Setari Cookie-uri

Concurs NEOTOUR



Cel mai frumos Revelion?! Parerea mea e ca fiecare in parte are semnificatia lui pt oricare dintre noi, totusi ce poate fi mai frumos decat sa ti-l petreci alaturi de cei apropiati tie, sufletului tau.....Pentru mine toate au fost deosebite pentru ca le-am trait alaturi de familia mea, la munte, la mare,la maternitate, dar ce mai conteaza locatia...De 2 ani sunt si mai fericita pentru ca sunt mamica de tripleti, tripleti ce i-am adus pe lume chiar in noaptea dintre ani...Deci fiecare Revelion ce va urma,va avea o tripla semnificatie. Avem pentru ce sa ne bucuram si sa inchinam o cupa de sampanie! Sa ne traiti ingersii nostrii dragi: Luca, Teodora si Matei!
guguta_lazy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 01:12
Revelionul este cea mai tare petrecere a anului de la care nu poti lipsi!Ne ducem din timp la cumparaturi pentru a ne alege cele mai frumoase haine si accesori pentru a intampina noul an asa cum se cuvine!Acum 3 ani pe cand eram la colegiu ne -am pregetit conform ritualului si am plecat la Bran .ne -am cazat la o cabana superba si distractia a inceput asa ca la munte cu un vin fiert,toate bune si frumoase pana in marea noaptea de peste an cand surpriza....s-a oprit curentul electric!drept urmere am sarbatorit in continuare la lumina lumanarilor !a fost primul si ultimul revelion care l-am petrecut fara muzica si la lumina lumanarilor;de aceea a ramas pentru mine cel mai special revelion petrecut de mine pana in prezent!
alessia_lazy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 09:58
Cel mai frumos Revelion al meu... hmmm .. parca a fost ieri.. aveam de gand sa merg eu cu iubitul meu la o cabanutza in muntzi... planu era facut.. parea totul asa de romantic.. ideea.. mmm...dar problema era ca la cabana nu puteam avea acces cu masina.. asa ca trebuia lasata masina in satul care era cam la 5 km departare... nici o problema daca nu uitasem ca iarna .. se intuneca mult mai repede asa ca ajunsi acolo in sat.. inchidem masina.. luam bagajele... si pornim...si mergem ... si urcam.. si urcam.. pana la un moment dat.. cand ne gandim ca parca tot mergem de vreo 2 ore.. si nimik... am fost inghetata.. speriata... si era deja tarziu.. 31 dec.. ora 21:00.. nu voi uita niciodata cand a venit iubitul meu la mine.. ma luat atunci in bratze.. si mia zis.. ca el si-a promis ca va avea o viata grija de mine si ca orice ar fi nu are de ce sa imi fie frica.. eram asa de fericita.. incat chear numai conta unde sunt.. conta doar ca suntem impreuna... din fericire am dat de un nenea printre dealuri..:P care ne-a dus la cabanutza.. unde in fatza unui foc mare la ora 12 noaptea iubitul meu ma intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu el... cu folia de la sticla de sampanie in jurul degetului am zis ... Da...
Tina24_lazy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:55
Am crezut ca cel mai frumos revelion a fost acum 12 ani cand mi-am intalnit viitorul sot.Apoi am zis ca ca cel mai frumos inceput de An nou este cel din 2001 cand s-a nascut fetita noastra. Avea 2 saptamani si era cel mai frumos cadou. Si este.Anul trecut credeam ca cel mai frumos Revelion este la Viena, superba Viena.Acum cred ca cel mai frumos va fi cel de anul acesta la Poiana Brasov.La anul voi spune ca cel oferit de voi este cel mai frumos.Si totusi, fiecare An nou este frumos in felul lui, mai ales daca marcheaza si un alt inceput.... Sanatosi sa fim...
