Mai multe
|
"A iubi inseamna sa iubesti ce e de neiubit. A ierta inseamna sa ierti ce e de neiertat. A crede inseamna sa crezi ce e de necrezut. A spera inseamna sa speri cand totul pare fara speranta." G.K Chesterton |
||
|
flo_flory Postat pe 14 Decembrie 2013 12:16 |
||
|---|---|---|
De la: flo_flory, la data 2013-12-14 12:16:43"A iubi inseamna sa iubesti ce e de neiubit. A ierta inseamna sa ierti ce e de neiertat. A crede inseamna sa crezi ce e de necrezut. A spera inseamna sa speri cand totul pare fara speranta." Tu Flori,mie imi pare rau ca ai suferit in copilarie.Flori si eu am crescut fara tata(bine la noi alta situatie),si mama mea a facut totul pentru noi doua ,dar e e alaturi de noi pas cu pas. Flori ,incearca sa-ti pui la punct relatia cu el,adica pana la urma ,sa nu suferi,din nou.Incearca sa vezi daca si sentimentele lui sunt atat de puternice ca si ale tale,sa nu fie un barbat care doar isi inseala nevasta cu tine,dupa care el bine mersi isi va vedea de viata lui si tu-ti vei plange in pumn. |
||
|
alandalaportocala Postat pe 14 Decembrie 2013 12:51 |
||
| Ma simt iubita chiar daca nu il am in permanenta. Cum am mai zis majoritatea prietenilor mei sunt trecuti de 35 de ani. Si el era un simplu amic, relatia a avansat, fara sa ma gandes , fara sa ma pun in postura de amanta. Asa a fost sa fie. In ultimul timp, e schimbat, e mai grijuliu, mai iubitor, ne vedem de mai multe ori. Mi-a spus si chiar l-am crezut ca ptr el relatia a inceput ca o joaca , dar a ajuns sa ma iubeasca, si daca inainte nu se gandea sa o lase pe sotie, acum o face, mi-a spus ca toata familia lui stie...si verisoara lui i-a spus ca ceea ce face el e imoral, ca trebuie sa ia o decizie, ca si eu sufar si nevasta , si poate intr-o zi din dorinta de a ne pastra pe amandoua , ne poate pierde. Oricum, verisoara lui a spus sa ca indiferent de alegerea lui , ea e alaturi de el ca a vazut cat s-a schimbat decand e cu mine ...mai nou s-a apucat de fumat, iar eu am ajuns la 3-4 pachete pe zi. E greu...e gresit ce fac. M-am gandit de craciun sa plec la mama. Macar.de craciun sa fie cu copii lui...chair daca voi fi departe de el... | ||
|
|
||
|
flo_flory Postat pe 14 Decembrie 2013 13:50 |
||
|
E bine ca te-ai gandit sa mergi acasa,la ai tai,poate asa iti vei mai limpezi mintea,iti vei pune gandurile in ordine. Copii lui ar trebui sa aibe de sarbatori familia langa ei. |
||
|
alandalaportocala Postat pe 14 Decembrie 2013 13:55 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-14 12:16:43"A iubi inseamna sa iubesti ce e de neiubit. A ierta inseamna sa ierti ce e de neiertat. A crede inseamna sa crezi ce e de necrezut. A spera inseamna sa speri cand totul pare fara speranta." Iar daca iubirea este impartasita, iar cei doi sunt liberi ca pasarea cerului, fara a fi implicati in alte relatii paralele, asta inseamna ca nu se iubesc? Nu se numeste iubire ceea ce simti pentru cineva care e de neiubit, ci masochism.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 15 Decembrie 2013 08:57 |
||
