Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

Buna ziua! Sunt Andreea din Constanta! Dragele mele sa povestesc si eu povestea mea despre cel mai reusit revelion pe care l-am avut. Acum 4 ani eram o gasca de vreo 20 -25 prieteni si nu aveam unde sa facem Revelionul decat daca inchiriam ceva.... zis si facut. Prin intermediul unui prieten am inchiriat un apartament de 2 camere pt noi cei 20 -25 persoane :)) multa lume , putin spatiu. Fiecare a venit mascat : unii baietzi s-au deghizat in fete cu peruci, fuste mini ( pt asta a trebuit sa se epileze...peste cateva zile ii mancau picioarele :))) si fiecare a inceput sa-si faca loc pe unde apuca pt dans.Asa am petrecut pana la 00.00 cand am iesit afara cu petarde, artificii si nu in ultimul rand sampania. Dupa aceea am plecat pe la parinti, telefoane la prieteni si foarte amuzant a fost cand un prieten dupa ce si-a vizitat parintzii in loc sa urce pana la etajul 3 , s-a oprit la 2 si a intrat la vecini si costumat cum era in scary mouvie , cand si-a dat seama a lut-o la sanatoasa pana la noi in apartament. Cand ne-a povestit toti eram pe jos de ras si ne-am distrat pana dimineatza.
Acum nu shtiu unde fac Revelionul pentru ca la munte costa foarte mult, am incercat sa inchiriem o vila pe litoral, dar mai toate sunt rezervate de mult si 2-3 care am gasit sunt scumpe. Mi-ar placea sa castig premiul dumneavoastra deoarece nu am fost niciodata plecata din tara si mi-ar plea foarte mult; si pe langa asta i-as face o surpriza prietenului meu (ne-am logodit de curand). Multumesc pt ocazia oferita.
aandreeaa_86
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:42
Cred ca cel mai frumos revelion a fost anul trecut in 2007 cand am fost impreuna cu iubitul meu in Elvetia, mai exact in Lugano. Am petrecut revelionul in strada alaturi de alte cateva zeci de turisti din toata lumea si ne-am simtit formidabil cu totii...Muzica, dans, lumini totul la 0 grade Celsius. Nu-l voi uita niciodata!
Minuta
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:22
Pt mine cel mai frumos revelion a fost cel 2008 cand pe 31 dec. a venit cumnata mea de la spital cu cele 2 gemene in varsat de 7 zile.
Cu cele 2 fetite chiar nu ne-a mai trebuit nici o distractie, ele umplandu-ne casa cu bucurie si vreo citeva zile nici nu mai plecam de linga ele decat pt mici urgente.

Postat pe 11 Decembrie 2008 17:36
cel mai frumos revelion...anu trecut cu iubitu meu :) si cu amicii, veri..a fost frumos avand in vedere k am avut si parte de cateva nebunii :))si distractie la greu..

Postat pe 11 Decembrie 2008 17:47
pana acum nu am avut ink okzia sa merg in afara de sarbatori chiar dak mi-as dori.cu toate astea cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut cand l-am petrecut alaturi de iubitul meu si de cei dragi sufletului meu.Sarbatori fericite tuturor!:*

