Mai multe
De la: flo_flory, la data 2013-12-11 19:44:27 Da, sigur ca da, nu te intereseaza, dar ai postat rapid acel mesaj plin de venin la adresa sotiilor, si plin de miere si lapte la adresa amantelor, deci cumva te-ai identificat cu persoana care a scris acele randuri, altfel nu te-ai fi regasit in ele. Si, fii pe pace, chiar in mesajul pe care eu acum ti l-am citat si-ti apartine, o judeci si pe Cristina, si pe oricine, te critica, dar iti este mai simplu sa pozezi in femeia inocenta, cand tu ai ditamai barna sub ochi. Asta-i problema ta, ca tu cauti greseli doar la altii, dar la tine nu le vezi, ceea ce denota ca nu esti capabila sa-ti asumi responsabilitatea propriilor fapte, ca nu esti capabila a-ti accepta defectele, asa ca nu ar trebui sa ne mire ca ai ales a te implica intr-o relatie fara viitor, in care tu joci doar rolul femeii din umbra, fara nicio alta implicatie sau responsabilitate.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 11:04 |
||
|---|---|---|
De la: rondina, la data 2013-12-10 19:50:44"frustrat oi fi tu ca de aia ai avatarul ala " Mda, asta ma intreb si eu. In fine, mai bine nu ma mai mir. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 11:06 |
||
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-10 19:28:55De la: flo_flory, la data 2013-12-10 18:34:59Postarea aceia am gasit-p pe google, nu stiu de vreun blog anume. Daca vreti sa gasiti postarea scrieti " A fi amanta" ...nu ma intereseaza ce altceva a afirmat aceea doamna...imi scuzati indrazneala de a o numi doamna...dar pt mine o femeie straina, cu care nu am intersectat niciodata e o doamna din motiv ca nu imi permit sa jignesc...parerile oameni sunt diferite...prin vorbe/ scris repezinti sufletul...nu trebuie crititcat un om dupa cateva cuvinte spuse, fara a cunoastece motive l-au impins sa faca anumite gesturi. Nu cred ca suntem in masura sa judecam personalitatea unui om. Altcineva se ocupa cu judecata , cand va sosi momentul. E foarte simplu sa judeci un om dupa aparente , caci te simti foarte incapabil sa-i cunosti interiorul. Ceea ce mi se pare interesant este ca folositi anumite citate a unor mari personalitati, dar nu le intelegeti indeajuns . Dupa stilul ei de a scrie, garantat nu are 20 de ani, ci cel putin 30 de ani. |
||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 11:07 |
||
|
Oameni buni inca un lucru am descoperit la voi. Catalogati maturitatea unui om dupa varsta sau invers...nu ajungi la un anumit standard datorita anilor, ci datorita greutatilor...daca as povesti ceea ce am intampinat de-a lungul anilor veti intelege ceea ce ma facut sa am o astfel de gandire dar asta ar insemna sa va hranesc egooul pofticios..dragelor am mai spus ca nu imi permit sa judec caci am si eu defectele mele. Pe nevasta lui , am mai spus ca nu o urasc, din potriva o invidiez...nici pe cristina nu o urasc...de ce i-as purta ura? Prin simplu fapt ca nu e de acord ci mine? Pe acea doamna careia i-am copiat citatul de ce o judecati? Pentru ca ati citit simple aberatii, poeme, sau ce altceva are pe blog? Sincer, eu nu am vazut ce altceva are posat, caci nu am cautat. De ce faceti atat rau , nu consientizati ca va umpleti sufletul cu mizerii? Traiesc dupa principii de viata sanatoase, singura am invatat tot ce stiu, nu a fost nimeni langa mine sa imi spune ce e rau si ce e bine, de aceea la fiecare greseala in parte pe care o comit astept rezultatul final...iar la sfarsitul dezaatrului eu sunt responsabila pentru fapteele mele. Eu si numai eu dau socoteala. Nu las pe nimeni sa ma influenteze si nu dau satisfactie renuntand inainte de a termina ceva. Am o rusine nemaintalnita, un tupeu grosolan, sunt o femeie de moravuri usoare...spuneti-mi cum va iese pe gura caci batjocoriile voatre imi intaresc caracterul si imi dau mai multa vointa ptr a lupta...lupt si impotriva intregii lumi daca e nevoie pentru incercarea de reusita. Cine a vazut filmul "Si viata continua" ? Il recomand ... |
