Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

Cel mai frumos revelion ?

A fost anul trecut la Sarata Monteoru intr-un peisaj de basm . Prieteni minunati. Distractie a maxim .

A fost extraordinar.
roxi_toxi26_healthy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:32
Cel mai frumos revelion pe care l-am avut a fost acum vreo 5 ani, cand ne-am adunat toti colegii de clasa din liceu. Ne-am stropit cu sampanie si am dansat toata noaptea... ca nebunii De seara de la 8, pana dimineata la 10. A fost singura data cand m-am distrat asa bine.
laura_m23
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:35
Cel mai frumos revelion a fost cel care marcheaza trecerea de la anul 2007 la anul 2008.Locatia a fost Vatra Dornei, la o pensiune la 10 min de mers pe jos din gara. Noaptea de revelion am petrecut-o alaturi de proprietarii vilei, desi nu-i cunosteam, i-am invitat alaturi de noi, pentru ca vila era inchiriata in totalitate de micutul nostru grup format din 6 persoane.Desi ne inarmasem de acasa cu boxe, muzici s.a, a, fost foarte cumintei, n-am putut da muzica tare de tot pentru ca proprietarii erau cu foarte mult bun simt . Ca si in celelalte 3 nopti in care am stat acolo, inclusiv in noaptea de revelion, domnul Nelu, proprietarul, fost geolog, ne-a predat o alta lectie adevarata de geografie, facand o alta prezentare de poze si filmuletze de pe traseele montane pe unde trecuse
A doua zi, ne-au invitat pe toti 6 in livingul de la parter, care era ocupatde catre ei, si ne-a servit cu o ciorba de potroace ca sa ne revenim . Ca sa nu mai spun ca sotia domnului Nelu, medic, mi-a facut si o injectie de calmare, pe 1 ianuarie, pentru ca facusem o indigestie urata de tot. A fost foarte frumos, am mentinut si ulterior legatura cu ei, trimitandu-le prin posta un CD cu pozele facute impreuna cu ei in cele 4 zile.

Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:37
Cel mai frumos revelion pe care l-am petrecut a fost accela dintre anii 1996 - 1997 ,cand pe data de 28.12.1996 am adus-o pe lume pe fiica mea .Nascand pe 28 am fost nevoita saimi petrec revelionul in spital alturi de cea mai mare realizare a mea.Tin minte ca pe le ora 22 a inceput sa ninga iar eu mi-am luat sufletelul in brate si ne-am asezat la gem , cand a batut ora 24 atunci am realizat ca este cel mai frumos revelion din viata mea.
sinzi_gl
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:42
In anul 1998 am fost la un bar mik de tot dar revelionul a fost super ! Bal mascat ! eu am fost imbracata in clovn iar sotul meu era "nasul" de pe tren;) . un prieten bun s-a imbracat in boschetar :)) iar pretenii lui fara sa stie cine e i-au dat bani si apoi cand s-a luat in gura cu ei au inceput sa se
O alta tipa a fost deghizata in miner avand in mana un salam pe post de bulan;)) taximetristul nu a vrut sa o ia .... cica : "sunt ocupat sunt ocupat !" asta cand i-a vazut arma contodenta .
o pereche draga mie s-au deghizat ea in el si el in ea :)). o alta prietena in tiganca iar sotul ei in omul pesterii cu blanuri pe el . super petrecere si super-revelion !

D
danimicutica
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:59
cel mai frumos revelion....greu de spus.fiecare are farmecul lui aparte..cred ca cel mai frumos revelion a fost cand eram micuta,si eram acasa,in familie,cu emisiunile acelea speciale de revelion,cu mancarurile gatite de mama,si tatal meu feriit si asteptand invitatii...da,cand traiau parintii mei a fost cel mai frumos!!
