Setari Cookie-uri

Cum sa pui soacra la punct!

mã bucur ca mai este cineva care se înþelege bine cu soacra.
nici soacra mea nu este italianca ci românca iar pe socrul meu nu l-am cunoscut deoarece este....
angik_grace
Postat pe 27 Ianuarie 2009 19:25
Exact ce spuneam,"mai rarutz e mai dragutz",daca nu ai ce imparti cu ele, toate sunt niste dragutze,si eu m-am inteles f bn cu ea,dar..dupa ce ne-am mutat de la ei!!
babalica
Postat pe 28 Ianuarie 2009 09:15
eu am o viitoare soacra foarte buna si intelegatoare si ii multumesc lui dumnezeu pentru asta si stiu ca nu se va schimba pt ca a suferit f mult la viata ei. intradevar o soacra merita respect si sa ajungi sa o iubesti, insa nu ca si iubirea de mama pt ca asta, din punctul meu de vedere, e numai una si doar pentru o persoana poate fi simtita. insa livia eu una nu cred ca daca soacra d-voastra nu ar fi asa cum este, si ar fi genul de persoana care v-ar fi facut sa va certati de multe ori cu sotul d-voastra, v-ar fi facut viata un infern si Doamne fereste ati fi ajuns la divort, va zic eu ca nu ati mai avea parerea asta...doar pt ca pe d-voastra v-a ajutat Dumnezeu si aveti o soacra buna si nu e cicalitoare asta nu inseamna ca toata lumea e la fel...eu una am cunoscut oameni cu casnicii destramate din cauza soacrelor si va zic sincer ca ceea ce am auzit din gura lor nu se compara cu discutiile de pe forum...si stiti la ce ma refer...asa ca eu zic ca nu ar mai trebui sa le mai acuzati pe fete pentru ceea ce scriu pt simplul fapt ca ele nu au avut norocul d-voastra...sunt si oameni rai pe lumea asta chiar daca sunt soacre, in ziua de azi sunt si mame rele, care renunta, vorba aceea, la copii lor, asa ca nu vad de ce, din punctul d-voastra de vedere ceea ce se scrie pe forum e exagerat sau neadevarat...
alina_gabriela2009
Postat pe 21 Februarie 2009 02:23
buna ,
nu sint de acord cu ce spuneti voi!e parerea voastra si v-o respect!eu am nora,sta cu noi si e ca si copilul meu.nu face nimic in casa pentru ca nu-i dau voie.va face destul cind va fii mai in virsta.ne intelem perfect.nu le cer nimic.Vin de la servciu le pun masa,merg se odihnesc,tota familia ii respecta ii alinta ii iubeste.Nu s-a pomenit ca sa avem vre-o data vre-o discutie in casa.Si asta se intimpla de 6 ani.Voi nu puteti la fel?????Si ei au casa lor.dar ea prefera sa stea cu noi.
,uote name='anna82' date='2009-01-08 09:05:45']Draga ursu_livia, din ceea ce ai scris mai sus tin sa cred ca esti mama de baiat si soacra si iti spun raspicat ca TE INSELI AMARNIC. nelu_lumi face foarte bine si o aplaud pentru ca a fost desteapta de si-a pus soacra la respect. Eu am facut ce ai sugerat tu si nu a fost bine. Am renuntat la cadourile mele pentru ea (caci daca se intampla sa nu am bani sa ii cumpar ceva, nu stia cum sa ma expedieze mai repede), ne-a dat afara din casa si pe mine (ca