olimpia_healthy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:53
Revelion... as putea insira o intreaga serie de astfel de evenimente.. petreceri menite sa ne "lase" amintiri placute.. Eram la liceu.. an terminal.. si aveam un prieten care m-a invitat, evident, sa fac Revelionul din acel an impreuna cu el, acasa la niste prieteni.. eu nu prea indrazneam sa le spun parintilor mei despre intentiile mele.. Nu prea erau de acord cu "iesiri" si baieti si... in special in alta localitate.. (Localitatea unde urma sa facem Revelionul se afla la circa 25 km distanta :-D..) Mda.. e adevarat.. asa erau ei.. Am complotat cu o prietena( le-am spus parintilor ca o sa merg acasa la ea.. era din aceasi localitate cu mine.. mai bine zis.. la vreo 20 case de mine..) si cu o verisoara si fara prea multe explicatii am plecat toate 3.. Bineinteles.. prietenul meu a venit dupa mine.. si ne-am trezit acasa la prietenul lui.. Cateva persoane.. nu prea inghesuit.... muzica.. mancare.. Ne-am petrecut foarte frumos.. am dansat, ne-am prostit la greu.. Am jucat tot felul de jocuri ce ne implica pe toti.. Punctul culminant a fost atunci cand toti baietii au disparut efectiv..
S-au stins luminile.. si pe o "muzica" miscatoare si-au facut aparitia baietii.. oferindu-ne un spectacol de LAP DANCE.. ;-).. A fost foarte interesanta acea petrecere.. Eu..oricum ma gandeam doar la ce scandal aveau sa faca parintii mei daca ar fi aflat despre isprava mea.. Dis de dimineata.. am plecat acasa.. Partea interesanta a fost ca ne-am trezit cu vreo 30 cm de zapada.. Am ajuns acasa.. si totul a fost ok.. Poate voi fi oarecum condamnata de "practica" mea de a convinge parintii sa merg la o petrecere cu baieti.. Poate si eu as condamna acum.. Nu am mintit pt a face rau.. ci doar dorinta aceea de adolescent si de o oarecare rebeliune din parte mea.. Dar.. cine nu a facut asta??? Am ramas cu o amintire placuta..
spidie
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:16
revelionul trecut l-am petrecut cu prietenul meu si inca un cuplu in Austria mai exact in Bud Ischel. mi-a placut f mult. daca as avea posibilitatea m-as muta si maine acolo.e o mica localitate f aporape de partiile de ski si este f liniste. pe mine ca romanca va spun sincer k m-a frapat curatenia de acolo. pe fiecare straduta erau braduti impodobiti cu globuri, beteala si instalatii si rezistau fara sa fure nimeni nimic. stiu k pare anormal dar cand i=-am vazut am fost sigura k nu vor mai fi acolo a 2 a zi, dar m-am inselat. bradutii erau si a 2 a si a 3 a zi si tot asa.
era multa zapada si f multe decoratiuni pe strada...era de vis. a fost un Revelion pe care mi-l voi reaminti mereu cu placere. sper sa mai ajung vreodata acolo:)
ileana_xs
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:34
....Buna...cel mai frumos revelion!...ei bine sper ca inca nu am petrecut cel mai frumos revelion....in mod sigur locatia nu este cea mai importanta,daca exista strictul necesar este bine...de la ce nu vreau sa fac rabat este compania familiei si a prietenilor....si bineinteles muzica antrenanta alaturi de delicii culinare traditionale si nu numai....pana atunci insa urez tuturor un revelion de vis!
funky_roua
Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:41
Astept sa fie. Poate mi-l oferiti voi!
kudika065274
Postat pe 25 Noiembrie 2008 17:32
Cumpana dintre anul 2007 si 2008 mi-a adus cele mai frumoase momente din viata mea.Purtam un costum albastru de schi care era completat perfect de setul de manusi si fular galbene.Ammosfera era feerica,zapada extrem de curata iar eu extrem de fericita.Ma aflam undeva in imprejurimile Bacaului la o cabana din lemn impreuna cu iubitul meu si cu alti cativa prieteni.La miezul noptii am luat saniutele din pod si ne-am urcat sus pe un deal din spatele cabanei unde zapada era batatorita de copii.Am aprins cateva artificii din acelea care pot fi tinute in mana si ne-am dat drumul pe partie asemeni copiilor.Cand toata lumea ciocnea sampanie si era imbracata d egala in incaperi cu pretentii, noi eram plini de zambete, inghetati, undeva ascunsi in zapada mare.Atmosfera a fost completata de intunericul din jur, care de altfel, era mirific de data asta..Cateva minute mai tarziu a si nins...A fost fantastic...Mi-as dori un bis daca s-ar putea...
