Mai multe
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 18:58:21De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 18:53:53De la: flo_flory, la data 2013-12-16 18:44:35Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. "zicala"-i buna in ciorba!
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 19:01 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 19:01:05De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 18:58:21De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 18:53:53De la: flo_flory, la data 2013-12-16 18:44:35Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. Asta e fabula.............a scornit-o ea ca sa nu mai fie atacata de toti si sa incepem sa o aplaudam pentru fapta nobila pe care a facut-o. .........si-a scapat amantul inselat ......si a iesit el.....si cu ea(Flory) triumfatori. Hai mai! Astea sunt bancuri.
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 22:35 |
||
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-16 22:35:01De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 19:01:05De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 18:58:21De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 18:53:53De la: flo_flory, la data 2013-12-16 18:44:35Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. La cat minte flory asta, nu ma mai mira nimic din partea ei. Garantat e si asta, o noua minciuna din partea ei. |
||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 17 Decembrie 2013 08:43 |
||
|
Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. ...inca nu pot crede...lucrurile isi iau rostul in viata... Mai, dar buna "povestitoare"mai esti. Eu cred ca minti de ingheata apele sau te imbeti cu apa rece. Nici nu e de crezut ce indrugi pe aici. Lucrurile isi au toate rost in viata dar ma tem ca rostul tau e doar sa faci rau la altii si nu e un scop bun in viata.Dar.... toate se platesc la timpul lor. |
||
|
Thais13 Postat pe 17 Decembrie 2013 08:43 |
||
| La cat de mult mint eu sa ca dea Domnul fericire...draga vio imi cer scuze ca ti-am spus ca esti nesimtita, dar mi-am iesit din minti. Nu ma deranjeaza ale acuzatii sau vorbe la adresa mea , de acea nu raspund provocarilor voastre. Pe minem-a deranjat cand Vio a spus ca ma razbun pe familia lui, pai cu ce au gresit ei? Nu e razbunare...si in legatura cu amantul sotiei, eu l-am pus in alerta pe amantul meu. Mi s-a parut ciudat plecarile ei de acasa...dar nici nu gandeam ca ar umbla cu altul. Si el i-a controlat telefonul(ceea ce pana atunci nu o facea) si a gasitmai multe mesaje de la un potential amant. Ea i-a spus ca si-a dat seama ca el nu o mai vrea, nu mai poarta nici verigheta. Oricum, nu ma inreseaza ce face ea, si nici ce spuneti voi. Acesta e un forum, ma premiaza cineva ca va mint? Ne cunoastem cumva? ... | ||
|
flo_flory Postat pe 17 Decembrie 2013 11:29 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-17 11:29:15La cat de mult mint eu sa ca dea Domnul fericire...draga vio imi cer scuze ca ti-am spus ca esti nesimtita, dar mi-am iesit din minti. Nu ma deranjeaza ale acuzatii sau vorbe la adresa mea , de acea nu raspund provocarilor voastre. Pe minem-a deranjat cand Vio a spus ca ma razbun pe familia lui, pai cu ce au gresit ei? Nu e razbunare...si in legatura cu amantul sotiei, eu l-am pus in alerta pe amantul meu. Mi s-a parut ciudat plecarile ei de acasa...dar nici nu gandeam ca ar umbla cu altul. Si el i-a controlat telefonul(ceea ce pana atunci nu o facea) si a gasitmai multe mesaje de la un potential amant. Ea i-a spus ca si-a dat seama ca el nu o mai vrea, nu mai poarta nici verigheta. Oricum, nu ma inreseaza ce face ea, si nici ce spuneti voi. Acesta e un forum, ma premiaza cineva ca va mint? Ne cunoastem cumva? ... Atunci de ce te tot contrazici in afirmatii? Iar in legatura cu presupusul amant al sotiei aluia, deja incep sa cred ca toate povestile pe care ni le servesti, sunt cusute cu ata alba. Imi pare rau, dar eu nu mai cred un cuvintel din tot ceea ce spui.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 17 Decembrie 2013 11:31 |
||
| inceteaza florentino,,nu e al tau,vz de treaba | ||