leuvivienne_23
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:01
Cel mai frumos revelion pe care l-am pentrecut a fost cel de anul trecut, Revelionul 2008. Eram de putin timp impreuna cu iubitul meu, de aprozimativ o luna. A fost primul Revelion petrecut in Bucuresti...nu am fost multi dar atmosfera a fost de zile mari, muzica, rasete, glume etc. La miezul noptii am plecat la Casa Poporului pentru a vedea focul de artificii...am participat la numaratoarea inversa alaturi de presedinte...si apoi ne-am spus primul TE IUBESC sub lumina miilor de artificii...si iata ca mai e putin si sarbatorim al doilea Revelion impreuna
Wildhoney
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:01
pe langa cele spuse mai devreme,(ca o completare),toata viata o sa-mi aduc aminte cu drag de acele revelioane..cu mirosul de brad si de portocale(era o ocazie speciala..toata viata mirosul portocalelor o sa-mi aducca aminte de sarbatorile de iarna),cu casa stralucind de curatenie si de beculete..oo,si cu acele bombonele ce se puneau in brad si pe care mereu le mancam si puneam doar ambalajul ..si cu acea veselie cu care porneam colindatul prin bloc...nu mai e cum era,si n-o sa mai fie vreodata..nu credeti??
leuvivienne_23
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:11
Cel mai frumos revelion l-am facut la un prieten de-al sotului meu, de ce a fost frumos? Iata cum s-a organizat revelionul, toata lumea a fost obligata sa se costumeze, am inchiriat toti imbracaminte de la un teatru, eu am fost imbracata in clovn, binenteles cu nas, vopsita pe fata, parul tapat(aveam parul lung, va inchipuiti in ce hal aratam ce mai, clovn in toata regula, sotul meu imbracat in turc, turban, lulea tot tacamul, super.Si acum sa va povestesc despre invitatii, gazda: imbracata in zana(gazda fiind barbat )cu o rochita lunga superba , peruca blonda cu par lung ondulat si binenteles avea in maina bagheta magica cu care atingea fiecare invitat la intrarea in casa si inainte sa fii atins obligatoriu trebuia sa bei pe nerasuflate un pahar de tequila ca sa te destinzi un pic. Sa va mai povestesc de alte costumatii superbe, vulpite, magarii, dracula, vrajitoare, marinarii, ursii, contese, fantome, am ras toata seara si ne-am simtit tare bine, mai ales ca cu toate ca ne cunosteam intre noi nu recunosteam imediat cine este persoana care intra in casa!A fost superb si imi mai doresc astfel de revelioane, sper sa aveti parte si voi de un revelion de vis cum a fost al nostru!
albastrica4
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:11
Din anul 1999 ,de cand sunt cu sotul meu ,toate Revelioanele mi s-au parut super.Ce nu poate fi super cand esti cu perechea ta langa tine.Dupa aceea am inceput sa facem Revelionul si cu fetita noastra care acum are 5 ani jumate ,iar de vreo 2 ani iesim in gasca la munte.Anul trecut an fost la o cabana la Arieseni si am fost vreo 20 de insi ,majoritatea perechi,toti colei de-ai sotului,cu care ne intelegem foarte bine.A fost pur si simplu minunat.Ziua skiam si seara stateam la foc de tabara,la gratar,ascultam muzica si jucam ,unii carti ,altii remii,fiecare dupa preferinte.A fost si primul an in care am skiat si va dati seama cate cazaturi am luat ,cat cuprinde.Da,destul de nasol,insa ma ridicam si o luam de la capat ,caci sotul meu skia de parca era profesionist.Imi era necaz cum de a invatat asa de repede si eu numai pe jos eram.Intr-una din zile ,ne-am gandit noi toti sa mergem sa vizitam ghetarul de la Scarisoara.Oameni nebuni ,nu alta,ca daca stiam ce urmeaza ,stateam acasa,sau poate nu.Ne-am urcat noi toti in masini ,care cum apuca mai repede ,in masini conduse de noi,fetele ,caci baietii si-au luat berea in brate si am plecat .Am ajuns undeva unde trebuia sa urcam si era un pic abrupt,asa ca am zis sa mergem pe jos de acolo ,ca sa mai facem si noi miscare.Si asa am plecat 20 de insi pe jos.Si tot urcam,si tot urcam ,si nu mai ajungeam .Dupa vreo jumatate de ora incepem si noi sa intrebam oamenii care coborau daca mai e mult .Au inceput sa rada de noi si au zis ca nu am mers nici un sfert din drum ,ca mai avem vreo 7 kilometri. .Va dati seama ca am murit cand am auzit ,dar daca tot plecasem la drum ,am continuat si cumva cumva am ajuns.A fost super ,era o priveliste minunata,caci drumul pana acolo era pustiu .Nu erau decat ici colo case ,in rest numai braji plini de zapada.Ameritat efortul .Iar cel mai asteptat gest din noaptea dintre ani ,este normal sarutul sotului meu si faptul ca e mereu langa mine si langa fetita noastra.Doresc tuturor sa simta asta ,caci nu se compara cu nimic.Va multumesc ca m-ati ascultat.

Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:20
cel mai frumos revelion a fost singurul in care am fost complet fericita: alturi de familia mea( pa care o iubesc nespus) si alaturi de cel care s-a dovedit unica mea iubire( care iubire este departe,peste mari si tari,despartiti de rautatea oamenilor, sau de destin.....). asta e realitate, nu fabulatie, si, din pacate nu pot spune ca s-a mai repetat vreodata....trist dar adevarat..........

Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:26
Mie mi-au plãcut foarte mult Revelioanele organizate în Bucureºti, în piaþa de lângã Sala Palatului (lângã fostul CC. Eu împreunã cu fiul meu ne ducem în piaþã pe la ora 22, unde cântãm ºi dansãm împreunã cu cei care au concert, numãrãm cu toþii în cor 10, 9, ...,0, "se strigã "La mulþi ani!", pocnesc câteva zeci de sticle de ºampanie, curg mii de artificii ºi apoi urmeazã pupãturi cu cei dragi.În cei 5 ani de când sãrbãtoresc întâlnirea cu noul an în piaþã, am mai convins câþiva prieteni sã treacã prin experienþa "REVELION ÎN PIAÞÃ". De ce în piaþã ? Pentru cã soþul meu a lucrat de Revelion.
Dar anul acesta soþul meu este liber ºi cred cã ar fi o surprizã plãcutã, ca dupã 5 ani sã petercem revelionul împreunã, eu, soþul ºi fiul nostru, într-o locaþie deosebitã, poate chiar Bulgaria.
Niculescu Anne Marie
kudika141205
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:29
Nu mi-am facut un obicei din a bea un sprit sau un gin numai pentru ca e sarbatoare, dar atunci am considerat ca se impune un pahar de vin, dat fiind ca era Revelionul.
Baietii isi cumparasera tot felul de tulumbe si artificii, noi fetele nea-m asigurat ca nici o superstitie nu ne prinde fara acoperire, aveam usturoi si bani in poseta, eram bine imbracate si ne-am impus sa fim vesele ca sa nu ne prinda anul nou altfel decat in cea mai buna dispozitie. Ca sa ne asiguram de buna dispozitie am ciocnit un pahar de vin si ne-am pus pe facut karaoke, pe dansat si pe povesti.
S-a facut 12 noaptea fara sa ne dam seama cum a trebut timpul si am iesit in curte sa lansam artificiile si sa ne bucuram de Anul Nou! A fost cel mai frumos revelion al meu pentru ca de la paharul de vin am vazut artifiiciile mai spectaculos decat orice show de genul organizat de profesionisti. Scanteile si fumul le vedeam ca prin niste pleoape semitransparente... simteam totul ampificat si imi placea...
