Setari Cookie-uri

Cum sa pui soacra la punct!

draga Livia eu sunt aproape perfecta pt soacra mea,indeplinesc toate punctele mentionate de tine,singura problema care o deranjeaza e ca sunt bolnavioara..chiar o deranjeaza si zice:"vai dar ce o sa faci cand vei fi la varsta mea"sau"eu pot s amananc cat vreau si nu am nimic nu inteleg generatia asta cum sa-ti fie rau si d ela lapte si de la friptura si d ela carnati"Asa ca oricat de perfecta ai fi tot nu esti perfecta.!!!!A si sunt si catolica si ea e ortodox...cica....si zice vai eu nu pricep cei cu religiile astea(asta cand nu pica pastelel sau sarbatoriile in acveiasi zi)O SA INEBUNESC!!!!
pisimaya_grace
Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:57
De la: pisimaya, la data 2009-01-09 18:57:00draga Livia eu sunt aproape perfecta pt soacra mea,indeplinesc toate punctele mentionate de tine,singura problema care o deranjeaza e ca sunt bolnavioara..chiar o deranjeaza si zice:"vai dar ce o sa faci cand vei fi la varsta mea"sau"eu pot s amananc cat vreau si nu am nimic nu inteleg generatia asta cum sa-ti fie rau si d ela lapte si de la friptura si d ela carnati"Asa ca oricat de perfecta ai fi tot nu esti perfecta.!!!!A si sunt si catolica si ea e ortodox...cica....si zice vai eu nu pricep cei cu religiile astea(asta cand nu pica pastelel sau sarbatoriile in acveiasi zi)O SA INEBUNESC!!!!



Imi pare foarte rau p[entru tine,dar orice afectiune msau boala are si tratamente si te poti vindeca.Soacra ,poate ca este panicata, poate ii este frica pentru tine si sanatatea ta,pentru nepoteii ei, pentru familia ta.De ce sa innebunesti?Fii calma,sotul tau te iuibeste,esti o nora buna asa ca asteapta toate se vor rezolva de la sine.Multa,multa sanatate si iubire.

Postat pe 9 Ianuarie 2009 19:24
De la: emilia0, la data 2008-12-24 23:52:49am tot observat colindand pe forumurile de profil ca o problema generala a cuplurilor se refera la relatia cu socrii. Eu am o relatie buna cu ei din fericire si intotdeauna am avut, si in fostele relatii, chiar daca lor nu le pot spine "socrii". Cum sa faceti asta? pai... e mult de explicat, dar fiecare are punctele lui slabe, acele cvhestii care il fac sa devina dragut si sa prinda respect... aflati care sunt si... puneti in aplicare un plan de comportament. nu va faceti griji, dureaza putin pana se aranjeaza relatiile, apoi... trebuie doar intretinute. Eu o sunt de doua ori pe saptamana si... o ascult, o provoc sa spuna tot ce are pe suflet si eu mai mult tac, e ca o terapie pt ea si abia astepta sa ma auda la telefon, ei asta ii place, eu asta ii ofer, 20 de minute pe saptamana;)) bine, ne mai si vedem, dar in fuga, mare fuga:P


Nu cerd ca iti manipulezi soacradupa cum zicea doamna aceea,cred ca te porti foarte bine cu ea,asasi trebuie!Si eu mai mult o las pe ea sa vorbeasca sa-si descarce sufletul,ii place sa fie sunata,sa o intrebi de sanatate,si asta nu inseamna ca o manipulezi ci doar o ajuti si te ajuti si pe tine si iti faci o relatie!este extrem de logic.caci ea dupa ce-i pleaca fiul iubit"printesa" de acasa ramane singura si e greu si asa devine soacra rea,dar daca te ocupi putin de ea,sa se simta bine si bagata in seamam sa nu aibe impresia ca e uitata,atunci relatia ta cu ea nu are de ce sa fie una rea.Singura greseala e atunci cand ii zicem tot mare greseala,caci soacra chiar daca iti zice(ca in cazul meu)sau nu ti zice tot timpul te judeca si nimic din ce faci tu no sa fie destul d ebun pt ea.mai bine ne rezumam la discutii d espre vreme mancare etc...Sa fiti iubite fetelor!! mai ales d esoacre!!:P
pisimaya_grace
Postat pe 9 Ianuarie 2009 19:25
De la: anca_brd2000, la data 2009-01-08 17:25:18iubeste si vei fi iubita nu e greu sa-i spui mami eu te iubesc asa cum ma iubesti tu pe mine stiu ca va vine greu dar asta e trebuie sa ne conformam zicalei



