Mai multe
|
Nu pot spune ca am avut un revelion care sa fie cel mai frumos.... Cred k majoritatea au fost la fel... in afara celor care le-am petrecut alaturi de iubitul meu... si astea snt in numar de 3.... Au fost frumoase pt k am fost cu el... dar urate pt k nu era ceea c mi-as fii dorit... |
||
|
miss_chriss Postat pe 13 Decembrie 2008 22:31 |
||
|---|---|---|
|
Numele meu e Mihai si am 10 ani.Am folosit adresa de mail a mamei mele si am pus si o poza de-a ei pentru ca sunt un copil foarte stresat. Gandul ca voi petrece anul acesta revelionul cu parintii nu-mi da pace. I-am auzit discutand ca isi doresc sa-si petreaca revelionul cu copilul. Anul trecut am fost la o cabana in Muntii Vrancei si m-am distrat de minune. Cand am ajuns acolo, in seara de 31 am constatat ca nenea Gogu uitase sa mai puna lemne pe foc si era un ger ca afara in camera de oaspeti unde urma sa fiu eu cazat. Asa ca unchiul Gelu , cel care ma adusese cu masina pana acolo, a facut un foc in curtea cabanei la care ne-am incalzit dar ne-am si amuzat inlocuind focul de artificii cu scanteile iscate de cetina de brad . Pentru ca am fost copil intelegator si m-am distrat corespunzator la 12 noaptea am primit o gura de sampania adevarata si nu din aia de care ia mama de ziua mea. Dupa atat petrecere am dormit bustean in camera care se incalzise putin dar n-o sa uit toata viata revelionul asta. Mi-as dori foarte mult sa am sansa unui alt revelion fara parinti. Va rog trimiteti-i in Bulgaria! |
||
|
ariaddna2000 Postat pe 13 Decembrie 2008 23:16 |
||
|
Pentru mine, Revelion 2007 a fost cel mai minunat revelion. A fost primul revelion alaturi de persoana iubita dupa multi ani de visare si asteptare. In acele momente mi-am dat seama cat de mult conteaza prezenta lui cu trupul si sufletul alaturi de mine si ceea ce m-a bucurat si mai mult a fost, ca ceea ce simteam eu, simtea si el. Am citit-o in ochii lui... Cred ca in acele clipe de sarbatoare nu conteaza unde esti, ci conteaza sa fii alaturi de cel/cea pe care il/o indragesti. |
||
|
|
||
|
ancas1 Postat pe 13 Decembrie 2008 23:26 |
||
| Va salut si va doresc inca de la inceput,dragi prieteni copii si,de ce nu,si parinti sa aveti parte de o copilarie fericita! Ce bine ar fi ca viata noastra sa ne fie o copilarie continua! Numele meu este Neacsu Alexandru Gabriel iar Bunul Dumnezeu s-a gandit sa ma aduca pe lume tocmai la poalele Tampei direct din sacull Mosului.Parintii mei au fost foarte cuminti,iar Mosul le-a adus cel mai minunat cadou -pe mine!Nu imi amintesc exact toate detaliile nasterii mele-stiu,insa, ca afara se pusase o iarna grea si o zapada de te ingropai in ea. Era 19 Decembrie-pesemne se pregatea drumul pentru sania Mosului.De atunci si pana acum am mai crescut un pic.Tocmai urmeaza ca Mosul sa-mi puna sub brad al doilea an de viata.M-am nascut cu hidronefroza bilaterala congenitala(dilatare a rinichilor) si vreau sa le multumesc parintiilor mei pentru toata grija care mi-o poarta..stiu ca ma iubesc tare mult dar nu prea inteleg eu de ce ma duc intr-un loc asa de rece unde ''nenea'' si ''tanti''sunt imbracati in alb si imi fac ''buba''.Oare totu-i spre binele meu?! Da ...pentru ca mami si tati se joaca cu mine imi vorbesc calm, au rabdare, imi spun ca ma iubesc si ca alaturi de mine pot sa treaca peste orice,dar, nu inteleg ce vrea mami sa spuna ca alaturi de mine s-a mai nascut o data...Vreau sa-i fiu e Mosul, anul acesta ...si sa petrecem un al treilea revelion minunat.... revelion ....alaturi de familia mea ...mami si tati | ||