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:01
la mine cu siguranta nu a fost un revelion pt care as fy putut pregati ceva din timp,sau pe care mi l'as fy dorit cu tot dinadinsul ,tocmai pt k nu era programat sa fie asa!
anul trecut de prin luna noiembrie vorbeam cu prietenele mele si planuiam sa plecam la barcelona cu masina,apoi ne'am razgandit si am zis ca vrem la budapesta...si asta a cazut si tot asa inca 2 locatii care din nu stiu ce motive nu erau compatibile!
si asa,incet,incet ...a venit vacanta ,fiecare dintre noi a plecat pe la casa ei,in orase diferite si in pe 28 dec primesc mesaj de la una din ele in care ma anunta ca vin la mine,la braila!
am fost super incantata,mai ales ca le povestisem de pritenii mei de acasa si pe unii ii si cunosteau si eram sigura ca va iesi ceva misto.
totul fain frumos,vorbesc cu brailenii mei pt localul care era deja rezervat ,au mai adaugat ei inca 4 locuri ...dau eu banii ,nici o problema si pe 31 imi asteptam fetele...vorbesc cu ele la telefon,cand au plecat din bucuresti ,pe tren ...totul bine...cand ma suna la un moment dat foarte serioase si imi spun ca ele au gresit statia ,si ca au coborat la faurei ,la statia dinaintea brailei ...va dati seama ce'a fost in sufletul meu ,k ma gandeam la tot felul de scenarii,nu stiam cum sa fac ,ce sa fac mai repede..urmatorul tren era peste nu stiu cate ore 3-4...asa ca m'am urcat in masina si am plecat spre faurei.a fost o decizie luata in 10min cat mi'am cautat cheile de la masina si m;am schimabat.le'am tot sunat pe drum,2 aveau tel inchis,uneia ii suna ocupat si cealalta nu raspundea;numai scenarii s.f. si horror aveam in cap,stiind ca nu e o gara foarte primitoare,cu cine stie ce cafenele sau locauri in care sa iti treaca timpul mai cu spor...cand eram la cativa kilometrii buni departare de braila,zapada fiind pe jos ,deci neputand circula cu viteza,ma suna una dintre ele sa;mi spuna k ele s'au descurcat si k s;au urcat intr'o masina care urma sa le aduca la braila...moment in care am incremenit pe sosea si le'am zis k in primul sat sa coboare si sa ma astepte ca voi veni eu dupa ele...ele mi'u zis k se descurca si inchid telefonul...
la un moment dat,eu parcurgand jumatate din distanta ,ma suna si'mi zic k au ajuns in gara la braila,eu de ce nu sunt acolo?k trenul lor a ajuns chiar cu 5 minute mai devreme ...
in acel moment am izbucnit in plans,pentru ca in mintea mea erau luasera nastere tot felul de scenarii cu ce ar fy putut pati ele ...dar de fapt nu fusese decat o GLUMA din partea lor!
mi'am sunat un prieten care le'a luat si le'a dus acasa la prietena mea cea mai buna si s;au distrat copios pe seama mea,apoi au plecat spre localul unde avea loc petrecerea si unde am ajuns si eu intr'un final ...dar pasul in 2008 l'am facut obosita,suparata,nervoasa si deloc aranjata pentru a'i face fata cu brio vreunei noi provocari!

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:05
Pt mn cel mai frumos revelion a fost anul trecut.deoarece am fost inconjurata de prietenii cei mai buni care au avut grija se ma simt bn si sa nu-mi mai aduc aminte de problemele personale..anul trceut am avut o cearta mai mare cu ai mei parinti acestia zicandu-mi sa plec..de aceea pt mn a fost foarte greu k nu aveam unde sa stau.

il consider cel mai frumos revelion deoarece am niste prieteni de milioane si care m-au ajutat sa trec peste absolut orice..si visez k anul acesta sa fie si mai special..as fii foarte fericita sa pot castiga concursul;)) deoarece salariul meu nu-mi permite sa pot pleca in afara

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:09
Nu stiu ce intelege lumea prin cel mai frumos Revelion , chiar nu pot sa imi dau seama . Insa ceea ce am realizat in urma temei acestui concurs este ca nu am avut un revelion asa cum l-as fi dorit eu ! Dar totusi de Rev nu conteaza sa bei mai stiu eu ce bautura si sa fii in ceva local pompos imbracat cu tzoale una mai rupta ca alta , cred ca ceea ce conteaza e sa ii ai pe oamenii care iti sunt dragi , cei pe care ii iubesti alaturi de tine ! Nu am avut parte de Revelioane super reusite , dar in anul in care am stat cu ai mei in fata tv-ului urmarind programele de Anul Nou m-am simtit foarte bine nu ptr ca taicamiu se tine numai de sotii ci pentru ca eram alaturi de ei ! Poate suna km fake tot ceea ce scriu eu aici dar chiar asa simt . Anul in care m-am simtit intradevar bine si am simtit ca sunt niste momente speciale a fost acum 2 ani . Imi aduc aminte ca mi-am cumparat lenjerie intima rosie pentru ca am auzit tot felul de ''legende'' refereritoare la corelatia dintre ceea ce iti doresti pentru anul ce vine si imbracamintea ta . Eram inconjurata de colegi de liceu , intr-o mana tineam o sacosica de struguri ( se spune ca atunci cand intri in noul an e bine sa ai o bobitza de strugure in gura) si cu mana cealalta il tineam pe prietenul meu de mana . Nu a fost nimic special de revul acela dar persoanele dn jurul meu il faceau special ! Citind celelalte mesaje am realizat ca am facut de rev lucruri banale dar foarte frumoase si sunt mandra de asta !!
nd_caty
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:31
cel mai frumos revelion al meu,a fost cel din 2007,cand eu si prietenul meu am luat o camera la un hotel din oras,si nu ne-am luat nimic decat 3 pungi de chipsuri si o sampanie,a si o sacosa de pocnitori cand ne-au vazut cei de la receptie cred ca am parut ca picati din cer,dar pt noi nu conta decat sa fim amandoi si sa intram in noul an,impreuna,la 12 noaptea am inceput sa aruncam cu pocnitori si artificii de la etajul 7 al hotelului,si am baut toata sticla de sampanie in cateva minute,restul nu mai conteaza dar a ramas cel mai frumos si mai memorabil revelion de pana acum.

