De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Mmmmmm....ce pot sa-ti zic?
Eu nu sunt o intretinuta ca sotia ta!
Nu vreau sa iti descriu aici ce ocupatie am.
Si nu ca sa ma dau mare pe aici, ca oricum sunt satula de momentele in care sunt nevoita sa-mi manifest autoritatea, ci doar ca sa-ti dau un exemplu live, ca nu ai dreptate.
Sunt aici pe acest site sa ma distrez de cei de seama ta sau sa ofer o vorba buna unor oameni care chiar merita.
Cu nimic nu esti mai presus de mine, de noi femeiele in general, din contra!
Fara noi femeile, voi barbatii ati ajunge intr-un timp relativ scurt la carne de animal salbatic prajit la foc de tabara in paduri....
|
Ghicicummacheama Postat pe 27 Noiembrie 2012 12:29
|
De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Prejudecati peste prejudecati...
Plictisesti deja.
|
Viorica_Franziska Postat pe 27 Noiembrie 2012 12:43
|
De la: Tycu, la data 2012-11-27 11:45:11De la: kudika_15804, la data 2012-11-26 19:10:30De la: Tycu, la data 2012-11-26 19:05:56[quote name='
Am observat un lucru , nu vreau sa jignesc nicio bucuresteanca , dar sexul frumos din Bucuresti sunt mult sub .. fata de creierele (femei ,barbati) din provincie !Provincia depaseste capitala , multi recunosc asta !
Serios????? Ma indoiesc sa fie astfel,dar vrei sa-ti spun cum sunt barbatii,atat cei din Bucuresti,cat si cei din provincie???
Tycule,te rog,nu jigni femeile,colegele de forum,ca nu iti sta frumos,te declasezi fara sa vrei asta!!!!
Nu jignesc " colegele ", nu ma refer la inteligenta , ma refer ca in general bucurestenii se cred mai de la oras , ii considera pe ceilalti provinciali ,nu au experienta si nici logica dezvotata cum o au cei din provincie !
Din nou prejudecati...
|
|
|
Viorica_Franziska Postat pe 27 Noiembrie 2012 12:44
|
De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 12:29:14De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Si nu ca sa ma dau mare pe aici, ca oricum sunt satula de momentele in care sunt nevoita sa-mi manifest autoritatea, ci doar ca sa-ti dau un exemplu live, ca nu ai dreptate.
Sunt aici pe acest site sa ma distrez de cei de seama ta sau sa ofer o vorba buna unor oameni care chiar merita.
Fara noi femeile, voi barbatii ati ajunge intr-un timp relativ scurt la carne de animal salbatic prajit la foc de tabara in paduri....
Ami, nu-i da explicatii despre tine sau viata ta. Asta se logheaza aici doar ca sa faca valuri cu teoriile lui de doi lei.
|
Viorica_Franziska Postat pe 27 Noiembrie 2012 12:48
|
|
muza_ta Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:07
|
ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
|
muza_ta Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:11
|
De la: kudika_22127, la data 2012-11-27 12:48:10De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 12:29:14De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Ami, nu-i da explicatii despre tine sau viata ta. Asta se logheaza aici doar ca sa faca valuri cu teoriile lui de doi lei.
Tocmai de asta am zis ca nu vreau sa descriu .... chiar ca sunt teorii de doi lei.
|
Ghicicummacheama Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:17
|
De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 12:29:14De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Din pacate sotia nu e intretinuta . Spun "din pacate" pentru toti barbatii care nu au neveste intretinute de ei . De ce ? O sotie care nu e intretinuta de sot devine periculoasa si oricand ii reproseaza sotului cu expresia " in casa asta mai contribui si eu nu numai tu " . Daca era intretinuta nu mai comenta nimic ca sa nu piarda ajutorul , baza financiara si recunostea tutela barbateasca !Nu sunt mai presus in drepturile omului, sunt in felul cum vad lucrurile cand mi se cere ajutorul de catre o persoana feminina ! Spui ca "Fara noi femeile, voi barbatii ati ajunge intr-un timp relativ scurt la carne de animal " nu, daca Dumnezeu facea lumea ca inmultirea sa se faca prin alte mijloace decat act sexual numai la barbati , nu mai era nevoie de femei in lume si daca eram legiuitorul lumii pe femeie mai sus de rangul cratita aspirator nu o mai ridicam !
