poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici care a fost cel mai frumos Revelion al tau. Noi vom alege cele mai interesante 20 de mesaje, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 14 decembrie 2008

Postat pe 9 Decembrie 2008 17:25
acum cinci a fost in zapada

Postat pe 9 Decembrie 2008 17:31
CEL MAI FRUMOS REVELION AM SPERANTA CA VA FI ANUL ACESTA DEOARECE CELELALTE NU PREA AU FOST ASA FRUMOASE,DAR POATE ANUL ACESTA MA VOI DISTRA ASA CUM IMI DORESC ALATURI DE IUBITUL MEU CARE DIN FERICIRE ESTE ALATURI DE MINE FIINDCA ANUL TRECUT MA LASAT SINGURA DE SARBATORI SI A PLECAT IN ITALIA LA RUDE Sincer tot timpul mi se intampla sa raman singura fara iubit in preajma sarbatorilor asa ca am speranta ca anul acesta va fi mai bine daca nu.. asta este
andreeabacau
Postat pe 9 Decembrie 2008 19:24

Cel mai frumos revelion a fost acum 1 an.
Am plecat alaturi de familia mea la munte,pt prima data.A fost superb, pt k nu mai vazusem muntii niciodata,decat in poze.Desi poate credeti ca nu a fost distractiv,pt ca am fost cu parintii imi permit sa va contrazic.Am iesit la 12 noaptea pe partie si am cunoscut multe persoane noi,si chiar mai mult de atat acolo mi-am cunoscut prietenul.Totul merge perfect intre noi si acum,si vreau sa ii ofer un revelion de vis si totodata o amintire de neuitat pt ca totodata vom implini un an.Imi doresc foarte mult sa fim impreuna,pt ca banuiesc ca va-ti dat seama ca avem o relatie la distanta..si nu ne putem vedea atat de des.Este o ocazie perfecta pt ziua noastra,si pt trecerea la un an mai bun!

Postat pe 9 Decembrie 2008 22:20
Cel mai frumos revelion a fost alaturi de fetita care in urma cu aproape 8 ani a devenit ingeras in cereruri alaturi de doamne doamne:(

kudika080428
Postat pe 10 Decembrie 2008 00:13
Cel mai frumos revelion acum 2 ani. Din cauza discutiilor in gasca unde facem in noaptea de ajun am visat ca am facut revelionul impreuna cu prietenul meu singurei. Dupa acel vis i-am spus prietenului ca eu nu vreau sa mergem cu prietenii nostri ca bla bla tot crezand ca vom petrece impreuna singurei trecerea dintre ani asa cum visasem. El a gasit solutia sa mergem cu alti prieteni ai lui, am cedat dezamagita, asta e nu toate visele se implinesc. in momentul in care am ajuns la destinatie unde ar fi trebuit sa petrecem revelionul surpriza era o garsoniera aranjata romantic cu lumanarele pernute rosii am ramas fara cuvinte. Totul era aproape cum visasem. A fost un revelion frumos in 2...... va dati seama....... incendiar...pe care nu am sa il uit niciodata.
iubytzica_lov3
Postat pe 10 Decembrie 2008 08:57
Cel mai frumos revelion al meu a fost cel in care lam petrecut cu iubitu
anca15
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:33
Cel mai frumoas revelion al meu a fost la trecerea dintre 2006-2007..L-am pretrecut la munte la cabana unor prieteni..A fost superb , cabana era practic pe munte unde nu aveam apa( decat afara) nu aveam baie in cabana, faceam focul la soba si gateam bineinteles afara la foc...A fost superb..Prin fata cabanei trece un parau superb..Era si este o priveleste de neuitat..
In fiecare zi plecam in cautare dupa lemne prin padure pentru foc afara si pentru soba, cu prietenii si ne distram pe cinste...
A fost mai primitiv dar mult mai distractiv decat am fi avut toate conditiile..Practic noi ne cream conditiile..
lucia_alexandra
Postat pe 10 Decembrie 2008 09:50
Cel mai frumos a fost anul trecut ....Dupa aproape 8 ani , in care o boala chinuitoare ne-a ravasit familia, luind-o pe sotie in lumea celor drepti ....dupa trei ani de singuratate am intalnit o persoana absolut remarcabila .si ea trecuta prin niste necazuri incredibil de conceput !!...Ea a fost prima persoana, care m-a inteles si m-a ajutat sa ies din starea in care cazusem ....am mers la revelion la Sovata ....oarecum neincrezatori ....dar a fost extraordinar ,,....in cele 5 zile petrecute acolo....printre necunoscuti....am reusit sa dansam cum nu am mai dansat ....sa petrecem cum nu am mai petrecut ....era o revenire la viata ...era o incarcare sufleteasca aproape incredibila ....eram in centrul atentiei tuturor....parca toti in jur, stiau de necazurile noastre ....iar acum ne lasau sa ne ridicam bucuria de a trai spre ceruri ....dansam plutind deasupra norilor , care pana atunci ne umbrisera viata ....am scris atunci , la intoarcere urmatorul poem :