Postat pe 11 Decembrie 2008 19:35
cel mai frumos Revelion ... incepand cu Revelionul din anul 2004-2005 si pana in prezent toate trecerile dintre ani au fost ceva de vis alaturi de cel pa care-l iubesc si ma iubeste... iar acest Revelion va fi tot alaturi de el si poate, poate o punem de-o nunta pe la anul si Revelionul 2009-2010 sper sa fie alturi de SOTUL meu!
petosticky
Postat pe 11 Decembrie 2008 20:02
cel mai fain revelion a fost sigur cel de anul trecut. cu toate ca am muncit in noaptea aceea,eu fiind ospatar,nu a contat pt ca am fost alaturi de prietenii mei si ne-am distrat aproape cot la cot cu clientii.numai ca la final ei au plecat cu buzunarele goale,noi cu ele pline si inca o parte buna: datorita meseriei noi am mai avut un revelion pe 2 ianuarie cand distractia a atins cote maxime,avand si DJ propriu,inclusiv prieteni din afara(puteam veni cu oricine vroiam) .deci..gasca mareeee si distractie pe masura

Postat pe 11 Decembrie 2008 21:01
Nu a existat pana acum "Cel" mai frumos Revelion, toate au fost frumoase, dar intotdeauna e loc de mai bine. Revelioane cu prieteni, cu prietenul, dar niciodata nu a fost suficient.....:(
roxy_kyss
Postat pe 11 Decembrie 2008 21:07
cel mai frumos revelion de pana anul asta l-am facut acum 4 ani doar eu si fiica mea, pe atunci avea doar 3 ani jumatate si am stat impreuna de povesti, ne-am facut in casa super romantic si ne-am simtit iubite,fericite. Anul asta va fi totusi cel mai tare pt.ca mai adaugam un membru in mica noastra familie si chiar in 31 dec.voi avea nunta. Sarbatori fericite tuturor si fie ca fiecare sfarsit de an sa fie mai bun ca precedentul.
lumi_casia
Postat pe 11 Decembrie 2008 22:26
BUNA.
UN SUBIECT INCITANT ,UN "DEJA-VU" ,"UN REMEMBER" ,"UN REPLAY",O MARE PROVOCARE -SA FACI UN CLASAMENT PTR A VEDEA CARE REVELION ESTE PE PODIUM.
POATE ANII COPILARIEI ,AI ADOLESCENTEI, CEI "PREZENTI", SAU CEI
VIITORI?
CRED CA FIECARE REVELION A AVUT FARMECUL SAU ,ASTA DACA STI SA TE BUCURI DE VIATA , DE CEI DRAGI SI DE CE NU ,DE PERSOANELE CE LE VEI CUNOASTE IN VIITOR.FIECARE CLIPA TREBUIE SAVURATA .
CEL MAI FRUMOS REVELION ?
AS PUTEA AMINTI ANII 1988 ,199O -ANI CAND AU VENIT PE LUME CEI DOI COPILASI AI MEI.
CRED CA REVELIONUL CEL MAI COOL A INCEPUT IN ANUL 1964 -ANUL IN CARE M-AM NASCUT SI TREBUIE SA VA SPUN CA "INCA NU AM SERVIT DESERTUL" SI NICI "NU AM LANSAT ARTIFICIILE ".MAI DUREAZA....,SPER.
VA DORESC VIATA LUNGA , IMPLINIRI SI SA FITI CALAUZITI DE GANDURI BUNE SI SPERANTA IN DRUMUL SPRE "LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI"
LA MULTI ANI-2009!
ANELY
Postat pe 11 Decembrie 2008 22:35

