Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

Cel maifrumos revelion a fost de ultim moment anul trecut cu sotul si cu niste prieteni acasa la ei dar deji credeam ca va fi plictisitor a fost ceva neorganizat dar am dansat pana dimineata si am aprins artificii sisoferii au baut sampanie de copii iar noaptea prajeau mici afara la gratar .Au fost mai necopti dar buni.
carisma
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:09
Cel mai frumos Revelion ? Oh, toate au fost frumoase !Dar unul il pastrez in suflet ! Poiana Sarata 2002 ! Pastratori ai traditiilor, poienarii se diferentiaza de multe alte sate de pe Valea Oituzului si fiind credinciosi si fideli memoriei inaintasilor, au pastrat si nu au renuntat niciodata la obiceiurile mostenite.
Sarbatorile crestine au acolo un ritual special, pornit dintr-o imaginatie debordanta si cu rafinament, greu de confundat.
Craciunul este prilej pentru ca toata familia sa se adune in jurul mesei, unde savureaza bucate pline de savoare. Anul Nou rasuna de plugusorul recitat de feciorii satului, iar carele trase de boi specifice zonei sunt adevarate "care alegorice". Gazdele noastre au tinut sa ne prezinte toate aceste obiceiuri . A fost incantator, m-am simtit mandra ca sunt romanca !
mireilllle
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:30
cel mai distractiv revelion l-am petrecut acum cativa ani buni ,nu aveam mai mult d 13 ani.impreuna cu alte doua prietene ne-am hotarat sa ne facem revelionul la etajul 9 la spalatorie(minte d copil)....fara sa stim ca de fapt acolo dormea un aurolc..:(...gasisem o plapuma niste haine...mirosea urat ..dar in 2 zile totul era curat.adunasem toate bani cat sa ne luam un suc concentrat sa ne iasa mai mult,covrigei,biscuiti,bomboane niste chipsuri si nu-mi mai aduc aminte...am avut un casetofon si dansam p melodiile formatiei andre,ne-am distrat copios ..la 12 noaptea am iesit afara ..am dat artifici....a doua zi venisem sa stam acolo sa ascultam muzica sa mai vb dar am gasit p domnul care dormea acolo saracu ii aruncasem hainele ,plapuma ...de frik i-am chemat p fratii nostri care l-au alungat...si cam atat cel mai distractiv mai ales ca nu aveam mai mult de 13 ani iar p vremea aia fetele d varsta asta nu sunt ca fetele din ziua d azi care merg in cluburi...ne-am distrat.
annyta_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:36
Cel mai frumos revelion l-am petrecut anul trecut la o cabanutza, intr-o zona linistita, cu colegii si prietenii. Nu fusese zapada deloc in zona mea pana atunci si chiar in noapte de revelion a inceput sa ninga. Pana a 2-a zi era zapada mare si frumoasa. A fost cel mai frumos revelion pentru ca a fost primul revelion alaturi de prietenul meu.
blackcryss
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:37
Din pacate nu pot afirma ca am avut "cel mai frumos revelion" de pana acum!
Sper insa ca voi castiga concursul lansat si voi avea si eu de povestit despre cel mai frumos revelion ever.