|
Tycu Postat pe 27 Noiembrie 2012 17:33
|
De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Asa est , femeia trebuie sa respecte caciula barbatului mai ceva decat baticul ei !
|
Tycu Postat pe 27 Noiembrie 2012 17:36
|
De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:33:44De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 12:29:14De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Din pacate sotia nu e intretinuta . Spun "din pacate" pentru toti barbatii care nu au neveste intretinute de ei . De ce ? O sotie care nu e intretinuta de sot devine periculoasa si oricand ii reproseaza sotului cu expresia " in casa asta mai contribui si eu nu numai tu " . Daca era intretinuta nu mai comenta nimic ca sa nu piarda ajutorul , baza financiara si recunostea tutela barbateasca !Nu sunt mai presus in drepturile omului, sunt in felul cum vad lucrurile cand mi se cere ajutorul de catre o persoana feminina ! Spui ca "Fara noi femeile, voi barbatii ati ajunge intr-un timp relativ scurt la carne de animal " nu, daca Dumnezeu facea lumea ca inmultirea sa se faca prin alte mijloace decat act sexual numai la barbati , nu mai era nevoie de femei in lume si daca eram legiuitorul lumii pe femeie mai sus de rangul cratita aspirator nu o mai ridicam !
Ai niste teorii de cacao!
Nici macar nu te exprimi asa cum ar trebui.
Noroc ca, noi, femeile, intuim bine!
|
Ghicicummacheama Postat pe 27 Noiembrie 2012 17:48
|
De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Vaaaaaaaaai Muza....ce mod de exprimare...
|
rondina Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:57
|
De la: Tycu, la data 2012-11-27 11:45:11[quote name='
Nu jignesc " colegele ", nu ma refer la inteligenta , ma refer ca in general bucurestenii se cred mai de la oras , ii considera pe ceilalti provinciali ,nu au experienta si nici logica dezvotata cum o au cei din provincie !
Nu ma intereseaza modul cum gandesc ceilalti,eu nu pun problema astfel,intelesu-m-ai???Nu generaliza!!!!!!Nu exista zona, din tarisoara noastra ,fara oameni mai putin capabili sau mai putin inteligenti,nu-ti mai desconsidera semenii !!!!
|
kudika_15804 Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:09
|
De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 17:48:27De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:33:44De la: kudika_14322, la data 2012-11-27 12:29:14De la: Tycu, la data 2012-11-27 12:18:06 Trebuie sa recunosc un adevar , ca indifernt de unde sunteti, si ce culoare au ochii dar sunteti foarte frumoase ambele . Mai este aici un chip ce are in fata un buchet de flori la kudika foarte frumos .Cica la femeie frumusetea e invers proportionala cu mintea , cu cat e mai frumoasa femeia cu atat mintea ......! Intr-un fel gandeste o fusta si altfel o caciula !
Ai niste teorii de cacao!
Nici macar nu te exprimi asa cum ar trebui.
Noroc ca, noi, femeile, intuim bine!
Intuiti dar nu intelegeti , asta e problema !
|
Tycu Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:26
|
Ca sa intuiesti, trebuie sa fi inteles ceva, musiu!
|
Viorica_Franziska Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:30
|
De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:36:18De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Asa est , femeia trebuie sa respecte caciula barbatului mai ceva decat baticul ei !
De unde scoate asta toate prostiile astea?
|
Viorica_Franziska Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:32
|
De la: kudika_15804, la data 2012-11-27 20:09:44De la: Tycu, la data 2012-11-27 11:45:11[quote name='
Nu ma intereseaza modul cum gandesc ceilalti,eu nu pun problema astfel,intelesu-m-ai???Nu generaliza!!!!!!Nu exista zona, din tarisoara noastra ,fara oameni mai putin capabili sau mai putin inteligenti,nu-ti mai desconsidera semenii !!!!