Revelionul a insemnat intotdeauna pentru mine un moment extrem de special...Craciunul e sarbatoarea familiei,iar sarbatoarea de Anul Nou e una a trecerii,a pe-trecerii,o sarbatoare a viitorului ,a "ceea ce va fi"...
Am petrecut mereu momente foarte frumoase de fiecare data,dar unul dintre cele mai frumoase Revelioane a fost cel petrecut cu iubitul meu la tzara!
Totul era mai curat,mai frumos,mai vesel,mai imbracat de sarbatoare decat in oras...Parfumul special al aerului curat,gustul apei de fantana,pisica ce torcea printre picioarele tale...toate te indemnau sa mai traiesti o mie de vietzi!!!
In casa mirosea a foc si a cozonaci si a vin fiert!
Strada nu era deloc pustie desi era tarziu...tineri mascatzi,capre,uratori cu clopotzei meniti sa alunge raul si uratul din suflete intrau rand pe rand in curtzile oamneilor pentru a le aduce belsug si prosperitate in anul ce sa vina.
Pe chipurile tuturor se citea bucuria sarbatorii!
Iar noaptea,iubirea s-a furisat si ne-a dus pe aripile ei la lumina si mirosul focului din soba care trosnmea din cand in cand,ca o muzica vrajita!
A fost un Revelion care nu se va sterge niciodata din amintirea sau din inima mea!
madalinala
Postat pe 11 Decembrie 2008 23:13
probabil e ciudat si straniu sa spun k pana akm nici un revelion nu l-am petrecut in afara tarii si mai ales fara parintii!nu pot spune k nu am trait niste clipe frumoase alaturi de ei pentru ca as minti....dar ma incanta foarte mult ideea de a pleca intr-o tara diferita!d c? pentru k probail fiecare tara are propriile traditii si obiiceiuri de revelion si ar fi o experienta pe cinste!!

Postat pe 12 Decembrie 2008 00:49
se intampla in 2005,cind toata lumea pleca la predeal,,iar eu si inca o prietena nu aveam bani si am ramas acasa.Pe 30 dec ne'am urcat intr'un autobuz care abia se mai tinea si am plecat intr'un sat la munte,unde koko a mea avea casa.Tot ce luasem la noi era un amarat de casetofon si niste ciocolata....asa petreceam noi ultima seara din an.Si ca sa fie totul bine,,,soferul autobuzului ne'a lasat cu un sat mai jos din cauza ploii si namolului.Uite asa pline de mocirla am ajuns intr'un final la niste rude de'ale prietenei mele care ne'au dat sa mancam si ne'au tinut la caldrurik.Dimineatza cu noaptea in cap,,am plecat acasa,tot cu acelasi magnific mijloc de transport in comun.Pe la 8seara ne'am dat seama k era revelionu ,,k noi nu aveam unde sa ne ducem,,nici nu detineam mai mult de 500de mii adunat,si ne'am apucat de bocit,,,,intr'un final salvarea a venit din partea fratelui prietenei mele,,,ca ne'a luat cu el la un restaurant,,pe datorie..;)))))si asa am trecut in 2006....si cu buzunarele goale,cu datorii,,,dar cu o prietena adevarata si cu o amintire frumoasa,,,,,va poop