byank_lazy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 18:10
Cel mai frumos revelion a fost cel de anul trecut. L-am facut la Praga cu prietenii mei din toata Europa. Au fost prezente in acea seara Franta, Spania, Portugalia, Germania, Polonia, SUA, Olanda, Grecia si bineinteles Romania I-am cunoscut in Italia pe timpul facultatii. Anul 2008 ne-a prins pe podul Carol. Sirenele cantau, oamenii se imbratisau, iar noi cantam cat puteam de tare. Eram cei mai galaciosi Am fost sa si dansam iar apoi ne-am intors la hotel...unde am facut ravagii Am trezit pe toata lumea (incredibil....dar unii la ora 4 dormeau deja)
elly_lazy
Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:18
Mda...revelionul pe care l-am petrecut eu acum 2 ani nu are nimic romantic in el dar e plin de intamplari haioase.Acum 2 ani trebuia sa fac revelionul cu fostele mele colege de munca la un restaurant,la un popas.Toate bune si frumoase pana-n ultima zi cand primesc un telefon de la una din colegele mele in care ma anunta ca totul a fost anulat.Era cam 12:00am.Intrasem in panica,nici nu vroiam sa ma gandesc ca de revelion voi sta acasa.Cateva minute m-am tot gandit si mi-am adus aminte ca o prietena a mea ma invitase sa fac revu cu ea si niste prieteni.Am sunat-o repede sa vad daca oferta mai este valabila desi nu eram prea incantata.Spre fericirea mea raspunsul a fost afirmativ.Am facut repede cumparaturile sa nu ma duc cu mana goala acolo(fiind ultima zi cumparaturile fusesera deja facute de ei),mi-am mai adunat vreo 2 prieteni,ne-am intalnit si cu prietena mea si am plecat impreuna spre NAVODARI(acolo statea varul ei la care faceam revu).Ajunsi acolo,pupaturi,cunostinte,dansuri..etc.Dupa vreo 15 min am intrat si noi in dormitor ca fetele:p.Una din prietene vroia sa-i indrept parul cu placa.Zis si facut.In timp ce eu ii indreptam ei parul,a inceput sa miroasa a ars.Eu nedumerita si speriata ii zic repede:"Elena cred ca ti-am ars parul".Ea saraca,la fel de speriata a sarit repede de pe pat sa se uite in oglinda sa vada....intre timp....se deschide usa si intra varul prietenei mele care ne spune:"Deschideti si voi geamu asta ca mi s-a ars ciocolata si e fum":)))Toata lumea a izbucnit in hohote...."a..deci nu parul Elenei mirosea a ars":))).Dupa aceasta intamplare toate au revenit la normal....distractie pe cinste...chiuieli,dansuri....mancare,bautura...ca de orice revelion.Cu putin inainte de ora 00:00...ne-am ingramadit cu totii sa ne imbracam,sa ne incaltam si sa iesim afara.Manu,varul prietenei mele,de grabit ce era n-a mai nimerit sa ia din cuier geaca lui ci a luat geaca unei fete foarte slabe.Baga el mana pe o maneca,apoi pe cealalta ,tot i se parea ca cv nu e in regula si zice"ma da ce naiba,mi-a intrat geaca la apa sau mi s-au lungit mie mainile asa deodata.Toata lumea s-a oprit sa se uite la el...bineinteles ca iar am izbucnit in hohote cand am vazut cu ce s-a imbracat el de fapt...cu geaca Marietei:))).Sa dezbract de geaca ei ,a luat-o pe a lui si apoi am iesit afara.Ajunsi afara am aprins artificii,petarde,rachete..ca tot omu.Sampania insa n-o desfacusem pt ca nimeni nu avea telefonul sau vreun ceas la el.Ne uitam si noi la ceilalti sa vedem care incepe sa cante primul.Numai ca,au inceput sa cante "la multi ani"pe rand...nu mai stiam cat e ceasul,daca e 00:00 sau nu.Pana la urma ne-am lasat la mana noastra si am inceput si noi sa ne uram la multi ani,sa cantam.Apoi am mers cu totii in cel mai apropiat parc de distractii si ne-am dat in masinute.S-au umplut numai cu noi.Strigam,cantam...a fost frumos.Intorsi inapoi in casa,iar dansuri,chiuieli....totul s-a desfasurat normal..bine..facem exceptie de