| "In aritmetica iubirii, unu plus unu fac doi, pe cand doi minus unu egal zero." Mignon McLaughlin | ||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 15 Decembrie 2013 09:25 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-14 12:16:43"A iubi inseamna sa iubesti ce e de neiubit. A ierta inseamna sa ierti ce e de neiertat. A crede inseamna sa crezi ce e de necrezut. A spera inseamna sa speri cand totul pare fara speranta." "In aritmetica iubirii, unu plus unu fac doi, pe cand doi minus unu egal zero." Mignon McLaughlin
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 15 Decembrie 2013 09:25 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-14 10:28:24Cum poti afirma ca ma razbun pe familia lui , mai exact pe copii lui, ptr viata , copilaria care am avut-o. Pot fi rautacioasa si in toate felurile(care m-ati descris voi, ) , dar nu pot decade intr-atat incat sa fur un tata de langa copii lui, pntru ca eu nu am avut parte de unul. Si da!!! An avut tata, dar nu a fost prezent in viata mea, mama mea si-a distrus visurile ptr mine si fratele meu, a fost nevoita sa indure rautatile tatalui , cand putea sa isu refaca viata. Inca sunt casatoriti, dar nu vad rostul. Chiar eu o sfatuiesc sa divorteze de tata. I-am spus ca o iubesc prea mult, si nu vreau sa ramana impreuna cu el, ptr mine si fratele meu. Chiar daca se despart ii voi iubi la fel, nimic nu se va schimba. De ce sa am parintii impreuna, sa stiu ca nu existaiubire , sa ii vaf tristi pe amandoi, dar sa se complaca in acesata situatie pt copii. Vreau ca ei sa fie fericiti, chair daca nu impreuna. Nu am primit de la ei, nici un strop de educatie, nu mi-au fost alaturi la anumite evenimente, nu s-au interesat de situatia mea scolara, si orice faceam nu primeam nici macar un banal multumeac. Cand aveam 11 ani , mama a plecat in italia, tata aluat-o pe cai gresite, iar eu singura mi-am crescut fratele de 3 ani. Am facut pe mama, pe sotia, pe menajera , si mergeam la scoala, toate astea cand eram copil. Nu m-a intrebat nimeni niciodata daca ma doare ceva, s-au cand mi-am inceput viata sexuala. Cand m-am hotarat sa plec de acasa, ak simtit din partea tatalui o bucurue . Caci a scapatade intretinut inca un copil. Asa ca...anumite momente din viata mea si faptul ca nu am avut pe nimeni aproape m-au intarit. Nu le port ranchiuna partintilor, din contra ii iubesc nespus de mult, dar atat. Si de la ei am invatat ca nu oricine e pregatit sa fie parinte, si voi stie ce sa ofer copiluli meu, ceea mie mi-a lipsit. "Amantul' meu este singurul la care am gasit tot ce mi-a lipsit. Pentru asta il iubesc. E un om cu mii de defecte, dar e un om minunat. Auzi, tu ai face bine sa nu te mai contrazici de la o postare la alta, clar? Cateva postari mai devreme spuneai ca ai crescut fara tata, acum afirmi ca ai crescut cu tata. Hotaraste-te! Si da, sunt de parere ca esti geloasa si rabunatoare pe familia amantului tau, din moment ce te-ai cuplat cu un barbat casatorit, si tata pe deasupra. Esti hotarata sa-i distrugi omului familia, se pare.