Postat pe 12 Decembrie 2008 01:37
hmmm...cel mai frumos revelion...nu l am avut niciodata pana acum din pakte...deoarece mereu persoanele dragi mie si au facut revelionlu prin alte parti unde nu mai era loc sau era prea scump ...
lexxxy
Postat pe 12 Decembrie 2008 02:52
Cel mai frumos Reveion !Ehei in ucraina la Kiev la motelul Prolesoc intre niste molizi superbi si mesteceni albi ,cu gasca de prieteni!Un brad enorm in salonul hotelului si ..bastinasi..dar care au sarbatorit cu o ora mai inainte, ora lor ,cu pahare mari de votca asa ca la ora noastra, adica a Romaniei ,erau deja matoli si foarte neclari dece sarbatorim noi abia dupa o ora !Afara ningea cu niste fulgi mari, iar focurile de artificii ale Kievului erau fantastice! Amintiri amintiri ;.. dar frumoase!
kudika113627
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:01
Cel mai frumos Revelion petrecut in familie a fost 2006-2007, cand a aparut pe lume fiica mea, Bianca si ne-am bucurat foarte mult. Un copil umple casa de bucurie!
roxy_o2003
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:08
Cel mai frumos revelion l-am petrecut anul trecut!!!
Eu sunt din provincie,mai exact din Oltenita, si urma sa fac revelionul cu iubitul meu si prietenii nostri in Bucuresti.Planurile noastre sunau cam asa: ajungem pe la pranz in Bucuresti,ne relaxam nitel,mancam una alta(gustarile pe care le-a adus fiecare) iar spre seara mergem in Piata Revolutiei si Constitutiei sa ne distram apoi venim la unul din prieteni acasa pentru a continua petrecerea de sfarsit de an Suna bine!!!!!!!!!!!
Ne-am distrat in ambele piete.Am dansat,am facut o hora cu mai multe persoane dintre care si necunoscuti...a fost frumos.Mi-am dat seama ca in astfel de momente,la astfel de petreceri toti suntem egali.Nu se mai recunoaste sau mai bine zis insista pe principiul "el e provincial(taran),iar eu bucurestean.N-am cum sa ma distrez cu el..."sau dupa criteriul claselor sociale.N-am reunit cu totii din aceleasi motive:pentru a incheia in mod placut anul precedent si a-l intampina pe cel nou cu "BUN VENIT!!!"
Acesta a fost pentru mine cel mai frumos revelion si primul departe de orasul meu natal!!!!
Ps:N-am reusit sa continuam petrecerea la acel prieten acasa,pentru ca la momentul sosirii oboseala ne-a rapus pe toti(am mers de la destinatiile mentionate mai sus pana in Calea Rahovei, pe jos).Asa ca am ales varianta cea mai simpla si comoda:am mancat,apoi fiecare a adormit pe unde a vrut sau a avut loc!
bardocza_2006
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:31
Un Revelion superb a fost cel de anul trecut pe care l-am petrecut la Viena cu iubitul meu. Cu toate ca am avut o gramada de ''oprelisti'' cum ar fi ca: avionul a avut o defectiune tehnica si practic am pierdut o zi si-o noapte prin aeroportul din Bucuresti, apoi iubitului meu i s-au pierdut bagajele la destinatie, in acel concediu de 5zile, el a racit puternic iar eu in una din zile am facut o indigestie, deci cu toate acestea noaptea de Revelion a fost superba, petrecuta in piata primariei din Viena, unde se pe o scena amenajata acolo, se intonau opere, iar trecerea in noul an am facut-o in pasi de vals. Pur si simplu va ramane un revelion de neuitat. Simteai emotia cum iti furnica pielea. In afara de aceasta era grupuri mici din foarte multe tari, care treceau pe la noi, ne intrebau de unde suntem si cum se spune: un an nou fericit in limba noastra. Ne-am sarutat, ne-am plimbat, am ajuns acasa unde preparasem o mancare destul de simpla, dar am ornat masa cu lumanarele...si totul a iesit perfect.
A fost cel mai frumos Revelion din viata mea si le doresc la cat mai multi, sa-l simta la fel. Cred ca orice Revelion iese perfect alaturi de persoana iubita!
andy75mary
Postat pe 12 Decembrie 2008 10:30
Din punctul meu de vedere toate Revelioanele au fost frumoase, pentru ca am avut norocul sa am aproape persoanele pe care le iubesc, respectiv familia si,recent sotul.
euelena
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:23
Cel mai tare revelion l-am petrecut in pijamale acum 2 ani. Nu aveam nici un plan de revelion iar pe data de 31 primesc un telefon de la cativa verisori sa ma duc la ei la tara, undeva in judetul Vrancea. Asa ca nu am mai stat pe ganduri, m-am urcat in masina si am plecat la tara. Eu sunt o fire mai romantica si mi s-a parut exceptional sa stam la gura sobii sa depanam amintiri, sa NU fim imbracati la 4 ace, si sa primim anul nou cat se poate de comod fara superstitii tampesti (sa fii imbracat in rosu, sa ai bani in buzunare... bla bla bla)

