Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR

Cel mai frumos revelion...hmm... sa vedem.Poate cel in care eu si prietena mea ne-am dus la munte si deoarece am vrut sa coboram la cabana unor prieteni cu masina, fara lanturi, am derapat, am lovit-o, iar masina nu a mai pornit, retelele de telefonie mobila bineinteles ca nu functionau, iar noi imbracati fff frumos (ea intr-o rochie superba si pantofi eleganti) riscam sa murim degerati, asa ca am pornit pe jos 4 km prin zapada si viscol.La un moment dat simteam ca nu mai putem sa ne miscam(ei ii paralizase maxilarul), cred ca mai aveam putin si intram in soc. Cel mai frumos moment a fost cand ne-am aruncat amandoi pe spate in zapada si deja ne jurasem dragoste si dincolo de moarte, cand am auzit bubuituri iar cerul s-a umplut de mii de culori. Am mai stat cred ca 5 secunde asa si ne-am pornit iar la drum si am ajuns intr-o stare jalnica in toiul petrecerii de unde bineinteles ca nu a lipsit si ambulanta.
S-au poate revelionul cand ne-am cumparat bilete de la o agentie de turism, iar cand am ajuns in tara respective si la hotelul acela ni s-a spus ca nu avem locuri, ca s-a facut o incurcatura si nimeni nu mai raspundea la telefoane. Asa ca ne-am schimbat in masina si ne-am dus incognito la o petrecere ce se desfasura la hotelul vecin, iar a doua zi am plecat acasa. Frumos, nu?
mariusfizz
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:39
Cel mai frumos dar si cel mai romantic Revelion a fost cel de anul trecut. Iubitul meu plecase sa faca ultimele cumparaturi pentru noaptea de Revelion. Eu l-am asteptat cu o masa festiva, nu am invitat pe nimeni, ne hotarasem sa fim singuri in acea nopate, alaturi de bebelusul nostru, o fetita dulce care avea doar 3 luni. La 12 noaptea am ciocnit cupe de sampanie si am iesit pe balcon ca sa urmarim focul de artificii.
natiweb
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:23
acum 2 ani a fost cel mai frumos revelion. in saptamana Craciunului am aflat ca sunt insarcinata.am petrecut revelionul la o cabana in Maramures, iar la miezul noptii le-am spus si prietenilor vestea cea mare.Am fost foarte fericita.si acum sunt fericita alaturi de fetita mea.
kudika197502
Postat pe 19 Noiembrie 2008 11:54
Anul trecut am perecut cel mai frumos revelion din viata mea.L-am perecut alaturi de familia mea si....alaturi de viitorul meu sot.Exact in momentul trecerii dintre ani toata lumea sarbatorea afara sub focul de artificii, iar intrun colt mai retras tot sub focul artificiilor sotul meu s-a asezat in genunchii si mi-a daruit un pahar de sampanie.Pahar care nu continea numai sampania in sine, ci si inelul de logodna. pe moment nu mi-am dat seama, pt k nu ma asteptam dar...nu va imaginati cat de placut surprinsa am fost cand am vazut inelul si cate emotii am avut cand mi l-a pus pe deget si m-a cerut in casatorie.Pt.mine totul plutea in acel moment eram cea mai fericita pers din lume, si nu am sa uit niciodata acea noapte speldida din viata mea.Pt mine sarbatorirea revelionului va ramanevesnic pretioasa.

Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:36
BUNA ZIUA.AM VAZUT ACEST SAIT FOARTE DRAGUT.CARE PUR SI SIMPLU MI-A LUAT OCHII.MI-ASI DORI TARE MULT UN REVELION ASA FRUMOS.DE MULT NU MA-M DISTRAT DE REVELION.ANUL TRECUT L-AM FACUT ACASA.DAR CEL MAI MULT MIAM DORIT UN REVELION AN BULGARIA.PUR SI SIMPLU MI-L DORESC.SI ASI FI FOARTE BUCUROS DACA AL CASTIG.VA MULTUMESC TUTUROR.