nora)si pe fiul ei. Castig de doua ori mai mult ca sotul meu, insa ea spune peste tot ca sotul meu ma intretine. De la ea nu am primit niciodata nimic; nici macar un cadou de nunta, insa a strigat in gura mare ca ea ne-a facut nunta. Am cedat intotdeauna in fata ei si am incercat sa tin familia unita insa nu a facut decat sa fie falsa cu mine si, repet, cu propriul ei copil. De imbracat nu m-am imbracat niciodata indecent din respect pentru sotul meu si datorita faptului ca mesria pe care o am imi impune o tinuta impecabila. Asa ca vreau sa iti spun ca SOACRELE SUNT CELE MAI VENINOASE FIINTE DE PE FATA PAMANTULUI. Poate imi vei raspunde ca sotul meu nu imi da dreptate. Desi eu nu mai tin nici o legatura cu soacra mea de aproape un an, l-am rugat pe sotul meu sa isi sune mama de sarbatori ca asa se cade, lucru pe care nu a vrut sa il faca sub nici o forma. Asa ca, voi soacrelor nu mai puneti toate relele pe seama nurorilor ca voi sunteti niste scorpii fara margini. Diferenta dintre noi si voi e ca noi suntem mai tinere si mai destepte. Cautati si lasati invidia la o parte ca nu faceti decat sa va indepartati proprii vostri copii. Cautati si acceptati faptul ca TIMPUL VOSTRU A TRECUT!!!!!!![/quote]
ioanacuna
Postat pe 22 Februarie 2009 09:11
Eu sincer sunt o fata frumusica,desteapta,cu bani,sunt soprana am terminat conservatorul ,ce soacra nu si-ar dori o asemenea nora, culta?
A mea este cu totul speciala pentru ca nustie ce sa mai faca sa ne desparta din cauza geloziei,deci iata ca mai exista si exceptii.Soacrele nu sunt perfecte,sunt oameni!Eu si cu el nu ne vom desparti desi a incercat de multe ori,in fine probabil ca ea este de la tara....si de aia nu ma suporta.
elenutza666
Postat pe 23 Februarie 2009 22:12
doamna livia...am vazut pe prima pagina cele 6 propozitii in care d-voastra spuneti ce si-ar dorii soacra de la nora...insa in toate propozitiile...ati uitat sa spuneti ceva esential...intradevar e important sa fie curata, educata,sa nu umble cu buricul pe afara...dar nu credeti ca e important sa il si faca FERICIT SI SA IL IUBEASCA PE FIUL EI????sa nu il insele cu primul barbat care ii iese in cale..??pentru ca sa stiti ca am vazut femei care indeplinesc toate cerintele d-voastra, insa isi inseala sotul si nu il fac fericit... asa ca pentru d-voastra ce e mai important? fericirea fiului d-voastra sau fericirea d-voastra??? daca fata AR INDEPLINI toate cerintele si nu l-ar face insa fericit pe fiul d-voastra ati accepta-o doar pt ca le indeplineste??cum puteti sa ziceti ca nu iti iubesti sotul daca nu te intelegi cu soacra? in primul rand cand te casatoresti, te casatoresti cu fiul si nu cu ea...atata timp cat il face ferictit si il face sa se simta implinit si formeaza un intreg impreuna...ce poate fi mai multumitor pentru o mama decat sa isi vada fiul fericit alaturi de sotia lui, formand o familia fericita, mai pe scurt formand un intreg...??