Postat pe 12 Decembrie 2008 12:05
cel mai frumos revelion l-am petrecut in anul 2000, cind am fost in nordul moldovei, cu baietelul si stotul meu . a fost o vreme nemaipomenita, nigea ca in basme si nu era prea frig. ne-am dat cu saniuta, ne-am batut cu zapada si la iuntoarecea la cabana , am ciocnit cite o cupa de sampanie. a urmat dansul si buna dispozitie,alaturi de anmabila noastra gazda
kudika084354
Postat pe 12 Decembrie 2008 12:06
CEL MAI FRUMOS REVELION A FOST IN 2005-2006 CAND AVEA BAIETELUL MEU 3LUNI.ATUNCI AU VENIT NASII SI MOSII LA NOI,AM PREGATIT MANCARURI ALESE SI L-AU DAT PE BAIETEL DE GRINDA CUM ESTE OBICEIUL.ACELA CHIAR A FOST UN REVELION REUSIT.CU TOTII NE-AM SIMTIT FOARTE BINE,MANCAREA A FOST EXCELENTA. :sml-happy0158

Postat pe 12 Decembrie 2008 12:06
credeam ca va fi cea mai trista zi din viata mea, ca nimeni nu mai este alaturi de mine si asta poate din incapatanarea mea de a ramane acasa. Consideram ca nu sunt o companie prea placuta in seara de anul nou, vroiam sa nu petrec, sa o consider o zi obisnuita ceea ce ma facea sa trec mai usor peste o seara asa de simbolica, o seara in care lasi toate cele bune si rele si in care ti faci sperante, vise pt noul an.
am iesit scurt dintr o relatie fara sperata, incredere si viitor, am dat brusc in alta , el fiiind un tip superb, un tip care stie sa asculte si sa se faca ascultat, un tip care te face sa trezesti in tine cele mai frumoase semtimente, care stie sa ti aduca zambetul pe buze.totul s a pertrecut f scurt, o luna pana in revelion.relatia noastra nu era oficiala, lucru dorit de amandoi el nehotarat, eu nesigura pe mine dc va merge sau nu...stiam ca nu vom face sarb impreuna, nu pomenise nmk eram sg ca o sa am sarbatori ratate, ca el va petrece cu prietenii iar eu sg sau...alegand sa fiu o companie monotaona pt prietenii mei.dar de unde...mi a facut cea mai frumoasa, irezistibila, dulce propunere din viata mea.am ales sa plec cu el la munte, dar credeti ma de cand m a luat de casa, si pana dupa sabatori, am trait cea mai frumoasa poveste de draoste, m am simtit in siguranta alaturi de el, fericita, implinita si asat atunci cand credeam ca nu am nici o sansa.
nu pot decat sa va urez sa intalniti povestea mea de dragoste dc sunteti sg si suferinzi pt ca sigur va va schimba viata.
by the way si astai suntem impreuna fericiti ca la inceput:)
cosminamimisor_
Postat pe 12 Decembrie 2008 12:15
Pe 29 dec 1998, cu inca o pereche de prieteni, am plecat fara vreo tinta sa ne petrecem sarbatorile de iarna, mai exact Revelionul. Pe la 17.00 am plecat din Tulcea spre.... nu stiam prea bine unde. Seara pe la 22.00 ne-am cazat la Sf. Gheorghe, jud Covasna, a doua zi am plecat spre Durau (aici am fi vrut sa ne petrecem Revelionul), spre dejamagirea noastra nu am gasit nici un loc de cazare, nici macar in receptie. Asa ca fiind cu masina (un ARO), am hotarat sa cautam alta locatie. Dupa o alta zi de hoinareala am ajuns seara tarziu in Piatra Neamt, unde ne-am cazat pt o noapte; a doua zi pe 31 Dec, suparati ca nu am gasit un loc dragut unde sa ne "desfasuram" la mult visata petrecere de Revelion, ne-a hotarat sa ne intoarcem acasa... cu multe multe poze si amintiri dragute din cele 2 zile de hoinareala; dar nu inainte de a ne mai abate din drum. Intr-un final pe la 16.00 in data de 31 Dec, trecusem cu BAC-ul pe la Galati si ne "ascuteam" dintii pt festinul ce ne astepta acasa; afara se intuneca... pustiu pe drum si dupa vreo 4-5 km, ne trezim ca din senin s-a oprit motorul... cu vocea stinsa Sile (soferul), ne spune ca a "picat" pompa de injectie.
Salvarea nostra, a fost telefonul meu mobil si inspiratia soferului. A sunat acasa, la rugat pe fratele sau sa-i aduca pompa de injectie de rezerva din garaj (omul deja se asezase la masa sa petreaca); intre timp se intunecase de-a binele si frigul era din ce in ce mai insistent (ne-a incalzit la foc de coceni, ramasi pe camp), intr-un final a ajuns si salvatorul nostru, cu ultimele puteri si nervii intinsi la maxim, au "remedit" masina si intr-un final glorios pe la orele 23 am ajuns si noi in Tulcea.
"Petrecerea" s-a tinut la mine acasa, dar dupa ce am mancat ceva si ne-am incalzit pe la ora 2-3 dimineata s-a dat stingerea, era rupti de oboseala.
Nu pot spune, ca a fost cel mai frumos Revelion din viata mea, dar a fost cu siguranta cel mai trasnit, si cu siguranta nu il voi uita prea curand, au trecut exact 10 ani de atunci si inca imi este proaspata in minte experienta prin care am trecut.
Sincer nu regret nimic, sa nu intelegeti ca nu am uitat aceasta experienta, pt ca m-a marcat in sens negativ, de fiecare data cand ne amintim de aceasta intamplare, ne amuzam copios...
LA MULTI ANI! SI VA DORESC UN AN NOU MINUNAT!
adina_popa
Postat pe 12 Decembrie 2008 12:19
Cel mai superb Revelion a fost in 2006-2007 cand eu si sotul meu devenisem parinti,nu ne facusem nici un plan pur si simplu stateam langa brad ascultam colinde cu gandul sa mai linistim colicii bebelusului nostru care avea aproape 2 luni,prima oara ne-a inteles,ne-a zimbit chiar ras,a fost foarte cuminte nu a mai plans de colici chiar sau terminat problemele cu colicii din acea noapte.La miezul noptii ne-am trezit cu bunicii, cu sora mea,matusa care ne-au pregatit sarmalute , masa de Revelion.Nu va spun ce petrecere sa incins pana la 10 dimineata am dansa ,petrecut,chiuit nu am simtit ca mai suntem obositi cred ca a fost cel mai bestial Revelion ptr ca nu ne asteptam sa se incinga asa atmosfera,am fost impliniti din toate pct de vedere.Iar baietelul nostru Denis Andrei cand se trezea sa pape facea si cateva poze la primul lui Revelion si cum credeti? cu zambetul pe buze ca si cum ar fi stiut.Va pupam dulce mami si Deni