Ce usoara si frumoasa ar fi viata si casatoria pentru toate fetele "cocos" daca ar intelege acest mare adevar.

Postat pe 9 Ianuarie 2009 19:27
De la: ursu_livia, la data 2009-01-08 10:17:05
De la: alina06, la data 2009-01-08 09:04:14ursu_livia-am si eu o intrbare la tine?
tu chiar ai impresia ca le stii pe toate?
cum poti sa critici parerea celorlalte fete?
e parerea loe si...atat.
ce te face sa crezi ca ce spui tu e bine?
eu cred si e doar parerea mea ca si tu esti la fel...ca ele


PAREREA LOR, INSEAMNA IMORALITATE SI LIPSA DE OMENIE,DOUA TARE CARE DISTRUG MORAL Romania.


am si eu o intrbare pentru tine ursu livia....pentru a te intelege un pic mai bine (nu o lua te rog ca pe un afront): ce varsta ai?
andrac81
Postat pe 10 Ianuarie 2009 10:42
De la: Loricica, la data 2009-01-08 10:46:50Doamne fereste, nu imi vine s cred ce mentalitate de la tara are tanti ursu_livia, vorbeste de parca baietii ei ar fii vreun bun material pe care nu il imparte cu nimeni. Si toate, vorbiti de barbati de parca ar fii niste copii, incapabili sa se dezlipeasca de fusta mamei. Sunt oameni in toata firea si reactia tuturor soacrelor, care intai de toate sunt femei, este absolut normala. Adica este o gelozie pe care nu o pot controla, este teama ca fi-su iubeste alta femeie mai mult decat pe ea, care l-a crescut si bla-bla..e f complicat, ideea e ca daca stai in casa cu socrii te-ai nenorocit, rar se intampla sa fie oameni deschisi la minte. Si revin, tanti ursu_livia e cam comunista. Doamna, nu mai suntem pe vremea in care femeile se maritau virgine si stateau acasa la cratita toata viata. Acum oamenii se simt mai liberi, femeile au cariere de succes, iar parerea parintilor nu mai este atat de importanta cand ne alegem iubitii/iubitele. Fetelor, nu puneti la suflet rautatile mamelor iubitilor, ele sunt geloase si speriate ;)


Loricica,n-ai nimerit-o,n-am cum sa am o mentalitate de la tara,pentru ca dpar la tara fetele isi incep accidental viata sexuala "undeva la camp, la tara" si tot ele recurg la inlocuirea logodnei si cunoasterii prin dragoste, cu sexul.ce vrei sunt singurele la "oras" nu au o educatie solida data de mama de la tara si..in plus de asta le este frica sa nu ramana fete batrane,sau ca nu cumva baiatul pe care au pus mana sa nu le paraseasca ,asa ca-l agata cu sexul.
Ingrozitoare eroare si cu consecinte din cele mai neprevazute.

Si pentru ca tot vorbim despre fete de la 'tara 'am cunoscut si altfel d efete ,educate si cu un respect extraordonar pentru ele insele,dar si pentru viitorul oro sot.A fost palcere sa le cunosc si la momentul respectiv sa le fiu alaturi si sa le ajut sa nu intre in marasmul imoralitatii la indemna oricui.

Invatati bine un lucru,barbatul aduce intr-o casnicie puterea,dragostea si bunastarea,(nu-l umiliti cu banii castigati mai usor si mai multi de catre voi)femeia puritatea si iubirea neconditionata de nimic, nici macar de un concubinaj care poate deveni marul discordiei dupa ce sita este coborata din cui.
Sexul nu este un motiv de casatorie,sexul este cel care dupa casatorie ,cimenteaza ,pe viata ,casatoria.