||
|
flo_flory Postat pe 12 Decembrie 2013 11:44 |
||
vorbesti mult si degeaba florentino
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 11:48 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 11:44:26Oameni buni inca un lucru am descoperit la voi. Catalogati maturitatea unui om dupa varsta sau invers...nu ajungi la un anumit standard datorita anilor, ci datorita greutatilor...daca as povesti ceea ce am intampinat de-a lungul anilor veti intelege ceea ce ma facut sa am o astfel de gandire dar asta ar insemna sa va hranesc egooul pofticios..dragelor am mai spus ca nu imi permit sa judec caci am si eu defectele mele. Pe nevasta lui , am mai spus ca nu o urasc, din potriva o invidiez...nici pe cristina nu o urasc...de ce i-as purta ura? Prin simplu fapt ca nu e de acord ci mine? Pe acea doamna careia i-am copiat citatul de ce o judecati? Pentru ca ati citit simple aberatii, poeme, sau ce altceva are pe blog? Sincer, eu nu am vazut ce altceva are posat, caci nu am cautat. De ce faceti atat rau , nu consientizati ca va umpleti sufletul cu mizerii? Traiesc dupa principii de viata sanatoase, singura am invatat tot ce stiu, nu a fost nimeni langa mine sa imi spune ce e rau si ce e bine, de aceea la fiecare greseala in parte pe care o comit astept rezultatul final...iar la sfarsitul dezaatrului eu sunt responsabila pentru fapteele mele. Eu si numai eu dau socoteala. Nu las pe nimeni sa ma influenteze si nu dau satisfactie renuntand inainte de a termina ceva. Am o rusine nemaintalnita, un tupeu grosolan, sunt o femeie de moravuri usoare...spuneti-mi cum va iese pe gura caci batjocoriile voatre imi intaresc caracterul si imi dau mai multa vointa ptr a lupta...lupt si impotriva intregii lumi daca e nevoie pentru incercarea de reusita. Ba judeci si judeci la greu. Reciteste-ti postarile si asta, si precedentele. Iar eu nu te consider pe tine o femeie de moravuri usoare, nici n-am afirmat vreodata asa ceva, ci te consider o femeie cu un caracter slab, dar in acelasi timp, mandra de sine, care nu vede decat defectele celorlalti, fara a le vedea pe cele proprii, iar in mesajul pe care tocmai ti-l citez, din nou judeci, din nou cauti defecte la ceilalti, fara a te analiza, mai intai de toate, pe tine insati. Atitudinea ta nu face decat sa-mi confirme parerea mea despre tine.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 11:57 |
||
De la: kudika_940065, la data 2013-12-12 11:48:49vorbesti mult si degeaba florentino In privinta asta, semanati. Sunteti buni sa faceti pereche.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 11:58 |
||
ai dreptate francezp ca de obicei,te apreciez enorm
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 12:01 |
||
|
ce meserie ai tu francezo? |
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 12:02 |
||
|
Si draga flory, cand nevasta aluia plange din cauza ta si a deciziei tale de a avea o relatie cu sotul ei, te doare constiinta, daca ai asa ceva... Nu spun ca barbat-su e nevinovat, dar nici tu nu esti usa de biserica. Si, fii pe pace, ca roata e rotunda si se intoarce. Daca va fi sa fii si oficial cu amantul, si pe tine o sa te insele, daca nu cumva o face deja, si tu o sa plangi din cauza aventurilor lui, asa cum plange nevasta-sa acum. Sa nu ai impresia ca al tau crai o sa aiba mila de tine si nu te va insela. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 12:15 |
||
|