alina_gabriela2009
Postat pe 24 Februarie 2009 00:39
Doamna Livia , dar ce parere aveti?De ce nu ma vrea soacra mea?
Sunt absolventa a unui master in muzica, sunt soprana, sunt profesor, am si o zestre serioasa de la parinti, sunt curata, in nici un caz dezmatata, nu imi insel sotzul ii sunt fidela, si ii fac niste mancaruri excelente, cel putin asa zice el ca sunt mai buna decat mama lui la bucatarie.
Ce sa fac sa ma placa daca ea este geloasa pe mine?
Sincer incet ea s-a indepartat de noi, pemntru ca el nu o mai suporta baga intrigi aiurea, ii spune lucruri urate despre mine, el si-a dat seama de gelozia ei si acum nu o mai vrea.
Sincer nici eu nu vreau sa o mai apropii de noi pentru ca simt ca imi strica relatia cu sotzul meu, imi distruge casnicia!
Am incercat sa o apropii, nu ne-am certat niciodata dar o aud la telefon cum vorbeste despre mine , si izbucnesc in lacrimi , de ce face asta?
elenutza666
Postat pe 24 Februarie 2009 21:38
Stai linistita Elena!!!! Sunt multe ca soacra ta!! incearca sa stati departe de ea caci din pacate nu prea e leac pt. genul asta de gelozie. Orice vei face bine pt. sotul tau, ii va accentua sentimentul. mai bine sa nu va mai vada. Slava Domnului ca sotul tau si-a dat seama de realitate!!
Incearca sa uiti de ea si traieste-ti viata alaturi de omul iubit!!
elli_grace
Postat pe 24 Februarie 2009 21:56
stimata doamna,
tot respectul pt mamele de baieti, dar cea care are mari probleme psihice sunteti dumneavoastra.
chiar mai credeti in chestiile cu buricele goale, cu fardurile in exces si restul aberatiilor insirate?! pt Dumnezeu, suntem in mileniul III, fiecare e liber sa se imbrace si sa arate asa cum vrea si asa cum se simte.
mai mult chiar, ce parere aveti de soacrele care iti chinuie nurorile, femei exemplare, doar pt ca nimeni nu e destul de bun pt "mostenitor"?!
se vede ca sunteti una din acele soacre acre si satule de viata, care isi "maltrateaza" nora numai din pura placere de a face rau cuiva.
danacorbut
Postat pe 12 Martie 2009 10:30
da asa ai mare dreptate.mai bine o ignori si faci ce te duce capul si sa fie intelegere cu fiul ei.asa sunt toate soacrele.acre.:pasta e.mergem inainte.nu stai cu ea in casa ci cu sotul tau.
GrigoraSoana
Postat pe 19 Martie 2009 15:16
trebuie doar sa nu o bagi in seama.este mai bine.si eu am aceeasi parere ca si tine.soacrele mai ales mamele de baieti sunt digerite de mamelele de fete.important e sa te intelegi bine cu alesul tau
GrigoraSoana
Postat pe 19 Martie 2009 15:19
daca noi fetele zicem asa de soacre ca sunt ace,ce crezi ca zic sotii nostri de soacrele lor?
GrigoraSoana
Postat pe 19 Martie 2009 15:27
De la: GrigoraSoana, la data 2009-03-19 15:27:11daca noi fetele zicem asa de soacre ca sunt ace,ce crezi ca zic sotii nostri de soacrele lor?