Cred totusi ca voi aveti dreptate SOACRELE SUNT CELE VINOVATE,SI CELE ALE BAIETILOR ,DAR SI CELE ALE FETELOR CA NU AU STIUT SA DEA COPIILOR LOR O EDUCATIE ONORABILA SI MORALA, dar NICI UN COPIL NU ARE DREPTUL SA-SI JUDECE PARINTII,PARINTII SUNT PARINTI,BUNI SAU RAI.

Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:43
Alina a scris:

"Dv cum va purtati cu soacra"
normal ,asa cum ma purtam si cu mama mea ,fara ipocrizie,deschis, natural.Este mama mea.

Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:45
o intrebare pentru d-na Ursu Livia....din cate am inteles sunteti mama uni barbat si aveti o nora. Fiul dvs a intrat neintinat in casatorie ? (deoarece acest lucru il cereti fetelor dar nu aveti aceeasi opinie referitor si la baieti). ori din ce am ascultat prin biresrica referitor la preacurvie acest capitol se refera in mod egal la barbati cat si femei??????
andrac81
Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:50

Atata timp cat nu faci rau nimanui, si felul in care traiesti nu afecteaza pe nimeni din afara nu este nici o problema.
Fiecare are dreptul sa stabileasca ce anume este moral si imoral pentru el.
Pentru unii e imoral sa faci sex inainte de casatorie, sau sa traiasca in concubinaj, e dreptul lor sa creada asta dar nu trebuie sa le impunem si altora principiile noastre! Fie ca sunt copii nostrii, frati, prieteni sau necunoscuti.
Eu sunt de parere ca este cel mai indicat sa se traiasca in concubinaj inainte de casatorie.
Pentru ca nu iti poti da seama cu adevarat de caracterul unui om, pana nu traiesti cu el in casa.
Ce se intampla daca este impotent si aflii abia dupa casatorie sau daca este o persoana violenta si dupa o luna doua de casatorie daca nu ii faci mancarea cum iti cere te pocneste sau daca are cine stie ce tulburari psihice daca face crize de nervi si nu stii...
Eu sunt de parere ca este cel mai indicat sa cunosti foarte bine omul cu care urmeaza sa iti petreci restul vietii, inainte sa iei o asemenea hotarare.
Si tin sa precizez ca nu conteaza familia.
Cunosc oameni care au trait la tara si au ajuns directori de banci si parintii lor erau niste tarani analfabeti
Si mai sunt cazuri, cum a fost cel mediatizat asta vara in care fiul unor profesori universitari a omorat 2 tinere pentru bani.
Asa ca generalizarile de obicei sunt destul de departe de realitate.
_alinaandreea_
Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:52
Doamna Ursu_Livia,spuneati intr-un comentariu ca nu conteaza sexul,intr-o relatie/casnicie.Sincer cred ca va inselati,intr-adevar eu sunt mai tanara si poate nu am experienta acumulata suficient,dar pot sa va spun cu siguranta ca sexul conteaza,pentru ca daca nu ar conta nu ar fi atatea femei inselate,batute,violate,itr-un cuvant nu ar exista violenta domestica,iar centrele care sprijina aceste femei,ar fi goale.Conteaza pentu ca un barbat,dar si o femeie,sau mai bine spus un cuplu e fericit atunci cand totul este ok,chiar si pe plan sexuala,asa nu ar mai cauta nici barbatul si nici femeia placere in alta parte.Caci cele mai multe cazuri de violenta domestica si divort se pornesc de la sex,urmand apoi banii si toate celelalte.iar nu toate fetele de la tara si-au inceput viata sexuala pe camp,cum credeti dumneavoastra.Doamna Ursu va uitati prea mult la filme,ca sa mai faceti diferenta de realitate.Iar sunt multi copii de oameni alfabeti care au ajuns sa fie domni/doamne,chiar mai doamne decat sunteti dumneavoastra,iar sunt si copii din parinti de la orash,de bani gata,care sunt niste infractori inca de la varste foarte fragede,eu cunosc un caz asemanator,lucrez intr-un supermarket si am prins furand doi copii,unul de 8 ani celalalt de 12 ani,amandoi avand parinti cu functii si cu prestigiu in orash.Dar cel mai mult m-a deranjat sa aflu ca mama unuia din copii,avand o functie foarta importanta si inalta(directoare la inspectoratul medicilor din orash) sa nu stie ce varsta are copilul ei.Deci nu e vorba despre educatia pe care o primesti de la parinti ci despre cum vrei cu adevarat sa fie casnicia/relatia,cum o doreste fiecare.Nu mai acuzati taranii de educatie onadecvata si de imoralitate,caci nici cei crescuti la orash si de vita nobila nu sunt mai prejos,de multe ori sunt cei mai dezastru dintre toti.Iar cei de la tara stiu cum sa aprecieze munca,insa in schimb cei de la orash si de bani gata te-ar omori pt o tigara.va doresc o dupamasa placuta.
nightwish_83
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:44
Ela, barbatii sunt copiii femeilor sunt nascuti de femei ,sunt educati de femei,au exemplul puritatii,al iubirii de la mamele lor.
Cu alte cuvinte avem barbatii pe care-i educam.
Daca o femei face compromisuri atunci acele compromisuri sunt impotriva ei.
De aceea oamenii civilizati din Romania nonmarlanista au ales calea urmata si de parintii vostri, al logodnei, al iubirii ,al candorii si al casatoriei in care sexul este cel ce cimenteaza si duce spre eternitate iubirea.Am ani buni de casatorie si suntem la fel de indragostiti asa cum eram la inceput, casatoria ne-a apropiat si ne-a facut sa fim o familie unita.Ca noi sunt alte cateva sute de mii de familii in Romania,concubinele sunt minoritare, iar concubinajul PRACTICAT de o fata aduce mari nelinisti mamei acelei fete PENTRU CA ORICE MAAM DORESTE PENTRU FIICA EI TOT CE-I MAI BUN PE PAMANT,FARA RISCURI SI COMPROMISURI.