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 15 Decembrie 2013 10:41 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-13 16:37:05De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-13 10:19:39 Aceasta flory a scris intr-un mesaj ca a crescut fara tata, iar mai tarziu a revenit asupra acestui fapt si a scris ca a crescut cu tatal ei. Intr-un alt mesaj afirma ca nu da doi bani pe nevasta amantului ei, in alt mesaj afirma ca o invidiaza pe sotia aluia. In alt mesaj afirma ca amantul ei s-a hotarat sa fie cu ea, cu amanta sau flory, in alt mesaj amanta/flory afirma ca el a ramas alaturi de familie si nu vrea sa-si paraseasca familia. Mie nu-mi plac lucrurile astea, nu-mi plac persoanele care mint in asemenea hal si ne prostesc in fata, cu multa nesimtire, de parca noi am fi dusi cu pluta si nu ne-am prinde. Si da, sunt de parere, ca ea, cu buna stiinta, si-a ales un barbat insurat, si tata pe deasupra, tocmai ca sa distruga o familie. Mai mult ca sigur ca merge pe principiul ca daca ea n-a avut parte de-o familie, sa nu aiba nici altul. Iar in ceea ce-i priveste pe amant si sotia acestuia, cred ca merita sansa de a-si reface casnicia, mai ales ca sunt de 20 de ani casatoriti, plus ca sunt si copii la mijloc. Ce s-ar intampla daca la orice mica problema, sotul sau sotia, ar fugi sa-si caute alinarea si sa uite de probleme, in bratele altei persoane? S-ar duce naibii de tot lumea asta., Eu consider ca se merita sa lupti pentru o relatie si persoana iubita, indiferent de obstacolele ivite in calea unui cuplu si a iubirii. Si nu sunt de parere ca, daca esti de mai multi ani de zile intr-o relatie sau casnicie, esti rutinat, sentimentele iti sunt tocite etc etc, ci sentimentele pot deveni si mai solide, persoana de langa tine iti este la fel de importanta, o respecti si o iubesti la fel de mult, exact ca la inceputul relatiei sau a casniciei, si nu gasesti alta ratiune de a trai decat in prezenta persoanei iubite si a existentei iubirii celuilalt in viata ta. Sunt de 14 ani impreuna cu acelasi barbat, dintre care de 13 ani casatoriti, si ne suntem mai aproape ca nicicand, intelegi, deci se poate, se poate sa iubesti si sa te bucuri de aceeasi persoana, chiar si dupa ani si ani de zile de relatie. Probabil ca tu esti trecut printr-un divort sau ai suferit multe dezamagiri in dragoste, de ai o perspectiva atat de pesimista asupra dragostei din cadrul unui cuplu de lunga durata. Tu sti mai bine motivul pentru care esti atat de pesimist, cand vine vorba de relatii de durata lunga. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 15 Decembrie 2013 11:01 |
||
|
Ai inceput sa fii nesimtita cu vulgaritatile tale. Re rog nu te mau adresa la persoana mea cu tupeul de maidan nerusinat, vorbesti in postura de nevasta si te gandesti sa nu vina una ca mine sa iti fure sotul. Sunt de acord cu tine ca merita sa incerci sa iti refaci casnicia si sa invinga orice obaracol. Dar ptr a trece peste orice obstacol e becoie de doi. Nu unu sa mearga inainte si unu sa stea pe loc, asa ca mai usurel. Ca daca tu iti iubesti situl si el de iubeste, va felicit. Dar nu toate cuplurile au parte de aceeasi situatie. Ai inceteaza cu nesimtirea!!!!!! Nu am afirmat niciodata ca tatal meu e mort sau altceva, ci doar ca nu a fost prezent in viata mea. Nu imi mai pierd timpul dand explicatii unui nesimtite ca tine... P.S. ai grija sa nu ma razun ai pe familia ta, caci euam dus lipsa te una....