viorel_airinei
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:00

viorel_airinei
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:02
cel mai frumos revelion a fost cel de acum 3 ani...am petrecut cu toti prietenii la o fata acasa.a fost foarte amuzant.am iesit la 12 noaptea afara si ne-am "atacat" cu artificii in mijlocul strazii...a fost superb,dar de atunci nu am mai avut un revelion reusit pt ca am stat acasa singura si m-am uitat la televizor.neavand nici prietenii langa mine pentru ca erau plecati in orasele in care erau la facultate,nici banii necesari sa ma duc la ei, nu aveam de ales decat sa stau acasa. srabatori fericite tuturor!!
ADDICTED_TO_LOVE
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:03
Revelionul….un nume general pentru doua lucruri esentiale in viata oricaruia dintre noi : un inceput si un sfarsit .Vechiul dispare facand loc noului.De obicei in acele secunde magice dintre orele 23 si 24 ne promitem foarte multe…ca vom fi alti oameni,ca anul acesta,in sfarsit,vom face excursia mult visata la capat de lume,ca in sfarsit vom slabi cateva kilograme,ca ne vom ingrasa putin…povesti de care aproape uitam ,luati de grija zilnica,si vechiul mit: “anul acesta VREAU SA IUBESC!”.
Era greu sa cred ca iubirea ma va prinde si pe mine in mreje,eram,poate,prea amazoana pentru asta.Cuvintele de ordine erau :studentie,cariera-cum sa poarta acum
….ne stiam de cateva luni si exista o atractie reciproca intre noi,inca din acel septembrie,27….insa parca nu avea sa fie niciodata iubire adevarata ,eram pesimista..ceea ce imi lipsise pana sa il cunosc ma facea asa.Vorbeam foarte mult si mut pe messenger,ajunsesem sa stim cam ce ar raspunde celalalt la diferite intrebari,gandeam la fel cateodata…ne cunosteam putin mai mult decat bine.Este unul din putinii care mi-au stat alaturi cand tatal meu s-a imbolnavit foarte grav,ulterior si eu lui, cand mama lui fusese internata in spital in mai multe orase……Usor ,usor au venit si sarbatorile..nu as fi indraznit sa ii spun ce mult imi doresc sa le petrec cu el,desi sunt sigura ca nu ar fi zis “nu!”.Stiam ca isi doreste mult sa fie cu familia ,la care tine enorm,si pe care o vede foarte rar pentru ca este student la Bucuresti,lucreaza aici. Cu banii stransi de la firma cu care colaboram,am decis sa plec cu colegii cateva zile la Brasov,pentru prima oara…orasul care era la jumatatea distantei dintre Bucuresti si orasul sau natal.Il simteam mai aproape…ma durea ca a plecat,insa nu puteam fi atat de egoista sa ii cer sa ramana.