DRAGUT
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:54
De la: DRAGUT, la data 2008-11-19 12:54:03BUNA ZIUA.AM VAZUT ACEST SAIT FOARTE DRAGUT.CARE PUR SI SIMPLU MI-A LUAT OCHII.MI-ASI DORI TARE MULT UN REVELION ASA FRUMOS.DE MULT NU MA-M DISTRAT DE REVELION.ANUL TRECUT L-AM FACUT ACASA.DAR CEL MAI MULT MIAM DORIT UN REVELION AN BULGARIA. DAR AN ANUL 2006 MAM DISTRAT UN PIC MAI BINE.
DRAGUT
Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:55
Am petrecut multe Revelioane frumoase, atat la munte cu prietenii cat si acasa alaturi de cei dragi. Dar cel mai frumos a fost Craciunul din 2007, unde eu si iubitul meu am fost invitati la o cabana in Piatra Neamt, mai exact pe Valea Tarcaului. Acea cabana purta numele"Vitoria Lipan" si fiecare camera purta o anume denumire si era amenajata in functie de denumire. Era" odaia lui Nechifor Lipan, a Vitoriei Lipan, odaia Dorului, a vrajitoarei etc". A fost minunat, l-am asteptat pe Mos Craciun care a venit cu daruri si am petrecut cu prietenii pe langa foc, cu multe glume si cantece de chitara.
aly_pop
Postat pe 19 Noiembrie 2008 14:44
Cel mai frumos Revelion pe care l-am petrecut a fost la Sinaia, la hotelul- restaurant Furnica.Am plecat cu sotul meu si un grup mare de prieteni.Au fost numai tineri la Revelion, multi veniti din Ungaria.A fost o atmosfera superba, am dansat mult, la masa au fost numai bunatati, afara ningea si se depusese deja zapada. M-am simtit fericita, admirata, a fost o seara cu adevarat magica.Am participat la un concurs de dans, am jucat" Mim", s-a ras mult, ne-am batut cu zapada, cu alte cuvinte, a fost perfect.Dupa Revelion am mai ramas 2 zile la "Furnica" cu acelas grup simpatic si am continuat sa ne distram. A fost un Revelion cu adevarat frumos!
elenadinica
Postat pe 19 Noiembrie 2008 23:00
Poate o sa sune plictisitor sau pura poveste,dar pentru mine cel mai frmos reveion a fost cel de acum 5 ani.In luna decembrie aveam deja 4 luni cu prietenul meu si asa am petrecut primul nostru revelion impreuna....nu a fost nimic deosebit, l-am facut la el acasa doar noi doi...nu a fost magic dar pentru mine a insemnat mult pentru ca a fost cu baiatul pe care eu il vedeam in viitorul meu.asa a si fost,am fost impreuna 5 ani si a fost perioada cea mai frumoasa din viata mea,desi acum s-a terminat.am baut sampanie ,am vb foarte mult sa ne cunoastem avand in vedere ca eram si mica atunci ;)) eram indragostita lulea.
mika89
Postat pe 20 Noiembrie 2008 00:05
Cel mai frumos revelion a fost acum 2 ani, cand inca eram in liceu(hmm...ce viata!!!).Am sarbatorit impreuna cu colegii, la o cabana, la munte....si era friiigg dar foarte frumos.A fost o atmosfera superba dar unul dintre baieti(cel a carui era cabana) a omis sa ne spuna inainte de a merge acolo k nu are decat o soba(pt cele 2 etaje ale casei), k nu are lemne si trebuie sa mergem sa imprumutam de la vecini(pe bani) si k nu se pricepe de loc sa faca foc in semineu a fost foarte distractiv momentul cand am mers sa cerem lemne, desi mai erau cateva zeci de minute pana inceprea revu......noi ne targuiam cu localnicii, carora le-am dat bani si le-am promis k vom veni si la anu sa facem vanzari a fost bine dar am iesit de-acolo cu o raceala de toata frumusetea ....macar a meritat
oltytzuk
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:49
Cel mai frumos revelion din viata mea a fost anul trecut cand la 12 noaptea am fost pe malul plajii de la Eforie Sud,cu sampanie,cateva lumanari si saruturi pentru cateva zeci de minute pentru ca inghetasem si am fugit spre casa...Pana aici nimic special,dar ce a fost cu adevarat nebunesc a fost din partea mea ca eu il cunoscusem pe baiatul respectiv pe net dar nu l vazusem niciodata si am acceptat invitatia lui la mare la el,numai pentru faptul ca imi doream mult sa petrec 12 noaptea pe malul marii.......de mult timp.....claudya
brisa_claudya
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:54
De la: brisa_claudya, la data 2008-11-20 13:54:58Cel mai frumos revelion din viata mea a fost anul trecut cand la 12 noaptea am fost pe malul plajii de la Eforie Sud,cu sampanie,cateva lumanari si saruturi pentru cateva zeci de minute pentru ca inghetasem si am fugit spre casa...Pana aici nimic special,dar ce a fost cu adevarat nebunesc a fost din partea mea ca eu il cunoscusem pe baiatul respectiv pe net dar nu l vazusem niciodata si am acceptat invitatia lui la mare la el,numai pentru faptul ca imi doream mult sa petrec 12 noaptea pe malul marii.......de mult timp.....claudya....a fost iubirea vietii mele,dar nu mai e...