Iiiii...daca as fi avut un caracter slab m-as fi lastat calcata in picioare si mar deranja rautatile lumi. Si da!!!!! Sunt mandra de mine...nu de anumite greseli si impulsuri pe care le am. Ci de caracterul puternic de care dau dovada...nu caut intelegere, respect, atentie din partea nimanui. Mu:ti zic ca ei nu ar face ca mine...ca numai o femeie nedemna ar face si ar gandi ca mine. Eu zic altceva. " cand faci ceva bun mandreste-te doar in gand! Sa nu stii decat tu si Dumnezeu! Numai el te poate inalta si rasplati , in fata oameniolor e doar lauda" Asta imi aminteste de filmul " Intors din iad" ...omul care nu a gresit niciodata( nu cu intentie), a fost un tata minunat, un sot excelent a ajuns in iad. A fost mandru ca era bun si toata lumea si lauda. Iar cel mai putin bun , criticat si alungat de toata lumea, betiv, golan, curvar care a parasit familia (lasand nevsta cu un copil mic si cu daotorii) a ajuns in rai! De ce ? Ptr ca a gresit si s-a cait, iar Dumnezeu l-a primit acolo unde trebuie, iar celalat? Vede-ti filmul daca nu la-ti urmarit (daca doriti) si veti intelege cum esti privit si judecat de cel in masura pentru asemenea lucruri. |
||
|
flo_flory Postat pe 12 Decembrie 2013 12:24 |
||
| Mda..."pana cand moartea va va desparti" asa se spune..ei bine,,, nu e vorba de moartea fizica, nu exista barbat care sa nu insele...dar daca isi iubeste sotia o face cu perdea, fara a afla intraga lume, inclusiv ea si fara a renunta la famile ptr amanta. Daca renunti la familie ptr alta femeie/ barbat, o faci ptr ca iubesti. E vina mea ca am acceptat o relatie cu un domn insurat, clar! Dar eta vorba de o atractie. Si din partea mea si din partea lui...cu timpul faptul ca s-a format mai mult , s-a ajuns la iubire...nu e vina nimanui. Sunt barbati care isi iubesc sotiile mai mult ca ochii din cap!!! Si totusi de ce inseala? Asa este facut barbatul? Oare? Nu am raspuns la aceasta intrebare....dar in cazul in care relatia cu amanta devine serioasa...calculele se schimba. Eu nu l-am fortat cu nimic? Chiar atat de multe imi pot oferi eu, si nevasta nu poate incat sa renunte la ea? Daca ai iubit candva termini si te redemnezi in fata pierderii...pana la urama!!!! Nu degeaba exista aceea vorba. "In dragoste, si in razboi totul e permis" | ||
|
flo_flory Postat pe 12 Decembrie 2013 12:41 |
||
|
Draga flory, mai am un mesaj pentru tine: crezi ca el va fi usor de convins sa te ia de sotie, avand in vedere modul in care v-ati inceput relatia? O femeie care face compromisuri atat de mari, precum cel facut de tine, rareori izbandeste sa-si convinga amantul s-o ia de nevasta. Barbatii, in general,nu prefera o femeie care se lasa usor de cucerit, usor de convins, usor de prostit etc etc, deci postura in care te afli tu acum nu-ti este favorabila tie, mai ales daca iti doresti sa-i devii iubita oficiala sau sotie. Chiar nu inteleg de ce-mi bat capul sa te ajut, cand oricum nu esti dispusa a te autoanaliza si a-ti indrepta greselile, tocmai ca sa nu mai fi ranita de catre amantul tau, caci acolo se va ajunge, foarte probabil. Parca vad ca o sa apari lunile urmatoare, sa ne spui ca ti-a dat papucii pentru nevasta-sa sau o alta amanta... |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 12:45 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 12:41:37Mda..."pana cand moartea va va desparti" asa se spune..ei bine,,, nu e vorba de moartea fizica, nu exista barbat care sa nu insele...dar daca isi iubeste sotia o face cu perdea, fara a afla intraga lume, inclusiv ea si fara a renunta la famile ptr amanta. Daca renunti la familie ptr alta femeie/ barbat, o faci ptr ca iubesti. E vina mea ca am acceptat o relatie cu un domn insurat, clar! Dar eta vorba de o atractie. Si din partea mea si din partea lui...cu timpul faptul ca s-a format mai mult , s-a ajuns la iubire...nu e vina nimanui. Sunt barbati care isi iubesc