perioadele cand ne gaseam in bucatarie sa mancam si mai faceam cate o traznaie sau mai ziceam cate o duma.A doua zi de dimineata (pe la ora 11:00 :d)toti erau imprastiati pe canapele,pe jos,pe fotolii ,pe unde au apucat.Manu,gazda,dormea cu capul atarnat in jos si picioarele strambe pe canapea,si alt prieten pe langa el tinandu-se de piciorul lui;))Gasca s-a spart putin mai tarziu.A fost unul dintre cele mai adevarate revelioane pe care le-am petrecut.AM acceptat sa merg acolo,cu o oarecare retinere pt ca nu cunosteam pe nimeni dar nu m-as fi gandit niciodata ca va iesi asa de frumos.M-am simtit in largul meu iar ei au fost de nota20.As mai vrea sa mai petrec astfel de revelioane inca ,cativa ani de acum incolo.A fost SUPER!!!N-am folosit cuvinte alese ca sa para mai deosebita povestioara mea pt ca nu ma pricep,am scris exact ce s-a intamplat.Daca am avut greseli de exprimare imi cer scuze,oricum eu sper ca si voua si cititorilor v-a placut cat de cat....nu neaparat pt a castiga....macar pt amuzament..pt ca intamplarile au fost haioase....pacat ca nu mi le amintesc acum pe toate:).V-am pupat si sper ca v-a placut putin povestioara mea.
petite
Postat pe 25 Noiembrie 2008 23:40
mai nou la noi in tara se practica petrecerea vacantelor in alte colturi ale lumii dar eu va poat spune cu mana pe inima ca cel mai frumos revelion, l-am petrecut alaturi de familie ,prieteni si vecini.pentru ca avem doi copii, ne este peste mana sa plecam cu totii intr-un loc anume, asa ca am consimtit impreuna sa ne petrecem revelionul acasa cu parinti ,frati ,surori si prieteni, carora li se aduga si vecinii,iar asta se intampla de 3 ani incoace.este super!
gianiz
Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:43
Eu voi fi sincera si voi spune ca in 22 de ani nu am avut nici un Revelion frumos. Cand eram mica il petreceam in familie si dupa 1, 2 ma duceam la dormit. Apoi dupa ce am mai crescut mi-am petrecut revelioanele cu prietenii in apartamente "special amenajate " , prin localuri inchiriate, in cluburi sau pe la concerte. Insa nu pot zice ca imi amintesc cu drag de unul.. inca mai sper sa am un revelion care sa-mi ramana in suflet

Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:14
Cel mai frumos reveliom?! Mmmmmm.... Imi aduc aminte cu placere ca am petrecut acel Revelion, sus in varf de munte, cu iubitul meu , noi doi singurei intr-o camera la un hotel superb cu sampanie....si jucand carti pe...anumite pedepse...a fost suuuper!
claudia73
Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:40
nu pot sa zic ca am avut un super revelion, dar a fost placut pt ca a fost langa cine mi-am dorit! sa spun cum a fost: as fi vrut sa fie un revelion super fain , am invitat prietenii, am facut pregatiri si pana in ultimul moment nu a mai venit nimeni , am ramas doar eu cu prietenul meu si am hotarat sa meregem sa ne plimbam ... da , asa mi-am petrecut eu revelionul de anul trecut : pe strada de mana cu prietenul meu , doar noi ! a fost special pt ca , desui am ramas singuri , am fost unul langa altul . si a fost cel mai frumos !!!!
rodky
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:09
Cel mai frumos revelion...Imi aduc aminte de cel din 2004-2005. Eram in primul an de facultate si era pentru prima oara cand urma sa imi petrec revelionul fara familie. Nu stiam cum sa ma impart: cu familia sau cu prietenii. Multi dintre tineri, ar spune cu prietenii, normal. Dar, am ales sa stau pana la 1 noaptea cu familia si apoi am mers cu prietenii. De ce? Va garantez ca daca i-ati cunoaste pe ai mei ati intelege de ce. Sunt oameni obisnuiti de aproape 50 de ani, insa au un ritual superb de revelion. Sa va povestesc.