Nu am pus problema de inteligenta ci de cum se considera ei fata de cei din provincie !Vezi Doamne nu oricine e din Bucuresti !Cum spune bucuresteanu cand vine din piata ? "Am cumparat legume de la un... taran ..care vindea mai ieftin"..asa este , bucuresteanul a crescut cu bors facut pe balcon si cu legume de la tarani din piata !Adevarul e ca bucurestencele sunt frumoase. !
|
Tycu Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:34
|
De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:32:19De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:36:18De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Nu sunt prostii si sunt scoase din caciula bre , ca nu din batic muieresc !
|
Tycu Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:36
|
De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:30:58Ca sa intuiesti, trebuie sa fi inteles ceva, musiu!
Cand vei vedea Dunarea curgand de la Sulina catre Germania ,atunci vei vedea femeie intelegand de prima data ceva inteligent !
|
Tycu Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:39
|
De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:34:09[quote name='
Nu am pus problema de inteligenta ci de cum se considera ei fata de cei din provincie !Vezi Doamne nu oricine e din Bucuresti !Cum spune bucuresteanu cand vine din piata ? "Am cumparat legume de la un... taran ..care vindea mai ieftin"..asa este , bucuresteanul a crescut cu bors facut pe balcon si cu legume de la tarani din piata !Adevarul e ca bucurestencele sunt frumoase. !
Ai omis si un alt adevar!!!Il adaug la ultima afirmatie facuta de tine!!!Si inteligente!!!! Si te-as ruga sa nu mai faci aluzii nepotrivite ,la locuitorii capitalei!!!!Prefer sa te rog !!!
|
kudika_15804 Postat pe 28 Noiembrie 2012 15:57
|
De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:34:09De la: kudika_15804, la data 2012-11-27 20:09:44De la: Tycu, la data 2012-11-27 11:45:11[quote name='
Ete na, si eu spun de exemplu ca am luat lapte de la tarani sau am cumparat rosii de la tarani si nu de la market si asta nu spre a-i desconsidera ci dimpotriva!
|
luchianramona Postat pe 28 Noiembrie 2012 16:05
|
...de ce v� bateți capul cu oameni de gen dl Tycu?! ...din p�cate sunt multi b�rbați cu asemenea prejudec�ți!! ...ideea e c� nu trebuie s� schimbi ceea ce este deja cert doar �n mintea lor, ci s� nu-ti abandonezi credința!...nu se �nv�rte lumea doar �n jurul b�rbatului ...ai o cas�- �ngrijeșt-o, ai un copil, educ�-l frumos, ai o meserie, ap�r�-ti reptația și f�-ti o carier�!!
|
mia2123 Postat pe 28 Noiembrie 2012 17:05
|
De la: mia2123, la data 2012-11-28 17:05:34...de ce v� bateți capul cu oameni de gen dl Tycu?! ...din p�cate sunt multi b�rbați cu asemenea prejudec�ți!! ...ideea e c� nu trebuie s� schimbi ceea ce este deja cert doar �n mintea lor, ci s� nu-ti abandonezi credința!...nu se �nv�rte lumea doar �n jurul b�rbatului ...ai o cas�- �ngrijeșt-o, ai un copil, educ�-l frumos, ai o meserie, ap�r�-ti reptația și f�-ti o carier�!!
Si aceasta este adevarat!!!Putem face lucruri,pe care ,barbatii,nu le vor putea face niciodata,in aceasta sta puterea femeii,in a face din ceva imposibil pentru altii,posibil pentru ele!!!Bine punctat,Mia,multumesc!!!!
|
kudika_15804 Postat pe 28 Noiembrie 2012 17:13
|
De la: kudika_15804, la data 2012-11-28 17:13:13De la: mia2123, la data 2012-11-28 17:05:34...de ce v� bateți capul cu oameni de gen dl Tycu?! ...din p�cate sunt multi b�rbați cu asemenea prejudec�ți!! ...ideea e c� nu trebuie s� schimbi ceea ce este deja cert doar �n mintea lor, ci s� nu-ti abandonezi credința!...nu se �nv�rte lumea doar �n jurul b�rbatului ...ai o cas�- �ngrijeșt-o, ai un copil, educ�-l frumos, ai o meserie, ap�r�-ti reptația și f�-ti o carier�!!