|
lilyneacsu23 Postat pe 14 Decembrie 2008 09:22 |
||
|
cam greu.eu zic ca fiecare revelion e unic si sper ca si acesta va fi asa cum imi doresc....anul trecut de exemplu eram hotarati sa stam de revelion acasa iar pe 31 ne-am decis sa plecam la munte; va dati seama ca nu aveam nimic pregatit dar chiar si asa ne-am simtit foarte bine. sa spunem ca acel moment de usoara inconstienta l-a facut sa fie altfel.nu am plecat ff departe de orasul nostru pt a nu ne prinde anul nou pe drum.am petrecut revelionul sus la cetatea neamt alaturi de alti inconstienti si a fost super.dupa sampania , checul si piscoturile (cumparate de la un peco)de la 12 noaptea am ramas la sanius pe drumul care urca la cetatea neamt.dupa sanius infometati ne-am retras la un restaurant unde am continuat petrecerea pana dimineata cand ne-am odihnit pt a ne putea intoarce la iasi.nu stiu daca a fost cel mai fain revelion insa cu siguranta a fost unul pe care nu-l vom uita niciodata. |
||
|
Postat pe 14 Decembrie 2008 10:13 |
||
Sunt o optimista convinsa si sper din tot sufletul sa va insuflu si voua din optimismul meu....asa ca raspund scurt la intrebarea voastra....cel mai frumos revelion este cu siguranta cel ce va veni. ,indiferent de locatie,de lumea inconjuratoare sau de meniul din farfurie...important este ca anul nou te-a prins sanatos,iar frumusetea petrecerii este in inima ta,poti spune ca este reusita o petrecere la care ai dansat toata noaptea,la care ti-ai facut prieteni noi,ai savurat o portie buna de tort cu cioco,ai privit focurile de artificii de la ultimul etaj al unui hotel de 5*....sau....pur si simplu,in noapte de revelion te-ai cuibarit in bratele iubitului sau al sotului si ati urmarit programele de la televizor,urandu-va la miezul noptii"la multi ani si un an mai bun".Cel mai frumos Revelion este in inima ta,toate revelionele anterioare au avut propria frumusete,pt ca in fiecare an,inima mea a fost alta! |
||
|
cristi2flor Postat pe 14 Decembrie 2008 13:35 |
||
| nu pot sa spun ca am avut revelioane de care sa fiu multumita in totalitate, sunt mult mai multumita de excursiile facute inafara tarii,totusi au fost frumoase atunci cand ai cu cine sa te distrezi, sa te simti bine, foarte importante sunt persoanele langa care ti le petreci.... | ||
|
Postat pe 14 Decembrie 2008 16:00 |
||