brisa_claudya
Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:56
Cel mai frumos Revelion?! Cu siguranta a fost cel din 2005-2006, pentru ca atunci, la miezul noptii, cand cerul era luminat de artificii, eram pe balconul apartamentului unui prieten, langa mine era bradul frumos impodobit, actualul "sotul meu", a ingenuncheat in fata mea, a scos o cutiuta frumos impodobita, si cu glasul plin de emotii m-a cerut in casatorie!Ne-am intors in apartament si impreuna cu toata gasca am sarbatorit 2 nopti "marele eveniment"!!!
F_BOSTAN
Postat pe 20 Noiembrie 2008 18:59
Cred ca sunteti de acord cu mine ca a sarbatori ceva inseamna ,in afara de exprimarea unei bucurii, si o stare in care afirmam tot ceea ce este bun pentru viata noastra.
Imi vine destul de greu sa ma decid care a fost Revelionul cel mai frumos din viata mea.Fiecare Revelion m-a imbogatit cu ceva.Sarbatorirea Revelionului este prin excelenta o stare interioara ,pe care o putem trai in plan psihic,datorita capacitatii de a crede in ceva:intr-un viitor mai bun,,mai imbelsugat,cu mai multa pace si liniste sufleteasca, cu mai multa iubire, de a crede in binele sau frumusetea vietii.
Cel mai frumos Revelion l-am petrecut cu sotul meu.Eram casatoriti de o luna si cateva zile si , cum el era medic de circumscriptie, nici nu se punea problema unei evadari din localitate-datoria inainte de toate-asa ca ne-am consolat ramanand acasa,dar nu singuri ,ci cu nasii nostri,cu care ne intelegeam de minune.Cu exceptia catorva plecari la bolnavii care-i reclamau prezenta,noaptea dintre ani a fost foarte frumoasa si a ramas pentru totdeauna in sufletul si inima mea.Mancaruri gustoase-le-am pregatit impreuna cu nasa mea-,sampanie din belsug,casa impodobita de sarbatoare,colindatorii veniti cu Plugusorul,toate si-au adus aportul din plin la o atmosfera calda,plina de ganduri bune si frumoase ,care ne-a adus zambete pe fata si ne-au trezit calde nostalgii.
Sa ne bucuram prin urmare de sarbatori-de Craciun si Revelion-aceste dimensiuni simbolice ale vietii noastre ,care ne umplu de forta de a construi ,de a gandi pozitiv si de a lupta cu obstacolele inerente oricarei vieti.