Multumesc,

LS
luciana_stan
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:48
Buna, concluzia la care am ajuns cand am considerat ca acel revelion a fost cel mai frumos e simpla pentru mine deoarece e fost ceva magic, extrem de placut si total diferit de galagia si haosul petrecerilor in noaptea dintre ani; am petrecut toata ziua de 31 acasa cu sotia mea incepand de la micii colindatori primiti sa aduca bucurie si fericire in inimile noastre, telefoane si plimbari la prieteni, familie si pana a doua zi in zori cand nu ne mai dezlipeam unul de altul si nu ne mai dadeam drumul din brate. Imaginati-va ceva perfect, o zi minunata, linistea sufleteasca de care are nevoie fiecare ... awesome
epic
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:18
cel mai frumos revelion sau nu pot sa spun numai atat ca a fost si craciunul din cauya ca am petrecut de pe 24dec pana pe 2ian la un pieten care era singur acasa si am fost cu toti prietenii mei:am manacat am baut bauturi nealcolizate am jucat remi carti intre sarbatori si de revelion am petrecut ca niciodata si am ciocnit paharele de sampanie impreuna cu nelipsitele artificii...si sa povestesc si sfarsitul:pe 1iam am jucat fotbal pe zapada si se ara am luat-o de la capat....acesta a fost cele mai frumoase si cele mai lungi sarbatori ale mele....
bya_byank07
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:30
Eram undeva langa Shanghai, intr-un orasel mic cu cativa straini. Ma certasem cu prietenul meu si hotarasem sa nu fac revelionul cu el ci sa plec cu ceilalti straini. Am mers la restaurantul in care inchiriasem o masa, unde am mancat cu noduri gandindu-ma la El. Am mers apoi la hotelul in care aveam cateva camere inchiriate, tremurand de frig si fiind deprimata ca trecerea dintre ani o voi petrece singura... In holul hotelului l-am vazut pe El stralucind. Mi-a luat geanta si mi-a spus ca avem o camera foarte frumoasa. A mers apoi in discoteca si am dansat pana am rupt opincile si ne-am intors la hotel unde... a fost frumos pana in zori. :)
Yina_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:31
Cel mai frumos Revelion din viata mea am sa l petrec anul acesta, pt ca sunt in companiei persoanei pe care am visat /o tot timpul pana acum si care imi va deveni in scurt timp sotul meu.Acesta va ramane pt amandoi Revelionul perfect, despre care vom putea sa spunem copiilo nostri______ asa a inceput fericirea noastra cu Revelionul 2008.
semira
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:32
Hmmm...Cel mai frumos revelion....cu parare de rau spun ca nu am mai avut parte de un revelion in care sa ma fi distrat atat de mult ca cel de acum...7 ani ...eram clasa a 12 ....mi-am invitat toata clasa la mine acasa...a iesit superb...e mult de povestit...important este ca pt toti a ramas o amintire frumoasa...acum dupa ce ne-am reintalnit ....o parte din noi...am povestit de acel revelion...si parca ne-am mai unii cu totii pt inca o seara...
anca_radu2004
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:00
CEL MAI FRUMOS REVELION A FOST ACUM 2 ANI CAN L-AM CUNOSCUT PE PRIETENUL MEU.AM CREZUT CA AM LUAT PE DUMNEZEU DE PICIOARE DAR M-AM INSELAT.ACEA SEARA A FOST MAGICA NE-AM DISTRAT SI MI-A SPUS CA VREA SA FIU SOTIA LUI.ERAM CEA MAI FERICITA.CU TIMPUL MI-AM DAT SEAMA CA AM UN MONSTRU CU CHIP DE OM LANGA MINE.MA BATEA MA INJURA LA TOT PASUL ERAM JIGNITA SI FACUTA SA MA SIMT PROST.AU URMAT CLIPE GRELE DAR NU CRED CA ASTA VA INTERESEAZA.VROIAM SA VA ZIC CA ACEL REVELION A FOST PENTRU MINE MAGNIFIC DOAR PENTRU O NOAPTE.VA MULTUMESC
darya_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:10
Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa perioada a anului. Sunt multe revelioane frumoase facute de mine. Am petrecut trecerea dintre ani fie la acasa, fie la restaurant, fie pe la prieteni , am fost chiar si la Romexpo , deci locuri cat mai variate; important e cu cine petreci si cat de "gasca" sunt
lils1974
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:28
Buna seara,

Cel mai frumos Revelion a fost intr-un an cand am mers cu parintii mei si toti prietenii lor la Rasnov. In noaptea de Revelion s-au organizat concursuri, s-a cantat, s-au dat premii, tota lumea s-a simtit bine si au fost darnici fata de cei care i-au sorcovit.
A fost ultimul Revelion al parintilor mei.

Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:49
In vremurile grele,
Cabana Plapumiora
Semaforului Street
mogamircea
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:50
cel mai frumos revelion l-a petrecut in drum spre iasi cu trenul, anul trecut, bine, o parte din seara... eram imbracata in rochie de seara cu palton si cizme, sampanie pentru orice eventualitate in bagaj, cu fulgi de zapada...eram impreuna cu prietenul meu care incerca sa flirteze cu o studenta la actorie. un revelion traznit...ne-am intalnit cu prietenii la care mergeam, ne-am urcat in masina si am ajuns la 12 noaptea pe colina la cetatuie, am inotat prin zapada, am admirat cerul cu stele si la inapoiere un mic popas la plopii fara sot cu pupaturi si poze. A doua zi spre dupa amiaza am facut poze la teiul lui eminescu si la rapa galbena. de neuitat...
relli
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:55
Aceasta super-mirabilã noapte - REVELION - este asteptata in fiecare an cu multa veselie si dorinta... Anul trecut am sarbatorit cel mai frumos inceput de An Nou, alaturi de motanasul meu, sora, cumnatul, nepotelele mele, prin dans si voie buna.
MarinAlina82
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:00
Nu mi-aduc aminte de cel mai frumos revelion sau cel mai urat. In ultimii 5 ani am petrecut pe la servici revelioanele (sunt receptioner) si chiar daca am avut si program artistic, si artificii si masa bogata tot mai mult mi-ar fi placut un revelion mai simplu dar acasa cu familia.
Ce mi-aduc acum aminte e ca inainte de a ne casatori eu si sotia mea am petrecut un super revelion pe strada in centrul Buzaului si ne-am luat si o sticla de sampanie cu noi. Am desfacut-o pe strada la miezul noptii si pana sa bem din ea erau langa noi niste petrecareti care ne-au distrat pe cinste. Au scos ei pahare de sampanie au impartit la toti si ...cand sa ajunga si la sampanie au constatat ca o uitasera acasa...Deh aveau ei pahare de sampanie!! ce le mai trebuia si sampanie. Cum noua ne era de prisos o sticla la 2 persoane am dat restul acestor hazlii petrecareti.
cosmin2601
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:19
Revelionul 2007/ 2008 a fost cel mai important...Tot anul 2007 am facut tratament contra cancerului de colon : operatie, chimioterapie, radioterapie....Si totusi ajunsesem sa trec intr-un nou an. De la inceput stiam ca voi reusi, dar viitorul era incert. La ora 0,00 pe 01.01.2008 inca traiam. Nu mi-am pus nicio dorinta asa cum fac multi oameni. L-am lasat pe Dumnezeu sa aleaga. Eu doar am invatat cate ceva din aceasta intamplare. Rezultatul este : acum sunt bine. Cine stie ce va urma? Nimeni. Niciodata. CARPE DIEM ! Este crezul meu dintotdeauna. Asta e tot.
costa_gratiela
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:36
Cel mai frumos revelion l-am petrecut acum 3 ani. Totul a inceput , cred in 7 decembrie cand la o emisiune de pe un post TV (cred ca emisiunea se numea Garsoniera lui Maruta)se anunta ca se castiga o excursie la Roma de revelion cine trimite un email la emisiune. In viata mea nu am castigat nimic, dar am trimis un email cu adresa sotiei.In 21 decembrie , inainte de pranz, cand ma pregateam sa plec la lucru am primit un telefon ca sotia mea a castigat un revelin de 2 persoane la Roma. Uitasem de emailul trimis. Am tras o injuratura si am inchis telefonul. Am uitat de acest telefon.Cand am ajuns seara acasa sotia fericita mi-a spus ca a fost sunata de la firma care organizase tragerea si ca vom merge la Roma de revelion. Nu mi-a venit sa cred ,nici cand eram pe aeroport la Bucuresti. Dar am petrecut 5 zile minunate la Roma de sarbatori. Deci va sfatuiesc pe toti sa credeti si sa sperati?
costi_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:53
Cel mai frumos revelion l-am petrecut la tara acum 2 ani, undeva intr-un sat din judetul Buzau. Am fost foarte reticenta la inceput in ceea ce se dorea a fi un revelion departe de oras, departe de petrecerea dintr-un club select alaturi de cativa prieteni si alte persoane necunoscute.