sotiile mai mult ca ochii din cap!!! Si totusi de ce inseala? Asa este facut barbatul? Oare? Nu am raspuns la aceasta intrebare....dar in cazul in care relatia cu amanta devine serioasa...calculele se schimba. Eu nu l-am fortat cu nimic? Chiar atat de multe imi pot oferi eu, si nevasta nu poate incat sa renunte la ea? Daca ai iubit candva termini si te redemnezi in fata pierderii...pana la urama!!!! Nu degeaba exista aceea vorba. "In dragoste, si in razboi totul e permis" Ba exista barbati care sa nu insele, jumatate dintre ei nu o fac, si nu afirm eu asta, ci statisticile si studiile psihologice. Si sunt barbati, care nu numai ca sunt fideli sotiei sau iubitei, dar ii sunt alaturi si la greu, si-ar fi in stare sa-i aduca si Luna de pe cer, numai sa o vada fericita. Daca nu te-ai complacea in relatia in care te complaci, si ti-ai alege un alt gen de barbat, decat cel care se pare ca te atrage, ai intalni si tu un barbat fidel, care sa te iubeasca si sa te respecte.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 12:49 |
||
|
Mu:ti zic ca ei nu ar face ca mine...ca numai o femeie nedemna ar face si ar gandi ca mine. Eu zic altceva. " cand faci ceva bun mandreste-te doar in gand! Sa nu stii decat tu si Dumnezeu! Numai el te poate inalta si rasplati , in fata oameniolor e doar lauda" Si ce e bun in toata povestea ta? Tu realizezi ce vorbesti? Ca desparti o familie, ca niste copii sufera din cauza ta........este ceva bun? Poti dormi noaptea? Unde este constiinta ta? Nu ai mustrari? Iti urmaresti propriile interese, propriile teluri, te bazezi pe niste teorii imorale, sustinute decat de tine. Indiferent de varsta, problemele pe care le-ai avut in viata, acest comportament nu ti-l justifica nimeni. Ai foarte multa ura in tine si este trist faptul ca nu constientizezi gravitatea actiunilor tale. Eu cred ca acel om ti-a oferit un sprijin moral si o afectiune pe care nu ai mai intalnit-o la niciun barbat, din acest motiv te-ai atasat atat de mult de el, incat nu mai tii cont de nimeni si nimic si calci totul in picioare, crezand ca l-ai prins pe Dumnezeu. Vei ramane cu un gust amar si dezamagita. Iti vei pierde increderea in oameni cand vei iesi, la fel se afectata si suferinda din aceasta relatie fata viitor, exact cum este sotia acelui barbat. Cred ca ti-a lipsit in copilarie afectiunea tatalui. Zic!
|
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 12 Decembrie 2013 12:49 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 12:24:41Iiiii...daca as fi avut un caracter slab m-as fi lastat calcata in picioare si mar deranja rautatile lumi. Si da!!!!! Sunt mandra de mine...nu de anumite greseli si impulsuri pe care le am. Ci de caracterul puternic de care dau dovada...nu caut intelegere, respect, atentie din partea nimanui. Mu:ti zic ca ei nu ar face ca mine...ca numai o femeie nedemna ar face si ar gandi ca mine. Eu zic altceva. " cand faci ceva bun mandreste-te doar in gand! Sa nu stii decat tu si Dumnezeu! Numai el te poate inalta si rasplati , in fata oameniolor e doar lauda" Ba te-ai lasat calcata in picioare, chiar de cel cu care ai acceptat sa ai o relatie in umbra. Ca nu vrei tu sa recunosti asta, asta-i partea a doua. Lui ii convine situatia, sa vedem cat timp iti mai convine tie. Iar in privinta caracterului tau raman la parerea mea ca este unul slab, altfel n-ai accepta compromisuri de genul caruia l-ai acceptat. Esti mandra de tine, dar mandra degeaba, parerea mea. Esti precum in vorba aceea: "Afara-i vopsitul gardul, inauntru-i leopardul.", adica totul se rezuma la aparente la tine, aparente care nu au fundament si-n realitate. Tu te caiesti pentru greselile pe care le faci, caci vad ca te lauzi ca esti mandra de tine? Te-ai gandit ca, din cauza gestului de egoism, o familie e pe cale sa se destrame, iar o alta femeie, si probabil si niste copii pe langa ea, sufera din cauza ta si a amantului tau? Asta inseamna la tine caracter puternic, sa iei cu japca tot ce-ti pofteste inima, iar dupa tine potopul? Si cand iti spun ca te regasesti in profilul acelei blogarite, te superi... Aia scria ca s-a culcat si cu var-su, ca deh, l-a dorit...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 12:57 |