unii sunt la fel ca si noi.zic ca soacrele sunt acre si rele.dar ca a mea soacra nu e nici una.deja ma uraste pentru ca sunt romanca.el fiind turc.urmeaza sa o intalnesc in mai si deja mi-e frica de reactia ei.am un atu ca nu vorbeste romaneste si nu inteleg ce spune(caci al meu nu o fi prost sa spuna tot ce zice ea ca de e mama lui).dar atata timp cat te impaci bine cu prietenul/sotul ea ar trebui sa fie pe locul 2.succes fetelor in relatia voastra cu soacrele.
eutoteu2399
Postat pe 28 Martie 2009 16:14
Dragele mele soacre si nurori,
kudika002889
Postat pe 29 Martie 2009 12:19
Dragele mele soacre si nurori,referitor la acest subiect,cu tot respectul ce se impune intr-o discutie,cu permisiunea d-voastra,voi spune si eu cateva cuvinte.Fiecare dintre noi suntem nurori sau soacre,fiecare avem punctul nostru de vedere,care,normal ar trebui respectat.Din pacate prea putini dintre incercam sa-l intelegem pe cel de langa noi.Normal este sa te intelegi cu sotul tau,fara a avea influente soacra,dar de cele mai multe ori,din pacate nu este asa.Pana cand cuvintele soacrei nu au nici o influenta asupra baiatului este bine,dar atunci cand,cu sau fara voia lor,influenteaza negativ mersul bun al lucrurilor trebuiesc luate masuri,dar nu cu violenta,sau vulgaritate in limbaj.Am observat la majoritatea d-nelor care au intrat pe acest topic,un fel de revolta in limbaj,referitor la o anumita d-na Livia.Sarmana femeie,a inceput precipitat o discutie dupa care din lipsa de argumente,a abandonat.A-ti pus-o la zid,credeti-ma,mult prea dur.Din punctul de vedere al unui specialist,pot spune despre aceasta doamna,ca este o persoana frustrata,iar motivele le gasesc undeva in copilaria dansei.A fost un copil marginalizat,iar vocabularul folosit de dansa denota o clara lipsa de educatie.Este soacra,foarte bine,sa multumeasca lui D-zeu ca a ajuns pana aici,dar atata vulgarism intr-o discutie,nu face bine.Este o persoana negativa,iar raul atrage raul.V-a facut si pe d-voastra,atingand o coarda sensibila,sa reactionati la fel ca ea,ceea ce nu e bine,credeti-ma.Femeile,in general au nevoie de multa rabdare,de aceea va doresc sa aveti parte numai de zile frumoase,soti care sa va iubeasca,si soacre cat mai putin in preajma.Cu multumiri,pt doamnele care au avut rabdare sa citeasca aceste randuri.
kudika002889
Postat pe 29 Martie 2009 12:50
sa sti ca asa e si la mine vrea sa fie tot asa cum este ea am acceptat o perioada pana a inceput (de curand am aflat ca sunt insarcinata )sa imi aleaga numele la copil sa imi zica ce nasi sa il boteze ca doar ea stie cine este nusul bun si doar trebuie sa pun nume la copil ceva asa sonor ca sa fie cum vrea ea .sa nu mai zic ca eu nu pot sa imi iau nimic pentru ca am luat ceva si ea nu poate sa isi cumpere aparate de fitnes ca vezi doamne trebuie sa slabeasca ,eu si sotul nu putem merge la un film ca cheltuim banii si ea cu ce mai face cumparaturi ca a dat de gustul cumparaturilor cand a vazut ca si eu si sotul lasam banii la indemana deci cred ca soacra chiar daca faci ce spune iti gaseste nod in papura si se baga in viata ta eu cred ca o sa mai rezist doar pentru ca astept un bebe si imi iubesc sotul cred ca asta este singurul nostru avantaj ca ne iubim sotul
madalina23a
Postat pe 29 Martie 2009 13:44
Fac nunta la vara.Am o soacra ca o prietena;nu pot sa zic mama pt ca aceea este doar una.A suferi mult din cauza socrilor(in special a soacrei)in tinerete incat a fost internata in spital.Cred ca mamale de baieti pot fi bune soacre doar daca au trecut la randul lor prin greutati.O respect si o indragesc.Nu pot sa ii spun soacra ci "mica"(asa ii spune viitorul meu sot).
yo5pek
Postat pe 29 Martie 2009 16:37
Livia draga un psiholog ti-ar spune ca nu e bine sa te amesteci in familia nimanui.De aceea nu e bine in relatiile romanilor!Pentru ca ne intereseaza pe toti,ce face vecina cu cine traieste vecinul,cine a vizitat-o pe prietena mea,ce-a facut vecina?Cu cine s-a intilnit?etc.si amd.CARE E PROBLEMA TA?AI O PROBLEMA!Vedeti-va de familiile voastre.
ioanacuna
Postat pe 29 Martie 2009 19:39
sint deja intr-o echipa!
ioanacuna
Postat pe 29 Martie 2009 19:40
CRED CA NE PUTEM INTELEGE CU ELE NUMAI DUPA CE REALIZEAZA CA NOI NU LE FURAM FII SI CA DACA SE PUN RAU CU NOI EI NU VOR MAI MERGE LA ELE: CU A MEA ASA S-A INTAMPLAT NU AM MAI MERS LA EA IMPREUNA CU VIITORUL MEU SOT SI PE URMA AU VENIT EI IN VIZITA LA NOI ,TOATA A FOST NUMAI LAPTE SI MIERE,ACUM SLAVA DOMNULUI TOTUL ESTE OK.
MONYK_ADRIANA
Postat pe 30 Martie 2009 15:14
MONYK_ADRIANA, ma bucur pentru voi, sa o tina Dzeu bine.