E 30 decembrie,prima zi…dimineata …am deschis ochii sa vad culorile acelea de iarna pe care le pictam in fiecare an la ora de desen si niciodata nu imi ieseau cum trebuie. Ningea. Deja pe iarba inca verde se lipisera fulgii, masinilor nu li se mai vedea bine culoarea. la primul pas afara, am deschis gura sa simt un fulg pe limba si sa-mi pun o dorinta….il vreau langa mine,atat de mult..Scot telefonul din buzunar si il deschid pentru prima oara de cand parasisem “micul Paris”…un mesaj de la el :”Esti o raza de soare ! Imi este tare dor de tine ….ninge la Bucuresti?”………..”Si mie imi este foarte dor de tine”,i-am spus …”Sunt la Brasov cu cativa colegi”…..mi-a urat distractie placuta…
Lacul din apropiere era incetosat si incretit de frig,am luat drumul partiei Kalinder.Pe drum copacii atarnau asa de greu peste sosea, incat unul dintre noi a trebuit sa se dea jos din masina si sa dea deoparte crengile.Parea insa plictisitor orice fac…..
Am ajuns aproape de partie ,un coleg imi aduce o ciocolata calda si manusile uitate in masina ,si-mi spune sa ma mai inveselesc putin,ca avem de munca pe partie,zambindu-mi,...:"trebuie sa adunam toti fulgii!".I-am lasat sa se duca inaintea mea,promitandu-le ca ii voi ajunge din urma in cateva minute.Gasisem o bancuta plina de zapada,abia se mai vedea .M-am asezat.Cu fata intre palme stateam ingandurata.Simt brusc o atingere calda,mi-a acoperit ochii.Intreb mirata:” cine e?”.Poate fi oricare dintre colegii mei,ma gandesc repede eu…cu doua secunde inainte sa ma elibereze,imi sopteste ceea ce scria in mesajul meu de pe telefon : “Esti o raza de soare..” …stiam sigur acum cine este ,insa nu stiam CUM de a stiut exact locul in care sunt …insa colegii mei erau multi,si-mi voiau binele ….L-au informat….Desfacuse,in sfarsit,lacatul ruginit de pe inima mea ,care parca batea sacadat…l-am strans puternic in brate ,apoi m-am indepartat si cu ochii inlacrimati am facut un bulgare de zapada si am aruncat spre el :”De ce nu mi-ai zis ca vii???” Mi-a raspuns cu : “Acum tot ce conteaza e ca suntem impreuna,te ador !”,si mi-a zambit ametitor…i-am urmat pe colegii mei si a fost o zi pe cinste:multa zapada,haine ude,zambete,glume,si vin fiert.Pe seara am vorbit cu cel de la cazare sa ne lase intr-o alta camera pe noi,a fost de acord.
A venit si seara Revelionului !Cerul ne zambea,parca,tinea cu noi….ne iubeam,orbeste.Era cea mai frumoasa ora din viata mea.Am iesit cateva minute pe terasa vilutei sa vedem artificiile din centrul orasului,sa ciocnim paharelele de sampanie,si sa oprim timpul pentru cateva secunde din viata noastra pentru totdeauna,sarutandu-ne si facand cateva fotografii…..A fost superb!N-o sa uit niciodata,mai ales ca era prima oara cand vedeam muntele.Suntem impreuna si acum,dupa 1 an si aproape 3 lunite mirifice,ne intelegem super……e greu sa gasesti omul potrivit,care sa fie in stare sa te faca sa razi ,atunci cand ai probleme acasa,sau cand cineva drag sufera, si te afecteaza ,incat nu iti mai pasa de tine,de NIMIC !O sa citeasca zambind acest mesaj al meu,asa ca ii multumesc si eu,cum face el,CA E X I S T A pentru mine !Multumesc,Razvan!