Nu pot spune ca a fost cel mai frumos dar haios a fost sigur,dupa aceea,daca stau sa ma gandesc.Sa incepem: era seara revelionului dintre anii 2005-2006,o seara normala de petrecere unde ne intalneam toti prietenii,ne distram ca bezmeticii pana cadeam lati,apoi fiecare pleca la casele lor (mai putin unii care ramaneau la "gazda" pentru ca nu mai puteau pleca de matoli ce erau. toate bune si frumoase pana cand,inainte cu vreo 10-15 minute inaintea batailor clopotelor de trecere in anul urmator,unul dintre invitati a lesinat pe canapea.Era asa de lesinat ca am anuntat serviciul de ambulanta,care bineanteles ca a venit cu vreo cateva secunde inainte de ora 00.00.Eram toti cu sufletele la gura mai ales ca era un tip cu crize de epilepsie (il apuca intotdeauna in momente nepotrivite) ,cand afara se aud petarde ,sticle de sampanie bubuind de la balcoanele vecinilor,artificii si urlete de ziceai ca esti in jungla.In timp ce asistenta isi facea datoria,epilepticul nostru se ridica brusc si o taie in baie unde sta cateva minute apoi iese plin de sange pe la gat si pe la maini. .Ne tine in suspans dupa care se sterge de "vopseaua" facuta de el scoate o sticla uriasa de sampanie si in sfarsit auzim un LA MULTI ANI! pe acea seara. in sfarsit sa nu va plictisec,asistenta era o cunostinta de a lui (apelul nostru era in terceptat de asistenta respectiva care era de garda si convenise cu el) iar criza lui era una FALSAAAAAAAAAA Va urez toate cele bune si nici un revelion ca acela
|
||
|
kyttywera Postat pe 14 Decembrie 2008 19:50 |
||
cel mai frumos revelion pe care l-am avut a fost anul trecut cand... desi eram la o distanta de 400 de kilometri de prietenul meu si nu aveam decat 2 luni de cand eram impreuna m-a sunat la miezul noptii si mi-a zis ca ma iubeste! acesta a fost cel mai frumos revelion pe care l-am avut vreodata!
|
||
|
Postat pe 14 Decembrie 2008 22:41 |
||
| hmmm..cel ami frumos revelion..pe deal la o cabana deasupra orasului baia mare..unde se vedeau artificile foarte frumos iar zapada din jur facea peisajul si mai suberb , iar soba cu lemne...hmmm si mai complet :) | ||
|
stefania87us_lazy Postat pe 14 Decembrie 2008 23:34 |
||
|
cel mai frumos revelion a fost cel dintre anii 1999 si 2000 LA PIATA UNIVERSITATII. O ATMOSFERA MINUNATA! |
||
|
Postat pe 14 Decembrie 2008 23:56 |
||
|
S-a intamplat in 2006 ... Ca de obicei, imi petreceam sarbatorile cu parintii ... doar ca in toamna acelui an m-am indragostit. Era asa cum l-am visat!! M-a cucerit cu zambetul, cu privirea, cu vorbele spuse la momentul potrivit, cu sufletul curat ... Inca nu ne tinusem de mana, nu ne sarutasem ... Parca eram o scolarita; la varsta la care atractia dintre doi parteneri este de natura sexuala, noi ne zambeam timid pe la colturile facultatii, prea jenati sa facem primul pas. Desi abia il intalnisem, in seara de Revelion visam la el ... Ma uitam la telefon, asteptand sa ma sune, macar sa ii aud vocea. Eram indragostita lulea si nu credeam ca e posibil sa intalnesc pe cineva care sa ma iubeasca la fel cum il iubesc eu. Si totusi ... in noaptea dintre ani, putin inainte de ora 12, il gasesc la usa casei mele, asteptand timid in prag ... Dupa ce (surprinsa) il invit in casa si-l prezint parintilor, imi sopteste la ureche - pe fundalul artificiilor din strada - ca si-ar dori sa ne casatorim. Nebunie sau nu, in anul urmator ne-am casatorit civil, iar anul acesta - religios. Suntem foarte fericiti si nu regret ca am spus "da". |
||
|
aral_condo Postat pe 14 Decembrie 2008 23:57 |
||
buna ziua! doresc si eu sa stiu care sunt finalistii ,castigatorul. multumesc!