|
kudika_940065 Postat pe 17 Decembrie 2013 11:32 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-17 11:29:15La cat de mult mint eu sa ca dea Domnul fericire...draga vio imi cer scuze ca ti-am spus ca esti nesimtita, dar mi-am iesit din minti. Nu ma deranjeaza ale acuzatii sau vorbe la adresa mea , de acea nu raspund provocarilor voastre. Pe minem-a deranjat cand Vio a spus ca ma razbun pe familia lui, pai cu ce au gresit ei? Nu e razbunare...si in legatura cu amantul sotiei, eu l-am pus in alerta pe amantul meu. Mi s-a parut ciudat plecarile ei de acasa...dar nici nu gandeam ca ar umbla cu altul. Si el i-a controlat telefonul(ceea ce pana atunci nu o facea) si a gasitmai multe mesaje de la un potential amant. Ea i-a spus ca si-a dat seama ca el nu o mai vrea, nu mai poarta nici verigheta. Oricum, nu ma inreseaza ce face ea, si nici ce spuneti voi. Acesta e un forum, ma premiaza cineva ca va mint? Ne cunoastem cumva? ...tot ce relatezi tu aici ,sunt basmeeee ,inventate de tine,basme
|
||
|
-Iulya Postat pe 17 Decembrie 2013 13:09 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-17 11:29:15La cat de mult mint eu sa ca dea Domnul fericire...draga vio imi cer scuze ca ti-am spus ca esti nesimtita, dar mi-am iesit din minti. Nu ma deranjeaza ale acuzatii sau vorbe la adresa mea , de acea nu raspund provocarilor voastre. Pe minem-a deranjat cand Vio a spus ca ma razbun pe familia lui, pai cu ce au gresit ei? Nu e razbunare...si in legatura cu amantul sotiei, eu l-am pus in alerta pe amantul meu. Mi s-a parut ciudat plecarile ei de acasa...dar nici nu gandeam ca ar umbla cu altul. Si el i-a controlat telefonul(ceea ce pana atunci nu o facea) si a gasitmai multe mesaje de la un potential amant. Ea i-a spus ca si-a dat seama ca el nu o mai vrea, nu mai poarta nici verigheta. Oricum, nu ma inreseaza ce face ea, si nici ce spuneti voi. Acesta e un forum, ma premiaza cineva ca va mint? Ne cunoastem cumva? ... Draga mea, eu cred povestea ta, de altfel, este plauzibila si nu-i iesita din comun!, sunt milioane de astfel de relatii, din pacate sau din fericire!, depinde din ce unghi privesti, oricum subiectivismul predomina Nu inteleg de ce "ti-ai iesit din minti"? in primul rand, cu tineretea ta, ai toate atuurile sa fi favorita grecului si ar trebui sa ai putina mila si intelegere fata de baba lui, care, saraca, nu are nicio vina, ca timpul ne face mai putin dezirabili ![]() "Potentialul amant" al batranei este o gluma sau, cel mult, un motiv, pentru a "indulci" atitudinea lui
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 17 Decembrie 2013 14:18 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-17 11:29:15La cat de mult mint eu sa ca dea Domnul fericire...draga vio imi cer scuze ca ti-am spus ca esti nesimtita, dar mi-am iesit din minti. Nu ma deranjeaza ale acuzatii sau vorbe la adresa mea , de acea nu raspund provocarilor voastre. Pe minem-a deranjat cand Vio a spus ca ma razbun pe familia lui, pai cu ce au gresit ei? Nu e razbunare...si in legatura cu amantul sotiei, eu l-am pus in alerta pe amantul meu. Mi s-a parut ciudat plecarile ei de acasa...dar nici nu gandeam ca ar umbla cu altul. Si el i-a controlat telefonul(ceea ce pana atunci nu o facea) si a gasitmai multe mesaje de la un potential amant. Ea i-a spus ca si-a dat seama ca el nu o mai vrea, nu mai poarta nici verigheta. Oricum, nu ma inreseaza ce face ea, si nici ce spuneti voi. Acesta e un forum, ma premiaza cineva ca va mint? Ne cunoastem cumva? ... Nu vrea nimeni sa te cunoasca , poti sa fii sigura de asta. Ca ne minti pe noi, e paguba in ciuperci, ca te minti pe tine e mai rau. Nu ma deranjeaza ce face nevasta amantului dar i-am bagat strambe prostului ca sotioara are pe cineva. Cat de ticaloasa poti sa fii!!!! Nu ma bag decat sa-i stric casa in rest nu fac nimic rau! |
||
|
Thais13 Postat pe 17 Decembrie 2013 15:08 |
||
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-16 17:39:08 Multumesc.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 19 Decembrie 2013 10:04 |
||
|
||
|
kudika_971213 Postat pe 18 Iulie 2014 14:38 |
||