Rosalba
Postat pe 20 Noiembrie 2008 19:01
Mii de multumiri; NEOTOUR;! Ne bucuram mult ca ;existati si ,,,speram ca in anii ;urmatori , sa calatorim si cu ;voi! CEL MAI FRUMOS ;REVELION;;?????!!!!Cred ca o sa fie ;cel din ;2008-2009!Ceea mai mare bucurie ,cel mai frumos cadou , pe care pot sa-l primesc ;vreodata; este ;sa-mi petrec ;;Sarbatorile de iarna si ;;Revelionul;cu cei dragi! In ;1999, luna octombrie, pasii celor; 2 fii ai nostri, s-au indreptat ;spre tara lui; Cervantes;; Spania! Tineri ,fiind de ;25- 27ani, si-au luat ;soarta-n maini si-au plecat, pt, a-si creia un viitor ,mai bun!Din 1999, pana-n 2007, ne-am petrecut sarbatorile iernii si ;Revelionul; singuri, eu si sotul! N-am sa va scriu, ce-seamna , ;;;Sarbatorirea ,zilei mele de nastere ;pe 23XII, ce-n-seamna sa nu-i ai langa tine la masa in acele zile, speciale!! Pe cei dragi, ca unii, n-o sa-ntelegeti, notiunea ;;;Dor;; Anul acesta , o sa-ncepem sarbatorile, luna cadourilor cu ;;Aniversarea nepotului, Raul-Cristian, care pe ;;6XII.2008,implineste; 3ani.;;Pe ;;7XII. nora ceea mica, sotia lui ;Ovidiu, implineste;;32ANI. Vom continua ; pe ;23XII. 2008, eu implinesc; 59ani. Apoi ;pe ;25XII. este onomastica ; nepotului;Raul-Cristian!!Vom sarbatori, ;Craciunul, in; Spania, la ;;GUADALAJARA si ;TOLEDO,, REVELIONUL este ;surpriza;!! Il vom sarbatori cu ;; cei 2 fii, cu nurorile si nepotii!! Pe ;;6 ianuarie 2009, in ;Spania se sarbatoresc;; Regii; sarbatoare cu mare fast. Pe ;; 31 ianuarie, nepoata ; Vanesa-Iulia ,implineste; ;6ani!;; Pe ;1februarie;2009, noi ;implinim; 37ani de ;casnicie;iar ;pe ;3 martie ;sotul ;implineste; 66ani!;; Noi credem ca acest ;REVELION ;2008-2009; o sa fie ;unul de vis; precum ;ne-au promis ;baietii,vacante de vis pt, noi, la ;batranete!Mereu cand am fost la ei ;vacantele petrecute cu ei si familia lor, au fost;;DE VIS;;! Cred ca vom fi foarte ;fericiti; acolo cu toti impreuna, de sarbatori, cum n-am m-ai fost de ;8ani;!!Va dorim .tuturor, ;noroc si sanatate;! Un an nou fericit, tuturor.!Cu zile bune! .. Maria si Ghita,Baia-Mare.
sirsof
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:37
Pe 26.12.2003 s-a nascut fetita mea Cristina.A fost darul meu pretios de Craciun.Pe data de 31.12.2003 dimineata am venit acasa cu ea iar seara am avut cel mai frumos revelion din viata mea!
Imi priveam ingerasul si plangeam amandoi de fericire!
Acum mai avem putin si implinim 5 ani,suntem in grupa mare la gradinita si facem multe nazdravanii.Ne-am bucura sa avem un revelion frumos in Bulgaria,ar fi minunat!
ana_vlad
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:24
cel mai frumos revelion a fost acum2 ani!!!!toti prietenii am hotarat sa inchiriem o cabana!!!a fost superb:30 de persoane am fost !!!!la sirnea,...........o priveliste superba

ar fi frumos sa mai facem inca un revelion la fel!!!dar nu mai suntem cu totii acasa
multi dintre noi sunt plecati in strainate!!!!
iar in bulgaria nu am fost niciodata!!sincer mi-as dori sa castig acest concurs!!!!

crys88dan
Postat pe 21 Noiembrie 2008 11:57
De la: ConcursLazy, la data 2008-11-13 17:43:56Nu ti-ai facut inca planuri de Revelion? Lazy si NEOTOUR te invita la concurs.
Poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici care a fost cel mai frumos Revelion al tau. Noi vom alege cele mai interesante 20 de mesaje, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 14 decembrie 2008
Irinna_lazy
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:50
Cel mai tare si amuzant revelion a fost acum 3 ani, cand eu prietenul meu de atunci, si inca doua cupluri ne-am htarat sa facem revelionul la unul din baietii acestia la bunici. Nu eram prea incantati dar nici alte altermative nu aveam.Bunicii lui stateau la cativa km de oras, ne-am dus pe 31 s-a facut 12 noapteam am ciocnit o sticla de sampanie si steam toti in pat ca nu avea nimeni chef de distractie...pe la 1 noaptea cand sa adormim,au venit din oras parintii baitului la care eram acolo. Si ce sa vezi mama lui era in stare critica de ebrietatae :)) si ne-a trezit pe toti, ne spus plugul necenzurat :)) a dat drmul la muzica la maxim si ne-a luat pe toti la dans, la baut pana la 5 dimineata. Chiar ne-a distrat pana la urma :))
Irinna_lazy
Postat pe 21 Noiembrie 2008 13:02
Stiti cum se zice: cel mai frumos si reusit revelion il alegi in penultima zi, pe 30 decembrie. Ei bine, in Dubai, cu nisip in loc de zapada, cam asa fuse.