|
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 14:28 |
||
|
Cei 20 de finalisti sunt: albertiny alissahoney anaid Andra andra_da19 andra4iubi Annemarie biank d3xt3ra1 danavishan ddoorriiss deedeexp gaby_23 geonico mihaimelania2004 proxy184 raznav rpopescu sissi Tea |
||
|
Postat pe 15 Decembrie 2008 19:28 |
||
|
Am si eu o intrebare...Cand se va desemna castigatorul? si...de unde anume vom afla? Se va posta tot aici pe forum? Multumesc frumos! |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 10:28 |
||
| Annemarie este utilizatoarea care a castigat concursul. Va multumim pentru participare! | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 12:49 |
||
| in regulament scrie ca tragerea la sori se va face in data de 17...care eu stiu ca e maine...si observ ca deja s-a desemnat castigatoarea. as dori sa fiu si eu lamurita daca se poate. | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:47 |
||
v-a luat-o meridianul inainte stimati oameni lazy ? E 17 AZI ? CHIAR NU VA E RUSINE SA VA BATETI JOC CU ATAT N E R U S I N A R E DE ATATA LUME ??????????? v-a luat-o meridianul inainte stimati oameni lazy ? E 17 AZI ? CHIAR NU VA E RUSINE SA VA BATETI JOC CU ATAT N E R U S I N A R E DE ATATA LUME ??????????? v-a luat-o meridianul inainte stimati oameni lazy ? E 17 AZI ? CHIAR NU VA E RUSINE SA VA BATETI JOC CU ATAT N E R U S I N A R E DE ATATA LUME ???????????
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:58 |
||
ATATA NERUSINARE ..............cersiti mesajele a sute de persoane ,ca sa dati premiul pulitzer rudelor voastre de gradul 10 ? RUSINE SA VA FIE ! Dumnezeu sa va dea ceea ce meritati ,fix acum ..in prag de Craciun iata ce va scrie in regulament :7 – Acordarea premiului Castigatorul premiului va fi desemnat in urma tragerii la sorti dintre 20 de mesaje finaliste alese de INTERNETCORP. Tragerea la sorti va fi facuta la sediul Internetcorp in data de 17.12.2008. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane. 17 desteptii mei ....17...si voi gafati afisand pe 16 deja? |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:03 |
||
| annemarie,draga mea ...daca esti despartita de sot ,cam cu cine ai de gand sa mergi in bulgaria ?cu matusa ? de ce nu lasi tu tinerii sa se distreze in 2 ,asa cum a lasat Dumnezeu -UN EL SI O EA =CUPLU?ce cauti in acest concurs? | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:21 |
||
| Avand in vedere problema ridicata de unul dintre utilizatori, InternetCorp va acorda un premiu suplimentar, constand tot intr-o vacanta similara. Tragerea la sorti va avea loc maine, 17 decembrie, orele 16, la sediul InternetCorp din Bucuresti, Putul lui Zamfir nr 28, interfon 2c. La tragerea la sorti sunt invitati sa asiste toti cei 20 de finalisti. | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:36 |
||
daca nu luati masuri cu chestia asta ,voi anunta posturile de televiziune .am facut deja prin screen cu regulamentul vostru in caz ca vrei sa il schimbati asa subit sa nu mai stie lumea . un foarte Craciun fericit va doresc !aveti garantata reclama mea la sute de cunostinte virtuale pt.ceea ce ati facut !
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:37 |
||
| vad ca se iau masuri la insistente .EU VREAU JUSTIFICARE PT CEEA CE S-A CREAT ,NU PREMIU SUPLIMENTAR ! | ||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:38 |
||
ma gandesc sa anunt un reporter al PRO TV sa ma insoteasca la extragerea aceea ,sa se sigure ca pe bilete nu scrie tot numele ANNEMARIE ,spre exemplu....in tara asta totul e posibil!
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:44 |
||
|
STIMAT CONCURS LAZY ,AI POSTAT ACEST MESAJ : Avand in vedere problema ridicata de unul dintre utilizatori, InternetCorp va acorda un premiu suplimentar, constand tot intr-o vacanta similara. Tragerea la sorti va avea loc maine, 17 decembrie, orele 16, la sediul InternetCorp din Bucuresti, Putul lui Zamfir nr 28, interfon 2c. La tragerea la sorti sunt invitati sa asiste toti cei 20 de finalisti. care cei 20 daca 1 se presupune ca a castigat azi, si SE PRESUPUNE CA MAINE SE VA CASTIGA O EXCURSIE "ASEMANATOARE" ?????Doamne ,nu pot sa cred ce se petrece aici ....