Cat despre mine pot sa va zic ca sunt casatorita de jumatate de an. Cand m-am casatorit nu am cunoscut toate datele problemei.
Acum stiu: mama lui nu s-a inteles cu primul sot, a avut un copil(pe sotul meu). A iesit cu batai, divort. A doua casatorie s-a soldat cu 2 copii si cu o ura de nedescris.
Ca sa va faceti o idee, soacra mea are 53 ani si 17 ani nu a avut serviciu. Astfel, sotul dumneaei a hranit 5 guri. Dupa ce copii au facut 18 ani, acesta i-a spus sa nu mai calce in casa lui.

Soacra mea e o femeie moderna, se imbraca numai cu lucruri scumpe, nu pleaca nici la paine nefardata, nerimelata. Este o femeie culta daca tinem cont de faptul ca stie toti cantaretii, actorii, a auzit de istorie si georgrafie.
Lucreaza ca femeie de serviciu, iar ca olimpiada zilnica putem aminti bautura, tigara, cafeaua si barbatii. Cu doua dintre ele n-am nicio problema Pentru celelalte 2 dau ignore si asta pentru ca nu stau in casa cu ea. E viata ei, sa faca ce vrea.

Noi(mai mult el) vrem casa. Urmeaza sa facem imprumut bancar. Sunt constienta ca voi renunta la multe pentru cuibul asta al nostru.

ACUM INTERVINE PROBLEMA. El citez "NU STIU CUM S-O AJUT SI EU PE MAMA SA NU MUNCEASCA". Imi vine sa ma

Daca iau casa, ea e mutata acolo inaintea noastra. CE SE POATE FACE IN SITUATIA ASTA???
Va rog ajutati-ma cu idei, ca deja simt ca am pierdut razboiul.
andutza019_grace
Postat pe 7 Aprilie 2009 14:27
nu mai zice nimeni nimic ...
andutza019_grace
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:09
Dragele mele!
Soacra tot soacra ramane!
Daca ea e diplomata, ca de' a invatat ceva de la viata o sa faca gogosi cu nora, o sa incerce sa aiba o atmosfera placuta si intelege ca nu rezolva nimic daca e poama acra, doar le strica dispozitia celor din jur. Mai mult, baiatul e barbat si stie si el ce are de facut, nu il mai dadaciti, macar asa din bun simt sa incercati sa le faceti viata usoara.Atentie mare ei sunt sensibili asa cum ati fost si voi si vulcanici, ca doar se iubesc! Eu am o relatie foarte frumoasa cu iubita baiatului meu si incerc sa le fac pe plac sa se simta bine si sa se bucure de tinerete de viata. Daca am ceva de comentat, e numai la adresa fiului meu, sa fie mai atent sa fie intelegator, sa nu o certe ca de e fata.... si eu tot o femeie sunt si imi place ca fiul meu sa se poarte frumos cu ea.
bui68
Postat pe 7 Mai 2009 12:48
Andutza019, imprumutul in banca il faceti impreuna, platiti ratele impreuna, deci ai voie sa pui conditii.

Din povestea ta inteleg ca mama lui are unde sta si nu e neajutorata. De ce sa se mute cu voi?

Fa-l sa inteleaga ca tu esti fericita alaturi de el. Daca aveti sansa sa stati singuri, nu renuntati la ea. Eu visez la acea zi...
fantome
Postat pe 8 Mai 2009 08:48
De la: bui68, la data 2009-05-07 12:48:20Dragele mele!
Soacra tot soacra ramane!
Daca ea e diplomata, ca de' a invatat ceva de la viata o sa faca gogosi cu nora, o sa incerce sa aiba o atmosfera placuta si intelege ca nu rezolva nimic daca e poama acra, doar le strica dispozitia celor din jur. Mai mult, baiatul e barbat si stie si el ce are de facut, nu il mai dadaciti, macar asa din bun simt sa incercati sa le faceti viata usoara.Atentie mare ei sunt sensibili asa cum ati fost si voi si vulcanici, ca doar se iubesc! Eu am o relatie foarte frumoasa cu iubita baiatului meu si incerc sa le fac pe plac sa se simta bine si sa se bucure de tinerete de viata. Daca am ceva de comentat, e numai la adresa fiului meu, sa fie mai atent sa fie intelegator, sa nu o certe ca de e fata.... si eu tot o femeie sunt si imi place ca fiul meu sa se poarte frumos cu ea.