Si totusi am ales un cadru rural, departe de modernul citadin si zgomotoasele artificii de la miezul noptii. Fara televizor, muzica la maxim, tinute extravagante, ci doar in compania familiei si a catorva rude apropiate, in niste haine mai mult decat comode, revelionul parea a fi unul banal, dar dupa acea seara mi-am dat seama cat farmec ofera o astfel de experienta.

Uitasem demult ca revelionul poate insemna mai mult decat sampanie scumpa, aritificii, lux. Am mancat bucate traditionale, am depanat amintiri demult apuse, am aflat si alte povesti despre parintii mei si amintirile ce-i legau de acele locuri. Punctul culminant al serii a fost reuniunea din sat de la ora 12. In jurul unui foc am ciocnit un pahar de vin cu oameni simpli si prietenosi.




Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:54
Cel mai tare Revelion, va spun din proprie experienta este in ROMANIA, in mijlocul celor dragi.Am facut si revelioane peste hotare(Grecia, Turcia, Malta, etc)dar nimic nu se compara cu ceea ce se intampla...inca pe la noi.
aurelianmonu
Postat pe 14 Noiembrie 2008 19:24

Revelionul pentru mine este intodeauna o zi speciala.
Faptul ca sarbatoresc alaturi de sot,copii imi da o senzatie de multumire sufleteasca dar si de tristete(pentru ca imbatranesc de fiecare data cu inca un an).Dar ideea este ,ca in suflet mi-a ramas sfarsitul de an petrecut cu prietenul meu si actualul sot ,necasatoriti fiind.Cu mari rugaminti am avut acordul parintilor de a lipsi o noapte de acasa si pentru mine a fost ca o evadare spre o lume necunoscuta mie!Spun asta deoarece aveam doar 19 ani(era in anul 1980-31 decembrie)-iar la fiecare stea cazatoare imi puneam o dorinta -sa fiu impreuna cu cel pe care il iubeam si cu care sunt si astazi dupa 27 de ani.In acea noapte am baut sampanie,ne-am sarutat la 12 noaptea ,ne-am iubit si am simtit cu adevarat ce inseamna iubirea.Chiar daca am avut momente mai putin frumoase in casnicie de fiecare data i-am multumit lui Dumnezeu ca am cunoscut cu adevarat dragostea si din aceasta dragoste au iesit doi copii frumosi,cuminti si destepti-.poate este ceva banal ceea ce scriu dar conteaza foarte mult ca macar o data in viata sa simti cu adevarat dragostea adevarata-pentru ca treci mai usor peste momentele urate din viata ta.Nu ne-am permis in decursul anilor un revelion sofisticat,pentru ca prioritate a avut educatia copiilor care uneori te seaca material,dar in ziua de 31 decembrie totul este deosebit(de la decorarea casei pana la aranjarea mesei)si bradul este nelipsit de 27 de ani!


