|
||
|
flo_flory Postat pe 15 Decembrie 2013 11:40 |
||
|
Nu ma mai cobor la nivelul tau. Caci orice as zice m-ai bate cu experienta ta. Deci devii in acest moment inexistenta. "Nu te certa nuciodata cu oamenii prosti. Te vor trage in jos la nivelul lor si te vor bate cu expiernta" ... |
||
|
flo_flory Postat pe 15 Decembrie 2013 11:47 |
||
florentina inceteaza,,nu este al tau
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 15 Decembrie 2013 11:54 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-15 11:01:17De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-13 16:37:05De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-13 10:19:39 Si, in completare la acest mesaj, doresc sa adaug, ca exista oameni care au divortat sau au suferit dezamagiri in dragoste, si, cu toate astea, oamenii aceia nu si-au pierdut increderea in dragoste, iar pentru acest lucru, ii apreciez pe acei oameni, din tot sufletul meu. Ma bucur pentru ei ca au puterea de a privi cu senintate in viitor si ca au luat acele experiente de viata, ca pe niste lucruri pozitive, chiar daca initial, le-au adus multa durere in suflet, acei oameni si-au dat seama ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti intalnesti dragostea, si-au dat seama ca intotdeauna la capatul unui tunel intunecos si lung, se afla o raza de lumina. Asa ca, draga Radule, e pacat sa ai atitudinea asta pesimista fata de dragoste si fata de relatiile de lunga durata, parerea mea. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 16 Decembrie 2013 08:42 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-15 11:40:07Ai inceput sa fii nesimtita cu vulgaritatile tale. Re rog nu te mau adresa la persoana mea cu tupeul de maidan nerusinat, vorbesti in postura de nevasta si te gandesti sa nu vina una ca mine sa iti fure sotul. Sunt de acord cu tine ca merita sa incerci sa iti refaci casnicia si sa invinga orice obaracol. Dar ptr a trece peste orice obstacol e becoie de doi. Nu unu sa mearga inainte si unu sa stea pe loc, asa ca mai usurel. Ca daca tu iti iubesti situl si el de iubeste, va felicit. Dar nu toate cuplurile au parte de aceeasi situatie. Ai inceteaza cu nesimtirea!!!!!! Nu am afirmat niciodata ca tatal meu e mort sau altceva, ci doar ca nu a fost prezent in viata mea. Nu imi mai pierd timpul dand explicatii unui nesimtite ca tine... Tu pe cine faci nesimtita? Pe tine cumva? Eu nu-mi amintesc sa-ti fi adresat astfel de apelative si in niciun caz nu m-am adresat cu vreo replica vulgara tie, clar? Si afla, cucoana intepata, ca nu toti barbatii sunt niste infideli, precum amantul dumitale, asa ca n-ai decat sa salivezi la un barbat fidel, niciodata n-o sa ai parte de asa ceva, pentru ca nu ai cu ce sa atragi un astfel de barbat. Barbatilor fideli nu le plac tipele disperate de atata singuratate, incat fac orice compromis, si lipsite de integritate, cum e cazul tau. Iar in ceea ce priveste asa-zisa ta relatie, te compatimesc, sincer. Sa fi femeia din umbra, sa fi tot timpul la dispozitia lui, atunci cand are el chef sa te bage in seama, sa stai si sa inghiti in sec cand el e cu nevasta-sa si cu ai lui copii, asta nu e viata, e bataie de joc. Tu singura, prin deciziile tale, iti bati joc de viata ta si te mai si mandresti cu asta. Lasa-i pe aia doi, pe amantul tau si nevasta-sa, sa-si rezolve problemele, lasa-i sa-si creasca linistit copiii, si nu te mai baga tu sa le strici oamenilor caminul. Nimeni, madam, nu-l tine pe ala legat in lanturi de nevasta si copii, sunt atatia barbati care au divortat, cand nu s-au mai inteles cu nevasta-sa, pricepi? El e fericit langa nevasta-sa si copiii lui, dar te tine pe tine calda, spunandu-ti ca nu e fericit alaturi de ei. Ti-e greu sa accepti ca ai un statut ingrat, ca ala se foloseste de tine si te minte la greu? Nu vezi ca ti-ai ales acelasi tipar de barbat asemanator cu taica-tu, unu care sa nu dea doi bani pe tine, si care sa te bage in seama doar cand are nevoie de ceva de la tine? Pe bune, esti de toata mila. Iti ruinezi viata de tanara si te complaci intr-un noroi de nedescris. PS: Atunci cand minti, cum minti tu, draga flory, trebuie sa ai memorie foarte buna. Reciteste-ti mesajele si o sa vezi cat de mult te-ai contrazis in afirmatii de la o postare la alta. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 16 Decembrie 2013 08:57 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-15 11:47:31Nu ma mai cobor la nivelul tau. Caci orice as zice m-ai bate cu experienta ta. Deci devii in acest moment inexistenta. Vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca-s acri, asa si cu tine, te oftici ca niciodata nu o sa fi sotia unui barbat si n-o sa ai familia de care n-ai avut parte in copilarie. :) Poti sa-mi spui cum doresti, eu, spre deosebire de tine, imi cunosc valoarea, si stiu ca niciodata persoanele ca tine, lipsite de respect si coloana vertebrala, n-o sa ajunga acolo unde ma aflu eu si alte femei asemenea mie. :) Baga-ti gheara in gat ca eu sunt fericita, iar tu nu. Tu esti vinovata pentru noroiul in care te complaci! Tu ai ales sa te tavalesti in noroi, acceptand statutul pe care il ai, draga flory.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 16 Decembrie 2013 09:02 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-15 11:40:07Ai inceput sa fii nesimtita cu vulgaritatile tale. Re rog nu te mau adresa la persoana mea cu tupeul de maidan nerusinat, vorbesti in postura de nevasta si te gandesti sa nu vina una ca mine sa iti fure sotul. Sunt de acord cu tine ca merita sa incerci sa iti refaci casnicia si sa invinga orice obaracol. Dar ptr a trece peste orice obstacol e becoie de doi. Nu unu sa mearga inainte si unu sa stea pe loc, asa ca mai usurel. Ca daca tu iti iubesti situl si el de iubeste, va felicit. Dar nu toate cuplurile au parte de aceeasi situatie. Ai inceteaza cu nesimtirea!!!!!! Nu am afirmat niciodata ca tatal meu e mort sau altceva, ci doar ca nu a fost prezent in viata mea. Nu imi mai pierd timpul dand explicatii unui nesimtite ca tine... Oooo! Ti-ai pus poalele in cap, frumoaso! Asta dovedeste ca nu ai caracter si educatie DELOC! Jignesti pe cineva doar pentru ca ti-a zis adevarul in fata ? Vrei sa pozezi in victima dar de fapt esti calaul fericirii unei familii! |
||
|
Thais13 Postat pe 16 Decembrie 2013 12:32 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-14 13:50:25Ma simt iubita chiar daca nu il am in permanenta. Cum am mai zis majoritatea prietenilor mei sunt trecuti de 35 de ani. Si el era un simplu amic, relatia a avansat, fara sa ma gandes , fara sa ma pun in postura de amanta. Asa a fost sa fie. In ultimul timp, e schimbat, e mai grijuliu, mai iubitor, ne vedem de mai multe ori. Mi-a spus si chiar l-am crezut ca ptr el relatia a inceput ca o joaca , dar a ajuns sa ma iubeasca, si daca inainte nu se gandea sa o lase pe sotie, acum o face, mi-a spus ca toata familia lui stie...si verisoara lui i-a spus ca ceea ce face el e imoral, ca trebuie sa ia o decizie, ca si eu sufar si nevasta , si poate intr-o zi din dorinta de a ne pastra pe amandoua , ne poate pierde. Oricum, verisoara lui a spus sa ca indiferent de alegerea lui , ea e alaturi de el ca a vazut cat s-a schimbat decand e cu mine ...mai nou s-a apucat de fumat, iar eu am ajuns la 3-4 pachete pe zi. E greu...e gresit ce fac. M-am gandit de craciun sa plec la mama. Macar.de craciun sa fie cu copii lui...chair daca voi fi departe de el... "majoritatea......trecuti de 35 de ani" ??, adica, inteleg ca amantul tau are varsta tatalui tau! deci, este un grec batran, care s-a saturat de grecoaica lui batrana si grasa si te-a gasit pe tine, o trufanda romaneasca, lipsita de iubirea parintilor si cu nevoi financiare.Inteleg ca are copiii deja majori si prin urmare nu-i simt lipsa tatalui. De ce ai ajuns sa fumezi atat de mult? |