Deci am stat cu ai mei pana la 1 noaptea. La ora 22 au venit vecini, am discutat am ras. Dar, momentul mult asteptat a fost altul. La 23 a venit un grup de prieteni - 20 de persoane- in care barbatii erau imbracati in sarafane de blugi, rochii, fuste, batic pe cap(imbracaminte tipic feminina), iar doamnele cu rochii de mireasa si etc.. Era rasu lumii cand te uitai la ei.Aveau si o papusa pe post de copilas in fasa. Unul dintre domni a stat pe capu lu tata pana au botezat " in direct" copilul. Au facut o uratura zdravana (personalizata pentru familia noastra). Vroiam sa le dam drumu in casa sa nu ne auda vecinii, dar ei au tinut clanta la usa pana au terminat uratura. Au intrat in casa - abia au incaput intr-o camera de apartament. La 24.30 au venit alti prieteni cu sorcova. Baietii si-au pus cojoacele pe dos si au jucat ursu. Unul dintre ei s-a apucat sa faca tumbe pe holul apartamentului meu si la un moment dat s-a lovit de frigider si perete. Inca mai am semn pe frigider - nu se duce cu nici o substanta, dar nici nu vreau. De cate ori sterg frigiderul imi aduc aminte de cat de frumos se pot distra oamenii daca au prieteni - fie si atunci cand au 50 de ani. La 1 toata gasca (inclusiv ai mei) a plecat mai departe la alti prieteni, la alte case si au tinut-o asa pana spre noaptea lui Sfantu Vasile. Mi-as fi dorit sa fi mers cu ei, sau sa am prieteni cu care sa petrec un astfel de revelion de la cap la coada.
Cum va spuneam eu am mers la prietenii mei dupa 1 noaptea si am petrecut acolo, insa m-am simtit ca la orice alta petrecere. Adevaratul revelion l-am trait acasa alaturi de ai mei.
Am sa traiesc toata viata cu amintirea asta si cu dorinta de a o retrai.

Indiferent unde, cum, si cu cine.. Va doresc un revelion asa cum nu ati mai avut pana acum.
feel_lazy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:48
Ei bine, cel mai frumos si palpitant revelion a fost anul trecut cand am fost la tara la bunici in Oltenia. Chestia a fost ca am plecat pe neasteptate din Bucuresti si am prins un drum cu zapada, ceata, alunecus... a fost foarte greu pana sa ajungem. Eram cu niste prieteni si chiar faceam mishto ca o sa ajungem sa spunem "La Multi Ani" pe Dealul Negru :D Am ajuns la petrecere exact la 23.50. Cand i-am sunat pe prietenii nostri ca am ajuns, ne-au spus ca sa nu mai urcam in casa, pentru ca ei oricum coboara afara ca sa ciocneasca sampania si sa porneasca artificiile :) A fost super dragut si am tinut distractia pana dimineata :D
andreeaa04
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:53
Buna,
Ce sa zic cel mai frumos evelion a fost cel din 2007-2008 am fost la munte cu inca 23 de prieteni foarte bunii unde ne.am distrat de minune. A fost foarte frumos sper ca si anu acesta sa fie la fel.