Atunci cand mai veniti cu asemenea topicuri care nu va fac cinste ce femei morale si educate, ganditi-va bine ca in primul rand va autocompromiteti si nu uitati concubinajul si ura pentru soacra(mama) sunt doar povesti,povesti nesarate din satele romanesti.

Am purtat aceste discutii cu voi ,pentru ca am vrut sa vad pana unde merge ingustimea mintii unor femei crescute departe de familie de la o varsta frageda.De ce spun acest lucru?Pentru ca voi credeti ca toti romanii sunt tarani imprastiati prin orasele romanesti,italiene, turcesti......

CITAT:

"Fiinta instinctuala nu-si poate depasi niciodata conditia."(Ion Barbu)

Este ultima oara cand mai postez pe acest topic absolut inuman si nerusinat.


Postat pe 11 Ianuarie 2009 17:17
De la: ursu_livia, la data 2009-01-08 08:44:09
De la: nelu_lumi, la data 2009-01-08 08:32:30Este adevarat ce spui tu,dar sunt unele persoane care locuiesc la comun cu ele si atunci datele problemei se schimba.Nu e acelasi lucru sa o suni cand ai chef, si sa "te bati fund in fund" cu ea in fiecare zi,sa-i vezi indispozitia pe fata si sa ai impresia ca e din cauza prezentei tale acolo.Si eu merg pe principiul ca "mai rarut e mai dragut",dar....


dragut-o ai mari probleme psihice, consulta un psiholog,soacra este in primul rand mama sotului tau,niciodata o mama nu-i va dori raul fiului ei,soacra cel mult,isis para fiul de o dusmanca si sa tii bine minte soacra este prima femeie din lume iubita din tot sufletul de sotul ei,o dragoste filiala ,o dragoste de mama nu paote fi inlocuita niciodata de o fatza care a pus mana pe fiul ei.