ASTA TREBUIE SA DISCUTI CU SOTUL TAU ,TREBUIE SA INTELEAGA DACA TE IUBESTE,NUMAI BINE
MONYK_ADRIANA
Postat pe 8 Mai 2009 09:32
Draga Ursu Livia,
Cu toate ca nu sunt Emilia, imi permit sa-ti raspund in numele ei. Citeste cu atentie, e posibil sa ai ce invata.
Mesajul tau mi s-a parut un pic prea patetic si cel mult scris de o fata simpla, fara personalitate, cu un spirit de sacrificiu dus pana la extrem de dragul linistii in casa. Sa stii ca si asta este o forma de ipocrizie. Daca Emilia a gasit o modalitate de a avea o relatie civilizata cu mama sotului ei este absolut in regula, indiferent care este modalitatea aleasa.
In ceea ce te priveste, am o intrebare....
Nu cumva esti o mama soacra, foarte ranchiunosa, foarte orgolioasa,tipicara, care s-a pricopsit cu o nora pe masura?
Nu-i asa ca ti-am dat de gandit?
Daca nu esti, sigur vei deveni candva.....
icsuleasca
Postat pe 8 Mai 2009 21:06

Loricico,ai dreptate traim vremuri in care prostitutia te ataca si te sufoca.intotdeauna pana l;a ,oarte un barbat va ramane cu sufletul si cu toata finta sa alaturi de parinti.nu va mai iluzionati ca barbatii sunt proprietatea voastra,iar in ce prioveste "memntalitatea mea de "tara" de inseli,mi-e personal mi-e scarba de tarancutele needucate care se cred "cuceritoaterele" tuturor barbatilor.
Am conoscut destule cazuri si civile si penale cu tarancute inghitite si la propriu si la figurat de propriile lor imoralitati.
Nu sunt dusmanaca voastra dar va arat o alta fateta a lumii MORAL;E SI CIVILIZATE la care multe dintre voi nici nu va ganditi.Nu-l departati pe sotul vostru de parintii lui, doar pentru faptul ca va este frica de soacra sau de socru. fiti sincere nu va ascundeti trecutul ,daca el va iubeste,daca voi il iubiti cu adevarat orice greseala se paote ierta, cu o singura conditie sa nu se mai repete.

Si o intrebare pentru toate , cu ce drept o "puneti" voi la punct pe soacra, ce dusmanie aveti impotriva unei femei fata de care aveti obligatia morala si educationala s-o respectati.Pe mine m-a oripilat titlul acestui topic,titlul care denoma mult marlanism.[/quote]