0













































adrianavioletapaduraru
Postat pe 14 Noiembrie 2008 19:34
adrianavioletapaduraru
Postat pe 14 Noiembrie 2008 19:37
BUNA!AM PETRECUT UN REVELION DE NEUITAT
kudika107586
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:00
BUNA!AM PETRECUT UN REVELION DE NEUITAT
kudika107586
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:00
De la: soryna_morari, la data 2008-11-14 20:00:34BUNA!AM PETRECUT UN REVELION DE NEUITAT
kudika107586
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:05
BUNA!AM PETRECUT UN REVELION MINUNAT LA IZVORUL MURESULUI ,O STATIUNE MONTANA ,CU PRIVELISTI SUPERBE ,CU ZAPADA CA IN BASME ,ALATURI DE SUTE DE PRIETENI ADUNATI LA UN REVELION IN AER LIBER.INVITATI ,IRIS,COMPACT-B,HOLOGRAF,IN CONCERT PANA DIMINEATA .DOUA PARTII DE SCHI PENTRU CUNOSCATORI,SANII PENTRU MAJORITATEA PARTICIPANTILOR,VIN FIERT CALD SI FOCURI DE TABARA ,CARE LUMINAU FETELE TUTUROR ,IN MOMENTUL TRECERII IN NOUL AN.AM PASTRAT VIE AMINTIREA DE A PETRECE REVELIONUL INTRE SUTE DE PRIETENI,UNDEVA IN MUNTI>
kudika107586
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:16
revelionul....cumpana dintre ani!In aceasta zi speciala,cand anul trecut isi i-a la revedere si ne intampin aun an nou,este f important sa fii impreuna cu cei dragi.Pt mine toate aceste zile speciale au fost importante,fiecare in felul ei,insa cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut.Si de ce spun ca a fost frumos...in aceasta ultima zi din anul 2007 si bineinteles prim azi din anul 2008,eu si cu prietenul meu ne-am impacat dupa aproape o jumatate de an in care am fost despartiti.in noaptea revelionului,amicii nostri comuni ne-au facut o surpriza si ne-au organizat o intalnire,nici unul din noi nu a stiu ca ne vom intalni.Cu ozi in urma ,atat eu cat si iubbitul meu eram f tristi ca nu vom fii impreuna,ca vom petrece revelionul separat,ca nu ne vom putea tine in brate la intrarea in noul an.Dar,din fericire pt noi si datorita bunilor nostrii prieteni,totul s-a schimbat,am fost impreuna la cumpana dintre ani si sper ca la fel vom fii impreuna si peste 100 de revelionane petrecute impreuna :))A fost deosebit acest revelion pt ca ne-am impacat dupa o perioada lunga in care nu ne-am vazut deloc si pt ca la miezul noptii,cand am intrat in noul an ,noi 2 ne-am imbarcisat si ne-am promis unul altuia ca nimic si nimeni pe lumea aceasat nu ne va mai desparti si ca niciodata nu vom mai gresi unul fata de celalalt..
a fost cell ami minunat revelion din viata mea pt ca dumnezeu mi l-a dat inapoi pe cel pe acre il iubesc mai presus de orice,pe cel pt care mi-as da si viata numai sa-i fie lui bine,el este tot ce am mai scump pe lumea aceasta.....

Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:47
nu stiu care a fost cel mai frumos revelion,dar sper ca va fi cel de anu asta,pt ca este primul an de cand suntem casatoriti.
simooo83
Postat pe 14 Noiembrie 2008 21:35
cel mai frumos revelion a fost acum 2 ani !initial trebuia sa fac revlionul cu o colega de-a mea pentru ca parintii ei plecasera ,iar ea ramanea singura si nu voiam asta! eu am fost la ea...se facuse deja 12..bausem sampania si acum ne plitiseam pur si simplu fiind doar noi doua..si cand eram pe punctul de a adormi imi suna telefonul..fostul meu-era ciudat ca ma suna..am convenit sa vina sa ma i-a de la colega mea de acasa..ma asteptam sa nu vina fiind departe,taxi nu prea se gaseau iar el trebuia sa vina singur..totusi a venit..iar in loc sa mergem la revelionul unde era el ne-am plimbat doar noi doi..lumea fiind a noastra ;la un moment dat inceput sa ninga..a fost atat de frumos ..desi poate nu pare atat de frumos momentul acela a fost incredibil de frumos , de profund si de neuitat..
creatza_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2008 21:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Autostrada salonic igoumenitsa. 2 De la: calator 10 Iunie 2010 10:44
articole 1 De la: yubestema 10 Aprilie 2011 17:29
VRETI UN JOB UNDE SA LUCRATI DE ACASA? AM GASIT EU UNUL 1 De la: shooby 10 Ianuarie 2012 13:13
Ro WOW Best Romanian Server !! 1 De la: alexutzafk 1 Noiembrie 2010 23:00
Mai are rost sa insist pt a mi recupera iubirea pierduta, 8 De la: Lucia_Lucy_1 2 Decembrie 2013 08:48