Intrebare ce trecut ai de ascuns de-ti este teama de soacra?
Despre e ducatia primita de la parintii tai nici nu mai poate fi vorba, ea nu exista.





cred ca tu esti o soacra
bu-hu-hu
alinadia_grace
Postat pe 12 Ianuarie 2009 13:14
Ce sa zic,d-na ursu_livia jigneste pe toata lumea,are o parere atat de buna despre dumneaei, caci pun pariu ca no poate contrazice nimeni,sigur ceilalti din familie zic ca ea si fac ca ei,altfel nu-mi explic de unde atata "armonie", sau conduce familia mai ceva ca un tiran, si doar in mintea ei totul merge nemaipomenit,sigur nu mi-as dori sa o am de mama dar mai ales de soacra!!Doamne fereste!!!
babalica
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:44
De la: nelu_lumi, la data 2009-01-12 15:44:57Ce sa zic,d-na ursu_livia jigneste pe toata lumea,are o parere atat de buna despre dumneaei, caci pun pariu ca no poate contrazice nimeni,sigur ceilalti din familie zic ca ea si fac ca ei,altfel nu-mi explic de unde atata "armonie", sau conduce familia mai ceva ca un tiran, si doar in mintea ei totul merge nemaipomenit,sigur nu mi-as dori sa o am de mama dar mai ales de soacra!!Doamne fereste!!!



sunt de acord cu tine ....cred ca toti suntem deranjati ca ne recita acelasi discurs de fiecare data in loc sa combata opiniile cu care nu este de acord, intru-un fel imi aduce aminte de vremuri trecute cand mai marii tarii repetau speech-ul si polulatia trebuia sa aplaude. eu una o inteleg ca are o opinie la care tine dar nu explica fundamentul acestei opinii si nici nu parcicipa activ la conversatie pentru ca noi restul sa ii intelegem modul de a gandi. in schimb cei/cele ce nu sunt de acord cu dansa sunt jignite.
andrac81
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:06
are destule probleme psihice ,asa ca este mai bine sa o lasam in pace.cred?nu?
MONYK_ADRIANA
Postat pe 13 Ianuarie 2009 11:44
De la: ursu_livia, la data 2009-01-09 19:27:53
De la: anca_brd2000, la data 2009-01-08 17:25:18iubeste si vei fi iubita nu e greu sa-i spui mami eu te iubesc asa cum ma iubesti tu pe mine stiu ca va vine greu dar asta e trebuie sa ne conformam zicalei



Ce usoara si frumoasa ar fi viata si casatoria pentru toate fetele "cocos" daca ar intelege acest mare adevar.

Pai tocmai asta nu vrei dumneata sa intelegi, fetele exact asta au facut, au fost reciporoce in sentimente cu socrele lor.Sau esti cumva de parere ca atunci cand cineva(aici intra si soacra) sterge cu tine pe jos sa intorci si celalalt obraz.Fiecare primeste ceea ce merita, respecta tu intai daca vrei sa fii respectat; si "soacrele" cu atat mai mult decat nurorile ca se pretind (unele sunt)intelepte si trecute prin viata.Si inca ceva, DA pe soacra o poti vedea ca si pe mama ta, atata timp cat si ea te vede ca si pe copilul ei.
alina
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:29
Pt.Lotus4,imi pare rau sa aflu cum ti-ai inceput viata de familie(cu stangul).Din pacate exista pe lumea asta oameni profitori,cu fete de milosi care stiu sa joace teatru mai bine decat actorii nostrii faimosi.Oricum te felicit pt.atitudinea ta hotaratoare si pot sa-ti spun ca vei deveni o mama si o soacra extrem de buna si intelegatoare,iar daca viitoarea ta nora sau viitorul ginere nu te va respecta atunci nu stie sa aprecieze ce inseamna respect si bunatate.Oricum ei vor avea de pierdut.Te felicit inca o data pt.hotararea ta si pt. faptul ca ai reusit sa pui capat cosmarului pe care l-ai trait alaturi de soacra si cumnate.Tot ce poti sa faci e sa te rogi la Dumnezeu sa aiba mila de ele,caci nu o vor duce bine in viata.Iti doresc sa fii fericita in continuare si sa ai parte numai de bine si tot ce e mai bun pe lumea asta la tine si la familia ta.
nightwish_83
Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:05
wau! m-am racorit citind mesajul tau, e al dracu' de adevarat ce ai scris!aproape am avut senzatia k citeam povestea mea. imi pare rau k trebiue sa trecem prin asta.
am senzatia k, cu cat ne chinuim noi sa le facem pe plac cu atat ele fac pe interesantele. cred k cel mai greu le e sa recunoasca k au imbatranit, k nu mai avem nevoie de ele, vor neaparat sa aiba ultimul cuvant,sa mai fie importante,utile, darrrrrrr......... nu realizeaza ca nu mai sunt decat niste relicve.....sunt putin rea, dar soacra-mea o merita.
in loc sa ne pierdem timpul incercand sa le intelegem, sa le facem pe plac, mai bine timpul si energia le-am epuiza pe iubitul nostru ,care in mod sigur va aprecia.
Deci....IUBITI-VA MULT!!!!!!