Postat pe 27 Noiembrie 2008 07:53
Cel mai frumos revelion l-am petrecut la Brasov. Noapte dintre anii 2005-2006 a fost foarte frumoasa ( cep putin pentru mine ).Pe vremea caea eram studenta la Brasov si am petrecut revelionul alaturi de toti prietenii, colegii de servici si cativa colegi de facultate la un Restaurat unde si lucram ca ospatar.Am avut o formatie care a cantat toate genurile de muzica ( imi aduc aminte ca in acea noapte am invatat sa dansez muzica populara, chiar seful meu mi-a fost indrumator),ne-am bucurat de artificii la miezul noptii, de numeroase tombole si cel mai important este ca ne-am distrat pe cinste. Am dansat toata nopatea, cheful s-a terminat a doua zi la 10 si parca tot nu vroiam sa plecam acasa.Am fost imbracata intr-un costum de craciunita ,foarte haios, pentru ca a trebuit sa ofer cadourile de la tombola.A fost o combinatie placuta intre distractie si munca,si pot sa spun ca a fost unul de neuitat.
Va doresc ca in noaptea dintre ani sa aveti parte de cea mai frumoasa petrecere din viata voastra.
pitic_lore_lazy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:34
MA numesc laura neacsu si cel mai frumos revelion ptr noi a fost cand s-a nascut fata noastra in anul 2006.un revelion minunat ,de atunci suntem o familie minunata care ne dorim sa putem s-o ducem pe acest copil minunat peste tot .dar din acel an viata noastra s-a schimbat in bine.acum conteaza cEl mai mult ea fata mea .ii multumim dumnezeu ptr ingerul nostru,si v-am multumi daca am primi acest revelion.multumim.
lauraneacsu
Postat pe 27 Noiembrie 2008 08:55
Cel mai fain Revelion a fost in urma cu mai multi ani, in studentie,
cand unui grup de cca 25-30 de prieteni ne-a fost pusa la dispozitie
o casa pustie din Marginimea Sibiului.Cu totii ne doream sa facem un Revelion inedit, asa ca ne-am pus pe treaba.Fiecare a contribuit dupa imaginatia sa la impodobirea casei: am lipit afise, am scris versuri si dedicatii pe pereti, am impodobit "localul" cu hartie colorata si lumini, am inventat si montat o firma, am adus muzica pt.
toate gusturile, mancare si bautura fiecare cum si cat s-a priceput...S-a cantat, dansat, jucat....s-a stropit totul cu sampanie ( ca oricum nu se supara nimeni )...pana a doua zi tarziu...si astazi - dupa atatia ani - cu totii ne-amintim cu placere
cat de frumos a fost...cat de liberi si fericiti ne-am simtit.
olaada
Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:08
cel mai frumos revelion pe care l-am petrecut vreodata a fost atunci cand prietenul meu a cumparat bilete de avion pt viena si m-a dus legata de ochi pana la aeroport fara sa banuiesc nimic.noroc ca a vut inspiratia de a-mi face si bagajul:))...va dati seama ce revelion am petrecut impreuna,pot sa zic ca a fost cel mai "neasteptat" revelion din viata mea
crismi22
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:19
Eu intotedeauna am fost trista de sarbatori. Aveam mai mereu o durere in suflet, desi ma bucuram enorm cand vedeam zapada, dar apoi revea starea de tristete. Revelionul din anul trecut a fost special pentru mine. Aveam un prieten de o perioada de timp, iar din noaptea aceea nu am mai dormit separati nicio noapte. Pentru cei care citesc poate nu e mare lucru, dar pentru mine e ceva deosebit sa dorm si sa ma trezesc langa persoana pe care o iubesc si ma iubeste.
madas2604
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:59
De la: madas26_04, la data 2008-11-27 16:59:13 Eu intotedeauna am fost trista de sarbatori. Aveam mai mereu o durere in suflet, desi ma bucuram enorm cand vedeam zapada, dar apoi revea starea de tristete. Revelionul din anul trecut a fost special pentru mine. Aveam un prieten de o perioada de timp, iar din noaptea aceea nu am mai dormit separati nicio noapte. Pentru cei care citesc poate nu e mare lucru, dar pentru mine e ceva deosebit sa dorm si sa ma trezesc langa persoana pe care o iubesc si ma iubeste.