||
| Da draga cristina. Am dus lipsa de tata in copilarie. Asta denota din faptul ca iubesc un om mai in varata decat mine si majoritatea amicilor sunt trecuti de 35 de ani. Aici nu e vorba de constiinta sau de faptul ca nu vad cat de mult gresesc. Chiar imi dau seama...dar cand iti doresti ceva anume din toata inima nu cred ca e atat de usor sa renunti. Ceea ce ma poate face sa renunt e el. Ai acum daca imi spune sa terminam cu greseala care o facem, termin totul frumos ai in secret ca la inceput.nu il voi dusmani , nu i voi purta pica dar nici nu voi crede ca m-a alungat pentru alta mai frumoasa sau mai buna. Cred ca ma va alunga in favoare iubirii. Si ma pot lupta cu orice, numai cu iubirea nu! Cum ai spua tu, cristina...multe lucruri care practic nu le cunostem, le stiam doar din carti mi le-a oferit el.e gresit, dar cred ca cel mai mult eu ma pot ajuta, nimeni altcineva...si o voi face cum am facut-o atatia ani in absenta oricarui membru al familiei sau a prietenilor | ||
|
flo_flory Postat pe 12 Decembrie 2013 13:02 |
||
flory greseala ta e ca ai scris public povestea vietii tale.E numai treaba ta ce faci cand stingi lumina ,iar pe forumuri nu vei gasi niciodata persoane care sa te sustina,se gasesc eventual una doua dar la modul general parerile vor fi negative.si cel mai interesant lucru este ca si cei care arunca cu bolovani au musca pe caciula,dar nu vor recunoaste .aici toti sunt perfecti,fara greseli,lupi moralisti.Adevaru este ca situatia ta nu e roza,ala e insurat,tu esti singura,nu iese treaba buna ,dar e treaba ta ,si nu trebuia sa ceri pareri,trebuia sa iti faci singura ordine in viata.asa ai primit 2 palmi gratuite,una de la viata pentru faptele tale si una de la forumistii care abea au asteptat un subiect de transat. |
||
|
alandalaportocala Postat pe 12 Decembrie 2013 13:02 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 12:41:37Mda..."pana cand moartea va va desparti" asa se spune..ei bine,,, nu e vorba de moartea fizica, nu exista barbat care sa nu insele...dar daca isi iubeste sotia o face cu perdea, fara a afla intraga lume, inclusiv ea si fara a renunta la famile ptr amanta. Daca renunti la familie ptr alta femeie/ barbat, o faci ptr ca iubesti. E vina mea ca am acceptat o relatie cu un domn insurat, clar! Dar eta vorba de o atractie. Si din partea mea si din partea lui...cu timpul faptul ca s-a format mai mult , s-a ajuns la iubire...nu e vina nimanui. Sunt barbati care isi iubesc sotiile mai mult ca ochii din cap!!! Si totusi de ce inseala? Asa este facut barbatul? Oare? Nu am raspuns la aceasta intrebare....dar in cazul in care relatia cu amanta devine serioasa...calculele se schimba. Eu nu l-am fortat cu nimic? Chiar atat de multe imi pot oferi eu, si nevasta nu poate incat sa renunte la ea? Daca ai iubit candva termini si te redemnezi in fata pierderii...pana la urama!!!! Nu degeaba exista aceea vorba. "In dragoste, si in razboi totul e permis"ba e vorba de mooartea fizica gargarito caci la moartea sufletului din iad nu ne putem referii si nicidecum la incetarea dragostei intre cei 2 ca nu are cum sa lege biserica ceva presupunand din start ca va murii dragostea dintre cei 2,,precum si dumnezeu ia dato pe eva lui adam nu pana la sfarsitul vietii,,ca pe parcurs apar neintelegeri intre cei 2 din interioor e altceva,,tu din exterior nu trebui sa ai nici ooo treaba,,deci nu mai voorbi mult si degeaba