(IN TIMPUL ASTA SOACRA NU ARE DECAT SA-SI ROADA UNGHIILE!)
dnicole1980
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:33
pt ursu livia

voi nu vreti sa va cunoasteti norele, vreti doar sa le faceti viata amara.mi-e mila de nora care trebuie sa te suporte.

ESTI DOAR O SNOABA LIMITATA!

si nora ta e copil ca si baiatul tau, ce-i doresti copilului tau aia ar trebui sa-i doresti si ei.
dnicole1980
Postat pe 14 Ianuarie 2009 22:42
"mi-e personal mi-e scarba de tarancutele needucate care se cred "cuceritoaterele" tuturor barbatilor."

taranco:

"mi-e personal" se scrie " mie personal". te-ai infierbantat rau, loricica te-a pus pe jar, de vreme ce scri in halul asta.

si nu mai face tu pe toate femeile taranci, ca sunt convinsa ca radacinile tale de la tara se trag, esti doar o soacra ,mama si nevasta depasita de situatie, imi provoci greata.
dnicole1980
Postat pe 14 Ianuarie 2009 23:00
De la: ela_daniela83, la data 2009-01-14 01:05:55Pt.Lotus4,imi pare rau sa aflu cum ti-ai inceput viata de familie(cu stangul).Din pacate exista pe lumea asta oameni profitori,cu fete de milosi care stiu sa joace teatru mai bine decat actorii nostrii faimosi.Oricum te felicit pt.atitudinea ta hotaratoare si pot sa-ti spun ca vei deveni o mama si o soacra extrem de buna si intelegatoare,iar daca viitoarea ta nora sau viitorul ginere nu te va respecta atunci nu stie sa aprecieze ce inseamna respect si bunatate.Oricum ei vor avea de pierdut.Te felicit inca o data pt.hotararea ta si pt. faptul ca ai reusit sa pui capat cosmarului pe care l-ai trait alaturi de soacra si cumnate.Tot ce poti sa faci e sa te rogi la Dumnezeu sa aiba mila de ele,caci nu o vor duce bine in viata.Iti doresc sa fii fericita in continuare si sa ai parte numai de bine si tot ce e mai bun pe lumea asta la tine si la familia ta.


