Setari Cookie-uri

masina miresei

fantome
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:42
papusa...frumos.si eu am vrut o papusa care sa semene cu mine,bineinteles dar am inebunit cautand,nu numai k nu am gasit ceva sa imi semene dar toate papusile stateau doar in picioare...cum sa o asez p masina?asa k am imprumutat papusa soacrei mele,foarte frumoasa de altfel,insa era gata sa o pierd,nu mai zic ca statea in toate pozitiile posibile numai asezata frumos nu.asa k,fetelor,mai ganditi-va!

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:29
mda...multumim ptr sfaturi
multumesc ptr masina de epoca
te voi contacta
dar mai e pana la nunta
iulik_flore
Postat pe 9 Septembrie 2008 16:09
aceeasi problema am avut-o si eu cu papusa de pe masina, dar cum am avut un sofer foarte glumet acest lucru ni s-a parut chiar comic. o nunta f rumoasa va doresc
mariangel
Postat pe 9 Septembrie 2008 20:09
eu am inchiriat pana la urma doi miri din portelan,cu baza magnetica,stau f bine pe masina,numai rochita miresei sper sa nu zboare. si sunt inconjurati de o inimioara alba dantelata,tot magnetica. sunt frumosi
aly_b
Postat pe 11 Septembrie 2008 19:47
iulik_flore
Postat pe 12 Septembrie 2008 16:10
nice
AndreeaNita
Postat pe 1 Octombrie 2008 09:34
Desi cumparasem pt masina mea o funda imensa (cu numai 20 lei), in dimineata nuntii cei de la agentia care s-au ocupat de flori si aranjamentul salii mi-au oferit un aranjament de maina cu ventuza. A fost o surpriza frumoasa, asa ca funda a tronat pe masina mirelui.
fantome
Postat pe 11 Octombrie 2008 12:31
tare
iulik_flore
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:59
Buna, Iulika. Ma bucur nespus sa te regasesc. Ce mai faci? Cum merg pregatirile?
fantome
Postat pe 13 Octombrie 2008 14:15
nu mai merg
au stagnat
inca nu ma agit.am luat o pauza
mai e pana la nunta mea
iulik_flore
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:24

Nici nu ai pt ce sa te agiti. Nu-i asa greu precum se spune.
fantome
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:16
eu imi doresc limuzina foarte mult.O limuzina alba cu flori pe capota.Ai mei incearca sa ma convinga ca nasul are o masina foarte faina (este chiar masina mea preferata) dar parca tot mai frumos e cu limuzina.la noi este cik cam 3 milioane 2 ore.Nu ar fi asa de mult , dar sa vedem bugetul si cine stie...
Puffy_grace
Postat pe 26 Octombrie 2008 11:06
buna... participam la un concurs al carei tema este ¨spune-i un altfel de te iubesc¨ Daca va intereseaza si va place poza noastra intrati pe linkul urmator si votati-ne ... poate mai furati vre-o idee ...
pentru a vota nu trebuie sa iti faci cont... doar pui nota si codul de securitate si trimiti... e fosrte simplu... va asteptam pana pe 16 februarie

http://www.askmen.ro/Spune_i_un_altfel_de_Te_iubesc-alin_si_roxana-idC147-idM421.html
rocsanyk3
Postat pe 8 Februarie 2009 02:37
De la: mariangel, la data 2008-09-09 20:09:52aceeasi problema am avut-o si eu cu papusa de pe masina, dar cum am avut un sofer foarte glumet acest lucru ni s-a parut chiar comic. o nunta f rumoasa va doresc

Se mai poarta papusile pe masini? N-am mai vazut de cand eram mica.
bastiuta
Postat pe 8 Februarie 2009 21:41
mai bine natural
belcmar
Postat pe 8 Februarie 2009 21:59
De la: aly_b, la data 2008-08-27 14:24:15
De la: nina84, la data 2008-08-24 15:49:28ei bine, unele visam la trasuri, altele la limuzine in vreme ce o seama dintre noise gandesc la o masina de rand...fiecare dupa buget...pe masina mi-as fi dorit flori naturale, sunt adepta naturaletii, a simplitatii si bunului gust, detestand si evitand pe cat posibil imitatiile, dar...uneori suntem constransi sa facem compromisuri...In concluzie, orice ai alege pentru nunta ta, e bine sa fie de bun gust si sa te defineasca. Sa fii iubita.