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:02 |
||
| tot pana la sfarsitul vietii nu,,nu | ||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:04 |
||
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-12 13:02:38alandalo nu fi obraznica |
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:05 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 11:44:26Oameni buni inca un lucru am descoperit la voi. Catalogati maturitatea unui om dupa varsta sau invers...nu ajungi la un anumit standard datorita anilor, ci datorita greutatilor...daca as povesti ceea ce am intampinat de-a lungul anilor veti intelege ceea ce ma facut sa am o astfel de gandire dar asta ar insemna sa va hranesc egooul pofticios..dragelor am mai spus ca nu imi permit sa judec caci am si eu defectele mele. Pe nevasta lui , am mai spus ca nu o urasc, din potriva o invidiez...nici pe cristina nu o urasc...de ce i-as purta ura? Prin simplu fapt ca nu e de acord ci mine? Pe acea doamna careia i-am copiat citatul de ce o judecati? Pentru ca ati citit simple aberatii, poeme, sau ce altceva are pe blog? Sincer, eu nu am vazut ce altceva are posat, caci nu am cautat. De ce faceti atat rau , nu consientizati ca va umpleti sufletul cu mizerii? Traiesc dupa principii de viata sanatoase, singura am invatat tot ce stiu, nu a fost nimeni langa mine sa imi spune ce e rau si ce e bine, de aceea la fiecare greseala in parte pe care o comit astept rezultatul final...iar la sfarsitul dezaatrului eu sunt responsabila pentru fapteele mele. Eu si numai eu dau socoteala. Nu las pe nimeni sa ma influenteze si nu dau satisfactie renuntand inainte de a termina ceva. Am o rusine nemaintalnita, un tupeu grosolan, sunt o femeie de moravuri usoare...spuneti-mi cum va iese pe gura caci batjocoriile voatre imi intaresc caracterul si imi dau mai multa vointa ptr a lupta...lupt si impotriva intregii lumi daca e nevoie pentru incercarea de reusita.Nu-i urasti sotia dar o invidiezi...de ce ? ;sotia unui barbat care are amanta este un motiv de invidie ? Nu accepti sa pierzi in viata pt ca incercarea de reusita este mult prea puternica !Din momentul in care-ti doresti ceva ,nu te lasi pana nu ai...privesti in toate directiile si calculezi fiecare solutie in parte ...nu esti genul care stie sa piarda...este de apreciat felul tau de a fi insa se merita oare ? |
||
|
-Iulya Postat pe 12 Decembrie 2013 13:06 |
||
De la: kudika_940065, la data 2013-12-12 13:05:48De la: alandalaportocala, la data 2013-12-12 13:02:38alandalo nu fi obraznica salve
|
||
|
alandalaportocala Postat pe 12 Decembrie 2013 13:08 |
||
n-are nici un sens sa va mai certati pentru un barbat care inseala,mai cunosc si eu unu, care cum intoarce capu deja-i tremura barbia si abea asteapta sa prinda fraiera .eu i-am dat liber,dar sincer ,o sa mi se faca mila de aia care va pica in plasa lui ,asa cum am picat si eu dealtfel
|
||
|
alandalaportocala Postat pe 12 Decembrie 2013 13:11 |
||
De la: alandalaportocala, la data 2013-12-12 13:11:58n-are nici un sens sa va mai certati pentru un barbat care inseala,mai cunosc si eu unu,pai vz alandalo,,in plasa mea dc nu cazi? |
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:14 |
||
|
Cum am mai spus...nu traiti in locul meu..e ok faptul ca voi nu puteti sa fiti ca mine. Va felicit. Dar daca veti fi vreodata in aceeasi situatie, caci nu se stie...va spun de pe acum sa nu renuntati la ceea ce va doriti indiferent de anormal pare, ptr voi poate fi foarte important...inca o vorba cu care inchei... "Cand vrei ceva de la viata cere, nimeni nu a primit aseptand...sau cand vrei ceva de la viata urla..cateodata viata poate fi surda |