pt "doamna" ursu livia: exista un comentariu sa nu apara tarancute?da ce ai draga cu tarancutele?poate sunt mult mai istete decat dumneatat care se pare ai crescut la oras.de ce tarancutele tre sa fie curve ca nu inteleg...de parca stiti dumneavoastra cat de sincer va iubesc norele...poate sunt mai false ca toate norele..poate ceea ce scrieti aici e ceea ce va imaginati sau ce va doriti.cu mentalitatea asta nu stiu daca nora voastra va iubeste...greu de crezut..credeti ca fiii dumneavoastra nu au avut relatii cu ele inainte de nunta?sau credeti ca ar fi mers sa va dea raportul?fiii si nurorile dumneavoastra se numara printre cei plini de imoralitati...nu sunt sfinti sa tot dati exemple ca stiti cum e lauda de sine nu miroase-a bine.asa ca dati alte exemple ca aici va laudati singura.sunt de acord ca trebuie respect dar nu trebuie respect pt soacre ci trebuie respect reciproc.fetele care locuiesc cu soacrele in primul rand trebuiesc respectate sa nu li se umble prin lucruri si prin camera.ce aveti voi soacrele de cautat?ce anume cotrobaiti?ce va asteptati sa gasiti?nu aveti ce cauta in camere in lipsa lor!
cheregi_andreea
Postat pe 9 Mai 2009 09:16
intr-adevar soacrele de baieti sunt mult mai rele...eu am si un frate.mama mea nu suporta fata cu care se intalneste de 4 ani,dar se preface in prezenta lor.mie imi spune lucruri si lucruri pt care m-am certat de multe ori cu ea.e viata lor nu trebuie sa se bage.cat despre mine,nu stiu ce sa zic,imi iubeste prietenul ca pe fiul ei.daca am discutii cu el ma cearta pe mine.sunt sigura ca nu se preface pt ca l;a inceput nu i-a placut de el si mi-a spus in fata.i-am spus clar si raspicat ca nu ma intereseaza parerea nimanui si fac cum stiu eu.acum dupa 2 ani si ceva,dupa ce il cunoaste il adora.mereu imi spune sa nu fac prostia sa ma dspart de el ca nu mai gasesc asa baiat.imi tot spune sa fac nunta dar bineinteles nu ajuta cu absolut nimic.cat despre viitoarea socra,acum e nemaipomenita,imi tine partea,dar de unde sa stiu ca nu face ca si mama mea?de unde sa stiu ca nu ma vb pe la spate?desi prietenul meu imi spune ca mama lui ma adora,dupa ce te muti cu ea in casa incepe sa se vada cat de mult iti tine partea.cum sa stiu cum va fi mai incolo cand vom imparti casa?(asta daca vom imparti)tot timpul am indragit-o dar parca s-a schimbat ceva de cand l-a convins pe fiul ei sa ne mutam cu ei.toate au fost bune,urma sa ne luam ceva dar soacra i-a bagat in cap ca de ce sa ne luam noi ceva si ei sa ramana singuri intr-un ap.cu 3 camere...acum eu nu pot sa il mai fac sa se razgandeasca...o plac pe soacra mea dar nu creau sa locuiesc cu ea.
cheregi_andreea
Postat pe 9 Mai 2009 09:36
Draga ursu-livia, esti O MARE TAMPITA....imi dau seama ca esti soacra si din mesajele tale imi dau seama ce scorpie esti...la fel ca multe alte soacre....ce naiba cauti tu pe acest forum?....vezi de sarmalele tale....si nu-mi zi mie ca nu am educatie de la parinti ca am mai multa decat tine crede-ma.Si eu fac parte din acea categorie de nurori care nu are nici o treaba cu soacra si nici vb de buric gol, makiaj de vampa si toate aberatiile tale....poate ca tu ai o nora care practica tot din ce ai zis tu...atunci iti dau dreptate sa zici asta....dar ma intreb daca fiul tau are asa o femeie....de capul lui ce-o fi oare?un golanas ceva?intreb...ca nu ar putea sa nu aiba o fata decenta daca ar fi un baiat decent...asa ca....iti mai zic ca....poate nu sunt singura care are ani de relatie cu un baiat iar soacrele nu sunt impacate nici dupa atata timp cu ideea ca baietii lor vor fi odata la casele lor si nu la poalele lu ma-sa asa cum vor multe soacre....Cum explici tu draga doamna ca dupa 8 ani de relatie cu iubitul meu, soacra nu s-a impacat nici acum cu ideea ca eu sunt femeia din viata lui si nu ea?????Asta ce inseamna?ca sunt eu rea?Vezi ca faci curent si praf pe forumul asta "draguto" si nu "dragut-o".....stai si prost cu gramatica dupa ce ca esti cu capu.....
Bluesky_grace
Postat pe 9 Mai 2009 10:08
Intamplarea face draga ursu-livia ca eu sa fiu psiholog pe aici si te asigur ca cea care are mari probleme psihice ESTI CHIAR TU si nici decum nelu-lumi.iti urez sedinte placute la psiholog
Bluesky_grace
Postat pe 9 Mai 2009 10:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cursuri de bucatar, ospatar, vanzator avizate ministerul muncii 395 ron 1 De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:05
Cum reactionati in cazul in care sotul are un job care-l tine departe de familie? 11 De la: miresssssica 25 Martie 2010 15:19
ce rochie e potrivita pt nasa 12 De la: grace000956 5 Noiembrie 2009 08:33
Cea mai originala invitatie de nunta 5 De la: serpico_ 11 Martie 2013 19:26
Flori si cadouri 1 De la: ocean_of_life 7 Februarie 2012 17:41