In copilarie, nu concepeam sa petrec Anul Nou sau Craciunul fara zapada. Imi amintesc cu drag de sarbatorile de iarna din copilarie, cand venea Mosu’ in fiecare an cu zapada pufoasa din plin si mergeam la sanius dupa ce imi faceam temele.

Intr-adevar, uneori mi-e dor de mirosul de zapada. Muntenii sigur stiu despre ce vorbesc, e vorba despre seria de mirosuri iernatice, de lemne arse sau carbuni aprinsi in soba (am trait in zona miniera toata copilaria), de vin fiert dupa o bataie cu zapada, de manusi cu un deget si fulare crosetate de bunica, de nasul mereu rosu si de inotatul prin zapada de juma’ de metru. Tindem sa le uitam, dar sunt acolo, undeva in subconstient. Mi-e dor si de o anumita iarna inconstienta in care ne dadeam cu sania de carat marfa la cabana, la lumina lunii, undeva in Parang, si pentru ca era uriasa si eram sase oameni in toata firea pe ea, urlam la fiecare curba: Stangaaaaa!!! Dreaptaaaaa!! Sunt amintiri frumoase, dar mai sunt atatea de experimentat, de trait pe lumea asta.

In ultimii ani, de exemplu, am facut niste revelioane mai deosebite: fie in Londra, in piata, cu niste prieteni, printre englezi beti, cu nasu’ rosu (din evident alte motive decat cele prezentate nostalgic mai sus) si cantand de zor, fie in Caraibe, pe un oarecare vas de croaziera, cu alti englezi cu nasu' rosu, beti si cantand de zor. Sarbatoream un nou an impreuna cu toti cei peste o mie de angajati, printre care ma numaram si eu. Iar dupa anul nou „la nisip” din 2007-2008, in care puteam linistita sa ma inscriu la un desert safari sau un „sandboarding” am descoperit ca mai sunt muuulte alte arome de testat si mirosuri de memorat. Ati zice ca din descrierea de mai sus mi-e dor de revelionul de acasa, de zapada, dar nu: deja m-am gandit la o idee de revelion prin Malaezia sau Bali... avem voie sa visam, nu?


Postat pe 22 Noiembrie 2008 15:40
Cel mai frumos revelion a fost acum 4 ani.Nu aveam planuri pentru petrecerea acestuia , aveam invitatii dar nu aveam dispozitia necesara sa le onorez.Insa pe data de 27 dec.am primit un telefon,de la persoana pe care o iubeam dar cu care eram doar amica fff buna.Si m-a invitat s facem revelionul impreuna.Eram cea mai fericita de pe pamant,nu puteam sa cred.A fost o seara magica cea de Revelion si toate in ultimii 4 ani de cand suntem impreuna.Parca o vraja ne-a cuprins,nu stiu ce s-a intamplat cu noi dar de atunci suntem impreuna tot timpul si suntem foarte fericii.Si cand plecam la serviciu ne este extrem de dor unul de celalalt.Am trecut prin bune si rele aman2 si am invatat ca cel mai important lucru in viata este dragostea.Ne iubim mult si la inceputul anului 2009 vrem sa ne logodim.In toamna facem si nunta daca ne ajuta Dumnezeu.Fiecare revelion l-am petrecut acasa impreuna si aceasta ar fi un cadou minunat pentru aman2 daca am putea pleca doar noi 2,intr-o zona asa de frumoasa....si cine stie...poate o sa fie chiar ziua in care ne logodim Chiar a fost cel mai frumos revelion si cel mai magic in care dorintele mele au inceput sa devina realitate!
jojo_alexya
Postat pe 22 Noiembrie 2008 15:56
Cel mai frumos Revelion a fost cel de anul trecut, petrecut impreuna cu prietenul meu, deoarece au fost primele sarbatori petrecute impreuna si asa am vrut sa fie......decat noi doi si nu o sa-l uit nicodata.