Postat pe 10 Decembrie 2008 14:27
AM CITIT MESAJUL SI AS DORI SA MA INSCRIU SI EU.
CE POT SA SPUN, PTR. MINE REVELIONUL ESTE UN RITUAL IN FIECARE AN,ADICA CU PARINTI, IN FAMILIE.
DE CIND M-AM CASATORIT POVESTEA ESTE ACEEIASI.
POATE VETI ZICE CA SUNTEM PERSOANE CU LIPSA SUPORTULUI FINANCIAR SAU FARA CHEF DE DISTRACTII, IN OARECARE MASURA ASA ESTE, DAR EU IMI DORESC MAI MULT.
DE 3 ANI LUCREZ INTR-UN DOMENIU CARE IMI PERMITE SA MERG IN TOATA TARA SI SINCER AM SENTIMENTUL CA SIMT CA TRAIESC, AM INTILNIT OAMENI MINUNATI, LOCURI SUPERBE, DATINI SI OBICEIURI CARE MERITA VAZUTE SI PASTRATE VII IN MEMORIA FIECARUI OM.
PENTRU MINE A FOST CEVA MAGNIFIC, DAR IN LEGATURA CU REVELIONUL NU AM AMINTIRI EXTRAORDINARE,POATE VOI AVEA ACUM O SANSA, SA-MI ADUC AMINTE CU BUCURIE DE TRECEREA DINTRE ANI.
DORINTA MEA DE MICA , ERA SA CALATORESC IN TOATA LUMEA, DAR SPRE NEFERICIREA MEA NU A FOST ASA.
VA MULTUMESC IN MOMENTUL IN CARE VE-TI CITI ACEST MESAJ.
noriana_80
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:22
CEL MAI FRUMOS REVELION AL MEU A FOST CEL PE CARE NU L-AM TRAIT INCA SI PE CARE IL VISEZ MEREU :CLIPA DE CLIPA/CEAS DE CEAS/ZI DE ZI/SAPTAMANA DE SAPTAMANA DE SAPTAMANA/LUNA DE LUNA/AN DE AN/...CU OCHII LARG DESCHISI ,INCHIPUINDU-MI IN DELALIU CUM AS TRAI -ODATA-N VIATA!-UN REVELION IN CARE SA FITI VOI CU TOTI ,IMPREUNA CU MINE SI CEI DRAGI NOUA,UNDEVA DEPARTE ...DEPARTE DE LUMEA DEZLANTUITA,ZGOMOTUL ,VACARMUL ,OBISNUINTA CU CARE NE "TRAIM" VIATA DE ZI CU ZI,IN ACEASTA TARA FRUMOASA NUMITA ROMANIA,UNDE NE-AM NASCUT -GATA BATRANI(CA IN FILMUL ACELA CE VA AVEA PREMIERA IN 2009!)SI INTINERIM MEREU ASTEPTAND CUMINTI SA NE SFARSIM VIATA -FIECARE CAND NE VINE RANDUL...
UN REVELION -CA O TREZIRE LA REALITATE!-UNDEVA DEPARTE...POATE PE O INSULA PUSTIE PLINA DE MISTER SI EXOTICA-NEAPARAT!...
O MUZICA PLINA DE ARMONIE,APROAPE FARA RITM!,CU OAMENI CARE STIU SA SE DISTREZE NU NUMAI SA MUNCEASCA CA NISTE ...
UN REVELION IN CARE SA NE CUNOASTEM SI SA NE IUBIM -CA ODINIOARA,IN REVOLUTIE!-UNII PE ALTII, SA NE ZAMBIM MACAR!,SA FIM IAR FERICITI SI TINERI...
o viata -o singura viata avem!
si p-asta sa o traim fara sa ne bucuram?!
macar ...odata'n viata de revelionul pe care nu l-am avut inca si pe care-inca!-il mai visez!!!
am o singura speranta:stiu!-sunt sigur!- ca va veni!
ion-cristian stefanescu
kyttys_lazy
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:48