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 14:59 |
||
|
Am o propunere. Ca sa nu mai fie dubii in privinta rezultatului concursului parerea mea e ca ar trebui inregistrata aceasta extragere la sorti si postata pe site sau pe vreun site partener - sau youtube de exemplu ca e gratis. Este o parere si asa ar scapa de dubii pe toata lumea, avand in vedere ca nu toti concurentii - si aici cred ca vorbesc despre majoritatea participantilor - sunt din bucuresti si ar fi dispusi si disponibili sa ajunga in bucuresti maine - miercuri fiind - pentru un eveniment de acest gen. Ideea pe care am citit-o despre anuntarea presei mi se pare chiar interesanta de fapt si cred ca ar clarifica macar putin desfasurarea evenimentelor care pana in prezent este cel putin dubioasa. Acum imi dau si eu seama ca fiind unul dintre utilizatorii care au postat mesaje de reclamatie probabil ca numele meu si al celuilalt baiat reclamant vor fi scoase din biletelele participante din oficiu dar macar pentru ceilalti concurenti as vrea sa fie un concurs onest. Sper sa luati in considerare ideile mele - care v-ar ajuta intr-un fel. |
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 15:03 |
||
Ce se intampla aici ???Protectia consumatorului stie ? Fiti corecti, oameni buni ....asa e frumos.
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 15:05 |
||
Asa este....daca nici maine nu sunt corecti anuntam protectia consumatorului...abia asteapta astia sa mai dea o amenda....
|
||
|
Postat pe 16 Decembrie 2008 15:43 |
||
am si eu o intrebare...dupa ce criterii s-au ales castigatorii ?pentru ca am citit ce a postat castigatoarea si nu a povestit nimic extraordinar...doar tragedia de dupa si cea dinainte...totusi cum a petrecut revelionul ? asta era tema concursului parca...imi pare rau ca nimic nu mai e corect in tara asta
|
||
|
fl_o_ry Postat pe 16 Decembrie 2008 17:09 |
||
stimat concurs lazy parca trebuia sa spunem cel mai frumos revelion ...nu sa sppunem ca ne-am despartit de sot sau ca ne-au murit rudele...cum ati putut sa o desemnati castigatoare sau mai bine zis sa o bagati in lista celor 20 de finalisti ?????????????? am vazut ca nu numai annemarie s-a plans de nenorociile lor ci si altii s-au vaitat cu bolile lor ...e frumos ce se intampla sa va bate-ti joc de noi ?in primul rand trebuia sa luati in seama doar acele msj in care se [ovestea despre frumos revelion ...se pare ca nici nu ati citit msj de la noi...v-ati batut joc ,rusine sa va fie ,va jucati ku sperantele oameniilor si fretilor daca nu ati avut un revelion frumos vreodata in viata voasytra de ce ati mai participat la acest concurs ?ca sa povestiti despre necazurile si boliile voastre ...ce ar fi sa ne plangem cu totii ?pacat ...imi dau seama ca am sperat degeaba la o sansa de acastiga
|
||
|
andra_19 Postat pe 16 Decembrie 2008 20:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ghid de Emigrare in secolul XXI | 1 | De la: Aurelian 1 Iunie 2010 16:57 |
| Daca vrei sa stapinesti barbatii , fii femeie ! | 54 | De la: Lenusa 17 Martie 2014 00:17 |
| Ghid de munca si viata in strainatate | 1 | De la: Aurelian 15 Iulie 2010 16:05 |
|
|
||
| Mi-a pacut articolul asta-Irinel- "dilema lui Adam" | 1 | De la: Cami_Petrescu 8 Octombrie 2010 13:44 |
| CAND PLECAM IN VOIAJ | 1 | De la: Arielle 23 Iunie 2010 23:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.