si eu as fi vrut flori naturale,dar mi-au zis de la florarie ca pt astfel de ornamente trebuie sa circuli cu viteza redusa. acum ma gandesc si la o funda mare din saten alb,desi daca ma gandesc mai bine n-o sa gonim ca nebunii prin oras. am vrut gardenii dar sunt sensibile.poate aleg altceva. mai propuneti va rog.

Oricum la nunta nu mergi cu viteza foarte mare si daca te-u sfatuit sa iti pui alceva nu poti sa ai incredere in ei mai departe, pt ca nu se pricep.Mai bine mai cauta si pe altii, trebuie sa mai stii si alte florarii

Nimic nu se compara cu florile naturale.
incerca www.decobell.ro si ai sa vezi
belcmar
Postat pe 8 Februarie 2009 22:05
De la: alina_hahuie, la data 2009-02-08 21:41:05
De la: mariangel, la data 2008-09-09 20:09:52aceeasi problema am avut-o si eu cu papusa de pe masina, dar cum am avut un sofer foarte glumet acest lucru ni s-a parut chiar comic. o nunta f rumoasa va doresc

nu se mai poarta alina_hahuie
insa si eu vreau papusa, este o pasarica de a mea
acum dc vreau, nu poate sa mi-o scoata nimeni din cap
iulik_flore
Postat pe 9 Februarie 2009 12:44
De la: iulika_flore, la data 2009-02-09 12:44:00
De la: alina_hahuie, la data 2009-02-08 21:41:05

nu se mai poarta alina_hahuie
insa si eu vreau papusa, este o pasarica de a mea
acum dc vreau, nu poate sa mi-o scoata nimeni din cap

pune-ti daca vrei, nu-i pb de asta, dar care-i ideea cu papusa asta, decorativa,sau simbolica,sau care ???
bastiuta
Postat pe 14 Februarie 2009 14:16
eu cred k lipseste covorul rosu din povestile voastre. oricum frumoase fantezii.. :D
crinu_tzza
Postat pe 11 Aprilie 2009 00:22
De la: crinu_tzza, la data 2009-04-11 00:22:34eu cred k lipseste covorul rosu din povestile voastre. oricum frumoase fantezii.. :D

pai NU NU!

NU lipseste!!!

il avem si pe asta

si de ce doar "fantezii"???
iulik_flore
Postat pe 13 Aprilie 2009 14:10
- Daca v-a dezamagit fotograful pe care la-ti avut la nunta, sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, de poezie si candoare, dati-ne un semn si vom gasi un peisaj deosebit, un parc, o ferma in camp, o apa, o cetate, o stanca plesuva, sau orice altceva pe care a-ti dori sa va transpuneti imaginea de miri minunati, si vom face o sedinta foto, sau si video, deosebita. A va imbraca din nou in miri poate fi chiar o provocare. Nu ezitati!
V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, si un foto sau videoclip minunat va vom oferi din materialul d-tra brut. Totul prin posta daca distanta este prea mare.
Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, si doriti sa ramaneti de la acesta cu amintiri vii si minunat de proaspete si peste multi ani, contactati-ne. Vom fi partenerii d-tra fideli.

- Daca doriti si 12 porumbei albi la cununie, cu mare placere.

Phone 0744580054 sau 0742577082
fotografie_dragosp@yahoo.com sau eunescu09@yahoo.com
Ne puteti gasi si pe www:// dragospopescuphotography.blogspot.com sau pe eunescu09 sunphoto

energiccom_grace
Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:14
Eu am inchiriat singura masina de epoca din brasov. Un Mercedes din 1938, care se presupune ca i-ar fi apartinut chiar lui HItler. Neagra, decapotabila...am fost ca la parada,ce mai, mai ales k am facut sedinta fotot la Castelul Peles Masina a costat 250-300 euro, cu platforma lui ( nu o aduce pe roti), dar a meritat! Mai ales ca nunta mea a fost in stil vintage.