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 13:14 |
||
| Cum pot unele femei sa fie asa josnice, sa see bage in familii...si acei barbati care accepta sunt la fel ca ele, dar ca femei noi ar trebuii sa fim demne, eu am crescut fara tata din cauza unei c***e ...care s-a bagat in relatia lui si a mamei, deci scriu din partea copilului care isi va ura tatat, care nu va mai avea incedere in oameni din cauza asta!Cum unele femei nu aveti inima, mai ales cand e vorba de un copil la mijloc, pacat mai mare nu este, lasi acel copil ptr nevoile tale, de bani sau sex fara tata...ganditi-va bine cele ce sunteti in postura asta, plecati cat este timp, si indrepati-l catre familie, ca poate ve-ti ajunge voi urmatoarele sotii inselate | ||
|
ana_camyy Postat pe 16 Decembrie 2013 13:23 |
||
De la: ana_camyy, la data 2013-12-16 13:23:08Cum pot unele femei sa fie asa josnice, sa see bage in familii...si acei barbati care accepta sunt la fel ca ele, dar ca femei noi ar trebuii sa fim demne, eu am crescut fara tata din cauza unei c***e ...care s-a bagat in relatia lui si a mamei, deci scriu din partea copilului care isi va ura tatat, care nu va mai avea incedere in oameni din cauza asta!Cum unele femei nu aveti inima, mai ales cand e vorba de un copil la mijloc, pacat mai mare nu este, lasi acel copil ptr nevoile tale, de bani sau sex fara tata...ganditi-va bine cele ce sunteti in postura asta, plecati cat este timp, si indrepati-l catre familie, ca poate ve-ti ajunge voi urmatoarele sotii inselate Parerea mea, foarte gresit! Ce vina are femeia??? poate are vina ca exista!Pai vinovatul este tac-tu! el se "baga" in extra.....la altele.... ele saracele, cel mult accepta! Dar vinovatul principal, barbatul este!
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 13:34 |
||
| Da este vinovat si barbatul...poate mai mult de 50% dar ...femeia nu ar trebuii sa aibe mai multa demnitate, sa se gandeasca cum ar fii sa pateasca ea la fel, sa fie mai inteleapta, ca barbatii stim cu totii cu ce gandesc ...Aceste femei , parerea mea, nu ar trebuii sa existe, din cauza lor se schimba si barbatii si apoi cred ca toate sunt la fel!Ca femeie sa te bagi in familia unor persoane, care mai au si copii, pai trebuie sa fii inumana, iar aici poate unii ar zice ca nu se stie niciodata ..ca daca nu am trecut prin asta nu as avea cum sa stiu ce inseamna, eiii bine nici nu as avea cum sa trec prin asta, ptr ca e usor sa ne punem in cap..insurat = interzis ...si atunci nu am mai ajunge sa ne indragostim de ei! | ||
|
ana_camyy Postat pe 16 Decembrie 2013 13:40 |
||
De la: ana_camyy, la data 2013-12-16 13:23:08Cum pot unele femei sa fie asa josnice, sa see bage in familii...si acei barbati care accepta sunt la fel ca ele, dar ca femei noi ar trebuii sa fim demne, eu am crescut fara tata din cauza unei c***e ...care s-a bagat in relatia lui si a mamei, deci scriu din partea copilului care isi va ura tatat, care nu va mai avea incedere in oameni din cauza asta!Cum unele femei nu aveti inima, mai ales cand e vorba de un copil la mijloc, pacat mai mare nu este, lasi acel copil ptr nevoile tale, de bani sau sex fara tata...ganditi-va bine cele ce sunteti in postura asta, plecati cat este timp, si indrepati-l catre familie, ca poate ve-ti ajunge voi urmatoarele sotii inselate Poate invata Flori si de la tine ceva. O pozitie destul de vehementa din partea unui copil, al carui tata, si-a lasat familia pentru una ca ea. |
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 13:51 |
||