;;;;;;;Da! Ai mare dreptate! Nu-ti trebuie un cadou, mai frumos o zi mai luminoasa decat, sa-l ai pe cel drag langa tine! Sa fiti fericiti mereu! Eu il stiu de peste ;37ani, acest stil, de viata!
sirsof
Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:55
eu pe toate le-am petrecut akasa...dar a fost frumos...pt ca de fiecare data a fost ceva diferit:d
2007floryna_lazy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 23:19
Cel mai frumos revelion a fost anul trecut:
aveam pt prima data un revelion in familie la 37 de ani cat aveam atunci, alaturi de fiul meu (cel din foto) de 6 luni si de sotul meu ....
Se pare ca a fost si ultimul .... in formatie completa , pt ca intre timp domnul sot ne-a parasit . Nu i-o fi placut revelionul cu noi?
Nu ne plangem ,pt ca anul asta o sa castigam concursul si o sa mergem impreuna in Bulgaria, eu si fiul meu care intre timp a facut 1,5 ani!

Postat pe 28 Noiembrie 2008 07:02
Cel mai fromos Revelion a fost cel de anul trecut in Germania la Oedhaim.Chiar daca luna decembrie am petrecut.o departe de casa impreuna cu,colegii de munca a fost super,atmosfera,mancarea,bautura:)La ora 12 am avut o gramada de artificii.
Pentru mine a fost cel mai frumos revelion,departe de casa.

Postat pe 28 Noiembrie 2008 08:39
Cu multi ani in urma, cand iubirea nu insemna sex, cand o relatie insemna mult mai mult, sau mult mai putin decat "intima", prietenul meu s-a casatorit, in luna octombrie. EA era doctorita, eu nu, ea era din Bucuresti, avea si parinti "bine situati', eu nu....EL a crezut ca-i va fi mai bine. In anul acela, am refuzat toate invitatiile prietenilor de a petrece Revelionul impreuna. Nu ca mi-as fi smuls parul din cap, dar mi-era, la momentul acela, mai bine singura. La ora 23 sosea un tren de la Bucuresti. Si la 23,15, la usa mea era EL. Venea sa-mi spuna ca a intentat actiunea de divort, ca nu poate trai cu o femeie, gandidu-se la alta. Nu ASTA a fost cel mai frumos, ci faptul ca atunci, in noaptea aceea, am lamurit tot ce era nelamurit intre noi, am inteles tot ce nu intelesesem pana atunci, nici el, nici eu....poate, pentru prima oara, ne-am deschis sufletele cu adevarat.
Nu suntem impreuna, am un alt sot, am un copil alaturi de care imi petrec toate Revelioanele, de 11 ani incoace....dar noaptea aceea, cand IUBIREA a invins BANUL, ramane cea mai frumoasa amintire de REVELION.
Elena.Papa
Postat pe 28 Noiembrie 2008 09:52
pina acum nu am avut niciodata un revelion asa cum mi l-as fi dorit de accea doresc sa fiu printre cistigatori as fi fericita.

Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:32
cel mai tare revelion ever a fost acum vreo 4 ani cand urcasem la munte cu vreo cativa prieteni pentru 4 zile si am stat 8...drumurile fiind blocate si am cam ramas si fara bani si fara mancare ...ne am hranit cu cozonac si ceai la pliculete in ultima zi...iar cand sa plecam si noi in sfarsit acasa una din masinile noastre refuza cu incapatanare sa porneasca.
cu toate astea a fost cel mai tare revelion...ne am distrat pe cinste si acum suntem cu gura pana la urechi cand ne aducem aminte de toate lucrurile amuzante care s au intamplat in acea saptamana:mers noaptea prin padure la colindat,dat cu saniuta legata de masina tot noaptea,facut karaoke dupa mai multe sticle de vin....ce sa mai a fost superb.
baby007
Postat pe 28 Noiembrie 2008 10:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa facem bani pornind de la 0?! 8 De la: kudika226898 2 Aprilie 2011 18:16
Cum se folosesc cremele de bronzat 9 De la: kudika340760 15 Decembrie 2010 16:27
Daca vrei sa stapinesti barbatii , fii femeie ! 54 De la: Lenusa 17 Martie 2014 00:17
Buna 3 De la: kudika486695 19 Decembrie 2011 20:48
Despre ghizi 3 De la: laurinda 22 Iunie 2010 11:19