Vand rochie Pronovias marca Bien Savvy Colectia La Sposa 2008, model Marsella, marime 40 la rochii de mireasa( adica 38 la haine), se potriveste la 1.70-1,76m, 52-60kg. Si voal original La Sposa mediu. Le-am achizitionat din magazin la pretul de 6100lei rochia si 700lei voalul(preturile sunt reale, puteti verifica la reprezentanta), anul acesta am vazut ca este 6800lei si niciodata nu este la reducere, ei mi-au explicat acest fenomen datorita faptului ca este un model foarte bine vandut, care se potriveste oricarei siluete; linkul rochiei de pe site-ul bien savvy http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=2&id_rochie=110&pas=4#aa , la pretul de 3700lei (rochie+voal). Se poate vinde si fara voal. Culoare ivory. Trena magnifica, cu sistem de prindere in 3 locuri cu nasturei transparenti. Descriere de pe site:Este o rochie somputoasa in care detaliile fine, drapajele, si broderiile se imbina armonios intr-o simfonie a frumusetii. Amestecul inovator de motive stilistice si designul exclusivist confera acestei tinute de mireasa puternice accente couture. Este abordata o estetica originala care combina voluptoasele falduri, cu pliseurile foarte largi, innobilate de pretioasa broderie cu accente imperiale. Linia bustului si a taliei sunt motivele stilistice de la care pleaca somptuoasa piesa vestimentara de mireasa. Imaterialul voal este punctat doar de broderia luxoasa care-i petrece marginile. Colectie:La Sposa 2008 Satin
Sunt rochii aduse din Barcelona, lucrate manual, broderia este minutios alcatuita din margelute mici, paiete mici si cusaturi. Rochia sta infoiata chiar si fara crinolina, fiindca are un sistem de voaluri pe dedesubt(eu am preferat cu crinolina). Calitatea este indiscutabila, nu se compara cu nimic romanesc sau de pe Lipscani aduse din Niro si facute de chinezi, cine cunoaste brandul international Bien Savvy stie despre ce vorbesc.
Nunta mea a avut loc in Sinaia, iar de Sarbatori am avut ocazia sa o duc la parinti in Bucuresti pentru a o duce la curatatorie la Marriot(in alta parte nu am incredere) si poate fi vazuta/probata in Bucuresti (dar chiar si Ploiesti,Brasov,Val.Prahovei daca este nevoie).
Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii si poze.
0726173782, 0766541403 nache_andra@yahoo.com
Pot sa accept si plata in 2 rate daca nu se poate achita integral.
Poze la profil!
andradeedee
Postat pe 14 Ianuarie 2010 17:57
In Brasov sunt foarte multi colectionari de masini de epoca.
fantome
Postat pe 18 Ianuarie 2010 19:35
masina ca masina dar ce parere ai de asta:
http://www.youtube.com/watch?v=D-q3K9m4Lrc
http://www.youtube.com/watch?v=kGI7GHaGNVE
http://www.youtube.com/watch?v=SljEzkOdowA
grace006966
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:26
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau poze pe www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 10 Iunie 2010 11:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum reactionati in cazul in care sotul are un job care-l tine departe de familie? 11 De la: miresssssica 25 Martie 2010 15:19
DJ 1 De la: kudika_5526 20 Aprilie 2012 01:19
despre musulmanii care vin in Romania si se casatoresc islamic cu 2-3 femei ce parere aveti? 80 De la: sotto 28 Martie 2013 07:52
mirese din valcea 7 De la: andreea4ia 25 Iunie 2013 09:31
Cum faci fata `surprizelor` neplacute din ziua nuntii??? 30 De la: oanaiulliana 2 Noiembrie 2009 09:09