||
|
flo_flory Postat pe 12 Decembrie 2013 13:16 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 13:16:40Cum am mai spus...nu traiti in locul meu..e ok faptul ca voi nu puteti sa fiti ca mine. Va felicit. Dar daca veti fi vreodata in aceeasi situatie, caci nu se stie...va spun de pe acum sa nu renuntati la ceea ce va doriti indiferent de anormal pare, ptr voi poate fi foarte important...inca o vorba cu care inchei...viata la care te referi e limitata,,si daca vrei sa urli dupa ceva ce i al altuia e posibil sa ti o pierzi pe cea care conteaza si ai fost creata,,adica viata vesnica
|
||
|
kudika_940065 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:21 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 13:02:34Da draga cristina. Am dus lipsa de tata in copilarie. Asta denota din faptul ca iubesc un om mai in varata decat mine si majoritatea amicilor sunt trecuti de 35 de ani. Aici nu e vorba de constiinta sau de faptul ca nu vad cat de mult gresesc. Chiar imi dau seama...dar cand iti doresti ceva anume din toata inima nu cred ca e atat de usor sa renunti. Ceea ce ma poate face sa renunt e el. Ai acum daca imi spune sa terminam cu greseala care o facem, termin totul frumos ai in secret ca la inceput.nu il voi dusmani , nu i voi purta pica dar nici nu voi crede ca m-a alungat pentru alta mai frumoasa sau mai buna. Cred ca ma va alunga in favoare iubirii. Si ma pot lupta cu orice, numai cu iubirea nu! Cum ai spua tu, cristina...multe lucruri care practic nu le cunostem, le stiam doar din carti mi le-a oferit el.e gresit, dar cred ca cel mai mult eu ma pot ajuta, nimeni altcineva...si o voi face cum am facut-o atatia ani in absenta oricarui membru al familiei sau a prietenilor Te va alunga pentru ca s-a plictisit de tine si a gasit o alta care sa-i inghita minciunile.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 12 Decembrie 2013 13:21 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 13:16:40Cum am mai spus...nu traiti in locul meu..e ok faptul ca voi nu puteti sa fiti ca mine. Va felicit. Dar daca veti fi vreodata in aceeasi situatie, caci nu se stie...va spun de pe acum sa nu renuntati la ceea ce va doriti indiferent de anormal pare, ptr voi poate fi foarte important...inca o vorba cu care inchei...Daca nu stii ce sa ceri de la viata...viata nu va sti ce sa-ti dea
|
||
|
-Iulya Postat pe 12 Decembrie 2013 13:22 |
||
De la: flo_flory, la data 2013-12-12 13:16:40Cum am mai spus...nu traiti in locul meu..e ok faptul ca voi nu puteti sa fiti ca mine. Va felicit. Dar daca veti fi vreodata in aceeasi situatie, caci nu se stie...va spun de pe acum sa nu renuntati la ceea ce va doriti indiferent de anormal pare, ptr voi poate fi foarte important...inca o vorba cu care inchei... Eu nu vreau sa suferi. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Indiferent ca asculti sau nu, eu zic sa te mai gandesti si pune in balanta lucruri de viitor. Vezi ce poti lua bun din relatia asta. Va dainui sau te multumesti, doar pentru moment sa te simti TU, cum nimeni altcineva nu a stiut sa te faca sa te simti. Mai treci pe la noi. Eu, chiar iti doresc sa fii fericita, ca ai nevoie. Dumnezeu a ales drumul tau. Nu te abate de la el! |
||
|
cristina_boeru_30 Postat pe 12 Decembrie 2013 13:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Alege Madone Events pentru nunta ta! | 2 | De la: kudika357713 8 Martie 2013 18:14 |
| SOT INFIDEL | 116 | De la: ___ 8 Februarie 2010 00:08 |
| Ceva nou pentru iubi... | 10 | De la: Alecsu04081998 26 Martie 2012 21:48 |
|
|
||
| LOGODNA | 5 | De la: iulika_flore 15 Iunie 2009 23:43 |
| aranjamente florale la jumatate de pret! | 1 | De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.