Poate ar trebui sa incerc si anul asta un pahar de vin..sau doua??
vaidzina
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:34
Salut! Pentru mine, de 9 ani, Revelionul este la fel frumos in fiecare an, pentru ca este ziua sotului meu, chiar pe 31 decembrie. Cu toate acestea, anul trecut a fost unul in care ne-am distrat facand haz de necaz...de ce? Nu ne aranjasem nimic, prietenii nostri plecasera in Maramures, dar eu eram insarcinata in 5 luni si nu am vrut sa risc, batand atata drum pana acolo. Si cum spuneam, in ultimul moment a venit o cunostinta cu niste bilete la ...Vanghelion! Nu am fost incantati de idee, dar am zis ca decat sa stam acasa singurei...mai bine mergem, plus ca mai veneau cativa prieteni. Ne-am imbracat frumos (eu intr-o rochita subtirica, de vara, pentru ca era singura care ma mai incapea :D), cand am ajuns acolo...nebunie! Am stat vreo 2 ore pana sa intram. Inauntru, era surprinzator de dragut amenajat. Asta numai la parter si la primul etaj, ca la al doilea unde am avut noi masa, nu mergea lumina, nici caldura. Eu am stat cu haina pe mine, ca doar eram in bretelute. Dupa prima jumatate de ora i-am zis sotului meu ca nu o sa rezist mai mult de 2 ore. Meniul a fost dezgustator, nu am putut manca nimic..si nu din cauza ca eram insarcinata, ci pentru ca de sus de unde stateam noi, ii vedeam pe cei de la firma de catering cum scoteau mancrea din niste galeti si cutii ambalate si umpleau farfuriile fara manusi in maini, lingandu-se pe degete...pfff, ingrozitor, mi-a trecut pofta de mancare instantaneu! Partea buna a fost show-ul pe care l-au facut artistii invitati; chiar daca sunetul nu era cel mai bun, am mancat fructe, am baut (nu alcool) si am dansat pana la 5 dimineata. :)
Dar cel mai frumos Revelion probabil ca va fi anul acesta, pentru ca va fi primul alaturi de bebe-ul nostru de 6 luni si jumatate. :)
dana_9
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:42
Deoarece provin dintr-o familie cu o situatie materiala modesta nu mi-am permis niciodata sa visez ca as putea sa petrec un revelion in afara apartamentului in care am crescut. Revelionul meu s-a limitat, intotdeauna, la vizionarea programelor la televizor, alaturi de fratele meu, parinti si bunica care ne-a crescut.
gargaritavesela
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:43
Nu pot sã spun cã nu am avut Revelioane frumoase. Toate revelioanele au fost în sânul familiei alãturi de pãrinþii si fraþii mei pe care îi iubesc foarte mult. Toate au avut loc în micul nostru apartament, iar la 00 noaptea ne aflam în centrul oraºului Motru pentru jocul de artificii.Era ceva spectaculos pentru noi. Niciodatã nu am petrecut Revelionul în alta parte. Sper ºi îmi doresc nespus de mult sã petrec ºi eu Revelionul, acum împreunã cu soþul meu, în altã parte decât acasa. Este primul Revelion 2008-2009 care îl petrec împreunã cu sotul meu ºi sper ca toate Revelioanele sã le petrec împreuna cu el, oriunde ar fi ele, asta cred cã, conteazã cel mai mult într- o cãsnicie, fericire, dragoste, înþelegere ºi sã fie mereu împreunã. vã mulþumesc mult ºi vã doresc baftã tuturor!
law_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:54
Cel mai frumos revelion........:) a fost in Budapesta in 2000, a fost o intalnire de tineret, am fost conform estimarilor 70000 de tineri din toata europa si nu numai. A fost un concert pe cinste in centrul Budapestei, dupa miezul noptii toti ne-am urat un an nou fericit, nu conta natia, rasa, ce limba vorbeam, parca ne-am fi cunoscut toti de 30 de ani....a urmat un foc de aritificii superb....asa ceva traiesti poate odata in viata. Oricum eu consider ca pentru a trai un moment fericit trebuie sa vrei cu adevarat, si sa reusesti sa te bucuri din orice lucru bun care ti se ofera. Va urez sa traiti cat mai multe clipe fericite! Anca
golijananca
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:10
Cel mai frumos REVELION a fost cel la trecerea dintre anii 1989 si
1990 dupa asa zisa revolutie ,l-am petrecut acasa impreuna cu familia ,eram tineri si plini de speranta fiul nostru avea 7 ani si
desi aveam platit la restaurant din cauza celor intamplate in acea
luna frumoasa de decembrie am hotarat sa ramanem acasa.Am inceput
cu impodobirea bradului( il uitasem pe balcon neampodobit) ,am aranjat masa de revelion si au inceput sa vina rude,fini si prieteni la noi s-a umplut casa de prieteni si rude am petrecut pana in zori.