| AA si stiti ce a facut tata cu acea femeie..a lasat-o, cum? Cu inca doi copii singura ca pe mama...deci Dumnezeu e sus si roate se intoarce!!!Ganditi bine inainte ca viitorul vostru langa un astfel de barbat despartind o familie, suna groaznic! | ||
|
ana_camyy Postat pe 16 Decembrie 2013 13:54 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-15 10:41:01De la: flo_flory, la data 2013-12-14 10:28:24 |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 16 Decembrie 2013 17:35 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-12-16 17:35:28De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-15 10:41:01De la: flo_flory, la data 2013-12-14 10:28:24 |
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 16 Decembrie 2013 17:39 |
||
De la: ana_camyy, la data 2013-12-16 13:40:34Da este vinovat si barbatul...poate mai mult de 50% dar ...femeia nu ar trebuii sa aibe mai multa demnitate, sa se gandeasca cum ar fii sa pateasca ea la fel, sa fie mai inteleapta, ca barbatii stim cu totii cu ce gandesc ...Aceste femei , parerea mea, nu ar trebuii sa existe, din cauza lor se schimba si barbatii si apoi cred ca toate sunt la fel!Ca femeie sa te bagi in familia unor persoane, care mai au si copii, pai trebuie sa fii inumana, iar aici poate unii ar zice ca nu se stie niciodata ..ca daca nu am trecut prin asta nu as avea cum sa stiu ce inseamna, eiii bine nici nu as avea cum sa trec prin asta, ptr ca e usor sa ne punem in cap..insurat = interzis ...si atunci nu am mai ajunge sa ne indragostim de ei! "....este vinovat si barbatul....poate peste 50%" exact cum ai spune; este vinovat si vanatorul pentru ca a tras cu pusca.....dar este vinovat si iepurele ca a fost impuscat
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 18:06 |
||
De la: ana_camyy, la data 2013-12-16 13:54:39AA si stiti ce a facut tata cu acea femeie..a lasat-o, cum? Cu inca doi copii singura ca pe mama...deci Dumnezeu e sus si roate se intoarce!!!Ganditi bine inainte ca viitorul vostru langa un astfel de barbat despartind o familie, suna groaznic! Jalnic! dupa opinia ta, tot amarata aia, lasata, cu doi copii, este vinovata! nu, tac-tu, un nenorocit, ce a abuzat de naivitatea femeii!
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 18:12 |
||
Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. ...inca nu pot crede...lucrurile isi iau rostul in viata...
|
||
|
flo_flory Postat pe 16 Decembrie 2013 18:44 |
||
Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. ...inca nu pot crede...lucrurile isi iau rostul in viata...
|
||
|
flo_flory Postat pe 16 Decembrie 2013 18:44 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-16 18:44:35Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. Ei, nu pot sa cred ca grecoaica aia grasa si urata si-a luat amant plus de asta este si batrana!
|
||
|
kudika_34407 Postat pe 16 Decembrie 2013 18:53 |
||
De la: kudika_34407, la data 2013-12-16 18:53:53De la: flo_flory, la data 2013-12-16 18:44:35Hmmm...ca sa nu va mai ingrijore soarta mea atatde mult voi spune ceva...ieri a vorbit pentru divort....si mi-a luat Dumnezeu o piatra de pe inima...nu am fost eu motivul pentru care a grabit divortul....stimata doamna (sotie) are amant.. Dapa-i nu sti zicala.. ..gaina batrana face cioarba buna daca morcovu-i tanar..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 16 Decembrie 2013 18:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rochita de mireasa ca-n povesti! acum de vanzare! | 1 | De la: kudika_13786 7 August 2012 16:44 |
| Decoratii pentru evenimente festive! | 3 | De la: kudika312940 17 August 2010 15:43 |
| Marturii comandate de pe internet | 2 | De la: marry 30 Martie 2010 11:30 |
|
|
||
| ceau | 6 | De la: chetegalina 30 Iulie 2010 14:31 |
| cel mai bun meniu de nunta!100 lei | 1 | De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.