Postat pe 12 Decembrie 2008 12:57
Buna! Pot spune ca cel mai frumos revelion petrecut pana acum a fost cel de anul trecut! Am fost impreuna cu prietenul meu la o casa de vacanta. Cei cu care trebuia sa petrecem revelionul nu erau o prezenta prea placuta, asadar ne-am furisat intr-o camera a casutei si am ramas in visare pentru 2 zile, 2 zile de vis. Prientenul meu m-a alintat si s-a apropiat de mine mai mult ca oricand. Pentru ca peste o luna sa raman singura, cu gandul tot la el si la clipele dragute petrecute. Revelionul de anul trecut a fost cel mai frumos pentru mine, deoarece anul acesta stau si ma gandesc cum va fi revelionul fara "ursul" meu care sa ma alinte si sa aiba grija de mine. Ceea ce imi doresc cel mai mult este sa ne impacam si sa petrecem revelionul impreuna departe de toata lumea, doar noi cu gandurile si sentimentele noastre. Eu nu am resuit sa il uit si nu cred ca voi reusi vreodata :(.
G23
Postat pe 12 Decembrie 2008 13:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
situatie enervanta 3 De la: oana0309 13 Aprilie 2014 18:53
Regretul 15 De la: AndreeaChiricea9786 1 Noiembrie 2012 10:18
Inchiriez vila munte Predeal sarbatori craciun revelion 2009 2010 10 De la: andreia_cibu 14 Decembrie 2009 10:52
Pt amatorii de CALATORII si EXCURSII !! 1 De la: homereg 2 Mai 2010 08:25
VRETI UN JOB UNDE SA LUCRATI DE ACASA? AM GASIT EU UNUL 1 De la: shooby 10 Ianuarie 2012 13:13