| Draga mea sunt complet de acord cu tine.Ba mai mult as adauga faptul ca, sotiile acelea minunate, care accepta si iarta o relatie extraconjugala, nu isi iubesc barbatii ci doar pozitia sociala si confortul finaciar, sunt lipsite de demnitate si coloana vertebrala. Din punctul meu de vedere sunt doar niste legume intretinute care fara portofelul don juanilor ar muri de foame.De asta le iarta relatiile extraconjugale, nu pt ca ii iubesc pe ei sau vor tata la copil. Orice femeie care iubeste,nu accepta sa fie inselata. Gandul ca a iubit, atins, mangaiat , etc o alta femeie e mult prea dureros si nu e ceva ce poti uita usor...Asa ca, dragi sotii inselate, nu sunteti martire demne de lauda , ci doar niste lase intretinute demne de dispret... | ||
|
sultanika Postat pe 8 Septembrie 2014 01:18 |
||
|
Dragutaaaaaa, in primul rând dacã as putea as trimite la școala primara toate proastele ca tine, nu de alta, dar sa nu mai existe atâtea agramate pe fata pamântului!!! In al doilea rând as extermina toate proastele care gândesc ca tine. Nu amantele au toanto vina, nevestele împuțite, inculte si ingalate ca tine ii trimit in bratele amantelor. Dacã un barbat nu vrea sa își însele nevasta, nu si-o însala, proastoooooooooo!!! |
||
|
kudika344248 Postat pe 8 Septembrie 2014 15:21 |
||
|
Dragutaaaaaa, in primul rând dacã as putea as trimite la școala primara toate proastele ca tine, nu de alta, dar sa nu mai existe atâtea agramate pe fata pamântului!!! In al doilea rând as extermina toate proastele care gândesc ca tine. Nu amantele au toanto vina, nevestele împuțite, inculte si ingalate ca tine ii trimit in bratele amantelor. Dacã un barbat nu vrea sa își însele nevasta, nu si-o însala, proastoooooooooo!!! PS Rãspuns pentru ccristinik |
||
|
kudika344248 Postat pe 8 Septembrie 2014 15:23 |
||
|
Abia akm am descoperit s eu acest site si imi permit sa va scriu si eu. Din pacate va scriu din postura de amanta pt k asa ma aflu dar recunosc ca sunt cea mai nefericita femeie din lume. Sunt de 1 an intr-o astfel de relatie desi la inceput nu am stiut ca este casatorit ca altfel nu m-as fi implicat. Mereu am mers pe principiul sa am un baiat numai al meu cu care sa ma pot casatori intr-o zi insa viata nu mia oferit acest lucru si deja m-am resemnat la gandul ca nu ma voi casatori niciodata nu am acest noroc si de aceea m-am complacut intr-o astfel de relatie. Ce este mai bun entru mine ca nevasta lui este in Italia si eu locuiesc cu el in casa lor impreuna si cu tatal lui. Despre relatia noastra stie multa lume prieteni de-ai lui chiar si neamurile lui pentru ca am mai mers la evenimente care aveau loc in familia lui si asa m-au cunoscut multe persoane chiar si fiul lui cel mic dar fara sa stie cine sunt eu cu adevarat. Mentionez ca si copii sunt tot in Italia. Eu recunosc mi-as dori sa divorteze pentru a ramane cu mine dar nu stiu daca se va intampla vreodata. Merg doar pe premisa ca ce este scris sa se intample se va intampla. Eu recunosc sufar cand vad ca ea il mai suna sau mai suna el in Italia si asist si eu la discutiile lor care se rezuma doar la copii. Recunosc el este mai mult al meu decat al ei dar mi-as dori sa fie liber pentru a fi doar cu mine. Astept o minune care poate va veni. Akm astept sa ma criticati sau sa ma sustineti. |
||
|
kudika_975146 Postat pe 17 Octombrie 2014 22:49 |
||
|
De unde naiba deduci tu că toți bărbații înșală ? S-au ei dacă înșală, nu înșală cu o femeie ? Deci prin deducție este clar că , curva este femeia, ști chestia cu coada ridicată. |
||
|
kudika_998247 Postat pe 5 Ianuarie 2021 20:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fotografie de nunta | 1 | De la: dinu_marius 30 Octombrie 2012 11:41 |
| Inchiriez ieftin rochie de mireasa semisirena tip spaniol, superba! | 3 | De la: cristinne83 30 Octombrie 2011 13:02 |
| Fotograf Sibiu sau Arges | 1 | De la: kudika_983183 18 Martie 2015 19:19 |
|
|
||
| Poveste de dragoste inceputa la o nunta | 21 | De la: voicupetruta 18 Iunie 2009 09:52 |
| saculeti din organza/tul sau pungute pt cadou? | 1 | De la: symonyk 31 Ianuarie 2010 16:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.