sweetmarylin
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:26
Cel mai frumos revelion l-am petrecut anul trecut la Brasov cu prietena mea ...Brasovul e un oras superb pentru un revelion cu prietenii.....cu toate ca l-am facut la un amic acasa ...la 00:00 am fost in centru in Piata Sfatului si era pentru prima oara cand i-am zis prietenei mele ca o iubesc .....o seara exceptionala.....anul asta in caz k nu castig marele premiu tot la brasov o sa merg....
catalynn1
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:29
Cel mai minunat Reveleion a fost in strada la Paris, unde am ciocnit sampanie cu necunoscuti, am dansat pe Cham Elysee, am imbratisat persoane si ne-am facut urari reciproc, am mancat impreuna, am admirat focurile de artificii, ne-am bucurat impreuna si am avut o noapte minunata....am plecat singura pentru ca iubitul meu era detasat undeva si nu ne-am putut petrece sarbatorile impreuna.
a_m_p_ro
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:34
Cel mai frumos revelion a fost cel din 2000.
Atunci am serbat 21 ani, atunci am primit inelul de logodna, atunci am trecut intr-un nou mileniu.
mironlucian_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:37
Eram undeva langa Shanghai, intr-un orasel mic, cu cativa straini. Ma certasem cu prietenul meu si decisesem sa nu merg cu el ci cu ceilalti straini. Am inchiriat o masa cu specific chinezesc, unde am mancat cu noduri gandindu-ma la el, apoi am ajuns la hotelul in care inchiriasem toti camere. Acolo, inghetata de frig si deprimata l-am vazut pe el intampinundu-ma si spunandu-mi ca avem o camera superba... Am mers apoi in bar cu toata lumea sa dansam, facand publica relatia noastra si apoi inapoi la hotel unde... a fost frumos.
Yina_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:39
cel mai frumos revelion....hmmm. cred ca cel mai tare revelion a fost anul trecut...planuisem sa il fac cu o verisoara si prietenii ei...asta pentru ca "iubitul" ma lasase balta:P ...numai ca mamai si tati :D s-au gandit va vor sa plece si ei de rev..nah ..ca oamenii;)). si mi-ai zis ca ar fi ok daca as ramane acasa cu frate-miu care planuia un chef, sa fiu om de baza sa nu ditruga astia casa :)).am zis nah, ma sacrific, ca oricum mi se du-se seara din cauza "printului" meu. si am ramas.mi-am pregatit o tinuta mai mult decat sexy pentru ...prietenii fratelui si vecinele care urmau sa vina:))))).de fapt tinuta era pentru EL.in fine. s-au adunat toti la mn, muzica, mancare, bautura , ca de rev . eu nu aveam chef nici sa deschid gura, asta pana am luat primul pahar de vin, care in mod miraculos se umplea singur;)).si am ma luat unu si inca unu pana am devenit "fericita".apoi am luat telu si am zis sa il sun pe iubi sa ii zic la multi ani si petrecere faina . numa ca am gresit nr :P si mi-o rasp o tipa si am zis nah, asta e . am plans...trist...:Dsi surpriza , pentru care am considera rev asta cel mai tare o fost faptu ca la 11 59 cand am coborat sa vedem artificiile ma trezesc cu "printul" meu in fata blocului cu un urs mare mare de plus si un zambet cat china :P.mi-o cerut iertare si mi-o zis ca ma iubeste.:D.apoi am dansat in zapada, m-o tinut in brate si mi-o soptit ca dorinta li de anu nou s-i ondeplinit:D . bine. revu o fost super dar ...nu a durat mult.dupa.....he left me again. dar mi-a dat ocazia sa il intalnesc pe adevaratu meu principe :D.cam asta e.