Si aceasta este adevarat!!!Putem face lucruri,pe care ,barbatii,nu le vor putea face niciodata,in aceasta sta puterea femeii,in a face din ceva imposibil pentru altii,posibil pentru ele!!!Bine punctat,Mia,multumesc!!!! ...inițial am vrut s� nu mai abordez acest topic, dar m� s�c�ia r�u și n-am putut s� tac...cu o floare nu se face prim�var�, dar f�r� ghiocei cine ar vesti prim�vara!!!
|
mia2123 Postat pe 28 Noiembrie 2012 17:20
|
De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:39:58De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:30:58Ca sa intuiesti, trebuie sa fi inteles ceva, musiu!
Cand vei vedea Dunarea curgand de la Sulina catre Germania ,atunci vei vedea femeie intelegand de prima data ceva inteligent !
Esti invidios ca nu esti la fel de inteligent precum o femeie?
Obisnuieste-te cu conditia ta de complexat.
|
Viorica_Franziska Postat pe 28 Noiembrie 2012 18:14
|
De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:36:36De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:32:19De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:36:18De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Iepuri n-ai in caciula aia, bre?
|
Viorica_Franziska Postat pe 28 Noiembrie 2012 18:14
|
De la: kudika_15804, la data 2012-11-28 15:57:29De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:34:09[quote name='
Ai omis si un alt adevar!!!Il adaug la ultima afirmatie facuta de tine!!!Si inteligente!!!! Si te-as ruga sa nu mai faci aluzii nepotrivite ,la locuitorii capitalei!!!!Prefer sa te rog !!!
Bine doamna , ca vad ca dumneata nu intelegi ce vreau sa spun cu Bucurestiul si cand spun inteligente ma refer la iesirea din diferite situatii mai grele cand intra o familie atunci se cere ajutorul barbatului !
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2012 15:55
|
De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 18:14:51De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:36:36De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:32:19De la: Tycu, la data 2012-11-27 17:36:18De la: muza_ta, la data 2012-11-27 13:11:49ei sa nu te ca-ci in ca-ciula omului?
Iepuri n-ai in caciula aia, bre?
Iepuri nu, dar mai scot cateodata cate o fata frumoasa !
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2012 16:01
|
De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 18:14:01De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:39:58De la: kudika_22127, la data 2012-11-28 15:30:58Ca sa intuiesti, trebuie sa fi inteles ceva, musiu!
Esti invidios ca nu esti la fel de inteligent precum o femeie?
Obisnuieste-te cu conditia ta de complexat.
E adevarat ca nu sunt "la fel de"....sunt "ceva mai" ...!
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2012 16:03
|
De la: kudika_15804, la data 2012-11-28 17:13:13De la: mia2123, la data 2012-11-28 17:05:34...de ce v� bateți capul cu oameni de gen dl Tycu?! ...din p�cate sunt multi b�rbați cu asemenea prejudec�ți!! ...ideea e c� nu trebuie s� schimbi ceea ce este deja cert doar �n mintea lor, ci s� nu-ti abandonezi credința!...nu se �nv�rte lumea doar �n jurul b�rbatului ...ai o cas�- �ngrijeșt-o, ai un copil, educ�-l frumos, ai o meserie, ap�r�-ti reptația și f�-ti o carier�!!
Si aceasta este adevarat!!!Putem face lucruri,pe care ,barbatii,nu le vor putea face niciodata,in aceasta sta puterea femeii,in a face din ceva imposibil pentru altii,posibil pentru ele!!!Bine punctat,Mia,multumesc!!!!
..."Putem face lucruri,pe care ,barbatii,nu le vor putea face niciodata.." Da , exemplu , copii si mai specialiste prin bucatarie ,,, altceva !!!!!!!?
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2012 16:06
|
De la: luchianramona, la data 2012-11-28 16:05:23De la: Tycu, la data 2012-11-28 15:34:09De la: kudika_15804, la data 2012-11-27 20:09:44De la: Tycu, la data 2012-11-27 11:45:11[quote name='
Ete na, si eu spun de exemplu ca am luat lapte de la tarani sau am cumparat rosii de la tarani si nu de la market si asta nu spre a-i desconsidera ci dimpotriva!
Nu ,despre Becali toata Romania stie ca cioban a fost si la gandirea lui cioban este , dar daca ii spui ciobane " in fata se supara , la fel si cu tiganii !
|
Tycu Postat pe 29 Noiembrie 2012 16:13
|