Multumesc mult!Am trecut printr-o situatie dura,o lectie de viata dura.Ce pot sa spun ,santem fericiti doar noi doi si copilasii.
In viitor cand voi fi mama soacra imi doresc sa fiu o prietena buna pentru ginere si nora si am sa le ofer intotdeuna sprijinul meu,respectul meu.
Cumnatele si soacra nu sant bine,nici moral,nici financiar....soarta face dreptate intotdeauna
miky4
Postat pe 15 Ianuarie 2009 15:21
peste toate trecem,problemele de obiecei ne intaresc.aveti grija de voi .
MONYK_ADRIANA
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:22
Se pare ca ursu_livia, pare a fi o soacra acra si ca nurorile ei considerate de dansa niste doamne, doar prin prisma faptului ca sunt gospodine, sotii si mame foarte bune, si poate femei cu studii superioare. Nu ii judec atitudinea asta de a numi fetele de aici taranci, doar pentru ca nu-si accepta soacrele.
Eu am 25 ani si traiesc in acelasi apartament cu soacra mea de 4 ani. In acesti ani nu a omis o zi de a-mi aminti ca ea este stapana aici si ca eu trebuie sa fac menajul doar. De 2 ani jumatate il am pe fiul meu, si atitudinea ei fata de mine si fata de sotul meu nu s-a schimbat...Ne uram reciproc, asta nu imi poate fi mama niciodata, mai ales ca mi-a spus in fata ca ea nu ma vrea ca si nora. Plus de asta, intr-o zi am vrut sa plec cu fiul meu definitv din colivia ei, si mi-a luat copilul din brate, m-a impins si mi-a spus ca eu sa plec, dar baiatul ramane acasa. Sotul meu era si el acasa...In acel moment, mi-am smuls fiul din bratele ei, i-am bagat mana in gat si i-am spus ca daca se mai atinge vreodata de el sau de mine, are sa cunoasca mai bine ce se ascunde sub chipul asta copilaresc al meu...Sotul mi-a pus parte si acum socrul meu a luat-o cu el in ..alta tara. dar nu mai are curaj sa sufle in fata mea. Si pe una ca asta, crezi tu livia, ca o pot numi mama? Mama este aceea care te iubeste si iti vrea binele, nu aceea care te vrea sluga si te jigneste zi de zi...
Sper ca tu sa fii o buna soacra pt nurorile tale, dar sa stii ca rar, foarte rar poti gasi o soacra buna...foarte rar.
m3rlinetza
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:18
Asta da, SOACRA !!! bravooo !!!


Fetelor, daca nimeriti asa o "Aglae", mai bine lasati frumusetea de fecior si cautati in alta parte !!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 10:40
Vai pt mine numai cand rostesc cuvantul soacra ma apuca mancarimea de piele... sunt niste vipere si cumnatele la fel ...
nicole19_vl
Postat pe 25 Ianuarie 2009 11:30
am impresia ca la randul tau esti soacra si nu nora. esti infipta ca o soacra, pusa pe critica
parisfrantanickko
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:47
Se vede ca esti soacra poama acra. De asta stii asa de bine ce-si doreste o soacra. Oare asa de frumos te-ai purtat si tu cu soacra ta? Cred ca ai fosta ca nurorile din "soacra cu trei nurori". Oricum eu pe soacrele de genul tau le-as strange si le-ai da foc.
anigusatu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:09
De la: Nicole_Nik, la data 2009-01-25 11:30:03Vai pt mine numai cand rostesc cuvantul soacra ma apuca mancarimea de piele... sunt niste vipere si cumnatele la fel ...

Postat pe 27 Ianuarie 2009 09:19
soacra mea e o dulcica ...poate nu va vine sa mã credeþi dar este adevãrat eu mã înþeleg foarte bine cu ea sa va zic si de ce.
mã întâlnesc cu ea de 2 ori in an deoarece ea este in italia si eu in spania...
angik_grace
Postat pe 27 Ianuarie 2009 13:19
soacra mea e o bomboana de femeie, m-a placut din primul moment de cand m.a cunoscut, si socrul meu e un om foarte deosebit...Al meu seamana foarte mult cu el....Ii respect si ii iubesc foarte mult...Anul trecut i.am vazut doar de 2 ori, pentru ca eu locuiesc in Spania si ei in Polonia, dar ei nu sunt polonezi , sunt din Danemarca..
andreea25graversen
Postat pe 27 Ianuarie 2009 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viitoarea mea soacra este o scorpie NU O MAI SUPOORT!!!! 15 De la: kudika_14673 22 August 2012 20:07
Ce-ai face daca ai fi parasita in fata altarului? 25 De la: camy 14 Aprilie 2010 00:31
Cand pe parinti nu ii interesaza de nunta ta 17 De la: andreea4ia 23 Martie 2010 08:59
Marturii comandate de pe internet 2 De la: marry 30 Martie 2010 11:30
Trupa TimeOut 1 De la: kudika_1001490 15 Februarie 2016 15:54