Cel mai frumos revelion a fost acum 2 ani. Nu a fost cu nimic deosebit. Acasa la niste prieteni, un grup de cunoscuti, muzica, mancare, bautura, artificii... nimic iesit din comun. Si cu toate acestea a fost cel mai frumos. De ce? Pentru ca in acea noapte am simtit din nou acea placere, usurare, libertate pe care o simteam atunci cand eram copil si ma jucam cu un avion pe covorul din sufragerie. A fost altfel decat este viata de zi cu zi. Fara stres, fara sa incerci sa faci impresie, fara sa te gandesti ce or zice ceilalti despre mine, fara sa auzi intr-una replici de agatat, fara niciun individ care incearca sa te vrajeasca in speranta ca poate obtine ceva. Doar 10-12 prieteni, toti ne cunosteam, ne stiam toate obiceiurile si in acea noapte nu am facut altceva decat sa ne distram... o distractie atat de simpla si nevinovata, cum numai copii o mai simt. De aceea pentru mine acela a ramas cel mai frumos revelion.
diana_30dya
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:16
Cel mai frumos revelion a fost inainte de '89 cand eram "la a doua tinerete", fericiti, si invitasem fratii si surorile la noi, iar pe langa distractia cu "cetera " vecinului , urcam la 12 noaptea pe bloc , sa vedem "artificiile " care erau neobisnuit de frumoase , pentru ca le vedeam odata in an.
elisabetaispas
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:23
Cel mai frumos Revelion a fost in 2008 ,anul trecut-prezent acum,l-am facut alaturi de colegii de facultate si caiva prieteni,ersm intr-o stare critica fiind despartita recent de catre prieten...dar l-am petrecut in drum spre casa unuia dintre noi in TREN:)))))).Am plecat cu toate pregatirile spre casa iar locomotiva trenului sa stricat..si am petrecut la lumina lunii cu muzica de la un telefon:)))dar a fost o experienta unica..ne-am batut cu zapada si am facut foc de tabara..cu nasul de compartiment..uff ce timpuri....pop
tony_2008
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:09
CEL MAI GROAZNIC REVELION A FOST ANUL TRECUT LA BANSKO [BULGARIA ]S=IAU BATUT JOC DE NOI CEI DE LA HOTELUL BANSKO NE-AU TRANTIT IN ULIMUL LOC POSIBIL ADICA DOUA SCAUNE IZOLATE IAR MANCAREA A FOST CA DE CANTITINA NU DE UN REVELION CEL PUTIN A FOST CEL MAI HORST REVELIO DIN VIATA MEA NU MAI SPUN CA AM RAMAS SI INZAPEZITI VREO 3 ZILE PE ACOLO A FOST UN NIGHTMARE [ADICA UN COSMAR DE REVELION TRAUMATIZANT POT SPUNE CHIAR NU O SA-L UIT NICIODATA .

Postat pe 10 Decembrie 2008 20:50
Buna

Cel mai misto revelion la care am participat a fost acum 5 ani la Paltinis in Jud Sibiu, alaturi de gasca de prieteni si a durat 7 zile
a fost super tare la munte zapada multa bautura si distarctie la maxim

bandijulia
Postat pe 10 Decembrie 2008 21:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bointer.net - pentru cei care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:30
Regretul 15 De la: AndreeaChiricea9786 1 Noiembrie 2012 10:18
Tuturor prietenilor din tara si strainatate le doresc,, 1 De la: Celina 27 Decembrie 2009 18:42
Sunt diferita 125 De la: gege_angel_black 13 Septembrie 2014 21:45
Ma intreb!!!!Mai merita sa fii bun,sufletist..intelegator in ziua de azi? 118 De la: gbox88 8 Iunie 2013 22:00