deea_creata
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:51
Cel mai frumos REVELION a fost pentru mine cel din 2007, alaturi de prietenii mei din studentie, intr-un loc de basm din inima Ardealului.
murgumirela
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:56
Revelionul il petrec de cativa ani in Bucuresti alaturi de surorile mele, a devenit o traditie dupa ce acestea s-au mutat acolo. nu pot spune ca mi-a placut unul in mod special caci atat timp cat suntem impreuna pt mine este extraordinar! alaturi de ele si iubitii lor plus prieteni ne-am distrat copios de fiecare data. anul trecut desi eram foarte racita si ciocneam cu ceai a fost amuzant caci s-a ras in hohote mai ales la discursurile politicienilor de la tv. nu suntem genul care sa mearga in piete la concerte dar nici nu stam cuminit in jurul mesei. pana la urma conteaza sa fii alaturi de cei dragi cel putin din punctul meu de vedere:)
Yomina
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:58
hmm ..cel mai frumos revelion ..e destul de greu de ales.Dar daca ar fi sa aleg unul cred ca ar fi acela cand am avut alaturi de mine toate persaonele dragi mie..familie si prieteni.Consider ca atunci cand cei dragi sunt langa tine nu conteaza locatia ,nu conteaza daca ai o masa imbelsugata sau mai putin imbelsugata..conteaza ca ei sunt langa tine si asta valoreaza mai mult decat orice bogatie:)
briyanaa_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:06
cEL MAI FRUMOS REVELION A FOST LA sTRAJA , LUPENI, JUDETUL MEU, UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE JUDETE CARE AU APA, MUNTE, CETATI , CASTELE, pLAJE PE MALUL RIURILOR MURES SI STREI, ETC. In 2004, am plecat 10 prieteni, cu fiica mea si sotul la cabana Montana. cu paturi supraetajate, cald in camera si baie in camera, confort. Bucatarii s-au intrecut pe ei in alcatuirea meniului, fiica mea a invatat sa schieze, eu m-am plibat cu atv-ul, sotul meu a dansat cel mai mult la dicoteca cabanei. A fost o iarna pe cinste cu zapada multa, ultimul an cu munti de nea , vin fiert, si beteala in pomul de Craciun.
Maiagrosu
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:11
Cel mai frumos Revelion pentru mine a fost in 2007, alaturi de viitorul meu sot,la Hotel Rozmarin din Predeal, orasul lui natal si locul in care ma simt extraordinar.
berbecutza22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:17
Cel mai frumos revelion a fost cel trecut(2007-2008), la Breaza, impreuna cu prietenii si pe care nu-l voi uita niciodata pentru ca a fost ultimul revelion petrecut cu o persoana foarte speciala mie, care acum nu mai este printre noi.
fatima_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:55
Cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut pentru ca a fost primul petrecut cu viitorul meu sot ,chiar daca ne stiam doar de 3 zile ,am plecat impreuna la cabana, a fost un gest as zice putin nebunesc din partea mea dar a meritat din plin ,pentru-ca acum suntem foarte fericiti impreuna ,
Cabana la care am fost nu oferea un prea mare grad de confort ,in sensul ca nu avea apa calda sau baie inauntru iar incalzirea se facea cu ajutorul unor calorifere nu prea "generoase" si la un moment data ne-a fost si foarte frig dar el a fost foarte protector si a avut grija de mine si m-a incalzit ca sa nu ma imbolnavesc
sper ca de acum inainte toate vor fii mai frumoase
lungliliana
Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi unde-i duceti pe cei mici de Pasti? 1 De la: mamica28 5 Aprilie 2011 13:15
Inchiriez vila munte Predeal sarbatori craciun revelion 2009 2010 10 De la: andreia_cibu 14 Decembrie 2009 10:52
Malta - Hotel Pallazin 2 De la: kudika226898 1 August 2010 08:37
bointer.net - pentru cei care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:30
Cazare Eforie Nord La Famiglia 3 De la: ghicica 2 August 2009 09:30