Am stat in casa ca doi porumbei pana la vreo 23.30, apoi am iesit in oras pt. a vedea focul de artificii de la miezul noptii...am luat cu noi o sampanie pt. a ne mai "incalzii"....ce sa mai ....a fost cel mai FRUMOS REVELION .....
Anul acesta tot impreuna vrem sa facem REVELIONUL......si sper sa fie in tot atat de frumos....
anaeco
Postat pe 23 Noiembrie 2008 10:12
De la: ConcursLazy, la data 2008-11-13 17:43:56Nu ti-ai facut inca planuri de Revelion? Lazy si NEOTOUR te invita la concurs.
Poti castiga un sejur pentru doua persoane la Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici care a fost cel mai frumos Revelion al tau. Noi vom alege cele mai interesante 20 de mesaje, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 14 decembrie 2008

Postat pe 23 Noiembrie 2008 16:40
Nu pot sa spun ca am avut vreodata un revelion iesit din comun,senzational;asta inseamna ca as minti,desi multi o fac numai ca sa primeasca un premiu... Trecerea dintre ani este unica chiar daca se repeta,la fel si bucuria si fericirea care sunt induse de acest important eveniment...pentru fiecare dintre noi.Fiecare revelion pe care l-am petrecut a fost cel mai frumos pentru mine.

Postat pe 23 Noiembrie 2008 16:54
Oare s-a postat mesajul meu?
carmen_0031_lazy
Postat pe 23 Noiembrie 2008 19:16
Era seara de 31.12, ora 19.00, prin curtea casei mele isi facea vecul o mita siameza care imi zivita pisoiasul. I-am aruncat o bucata de carne prajita, ea s-a apropiat, iar eu am vrut sa o mingai. In momentul in care am pus mina pe ea s-a incolacit cu ghearele si cu coltii in mina mea dreapta. Am tipat cit m-au tinut plaminii de durere si nu stiam ce sa mai fac, asa ca am chemat un taxi pentru a merge la urgente. A venit taxiul si m-am suit, i-am spus destinatia si apoi mi-am vazut de lacrimile si durerea mea. Nu observasem nici un detaliu din acel taxi. Am ajuns in fata spitalului si eu ma scotocem in geanta cu o mina ca sa platesc. Am auzit o voce blinda zicind: lasati ca imi paltiti dupa ce ne intoarcem de la urgente, vreu sa merg cu dumneavoastra sa va conduc, zicea un tinerel imbracat in Mos Craciun. Am insistat sa nu mearga cu mine, desi nu mai puteam de dureri si nu mai fusesem niciodata in spital. Intr-un final, dupa citeva contraziceri a mers cu mine si mi-a fost de mare ajutor. Am luat un calmant, durerile au trecut, la fel si supararea. L-am rugat sa ma duca la barul unde urma sa aiba loc petrecerea de revelion oragnizata de colegii de facultate. Profitind de amabilitatea lui si de ajutorul lui am intrat in vorba cu el si l-am intrebat unde asteapta venirea noului an. Roata s-a intors iar el printre siroaie de lacrimi mi-a marturisit ca in masina taxi, ajuta lumea sa mearga sa fie fericiti cu cei dragi. Mi-au ramas intiparite in mine cuvintele : "Fericirea mea a fost vinduta pe o masina, o masina luxoasa" Pina la urma mi-a povesti amanuntit ca iubita lui, il parasise pentru un domn care ii facuse cadou de Craciun o masina noua, de citeva mii de euro. El a ramas doar cu amintirile si cu durerea. Cuvinte grele au iesit din gura lui atunci, era terminat, pentru el viata se stinsese cu citeva zile in urma. Am reusit sa il calmez si l-am rugat sa mearga cu mine la petrecere,insa nu a acceptat. Am platit cursa, am mers la petrecere, insa gindul meu era la el, la primul baiat pe care il vazusem distrus din cauza unei fete.... Am hotarit sa plec de la petrecere, am sunat la firma de taxi si am cerut ca el, indicativul 325, sa vina sa ma ia. Comanda a fost respectata, toata noaptea am petrecut-o pe strazi, plimbindu-ne cu masina, privind brazii impodobiti, luminitele instalatiilor ce impinzeau orasul si care iti dadeau fiori. La ora 12 am ciocnit amndoi 2 sticle de sampanie, in centrul orasului, alaturi de multimea strinsa acolo, multime care a fost martora relatiei noastre pentru ca de atunci am ramas impreuna. In acea noapte de revelion, desi a inceput cu durere si lacrimi, mi-am cunoscut jumatatea si suntem foarte fericiti. Pe 24.05.2008 ne-am casatorit.. Un lucru pe care am omis sa vi-l spun este acela ca mita "buclucasa" este mascota noastra si o avem alaturi zi de zi...
