de ce?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:

alina_neamt Avatarul lui alina_neamt

8 mesaje

buna!
mie mi se intampla o chestie ciudata....dupa ce fac o jumatate de ora de sport (ex de gimnastica) imi vine sa casc....si nu gasesc o explicatie pt acest lucru.... ar putea sa imi dea cineva raspnus la acest lucru??
Raporteaza abuz de limbaj
andra33_grace Avatarul lui andra33_grace

58 mesaje

insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
Fosta membra Kudika.ro
iti vine sa casti pentru ca nu ti se oxigeneaza bine creierul. d.pmdv asta este explicatia, important e sa respiri cand cand faci gimnastica , nu sa uiti sa mai respiti(ca de obicei asa se-ntampla). Nu te panica!
cookie-tatata Avatarul lui cookie-tatata

88 mesaje
Oras: bucuresti

NU dati click!!! Este minciuna! Acesta este un site pt miresici! Ce cauti aici?
iulik_flore Avatarul lui iulik_flore

1615 mesaje
Oras: bucuresti

De la: cookie, la data 2009-07-16 11:13:59NU dati click!!! Este minciuna! Acesta este un site pt miresici! Ce cauti aici?

cookie, ce se intampla?

despre ce e vb?

ce site este acela?
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
errinne Avatarul lui errinne

22 mesaje

cred ca ai cancer
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!