carmen_0031_lazy
Postat pe 23 Noiembrie 2008 19:41
Cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut.
Eram acasa cu iubitul meu, afara ningea extrem de frumos, cu fulgi mari si desi, iar in soba focul ardea mocnit si peste tot era miros de brad. Am deschis o sticla de sampanie si ascultam colinde in surdina. Ne-am petrecut prima parte a revelionului rasfatandu-ne unul pe celalalt, cu lumanari in jurul nostru si o atmosfera de poveste. Dupa miezul noptii ne-am dus in vizita la parintii mei si am plecat impreuna cu ei sa ne plimbam prin zapada. Am facut poze, am ras, ne-am jucat cu zapada, iar tata si iubitul meu rasfatau partea feminina a familiei cu flori si ciocolata.

A fost o noapte minunata, in care am simtit caldura familiei si dragostea celui cu care imi impartasesc viata.

Le doresc tuturor sa aiba parte de o astfel de seara!
lysutza1987
Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:04
in anul 2006 pot sa zic ca am trait revelionul cel mai frumos, cel mai fericit.Imaginati- va o cabanuta, plina de prieteni, de buna dispozitie, muzica si lucrul cel mai important alaturi de persoana iubita. Pentru cateva zile am uitat cu totii de serviciu, de facultate, de bani, si am ne-am trait viata la maxim. Pentru mine a fost atunci al doilea revelion facut cu iubitul meu si cu prietenii nostri, deoarece pana atunci in fiecare an am sarbatorit venirea noului an cu familia. Cel mai important a fost ca ne-am simtit extraordinar, ne-am distrat, nu prea am dormit ce-i drept, dar asta nu a fost o problema pentru noi. Un revelion simplu pentru mine a fost revelionul cel mai frumos deoarece am fost alaturi de iubitul meu si alaturi de prieteni. SI AM INCALECAT PE O SA SI V-AM SPUS POVESTEA MEA.
lorepury
Postat pe 24 Noiembrie 2008 13:50
Cel mai minunat revelion pt mine, a fost cel de anul trecut, si spun asta pt k a fost primul revelion alaturi de bebele nostru care a adus lumina in sufletele noastre, cu toate k nu prea aveam de nici unele, totul ni se parea frumos, doar ne uitam la ingerasul nostru care dormea in patutul lui linistit si ne bucura sufletul, pt noi anul care venea ni se parea plin de bucurii, uitasem de datorii, necazuri si k nu aveam bani sa facem revelionul in alta parte nu ne mai pasa , eram FERICITI, pt mine a fost cel mai frumos revelion!
ANGEEELICA
Postat pe 24 Noiembrie 2008 18:40
Revelionul cu cel mai mare ecou in viata mea a fost cel in care l-am cunoscut pe sotul meu.
O prietena ma invitase la petrecerea de revelion unde aveam sa cunosc cateva persoane noi cu care ulterior am dezvoltat o frumoasa prietenie.Acolo l-am cunoscut si pe Andrei.
A fost seara in care ne-am vazut si ne-am indragostit nebuneste.
Rezultatul :peste exact un an ne-am casatorit si avem o casnicie mai mult decat fericita.
nicox
Postat pe 24 Noiembrie 2008 23:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Craciun fericit! 22 De la: stanmihaela 28 Decembrie 2009 12:46
5 euro gratis ! 1 De la: lazy002573 18 Iulie 2010 12:45
Cum se folosesc cremele de bronzat 9 De la: kudika340760 15 Decembrie 2010 16:27
Carti PDF Gratuite ! 1 De la: kudika495568 9 Ianuarie 2012 14:02
Aventura in Valea Cernei pe urmele lui Hercules 4 De la: elena_duminica 29 Septembrie 2009 08:35